De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014"

Transkript

1 DM De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 TEMA: Picknick Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge, vi spiser kirsebær. Fang denne stemning med sommertøj i smukke pastelfarver med tern, blomsterprint og delikate blonder. Et kig tilbage på femininiteten som det var i 50 erne.

2 OPGAVE / PICKNICK Foundation skal komplimenterer den naturlige teint og skabe et blidt og feminint look; der efterlader huden med en fersken og creme frisk og naturlig mat finish. Rougen skal være minimal, men tilføje en let kontur og farve til ansigtet uden skarpe linjér. Fokus i makeuppen er øjenbrynene og øjnenes facon og konturer. Øjenbrynene skal være optegnet, veldefineret og understrege øjenbrynets buede linje i en dertil passende farve. Øjenskygge skal være minimal og holdt i naturlige toner af bløde beige og brune farver, så det passer til det naturlige look, Imidlertid skal eyelineren være kraftig og skarp, følge hele det øverste øje lågs vippekant og slutter ved øjets yderste kant med et opadgående svip. For et fuldstændigt look er de øverste vipper fyldt grundigt ud med mascara, med særlig vægt på de yderste vipper. På de nederste vipper er mascaraen brugt sparsomt men igen ligeledes med særlig vægt på de yderste vipper. Selv om læberne er farvet med toner af blide pasteller i abrikos, pink, fersken eller syren, er læbernes kant vel defineret for at understrege læbernes form og afsluttet med et let slør af gloss. Deltager BETINGELSER Konkurrencen er åben for alle skønhedseksperter og makeup artister af Dansk nationalitet. Vinderen bliver automatisk kvalificeret til det 29 International Masters Award Makeup 2014, der afholdes lørdag den. 21. marts Düsseldorf i Tyskland. Det koster kr at deltage i DM i make-up. Beløbet SKAL være indbetalt senest 21. februar 2014 på konto: Danske Bank Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt påføres at det er for DM i Makeup. Kvittering for indbetaling skal vedhæftes din tilmelding. SKEMA for tilmelding SKAL udfyldes på Sidste tilmeldingsfrist samt betaling er fredag den 21. februar 2014

3 BEDØMMELSES KRITERIER & REGLER De Danske Makeup Mesterskaber finder sted lørdag den 8. marts på Radisson SAS Falkoner Hotel & Konference Center, København, i forbindelse med BEAUTY14 Arbejdstiden er 30 minutter til at udfører hele makeuppen. Modeller med permanent make-up på øjnene og munden er ikke tilladt. Det er tilladt at sætte model modellens hår inden konkurrencen. Modellen skal være BLOND, og skal være scenevant. Bedømmelse: Bedømmelses kriterier som dommerpanelet vil bedømme fra. Foundation: skal komplimenterer og matche den naturlige teint og skabe et blidt og feminint look; der efterlader huden med en fersken og creme frisk og naturlig mat finish. Rougen skal være minimal, men tilføje en let kontur og farve til ansigtet uden skarpe linjér. Øjne/Øjenbryn : er makeuppens fokus. Øjenbrynene skal være optegnet, veldefineret og understrege øjenbrynets buede linje i en dertil passende farve. Øjenskygge skal være minimal og holdt i naturlige toner af bløde beige og brune farver, så det passer til det naturlige look, Imidlertid skal eyelineren være kraftig og skarp, følge hele det øverste øje lågs vippekant og slutter ved øjets yderste kant med et opadgående svip. For et fuldstændigt look er de øverste vipper fyldt grundigt ud med mascara, med særlig vægt på de yderste vipper. På de nederste vipper er mascaraen brugt sparsomt men igen ligeledes med særlig vægt på de yderste vipper. ( Det er ikke tilladt at bruge falske vipper el. vippeextensions) Læber: Læberne er farvet med toner af blide pasteller i abrikos, pink, fersken eller syren. Læbernes kontur er vel defineret for at understrege læbernes form og afsluttet med et let slør af gloss. Helhedsindtryk og præsentation: Den professionelle påføring af makeuppen bliver vurderet sammen med helhedsindtrykket af modellen. Følgende punkter noteres: a) Om der er brugt de korrekte farver på læber, øjne og kinder, om temaet generelt er overholdt. b) Overordnet harmoni og stil hvad angår tøj, hår og negle. c) Hygiejne. Deltagerne skal arbejde med deres egne materialer og farver. Alle materialer, såsom pensler, applikatorer og svampe, skal være helt rene d) Makeuppen skal være teknisk perfekt. Der bedømmes ud fra skalaen 1-5, hvor 1 er ringe og 5 perfekt. Ved valg af model foreslår vi: Højde mindst 1,70 cm Alder Tøj størrelse Modellen bør ikke være genert da denne skal præsenteres på scene.

4 PRÆMIER: De Danske Mesterskaber: 1. præmie: Pokal + certifikat + rejse og ophold til de internationale mesterskaber i Düsseldorf, Tyskland, div. Sponsor præmier 2. præmie: Pokal + certifikat + sponsor gaver 3. præmie: Pokal + certifikat + sponsor gaver International Masters Award Make-up, i Tyskland: 1. præmie: euros + pokal + certifikat 2. præmie: 750 euros + pokal + certifikat 3. præmie: 500 euros + pokal +certifikat Certifikat: Alle deltagere i de Danske Makeup Mesterskaber modtager et certifikat, der bekræfter Deres deltagelse. Andre betingelser: Ved at fremsende ansøgning indikerer ansøgeren, at han/hun accepterer alle betingelser for at deltage i konkurrencen. Enhver form for regreskrav er udelukket. Deltagerne skal iføre sig neutralt, helt sort tøj uden reklametryk. Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de Internationale mesterskaber i Tyskland. d. 21. marts Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

5 PROGRAM FOR KUNKURENCE DELTAGER Lørdag 8. marts 2014 Kl Kl Kl Kl indregistrering af deltager og model ved indgangen til BEAUTY14 samt henvisning til lokaler Åbningstale til deltager. Detaljer for dagens program, tider, bedømmelses kriterier, samt uddeling af nummer. Efter åbningstale skal alle deltagere og modeller gå til forberedelsesværelset, hvor de skal forberede materialer, evt. modellernes frisure og tøj. klar TIL SCENEN Forberedelserne skal nu være afsluttet. Makeup artisten sørger selv for evt. vat, kleenex, vatpinde samt håndsprit til sig selv. MAKE-UP MESTERSKAB Scene i store Sal Deltagerne har 30 minutter til at lægge makeup på deres modeller på scenen. Dommerpanelet vil være på scenen i de 30 min. der arbejdes på scene for at observerer deltagernes under arbejdet. Derefter skal alle Make-up artisterne forlade scenen, modellen forbliver på scenen, for dommernes sidste vurdering. Herefter forlader alle modeller scenen. Og der gøres klar til præsentation af modellerne. Der gives 5 min. til at fjerne modellens kåbe, gøre dem klar til præsentation, tilrette frisure, tilbehør etc. Der må Ikke arbejdes mere eller fortages nogle ændringer i makeuppen i denne periode. Makeup artisten samt deres model vil blive kaldt op på scenen én efter én. Kl Kl Kl DOMMERNES EVALUERING OG POINT GIVNING. Efterfulgt af OFFENTLIGGØRELSE AF VINDEREN. Præmie overrækkelse. Fotografering af vinderen samt 2. & 3. pladsen. Øvrige deltager får udleveret deres diplom for deltagelse.

6 NØDVENDIGE FORBEREDELSER I forberedelsesværelset: En plads stilles til rådighed til hver deltager til div. forberedelser. På Scene: Makeup stole med arbejdsbord til deltagerne. Deltagerne skal klargøre deres arbejdsbord i den tilladte forberedelsestid. GENERELLE RÅD: Medbring: Modeller, makeup materialer og udstyr, passende tøj, kåbe (til modellerne for at skjule deres scene tøj, mens der ligges make-up). Make-up artisten skal have sort reklamefrit tøj på. Sørg for at medbringe spise og drikkevare selv. Sidst men ikke mindst husk at medbringe en god portion humor og godt humør. Vi ønsker alle held og lykke og håber på at du får en god mesterskabsoplevelse! FOTOGRAFERING: Efter konkurrencen skal der tages billeder af de 3 vindere, så ingen forlader messen før dette er sket! Og så skal alle selvfølgelig have deres certifikat. Deltagerne skal acceptere, at alle billeder, der bliver taget under mesterskaberne kan bruges i redaktions- og reklameøjemed. Deltageren skal kunne tage til de Internationale mesterskaber i Tyskland 21. marts. Deltageren forpligtiger sig også til at stille sig til rådighed for PR med vinder makeuppen i dagene efter De danske Makeup Mesterskaber.

DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016

DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016 DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016 DELTAGER BETINGELSER: 1) Dansk statsborgerskab 2) Selv kan medbringe: produkter, model, lys og materialer.

Læs mere

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/ L k inspirati L k 1 The C er Girl 01 Rens & fugt en ren, gennemfugtet og frisk hud giver en perfekt makeup. 02 Primer gør huden ensartet og får din makeup til at holde hele dagen og natten lang. 03 Foundation

Læs mere

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt af Brian Kristensen http://akrylkunst.dk side 1 af 6 Denne quick guide viser i korte steps hvordan man tegner de rigtige proportioner i et ansigt. For at have et fundament når du tegner et ansigt er det

Læs mere

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK lash extensions Denne skønhedsguide handler om smukke vipper. Som i de lange, tætte og fyldige af slagsen, som vi alle sammen drømmer om. Du har sikkert været igennem et arsenal af mascaraer, vippepudder,

Læs mere

SEXY ORIGINAL DARING

SEXY ORIGINAL DARING SEXY ORIGINAL DARING RVB LAB THE MAKE UP. THE MAKE-UP OF PROFESSIONALS. FRA ERFARINGER OG FANTASIEN AF DIEGO DALLA PALMA MILANO ER DET PROFESSIONELLE RVBLAB MAKEUP SKABT. EN LINJE HVOR BEHOVET FRA DEN

Læs mere

Randersmesterskab 2019

Randersmesterskab 2019 Randersmesterskab 2019 Kære Frisørelever Randers Frisørlaug og Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund afholder Randersmesterskabet for organiserede frisørelever. Det er muligt for alle frisørskolers frisørelever

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2015 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013 Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Da Vinci-konkurrencen Da Vinci er for elever på HTX, STX, EUX eller EUD, som f.eks. har undervisning i teknologi, naturvidenskabelige fag

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler Manual Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole DM i dans er en konkurrence, der søger at fremhæve dans, danseverdenens kvaliteter og dansens æstetik. Regler og grundlæggende rammer for konkurrencen og

Læs mere

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning 2019 ÅRETS KOK Danmarksmesterskabet for professionelle kokke HORESTA og 3F Messecenter Herning Lørdag den 2. februar 2019 www.åretskok.dk facebook.com/gastrofighters ÅRETS KOK Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning

ÅRETS KOK. Danmarksmesterskabet for professionelle kokke. HORESTA og 3F. Messecenter Herning 2020 ÅRETS KOK Danmarksmesterskabet for professionelle kokke HORESTA og 3F Messecenter Herning Søndag den 22. marts 2020 www.åretskok.dk facebook.com/gastrofighters ÅRETS KOK Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2012 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABET. Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES MESTER SKABET. Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning DANMARKS MESTER SKABET FOR PROFES SIONELLE KOKKE 2018 Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2018 Søndag den 18. marts 2018 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske

Læs mere

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES SKABERNE MESTER. Tirsdag den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København

DANMARKS KOKKE FOR SIONELLE PROFES SKABERNE MESTER. Tirsdag den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København DANMARKS MESTER SKABERNE FOR PROFES SIONELLE Tirsdag den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København KOKKE 2017 Velkommen til Årets Kok 2017 Tirsdag den 21. marts 2017, Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX p r o f e s s i o n a l m a k e u p f o r e v e r y b o d y C S b y M E D E X P Å K L I N I K K E N CS by MEDEX er en terapeutisk

Læs mere

Frisørfagets Svendeprøvekommission

Frisørfagets Svendeprøvekommission Damearbejde: Klip og brushing: Opgave 4 Klipning og brushing 75 min Kundebehandling i salonen: 1 dag Opgave 5 Klipning 45 min Strukturbehandling 85 min Styling med makeup 50 min Arbejdsrutine, kundebetjening,

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE 25 års jubilæum Søndag den 6. marts 2016, Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2016 Søndag den 6. marts 2016 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne.

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale. Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Forbedømmelse

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010 Kære Sherryvenner Vi har i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2010 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler gerne vil være med.

Læs mere

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne.

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Forbedømmelse

Læs mere

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN PERMANENT MAKEUP, fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Læs mere

daonet.dk HarmoniFestival & DM 2017 Entré voksne kr. 100,- Børn under 12 år gratis Lørdag den 1. april 2017 fra kl. 13:00

daonet.dk HarmoniFestival & DM 2017 Entré voksne kr. 100,- Børn under 12 år gratis Lørdag den 1. april 2017 fra kl. 13:00 Dansk Amatør Orkesterforbund (DAO) præsenterer HarmoniFestival & DM 2017 Lørdag den 1. april 2017 fra kl. 13:00 daonet.dk Entré voksne kr. 100,- Børn under 12 år gratis DAO s aktiviteter er støttet af:

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE. Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning

DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE. Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning DANMARKSMESTERSKABET FOR PROFESSIONELLE KOKKE Søndag den 16. marts 2014, Messecenter Herning Velkommen til Årets Kok 2014 Søndag den 16. marts 2014 i Messecenter Herning Deltagere: Alle danske statsborgere

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN KORTE OG MELLEMLANGE UDDANNELSER SAMT KUNSTNERISKE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende,

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX CS by MEDEX PÅ KLINIKKEN CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som

Læs mere

Company Programme. Retningslinjer for konkurrencen. - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab

Company Programme. Retningslinjer for konkurrencen. - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab Company Programme - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab Retningslinjer for konkurrencen Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise Ejlskovsgade 3D 5000 Odense C www.ffe-ye.dk Company Programme -

Læs mere

Frisørfagets Svendeprøvekommission

Frisørfagets Svendeprøvekommission Damearbejde: Kundebehandling i salonen: Opgave 1 Klipning 1 dag Farvning og/eller permanent Styling Arbejdsrutine, kundebetjening, analyse, mundtlig fremlæggelse Vandondulation: Opgave 5 Vandondulation

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Guld til næsen. En ekstraordinær kombination

Læs mere

Svendeprøven efteråret 2013 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale.

Svendeprøven efteråret 2013 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. KOSMETIKERFAGET - 31 Svendeprøven efteråret 2013 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. Behandlingen skal afspejle hverdagslivet på arbejdspladsen, med udgangspunkt

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Stævneposten. Krolf for hyggens skyld

Stævneposten. Krolf for hyggens skyld 23. maj 2014-18. årgang nr. 1 Efterlysning stævneudvalgsmedlemmer Stævneudvalget kommer til at mangle medlemmer. 2 mand stopper. Stævneudvalgets formand, Mogens Christensen, Slotsbyen, stopper og det gør

Læs mere

SOSU Skills. Regionale mesterskaber

SOSU Skills. Regionale mesterskaber SOSU Skills Regionale mesterskaber Reginale SOSU Skills I 2018 afholdes de regionale mesterskaber d. 25.10 i alle regioner Der konkurreres i en og samme case Casen tager udgangspunkt i patient eller borgersituation

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

COMPANY PROGRAMME SØNDERJYSK MESTERSKAB 2017

COMPANY PROGRAMME SØNDERJYSK MESTERSKAB 2017 COMPANY PROGRAMME SØNDERJYSK MESTERSKAB 2017 Retningslinjer for sønderjysk mesterskab 2017 Dato og sted Afholdes torsdag den 23. februar 2017 i det Store Auditorium på Det Blå Gymnasium Sønderborg, Sdr.

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.01 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.02 Et hold består af maksimum

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme, hvor elevteams fra landets ungdomsuddannelser

Læs mere

PUREBEAU MASKINE. Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen.

PUREBEAU MASKINE. Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen. Kursuskatalog PUREBEAU MASKINE Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen. Basis træningsprogrammet dækker alle de færdigheder og knowhow

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Tidsplan for svendeprøven efterår 2014

Tidsplan for svendeprøven efterår 2014 Tidsplan for svendeprøven efterår 2014 Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale. Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2012 Ungdomsuddannelser DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

SVENDEPRØVE i frisørfaget efteråret 2015. Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave 4 lodtrækningsmodel

SVENDEPRØVE i frisørfaget efteråret 2015. Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave 4 lodtrækningsmodel Herrearbejde Tid til behandling TEMA opgave: Opgave 1 Maskulin klipning 45 min Opgave 2 Maskulin form 25 min Herre Trend: Opgave 4 Klipning 45 min Styling 10 min Opgave 1 og 2 personlig model (samme model)

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.1 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.2 Et hold består af maksimum 4

Læs mere

HSKCUP2015. invitation. invitation HSKCUP2017. den 29. september - 1. oktober

HSKCUP2015. invitation. invitation HSKCUP2017. den 29. september - 1. oktober HSKCUP2015 invitation HSKCUP2017 invitation den 29. september - oktober Indbydelse til HSK CUP 2017 Hvidovre Skøjte Klub har hermed fornøjelsen, at indbyde til HSK Cup 201 Konkurrencen er en klubkonkurrence,

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The issue Det nye foundation-koncept fra L Oréal paris Fra det perfekte resultat, der ser naturligt ud, og diskret hudtone med glød til en fløjlsglat

Læs mere

NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY

NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY MASTER SMOKY NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY SMOKY EYES I TO ENKLE TRIN Denne dynamiske duo giver den rette mængde farve og intensitet. Maybelline New York er stolt over at lancere to spændende nye produkter

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

Svendeprøven foråret 2011

Svendeprøven foråret 2011 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. KOSMETIKERFAGET Behandlingen skal afspejle hverdagslivet på arbejdspladsen, med udgangspunkt i det valgte speciale. Modeller

Læs mere

Company Programme kan integreres i mange forskellige fag på de forskellige ungdomsuddannelser

Company Programme kan integreres i mange forskellige fag på de forskellige ungdomsuddannelser Company Programme Hvad er Company Programme? Company Programme er et learning-by-doing-forløb, hvor elever fra ungdomsuddannelserne lærer at udvikle, afprøve og realisere gode ideer inden for alt fra social

Læs mere

Dansk Knivforenings regler for afholdelse af knivkonkurrencer

Dansk Knivforenings regler for afholdelse af knivkonkurrencer Dansk Knivforenings regler for afholdelse af knivkonkurrencer Indholdsfortegnelse: 1 - Organisation og ledelse. 2 - Tilmelding og betaling. 3 - Generelle konkurrencevilkår 4 - Ansvar. 5 - Klasseinddeling

Læs mere

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr.

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr. Ansigtsbehandlinger Mini Make-over - Opfriskende af Huden Behandlingen begynder med en afrensning og brug af peeling og maske. Afsluttes med SUPER AKTIVE ØKO AMPUL og creme. (afrensning, peeling, maske,

Læs mere

Pris: 60 kr. for voksne. 30 kr. for dem, der ikke er fyldt 18 år. Beløbet indbetales senest d. 14. marts. Vedlagte girokort skal anvendes.

Pris: 60 kr. for voksne. 30 kr. for dem, der ikke er fyldt 18 år. Beløbet indbetales senest d. 14. marts. Vedlagte girokort skal anvendes. Struer Kystfisker Forening afholder Kyst Cup 2003 den 15. og 16. marts Konkurrencen er åben for alle. Yderligere oplysninger - Søren 96840735, Gert 97850606 eller på http://www.kystfisker.subnet.dk Pris:

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme, hvor elevteams fra landets ungdomsuddannelser

Læs mere

SVENDEPRØVE i frisørfaget efteråret Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave 4 lodtrækningsmodel

SVENDEPRØVE i frisørfaget efteråret Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave 4 lodtrækningsmodel Herrearbejde Tid til behandling TEMA opgave: Opgave 1 Maskulin klipning 45 min Opgave 2 Maskulin form 25 min Herre Trend: Opgave 4 Klipning 45 min 10 min Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave

Læs mere

Tilmelding skal indeholde en række oplysninger, og sker på mail til på fremsendte Excel regneark.

Tilmelding skal indeholde en række oplysninger, og sker på mail til på fremsendte Excel regneark. Regler - KOSMETIKER DM i Erhvervsuddannelser 2018 i Aalborg GENERELLE INSTRUKTIONER Tilmelding af navngivne elever til fællesudvalget sker gennem skolerne senest 12. oktober 2017. Såfremt deadline overskrides

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Tilmelding skal indeholde en række oplysninger, og sker på mail til på fremsendte Excel regneark.

Tilmelding skal indeholde en række oplysninger, og sker på mail til på fremsendte Excel regneark. Regler - KOSMETIKER DM i Erhvervsuddannelser 2018 i Herning GENERELLE INSTRUKTIONER Tilmelding af navngivne elever til fællesudvalget sker gennem skolerne senest 12. oktober 2017. Såfremt deadline overskrides

Læs mere

Grafik & Billedebehandling

Grafik & Billedebehandling Grafik & Billedebehandling Amukurs Fritlægning til hjemmeside Amukurs.dk Opgaven: Amukurs.dk skal have baggrundsbilleder på deres kursusside af fagpersoner. Billederne skal fritlægges så de ikke forstyrre

Læs mere

Indledning Konkurrenceregler Vejledende tidsplan Bedømmelse

Indledning Konkurrenceregler Vejledende tidsplan Bedømmelse Indledning 3 Konkurrenceregler 4 Vejledende tidsplan 6 Bedømmelse 7 2 DM i Skills gennemføres over fire dage, onsdag til lørdag. Der arbejdes 21 timer på selve DM opgaven fordelt nogenlunde således: Onsdag

Læs mere

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser.

Læs mere

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER:

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER: EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. GOLDWELL s Color Zoom Challenge 2012 fortsætter sin søgen efter de mest kreative trendsættere. Vil du være den, der sætter trenden i stedet for

Læs mere

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori.

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori. 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser. Deltagelsen er ikke

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE Før du ansøger: Yoga kan være mange ting. Der er mange stilarter og endnu flere måder at undervise yoga. Hvis du overvejer at uddanne

Læs mere

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker.

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Koncept for Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark 2017 Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Række 1: Hold, der tidligere har deltaget i række 1 ved DM i folkedans

Læs mere

TREKANTE NS TUR TIL TER APEL. 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages. Saturday November 14 th and Sunday November 15 th

TREKANTE NS TUR TIL TER APEL. 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages. Saturday November 14 th and Sunday November 15 th TREKANTE NS TUR TIL 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages Saturday November 14 th and Sunday November 15 th 2015 TER APEL 2015 EN KLASSISK TREKANTEN BUSTUR. Fægtestævnet i

Læs mere

Svendeprøven efteråret 2011 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale.

Svendeprøven efteråret 2011 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. KOSMETIKERFAGET Behandlingen skal afspejle hverdagslivet på arbejdspladsen, med udgangspunkt i det valgte speciale. Modeller

Læs mere

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé Start med at downloade app en APCOA FLOW. Hvis du har iphone skal du downloade den i App Store, og hvis du har Android skal du downloade den i Google Play Butikken. Åben app en, og vælg om APCOA FLOW skal

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

HarmoniFestival & DM

HarmoniFestival & DM Konkurrenceregler for Dansk Amatør-Orkesterforbund (DAO) HarmoniFestival & DM Danmarksmesterskaberne for harmoniorkestre Gældende fra 1. august 2018 Formål Formålet med stævnet HarmoniFestival & DM er:

Læs mere

Grafisk design. Grafisk produktion og workflow Side 57

Grafisk design. Grafisk produktion og workflow Side 57 Grafisk design Grafisk produktion og workflow Side 57 Side 58 Grafisk design Grafisk design Opgavebeskrivelse Arbejdsplan Research Målgruppe Design af grafisk tryk til tasker. Trykket skulle promovere

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 10.-11.-12. NOVEMBER 2017 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLD AFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 25 45 17 06 Ørslev

Læs mere

CHAMPIONSHIP 2015 TOOLKIT

CHAMPIONSHIP 2015 TOOLKIT Everything you need to run a JCI Public Speaking Championship inside! Alt du behøver at vide om talerkonkurrencen JCI DEN PUBLIC GYLDNE SPEAKING MIKROFON CHAMPIONSHIP 2015 TOOLKIT A guide to running a

Læs mere

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 Arrangør: Kirkebakkeskolens Forældreforening med stor hjælp fra Skakklubben Evans og Dansk Skoleskak Vejle KIRKEBAKKESKOLEN Kirkebakken

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 16.-17.-18. NOVEMBER 2018 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 21 60 19 56 Ørslev Fodbold afholder

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Adresse: Telefonnummer: Navn:

Adresse: Telefonnummer: Navn: Udfyldes af forældre og ansøger Ansøgningsskema. Elev Elevens fulde navn Adresse Sted Postnummer By Cpr-nummer. E-mail. Mobiltelefon Forældre/værge Navn Cpr-nummer Postnummer By Telefon privat Telefon

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

Danish Entrepreneurship Award. sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne)

Danish Entrepreneurship Award. sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne) Danish Entrepreneurship Award sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne) Danish Entrepreneurship Award - Idékonkurrencen for ungdomsuddannelserne Et vigtigt element i Danish Entrepreneurship

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere