HusAvisen. Hvor bor du henne? Indhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HusAvisen. Hvor bor du henne? Indhold"

Transkript

1 HusAvisen Årgang 2, nummer 2 Hvor bor du henne? Indhold 2. Kontaktinformation. 3. Et år som hele Tilst samlingspunkt. 5. Børn og unge får en aktiv fritid. 6. Kalenderen. 8. Bliv frivillig. 9. Alle blev vinder. 11. Nu er det snart jul. 12. Opslagstavlen. Det spørgsmål møder du på en stander, når du besøger Bydelshuset fra den Vi håber, du vil hjælpe os, men at finde ud af, hvor vores gæster og brugere af huset kommer fra. Bydelshuset har en ambition om, at være mødested for hele Tilst. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvem der måske endnu ikke er blevet opmærksom på huset. Vi håber, du vil hjælpe os. Det gør du ved at trykke på standeren, hver gang du deltager i noget i Bydelshuset. Vi takker for hjælpen og håber undersøgelsen vil sætte os i stand til at målrette information mod de områder af Tilst, som ikke er så stærkt repræsenteret blandt husets brugere. Tak for din hjælp!

2 SIDE 2 HUSAVISEN ÅRGANG 2, NUMMER 2 Bydelshuset Tilst Langkærvej Tilst Telefon: iba@al2bolig.dk Indlæg, annoncer og foto, skal sendes til redaktionen på nedenstående mail. Bladet udkommer i 500ex. Bladet er trykt hos AKAPRINT A/S Ansvarshavende redaktør Marlene Bendix Halkjær marlene@bendix-halkier.dk Lene Thorgersen lthorgersen@gmail.com Iben Baadsgaard Boligsocialmedarbejder Afdelingsbestyrelsen afd. 111 i Bydelshuset Afdelingsbestyrelsen i Langkærparken har kontortid i Bydelshuset Tilst den 1. mandag i hver måned (juli undtaget) kl Sponsorater/Reklamepladspriser Vi har brug for flere sponsorer til at hjælpe os med bl.a. præmier til bankospil. Kan du selv eller kender du nogen som kan bidrage, så bliver vi rigtig glade. En lille notits i vores avis om sponsorater vil der fremover også komme. Og tak til dem som allerede har givet. Bydelshuset Tilst laver en aktivitetskalender/ blad, der udkommer 6 gange årligt. Hvis du er forretningsdrivende tilbyder vi billig reklameplads i vores blad, der bliver set af mange mennesker. For 1000,00 om året får I reklameplads i str. 15 cm x 5,25 cm For 2000,00 om året får I reklameplads i str. 15 cm x 10,5 cm

3 Årgang 2, nummer 2 HUSAVISEN Side 3 Et år som hele Tilst samlingspunkt Bydelshuset er nu godt og vel 1 år gammelt og både gæster, faste brugere og frivillige har fået en stak gode oplevelser med huset. De frivillige fortæller, at vi allerede har godt fat i beboere fra hele Tilst. Ja, faktisk kommer frivillige og gæster så langt væk fra som Risskov, Hasselager og Århus C. En af visionerne bag huset er lige netop, at det skal være mødested for hele Tilst og det skal alle i lokalområdet vide. Det sidste er vi ikke helt i mål med endnu, for huset bliver stadig opdaget af folk, der dukker op og gerne vil høre, hvad det egentlig er for et hus, de nu er gået forbi så mange gange. Rundvisning i huset Det er altid muligt at få en rundtur i huset høre lidt om husets historie og se de mange værksteder og lokaler. Måske kan det være lidt grænseoverskridende at dukke op alene den første gang. Derfor er det en god ide, at rutinerede brugere af huset tager en ny under armen, næste gang han eller hun skal i Bydelshuset. Aktiviteterne i huset er mange og alsidige de spænder lige fra en stille kop kaffe med nybagte boller i caféen torsdag formiddag over strik og syning onsdag aften til de Selv den første dag var der trængsel i cafeen store tilløbsstykker, som for eksempel banko den 2. tirsdag i hver måned. Hverdagen og de helt ekstraordinære dage Ligesom Dan Turell gjorde, så holder vi også af hverdagen. Og i Bydelshuset består hverdagen af en række faste aktiviteter, som frivillige trofast står for uge efter uge.

4 SIDE 4 HUSAVISEN ÅRGANG 2, NUMMER 2 Et år som hele Tilst samlingspunkt...fortsat Formanden for Afd. 111 Langkærparken holder åbningstalen Hvis du vil se, hvad hverdagene byder på lige for tiden, skal du tjekke kalenderen på midtersiderne i avisen her. Den er lavet til at rykke ud og hænge op dit køleskab. Hver uge byder også på særlige arrangementer. Det mest unikke arrangement vi har haft indtil videre var allerede kort efter åbningen, hvor Bydelshuset blev omdannet til rådhus for nogle timer. For første og indtil videre eneste gang holdt kommunalpolitikerne byrådsmøde udenfor rådhuset, til stor glæde for de mange nysgerrige beboere, som på nærmeste hold fik et oplevelse af folkestyret i funktion. De største billetsælgere I løbet af det første år har huset blandt andet lagt lokaler til: 2 loppemarkeder og et julemarked, banko med cirka 80 deltagere hver måned, 100 børn til fastelavnsfest, ugentlige fællesspisninger med gæster, børnevenlig Sankt Hans med 45 voksne og 27 børn til spisning og mindst det dobbelte til det efterfølgende bål, fredagskoncerter, valgmøde, foredrag, sundhedsplejerskernes kostvejledning og måling af spædbørn hver anden uge og forældrecafe i de modsatte uger, AOF kurser med spansk, slægtsforskning, øl smagning og historisk foredrag om Århus og meget meget mere. Fremtiden Selvom der er godt gang i huset, er der plads til mere og flere. Derfor er du meget velkommen til at komme med dine forslag og ønsker. Du kan enten skrive dine ideer på vores drømmevæg i huset, eller du kan udfylde et ideskema og aflevere det til Iben.

5 ÅRGANG 2, NUMMER 2 HUSAVISEN SIDE 5 Børn og unge får en aktiv fritid med hjælp fra frivillige mentorer Af Ane Bødker, Frivilligkoordinator, ForeningsMentor Tilst Projektet ForeningsMentor hjælper børn og deres familier i gang med en aktiv fritid hvad enten det gælder fodbold, floorball eller fiskeri. Børnene får hjælp til at komme afsted til træning eller til kamp og med de praktiske ting, der skal på plads. ForeningsMentor i Tilst har snart 1 års fødselsdag. På det år har ti piger og drenge fået hjælpe til at starte til fodbold, svømning, gymnastik og dans. Seks af dem klarer nu det hele selv, og har ikke længere har brug for deres mentor. Der er mange grunde til at starte til en fritidsaktivitet. Det er både sjovt og sundt at bevæge sig og at prøve noget nyt. Børnene får nye venner og lærer at omgås hinanden og hjælpe hinanden til succes. Som forældre får man indflydelse på sit barns fritid, og man lærer andre forældre at kende. Børnene får en mentor, som hjælper dem i gang med den nye aktivitet. Mentoren er en frivillig med stort kendskab til foreningslivet, og som selv har været aktiv i foreninger i mange år. Størstedelen af mentorerne studerer til lærer eller pædagog. Mentorerne mødes med barnet og familien hjemme hos familien og snakker om, hvad de kan hjælpe med, og hvad det vil sige at gå til en fritidsaktivitet for fritidsaktiviteterne er altid mere end blot træning og kamp. Børn og forældre kan få hjælp til de praktiske ting som for eksempel at købe sportsudstyr eller søge økonomisk støtte til betalingen af aktiviteten. Størstedelen af hjælpen består dog i at tage med til træning og hjælpe med at huske alle tingene omkring den nye aktivitet. Du kan altid kontakte frivilligkoordinator i Tilst; Ane Bødker på telefon eller på mail anbope@aarhus.dk eller læse mere på Ane Bødker er frivilligkoordinator i Tilst og du kan altid kontakte hende, hvis du vil vide mere eller være med i ForeningsMentor. Massage Zoneterapi Hypnose Torstilgårdsvej 72, stth Tilst

