V E D T Æ G T E R. Fonden Vimby i Hjortshøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V E D T Æ G T E R. Fonden Vimby i Hjortshøj"

Transkript

1 V E D T Æ G T E R for Fonden Vimby i Hjortshøj Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Fonden Vimby i Hjortshøj Fondens hjemsted er Aarhus Kommune. Stifter og grundkapital 2 Fonden er stiftet af Støtteforeningen Landsbyliv i Hjortshøj. Fondens grundkapital udgør pr. stiftelsestidspunktet kr , som er indbetalt kontant. Fonden overtager ikke andre værdier i forbindelse med stiftelsen. Beløbet er stillet til rådighed af stifter Støtteforeningen Landsbyliv i Hjortshøj. Fondens forhold til stifter Der er ikke tillagt stifter eller andre fordele i forbindelse med stiftelsen. Fondens midler kan ikke på noget tidspunkt gå tilbage til stifter. 3

2 Formål 4 Fonden har til formål at støtte aktiviteter af praktisk, social, erhvervsmæssig og/eller kulturel karakter, der er etableret og drevet med henblik på at fremme livskvaliteten for alle eller grupper af beboere i Andelssamfundet i Hjortshøj. Fonden kan med sine aktiviteter også tilgodese borgere i det øvrige Hjortshøj samt besøgende. Fonden kan fx støtte aktiviteter, der virker for inklusion af udviklingshæmmede og andre udsatte borgere. Det kan være dagtilbud eller andre aktiviteter, som giver mulighed for at indgå i meningsfulde arbejdsfællesskaber og andre sociale og kulturelle fællesskaber med beboere i Andelssamfundet og i det øvrige lokalsamfund. Formålet søges primært opnået gennem køb, forpagtning, opførelse, drift og udlejning af fast ejendom især til Aarhus Kommune, Foreningen Andelssamfundet i Hjortshøj og Støtteforeningen Landsbyliv i Hjortshøj s aktiviteter af praktisk, social, erhvervsmæssig, og/eller kulturel, samt eventuelt inkluderende karakter. Fonden kan desuden selv iværksætte og drive sådanne aktiviteter. Endeligt kan fonden efter bestyrelsens beslutning iværksætte aktiviteter af enhver art, der direkte eller indirekte fremmer fondens formål. Fonden er almennyttig/velgørende. Udlodning 5 Fonden kan foretage udlodning til aktiviteter, projekter mv. af enhver art, som fremmer fondens formål. I forbindelse med udlodning skal fondsbestyrelsen sikre sig, at aktiviteten, projektet mv. er realistisk og kan effektueres i overensstemmelse med fondens formål. Fonden kan foretage såvel interne som eksterne udlodninger. Fondens midler kan ikke anvendes af enkeltpersoner til private formål, ligesom et eventuelt driftsoverskud kun kan anvendes i overensstemmelse med fondens formålsparagraf.

3 Bestyrelsens sammensætning Fondens bestyrelse, der er fondens højeste myndighed, består af fem medlemmer. Valget af medlemmer til bestyrelsen sker efter følgende kriterier: 6 Der lægges vægt på, at alle medlemmer har interesse for fondens formål og ønsker at arbejde for at fremme formålet. Desuden skal medlemmerne hver i sær være i besiddelse af uddannelsesmæssige og/eller erfaringsmæssige kompetencer, som kan komme fondens arbejde til gode. Der skal til enhver tid være mindst et bestyrelsesmedlem med kendskab til arbejdet med udviklingshæmmede og mindst et medlem med indsigt i økologisk/biodynamisk landbrug. Desuden skal det tilstræbes, at bestyrelsen derud over til sammen besidder kompetencer indenfor økonomi, jura, administration, bestyrelsesarbejde, kommunikation, ledelse og erhvervsdrift, herunder gerne socialøkonomisk virksomhedsdrift. Mindst tre medlemmer skal have bopæl i Andelssamfundet i Hjortshøj på valgtidspunktet. A. Fire medlemmer vælges af Foreningen Andelssamfundet i Hjortshøjs (AiH) ordinære generalforsamling i marts måned i de år, hvor valgene skal finde sted. B. Et medlem vælges af den siddende bestyrelse inden udgangen af april måned det år, hvor valget skal finde sted. Genvalg kan finde sted. Mindst et bestyrelsesmedlem skal være uafhængig af stifter. AiH kan desuden vælge en eller flere suppleanter. Bestyrelsens medlemmer vælges for tre år ad gangen. Efter valget af bestyrelsesmedlemmer i forbindelse med stiftelsen vælges der dog første gang allerede i marts 2014 to A-medlemmer, som derefter sidder i en treårig periode, hvorefter der i marts 2017 igen vælges to A-medlemmer og så fremdeles. Efter valget af bestyrelsesmedlemmer i forbindelse med stiftelsen vælges der i marts 2015 første gang de to andre A-medlemmer og B-medlemmet, som derefter sidder i en treårig periode, hvorefter der i marts 2018 igen vælges to A-bestyrelsesmedlemmer og B- bestyrelsesmedlemmet, og så fremdeles. Bestyrelsen skal således senest med udgangen af marts måned/hhv. april måned i de år B- medlemmet vælges, have valgt nye bestyrelsesmedlemmer.

4 Afgår et eller flere A-bestyrelsesmedlemmer i valgperioden, skal nye vælges på den førstkommende generalforsamling i AiH for den resterende valgperiode for den, de pågældende træder i stedet for. I den mellemliggende periode indtil generalforsamlingen finder sted, indtræder eventuelle valgte suppleanter i de afgåede bestyrelsesmedlemmers sted. Hvis der ikke er suppleanter til rådighed, vælges de manglende bestyrelsesmedlemmer af AiH s bestyrelse. Disse bestyrelsesmedlemmer fungerer da indtil AiH s næste generalforsamling. Afgår B-bestyrelsesmedlemmet i valgperioden, vælger bestyrelsen snarest muligt et nyt bestyrelsesmedlem, som indtræder for den resterende valgperiode. Ovennævnte gennemføres således, at bestyrelsen så vidt muligt altid består af fem medlemmer. Konstituering 7 Bestyrelsen konstituerer sig med en formand og næstformand. Dette skal ske på det førstkommende bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen er beslutningsdygtig efter valget i henhold til 6. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Møder og stemmeregler 8 Bestyrelsen holder møde så ofte et medlem eller revisor ønsker dette, dog mindst to gange årligt i henholdsvis første og andet halvår. Bestyrelsesformanden og i dennes fravær næstformanden indkalder til og leder bestyrelsesmøderne. Møderne indkaldes skriftligt med 8 dages varsel med angivelse af dagsorden. I ekstraordinære situationer kan der indkaldes med kortere varsel. Bestyrelsesformanden eller i dennes fravær næstformanden kan beslutte, at et bestyrelsesmøde skal afholdes elektronisk for eksempel på Skype, ligesom vedkommende kan beslutte at behandle et punkt skriftligt, telefonisk, pr. mail mv.

