9. semester, Humanistisk Informatik, Interaktive digitale medier, Aalborg Besvaret af:16 + 3 med nogle svar



Relaterede dokumenter
9. semester, Humanistisk Informatik, Kommunikation, København Besvaret af: med nogle svar

Det er et fuldtidsjob at være studerende

Kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser med specialisering i

1.2. Hvor er du uddannet? 1.4. Hvad er din primære ansættelse? 1.5. Hvor stor er klinikken? 1.6. Hvilken region ligger klinikken i?

Klik nu på pilen nederst i højre hjørne for at komme hen til de første spørgsmål.

Gode råd om praktik. i professionsbacheloruddannelser. Til uddannelsessteder, praktiksteder og studerende

Q1 Hvor sandsynligt er det, at netværksmøder som dette kan bidrage til at forbedre dine jobmuligheder?

Workshop C. Praktikdokumentet i pædagoguddannelsen om diskrepansen mellem det, der forberedes, og det der sker i praktikken.

En digital lydtegneserie til unge ordblinde

Hvad skal jeg lære? Mine mål for - hvad jeg skal lære - for at klare mig godt. Ud fra det - som jeg har svært - ved at lære.

ET ERHVERVSLIV I VÆKST

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

10. klasse er et valgfrit skoleår

Kommunikation og it,

At eleverne indenfor et afgrænset tema har erfaringer med at udvælge et område, som de vil undersøge nærmere og stille relevante spørgsmål til.

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Spørgeundersøgelse blandt eksterne deltagere i projekt Vi&Di

UDGIVET Arbejdsark

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø. Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn

nyuddannede står i forhold til arbejdsmarkedet, samt i hvilket omfang de starter egne virksomheder, og hvor de bosætter sig henne.

Jeg vil ind i det ubeskyttede værksted

STUDIEORDNING MEDIEPRODUKTION OG LEDELSE (MPL)

Studieordning for IT-Vest Masteruddannelse i Informationsteknologi, linien i Multimedier

AT-EKSAMEN: HVAD ER ET TALEPAPIR?

GØR DET BEDRE SOM NY LEDER. Et dialogværktøj til afklaring og udvikling

det er her, du hører til

Projektarbejde med børn i daginstitutionen

Psykisk arbejdsmiljø. AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave

Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori

Transkript:

Studienævnet for Humanistisk Informatik 9. semester, Humanistisk Informatik, Interaktive digitale medier, Aalborg Besvaret af:16 + 3 med nogle svar Har du været i praktik i dette semester?

Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere end ét x

Studienævnet for Humanistisk Informatik Hvilke jobfunktioner varetog du på dit praktikophold? - Sæt gerne mere end ét x - Anden jobfunktion (angiv hvilken) Design Undersøgelse af brugere Forskning Brugertests - Evnen til at analysere - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Evnen til at analysere - I hvilken grad har du oplevet, at kompetencerne er blevet efterspurgt på praktikstedet? - Evnen til at arbejde projektorienteret - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium?

- Evnen til at arbejde projektorienteret - I hvilken grad har du oplevet, at - Evnen til at tilegne mig ny viden - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Evnen til at tilegne mig ny viden - I hvilken grad har du oplevet, at

Studienævnet for Humanistisk Informatik - Evnen til at formidle skriftligt - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Evnen til at formidle skriftligt - I hvilken grad har du oplevet, at - Metodisk færdigheder inden for mit fagområde - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium?

- Metodisk færdigheder inden for mit fagområde - I hvilken grad har du oplevet, at - Teoretisk viden inden for mit fagområde - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Teoretisk viden inden for mit fagområde - I hvilken grad har du oplevet, at

Studienævnet for Humanistisk Informatik - Evnen til at arbejde struktureret og overholde deadlines - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Evnen til at arbejde struktureret og overholde deadlines - I hvilken grad har du oplevet, at - Evnen til at formidle mundtligt - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium?

- Evnen til at formidle mundtligt - I hvilken grad har du oplevet, at - Evnen til at arbejde selvstændigt - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Evnen til at arbejde selvstændigt - I hvilken grad har du oplevet, at

Studienævnet for Humanistisk Informatik - Evnen til at samarbejde på tværs af faggrupper - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Evnen til at samarbejde på tværs af faggrupper - I hvilken grad har du oplevet, at - at kunne arbejde kreativt og innovativt - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium?

- at kunne arbejde kreativt og innovativt - I hvilken grad har du oplevet, at - Praktisk viden inden for mit fagområde - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Praktisk viden inden for mit fagområde - I hvilken grad har du oplevet, at

Studienævnet for Humanistisk Informatik - IT-færdigheder - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - IT-færdigheder - I hvilken grad har du oplevet, at kompetencerne er blevet efterspurgt på praktikstedet? - Fremmedsprogsfærdigheder - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium?

- Fremmedsprogsfærdigheder - I hvilken grad har du oplevet, at - Generel forretningsforståelse - I hvilken grad mener du, at du har tilegnet dig følgende kompetencer gennem dit studium? - Generel forretningsforståelse - I hvilken grad har du oplevet, at Vil du anbefale at dit praktiksted kan bruges af andre studerende fra Aalborg Universitet?

Har du skrevet en praktikrapport? Studienævnet for Humanistisk Informatik