Making the world smile

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Making the world smile"

Transkript

1 Making the world smile Hasbro-gruppen - MulB 2.sem: Ivan Christensen, Jonas Falk & Augusta Naundrup

2 Problemformulering 3 PBS 4 WBS 4 Gantt chart 5 SWOT-analyse 6 Stakeholder analyse 6 Målgruppeanalyse 7 Moodboard 7 Wireframe 8 Mockup 8 Visuel identitet 9 Usability brugertest 11 Usability eksperttest 12 Offline advertisement 13 Konklusion 14

3 Problemformulering Virksomhed: Hasbro Problemformulering Hvordan laver vi et dynamisk CSR-website til legetøjsgigaten Hasbro med fokus på at ramme den rigtige målgruppe? Samarbejdspartnere PLAN international og China Labor Watch. Baggrund for valg Amerikansk legetøjs-/brætspilsgigant, indflydelse på stor målgruppe, anerkendt firma. Hasbro er en verdenskendt legetøjs- og brætspilsproducent, som står bag bl.a. Monopoly, My Little Pony, Play-Doh, Mr. Potatoehead, m.m. De startede ud i 1923 og har en omsætning for flere mia. årligt. De er verdens 3. største legetøjsproducent. Scope Opgaven går ud på at levere et dynamisk og velfungerende website til virksomheden Hasbro. Websitet skal bruges til CSR og skal kommunikeres ud til brugerne på en ordentlig og forståelig måde. Delimitations Hvad der ikke skal være med, som man alligevel ville forvente der skulle være med. Fx hvis man laver website kunne man under delimitations påpege, at man ikke selv ikke er ansvarlige for upload, eller der ikke skal laves en kontaktform til CSR sitet. Critical path En række post-its med aktivitet og estimeret tid. Find den længste vej. Firmaets baggrund/csr Tryghed og sikkerhed, sundhed/miljø.

4 PBS & WBS

5 Gant Chart

6 SWOT-analyse SWOT analysen bruges til strategisk planlægning, hvor vi i analysen kigger vi på virksomhedens interne og eksterne situation i form af styker, svagheder, muligheder og trusler. Styrker og svagheder hører til Hasbro s interne situation, altså hvordan tingene står til for Hasbro lige nu. Muligheder og trusler hører til Hasbro s eksterne situation, hvor man kigger på de udenfrakommende faktorer, der i fremtiden kan påvirker Hasbro i en positiv eller negativ retning. Stakeholder analyse Med stakeholder analysen kan vi se hvem der har magt over vores projekt, og hvem der har interesse i vores projekt. Under projektet er det vigtigt at identificere, hvilke parter der har indflydelse på projektet og sørge for at få eller bibeholde deres support til projektet. 1. Hasbros Direktør: stærk interesse i projektet - meget magt. 2. Hasbros kunder: Stor interesse i projektet pga. produktkøb fra Hasbro. Kunderne hver især ikke nogen stor magt, men Hasbro bør alligevel være opmærksom på kunderne, da kundernes interesse kan have en supporterende funktion, hvilket kan påvirke projektet både positivt og negativt. 3-4: PLAN og China Labor Watch, som er Hasbro s samarbejdspartnere. Disse organisationer støtter Hasbro i projektet og har som større organisationer en stor magtindflydelse på projektet.

7 Målgruppeanalyse Moodboard Målgruppen for vores CSR website er hovedsageligt forældre til børn der leger med legetøj samt større organisationer. Målgruppen strækker vidt rent geografisk, da Hasbros produkter bliver solgt i en bred række af lande. Målgruppen for forældre er ca. i alderen år. De går op i deres barns sikkerhed, og kan lide traditionelt og velkendt legetøj. Målgruppen for organisationerne er primært større organisationer, der ønsker at indgå i et samarbejde med Hasbro. Organisationerne kan være virksomheder eller frivillige organisationer, som enten er i en lignende branche eller deler de samme værdier og interesser som Hasbro.

8 Wireframe Mockup

9 Visuel identitet Visuel identitet Da Hasbro allerede er en stor anerkendt virksomhed, er der ikke blevet foretaget de store ændringer i deres visuelle identitet. I stedet er fokus holdt på at få CSR-siden til at passe nogenlunde sammen med Hasbros øvrige layout. Hasbro har allerede en CSR-side, som til dels er brugt som inspiration til vores CSR-side. Hasbros egen side har dog nogle problematikker, som vi har valgt at fokusere på at forbedre. Signalering Hasbros oprindelige CSR-side består af en opsætning af forskellige bokse, hvoraf nogle linker videre til undersider, mens andre blot er små faste bokse. Det fremgår ikke tydeligt af overskrifter og billedvalg, hvad Hasbros CSR rent faktisk består i, ej heller hvorvidt man bliver linket videre til mere læsning eller ej. Vi har valgt at arbejde med en tydeligere og mere overskuelig signalering, ved at formulere nogle relevante overskrifter. Desuden har vi udskiftet billederne, så der til hver CSR-sag er valgt et billede der mere tydeligt fortæller, hvad emnet omhandler. Hver CSR-sag har fået sin egen farvede boks hen over forsiden, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvornår der skiftes CSR-emne. Navigering På den oprindelige CSR-side for Hasbro kan der hurtigt opstå en del navigeringsforvirring, da det kun er særligt udvalgte bokse der linker videre til en uddybende underside. Der er ikke nogen tydelig markering af hvilke bokse det drejer sig om, så man må prøve sig frem. Vi har udarbejdet en simplere og mere brugervenlig navigering mellem undersiderne. Der er blevet ryddet op i boksene, så de bokse der nu er på forsiden alle linker ind til en uddybende underside. Der ud over er der tilføjet en simpel navigationsbar i øverste højre side, så man let kan navigere rundt mellem alle siderne, ligegyldigt hvor man lander på CSR-siderne. Det fremgår desuden tydligt af navigationsbaren hvilken side man befinder sig på, da navigationslogoernes farve skifter efter hvilken side der er den aktuelle. Navigeringsbaren består af små logoer, der med symboler viser hvilket CSR-underemne der henvises til. Index Environment Production Plan

10 Font & Farvevalg Proxima Nova abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ Proxima Nova er den font som Hasbro allerede benytter på deres hjemmeside. Den er simpel, letlæselig og uden serif. Den egner sig perfekt som gennemgående font for hjemmesiden, da den både er behagelig til overskrifter og brødtekst. Derfor har vi valgt at holde fast i denne font, da der intet grundlag er for at ændre den. Vi har valgt at holde siden på engelsk, da det er et internationalt firma. #2980C3 #7F57A4 #EDA315 Farvepaletten er valgt med udgangspunkt i Hasbros generelle brug af stærke farver. Deres produkter henvender sig i høj grad til børn, og det er det vi vil signalere til omverdenen. Hasbros Making the world smile skinner tydeligt igennem i de klare, muntre farver, dog stadig uden at farverne bliver stressende eller faresignalerende - derfor optræder rød heller ikke blandt de brugte farver. Med valget af blå, violette og gule toner signaleres kreativitet og fantasi i en kombination med ro og troværdighed, som er hvad der vil værdsættes hos et firma med børn som målgruppe.

11 Usability - Brugertest Til at teste websitet har vi brugt brugertest og ekspertvudering. Vi følte ikke det var nødventigt at udføre navigationstests, som fx gangstertest, da websitet ikke er særligt stort og omfattende. Vi lavede pilottest og prøvede testene igennem inden forsøgtspersonerne for prøve testene af. Brugertest opgaver: 1. Find the banner saving plan children project and click on it. 2. Go to the homesite/startsite from here. 3. Find a poster that shows Hasbro cares about the environment. 4. Go to the homesite and find an article about work environment and use it to get to the worker site. 5. Find the statistics about Hasbro s environmental production. Der blev lavet 4 brugertests på CSR-websitet. Testpersonerne var alle kvinder i starten af 20 erne med baggrund indenfor marketing. Testene tog ca min. Testpersonerne kunne overordnet godt lide designet på sitet, som de fandt simpelt, samt farverne og deres styrke. Det var også rimelig let folk testpersonerne at navigere rundt på sitet, da der ikke var så mange forskellige sider at klikke på. Testpersonerne fandt også teksten på siden læselig og kunne godt lide billederne samt websitets dynamik og interaktivitet. Testpersonerne havde dog også nogle fælles ting de mente der kunne forbedres på sitet. Nogle af testpersonerne havde svært ved gennemskue ikonerne i navigationsmenuen og mente at man kunne forbedre navigationsmenuen ved få tekstinformation om et menupunkt, når holder musen over et ikon. Der var mest tvivl omkring miljøikonet i navigationsmenuen, og hvordan ikonet hang sammen med indholdet på siden. Et andet ikon mange af testpersonerne ikke kendte var planbørnikonet. En af testpersonerne mente også det ville være mere intuitivt, hvis menuikonernes farve var de samme som artiklernes farve på forsiden. Fælles for testpersonerne var også de havde svært ved at finde banneret til saving plan children project, og det var svært at gennemskue, at man rent faktisk kunne klikke på banneret. En løsning til dette var, at man kunne fjerne banneret og lave et link i teksten i stedet for. Derudover savnede nogle af testpersonerne et footer i bunden af sitet, en anden titel til artiklen med planbørn og separat rapport til statistikken på websitet.

12 Ekspertvurderingen blev udført af 1 ekspert. Eksperten syntes grundlæggende godt om sitet. Der var dog enkelte ting der kunne forbedres ifølge eksperten. Eksperten savnede at stregen over miljøikonet var lysegrå, og syntes at de blå farver på siden var for forskellige, hvilket var forvirrende. Eksperten syntes også, at det var svært at læse den hvide tekst på sitet og ville derfor have foretrukket en almindelig sort skriftype. Derudover savnede eksperten linjer på hjemmesiden, og at tingene meget gerne måtte flugte mere og stå mere lige. Eksperten syntes også at den hvide border på slideren skulle være større ligesom billederne på forsiden. Eksperten mente også det var svært at gennemskue, hvad diagrammet under miljøsiden betød. Som sidste ting ville eksperten have foretrukket at ikonet for den aktive side clienten befinder sig på skulle have samme orange farve, som når man holder musen over ikonerne. Usability - Eksperttest

13 Offline advertisement Vores reklame består udelukkende af offline advertising. Der findes en plakat med udgangspunkt i miljø, samt en helside i samarbejde med PLAN tiltænkt magasiner for forældremålgruppen.

14 Konklusion Vi har valgt at udarbejde end simpel og overskuelig CSR side til Hasbro. Fokuspunkterne er tydeligt opdelt med relevante overskrifter og links videre til undersiderne. Farverne er valgt ud fra Hasbros allerede stærke farvevalg. Samarbejdspartnerne er valgt med fokus på børn, hvilket er relevant da Hasbro producerer legetøj.

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio: Michell Aagaard Dranig

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio:   Michell Aagaard Dranig Portfolio Udvikling af min portfolio Link til portfolio: http://dranigdesign.com/ CPH-MD267@CPHBUSINESS.DK ind på en af undersiderne, kom home finde ud af, hvad mit eksamensprojekt Udvikling af min portfolio

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Corporate Social Responsibility Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Fact sheet Projekt titel Corporate Social Responsibility Url

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal Webdesign til fodboldportal REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldporta, pl.dk. Hjemmesiden skal indeholde rigtig mange

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

Gruppe 6. MulA, 2015 Frederik FDTA Jesper JHI Morten MORO Ditlev DSK Marc KLU. Anders Wetterstein www.anderswetterstein.dk - a.wetterstein@gmail.

Gruppe 6. MulA, 2015 Frederik FDTA Jesper JHI Morten MORO Ditlev DSK Marc KLU. Anders Wetterstein www.anderswetterstein.dk - a.wetterstein@gmail. CSR Arla Foods 1 Gruppe 6 MulA, 2015 Frederik FDTA Jesper JHI Morten MORO Ditlev DSK Marc KLU Anders Wetterstein www.anderswetterstein.dk - a.wetterstein@gmail.com Mathilde Helslev Rasmussen www.simonesnedker.dk/mathilde/home.html

Læs mere

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail. CSR 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen Andrs.lauridsen@gmail.com Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.com Jonatan Nielsen Jonatantwn@hotmail.com

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Medvind en vejrapp for cyklister

Medvind en vejrapp for cyklister Medvind en vejrapp for cyklister Jeg har valgt at lave en vejrapp, der primært er til cyklister, som gerne vil vide om de får modvind eller medvind på deres tur. Den mere præcise målgruppe er tiltænkt

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ Produkt Web sider Index side Underside - Cykelhjelmen - brug den rigtig. Underside - Husk nu cykelhjelmen.

Læs mere

Fredag d. 20. februar 2015 2. semester MUL-B CSR CAMPAIGN

Fredag d. 20. februar 2015 2. semester MUL-B CSR CAMPAIGN CSR CAMPAIGN 1 Corporate Social Responsibility http://b-design.nu/2sem-projekt1/csr.html Kathrine Harder kathrineharder@gmail.com Simone Blachman blachman94@hotmail.com Pernille Sjøgreen - pernille.sjoegreen@gmail.com

Læs mere

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL:

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL: MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël Unique Landscapes URL: http://sillenoel.com/uniquelandscapes/index.html 1 7. Ekspertvurdering Kvalitetsvurdering af Unique Landscapes nuværende website.

Læs mere

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels Bilag 1 Bilag 2 Projekt 1 - usability test og marketing Gruppe: Senia, Agnete, Andreas, Ninette Website: postdanmark.dk Undersøgelsesområde: navigation og funktionalitet Tests: Brugertest (funktionalitet)

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Coporate Social Responsibility

Coporate Social Responsibility Coporate Social Responsibility 1 st project 2 nd sem February 2016 http://matweb.dk/briohjaelpen/ Sofie Ken - sofieken.dk Mateen Ahmed - matweb.dk Andrea Jakobsen - andreajakobsen.com Nanna Bak Eliassen

Læs mere

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen Pia Jensen cph-pj103@cphbusiness.dk 1. semester eksamensprojekt MUL-A 2013 mul33.itkn.dk/eksamensprojekt/index.html EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR 2014 Lærere: Thomas Hartmann Jesper Hinchely Ian

Læs mere

sweetbot.design Kodning og design af hjemmeside Navne: Emma Blæsbjerg, Michell Aagaard Dranig og Andreas Oliver Hansen

sweetbot.design Kodning og design af hjemmeside Navne: Emma Blæsbjerg, Michell Aagaard Dranig og Andreas Oliver Hansen sweetbot.design Kodning og design af hjemmeside Navne: Emma Blæsbjerg, Michell Aagaard Dranig og Andreas Oliver Hansen Gruppe: MUL A 10 Email: Michell cph-md267@cphbusiness.dk, Emma cph-eb121@cphbusiness.dk,

Læs mere

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Rapport E-magasin - Projekt 2, 2. semester Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Indholdsfortegnelse Indledning 3 Problemformulering 3 Målgruppeanalyse 3 Designvalg

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Ahmad Hahmoud Besir Redzepi Jeffrey Lai 04/05-2009 2.semester 3. projekt Indholdsfortegnelse: 1.0 Forord 3 2.0 Kommunikationsplan 4 3.0 Navigationsdiagram

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

DSU Dansk Stavgang Union

DSU Dansk Stavgang Union DSU Dansk Stavgang Union Projekt 3 af Camilla, Mateen, Mikkel & Sandie Indholdsfortegnelse Design brief Side 3 Projektplanlægning Side 4 Stakeholder analyse Side 6 Informations arkitektur Side 8 Medier

Læs mere

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility 1st project 2nd sem. February 2016 Mads Bruun Simonsen Daniel Engelhardt Alexander Klug Rasmussen Philip Nielsen LINK Cphbusiness Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse.3

Læs mere

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INTRODUCTION Idennerapportvilvidiskutereogillustrerehelelærings;ogudviklingsprocessenderliggertil grundforskabelsenafetwebsite,medudgangspunktietdesign;briefleveretaf1.semesters markedsføringsøkonom;studerende.detwebsitemock;upderbliverdiskuteretidennerapport

Læs mere

Link til website:

Link til website: Link til website: http://nicolaiholm.dk/csr/index.html camillabreinbjerg.dk 1 mayaburkard.dk miaeriksen.dk nikolajdommergaard.dk nicolaiholm.dk Indholdsfortegnelse Forside..1 Indholdsfortegnelse. 2 Introduktion

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 NAVN PÅ OPGAVEN KERNEOMRÅDE SVENDEPRØVE 2013 Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 Beskrivelse af opgaven I min fritid modtog jeg en opgave, som bestod i, at redesigne og kode et

Læs mere

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding 3. Semester Mul-A PROJEKT 3 Louise Marie Bonke harlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen http://cbruhn.dk/cfunding Projekt 3 Indholsfortegnelse Idéudvikling Indledning Målgruppeanalyse Moodboard Funktionalitet

Læs mere

Bag om projekterne. Flow 1 Flow 2 Flow 3 Flow 4 Flow 5. Her kan du navigere dig rundt i opgaven: (Note: the following will be in Danish)

Bag om projekterne. Flow 1 Flow 2 Flow 3 Flow 4 Flow 5. Her kan du navigere dig rundt i opgaven: (Note: the following will be in Danish) Bag om projekterne (Note: the following will be in Danish) Hvad kan jeg finde her? I dette dokument får du et kronologisk indblik i processen bag mine skole projekter: hvad mine idéer var, hvad jeg har

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production

3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production Designmanual 3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production Introduktion På 3. semester på Film & Animationslinjen 2014 har vi i Jump Rope Production arbejdet sammen med vores kunde Climb n Win, som er et

Læs mere

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Gruppe 15 Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Link til redesignet website: www.feelgoodbakery.thorsoe.dk

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET 02 Indledning. Dette oplæg indeholder oversigt over farvevalg og -symbolik Fleggaard Leasing samt relaterede forretningsområder, herunder Fleggaard

Læs mere

Kend dine brugere. Om brugertest. 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord

Kend dine brugere. Om brugertest. 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord Kend dine brugere Om brugertest 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord Andreas Frandsen, Ninette Nielsen Agnete Gnistrup, Senia Lundberg Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Indledning s. 2 Valg

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16 GRAFISK WORKFLOW Indhold Grafisk workflow Procesbeskrivelse Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 2 Html, css og seo 6 Grafisk workflow Opgaven At skabe et nyt og

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Projekt: Kend dine brugere Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Indholdsfortegnelse Introduktion: 3 Marketing: 3 Usability test: 4 Mockup design 6 Opsumering 7 Konklusion

Læs mere

PROJEKT 3, 1. SEM WEBSITE FROM CLIENT BRIEF

PROJEKT 3, 1. SEM WEBSITE FROM CLIENT BRIEF Links til portfolio Anna Emely Jensen Oliver Alexander Vedel Trojahn Maja Scheel Kvint Cecilie Sørensen http://www.annaemely.wordpress.com https://www.olivervedel.wordpress.com http://www.cphbusiness.makvi.dk

Læs mere

Designmanual for websider

Designmanual for websider Designmanual for websider 31. marts 2009 Version 1.1. Denne manual beskriver de gældende retningslinjer for Aalborg Universitets websider. Det vil sige websider der benytter aau.dk i domænenavnet er omfattet

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk Eksamensopgave Redesign af Portefølje Grace Grigoria Tsatsaris 14 1 Brainstorm og ideudvikling: Jeg startede med at danne mig et overblik over projektet

Læs mere

Dokumentation. Efter dokumentationsdelen findes der en stilguide, hvor der argumenteres for de endelige valg i forhold til udseendet.

Dokumentation. Efter dokumentationsdelen findes der en stilguide, hvor der argumenteres for de endelige valg i forhold til udseendet. Dokumentation På de følgende sider findes dokumentation for arbejdsforløbet under portefolioprojektet. Dette består primært af forskellige illustrationer af brainstorm, overvejelser vedrørende informationsarkitektur

Læs mere

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Senior Sundhed Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Frida Madsen Christian Knudsen Jonatan Nielsen Line La Fontaine Louise Bonke Projektet Der er til vores webbureau udviklet: Et

Læs mere

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 Indholdsfortegnelse - Intro - Mindmap - Designvalg - Farvevalg - Logo - Ensartethed - Farver - Det gyldne snit - Fleksibilitet & brugbarhed

Læs mere

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB Gruppemedlemmer fra Mul A Auguste Ottesen Ida Bach Mark Harboe Patrick Eilert https://augusteottesen.wordpress.com https://idabachhansen.wordpress.com

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Factsheet. Projekt: CSR-Kampagne Gruppemedlemmer: Andreas Baggesgaard, andreas_baggesgaard@hotmail.com. Kamila Melnyczok, kamila.melnyczok@gmail.

Factsheet. Projekt: CSR-Kampagne Gruppemedlemmer: Andreas Baggesgaard, andreas_baggesgaard@hotmail.com. Kamila Melnyczok, kamila.melnyczok@gmail. Factsheet Projekt: CSR-Kampagne Gruppemedlemmer: Andreas Baggesgaard, andreas_baggesgaard@hotmail.com Kamila Melnyczok, kamila.melnyczok@gmail.com Benjamin Lipsø, benjamin.lipsoe@gmail.com Mikki Houmand

Læs mere

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Denne opgave gik ud på og lave et logo for et undertøjs firma kaldt inderst inde, som skulle have en meget bred målgruppe,

Læs mere

det færdige resultat

det færdige resultat grafisk design Under dette fagområde har jeg valgt at præsentere jer for en opgave, jeg har udarbejdet for virksomheden Breinholt. Breinholt er en nyopstartet virksomhed i Odense, der tilbyder spirituel

Læs mere

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine FRISØR VEST Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine Case 3: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine. Beskrivelse af gruppens tidsplan Trello: Vi har benyttet

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Indledning side 2 Usability side 3 Swot side 3, 4 Tows side 4, 5, 6 Konklusion side 6 Bilag side 7.

Indholdsfortegnelse: Indledning side 2 Usability side 3 Swot side 3, 4 Tows side 4, 5, 6 Konklusion side 6 Bilag side 7. Indholdsfortegnelse: Indledning side 2 Usability side 3 Swot side 3, 4 Tows side 4, 5, 6 Konklusion side 6 Bilag side 7 Indledning: Dansk sejlunion er den nationale organisation for kap og fritidssejlads

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt.

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt. Gruppe 11 Asta, Björk, Marie-Louise, Sofie. http://arice.dk/scherninghtml/forside1.html Husk at trykke på den første ørering inde under smykker. Brug venligst inspectoren når i tjekker tablet og mobil

Læs mere

portfolio GRAFISK WORKFLOW

portfolio GRAFISK WORKFLOW Grafisk Workflow Opgaven Der skal laves hjemmeside til et lille privat bageri. Kunden ønsker et overskueligt site. Hjemmesiden skal kort og godt fortælle om Skejby Centrets Bageri og deres produkter og

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

Hjemmeside redesign af Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum

Hjemmeside redesign af Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum Hjemmeside redesign af Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum Usability dokumentation Lavet af Sarina, Maria og René MulB-13 22.11.2013 I forbindelse med ekspertvurderingstests udarbejdes som hovedregel altid

Læs mere

Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012

Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012 Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012 1 Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012 Indhold Projekt Beskrivelse... 3 Temaer... 3 Afsender... 4 Budskab & Kommunikations formål...

Læs mere

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11 GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 G H1 H2 H3 H1 SIDE 1 / 11 IDENTITET, LOGO OG WEBSITE Brainstorm 1. Foreningen skal have ny identitet, logo og website. beskæftiger sig med økologi og bæredygtighed.

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

Analyse af Cinnobershop.dk

Analyse af Cinnobershop.dk Link til Cinnober site Analyse af Cinnobershop.dk Kommunikation Hvem er afsenderen? Cinnober er en selvstændig boghandler, der fokusere på design. De har som nichebutik mange produkter i en genre/ stilart.

Læs mere

Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding

Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding BRAINSTORM Tema: Vinter, alaska, bjerge, blå & hvide farver. Farver: Colourlovers eksempler: http://www.colourlovers.com/palette/605421/crystal_ice_palace

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

3. PROJEKT. Cph Business MULA SIMONE SNEDKER, TOBIAS SONNE, FRIDA MADSEN, ANGELICA OLESEN, ANDERS LAURIDSEN & JAKOB PLENGE.

3. PROJEKT. Cph Business MULA SIMONE SNEDKER, TOBIAS SONNE, FRIDA MADSEN, ANGELICA OLESEN, ANDERS LAURIDSEN & JAKOB PLENGE. 3. PROJEKT Cph Business MULA JB PLASTICS INFOGRAFIK SIMONE SNEDKER, TOBIAS SONNE, FRIDA MADSEN, ANGELICA OLESEN, ANDERS LAURIDSEN & JAKOB PLENGE. INDHOLDSFORTEGNELSE PART 1 - Intro - Brainstorm - PBS -

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Indledning: Testen foregår på tid, da jeg ønsker at finde ud af, hvor lang tid brugeren er om at komme til disse mål.

Indledning: Testen foregår på tid, da jeg ønsker at finde ud af, hvor lang tid brugeren er om at komme til disse mål. Indledning: En brugertest er et godt redskab at bruge, når man skal teste brugervenligheden på en hjemmeside. Det er en af de mest anvendte usability testmetoder. Testen kan have to formål: at informere,

Læs mere

Nicolai Jørgensen: Søren Lind: Joakim Rydén:

Nicolai Jørgensen:  Søren Lind:  Joakim Rydén: 2. Semester projekt 2 - E-magazine Nicolai Jørgensen: http://nicolaihwj.dk/ Søren Lind: http://sorenlindgraphic.com/ Joakim Rydén: http://joakimryden.com/ 1 Indholdsfortegnelse Projekt plan...........................side

Læs mere

DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015

DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015 DOKUMENTATION AF EKSAMENS PROJEKT 2015 KATHRINE AMALIE RUSSELL HARDER CPH BUSINESS ACADEMY MUL-B 1 Indledning Til vores eksamens projekt fik vi til opgave at redesigne vores Wordpress portfolio som var

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE AFSENDER Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp Kost ved slidgigt Case 2. Personlig fysisk hjælp Problemobservering Sygdommen slidgigt også kaldes artrose er den mest udbredte led sygdom overhovedet, det kan medføre voldsomme smerter. Sygdommen påvirker

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S Menu A/S Problemfelt MENU A/S (MENU) er en dansk design virksomhed og producent. MENU har specialiseret sig indenfor skandinavisk design samt deres evige stræben efter at lave noget originalt. De repræsenterer

Læs mere

Konceptbeskrivelse. Link. http://partypisken.tvmkanal.dk/

Konceptbeskrivelse. Link. http://partypisken.tvmkanal.dk/ Konceptbeskrivelse Link. http://partypisken.tvmkanal.dk/ Titel på web-tv kanal Vores titel til vores web-tv side er "Partypisken" - Vi Pisker en stemning op. Siden er opdelt i 5 kategorier, hvor 2 af dem

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

Niks Frost & Line Søs Hold 32B

Niks Frost & Line Søs Hold 32B Niks Frost & Line Søs Hold 32B Landdrup Dans - Sitemap Forside Om Galleri Stilarter Hold Priser Tilmeld Åbningstider Kontakt Landdrup Dans. Forsiden linker til 8 undersider: 1: Om (info om firmatet) 2:

Læs mere