5 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst tre medlemmer er til stede. Bestyrelsen er også beslutningsdygtig, når samtlige medlemmer er til stede og enige i mødets afholdelse, uanset evt. misligholdelse af ovennævnte tidsfrist for indkaldelse og krav om dagsorden. Afgørelser i bestyrelsen træffes ved simpelt flertal. Dette gælder dog ikke beslutninger om opløsning og vedtægtsændring, jf. 13, og væsentlige beslutninger i øvrigt, jf. nedenfor. Ved stemmelighed er formandens - og i dennes fravær næstformandens - stemme afgørende. Ekstraordinære beslutninger vedrørende fonden, såsom køb, salg og pantsætning af fast ejendom samt indgåelse og ophævelse af lejekontrakter mv., træffes af bestyrelsen med mindst 4/5 flertal. Over forhandlinger i bestyrelsen føres protokol, hvori alle beslutninger indføres. Protokollen underskrives af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer senest ved næste møde. Bestyrelsens og administrators opgaver Bestyrelsen skal virke for, at fondens formål i videst muligt omfang fremmes. 9 Bestyrelsen er ansvarlig for, at driften af fonden og fondens aktiviteter er i overensstemmelse med nærværende vedtægter, gældende lovgivning samt eventuelle meddelte godkendelser. Bestyrelsen er pligtig til at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring. Bestyrelsen overvåger fondens drift og påser, at der udarbejdes budget og føres et nøjagtigt regnskab, alt i overensstemmelse med lovgivningens regler herom. Bestyrelsen er ikke pligtig at anbringe fondens midler i et forvaltningsinstitut, men kan ansætte en administrator, som forestår anbringelsen og administrationen af fondens økonomi i øvrigt, eller på baggrund af beslutning i bestyrelsen bestemmer anbringelsen af fondens midler. Bestyrelsen kan ansætte en administrator til varetagelse af den daglige drift af fonden. Administrator ansætter i samarbejde med bestyrelsen eventuelt yderligere personale. En eventuel administrator kan fungere som sekretær for bestyrelsen og deltage i bestyrelsesmøderne uden stemmeret.

6 Behandles sager om personlige forhold for bestyrelsesmedlemmerne eller administrator, herunder ansættelsesforhold for administrator, kan han/hun ikke deltage i denne del af mødet. Den øvrige bestyrelse (det vil sige uden det medlem, som eventuelt er inhabilt) afgør ved uenighed spørgsmål om inhabilitet. Bestyrelsen orienterer løbende AiH s månedsmøde om sit arbejde. Regnskabsår og revision 10 Fondens regnskabsår følger kalenderåret. Det reviderede regnskab for det foregående år fremlægges for bestyrelsen til godkendelse og indsendes til fondsmyndigheden inden den 1. maj hvert år. Regnskabet skal revideres af en statsautoriseret eller registreret revisor. Tegningsregel 11 Fonden tegnes af bestyrelsesformanden og administrator i forening, af bestyrelsesformanden og et andet bestyrelsesmedlem i forening eller af tre medlemmer af bestyrelsen i forening. Bestyrelsen meddeler de nødvendige post-, giro- og bankfuldmagter til de personer, som forestår administrationen, og som bestyrelsen er berettiget til at meddele prokura til. Indkøb til fonden i overensstemmelse med den daglige drift kan foretages af en eventuel administrator i henhold til et godkendt budget. Hæftelse og gaver 12 For fondens forpligtelser hæfter alene dens formue. Klausuler på gaver til fonden skal respekteres.

7 Vedtægtsændring og opløsning 13 Ændringer i nærværende vedtægter samt beslutning om opløsning af fonden kan besluttes af bestyrelsen med 4/5 flertal på to på hinanden følgende møder med mindst 14 dages og højst 1 måneds mellemrum og med fondsmyndigheden Erhvervsstyrelsens godkendelse. Væsentlige vedtægtsændringer og beslutning om opløsning af fonden skal desuden godkendes af Civilstyrelsen. I tilfælde af fondens opløsning skal dens eventuelle nettoformue anvendes til beslægtede formål efter bestyrelsens beslutning med almindelig stemmeflerhed og efter godkendelse fra fondsmyndigheden Erhvervsstyrelsen.

8 Tiltrådt af stifter den K K K K. For Støtteforeningen Landsbyliv i Hjortshøj XXX YYY Tiltrådt af bestyrelsen den K K K K. :

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen V E D T Æ G T E R for Foreningen Liv i Landsbyen - et socialøkonomisk projekt ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen Liv i Landsbyen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningen DJ & Producer Academy Denmark

V E D T Æ G T E R. Foreningen DJ & Producer Academy Denmark V E D T Æ G T E R for Foreningen DJ & Producer Academy Denmark Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen DJ & Producer Academy Denmark. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HVIDE SANDE MASTERCLASS. Institutionens navn er Hvide Sande Masterclass.