6

7

8 SIDE 8 HUSAVISEN ÅRGANG 2, NUMMER 2 Bliv frivillig i Bydelshuset og kom tættere på dit drømmejob Har du brug for at få en anbefaling i forbindelse med jobsøgning og noget værdifuldt på dit CV? Har du lyst til at præge udviklingen af huset og være med til at gøre det til det absolut bedste aktivitetshus i Aarhus og omegn? Eller har du bare lyst til at være sammen med andre, der interesserer sig for det samme, som du gør og være en del af fællesskabet omkring Bydelshuset? Mennesker er forskellige, og det er frivillige også. Så uanset hvad dit mål er, så har vi brug for din hjælp til at holde Bydelshuset åbent og blive ved med at fylde lokalerne med nye aktiviteter. Ledige frivilligjobs i huset Aktuelt har Bydelshuset brug for flere hænder i Caféen både mandag, onsdag og torsdag aften ligesom vi mangler ad hoc hjælpere til særlige arrangementer. Huset har desværre hverken en rig onkel eller en stor pengekasse, derfor leder vi også efter en frivillig, som vil være sponsorkoordinator og skaffe sponsorater hjem, så vi kan lave nye spændende ting. Det kunne også være herligt, hvis vi kunne finde en, som har lyst til at være ansvarlig for at finde sponsorer til både voksen og børnebanko. To gange om året siger vi tak for hjælpe til de frivillige, der alle sammen bliver inviteret til en festlig event i september og i løbet af foråret til et frivilligmøde. Jobsøgning og frivilligt socialt arbejde Er du på jagt efter dit drømmejob eller er du på udkig efter fleksjob? Så kan frivilligt arbejde måske hjælpe dig på vej. Bydelshuset huser to af Langkærparkens boligsociale medarbejdere, der arbejder med at hjælpe beboere tilbage på arbejdsmarkedet. Vi tilbyder dig, at du kan få hjælp til din ansøgning og CV i IT værkstedet kan du også få grafisk hjælp til at stille din ansøgning og CV flot op. Og du kan naturligvis få en anbefaling, når du har være frivillig i huset en periode. Har du fået lyst at blive frivillig skal du kontakte Iben Baadsgaard, som er frivilligkoordinator i huset på iba@al2bolig.dk eller på mobil og lave en aftale om uforpligtende en samtale.

9 ÅRGANG 2, NUMMER 2 HUSAVISEN SIDE 9 Team Milo var hurtigst men alle var vindere Traditionen tro inviterede Langkærparken på en række sommerferieaktiviteter for børnene i skoleferien. Den første uge bød på 3 dage med sæbekassebygning og Tilstmesterskaberne i sæbekasseløb og de næste uger stod den både på kagebagning og hiphop. Børnene byggede sæbekassebiler i Bydelshuset i uge 28 som en del af sommerferieaktiviteterne i Langkærparken. Den første dag byggede børnene sæbekassebilerne under kyndig vejledning af Erik Pedersen, der som frivillig i Bydelshuset stillede sine håndværksmæssige kundskaber til rådighed. Børnene savede, skruede og hamrede i et tempo, hvor der næsten blev konkurrence om værktøjet og forældrene fungerede som medhjælper og sikkerhedsrepræsentanter. Tre timers intenst arbejde resulterede i fulde funktionsdygtige sæbekassebiler i hver deres unikke design. Jagten efter det unikke bildesign fortsatte i høj grad dagen efter med farvede skyer af spray- maling og forskellige accessoires. Efter dag 2 var der ikke to biler som lignede hinanden. Med rugbrødsmotor over målstregen På den sidste dag var det afgørelsens time Tilst mesterskab i sæbekasseløb. Ligesom i Formel 1 hvor teamene eksperimenterer med forskellige typer motor, så havde hver af de fire team en særlig strategi. Der blev forsøgt med mor, far eller storebror som motor og det somaliske team skiftede endda fra storebror til mor i de to gennemløb. Tiderne på den krævende bane lå meget tæt men team Milo s strategi, med en veltrænet mor som motor, trak det længste strå i sidste ende. Men da alle kørte hjem i deres flotte biler, som de selv havde skabt, så var det tydeligt, at alle var vindere. Kagebagning og dansedag Ugerne efter var der fuldt hus til de to Kage- BageDage, hvor KageBageDagen for de mindste bød på Burgerkager med muffinsburgerbolle, chokoladekage-bøffer og smørcreme-ketchup. Forældrene blev budt til kaffe og smagsprøver på

10 SIDE 10 HUSAVISEN ÅRGANG 2, NUMMER 2 med glitter, krymmel, fondant og smørcreme i alskens farver. Og sidst men ikke mindst gæstede VM Guld vinder i HipHop Bydelshuset til Store Dansedag. Der blev også tid til en blære-runde med seje tricks fra verdensmesteren efter en sjov dansedag med smil på læben af de danseglade børn. hjemmebagte OREOs. De store børn havde forberedt sig hjemmefra, da Cup Cake konkurencen blev afviklet Vi starter kl og der er salg af plader fra kl Det koster 10 kr. pr. plade. I husets Cafe kan du købe kaffe, te, varm cacao, sodavand, boller og kage. BANKO

11 ÅRGANG 2, NUMMER 2 Nu er det jul igen! HUSAVISEN SIDE 11 Selvom vi lige nu stadig længes efter en god lang eftersommer, så bliver det lige pludselig jul. I hvert fald er der ikke længe til, vi skal have tilmeldinger til årets julemarked. For jul betyder også julemarked og Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet til november kl På julemarkedet er der boder, hvor lokale beboere og kunsthåndværkere sælger deres ting. Du kan måske klare alle dine julegaveindkøb og finde lidt fint hjemmelavet julepynt ved samme lejlighed. Jul er også tæt forbundet med julehygge og i Bydelshusets Café kan du købe æbleskiver, juleglögg, kaffe og te og en lille julekage. Tilmelding til stande er åben Hører du til en af dem, der skal have en stand, hvor du sælger hjemmelavet julepynt, forskelige hjemmelavede ting til julegaver eller andet, som vores gæster vil være glade for op til jul? Det koster 50 kr. for en stand på julemarkedet, og dermed får du stillet et bord til rådighed i huset. Standenes placering finder vi ved lodtrækning. Hvis du vil reservere et bord, skal du enten indbetale 50 kr. via mobilepay til med teksten julemarked eller sende en til iba@al2bolig.dk og komme forbi og betale Du kan komme ind i huset og stille op kl Vi glæder os til at huset bliver fyldt af glade stemmer og en helt masse julehygge :-) Nu er der også banko for børn i Bydelshuset :) Charlotte og Camilla slår dørene op for børnevenlig banko, hvor tempo og opråbning foregår i et tempo, børn kan følge med til. Læs mere her om, hvordan det kommer til at foregå - og del meget gerne opslaget så flere får øje på det! For at det ikke skal være løgn, så kan dit barn løbe af med hovedgevinsten, som her første gang er et TV!! Vi fejer opstarten af børnebanko med et brag - og udlodder et 40 tommer JVC full HD LED TV i hovedgevinst!! Fladskærmen har været brugt det sidste år i en af Langkærparkens genhusningslejligheder under renoveringen.

12 Banko Den 13/9 og 11/10 Begge dage Klokken 19 Dørene åbner kl 18 Afdelingsbestyrelsen Åben kontortid for beboere i Langkærparken kl Mandag den 5/9 og 3/10 BørneBanko Søndage den 11/ 9 og 9/10. Begge dage kl 10 Til alle beboere i Langkærparken HUSK HUSK HUSK Beboermøde på Sabro Kro Den 19. september kl 1900 Iben Baadsgaard Boligsocialmedarbejder Telefon: iba@al2bolig.dk Verdensmad Mandag den 24. oktober Kl 18.00

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

Fastelavn er mit navn

Fastelavn er mit navn HusAvisen Årgang 3, Feb. 18 Fastelavn er mit navn Se mere inde i bladet. Vi glæder os HU S A V I S E N SIDE 2 Å R G A NG 3, FE B 1 8 Bydelshuset Tilst Afdelingsbestyrelsen afd. 111 i Bydelshuset Langkærvej

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 5

HusAvisen. Årgang 2, nummer 5 HusAvisen Årgang 2, nummer 5 Hver onsdag næsten fyldes Bydelshuset af den skønneste duft af mad. Vi har et stærkt team, der på skift laver mad til husets Fællesspisning. Kom og spis billigt kl. 18.00 for

Læs mere

HusAvisen. Velkommen i Bydelshuset.

HusAvisen. Velkommen i Bydelshuset. HusAvisen Årgang 1, nummer 4 Velkommen i Bydelshuset. Punkter af særlig interesse: En kop kaffe endte med frivilligt arbejde Fællesspisning = Gitte Toner fra Tilst Har du brug for ekstra albuerum? Uden

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 Errindlev købmandshandel Stor tilslutning til Klovneløbet Søndag d. 21/5 skete der en hel del i Errindlev Der var serie 2-fodboldkamp,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET NOVEMBER 2017 November 2017 Hvem er vi ved PLADS TIL FORSKEL Sekretariatsleder Børn- og unge

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) Familiebase nyt BB Bag ved skolen eller henne ved hallen. J a n u a r - F e b r u a r Netværk, fælleskab,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Juni Sommerferie Sommerferie-aktiviteter i uge 27 SIDE 4

Juni Sommerferie Sommerferie-aktiviteter i uge 27 SIDE 4 Juni 2017 Sommerferie 2017 Sommerferie-aktiviteter i uge 27 SIDE 4 SIDE 2 INDHOLD Aktiviteter i dit område Oversigt over fritidstilbud, Side 3 Cafe Solskin Hvem, hvad, hvor?, Side 3 Sommerferieaktiviteter

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Liv og glade dage på tværs af generationer. 7. 13. april 2014. Opdatering nu nærmer vi os!!!

Liv og glade dage på tværs af generationer. 7. 13. april 2014. Opdatering nu nærmer vi os!!! 1. april 2014 Liv og glade dage på tværs af generationer 7. 13. april 2014 Opdatering nu nærmer vi os!!! Højtlæsning Fastelavn for store og små Banko på lokalcentret I uge 15, den 7. 13. april, vil der

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres:

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Arrangementer/ture ferie uger Lokal handletur/besøg klub i Egedal Min.12 medlemmer

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø september og oktober 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Der er mange aktiviteter i kalenderen i løbet af efteråret, som vi gerne vil fortælle

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Skolestævne i indefodbold

Skolestævne i indefodbold Hedensted IF Løsning IF Sole IF inviterer til Skolestævne i indefodbold 24. - 25. oktober 2015 i Hedensted Centret Præmiesponsor Hovedpræmiesponsor Bank-/præmiesponsor 15. skolestævne i indefodbold For

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: CAFé SOLSKINs FØDSELSDAG SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: CAFé SOLSKINs FØDSELSDAG SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 Oktober 2016 9 MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: CAFé SOLSKINs FØDSELSDAG SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 SIDE 2 INDHOLD Seneste Nyt v. Mia Butler Side 3 Social Vicevært 9 måneder gået Side

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere