wauuw møder og konferencer der rammer plet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "wauuw møder og konferencer der rammer plet"

Transkript

1 wauuw møder og konferencer der rammer plet

2 velkommen

3 noget ganske særligt hver gang Et møde mellem mennesker er altid noget særligt. Det er mødet mellem men- Farverige festligheder. Seriøse seminarer. Store konferencer. Små intense møder. nesker, der forandrer verden, skaber Workshops med wauuuw. forandringer, styrker videndeling, starter venskaber og er startskud til nye Vi er klar til at gøre alt for at gøre dit muligheder. Et møde gør en forskel. møde mellem mennesker til en succes. Det er de små forskelle, der gør den Hvert eneste møde er vigtig. Vi gør os store forskel - fra alt det usynlige, der umage hver eneste dag året rundt for at bare fungerer til de små overraskelser, skabe de bedste rammer for fantastiske der gør et møde til noget ganske særlig. møder mellem mennesker. Lad os mødes - om dit møde!

4 C lock Holmes

5 kender du typen? Hvem er dine gæster? Hvor godt kender du dine gæster og deres ønsker og behov for det gode møde? Det kræver nysgerrighed, spørgsmål der ikke bare handler om datoer, antal deltagere og budgetter. Hvad er dine gæsters særlige DNA? Er de firkantede eller krøllede, er de til fart eller fordybelse? Er de til det klassiske eller det med kant? Er de til det sunde eller det syndige? Jo bedre vi kender dig og dine gæster, jo bedre kan vi hjælpe dig til at skabe en succesfuld konference eller det allerbedste møde. Vi spørger, lytter og udfordrer - og leger C lock Holmes, så vi ved mest mulig om dine gæster. Det gør, at vi har stor tilfredshed, har rigtig mange, der anbefaler os til andre og ikke mindst kommer igen og igen og igen. Kender ud typen?

6 fuld fart fordybelse? eller faktafokus følelser? eller Møder og konferencer er forskellige og det er dine gæster også. Er programmet tæt pakket, effektivt med højt tempo eller er det en slow ference, der skal give god tid til tjek-in, pauser, nærvær og pirre sanserne. Hvad er hastigheden på din konference - det kan vi understøtte med alt fra slowfood eller fastfood, fra indretning til fuld fart frem eller chillout lounge zoner. Firkantende hjerner med slips eller krøllede hjerner med kant. Jo bedre vi kender dine gæster, jo bedre kan vi hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer. Er der fokus på effektivitet eller oplevelser? Skal det hele køre efter en lineal eller skal der være plads til skæve indslag og pudsige pauser? Vi har rum og rammer, ideer og løsninger, der passer til alle slags hjerner.

7 sprød spelt smørsovs? eller kreativ kant klassisk? eller Maden er vigtig - og den skal også falde i gæsternes smag. Er dine gæster til små lækre smørrebrødstapas, sprøde speltsalater eller skal der være godt med sovs for, at de er glade? Er de til sunde snacks eller sødt og syndigt? Møder og konferencer har forskellig karakter. Er det innovative workshops, festlige firmafester eller seriøse salgsmøder? Vi har vidt forskellige rum og rammer, der understøtter indholdet på dit møde eller din konference. Vi har noget for enhver smag - og det er vigtigt, at vi sammen finder lige præcis den menu, der smager dine gæster. Det kan krydres med alle mulige og umulige overraskelser, markant dekoration eller små detaljer. Hvad skal møde dine gæster?

8 få folk kæmpe flok eller what? waaauuuuuuw eller Der er stor forskel på, om mødet er lille og intimt, eller du er vært for en kæmpe forsamling. Kender gæsterne hinanden, eller skal der være særlige netværksboostere undervejs? Alle vil gerne overraskes. Vi har altid en lille overraskelse i ærmet. Fra lakridspiber til gæsterne eller den hemmelige knap på vores mødeapp, du kan klikke på, hvis du tør... Vi skaber det gode flow fra p-plads til pauser fra indretning til overraskelser. Når der er flow, er det fordi alt fungerer uden vi opdagere det - det er her vi sammen kan skabe den lille forskel, der gør den store forskel. Vi kan også udfolde det helt store wauuuuw og omdanne hallerne til et levende italiensk inferno eller Las Vegas med værtinder, casino og cocktailbar. Vi er eksperter i at skabe unikke universer - og er klar til en udfordring ;-)