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HVIDE SANDE MASTERCLASS. Institutionens navn er Hvide Sande Masterclass. ADVOKAT JØRGEN IVERSEN MARKEDSPLADSEN 25 6800 VARDE Tlf. 75212121 J.NR. 555.037/DLA/jiv VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HVIDE SANDE MASTERCLASS 1 Institutionens navn er Hvide Sande Masterclass.

Læs mere

Reviderede vedtægter. for. Fonden Danhostel Faxe Vandrerhjem

Reviderede vedtægter. for. Fonden Danhostel Faxe Vandrerhjem V Niels W Fredsted Kjeld Fruensgaard Henrung Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen J nr 458 18-01

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab

Vedtægter. for. Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab Vedtægter for Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab Fonden er etableret i henhold til lov om social service Fondens navn er Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab

Læs mere

Bilag A Vedtægter for Fonden Fristaden Christiania

Bilag A Vedtægter for Fonden Fristaden Christiania Bilag A Vedtægter for Fonden Fristaden Christiania VEDTÆGTER for Fonden Fristaden Christiania Fondens navn og hjemsted 1. Fondens navn er Fonden Fristaden Christiania. 2. Fondens hjemsted er Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Dybbølsgade 41, 1721 København V Tlf. 33 22 88 20 * Fax 33 22 40 16 CVR nr. 18 21 08 51 Bank 5331-0240301 settlementet@settlementet.dk Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Navn og stifter 1 Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 223-102024 JTL/usk 24.05.2006 VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Fonden Boformen Gaia. 1.2 Fondens adresse og hjemsted er Bøgelunden 25, 9320 Hjallerup. 2. Stiftelse

Læs mere

Vedtægter for Fonden Magleby

Vedtægter for Fonden Magleby Vedtægter for Fonden Magleby Fondens navn er Fonden Magleby. 1 2 Fondens hjemsted er Søhusevej 79, Søhusevej 79, Magleby, 4230 Skælskør i kommune. Slagelse Stk. 1 Fonden er stiftet af Den Erhvervsdrivende

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo

Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo Bofællesskabet Hjertebo, herefter kaldet Hjertebo, er oprettet i overensstemmelse med og skal til

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

ÆNDREDE VEDTÆGTER. for. Fonden. Danwatch. Fondens navn og hjemsted. Stifter og grundkapital

ÆNDREDE VEDTÆGTER. for. Fonden. Danwatch. Fondens navn og hjemsted. Stifter og grundkapital ÆNDREDE VEDTÆGTER for Fonden Danwatch Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Fonden Danwatch. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. Stifter og grundkapital 2 Fonden er stiftet af Forbrugerrådet,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen White Water Viborg

Vedtægter for Foreningen White Water Viborg Foreningen White Water Viborg Vedtægter for Foreningen White Water Viborg 1 Navn Foreningens navn er Foreningen White Water Viborg 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Viborg Kommune 3 Foreningens formål

Læs mere

Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns Kommune, der ligeledes fører tilsyn med fonden.

Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns Kommune, der ligeledes fører tilsyn med fonden. VEDTÆGT for Ragnhildgadefonden Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Ragnhildgadefonden Fonden er stiftet af XXXX. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 Fax +45 75 36 52 66 vejen@advodan.dk CVRnr. 25 57 52 88 Sag nr. 67037888JWN VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens

Læs mere

Vedtægter for Fylla Fonden

Vedtægter for Fylla Fonden Fondens navn«hjemsted og formål Vedtægter for Fylla Fonden Fondens navn er Fylla Fonden, P Fonden er stiftet af: Ærø Kommune Faaborg-Midtfyn Kommune Svendborg Kommune Skibets virkeområde er hovedsagligt

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

FUNDATS. J.nr SD. RET& RÅD AOYO~ATtt UOlM OMSYI.

FUNDATS. J.nr SD. RET& RÅD AOYO~ATtt UOlM OMSYI. FUNDATS J.nr. 64040.SD. RET& RÅD AOYO~ATtt UOlM OMSYI. ADVOKATFIRMAET VOGEL & CAMMELBY J.nr. 64040 SD/sd r.... -,.. FUN D A T S for fonden "Tinghøjgaard". l. Fondens navn er "Tinghøjgaard". 2. Fondens

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr VEDTÆGTER for BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr. 27 81 35 77 2 Botilbuddets navn er: Botilbuddet Tolstruphus. Botilbuddets hjemsted er: Skive Kommune. 1. Navn, hjemsted og formål. Botilbuddet er en selvejende

Læs mere

VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND

VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND Advokathus Nord Godsbanegade 21 9700 Brønderslev Tlf. nr. 96 45 06 66 mail@advokathusnord.dk J.nr.: JP-23.706 VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Brønderslev

Læs mere

Sidst revideret den 22. februar 2001. Vedtægter for. Lykeion. - tværfaglig begrebsdannelse og terminologi

Sidst revideret den 22. februar 2001. Vedtægter for. Lykeion. - tværfaglig begrebsdannelse og terminologi Sidst revideret den 22. februar 2001 Vedtægter for Lykeion - tværfaglig begrebsdannelse og terminologi 2 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Foreningens navn er: Lykeion tværfaglig begrebsdannelse og terminologi.

Læs mere

tub Birgitte Brøbech ADVOKATFIRI..lA

tub Birgitte Brøbech ADVOKATFIRI..lA Birgitte Brøbech ADVOKATFIRI..lA VEDTÆ,GTER for Jord brugs Fonden Sam søkol og isk, Navn og hjemsted { Fondens navn er JordbrugsFonden SamsØkologisk. Fondens hjemsted er Sarnsø Kommulle. Stifter 2 Fonden

Læs mere

Reviderede vedtægter for Fonden Bofællesskabet Poststrædet 2 (cvr.nr )

Reviderede vedtægter for Fonden Bofællesskabet Poststrædet 2 (cvr.nr ) Reviderede vedtægter for Fonden (cvr.nr. 32 02 33 04) 1 Navn Fondens navn er Fonden. 2 Hjemsted Fondens hjemsted er Jammerbugt Kommune. Fondens formål er: 3 Formål 1 At bidrage til at skabe bomuligheder

Læs mere

Referat af stiftelsesmøde

Referat af stiftelsesmøde J. nr. 90010-4 Referat af stiftelsesmøde År 2015, den 22. januar blev der afholdt stiftende møde i Fonden Ungehuset Falster. Stiftelsesmødet blev afholdt på adressen Restauration Vesterskoven, Østre Allé

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening Midtfyns Erhvervsforening Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening 1 Foreningens navn er Midtfyns Erhvervsforening. 2 Foreningens hjemsted er Midtfyn. 3 Foreningen har til formål at: a b c d samordne det

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret

Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret 07. juni 2012 Fondens / institutionens navn er: Døgncentret 1 Navn og hjemsted Døgncentret er en selvejende institution stiftet af Kristelig Forening

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Fondens navn er den selvejende institution EnergiCenter Voldparken. 1.2. Fonden er stiftet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. 1.3. Fondens hjemsted er Københavns

Læs mere

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution V E D T Æ G T E R for den selvejende institution Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde CVR-nr: 32573010 www.roendeic.dk 1 Navn Institutionens navn er Rønde Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond [skriv fondens navn] Fondens hjemsted er [Skriv hjemstedskommunen for fonden].

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond [skriv fondens navn] Fondens hjemsted er [Skriv hjemstedskommunen for fonden]. Vedtægter for den erhvervsdrivende fond [skriv fondens navn] Navn og hjemsted 1 Fondens navn er [Skriv navnet på fonden]. Fondens hjemsted er [Skriv hjemstedskommunen for fonden]. Fonden er stiftet af

Læs mere

-o- 1. Navn, hjemsted og formål

-o- 1. Navn, hjemsted og formål Botilbudet - Anker (fond') Fondens navn er BOTILBUDET-ANKER (fond) Vedtægter for Botilbudet - Anker (fond) -o- 1. Navn, hjemsted og formål Fondens demsted: Algade 30, Ramme 7620Lemvig Fondens formål: o

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter. Gribskov efterskole

Vedtægter. Gribskov efterskole Vedtægter Gribskov efterskole April 2018 1 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag Gribskov efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Gribskov efterskole er oprettet i august 1983,

Læs mere

stk. 2 Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005

stk. 2 Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005 vedtægter 1 Navn og hjemsted Fondens navn er Fonden Århus Filmværksted Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005 Fondens hjemsted er Århus Kommune 2 Formål og

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1 Kongenshus Efterskole er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Skolen er oprettet den 13. januar 1983

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner 3577-002 JL/LIS VEDTÆGTER FOR De Hjemløses Venner cvr-nr. 30 47 91 65 1. Navn. 1.1. Foreningens navn er De Hjemløses Venner. 1.2. Foreningen har hjemsted i Esbjerg. 2. Formål. 2.1. Foreningens primære

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Selskabets ledelse... 2 5 Valg af repræsentantskab... 3 6 Klage over valg... 4 7 Generalforsamling kompetence,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Den selvejende institution Hou Lystbådehavn. Advokatfirma

VEDTÆGTER. for. Den selvejende institution Hou Lystbådehavn. Advokatfirma VEDTÆGTER for Den selvejende institution Hou Lystbådehavn 1. Navn og hjemsted 1.1 Institutionens navn er Den selvejende institution Hou Lystbådehavn 1.2 Institutionens hjemsted er Hou i Aalborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2011-12 L 79 Bilag 12 Offentligt 26. marts 2012 Poul Heidmann Partner Vedtægter Ref 3000196 Dok 1028932 for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET 1 Fondens

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Ringe kommune. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS. 1.2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

VEDTÆGTER for Nordjysk Fødevareoverskud cvr.nr. 36167742

VEDTÆGTER for Nordjysk Fødevareoverskud cvr.nr. 36167742 VEDTÆGTER for Nordjysk Fødevareoverskud cvr.nr. 36167742 1: navn og hjemsted. Organisationens navn er: Nordjysk Fødevareoverskud, i daglig tale NOFO. Organisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. 2: værdigrundlag.

Læs mere

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato]

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] Forslag HKV Horsens A/S efter fusion 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er HKV Horsens A/S 2.0 FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. AvfFonden. 1.3 AvfFonden er stiftet af Dansk Amtsvejingeniørforening, Porten Toft 35, 6760 Ribe.

V E D T Æ G T E R. for. AvfFonden. 1.3 AvfFonden er stiftet af Dansk Amtsvejingeniørforening, Porten Toft 35, 6760 Ribe. SelskabsAdvokaterne ApS Christian X s Alle 168, 1. sal DK- 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 45 33 10 51 J.nr. 1703 TW/VB V E D T Æ G T E R for AvfFonden 1 NAVN 1.1 Fondens navn er AvfFonden. 1.2 AvfFonden er en erhvervsdrivende

Læs mere

Det er foreningens formål, gennem idræt og kulturelt arbejde, at styrke sammenholdet mellem unge og ældre til gavn for lokalsamfundet.

Det er foreningens formål, gennem idræt og kulturelt arbejde, at styrke sammenholdet mellem unge og ældre til gavn for lokalsamfundet. VEDTÆGTER 1. Foreningens navn er Skrydstrup Ungdoms- & Idrætsforening (SUIF). Foreningens hjemsted er Haderslev Kommune. 2. Det er foreningens formål, gennem idræt og kulturelt arbejde, at styrke sammenholdet

Læs mere

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret.

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. Vedtægter for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. 2.1 Kaffe Konkret har hjemsted i Københavns Kommune. Det kan bestyrelsen

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere