Nyhedsbrev nr. 03. 2005.



Relaterede dokumenter
Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011

Referat generalforsamling.

Nyhedsbrev nr

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Nyhedsbrev nr

Referat fra SMCK`s generalforsamling.

Nyhedsbrev nr Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

Nyhedsbrev nr

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Nyhedsbrev nr

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Denne dagbog tilhører Max

Klubnyt efterår 2014.

September Årgang Nr. 3

10 km løb i Koszalin 2009

Nyhedsbrev nr

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Orkanen Singleklubben med pli.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

Lørdag d. 24 januar På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Østrig turen, september 2015.

Nyhedsbrev nr

Jule frokost bag tremmer????

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej Aalborg Øst

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé København Ø Tlf

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

29. august Sensommertur til Polen.

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

Afslutning d. 31. marts 2014

Juletur til Goslar december 2009

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Retreat for kvinder på Bjørnø

August, september og oktober Bestyrelsen :

Jagttur den 16. maj 2012

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

Overnatning i Buerup d august 2013

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Pinsetræf Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

1. Information om medlemsweekend år Lørdag den 9. oktober kl og søndag den 10. oktober 2010 kl

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Adjektiver. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Nyhedsbrev nr

FRISTEDET. Dumpen 5A, st Viborg. Tlf

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Turen til Kroatien 2014.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl Juli 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013.

Nyhedsbrev sommer 2015.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Nyhedsbrev Juni Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Bruger Side Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis Tekst. Luk. 14,16-24.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår. Go-Kart

Sommerens tur til Finland

Program. Byfest for. Bjerregrav Den juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

Sensom m er/e fterår i Prag,

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

Nyhedsbrev nr

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

Sebastian og Skytsånden

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Jeugdtour van Assen 1996

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Transkript:

En rigtig dejlig tur til Berlin den 21.-24. april 2005 Nyhedsbrev nr. 03. 2005. Jørgen havde arrangeret en tur til BMW-fabrikken i Berlin i dagene 21.-24. april 2005 og det synes vi lød rigtig spændende, så det meldte vi os til. Herudover havde Poul, Kim og Smiley fra SMCK meldt sig til, dog blev Smiley syg og kom desværre ikke med. Vi mødtes under broen i Espergærde torsdag den 21. april kl. 8,00, hvor yderligere 3 personer som ikke er medlem af SMCK skulle med. Vi startede med at køre ned af motorvejen til Storkereden, hvor yderligere et par på BMW kom til. Så gik det videre derudad til tankstationen ved Tappernøje, hvor vi fik en kop kaffe og varme os på. Derefter gik turen til Gedser, hvor der stod 3 personer som sluttede sig til os. Nu var vi en gruppe på i alt 10 BMW-motorcykler og 14 personer. Efter en behagelig sejltur landede vi i Rostock kl. ca. 13, hvorefter turen gik til Berlin. Vi tog direkte til BMW-forretningen og derefter til motellet. Et udmærket motel med parkering til motorcyklerne i kælderen, hvor der var aflåst. Jørgen havde arrangeret at vi kunne køre i taxa rundt i Berlin torsdag aften og hele fredagen. Så torsdag aften blev i hentet for at blive kørt ind til et spisested, som var et hyggeligt bryghus, for at få noget mad og øl. Fredag morgen blev vi igen hentet af samme taxa og kørt ind til BMW-fabrikken, hvor vi fik en rundvisning i "de hellige haller". Pigerne kørte videre med taxaen ind til centrum, for at shoppe. Det var utrolig interessant at se hvordan en klump jern kunne blive til den flotteste krumtap og samling af nogle små cykler. Efter nogle timer blev vi kørt ind til centrum til pigerne for at se lidt på byen. Da vi blev kørt hjem fra den indre by fik vi en guidet tur forbi Berlin-muren og mange andre seværdigheder i byen. Om aftenen var vi igen ude at spise på et meget hyggeligt sted med rigtig god øl. Derefter skulle vi på værtshus - Klo - hedder stedet. Det var et meget sjovt sted. Alt var spøg og skæmt. Folk sad på toiletter, som stole, drak af tissekolber, ting faldt ned fra loftet og bænkene rystede - et rigtig hyggeligt sted. Lørdag havde Jørgen med BMW arrangeret en guidet tur rundt i området på vores motorcykler. Vi kørte rundt i det gamle Østtyskland, meget triste små byer at se på, men meget flot natur. Vi var hjemme på motellet sidst på eftermiddagen og tog herefter igen ind til byen for at få noget at spise. Senere på aftenen tog vi på en stor Irsk Pub og fik en enkelt øl. Søndag morgen skulle vi pakke for at køre hjem. Vi skulle nå færgen kl. 13 fra Rostock og da vi kom i land i Gedser og havde kørt til Nykøbing, kørte vi ind på en tankstation for at tanke og sige farvel til hinanden. Vi var hjemme i Græsted kl. ca. 17. Vi vil sige Annette og Jørgen tak for en rigtig god tur, godt tilrettelagt også med det gode vejr, vi havde hele tiden. Jan og Lotte..

Krobal på Femø 30. april 1. maj Menig 52, også kaldet Søren Højtryk eller Party Søren, havde i vinterens mørke, stille og roligt arrangeret et Krobal for alle interesserede SMCKére. Konceptet var for så vidt ganske enkelt og nyt. Denne gang skulle der også være mulighed for, at de familiemedlemmer som ikke sætter pris på MC kørsel, også kunne være med. Turen blev annonceret på et par klubaftner, og tilmeldingen var lidt begrænset, vi skulle blot betale en hel masse penge, og så skulle Party Søren nok tá sig af resten. Min kone ville godt med, hun glædede sig allerede til at komme ud og danse, jeg lovede at det skulle jeg nok være mand for, jeg har i al beskedenhed vundet en dansekonkurrence med Antik Inge, den gang vi gik i skole. Så jeg betalte pengene. Tiden nærmede sig for vores Krobal, og så var det bare lige at Party Søren torpederede den scooter, med det resultat, at hans Kawa blev totalskadet og han selv fik en voldsom asfalteksem. Kunne han nå at blive klar til turen, ville han kunne nå at skaffe sig en ny MC, eller ville han stikke af med alle pengene, ja spørgsmålene var mange, ja så mange, at Usikkerheden havde forplantet sig til Poul s kone, hun havde fået et maveonde, og meldte derfor afbud. Smøreren Tom må også há gjort sig nogle bekymringer, for han ringede og tilbød at Søren kunne låne en af hans motorcykler, men det blev ikke nødvendigt. Party Søren havde styr på situationen, Han købte sig bare en næsten ny bil, med GPS ikke at forglemme, og mødte sammen med Marianne op i den. De havde så masser af plads til festtøj samt div. Vi mødtes på Statoil som vi plejer. Kl. 10.00. der var foruden Marianne og Søren, Poul på sin BMW, Formanden og Sommerbeduinen Britta, Badedyret Ole, Kardan Jean og Ina på deres næsten nye Honda, og så Pegasoen og mig, endvidere stod 100manden dernede og blærede sig med hans næsten nye, bare lidt større Suzuki, og han skulle ikke engang med på turen. Men vi manglede altså Smøreren på hans fine Norton. Vi ventede og ventede, men han kom ikke, Party Søren var ved at blive utålmodig, han havde fodret GPSéren med en meget stram tidsplan, og havde derfor ikke taget højde for Smørerens forsinkelse. 100manden, havde heldigvis hans telefonnummer, vi fik ringet, og Smørerens søde kone forklarede at der skam ikke var noget i vejen med den gamle Norton, Tom kunne bare ikke nå at møde op til den aftalte tid, men han ville støde til os når vi skulle med færgen. Vi begav os på vej, kørte ad nogle smukke veje indover land, specielt syntes jeg at området omkring Tystrup Bavelse sø var et smukt område, desværre nåede vi ikke at nyde udsigten så meget, man må sige at vi var styret noget af teknologien i Party Sørens GPS. Frokosten blev indtaget på en noget ucharmerende tankstation umiddelbart efter at vi var kørt igennem et meget smukt landskab.

Vi kørte af den gamle Storstrømsbro, hvor der for øvrigt, ligesom i de gamle trafikradio dage med Lars E. Christiansen, var vejarbejde på. Vi kørte videre over Falster, på det flade Lolland til Kragenæs, hvorfra vi skulle sejle. På havnen sad Smørerens og min kone og drak kaffe, de var kørt i bil, men senere end os, ad motorvejen derned. Og så ventede vi atter engang på Smøreren, vi fik vore køretøjer ombord, men ventede stadig. Der blev taget kontakt til kaptajnen, han blev bedt om at holde skibet tilbage indtil Smøreren ville dukke op. Hans hustru gik rundt på havnen og spejdede efter ham, 2 minutter inden afgang, kunne vi pludselig i det fjerne høre den velkendte lyd fra den gamle Norton, som ræsede igennem byen, Smøreren nåede lige at komme ombord, som skibet lagde fra havn. Sejladsen tog 50 minutter, vi hyggesnakkede og nød turen, pludselig kom Jean i tanke om at checke benzintilstanden, og den var kritisabel, der blev spurgt til forholdene på øen, men der er altså ingen benzintank derovre!!! Vi kørte den korte vej til den meget hyggelige kro, fik udleveret vores nøgler, pakket ud på værelserne, Jean spurgte efter benzin på kroen, og fik købt et par liter af en af de lokale. Party Søren havde på ny indstillet GPSéren og vi racede øen rundt på kryds og tværs, afsluttede med en øl i krostuen. Ned på værelserne, i bad, på med festtøjet. Så mødtes vi igen på kroen sammen med to andre lidt større selskaber, vi fik en velkomstdrink, blev dernæst bænket ved nogle langborde i selskabslokalerne. Indtog en pragtfuld 3 retters menu, alt imens en klaverbokser med pophår, og en moden, lidt tøndeformet sangerinde, iført teenage dress (nederdel, et stykke med bart og en navlepircing samt en hvid top), spillede dinner musik. Maden var pragtfuld, selskabet kunne ikke være bedre, musikken skulle man lige vende sig til, men den blev bedre og bedre jo mere vi fik at drikke, og vi hyggede os gevaldigt. Da maden var blevet indtaget, blev vi bedt om at forlade lokalet for en stund, der skulle gøres klar til dans. Vi gik i krostuen, fik en bajer og returnerede til festsalen, duoen var stadig den samme, men nu spillede de bare op til dans, country og western musik var deres foretrukne, og det lød som sagt bedre og bedre, når blot ikke pophåret sang med. Det der med den vundne dansekonkurrence og Antik Inge, den var der ingen som troede på, og det kan da også godt være at jeg har glemt et par trin og takter siden min skoletid. Jeg fik nu alligevel danset med alle pigerne. Musik Lone var sød til at fortælle om det var ¾ dels takt eller andet, og det er med til at gøre dansen lidt nemmere. Min kone har gået til dans en gang for længe siden, og dengang var der ikke så mange drenge på holdet, så hun fik lov til at danse som herre, det har hun ikke helt glemt, hun styre faktisk helt vildt, så hende fik jeg da trådt nogle gange over tæerne.

Helt anderledes styr på det havde Poul, han fik svinget alle damerne med en meget stor naturlig autoritet, så de tilmed så ud til at nyde det, en rigtig Dansemus ham Poul. Der var gudskelov andre af SMCK s herre, som kunne trænge til lidt undervisning i dans, derfor blev det i løbet af aftenen også aftalt at vi til efteråret starter på danseskole Så glæd jer blot alle damer, til afslutningsfesten så skal vi give jer en uforglemmelig oplevelse på dansegulvet. Da Pophåret og Fløjtetønden var blevet trætte af at spille og synge for os, var klokken blevet hen ad 02.00. Vi havde haft en festlig og fornøjelig aften, sluttede af med fiseren i hinandens gode selskab, og aftalte at spise fælles morgen mad om morgenen ved 9 tiden. Smøreren og Musik Lone kom lidt senere end os andre, men sådan er det jo. Vi indtog et ordentligt morgen måltid, herefter gik nogen tur, andre lagde sig lige en time mere på sengen. Badedyret Ole opsøgte de lokale i Slyngelstuen på kroen, fik hørt nogle drabelige historier bl.a. om et mord der skulle være blevet begået på kroen for mange år siden, derfor skulle der angiveligt også være et spøgelse på stedet, og Ole fik da også at vide at han var lidt af en helt, eller bare modig, at han havde turde sove på det værelse som han havde gjort. Værelset (med bad, ikke at forglemme), Ole havde sovet på, lå lige over Slyngelstuen, og mens han modtog sin heltehyldest i krostuen, begyndte vandet ganske langsomt at dryppe ned fra loftet Badedyret havde slået til igen! Det viste sig at kloak systemet på Femø simpelthen ikke er gearet til sådan en fyr som vores Ole. Nå men gryder, potter og pander blev fundet frem og stillet de forskellige steder hvor vandet dryppede ned, og Badedyret fortsatte sin snak med de lokale. Da klokken var ca. 12.00. kørte vi i samlet flok til færgen, sejlede tilbage til Kragenæs, hvor vi tog afsked med Marianne, Menig 52 og hans GPS, de skulle besøge hans mor som bor på de kanter. Musik Lone og Tinne kørte ad motorvejen hjem, men vi andre kørte i samlet flok efter Kadan Jean og Ina (Bagsædesoveren) til Vordingborg og Præstø. Ved havnen i Præstø mødtes vi med Suzie og Leo de var kørt os i møde, han er nu så sød ham Leo. Derfra fortsatte vi efter en kort rådslagning ad den kønne vej til Fakse og videre til Roskilde havn over Hillerød og hjem. Klokken var nu ca. 18.30. Og vi havde haft en pragtfuld weekend. Stor tak til Party Søren for arrangementet, jeg håber at vi igen til næste år kan gentage succesen, gerne på en anden ø. Mic.

Veteran træf i Græsted 15. maj. Veteran træf i Græsted i pinsen. SMCK kører fra Statoil søndag d. 15. maj kl. 10.00. 777 træf i Horneby den 21. maj. 777érne holder fuldmånetræf, vi fra SMCK som vil med kører lørdag d. 21. maj kl. 13.00. ligeledes fra Statoil. 777érnes festplads er flyttet fra Nygård til Horneby. www.mc777.dk Tur til Tur Camp på Djursland torsdag d. 2. til søndag d.5. juni. Der startes fra Statoil torsdag morgen kl. 8.00 vi vil køre ned over Sjælland og hen over Fyn, hvor vi vil indtage en frokost hos nogle af John og Hannes venner. Det vil sige vi tager den lange tur, og forventer at være fremme ved tur camp sidst på eftermiddagen. Pladsen ligger i naturskønne omgivelser, der er swimmingpool, og der er mulighed for at leje de dejligste små hytter. Der er gode bade og køkken forhold, og der kan købes de dejligste retter mad for rimelige penge Der vil være tur til den Gammel by i Århus og ture i det naturskønne Djursland. Måske en tur til Expedit BMW. Henvendelse John og Jan. Aktivitetsdag på Egegården søndag den 12. juni. Aktivitetsdag på Egegården er for at profilere selve Egegården udadtil, og gøre opmærksom på de klubber og foreninger der benytter stedet. Der er i dag tilknyttet ca. 15 klubber / foreninger. Det er meningen at vi hver især får tildelt et udstillingsområde hvor vi så kan reklamere og fortælle om vores klub, om hvem vi er, og hvad vi laver, og står for.så der skal bruges frivillige som vil være interesseret i at deltage til en hyggelig dag med fremvisning af

motorcykler evt. kunne der arrangeres prøveture bag på nogle af cyklerne. Der vil blive serveret en bid brød senere på dagen. Jan. Lejre forsøgscenter søndag den 19. juni. Der startes fra Statoil kl. 10.00. Udturen foregår ad småveje til Frederikssund, hvor den første pause holdes. Videre går det over Gerlev, Skuldelev, Selsø, Skiby, Lyngby og Gevninge til Lejre. I forsøgscentret findes et cafeteria, hvor der sælges is, slik, fastfood og drikkevarer. Egen madpakke kan også medbringes. Entre til forsøgscentret er 75 kr. for voksne og 45 kr. for børn. Hjemturen foregår via Roskilde, Veksø, Ganløse og Lynge, selvfølgelig med pauser undervejs. Turens længde bliver på ca. 175 til 200 km. Forventet hjemkomst mellem kl. 17 og 18. Poul Jensen står for turen han kan eventuelt kontaktes på tlf.49 19 11 72 Bjergkørsel, naturoplevelser og samvær med andre motorcyklister. Zell am Zee i Østrig 10. 16. juli Et dansk par, Hanna og Kaare, arrangerer motorcykelferie i Zell am Zee i Østrig og jeg prøver at skaffe deltagere fra SMCK, som vil med i uge 28 fra søndag 10. juli til lørdag 16. juli. For 6 overnatninger med morgenmad, aftensmad samt guide på turene koster det 2.550 kr. i dobl. vær, mindre tillæg for enkl.vær. Turen har været annonceret i sidste nummer af Touring Nyt på side 64, hvor der også er henvisning til deres hjemmeside www.sitecenter.dk/motorcykelferie. Her kan du læse om hele arrangementet og se oplysninger om turene, logi og alt det, man får for pengene. Man skal selv sørge for at komme til Zell am Zee og hjem igen, så derfor forsøger jeg at finde nogle at køre sammen med. Indtil nu er der to fra klubben, som har vist interesse. Hvis du har lyst til at tage med på en spændende tur til Alperne, skal du ikke vente alt for længe med at tilmelde dig. Jeg vil gerne var tur-koordinator og tilrettelægge turen derned og hjem med en enkelt overnatning begge veje, og jeg skal også gerne hjælpe dig med tilmeldingen, men så skal du give mig besked inden 25. maj på tlf. 4913 3664 eller på mail: kjeldthorsen@post.tele.dk Venlig hilsen Kjeld Thorsen.

Nyt fra sidste klubaften d. 4. maj I alt 21 medlemmer dukkede op, vi havde som altid en meget hyggelig aften. Kjartan har fået ny MC, en splinterny Suzukie Storm og han siger at den kan køre mere end 95 kmt. Touringsædet har han gemt fra den gl. Jawa, så mon ikke det kommer i brug igen, der er vidst noget med hans numse! Ebbe har også i år fået ny MC, de som var med på åbningsturen så den, gad vide hvilken model han skal há til næste år? Leo har igen fået nyt job, Leo Multijob. tillykke til alle tre. Pade og Kenneth nåede lige at betale kontingent. Flot drenge. 100manden arbejder altid i Weekenden, han kunne godt forestille sig at der i klubben kunne være andre end ham, som havde mulighed og kunne tænke sig at kører længere ture på hverdage. Det kunne være folk med skiftende arbejdstider, arbejdsløse eller pensionister. Er du interesseret kontakt venligst 100manden, Klaus Langgaard på telefon 4917 0301 eller 2859 1702. Email kjlanggaard@yahoo.dk Elisabeth og Ebbe bager kage til næste klubaften som er onsdag den 1. juni. Kontigent betaling. Vi mangler stadig at modtage kontingent fra enkelte, vi gør lige opmærksom på at vi har forpasset d. 1. maj, derfor skal der nu betales 150 kr. såfremt man fortsat ønsker medlemskab af klubben.

Faste indslag. Husk at vi mødes hver Onsdag kl. 19.00. Og hver Søndag kl. 14.00. På Statoil tanken i Espergærde, med mindre andet er bestemt. Derfra kører vi ud i det blå. Husk vores klubaften, den første onsdag i hver måned kl. 19.00. På Egegården i Espergærde. Har du nyheder til vores klubblad, hilses de meget velkomne, bedst er det hvis indlægget bliver skrevet i Word og mailet til Jan Wiinberg afd10@mail.dk. Har du ikke en PC er, så aflever din historie alligevel, til en fra bestyrelsen så finder vi nok også ud af det. Bestyrelsen: Formand: Jan Wiinberg Kløvermarken 15 3060 Espergærde 49132487 Mobil 28405487 E-Mail afd10@mail.dk janwiinberg@stofanet.dk Næstformand: Michael Sejer Holmen Sv. Poulsensvej 148 3060 Espergærde 49170783 Mobil 22683820 E-Mail Holmen@kabelmail.dk Kasserer: Ole Trier Nielsen Sv. Poulsensvej 144 3060 Espergærde 49134289 Mobil 61694289 E-Mail Otn@post11.tele.dk Best. No. 1. Frank Lyby Jepsen Godthåbsvej 21 3060 Espergærde 49136580 Mobil 30758944 E-Mail Fjep@novonordisk.com Best. No. 2. John Pedersen Sv. Poulsensvej 8 3060 Espergærde 49133049 Mobil 26746224 E-Mail Johnhanne@pc.dk Suppleant 1. Kim Christiansen Koglevej 8 c 3060 Espergærde 49134812 Mobil 20134335 E-Mail K.j.c@mail.dk Suppleant 2. Jan Snerle Dalager 10 3230 Græsted 48392580 Mobil 60919995 E-Mail liselotte-snerle@get2net.dk Der holdes åbne bestyrelsesmøder, kl. 19.00. den førstkommende tirsdag efter et klubmøde. På Strandhøj, Gylfesvej 17, bygning D. 3060 Espergærde. Husk også lige at klubben er i besiddelse af en bærbar PC,er, scanner, et digitalt kamera samt en 14 personers Wig-wam som lånes ud til medlemmer af klubben, kontakt Formand Jan eller Frank. Husk at give besked til formand Jan hvis der er ændringer til medlemslisten (mail og adresse) det er vigtigt at disse ting er i orden af hensyn til udsendelse af nyhedsbrevet. Klubbens hjemmeside: www. esp-senior-smck.dk

Leos krambod. Pegaso til salg 45.000.kr. henvendelse til Mic tlf. 4917 0783 eller 2268 3820 Nimbus med sidevogn sælges som beset Marts 1953 Pris 60.000.kr. Jørgen Mobil 60616498 Udstødning til Suzuki 600 Bandit til salg til årgang 2000 NY Pris 1000 kr. Udstødning Universal Titanium sport (slipon) Solgt. Kontakt Kim Gipsben tlf. 20134335. Til Salg: Ny Yamaha Drag Star 1100, årgang 2001, kørt 28.000 km, monteret med udstyr for 30.000 kr. står som ny en rigtig flot flyder, to farvet grøn, pris 140.000 kr. kan evt. finansieres. Henvendelse til Jørgen Tykke Bertha mobil. 26795789. Til salg: Ny Yamaha XJ 600 S Diversion årgang 1997, kilometer garanti 19.500 km sommerkørte km. Mørkegrøn metalic. Med sidetasker og topbox - står absolut som ny vinteropbevaret. Pris 54.900 kr. Henvendelse Claus Nøhr telefon 49 13 46 11 eller mobil 51 22 29 64. Til salg 1 stk ny Cobra Walki Talkie, pris 250 kr. Henvendelse Poul Jensen tlf. 49191172.