lang levetid til din altan RENGØRINGS- OG VEDLIGEHOLDELSESGUIDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "lang levetid til din altan RENGØRINGS- OG VEDLIGEHOLDELSESGUIDE"

Transkript

1 lang levetid til din altan RENGØRINGS- OG VEDLIGEHOLDELSESGUIDE

2 2 Rengørings- og vedligeholdelsesguide Tillykke med din nye altan Har du ikke haft en altan før, så kan du roligt glæde dig til de mange fordele, som en ny altan giver. Har du fået udskiftet eller renoveret din eksisterende altan, så er din nye altan givetvis blevet større eller i bedre stand, og dermed mere behagelig at opholde sig på. Hos Altan.dk er vi eksperter i alle former for åbne altaner. Det forpligter, og derfor har vi fremstillet denne rengørings- og vedligeholdelsesguide. Hensigten er, at du som kunde skal have glæde af din altan i mange år. Gem derfor dette lille hæfte, så du hurtigt kan søge information om, hvordan du vedligeholder og rengør din altan. INDHOLD Side 3 10 gode råd Side 4 Vedligeholdelse af aluminiumsdele Side 5 Vedligeholdelse af ståldele Side 6 Vedligeholdelse af betonoverflader Side 7 Vedligeholdelse af glas Side 8 Vedligeholdelse af hårdttræsdele Side 9 Vedligeholdelse af øvrige materialer Side 10 Materialefakta

3 Rengørings- og vedligeholdelsesguide 3 Blomsterkasser bør ikke monteres på selve håndlisten, men på frontholderlisten nedenunder. Rengøring af alle typer af altaner (bund og rækværk) Uanset om din altan er lavet af materialer som stål, beton eller aluminium, har vi følgende 10 gode råd til den generelle rengøring og vedligeholdelse: 1 Rengør og afrens din altan mindst én gang årligt for alle former for snavs. Skidtansamlinger, gamle blade og lignende fjernes efter behov. Anvend rent vand og evt. skurebørste. 2 Mild sulfoopløsning kan anvendes ved særligt snavsede tilfælde. Siliconefuger og plastmateriale aftørres med en fugtig klud. 3 Opbevar ikke ting på altanen, der kan give anledning til vandsamlinger over længere tid. 4 Ved evt. gulvbelægning kan anvendes produkter, der tillader fri afvanding og udtørring. 5 Læg aldrig gulvtæpper og lign. på altanbunden (med mindre de er specialfremstillet med drænknopper på undersiden). 6 Blomsterkasser bør ikke monteres på selve håndlisten, men på frontholderlisten nedenunder. 7 Blomsterkasser, urtepotter mv. på altanbunden bør opklodses på f.eks. lister med plastknopper ned mod altanbunden. Herved sikres ventilation, og der hindres misfarvning af altanbunden. 8 Bor aldrig huller i bunden af blomsterkasser, da blomstervand og jord kan misfarve altanen. 9 Fastgør aldrig elementer med skruer el. lign. i bund eller rækværk. 10 Strø aldrig salt på din altan.

4 4 Rengørings- og vedligeholdelsesguide Vedligeholdelse af aluminiumsdele Hvis din altan består af aluminiumsdele Aluminium er i princippet et vedligeholdelsesfrit materiale (læs mere på side 10). Følg de 10 almene vedligeholdelsesråd på side 3, og du vil kunne bevare din aluminiumsaltan i mange år fremover. Når aluminium ikke er malet/overfladebehandlet Hvis du kommer til at ridse rækværk eller håndliste, så kan du af kosmetiske grunde købe en aluminiumsspray og behandle overfladen. Følg brugsanvisningen på produktet. Når aluminium er malet/overfladebehandlet Hvis du kommer til at ridse rækværk eller håndliste, så benyt dig af det reparations male-kit, som medfølger ved levering. Det er dog generelt vigtigt at huske på, at en ridse i aluminiumen ingen betydning har for holdbarheden.

5 Rengørings- og vedligeholdelsesguide 5 Vedligeholdelse af ståldele Hvis din altan består af ståldele Varmforzinket (galvaniseret) stål er et rustbeskyttet materiale med lang levetid. Følg de 10 almene vedligeholdelsesråd på side 3, og du vil kunne bevare din stålaltan i mange år fremover. Når stålet ikke er malet/overfladebehandlet Hvis du ridser eller på anden måde beskadiger galvaniseringen, kan du behandle det skadede område med galvaniseringsspray. Se vejledning på produktet, som kan købes hos trælast eller byggemarked. Når stålet er malet/overfladebehandlet Hvis du ridser malingen, så benyt dig af det reparations male-kit, som medfølger ved levering.

6 6 Rengørings- og vedligeholdelsesguide Vedligeholdelse af betonoverflader Hvis din altan består af betondele Beton er i princippet et vedligeholdelsesfrit materiale, der blot skal rengøres jævnligt. Dette gælder også, såfremt din altan består af fiberbeton eller CRC-beton. Følg de 10 almene vedligeholdelsesråd på side 3, og du vil kunne bevare din betonaltan i mange år fremover. Læs mere om beton, fiberbeton og CRC-beton på side 11. Eksempel på fiberbeton Eksempel på almindelig beton

7 Rengørings- og vedligeholdelsesguide 7 Vedligeholdelse af glas Hvis din altan indeholder glaselementer Består din altan af glaselementer, så er det ensbetydende med, at glasset er hærdet, lamineret eller hærdet/lamineret sikkerhedsglas. Glas skal blot behandles som almindeligt vinduesglas.

8 8 Rengørings- og vedligeholdelsesguide Vedligeholdelse af hårdttræsdele Hvis din altan indeholder hårdttræsdele Hårdttræsdele på din altan vil primært består af håndliste i træ eller gulv i træ. Håndlister Håndlister skal slibes og olieres mindst 1 gang årligt, hvis de skal vedblive med at være glatte og bevare sin glød. Gulv Træaltangulve udsættes sommeren igennem for et stort slid: Sollys der bleger, og regn der udvasker træets naturlige farver. Og når sommeren er slut, skal gulvet kunne modstå det hårde efterårs- og vintervejr. Årstidernes varierende temperatur og luftfugtighed stiller store krav til det anvendte træ samt vedligeholdelsen af trægulvet. For at få størst mulig glæde af dit træaltangulv bør du oliebehandle gulvet mindst 1 gang årligt. Vedligeholdelsen af altangulvet afhænger af altantypen, træarten og produktet. Følg derfor altid brugsanvisningen på produktet. NB: Nye træaltangulve kan behandles direkte med terrasseolie. Ældre træaltangulve skal først afrenses. Oliebehandling af dit trægulv, sådan gør du! 1. Før du går i gang: Du skal bruge pensel eller malerrulle, bomuldsklude og evt. sandpapir. Behandlingen skal udføres i tørvejr. Undgå direkte sollys og høje temperaturer. 2. Sådan gør du: Olien påføres i et jævnt, dækkende lag. 3. Endetræ: Endetræ er særligt udsat og skal have rigeligt med olie. 4. Aftørring: Den olie, der ikke er trukket ind i træet efter højst 20 minutter, skal tørres af med rene bomuldsklude, da der ellers kan dannes blanke pletter. 5. Brug rigeligt med klude: Brug rigeligt med klude. Og vær omhyggelig med at få fjernet overskydende olie fra samlinger og sprækker. 6. Hærdning: Afhængig af vejr og temperatur vil der gå mellem 1 og 3 døgn, inden olien er gennemhærdet. 7. Husk godt vejr: Træet må ikke udsættes for vand i det første døgn. Tjek vejrudsigten, før du går i gang. 8. NB. Olieklude kan selvantænde: Olieklude kan selvantænde. Husk derfor at alle klude skal afbrændes efter brug.

9 Rengørings- og vedligeholdelsesguide 9 Acrylplade Vedligeholdelse af øvrige materialer Hvis din altan indeholder materialer som laminatplade eller acryl Har din altan fået monteret et rækværk i laminat eller acryl/plast, så følg de generelle rengøringsråd på side 3. Laminatplade

10 10 Rengørings- og vedligeholdelsesguide Materialefakta Aluminium Hvad er aluminium Hele 8 % af jordskorpen består af aluminium i form af forskellige mineraler. Aluminiumsforbindelser er derfor en naturlig bestanddel i miljøet, og forekommer praktisk taget i alt som vi omgiver os med. I det vi spiser, i det vi drikker, og i vor egen krop. Aluminium er i dag, næst efter jern, det i særklasse mest anvendte metal. Det skyldes, at aluminium har en unik kombination af attraktive egenskaber: Lav vægt og høj holdbarhed. Formbarhed. Enkelt at bearbejde. God evne til at lede varme og elektricitet. Endvidere kan aluminium med fordel genbruges. Aluminium er det metal, der har det bredeste anvendelsesområde. Ud over altaner anvendes aluminium f.eks. til: Bildele, køleaggreater, el-materialer, møbler og lamper, maskiner, indpakninger, alu-folie, højspændingsledninger, tage og facader, køkkenredskaber, vinduer og døre etc. Stål Hvad er stål Stål er det vigtigste materiale i industrisamfundet. Det er det mest brugte materiale i maskiner, værktøj, transportmidler og moderne bygningskonstruktioner, selv om andre stoffer i løbet af de sidste årtier har overtaget dets plads i flere sammenhænge. Hele vor materielle kultur hviler på anvendelsen af dette metal i stor målestok. 5% af jordskorpen og hovedbestanddelen af jordens kerne består af jern og er ansvarlig for jordens magnetfelter. Jern er det ene af 3 magnetiske metaller (øvrige er kobolt og nikkel). Denne egenskab udnytter vi ved brug af elektromagnetisme i generatorer, transformatorer og elektromotorer. Forskellen mellem jern, stål og støbejern er indholdet af kul. Derudover findes et utal af stållegeringer (blandinger) f.eks. med molybdæn, silicium, mangan, vanadium og chrom. Rustfrit stål indeholder op til 20% chrom.

11 Rengørings- og vedligeholdelsesguide 11 Rust er et resultat af en iltning af stålet. Rust forebygges ved galvanisering eller varmforzinkning. Ved indstøbning af stål i murværk og betonkonstruktioner overfladebeskyttes stålet yderligere med en malerbehandling. Beton Hvad er beton Beton er et naturmateriale der består af sand, grus, småsten og cement i varierende forhold alt efter opgaven. Beton til altanplader leveres altid i bedste miljøkvalitet og med tilstrækkelig styrke. kan indfarves i mange nuancer. Derudover kan fiberbeton males med en vejrbestandig maling. Glasfiberarmeringen betyder, at fiberbeton opnår optimal sejhed og holdbarhed. Fiberbeton er meget tæt i strukturen, hvilket bevirker, at vandindtrængning og forvitring undgås. Vejrliget giver ingen ændring af farve og overflade. Fiberbeton kræver ingen vedligeholdelse udover evt. afvaskning p.g.a. miljøpåvirkning så som sod og trafikfilm m.v. Beton har, til overraskelse for mange, en meget lang historie. Allerede romerne kendte til fremstilling af beton. Portlandcementen så dagens lys i 1824, og i Danmark fremkommer de første betonkonstruktioner ved anlægget af søforterne og forsvarsanlæggene omkring København ca I dag er beton et uundværligt materiale i byggesektoren p.g.a. dets mange muligheder og formgivningsmæssige fordele. Fiberbeton Hvad er fiberbeton Fiberbeton fremstilles af hvid cement og marmormel, der armeres med glasfibre. Materialet giver en meget stor arkitektonisk og konstruktiv frihed. Fiberbetonens naturlige farve er hvid, men CRC- Beton Stålfiberarmeret beton Hvad er CRC beton Stålfiberarmeret højstyrkebeton kaldes også CRC-beton, som står for compact reinforced composite og er en utrolig stærk beton udviklet i midten af firserne. Normalt er beton bedst til at optage trykkræfter, men ved at tilsætte stålfibre til den specielle blanding får man en beton, der også kan klare store bøjnings- og forskydningskræfter, hvilket er en stor fordel ved altaner. CRC-beton er diffusionstæt for vand og vanddamp, og derfor kan dæklaget ind til armeringsjernet nedsættes til 5 mm. i forhold til normal beton, hvor det er nødvendigt med mm. for at beskytte armeringsjernet. Der kan derfor dimensioneres og fremstilles meget tyndere altanbunde i CRC-beton end med normal beton.

12 Lys, luft og plads vi forlænger din bolig ud i det fri Hos Altan.dk A/S beskæftiger vi os med altaner til eksisterende etageejendomme. Vi udskifter gamle slidte altaner til nye, og vi nyetablerer altaner på ejendomme, hvor der ikke tidligere har været altaner. Som altaneksperter varetager vi alle aspekter af en altansag fra indledende besigtigelse frem til aflevering af færdigt altanprojekt. Vi arbejder hver dag energisk på at realisere dine drømme om et ekstra uderum. Mere end danske husstande årligt er ikke i tvivl. De nyder allerede livet på deres altan. Altan.dk A/S Juli 2007 Æblegården Næstvedvej 60 A 4180 Sorø info@altan.dk

Rengørings- og vedligeholdelsesguide LANG LEVETID TIL DIN ALTAN

Rengørings- og vedligeholdelsesguide LANG LEVETID TIL DIN ALTAN Rengørings- og vedligeholdelsesguide LANG LEVETID TIL DIN ALTAN 2 Rengørings- og vedligeholdelsesguide Tillykke med din nye altan Har du ikke haft altan før, så kan du roligt glæde dig til de mange fordele,

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH ALTANER ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og få mange oplevelsesrige timer i dit nye frirum. Vi

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning 10 gode altanråd Ståldele Aluminiumsdele Fiberbetongulve Glas Hårdttræsgulve Håndliste i hårdttræ Underbeklædning

Læs mere

Vedligeholdelsesguide. Lang levetid til din altan

Vedligeholdelsesguide. Lang levetid til din altan Vedligeholdelsesguide Lang levetid til din altan Tillykke med din nye altan Har du ikke haft altan før, kan du roligt se frem til de mange glæder, som en altan giver. Har du fået udskiftet din eksisterende

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH ALTANER ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og få mange oplevelsesrige timer i dit nye frirum. Vi

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

Lang levetid til din altan. Vedligeholdelsesguide

Lang levetid til din altan. Vedligeholdelsesguide Lang levetid til din altan Vedligeholdelsesguide Tillykke med din nye altan Har du ikke haft altan før, kan du roligt se frem til de mange glæder, som en altan giver. Har du fået udskiftet din eksisterende

Læs mere

Tillykke med din nye altan

Tillykke med din nye altan Altan Vedligehold Tillykke med din nye altan Tak for jeres tillid til Balco Kontech og vi byder jer hjerteligt velkommen. Vi håber i er tilfredse med produktet og vil komme til at få mange gode oplevelser

Læs mere

Vedligeholdelse. Vejledning

Vedligeholdelse. Vejledning Vedligeholdelse Vejledning Vedligeholdelses TAK fordi du valgte et produkt fra MiNALTAN.dk. Vi håber, du bliver glad for din investering. Levetiden for vores produkter er generelt meget høj, men du har

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk t Anbefale af pr Nemt og effektivt... Naturligvis ll e AFRENSNING OLIERING RENGØRING ofe s sio n e p 2 fe s l sio n e l e An f befalet a ro Indhold Grundafrensning......................

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN Rengøring & vedligeholdelse af altan VIBO AFDELING 142 BAGERGÅRDEN VEDTAGET PÅ BEBOER/BUDGETMØDE D. 10. FEBRUAR 2005 REV. 19. JANUAR 2010 1. Færdsel på

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT

Sioo:x imprægnering SIOO:X SORTIMENT MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT 160143 SIOO:X SORTIMENT SIOO:X SORTIMENT REV.D.: 24.05.19 Sioo:x imprægnering MILJØVENLIG, MAL-KODE 00-1 OPTIL 12 ÅRS HOLDBARHED VEDLIGEHOLDELSESFRIT Perfekt til altaner, broer og terrasser m.m Vedligeholdelsesfri

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som:

Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som: Cempexo Murmaling, Hvid Cempexo Murmaling, Hvid Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som: Beton Gasbeton Fibercement Mursten Puds/vandskuring Sandsten

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Overfladebehandling af udendørs træværk

Overfladebehandling af udendørs træværk Overfladebehandling af udendørs træværk AFRENSNING OLIERING RENGØRING Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis Indhold Grundafrensning.................. 4 af ældre havemøbler Rengøring.....................

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD

SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD SAGA WOOD DRIFT OG VEDLIGEHOLD NORDISK BÆREDYGTIGHED MED MASSIVT POTENTIALE Saga Wood er udviklet med en målsætning om at være det optimale Svanemærkede terrasse- og beklædningsgulv med tanke på eksklusivt

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER

GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF UDENDØRS OVERFLADER FLOTTE, HOLDBARE RESULTATER med kvalitetsprodukter til forskellige typer overflader Udendørs overflader er udsatte for vind og vejr året rundt. En stærk

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre Den Sorte HUSGUIDE INDEHOLDER NÆSTEN ALT HVAD DU SKAL VIDE FØR DU GÅR IGANG... Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt Gør det selv - bedre FORBEREDELSE Fladen skal være rengjort for

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 150 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Kære kunde! Din plantekasse udstyres indvendigt med en perforeret folie, så vand ikke bliver stående

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 120 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93193HB11XVIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Tillægsvejledning. Linolie

Tillægsvejledning. Linolie Tillægsvejledning Linolie September 2015 1 Linolie på Dinesen gulve Douglas, Pine, Oak Dinesen planker leveres altid ubehandlede og skal efter lægning afslibes og grundbehandles. Det er vigtigt at overveje

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 110 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90356AS2X3VII 2016-12 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader

Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader Vedligeholdelse af Massivtræsbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S KÆRMINDEVEJ 2. DK-6580 VAMDRUP TELEFON +45 7558 2511. FAX +45 7558 3611 WWW.SPEKVA.DK Indholdsfortegnelse Massivtræ - et ægte

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Tillykke med købet af dit nye Wiking Gulv! Følg denne vejledning/instruktion således din hårdvoks olierede overflade forbliver holdbar, smuk og let at pleje.

Læs mere

Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd.

Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Jotun Tips Ude Nr. 1 Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Tjek derfor specielt disse områder: Lod- og vandrette træbeklædninger, endetræ,

Læs mere

Bangsbovej 75 Bangsbovej 75 mfl., 2720 Vanløse Matr.nr Vanløse, København 1 : Fremtidige forhold Note & Matrikelkort HJ (26)3.

Bangsbovej 75 Bangsbovej 75 mfl., 2720 Vanløse Matr.nr Vanløse, København 1 : Fremtidige forhold Note & Matrikelkort HJ (26)3. Lokalplan: ingen Bevaringsværdi: 3 Note: Facade, snit og plangrundlag er optegnet med scannede eksist. tegninger som grundlag. Facadens geometri er korrigeret iht. digitale opmålinger. Alle mål i mm. Murværk:

Læs mere

2013 Produktoversigt

2013 Produktoversigt Produktoversigt 2013 DST-DEGREEZ/2 ph 7,1 Kan anvendes på alle metaller og legeringer og neutrale olier. DST-DEGREEZ/3 ph 10,6 Kan anvendes på de fleste metaller og legeringer. Gode resultater med renoveringsgods.

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! em vejledningen til senere brug! Tchibo mb D-22290 amburg 921AB3X2VIII 201-11 Kære kunde! em vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93711AS1X1VIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Vedligeholdelses Manual dk www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Tillykke med valget af dit KOMPAN INDOOR produkt Du har valgt et produkt af høj kvalitet, som vil modstå års problemfri brug ved korrekt

Læs mere

Badeværelsesur med termometer

Badeværelsesur med termometer Badeværelsesur med termometer Brugsanvisning og info om sugekopper Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93302FV01X00VIII 2017-09 Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 230 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93226ASX2VIII 2017-11 Kære kunde! Dit nye højbed har en aftagelig drivbænk,

Læs mere

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering Udvendig Dekorering Det udvendige udseende er på mange måder den vigtigste del af dit dukkehus, da det er den del, der bliver vist det meste af tiden. Den stil du vælger til dit hus vil ofte diktere det

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

altanfakta Altan.dk produktkatalog version 1.0 marts 2008

altanfakta Altan.dk produktkatalog version 1.0 marts 2008 altanfakta Altan.dk produktkatalog version 1.0 marts 2008 rækværker Introduktion til alurækværker (farver: se inderomslag)........... Side 2 3 A1 + varianter................................... Side 4 11

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Vedr.: Altanprojekt Saga G

Vedr.: Altanprojekt Saga G Sorø den 2. september 2016 AB Saga G Gunløgsgade 25 m.fl. 2300 København S Tilbudsnummer: 13532 Vedr.: Altanprojekt Saga G Som aftalt fremsender jeg hermed tilbud på altanprojekt til ovennævnte ejendom/

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 40 kg max kg Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 9683AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Nordical A/S Telefonbestilling: 70 20 24 42 Netbestilling: www.nordical.dk

Nordical A/S Telefonbestilling: 70 20 24 42 Netbestilling: www.nordical.dk Version: N01-11 2 Skal du afrense Graffiti på - vælg den overfladetype du skal afrense og følg brugsanvisningen Vælg overflade Overflade der skal renses: Se brugsanvisning side Beton - Kalksten - Mursten

Læs mere

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Hvidlakeret ventilationsfittings Denne drift- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Hvidlakeret ventilationsfittings. Den indeholder vigtige informationer om brug, vedligeholdelse

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053260-261 Tromler til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tromle til ATV - Varenr. 9053260 og 9053261 Beskrivelse: Tromlen består

Læs mere

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Denne vejledning hjælper dig med at pleje og vedligeholde dine produkter fra Cube Design, så

Læs mere

Nørre Boulevard 118 Nørre Boulevard , 4600 Køge Matr.nr. 5e, Køge Markjorder 1 : Fremtidige forhold Note & Matrikelkort

Nørre Boulevard 118 Nørre Boulevard , 4600 Køge Matr.nr. 5e, Køge Markjorder 1 : Fremtidige forhold Note & Matrikelkort Note: Facade, snit og plangrundlag er optegnet med scannede eksist. tegninger som grundlag. Facadens geometri er korrigeret iht. digitale opmålinger. lle mål i mm. Murværk: Hultagning udføres varsomt.

Læs mere

MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS...

MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS... MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS... Product innovators, not imitators... Indholdsfortegnelse: Side 3 Monteringsvejledning Side

Læs mere

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan fuldglasvægge (TP Lite, TP Lite Twin, TP Acoustic) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Glas: Fuldglasvæg. Glas monteret i aluminiumsprofiler fuget eller samlet

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Monteringsvejledning Montering med personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse af møbler

Pleje og vedligeholdelse af møbler Pleje og vedligeholdelse af møbler Behandlings- og vedligeholdsvejledning For at få optimal glæde af møblet er det vigtigt, at denne vejledning gennemlæses. Vi gør opmærksom på, at Brødrene Andersens produktgaranti

Læs mere

Polyester. Dansk Forening for Rosport Materielkursus 2 Uddannelsesudvalget. Polyesterens egenskaber. Opbevaring. Hvad består en glasfiberbåd af

Polyester. Dansk Forening for Rosport Materielkursus 2 Uddannelsesudvalget. Polyesterens egenskaber. Opbevaring. Hvad består en glasfiberbåd af 10 Polyester Hvad består en glasfiberbåd af Polyesterens egenskaber Opbevaring Der bruges som regel polyester til at holde sammen på glasset. Dette produkt er en kunstharpiks, fremstillet af spildprodukter

Læs mere

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Hurtigthærdende cement (Lynmørtel) For øjeblikkelig lukning af utætheder i beton og murværk, selv under højt tryk. Anvendelsesområde: er en cement-baseret pulver, der blandet

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 10 kg max 20 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand

Læs mere

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer TOP RAILING Glasværn Gelændersystemer MAB TOP RAILING SYSTEM -en rigtig løsning til ethvert formål! Top Railing Systemerne er det rigtige produkt valg, til alle værn løsninger, hvor æstetik, flot udseende,

Læs mere

LIM FUGESKUM EFFEKTIV MONTAGE KVALITETS PRODUKTER & FUGEMASSE SOM SIKRER HOLDER DET DU LOVER

LIM FUGESKUM EFFEKTIV MONTAGE KVALITETS PRODUKTER & FUGEMASSE SOM SIKRER HOLDER DET DU LOVER LIM FUGESKUM & FUGEMASSE KVALITETS PRODUKTER SOM SIKRER EFFEKTIV MONTAGE HOLDER DET DU LOVER LIM TRÆLIM 750 ML RAW Trælim er en enkomponent trælim til brug indendørs til limning af de fleste typer træ.

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning VIGTIG INFORMATION: Læs monteringsanvisningen grundigt igennem inden montering. Følg anvisningerne i manualen og opbevar den til senere brug ADVARSEL VEDRØRENDE

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan systemvægge (FLEXICA, FLEXICA LINE, VENTURA/OPEN) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Systemvæg. Stolpekonstruktion bestående af galvaniserede stålprofiler

Læs mere

1,35 kg/l (komp. A+B blandet) Hærdning. +10 o C 210 min. 3 dage * +20 o C 90 min. 2 dage * +30 o C 45 min. 1 dage *

1,35 kg/l (komp. A+B blandet) Hærdning. +10 o C 210 min. 3 dage * +20 o C 90 min. 2 dage * +30 o C 45 min. 1 dage * Produkt datablad Version: 06.11.2013 Sikadur -33 Sikadur -33 2-komponent thixotropisk epoxy klæber Produktbeskrivelse Anvendelse Sikadur-33 er en thixotropisk 2-komponent klæber baseret på epoxy, leveret

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 5 kg Montering med 2 personer! max 40 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96582AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94742AB2X1VIII 2017-12 Kære kunde! De tre skabsmoduler kan kombineres på forskellige måder. De kan også udvides med yderligere

Læs mere

Skitse til vedligeholdelsesplan

Skitse til vedligeholdelsesplan Skitse til vedligeholdelsesplan April 2013 PRIMÆRE BYGNINGSDELE Ydervægge af mursten Ydervægge med puds Besigtiges løbende af teknisk administrator. Tagkonstruktion Forventes at holde mindst 50 år fra

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 9257AS1X1VIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Vedr.: Altanprojekt EF Syvmøllegården

Vedr.: Altanprojekt EF Syvmøllegården Sorø den 20. januar 2016 E/F Syvmøllegården Att.: Maj-Britt Nielsen Tilbudsnummer: 12692 Vedr.: Altanprojekt EF Syvmøllegården Som aftalt fremsender jeg hermed tilbud på altanprojekt til ovennævnte ejendom/

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Det pålægges således altanentreprenøren selv at foretage gennemgang og godkendelse af egne arbejder inden der foretages en egentlig aflevering.

Det pålægges således altanentreprenøren selv at foretage gennemgang og godkendelse af egne arbejder inden der foretages en egentlig aflevering. Nedenstående angiver udfaldskrav til altanernes finish. Afvigelser fra nedenstående udfaldskrav vil ikke blive godkendt og vil dermed blive kasseret ved aflevering. Det pålægges således altanentreprenøren

Læs mere

0 0-1 CARNALIN TRANSP. AUR-012

0 0-1 CARNALIN TRANSP. AUR-012 AURORA DEVELOPMENT ApS DK 8660 Skanderborg Tel. +45 86 57 03 33 Fax. +45 86 57 04 44 e-mail aurora@c.dk AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA DATA AURORA OPDAT 010110 PRODUKT

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Kompaktlaminat... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Kompaktlaminatbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst

Læs mere

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Den bedste gave til din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Hvorfor skal jeg rustbeskytte...? Så din bil kan klare det danske klima. Undgå rustangreb og få optimal

Læs mere