2010 januar februar marts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2010 januar februar marts"

Transkript

1 december 2010 januar februar marts Ole Sønderby

2 Velkommen til vintersæsonen Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe på ca. en tredjedel af medlemmerne mødtes og kommet med gode input til vinterens aktiviteter. Er programmet ikke tilfredsstillende, må næste arbejdsgruppe bare gøre det bedre. Siden efterårsprogrammet kom på gaden, er der sket en masse i og for klubben, og der er ingen grund til mindreværdskomplekser: SDF s landsmøde er blevet afviklet med Den Nationale, også kaldet danmarksmesterskabet i fotografi. På klubplan opnåede Negativ en flot 3. plads og i den individuelle konkurrence fik Erik Jørgensen en ikke mindre flot 2. plads, kun et mulehår efter nr. 1. Til en sådan præstation knytter der sig både en bronzemedalje og en lille stribe diplomer. Søren Langkilde blandede sig også i det tunge selskab med en guldmedalje i natur, og der var endvidere diplomer til Peter Johansen og Else Vinæs. Klubresultatet er naturligvis også underbygget af flere andre af vores medlemmer i jordhøjde. På 10th Malmö var både Peter Johansen og Erik Jørgensen ovre og hente isenkram, og Peter opnåede at blive udråbt som konkurrencens mest succesfulde fotograf, for hvilket han indkasserede en specialpræmie i form af en fin glasfigur i svensk kunstglas. Vor egen internationale Danish Digital, der fik et rigtigt tilfredsstillende forløb takket være en enorm og dygtig indsats af Erik Jørgensen, Frank Jørgensen, Peter Gjevert og John Teglmand, havde formået at indhente bidrag(!) fra hele verden. En flot ferniseringsudstilling blev gennemført med et pænt fremmøde på rådhuset, og 2 af vore egne medlemmer, Else Vinæs og Peter Johansen fik her hhv. 4 og 6 antagelser i det fine selskab.

3 I Næstved Fotoklubs The Golden Digital, der også var international, opnåede Frank Jørgensen, Peter Johansen og Erik Jørgensen i alt 5 antagelser. Sagt på en anden måde: Klubben råder over kapaciteter, så vi kan gøre os gældende alle steder. Dejligt og flot!! Vinterens klubkonkurrence papir med aflevering den 19. januar (se betingelserne under denne dato) har vi for en gangs skyld valgt at udskrive med bundent emne, nemlig Roskilde. Fortolkningsmulighederne må være mange, men med næsten 2 måneder til deadline burde alle kunne overkomme at få produceret noget seværdigt, om ikke andet så i juledagene mellem sild og sylte. Klubbens kalibreringsapparat, Colormunki en, kan som vanligt lånes eller reserveres hos formanden. Låneperioden vil som hovedregel være een uge. Og så er der lige generalforsamlingen her skal nyvælges 2 bestyrelsesmedlemmer, idet Frank og Ulla ønsker at udtræde. En bestyrelsessuppleant er også på valg. / Jes Onsdag den 1. december Besøg af den regerende danmarksmester I lighed med forrige sæson starter vi med at hente lidt inspiration udefra: Gitte Müller fra Downstairs, der slog vores egen Erik Jørgensen på målstregen til danmarksmesterskaberne, har lovet at komme og vise billeder og fortælle om sit arbejde hermed. Det er ikke første gang, at Gitte har placeret sig i toppen, så der er grund til at glæde sig til en spændende aften. Onsdag den 8. december Juletamtam kl. 19,00 (Bemærk tidspunktet!) Same procedure as last year hvad angår mad, drikke og julehygge. Vi vil gerne holde det hidtidige niveau, hvorfor det kulinariske leveres fra Gastronetten. Brugerbetalingen må derfor påregnes at ligge på ca. 100 kr. pr. deltager. Dette beløb dækker kun delvist, men skatmesteren har lovet at yde et tilskud til dækning af resten. Man er som altid velkommen til at medbringe ægtefælle/kæreste, for så vidt denne er personificeret i samme skikkelse. Altså ikke noget med en under hver arm!! Deltagerne bedes medbringe drikkelse til eget og eventuelle ledsagers forbrug. Dog sælges danskvand til sædvanlige medlemsvenlige klubpriser. Traditioner er til for at holdes, og derfor medbringer hver deltager en lille julegave til en værdi af omkring kr. Tilmelding på mail eller telefon til Jes ( ) eller Frank ( ) senest en uge før.

4 Onsdag den 5. januar Fremstilling af monochrome billeder i Photoshop ved Erik Jørgensen. Aflevering af billeder til ølduellen den 19. januar. Aflevering til Region Nord Papir 2. Photoshop står for de fleste som et værktøj, der kan få farverne til at blomstre på lige præcis den måde, man gerne vil have det. Men Photoshop kan meget mere end det. Photoshop er også et storartet værktøj til at fremstille monochrome (sort/hvide) billeder - og vel at bemærke monochrome billeder med både saft og kraft. Vi skal denne aften sammen med klubbens ubestridt største sortseer Erik Jørgensen prøve at lege med de forskellige muligheder og se, hvordan man kan gøre en småfesen RAW-fil til et monochromt billede med POWER. Vi skal også se på de forskellige muligheder, der er for at tone et monochromt billede. I er velkomne til at medbringe nogle raw-filer til konsulentbehandling hos Erik. Der er dog ikke garanti for, at alle kommer til at gå hjem med færdige billeder. Til ølduellen med KFAK medbringer hvert medlem 5 stk. 30x40 billeder, der indgår i den pulje, hvorfra vort konkurrencemateriale udvælges til duellen den 19. januar. Billederne skal helst være nogenlunde nye og friske. Aflevering til Region Nords Papir 2, hvor kravene er de sædvanlige: Papirbilleder defineres som påsigtsbilleder, såvel monochrome som med flere farver. Papirbilleder skal være opklæbet på let støttekarton med maksimal tykkelse 2,5 mm, og billedets ydre mål må maksimalt være 30 x 40 cm inklusive passepartout. På billedets bagside skal være en opadpil. Gebyr 15 kr. pr. billede. Bedømmelsen varetages af Frederikssund Fotoklub torsdag den 24. februar. Husk: Billeder må kun deltage i Region Nord én gang! Onsdag den 12. januar Legestue med flash Negativt Oplysnings Forbund tager som sædvanligt et teknisk emne op til behandling. Denne aften er helliget dem, som arbejder med løs(e) flash(es). Tag kamera og flash(es) med, så afholder vi en workshop, hvor vi arbejder med indirekte lys, transmitter og flere flashes på én gang. Bestyrelsen disponerer over flere Canon flashes, men vi hører gerne, om der er nogen Nikon-folk, der vil/kan medbringe flere Nikon flashes. Det er ingen tilsigtet diskrimination af Sony- og Olympus-folk, men vi disponerer formentlig ikke over tilstrækkeligt med hjælpemidler til disse mærker.

5 Mandag den 17. januar Region Nord Bedømmelse af digital De digitale billeder, der blev indleveret sidst i oktober, skal nu bedømmes. Fra Negativ blev kun indleveret 11 billeder, hvilket er lidt beskæmmende. Bedømmelsen forestås af Valby Fotoklub. Tid og sted oplyses senere. Onsdag den 19. januar Ølduel med KFAK Aaflevering til klubkonkurrence Bemærkærk: Mødested er Kildegården, Helligkorsvej 5!!!! Denne gang er vi som udfordrerne (=sidste års tabere) på hjemmebane, og hjemmebanefordelen skal meget gerne bruges til at hævne vores nederlag i fjor. Reglerne er de sædvanlige: Der skal bruges 59 billeder fra hver klub, en upartisk dommer og to kasser øl. Hvert medlem må højst have fem billeder med. Dommeren får den første øl. Derefter vises et Negativ-billede og et KFAK-billede samtidig, og dommeren skal udpege det bedste af de to. Det udløser en øl til den klub, hvis billede bliver valgt. Sådan kører man hele stakken igennem ofte under højlydte tilråb fra de to klubbers supporters og vinderen er den klub, der får flest øl. Det plejer at være en festlig fornøjelse at duellere mod KFAK, så hold jer ikke tilbage! Billeder til deltagelse i denne dybt seriøse konkurrence skal som før nævnt være formanden i hænde senest på klubaftenen den 5. januar. Vinterens klubkonkurrence har denne gang et tema, nemlig Roskilde. Kravet er, at billederne skal være taget inden for kommunegrænsen, men ellers er der frit slag for fantasien og udfoldelserne, men bemærk at det er en pressefotograf der siger sin mening om billederne. Der kan afleveres indtil 5 billeder pr. deltager. Onsdag den 2. februar Bedømmelse af klubkonkurrence i papir Aflevering af serier til Region Nord Peter Gjevert har formået at skaffe en dommer, der må antages at være godt kendt med lokalområdet, nemlig pressefotograf Kim Rasmussen. Den opmærksomme avislæser har, selv om det ikke altid lykkes avisernes layoutere at huske bayline med fotonavn, garanteret bemærket Kims billeder på et eller andet tidspunkt og ved derfor at pressefotografiet skal afspejle virkeligheden.

6 Aflevering til sæsonens sidste Region Nord konkurrence, serier. Serier defineres som en sammenhængende billedserie bestående af minimum 3 og maksimum 6 papirbilleder. De enkelte billeder i en serie skal være mærket med bogstaverne A, B, C o. s. v. for markering af rækkefølgen. der gælder samme regler for opklæbning og mærkning som ved konkurrencer i papirbilleder. Der kan højest afleveres 2 serier pr. autor. Pris: 15 kr. pr. serie. Bedømmelsen forestås af Damgårdshave Fotogruppe tirsdag den 5. april. Sidste frist for tilmelding til generalforsamling (af hensyn til traktementet) enten på mødet ellers er det på mail til Frank fotofrank@roskildenettet.dk. Onsdag den 9. februar Ordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fotoklubben Negativ. Dagsordenen er følgende, jf. klubbens vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Fastsættelse af næste års kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer (der skal denne gang vælges kasserer og et bestyrelsesmedlem) samt bestyrelsessuppleant 7. Valg af revisor og revisorsuppleant 8. Evt. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag den 26. januar. Efter generalforsamlingen vil klubben være vært ved et beskedent traktement. Tilmelding senest den 2. februar til Frank Jørgensen.

7 Onsdag den 16. februar HDR med Søren HDR -- et værktøj med flere anvendelser. HDR står for High Dynamic Range, det vil sige en teknik, hvor man kan fange meget store spænd i kontrast. Teknikken består dels af optageteknikker og dels teknikker i forbindelse med efterbehandlingen af billederne. Dette HDR værktøj kan benyttes på en række forskellige måder. Billedmæssigt spænder disse fra det abstrakte til det realistiske billedudtryk. Vi kigger på teknikken samt hvordan denne kan anvendes til forskellige billedudtryk. Denne aften kan eventuelt inspirere dig til onsdag 23/2 hvor vi tager ud af huset og forsøger os med udfordringen Mørke gader og store kontraster. Onsdag den 23. februar Med Søren i byen Fotografisk udfordring -- Mørke gader og store kontraster Vi tager ud af huset denne aften. Ideen er at vi forsøger at fange billeder fra byen. Udfordringen vil være de mørke gader, pladser, bygninger samt det store spænd i kontrast, der kan være mellem de mørke områder og gadernes, pladsernes, bygningernes belysning. Tanken er at vi tager resultaterne fra denne aften med den efterfølgende onsdag (d. 2/3) hvor vi kigger billederne igennem. Torsdag den 24. februar Region Nord Bedømmelse af Papir 2 Arrangementet forestås af Frederikssund Fotoklub. Nærmere om tid og sted senere. Onsdag den 2. marts Resultater af HDR med Søren Vi kigger på resultatet af Mørke gader og store kontraster Tanken er at dels at se en række forskellige tolkninger af emnet og hvis vi er heldige at se forskellige anvendelser af HDR. Hvis du er forhindret i at deltage onsdag d. 23/2, er du naturligvis velkommen til at tage nogle HDR billeder med alligevel.

8 Slide show: Monochrome 49 min. Colour 54 min. Nature 32 min. PDF files: Panel of Judges Monochrome Colour Nature Statistics Commercial use of photos on this disc only with permision of the photographer. Har du set skiven? Nå ikke- Så din bestilling til Erik Jørgensen på 50kr. + porto Fotoklubben NEGATIV, Vestergade 17, bagest tv. 1.sal Mødedag: Hver anden onsdag kl (ulige uger) Formand: Jes Lyngsie Peterssæde 6, Svogerslev 4000 Roskilde Tlf:

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen december 2008 januar februar marts 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen Velkommen til vintersæsonen 2008-2009 Her er så Fotoklubben NEGATIVs program for denne vinters aktiviteter. Sæsonens

Læs mere

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe november december 2012 januar februar marts 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe Velkommen til vinterprogrammet for sæsonen 2012-2013. Kære alle Vi håber, at programmet falder i medlemmernes smag.

Læs mere

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen december 2011 Januar februar marts 2012 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen Velkommen til vintersæsonen 2011-2012 Programlægningen er kørt i den sædvanlige rille: En tredjedel af medlemmerne udgør periodens

Læs mere

2014 www.fotoklubnegativ.dk

2014 www.fotoklubnegativ.dk december 2013 januar februar marts 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Ebbe Eriksen Velkommen til vintersæsonen 2013-2014. Kære alle Programmet er denne gang blevet til på en lidt anden måde, end vi plejer.

Læs mere

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby Velkommen til forårssæsonen 2009! Forårsprogramudvalget har virkelig været oppe på dupperne, og ønskerne og forslagene har været mange. Her

Læs mere

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 I løbet af forårs-sæsonen skal vi på adskillige ekskursioner, men de er ikke indsat i programmet, da vi satser på at planlægge dem ad hoc i forhold til

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2010 www.fotoklubnegativ.dk peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2010 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe på

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

2015 januar februar marts april maj juni

2015 januar februar marts april maj juni 2015 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Henrik Nielsen Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag 7.januar Præsentation af resultaterne af besøget på Skoleslagteriet Nu har I været

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2012 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Peter Johansen Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2012-2013, som er Fotoklubben Negativs 35 års jubilæumssæson. Kære alle Jeps

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori.

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori. 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser. Deltagelsen er ikke

Læs mere

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser.

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2011 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2011 Same procedure as last year, James! som det lyder i den velbekendte nytårssketch, gælder

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

marts april maj juni 2008

marts april maj juni 2008 marts april maj juni 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Peter Gjevert Petersen Velkommen til nye tider Kære alle Velkommen til nye tider, som begynder NU. Ikke nok med at det snart bliver forår.

Læs mere

august september oktober november 2008

august september oktober november 2008 august september oktober november 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Ebbe Eriksen Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2008. I finder forhåbentlig programmet tilfredsstillende. Hvis ikke,

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann Velkommen til forårssæsonen 2011 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg i arbejde, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings

Læs mere

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. SDF har givet

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Årskonkurrencen 2016/17 Hermed en lille husk nu til alle medlemmer i Negativ. Vi er nu ca. halvvejs i sæsonen 2016/17, så det er vel på tide at slå et slag for årets klubmesterskab.

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen Lyngby Fotoklub program sæsonen 2012/2013 4. september, kl. 18.30 (Ansvar Lars) Sæson start Vi starter med en fototur til Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby. Mødested ved indgangen fra Nybrovej.

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

april maj juni Sten Carlsen

april maj juni  Sten Carlsen april maj juni 2012 www.fotoklubnegativ.dk Sten Carlsen Velkommen til forårssæsonen 2012 Kære alle! Når dette program kommer på gaden, er klubben blevet forynget med en ny formand og en ny sekretær, nemlig

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant.

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant. Velkom m en Generalforsamling 2015 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag: 1. Fra medlemmerne. 2. Fra bestyrelsen. 5.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 1. Navn og formål 1.1 Foreningens navn er Århus Internationale Gospelkor 1.2. Foreningen

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Christian G. Larsen Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet 2013, hvor vi bl.a. skal stifte bekendtskab med Ebbe 2 s tålmodige elskerinde

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub. En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer op

Læs mere

NYT FRA BANANENS BESTYRELSE

NYT FRA BANANENS BESTYRELSE NYT FRA BANANENS BESTYRELSE Maj 2015 Selvom det kun er en måned siden I sidst modtog en nyhedsbrev, får I her et ekstraordinært et af slagsen, da der er behov for en hurtig respons på vores P-udfordringer.

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Titel: Ko i Sølsted mose Dorte Lorenzen Johnsen 1 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Navn og formål 1: Foreningens navn er "Gjerrild Nordstrands Grundejerforening" - herefter GNG. Dens virkefelt er sommerhusområderne på Gjerrild Nordstrand,

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl.10.00 Kolding Sejlklub Dokvej 1 6000 Kolding Deltagere på generalforsamlingen vil efter afslutningen få mulighed

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse SDF's ordinære generalforsamling Lørdag d. 3. oktober 2015 Dagsorden a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) b. Valg af referent c. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Teatret Gorgerne (Gyldige fra d. 5/3 2015)

Vedtægter for Teatret Gorgerne (Gyldige fra d. 5/3 2015) Vedtægter for Teatret Gorgerne (Gyldige fra d. 5/3 2015) 1 Navn og hjemsted: Foreningens navn er Gorgerne. Foreningens hjemsted er Greve Kommune. 2 Foreningens formål er: at skabe og formidle teateraktivitet.

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015 Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund Program 1. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 2. Juni 2016 Fotorally 2016 Ole Klintebæk Dommeren på Fotorally 2016 viste sig at være vores egen Lars Bräuner, der også var den, der havde valgt

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for ANDELSSELSKABET LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED: 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. Selskabets

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

marts april maj juni Foto: Preben Munter

marts april maj juni  Foto: Preben Munter 2013 marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Preben Munter Velkommen til forårsprogrammet 2013. hvor vi kommer til at kigge ud over kommunegrænsen. Kære alle Dette forår skyder vores medlem Svend

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB)

VEDTÆGTER. Slagelse Mountainbike (SMTB) VEDTÆGTER for Slagelse Mountainbike (SMTB) Stiftet 16. april 2008 www.slagelsemtb.dk E-mail: smtb.bestyrelse@gmail.com medlem af Danmarks Idræts-Forbund (DIF) under Danmarks Cykle Union (DCU) og De Danske

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION SANDBJERGHUS. Vedtaget 23. marts Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION SANDBEJRGHUS

Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION SANDBJERGHUS. Vedtaget 23. marts Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION SANDBEJRGHUS Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION SANDBJERGHUS Vedtaget 23. marts 2015 Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION SANDBEJRGHUS Sandbjergvej 5, Søvind 8700 Horsens 1 Navn/Hjemsted. Foreningens navn er: 1 /

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

I N V I T A T I O N G E N E R A L F O R S A M L I N G

I N V I T A T I O N G E N E R A L F O R S A M L I N G INVITATION GENERALFORSAMLING 2017 TIL AKTIONÆRER I DANSKE HOTELLER A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen at invitere dig til selskabets ordinære generalforsamling Torsdag den 6. april 2017, kl. 16.30

Læs mere

FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015

FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015 FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. Hvis der undtagelsesvis

Læs mere

V EDTÆGTER I SHØJ S KYTTEFORENING

V EDTÆGTER I SHØJ S KYTTEFORENING V EDTÆGTER I SHØJ S KYTTEFORENING R EV. MARTS 2004 1. Foreningens navn er Ishøj Skytteforening. Foreningen er stiftet den 24. november 1977, og har hjemsted i Ishøj Kommune 2. Foreningens formål er ved

Læs mere

Billed størrelse 114mm x 148

Billed størrelse 114mm x 148 2016 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Billed størrelse 114mm x 148 Foto: Anne Hauberg Aakjer Så nærmer vi os årets klubmesterskab. Ifølge klubbens kalender, vil kåringen af årets

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Manish School Fundraising Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Roskilde Damebridgeklub Vedtægter

Roskilde Damebridgeklub Vedtægter Roskilde Damebridgeklub Vedtægter 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Damebridgeklub med hjemsted i Roskilde kommune. Klubbens er stiftet den 7. januar 1937. 2. Formål Stk. 1. klubbens formål

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Borupgård Vest med hjemsted i Helsingør kommune.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Borupgård Vest med hjemsted i Helsingør kommune. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Borupgård Vest med hjemsted i Helsingør kommune. Medlemmer af foreningen er ejere af ejendomme med postadresse

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug.

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. GI Vedtægter 1. Navn Organisationens navn er: "GenvindingsIndustrien". 2. Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. 2.2 Organisationens

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann april maj juni 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann Velkommen til forårsæsonen 2014 Lederen: Hvordan udvikler vi os? Hvordan bliver vi bedre til at inspirere? Jeg har altid nydt at komme i Fotoklubben

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel VEDTÆGTER AF 19 MAR 2014 Slangerup Svømmeklub Idrætsvej 3 3550 Slangerup Tel. 26 14 35 23 formanden@slsk.dk www.slsk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORENINGENS NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. MEDLEMSSKAB... 1 4.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune.

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. Vedtægter Vedtægter for EDR Vestfyn afdelingen: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012 Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen Program 2. halvår 2012 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 7462 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester

Læs mere