9 kør hjem sov her? eller en kort en lang? eller MESSE C ligger lige i hjertet af Danmark og er optimal til dagsmøder, da alle let kommer hertil fra hele landet. Vi har desuden 5000 overnatningsmuligheder inden for 20 minutter i alle prisklasser. Vi kan arrangere transport/busser direkte fra MESSE C til hotellerne. Så uanset om dine gæster skal sendes hjem med en lækker madpakke eller vi skal få dem godt i seng, så klarer vi det med et smil. Et intenst seminar eller en konference, der kører over flere dage. Det kræver forskellige set-ups, variationer og overraskelser. Vi hjælper med at holde deltagerne i gear, holde energien høj og fokus i top. Vi sikrer variation og kan også være med til at sikre underholdning til aftenprogrammet, interessante udflugter eller backstage oplevelser i særklasse.

10

11 mmmmmmmm... Maden betyder alt. Og den skal sidde lige på gaflen - hver gang. Det er maden, der giver energi, så vi kan holde hovedet klart og humøret højt. Det er maden, der danner rammer om den gode snak. Det er maden, vi husker. Vi har derfor skabt et væld af forskellige menuer og muligheder, så vi sikrer at maden falder i dine gæsters smag. Og det uanset om vi har et lille møde eller tusindvis af gæster. Om dine gæster er til sprøde salater eller vil svælge i sovs, om de er til sunde snacks eller har en sød tand. Vores dygtige kokke er klar på det sprøde, det sunde, det seje, det spicy, det søde... så vi sammen kan finde den menu, dine gæster vil elske at sætte tænderne i. Velbekomme.

12

13 rammer, der rammer Rammerne om mødet understøtter indholdet på dit møde eller konference. Vi har masser af skæve muligheder fx den brændende platform eller tankeboblen, til det klassiske konferencelokale som vi kan give et tvist eller til de helt store møder/konferencer, hvor vi forvandler en hal til en hel sydende konference, en stemningsfyldt produktlancering eller en festlig aften. Vi kalder det flow, når det hele kører. Når dine gæster oplever, det hele kører - fra de gratis p-pladser til hyggelige pause-zoner, fra indgangsloungen der får gæsterne godt på vej til rammerne omkring jeres møde. Vi skaber det univers, der passer præcis til dine gæster, så det understøtter dit møde eller din konference. Det er den lille forskel, der gør den store forskel.

14 ps. fri brug af toiletpapir Hos os får du ikke ekstra tillæg for varm kaffe, frisk frugt, p-pladser, strøm eller toiletpapir. Kort sagt, så skal du ikke betale ekstra for alt det, der er helt naturligt for et moderne konferencested. Du kan til gengæld få alt muligt og umuligt alt efter dine gæsters behov, ambitioner og budgetter for dit møde/konference. Du kan vælge mellem en lang række møde- og koncerencepakker i forskellige prisklasser, hvor du kan mixe og matche mellem masser af muligheder, eller vi kan skræddersy det hele ud fra dit behov - og det behøver ikke at blive dyrere. Vi har mere end gæster hos MESSE C i løbet af året, og masser af erfaring så vi kan give dig sparring på, hvordan du får skabt en løsning, der passer præcis til Jeres behov. Konferencehjælperen er vores konference app, hvor mødelederen får en tablet og med enkelte klik kan ændre frokosttidspunkt, tilkalde tekniker eller trykke for en lille overraskelse :- )

15

16 fakta og finurligheder C for centrum: Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, overnatningspladser inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service. C for center: Vi er et messe-, event- og konferencecenter med kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af tapas eller drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe! C for charme: Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition! Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.

