På oplevelse i Sønderjylland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På oplevelse i Sønderjylland"

Transkript

1 På oplevelse i Sønderjylland

2 Vidste du... at vi faktisk er Jyllands sydligste campingplads? Lyst til en

3 tur sydpå? Velkommen til Kollund og Danmarks sydligste campingplads ferie uden grænser! Frigård Camping Kollund ligger i et naturskønt område ved Flensborg Fjord, kun 3 km fra den dansk-tyske grænseovergang, Kruså, tæt på et utal af shopping- og udflugtsmuligheder både i Danmark og Tyskland! Nyd den frie atmosfære, den smukke natur, de mange aktiviteter for store og små... og en hyggelig ferie, så langt sydpå det kan lade sig gøre altså i Danmark. Lad børnene lege, bade og boltre sig om formiddagen og giv dem en tur til Tyskland senere på dagen. Det er da ferie uden grænser. Åben hele året! Hos os er du velkommen hele året - om du kommer med telt, campingvogn eller atuocamper har vi en plads tl dig. Har du ikke egen vogn eller telt og vil prøve kræfter med campinglivet, har du mulighed for at leje en campingvogn eller hytte hos os. Se mere på fricamp.dk Velkommen! Vi glæder os til at møde dig.

4 Gendarmstien Nyd naturen og indlev dig samtidig i historien fra dengang Adgang til skovene sker de fleste steder ad Gendarmstien Gendarmstien har navn efter de gamle grænsegendarmer, der i en årrække bevogtede landegrænsen mellem Tyskland og Danmark og kontrollerede skibsfarten langs kysten. Patruljeringen foregik til fods, og hver enkelt blåklædte gendarm havde et bestemt stykke af grænsen at passe. Nogle steder var der i forvejen stier og veje, som gendarmen kunne benytte på sin rute. Andre steder blev der anlagt nye stier hen over privat jord. Bøgeskoven omkring os med istidens morænelandskab Har du hørt vinden suse i de store trækroner? Oplevet en stjernefyldt himmel en vindstille aften? Set lysene fra Tyskland i en spejlblank fjord? Har du givet dig tid til at nyde naturen alle årstider? Travet en tur i skoven når bøgen springer ud, og når bladene om efteråret skifter til gyldne farver og på kort tid dækker landskabet som tegn på, at vinteren nærmer sig? På Frigård Camping Kollund garanterer vi dig uforglemmelige naturoplevelser året rundt. En vandretur i skovene omkring os kan ikke beskrives den skal opleves Smukke stier, broer over dybe slugter skabt af istiden, stejle skråninger ned til fjorden, kilder der risler, små afsides strande Fantastiske løbe, vandre og cykelruter kom og få et kort i receptionen Lån en cykel hos os det er gratis

5 Vidste du... at nogle af egetræerne er over 300 år gamle? Vidste du... at Gendarmstigen blev anlagt i 1920 og nu er kåret som en af Europas smukkeste vandreruter.

6 Vidste du... at Kollund Mole engang var Danmarks største passagerudskibningshavn?

7 Flensborg Fjord Har du oplevet den store verden, de største byer, interessante øer, alverdens strande, så tænk på, at ofte ligger de dejligste feriemål tættere på, end du tror Pak picnickurven og nyd dagen ved den familievenlige Kollund Lillestrand blot 300 m fra pladsen. Vil I endnu mere, så har Flensborg Fjords 300 km kyst utallige strande med hver deres særpræg. Fra den gemte bugt over langstrakte klitlandskaber direkte ned til stranden med pulserende liv og strandkurve. Du finder med garanti netop det, der passer bedst til dit temperament. Sommeren over afholdes talrige regattaer og andre aktiviteter til søs. Med let tilgængelige kyster hele vejen rundt er fjorden også et sandt fiske-eldorado for lystfiskere. Eller hvad med en dykkertur? Flensborg har imponerende indkøbscentre og hyggelige købmandsgårde med en helt egen charme. Ikke mindst i den søde juletid kan du opleve det meget hyggelige julemarked i Flensburg, hvor det dufter af Glühwein og brændte mandler. Oplev med alle sanser, og når du trænger til en pause, ja, så findes der både på den danske og den tyske side af Flensborg Fjord et hav af lækre spisesteder spørg os bare til råds, som turist i Kollund og Flensborg Fjord området finder du ganske enkelt en enestående kombination af ferieoplevelser. To landes kultur, kilometervis af kyststrækning med alle slags maritime aktiviteter, historiske highlights kort sagt oplevelser à la carte. Kig nærmere på fricamp.dk og besøg os for selv at opleve den specielle grænselands atmosfære. Her er dejligt hele året ja både i sol og regn finder I et rigt udvalg af muligheder!

8 Ferie med børn Få souvenirs og minder med hjem fra kreative formiddage, snobrødsbagning, temadage, skattejagt, stjerneløb. Kør med toget Dolly, vær med på påskeægjagt påskemorgen, til Halloween-sjov og børne disko. Leg, spil bordtennis, pool og bordfodbold i aktivitetshallen, eller lad de helt små boltre sig i aktivitetsrummet lavet specielt til dem og vær med, når leg og sjov foregår i den tidligere grusgrav Hullet. Er I til ægte badeferie, så hop i den opvarmede pool. Vi tør godt love, at det bliver en ferie, I aldrig glemmer. Vil I på tur i området kan I i Danfoss Universe blive Vildt klog på naturlig vis eller besøge Phänomenta Flensborg. Er der mere energi, så er der helt sikkert behov for den i Sum Sum, en indendørs oplevelsespark i Flensborg. Lad dig inspirere og kom og oplev vores og områdets gæstfrihed.

9

10 Aktiviteter Når du og familien opholder jer på Frigård camping, har I altid noget at give jer til.

11

12 Aktiviteter Vi har masser af aktiviteter på Frigård camping, som er tilrettelagt og ledet af vores daglige aktiviteshold. Programmet er bredt og hendvender sig til børn i alle aldre. Vi har flere gange om ugen musik på tovet, som byder op til dans, hygge og sammenvær og ikke mindst andet underholdning for hele familien. Hold dig opdateret på eller vores facebook side, samt opslagt på pladsen.

13

14 Faciliteter

15 4 servicebygninger med store køkkener, familierum og børnefaciliteter helt i top. Aktivitetshal, beachvolley-, petanque-, fodbold- og basketboldbaner. Wi-Fi over hele pladsen. Store legepladser, udekøkken og fælles udendørs grillpladser. Opvarmet swimmingpool, sauna og morgensvømning. alt til fri afbenyttelse.

16 Udlejning hytter Vores hytter er funktionelt indrettede. De er veludstyrede, helårsisolerede og lette at opvarme. De har alle koldt og varmt vand, kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, service, Smart TV med plads til Boxer kort, dyner og puder. Terrassen er sydvendt, overdækket og møbleret i sommerhalvåret. Sengelinned kan medbringes eller lejes i receptionen. Barnestol og seng kan lejes. Hytterne er Røgfri. Sort Ekstra Hytte: 25 m² med separat soveværelse og hems med lille altan. Toilet og bad. Overdækket terrasse. I køkkenet desuden, rigtig ovn og opvaskemaskine. Hytten har plads til 4 personer.

17 Brun Luksus Hytte: 25 m² med separat soveværelse og hems med kig til stjernerne. Toilet og bad. Terrasse med markise. Plads til 5 personer. Rød og Blå hytte: m² med hems og terrasse. Plads til 4 personer.

18 Udlejning campingvogne Prøv en luksuscampingvogn Cabby Cruze 590 family står klar til udlejning. Skal du være en af de første i en luksuscampingvogn? Disse campingvogne er udstyret med alt, hvad hjertet kan begære: Smart-TV, Pioneer radio (CD-afspiller, USB og Aux-indgang) inkl. to højtalere, skydedør mellem soverum og opholdsrum, køjesenge, dobbeltseng, sidegruppe, køkken, stort køl/fryseskab på 190 L, toilet, varmt vand, vandtank, stort fortelt med fasttrægulv, gulvtæppe, havemøbler, grill, køleskab, kombiovn m.m. Vognene er udstyret med servise samt bestik til mindst 5 personer inkl. dyner og puder. Campingvognene er røgfri.

19 Hyggelige familiecampingvogne Caravelair og Adria Campingvogn med dobbeltseng, køjesenge, køkkenniche, TV, spiseplads / sofaarrangement samt toilet. Veludstyret som vores hytter. Der er monteret fortelt med fast trægulv med gulvtæppe. Forteltet er hyggeligt indrettet med stole og borde, kombiovn, ekstra køleskab, grill m.m. Vognene er udstyret med servise samt bestik til mindst 5 personer inkl. dyner og puder. Campingvognene er røgfri.

20 Vintercamping Vintercamping er herligt og for alle Det kan være en weekendtur, en mini-ferie eller en hel vintersæson. FRIGÅRD CAMPING har igennem de sidste 50 år været en helårsåben campingplads. Vi har åbent alle ugens 7 dage. Vi har behageligt opvarmede bygninger med høj rengøringsstandart og top faciliteter til vores vintergæster. Vores beliggenhed ned til Flensborg Fjord, omkranset af natur og kun 10 min. kørsel til Flensborg, giver dig mange muligheder for hygge afslapning motion og oplevelser hvad enten du kommer med din egen vogn eller lejer en af vores helårsisolerede hytter.

21 På pladsen finder du: Dagligvarebutik Med bl.a. bagerbrød fra en af landsdelens bedste bagere. Grillbar og Pizzabar Bredt udvalg af fastfood og pizzaer der er lavet fra bunden. Bod med jordbær, ærter og kartofler Ny opgravede kartofler, friske jordbær og sæsonbaserede grøntsager fra lokal avler. Fiskebilen kommer i sommerperioden. Frisk fisk fra Nordsøen og et bredt udvalg af røgvarer. Salg af fisketegn.

22

23

24 Ferie uden grænser Året rundt Tyskland Kummelefort 14, Kollund DK-6340 Kruså Tel Følg os på Facebook macsharp.dk

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 Hytte No. 9 + 11 2 sovepladser i en dobbeltseng, lille køkken 10 kvm Pris højsæson 23/6-10/8 470 3290 Pris mellemsæson 11/6-23/6 og 11/8 til 24/8 400

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje. HYTTER I SMUK NATUR UDEN PENSION PORTO, HYTTER, CAMPING LES OLIVIERS**** Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00 Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 18.09.15 Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration)

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Aktivitets kontor Restaurant Meeresblick Gril 600 m_ fritids lokale med bl.a. bordtennis og billard mm Fjernsyns- og video-hjemmebiograf Opvarmet

Aktivitets kontor Restaurant Meeresblick Gril 600 m_ fritids lokale med bl.a. bordtennis og billard mm Fjernsyns- og video-hjemmebiograf Opvarmet Solskin hver dag kan vi desværre ikke love jer, med en god campingplads direkte ved Østersøen. Campingpladsen ligger i hjertet af det af regeringen anerkendte ferieområde Waabs. I sin 35 års historie er

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

FerienResidenz MüritzPark

FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark ligger i et naturskønt område Hotellet tilbyder FerienResidenz MüritzPark ligger midt i Mecklenburgs fantastiske søland, Mecklenburgischen Seenplatte,

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Jylland & Als

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Jylland & Als FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Jylland & Als FJELLERUP STRAND Vi har nu kun én af de dejlige grunde tilbage nær Fjellerup Strand. Grunden er beliggende Stjernevej 6, Fjellerup. Bynært beliggende i gåafstand

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

73 GRUNDE I STUBBEKØBING. Grunde fra kr ved køb af Planet Hus og grund

73 GRUNDE I STUBBEKØBING. Grunde fra kr ved køb af Planet Hus og grund 73 GRUNDE I STUBBEKØBING Grunde fra kr. 98.000 ved køb af Planet Hus og grund 73 GRUNDE TIL SALG I STUBBEKØBING Stubbekøbing er en smuk gammel kystby beliggende på Nordfalster. Fra havnen har man udsigt

Læs mere

Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein.

Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein. Hotel Evianquelle Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein. Introduktion En helbredende og naturskøn ferie lige ved naturlig

Læs mere

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS R N AN TRYKHD - LTTR DIN DAGLIGDAG OG LØFTR DIN FORRTNING Ann oun Moderne dansk gastronomi, lavet med sjæl, serveret med smil. Åbent ons lør 12 21 ces Velkommen til Møllegården

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND 2016 EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND VELKOMMEN INDHOLD 2 www.emmerbolle.dk CAMPING PÅ 1. KLASSE www.emmerbolle.dk 3 LUKSUS FACILITETER 4 www.emmerbolle.dk HYTTER MED UNIK BELIGGENHED www.emmerbolle.dk

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT ENKELT, SMUKT OG MODERNE SOMMERHUS TOFTEAGER 31, UDSHOLT I et skønt sommerhusområde med masser af charme og smukke træer har

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT Sommerhus og grund ligger i et dejligt veletableret sommerhusområde med masser af træer. Her er blot 800 m til den fine børnevenlige

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

KONCEPT I Oasis Club II er alt muligt. Vi har skabt et åndehul for kreative, innovative, kvalitets- og livsnydende mennesker, der værdsætter luksus. Oasis Club II er en gennemtænkt koncept, hvor der ingen

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

VELKOMMEN I ET SUNLUX HUS EN GOD INVESTERING OG ET SIKKER AFKAST

VELKOMMEN I ET SUNLUX HUS EN GOD INVESTERING OG ET SIKKER AFKAST VELKOMMEN I ET SUNLUX HUS EN GOD INVESTERING OG ET SIKKER AFKAST Luksushuse med overskud. Luksus-aktivitetssommerhuse med udlejning for øje er en sikker investering. Et sikkert afkast af din investering

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma ligger i Norditalien i Regionen Emilia Romagna, i bjergområdet syd for Modena og Bologna, tæt ved den Toscanske grænse. Huset var oprindeligt et bjergkloster

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Alternativ Indkvartering!

Alternativ Indkvartering! Alternativ Indkvartering! Velkommen til Dana Cup 2005 Velkommen: Deltagelse i Dana Cup betyder også, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Udbudsmateriale Vejers Strand Camping 2014

Udbudsmateriale Vejers Strand Camping 2014 Udbudsmateriale Vejers Strand Camping 2014 Til rekvirenter af udbudsmateriale vedrørende forpagtning af Vejers Strand Camping Præsentation af Vejers Strand Camping. De fysiske rammer Vejers Strand Camping

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur Udlandsrejse med Hardsyssel Efterskole Rom Playitas Ardéche Sko leå ret 2 0 1 9 / 2 0 2 0 Skitur At rejse er at leve Den største del af tiden på Hardsyssel Efterskole foregår på skolen, hvor der er almindelig

Læs mere

Langeland. Emmerbølle. Ristinge. Feriepark. Camping og Hytter. Langeland

Langeland. Emmerbølle. Ristinge. Feriepark. Camping og Hytter. Langeland H Feriepark Langeland Camping og Hytter Fitness Cykling Leg og boldspil Multiarena Havkajak Svømning Ridning Morgengymnastik Stranden Segway Lystfiskeri Vandreture Wellness Stilleområde Stranden Kreativ

Læs mere

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm.

FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR. Hyggelige pensionater. Flotte ferieparker. Dejlige feriehytter CHARME. www.teambornholm. FERIE PÅ BORNHOLM NÆRHED EVENTYR Hyggelige pensionater Flotte ferieparker Dejlige feriehytter CHARME Velkommen TIL BORNHOLM Vi kan alle trænge til lidt Bornholm: Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og

Læs mere

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Teglværksstien. Vandrerute ved Iller Strand

Teglværksstien. Vandrerute ved Iller Strand Teglværksstien Vandrerute ved Iller Strand Broager Vig Cathrinesminde Teglværk WC P Iller Teglværk Matzens Teglværk Trekroner Hans Petersens Teglgaard Sandgraven Iller P Brunsnæs Teglværksstien ved Iller

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning Af Nanna Winbladh, naturvejleder i Kolding Kommune OutdoorMums er efterfødselstræning i naturen kombineret med naturvejledning. Hver torsdag formiddag

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT Sommerhus og grund ligger i et dejligt veletableret sommerhusområde med masser af træer. Her er blot 800 m til den fine børnevenlige

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed...

GrønBo...huse med personlighed... GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Du/I sidder sikkert lige nu og drømmer om et helårs hus til familien, eller et sommerhus, der kan rumme alle Jeres

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet Konference & Hotel Klinten Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg.

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg. Hotel Reinstorf Hotel Reinstorf ligger lige ved og den gamle hansestad Lüneburg. Introduktion har en unik charme og I forelsker jer straks i det fantastiske landskab. Hotel Reinstorf ligger i den lille

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere