SNEJBJERG SKOLES TRAFIKPOLITIK

Relaterede dokumenter
Sønderlandsskolens trafikpolitik

Trafikpolitik på Torslev Skole

Nørre Aaby Skole -skolens trafikpolitik

SKOLEBESTYRELSEN - UGLEGÅRDSSKOLEN

Bylderup-Bov Kristne Friskoles trafikpolitik

Uglegårdsskolens trafikpolitik

Krogårdskolens trafikpolitik

Christianshavns skoles trafikpolitik

Spjald Skoles Trafikpolitik

Alminde-Viuf Fællesskoles trafikpolitik 2011.

Tvis Skoles trafikpolitik

Nordstjerneskolens trafikpolitik

Formålet med skoles trafikpolitik er:

Trafikpolitik for Fællesskolen Nustrup-Sommersted

Vejrup skoles trafikpolitik

Emne. Handling Tidsfrist Ansvarlig

Trafikpolitik Dueholmskolen

Østskolen, Afd. Rollo trafikpolitik

Østskolen afd. Hylleholt trafikpolitik

Sorgenfriskolens trafikpolitik

På vej - Trafikpolitik på Blåbjerg Friskole

Brorsonskolens trafikpolitik

Espergærde Skoles trafikpolitik - handlingsplan

Trafikpolitik for Herskind skole & børnehus

Kristrup Skoles trafikpolitik

viceinspektøren i samarbejde med færdselskontaktlærer Klasselærere

Trafikpolitik for. Rådet for Sikker Trafik har erfaring med, at trafikpolitik på skolerne er et godt værktøj til at skabe mere sikker trafik.

Hylleholt Skoles Trafikpolitik

Hyllehøjskolens trafikpolitik

Tjørring skoles trafikpolitik

Trafikpolitik Fjordskolen

Hellerup Skoles trafikpolitik

Børnehaven Svalehusets trafikpolitik

Løgumkloster Distriktsskoles overordnede trafikpolitik

Trafikpolitik Ulsted Skole

Ejsing skoles trafikpolitik (0. 7. klassetrin)

Solbjergskolens Trafikpolitik

Trafikpolitik for Haldum-Hinnerup Skolen

Ved krydsning af hovedvejen skal fodgængerfeltet altid anvendes (cyklister trækker over). Der er skolepatrulje, se herom nedenfor.

Svinninge Skole og SFO Hovedgaden 76 F Svinninge Tlf

Trafikpolitik Fællesskolen Bevtoft Over Jerstal

Forældrefolder. Trafikpolitik Hadbjerg Skole

Trafikpolitik for Voldumegnens Friskole

Indholdsfortegnelse. Vildbjerg Skole. Side. Forord...1 Skolens trafikpolitik...2 På vej...3 Undervisning...6 Rollemodeller...10 Samarbejde...

Dronninggårdskolens trafikpolitik Juni 2008

Trafikpolitik Gauerslund Skole

Brædstrup Skoles trafikpolitik og handlingsplan

Trafikpolitik Østskolen, Waldorfskolen

Ørum Skoles Trafikpolitik

Trafikpolitik - Stauning Skole og børnehus

Trafikpolitik Hedelyskolen. Hedelyskolens trafikpolitik

Trafikpolitik Lyngbjerggårdskolen

Trafikpolitik ved Bogense Skole

Trafikpolitik Filipskolen

Solsikkens trafikpolitik

Trafikpolitik Lyngbjerggårdskolen

Nørhalne Skoles trafikpolitik

Trafikpolitik for Haldum-Hinnerup Skolen

Trafikpolitik Hedelyskolen. Hedelyskolens trafikpolitik

Trafikpolitik Sct. Jørgens Skole, Holstebro

Trafikpolitik Tofthøjskolen

Korshøjskolens trafikpolitik

Trafikpolitik Sct. Mariæ Skole

Farsø Skole trafikpolitik

Trafikpolitik Sofiendalskolen

Smørhullets trafikpolitik

Trafikpolitik Kongerslev Skole

Skoleledelsen og lærerne i indskolingen i samarbejde med færdselskontaktlærer. Vi appellerer til forældre og medarbejdere om at overholde fartgrænsen.

Trafikpolitik Mou Skole

Trafikpolitik. Askov-Malt Skole

Trafikpolitik Gandrup Skole

Trafikpolitik Gammel Hasseris Skole

Trafikpolitik for Firkløverskolen Give

Trafikpolitik Nibe Skole

Vinding Skoles Trafikpolitik

Trafikpolitik Frejlev Skole

Trafikpolitik, Stauning Skole, SFO og Børnehave

Kildemarkskolens Trafikpolitik

Trafikpolitik Sebber Landsbyordning, Regnbuen og Sebber Skole

Trafikpolitik Ferslev Skole

Trafikpolitik Stolpedalsskolen

Trafikpolitik Vester Hassing Skole

Trafikpolitik Skolen Ved Bülowsvej

Trafikpolitik Klarup Skole

Trafikpolitik for Marienhoffskolen

Østervangs trafikpolitik

Højboskolens trafikpolitik

Trafikpolitik Børnehuset Skattekisten og Lilleåskolen

Trafikpolitik Filstedvejens Skole

Trafikpolitik Klostermarksskolen

Vores vej til en sikker skoletrafik Dyssegårdsskolen Trafikpolitik

Trafikpolitik Hals Skole

Trafikpolitik Svenstrup Skole

Trafikpolitik, Lem Stationsskole

Trafikpolitik Vadum Skole

Trafikpolitik Herstedøster Skole

Trafikpolitik, Lem Stationsskole

Trafikpolitik for Højby Friskole

Trafikpolitik Vejgaard Østre Skole

Trafikpolitik for Korsholm Skole og Korsholm Børnehave

Transkript:

SNEJBJERG SKOLES TRAFIKPOLITIK AMBITION Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Vi vil på enhver måde medvirke til at forebygge og undgå trafikulykker på skolevejen. Det samme gælder ved arrangementer, lejrskoler og ekskursioner i skolens regi. Det er også vores ambition, at eleverne på længere sigt, når de bliver unge og (senere) voksne trafikanter, vil opføre sig ansvarligt i trafikken. UNDERVISNING Vi vil gøre undervisningen praktisk og nærværende med stor involvering af eleverne. Derigennem skal de rustes til at blive sikre og ansvarsfulde trafikanter. For samtlige klassetrin og emner gælder, at der benyttes det sidste nye undervisningsmateriale udgivet af Rådet for SIKKER TRAFIK. er ansvarlig for, at undervisningsmaterialet er a`jourført, og står for koordination af undervisning og samarbejdet med politiet. Trinmålene efter 3., 6. og 9.klasse er vejledende for undervisningen.

Klassetrin Handling Ansvarlig Kommende Bh.-kl. Forældene orienteres om sikre skoleveje på mødet med kommende bh.kl.forældre. Bh.-klassen Bh-klasselederne afholder gå-prøven. Den skal foregå i skolens nærmiljø, så eleverne vænnes til at færdes i trafikken omkring skolen. I forbindelse med forældremøderne orienteres om skolens trafikpolitik. Bh-klasselederne kan invitere relevante personer til forældremøderne eller til at besøge klasserne i den daglige undervisning. Førstehjælp. Uddeling af refleksbrikker. Bh-klasselederne 1.klasse Undervisningen tilrettelægges sådan at følgende emner behandles. Undervisningen kan foregå i en temauge. Cyklen Cyklehjelm Parkeringsregler Trafiksikkerhed Div. Spil Førstehjælp m.m

Klassetrin Handling Ansvarlig 2. klasse 3. klasse 4. klasse Klassen kan i forskellige sammenhænge arbejde med undervisningsmateriale fra Rådet for Sikker Trafik. Desuden orientering til eleverne om lokale forhold, herunder: Cykelparkering Cykelveje Gå-veje til og fra daginstitutioner Lygtetænding Den perfekte cykel Førstehjælp m.m. Den lille cyklistprøve. Hertil anvendes de af Rådet for Sikker Trafik udgivne materialer. Førstehjælp. Eleverne kan arbejde med materialer udgivet af Rådet for Sikker Trafik. Der orienteres om lokale forhold. Førstehjælp. Læreren 5. klasse Eleverne kan arbejde med materialer udgivet af Rådet for Sikker Trafik. Førstehjælp. 6. klasse Den store cyklistprøve. Hertil anvendes materiale fra Rådet for Sikker Trafik. Vinderne og 2-erne går videre til kommunens arrangement. Den lokale politibetjent er medarrangør af cyklistprøven. Politiet undersøger cyklernes tilstand og orienterer forældrene, hvis der opdages fejl og/eller mangler. Førstehjælp. Læreren Politiet Skoleforvaltningen

Klassetrin Handling Ansvarlig 7. klasse 8. klasse 9. klasse Eleverne kan arbejde med materialer fra Rådet for Sikker Trafik. Skolen vil, gennem undervisning og oplysning, gøre de ældste elever opmærksom på, at de ofte fungerer som rollemodel for de mindre elever. I det omfang, skolen finder det nødvendigt, inddrages det lokale politi i undervisningen. sørger for, at der i undervisningen på ældste klassetrin inddrages en trafikinformatør(8. kl.) (evt. betjenten) snakker med eleverne om holdninger, trafik og alkohol, bilkørsel og fremtid. Det er vigtigt overfor 9. klasseeleverne at understrege, at knallertkørsel kun finder sted efter det 16. år og efter, at man har taget knallertkørekort i den lokale Ungdomsskole. Førstehjælp. Læreren Politiet Skolens ledelse

BØRN GÅR I SKOLE. Vi anbefaler, at børn går til skole, fordi det er en god start på dagen. CYKELEFTERSYN Hvert år afholdes cykel- og lygteeftersyn i samarbejde med politiet. CYKELLYGTER Alle elever på skolen orienteres via klasselærer/skolesnak, når det er lygtetændingstid. CYKELHJELME Skolen opfordrer stærkt til, at alle elever, lærere og forældre anvender cykelhjelm. Cykling i forbindelse med undervisningsaktiviteter m.v.: Cykelhjelme er påbudt for elever. PARKERING AF CYKLER OG KNALLERTER. 0.-6. klasse anbringer cykler i cykelstativerne mod Sydgaden og i cykelskuret ved den lille skolegård. 7. klasse skal anbringe cyklerne i cykelskurene ved svømmehallen. 8.-9. klasse anbringer cykler og knallerter i cykelskurene mod Skolesvinget og må også anbringe cykler og knallerter ved Sydgaden. Cykler og knallerter anbringes indenfor de hvide streger. PÅ CYKELTUR MED SKOLEN Inden turen skal eleverne instrueres i hvordan man kører på tur som en stor gruppe. Voksne forrest og bagerst Lovlige cykler hjemmefra Hjelme i henhold til regler Kør en og en i en bestemt rækkefølge Giv tegn og respekter anden trafik En lærer medbringer mobiltelefon GÅ-TURE MED SKOLEN Klasserne instrueres i, hvordan man begår sig sikkert som gående i lokaltrafikken. Eleverne går på rækker og følges ad. Er der specielle forhold, som gør sig gældende, instrueres eleverne før gåturen begynder.

AF OG PÅLÆSNING AF ELEVER, SOM KØRES I BIL TIL SKOLEN Skolen opfordrer forældrene til at foretage af- og pålæsning af eleverne i 0.-6. klasse ved skolens indgang ved den lille skolegård (Sydgaden). Der aflæsses i det særlige område. Ingen biltrafik og parkering i busområdet ved hellen. I øvrigt opfordrer vi til, at eleverne selv går i skole, hvis ikke specielle forhold gør sig gældende. 7.-9. klasses elever sættes af på/ved svømmehallens P-plads. Al parkering i forbindelse med afsætning eller afhentning af elever foregår på P-pladsen ved svømmehallen.