17

18 Konference oversigt Lokale K K1 K2 K1+2 K3 K2 + 3 Den grønne gren Tankeboblen Den brændende platform Restaurant Panorama Hal A Hal C Hal D Hal E m2 U-form Skolebord Biograf Gruppe á Forhandling Konference Sildeben Festopstilling ved runde borde: Hal A: max Hal C,D & E: max 2.000

19 vi har noget helt særligt til dig

20 Vestre Ringvej 101 DK-7000 Fredericia Tlf Fax

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Forkæl dine gæster og forretningsforbindelser INVITER PÅ UNIKKE GOURMET- OG DESIGN- OPLEVELSER Danish

Læs mere

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller er kantinen ikke altid så spændende til frokost, når der

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER Møder & konferencer på kanten af Øresund Konference PÅ KANTEN AF ØRESUND Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Mest for pengene. Midt i landet.

Mest for pengene. Midt i landet. Mest for pengene. Midt i landet. Aalborg - OCC 2t 45m Aarhus - O CC 1t 40m København - OCC 1t 45m Hadersl ev - OCC 1t 15m Denne vej til jeres næste møde? Jeres mødebehov - på ét sted Det kan let føles

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Vores eventkoordinatorer har alle en solid brancheerfaring fra hoteller og konferencecentre og har dermed stor knowhow i afvikling af arrangementer.

Vores eventkoordinatorer har alle en solid brancheerfaring fra hoteller og konferencecentre og har dermed stor knowhow i afvikling af arrangementer. Messer VELKOMMEN I DEN STØRSTE MESSEFACILITET I AARHUS Med 3.888 kvadratmeter fordelt over fire haller er NRGi Park & Arena den største messefacilitet i Aarhus. Der er gode indloadforhold til alle haller

Læs mere

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F Nærvær og service Hornstrup Kursuscenter har personlighed. Vores størrelse er vores styrke. Den sikrer, at I oplever alle os, der arbejder her som mennesker, der vil jer noget godt. Som medarbejdere tager

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov Events Oplevelser, fællesskab og sjov RETRO Nørrebro nonprofit café I vores nonprofit café får du unikke, kreative oplevelser i lokaler som er evigt hyggelige og i konstant forandring. Du mødes af glade

Læs mere

ODEON - STUEETAGEN. Se nedenfor for antal gæster i de forskellige opstillinger.

ODEON - STUEETAGEN. Se nedenfor for antal gæster i de forskellige opstillinger. VELKOMMEN TIL ODEON ODEON er Fyns største konference- og kulturhus med 27 fleksible mødelokaler. Et par minutters gang fra Odense Banegård og 15 minutters kørsel til E20 samt en underjordisk parkeringskælder

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

TURISTERNE KOMMER TIL RØDBY

TURISTERNE KOMMER TIL RØDBY TURISTERNE KOMMER TIL RØDBY - et persona-værktøj Et persona-værktøj 1 Persona-værktøjet er udviklet i samarbejde mellem Roskilde Universitet, Innovationsnetværket for Oplevelsesøkonomi & Købstadshotellet

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER ØSTERBRO MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad.

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad. Nyt tilbud til ledige Gastroskolen Et 6-ugers kompetenceforløb for dig som er eller gerne vil være kok, delikatesseassistent, smørrebrødsjomfru, cater, gastronom, tjener, ernæringsassistent, ernæringshjælper

Læs mere

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister EnergiBreaks fra KursusCentre.dk giver dine kursister ny energi, og er med til at gøre dit møde, konference

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

Citater fra borgere:

Citater fra borgere: Citater fra borgere: Jeg har fået hjælp til at blive en bedre mor, at finde mig selv og vide, hvem, jeg er Kunne min søn tale, ville han nok sige, at han er glad for, at mor er i Familiehuset Det er et

Læs mere

Sunde Opskrifter Nemme

Sunde Opskrifter Nemme Sunde Opskrifter Nemme 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Sunde Opskrifter Nemme Sukkerfri kager? Få sunde kage opskrifter på chokoladetrøfler, snickers, bounty barer, isopskrifter og mange flere (glutenfri, uden sukker

Læs mere

TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST

TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST DEN SKØNNE NATUR OMKRING TRINITY - skov, vand og strand TEAM TRINIYS FRISKE PUST Ideerne spirer, og læring gror, når I mødes på Trinity. Giv næring til udvikling

Læs mere

MESSE C PRÆSENTERER MØDE KONFERENCE KONGRES

MESSE C PRÆSENTERER MØDE KONFERENCE KONGRES MESSE C PRÆSENTERER MØDE KONFERENCE KONGRES DEN BEDSTE KONFERENCE ALT SPILLEDE VI KOMMER IGEN DEN LÆKRESTE MAD OG DEN BEDSTE SERVICE SAMJA Hendes charme og glæde rammer dig, når du træder ind ad døren.

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Møder og konferencer i VANDKANTEN

Møder og konferencer i VANDKANTEN Møder og konferencer i VANDKANTEN Hos Badehotel Søfryd sørger vi for, at I kan afholde møder og konferencer i komfortable og naturskønne omgivelser. Vores konferencelokaler er udstyret med moderne faciliteter,

Læs mere

Vi mødes ved Lillebælt

Vi mødes ved Lillebælt Vi mødes ved Lillebælt Trinitys faciliteter Auditorie med plads til 240 personer. 13 plenumlokaler og 22 møderum med plads fra 10 200 personer. Dagslys i alle lokaler, moderne interiør og AV-udstyr samt

Læs mere

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK - Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK Stadium Arena Fyn Stadium Arena Fyn blev indviet i 2007 og er en topmoderne multiarena. Arenaen er bygget til at kunne rumme store arrangementer

Læs mere

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen!

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Gjerulff a Bonus for blitzen aka er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Brun tricolor mootled, lige som sin mor, men alligevel helt anden farve! Hun har en lækker

Læs mere

MØDER & KONFERENCER. www.torvehallerne.dk

MØDER & KONFERENCER. www.torvehallerne.dk ØDER & KNERENCER www.torvehallerne.dk VEKEN Velkommen til Best Western orvehallernes unikke arkitektoniske bygningsværk. I forbindelse med dagsmøder, seminarer, konferencer, internater, workshops, produktpræsentationer,

Læs mere

Gratis værktøjer og tips

Gratis værktøjer og tips Gratis værktøjer og tips www.pearson.dk BLOG/ARTIKLER NYHEDSBREV PEARSONs inspiration til cool events og unikke oplevelser Få dine arrangementer til at klappe også deltagerne Gi r det mening Pædagogiske

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig!

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! Vores filosofi er, at vi alle sammen har brug for at blive udfordret, hvis vi vil gøre fremskridt og at den bedste måde at sætte det i

Læs mere

Jeg gi r dig ære. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Jeg gi r dig ære. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Om lovsang og tilbedelse Mål: At forklare børn, hvorfor og hvordan vi giver Gud ære igennem lovsang. At motivere børn til at deltage aktivt i lovsang og tilbedelse også når hele menigheden samles til at

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse 2018-Ågård Eftersko

Undervisningsmiljøundersøgelse 2018-Ågård Eftersko Undervisningsmiljøundersøgelse 2018-Ågård Eftersko Målgruppen for undersøgelsen var elever i 09A, 10A, 10B, 10C, 10D Undersøgelsesperiode: 28-06-2018 til 06-07-2018 Antal besvarelser ialt: 133 GENEREL

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Nyhedsreportage. Teknologi i Hverdagens Nyhedsreportage. Teknologinørder. Nr. 1. februar 2015

Nyhedsreportage. Teknologi i Hverdagens Nyhedsreportage. Teknologinørder. Nr. 1. februar 2015 Nr. 1. februar 2015 Teknologi i Hverdagens Nyhedsreportage I efteråret 2014, nærmere bestemt den 10/10 kl. 10.10, slog Teknologi i i Hverdagen dørene op for første gang. Teknologi i Hverdagen er et såkaldt

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Velkommen til fremtidens økologi! I ØKO-hallerne på Foodexpo marts 2018

Velkommen til fremtidens økologi! I ØKO-hallerne på Foodexpo marts 2018 Velkommen til fremtidens økologi! I ØKO-hallerne på Foodexpo 18. - 20. marts 2018 Tema 2018: Succes med økologi! Fremtidens økologi Sund og bæredygtig økologi Økologisk bydel Messeoplevelser der overrasker

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

Nem Opskrift Chokolademuffins

Nem Opskrift Chokolademuffins Nem Opskrift Chokolademuffins 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Nem Opskrift Chokolademuffins Hjemmelavet kold kartoffelsalat er et stort hit ved grill-bordet her om sommeren især hvis man benytter nye danske kartofler.

Læs mere

Tak for din interesse for vores annoncerede pakkepriser ifm. Møde & Eventmessen i Forum den 7. + 8. marts 2013.

Tak for din interesse for vores annoncerede pakkepriser ifm. Møde & Eventmessen i Forum den 7. + 8. marts 2013. Møde & Eventmessen i Forum 7. + 8. marts 2013 Marts 2013 v02 5 15 Pakkepriser i Lokomotivværkstedet og Kedelsmedjen Tak for din interesse for vores annoncerede pakkepriser ifm. Møde & Eventmessen i Forum

Læs mere

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e E V E N T I T I P I A F L U K S U S T E L T E U D G A V E 1 U d g i v e t j a n u a r 2 0 1 9. E t i n d b l i k i d e t s t e m n i n g s f u l d e o g m a g i s k e u n i v e r s, v e d a t a r r a n

Læs mere

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN!

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! 7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! Messesæsonen er lige op over! Og du skal sikkert også af sted som du plejer! Men hvad nu, hvis du kunne gøre det bare lidt bedre og lidt lettere for dig selv denne

Læs mere

MAVE HJERTE HJERNE VERDENS RESTAURANT ÅBENT ÉN DAG HVERT ÅR

MAVE HJERTE HJERNE VERDENS RESTAURANT ÅBENT ÉN DAG HVERT ÅR MAVE HJERTE HJERNE VERDENS E N E S T E RESTAURANT M E D F E M M I C H E L I N S T J E R N E K O K K E ÅBENT ÉN DAG HVERT ÅR STJERNER VISER VEJ MAVE Vi har inviteret 5 stjernekokke fra 5 Michelin restauranter

Læs mere

Ansøgning til Landet på Midtfyn

Ansøgning til Landet på Midtfyn Ansøgning til Landet på Midtfyn Gislev Friskole og Børnehuset Solstrålen er en institution der brænder for sit nærmiljø! Efter at den kommunale skole, samt børnehave blev lukket for flere år tilbage, er

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail Konfirmation Brunch Pakke 1 Pris pr person : kr.369.- *1 ekstra refill på velkomst drinken *Brunch buffet ( xl udvalg ) *Diverse kaffe *Samt Diverse juice *Smoothies og shakes i 1 time. *Alt andet er efter

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost www.unisans.dk MADhouse se MADhouse Tænker din virksomhed innovativt? - så pust liv i årets julefrokost Opgrader årets sidste personalefest

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Aktivitetshuset i Sønderparken

Aktivitetshuset i Sønderparken Aktivitetshuset i Sønderparken Et unikt hus med unikke muligheder Der var næppe nogen, der havde forestillet sig så fantastisk et resultat, da helheds- planen for Sønderparken tog sin start. I dag står

Læs mere

Opskrift Spinattaerte

Opskrift Spinattaerte Opskrift Spinattaerte 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Spinattaerte Spinattærte med laks er skøn og nem aftensmad! Jeg er blevet helt vildt glad for at bage gode madtærter, efter jeg fandt på den grove tærtedej

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER O P E RA E N OPERAEN STORE SCENE Operaens Store Scene er som centrum i denne mægtige bygning, dets glødende hjerte. Med guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole skaber scenerummet en overdådig

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

PAKKER FOR INDIVIDUELLE GARANTI FOR BEDSTE PRISER

PAKKER FOR INDIVIDUELLE GARANTI FOR BEDSTE PRISER PAKKER FOR INDIVIDUELLE GARANTI FOR BEDSTE PRISER 99,- EUR 76,- EUR 275,- EUR 1 x 3-retters middag (Menu) på hotellets restaurant (eller på en nærliggende restaurant) 1 x billet til byrundtur eller bådtur

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

Design dit måltid. Få energi. Smage. Blive mæt. Sanse. Hygge. Lade op. Snakke. Slappe af

Design dit måltid. Få energi. Smage. Blive mæt. Sanse. Hygge. Lade op. Snakke. Slappe af Design dit måltid Smage Få energi Hygge Sanse Blive mæt Snakke Lade op Slappe af I skal bruge 1 Sanse- og smagskittet (fælles i klassen) Gruppens planche og klassens planche En hjerne til at tænke jer

Læs mere