KLUB 9. December, januar og februar 2017/18. Sommertur Almeria

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUB 9. December, januar og februar 2017/18. Sommertur Almeria"

Transkript

1 KLUB 9 December, januar og februar 2017/18 Sommertur Almeria

2 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: Klubmobil/Anja: klub9@klub9.net Hjemmeside: Klubben er åben mandag & torsdag kl (buffet den 1. torsdag i måneden fra kl ) Transport: Bus: 200S, 166, 132, 12 S-tog: Islev Station Bladredaktion: Maria og Anja samt alle, der har lyst til at skrive til bladet.

3 Anjas hjørne Så blev det tid til årets sidste blad. Her kan du læse om årets tre sommerture. Nogle siger, at julen varer lige til påske. I Klub 9 varer sommerturene lige til jul. Vi skal snart på juleweekend. Den ligger efter bladets deadline, så den kan I læse om til påske. I kan også læse om eller se billeder fra andre ting, der er sket i Klub 9 i de seneste måneder. Blandt andet klubbens fødselsdag, hvor der endnu en gang var en masse dejlige gæster, hygge, kage, underholdning, præsentation af det kommende års klubråd en hel masse jubilarer og lidt tvivl om hvor gammel klubben egentlig blev. Derudover har der været forskellige aktiviteter i klubben, en tur i Hareskoven for at samle kogler etc. til juledekorationer, en tur til Frederiksborg Slot, Halloween i Tivoli og et besøg på Sushi restaurant. Der er åbent i klubben torsdag den 28. december, så kom og hyg efter al juleriet. Den 25. december er en helligdag, og der er lukket i klubben. Der er også lukket mandag den 1. januar. Mangler du at betale kontingent for 2017, så skal det betales i december. OBS! Kontingent for 2018 kan først betales fra januar. Betal gerne for flere måneder eller hele året på én gang! Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår! Anja

4 Referat fra Fællesmøde den 7. september 2017 Dirigent: Lotte Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Alice 2. Tilmelding til ture ved Oscar 3. tuelle emner: Bjarne fortalte, at han sang med sammen med Thomas spillemand i cafeen. Bjarne sang forsigtigt første sang og herefter fik han lov at synge igen og igen og høstede mange roser fra publikum! Da alle er kommet retur fra sommerture i oktober, fortæller hvert hold om deres tur på fællesmødet i oktober. 4. Forslag til ture og aktiviteter: Holiday on ice 2018 Ishockey i Rødovre hvor sæsonen starter nu Kvinde- eller herrelandsholdet Bolsjer/småkager til jul Lysstøbning, sæbestøbning Make-up aften Husk fastelavnsfest i næste klubblad 5. EVT. Der var ikke noget.

5 Sommertur til Stockholm, Vättern og Ålandsøerne 8 veloplagte medlemmer og 2 medarbejdere mødte op på Taastrup Station mandag morgen. Gislev rejser kom med en dejlig ny bus til os. Vi fik som altid gode sæder bagerst i bussen. Herefter gik turen mod Helsingør, hvor vi skulle sejle til Helsingborg. Derefter gik det mod Sveriges næststørste sø Vättern ved byen Jönköping. Vi ankom om aftenen til vores hotel, vi blev indlogeret og fik dejlige værelser. Herefter blev vi kørt til et andet hotel i nærheden, hvor vi skulle indtage vores første middag, en dejlig buffet. Der opstod en udfordring, da vi skulle betale vores drikkevarer. Det var et kontantløst hotel og vi kunne kun betale med kreditkort. Her stod vi med alle vores omvekslede svenske kontanter! Men det løste vi. Tirsdag stod vi op til en skøn morgenbuffet. Vi tog på tur til den vestlige side af Vätteren til byen Hjo. Vi så en flot gammel trækirke, med flotte vægge med illustrationer af bibelhistorien. Der var et ur i alteret, hvilket vi ikke har set før. Derefter var der byvandring i Jönköping og vi fik handlet lidt og nydt naturen. Om aftenen gik turen igen til et andet hotel, hvor vi skulle indtage vores middag. Thomas og Oscar valgte at gå de 4 km hjem langs vandet på en skøn sommeraften. På vejen mødte de bussen og vi vinkede til hinanden.

6 Onsdag forlod vi Jönköping og tog mod mod Stockholm. Vi gjorde stop ved en polkagris fabrik. En polkagris er de bolsjestribede stokke, som vi hænger på juletræet. Hele byen bestod af slikforretninger og vi fik købt lidt til bussen og familien. Inden vi kom til hotellet var der rundvisning i Gamla Stan, den gamle by i Stockholm. Denne aften og resten af turen indtog vi vores middag på hotellet. Torsdag delte vi os i 2 grupper. Den ene tog til de skønne Ålandsøer imellem Sverige og Finland. Her kørte vi rundt og så seværdigheder og var nogle timer i deres hovedstad Mariehamn. Nogle prøvede deres specialitet Ålandspandekager med flødeskum og syltetøj. Det var specielt og mindede om vores klatkager med kardemomme. Den anden gruppe gik rundt i Stockholm bl.a. den gamle by, hvor de små smalle gader blev besøgt. I byen var der kulturfestival, så der var feststemning med musik og boder og arrangementer. Der blev gået rigtig meget på de mange øer, Stockholm består af. Torsdagen gik med mange gode oplevelser, der blev drømt om om natten.

7 Fredag brugte vi på egen hånd og fik set byen og købt de sidste ting. Her oplevede vi igen kontantløse butikker. Nogle tog på Vasa Museet. Det er bygget op omkring et kæmpe skib, der sank i Gustav d. 2. Vasa, der var konge i Sverige på det tidspunkt, byggede så stort et skib, at det kun sejlede 20 minutter på sin jomfrurejse, inden det sank. Herefter lå det 333 år i vandet, før det blev bjerget. Meget imponerende. Det andet hold tog på ABBA Museum. Her var igen den udfordring, at de ikke tog imod kontanter. På museet kunne vi følge hele Abbas historie og deres tilblivelse som verdensberømt Popgruppe. De spillede i over 35 år inden de gik i opløsning. Der var utallige billeder, musikvideoer og film om deres liv, både på scenen og privat. Der var rig mulighed for at prøve at synge, hvilket vi også benyttede lejligheden til. Der var også en stor Grand prix-udstilling igennem tiden, som også var meget interessant. Lørdag morgen pakkede vi bussen og kørte mod vores dejlige Danmark. Det var en skøn tur vi bestemt kan anbefale til andre. Der er meget smukt i Sverige. Ude godt men hjemme bedst! Hilsen Thomas N og Maibrith på vegne af hele sommertursholdet

8

9 Anmeldelse af Erik Clausens nye film Aldrig mere i morgen Onsdag i sidste uge deltog jeg, sammen med en arbejdskollega, i Gallapremieren i Imperial på filmen Aldrig mere i morgen. Her mødte jeg bl.a. Nicolas Bro, Villy Jønson og en masse andre kendte. Jeg snakkede bl.a. med Nicolas Bro om, at han nu også har spillet søn. Han spiller nemlig Erik Clausens søn i filmen. Det var en kanon aften. Nu til selve anmeldelsen. Det er Erik Clausens 15. film siden han slog igennem med filmen Cirkus Casablanca. Erik spiller igen hovedrollen og denne gang har han kastet sig over et emne, som vi kommer til at kende til før eller siden, nemlig døden. Der er også humor i filmen. For man behøver jo ikke, at se sort på døden. Filmens andre personer spiller helt fint. Bodil Jørgensen spiller engel og Nicolas Bro spiller Erik Clausens søn. I filmen er der også en pige med, som er Erik Clausens datter. Hun synger bl.a. et gammelt danskpop nummer Rør ved mig som hun gør fantastisk godt. Britt Bendixen, dommeren fra Vild med Dans, har også en rolle i filmen. Det er hendes første film siden 1966, hvor hun spillede med i Pigen og Greven Jeg vil sige, at det ikke er en typisk Clausen film, da mange ikke vil bryde sig om emnet. Men jeg sad og nød filmen, fordi jeg syntes det er ret godt gået af en mand på 75 år, der stadigvæk har noget på hjertet. Til slut vil jeg sige, at det er godt vi har en Erik Clausen. Man har altid noget at diskutere efter filmen og det har vi ingen skade af. Jeg vil her til slut give den 3 stjerner ud af 5. /Thomas PS. For det er hårdt arbejde at lave film. Husk at film skal ses i biografen Biograftur Aldrig mere i morgen En regnfuld mandag i september var vi 8 personer, der var i Viften og se Erik Clausens nyeste film Aldrig mere i morgen. Vi har enige om at det var en udmærket film, men at slutningen var lidt tynd. Spændende hvad Hr. Clausen finder på næste gang!

10 Tillykke til klubbens fødselarer i december, januar og februar Tillykke i december til Bent Jørgen, Flemming, Jan og Hanni (de fejres i klubben mandag den 11. december) Tillykke i januar til Oscar, Charlotte og Steen (de fejres i klubben torsdag den 11. januar) Tillykke i februar til Daniel, Brian, Kennet, Louise P. og Jeanette (hun fejres i klubben mandag den 5. februar)

11 Tur til Heerup Museet Vi mødtes i klubben en lørdag formiddag og tog sammen til Heerup Museet i Rødovre. Det blev en lille hyggelig tur rundt på museet, hvor vi fik set en masse billeder og set en film om Heerup. Der var også en skulptur som Heerup havde lavet af gamle ting. Blandt andet var der både ølkapsler, cykelskærme, gamle lygter og gryder, potter og pander. Gennem hele sin karriere skabte Heerup kunst om og til hverdagens mennesker. Hans kunst skulle kunne forstås af alle og hans motiver viste ofte folkets flittige hænder og motivet var genkendeligt. Heerup var kendt for hans motiver af skraldemænd og haner som igen var et symbol i de fleste af hans værker og hans syn på fagbevægelsens værdier. I 1980 besøgte 3F i Kastrup Heerups have i Rødovre for at finde et motiv til deres røde fane. For 500 kr. og et håndtryk fik de lov til at bruge motivet Morgen fra 1958 på deres fane. Morgen er et typisk billede af Heerups skraldemand. Da vi havde set hele museet blev vi alle optaget i Nissernes fagforening og fik alle en medlemsbog. Heerup brugte livet igennem nissen som et selvsymbol. Et billede på den frie fantasi. Nissernes fagforening var for Heerup et fællesskab som han satte stor pris på. Han udråbte sig selv til formand og var også det eneste medlem gennem årene. Efterfølgende tog vi til Rødovre Centrum, hvor vi spiste en dejlig frokost på Restaurant Butterfly. Da vi havde spist, gik vi en tur i centret og Føtex fejrede 75 års fødselsdag. Så de bød på en kæmpe kagemand. Vi sluttede turen med kagemand og gik så hver til sit efter en dejlig lørdag. Tur til restaurant Flammen Vi var en stor gruppe, der glade og sultne drog mod restaurant Flammen i Nyropsgade. Heldigvis stoppede bus 12 lige ude foran restauranten, så det var dejligt nemt at komme dertil. Da vi havde fået vores pladser, var det jo bare at gå i gang med den lækre og meget store buffet. Der var kartofler i alle former, masser af salater og grønsager, sovser og så var der selvfølgelig kød. Der stod kokke og skar det møreste kød ud til os og der var ikke mindre end 15 slags på menuen. Vi var godt proppede, da vi forlod restauranten. De fleste skulle hjem og ligge på sofaen og slå mave.

12 Tur til Den blå planet En blæsende dag i oktober tog vi den røde bus til Den Blå Planet. Vi startede med at gå rundt og kigge på nogle af de flotte og meget farverige fisk, indtil vi havde samlet appetit nok til aftensmad. De fleste valgte flæskestegssandwichen, men der blev også spist frikadeller og fiskefilet, mens vi nød den smukke udsigt ud over havet. Derefter var vi ude og se flere smukke fisk og vi fik varmen i den tropiske regnskov, inden det igen var tid til et stop i restauranten. Denne gang skulle vi have kaffe og kage at styrke os på, inden vi vendte snuden hjemad. Biograftur Så var det endelig tid til en ny tur i biografen! Vi skulle ind i Cinemaxx på Fisketorvet og se Den utrolige historie, om den kæmpe store pære. Det var en hyggelig animationsfilm, der handlede om en borgmester, som pludselig forsvandt. To af hans venner begiver sig ud på det store hav, i en kæmpe stor pære, for at finde ham, da den nye onde borgmester vil overtage byen. De møder pirater, en kæmpe havdrage og hvide spøgelser i mørket. Alt ender heldigvis lykkeligt til sidst. Alle Klub 9 s medlemmer spiste vanen tro masser af slik og var alle enige om, at det havde været en dejlig biograftur.

13 Program for DECEMBER måned Lørdag d. 2. Mandag d. 4. FRILANDSMUSEET og juleteater for de tilmeldte. Vi mødes i klubben. Mad i klubben. Tur ud i det blå. Vi laver julekort med voks. VR-briller og bordtennis. Torsdag d. 7. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Vi laver julekort og bordskånere. Mandag d. 11. Torsdag d. 14. Mandag d. 18. Mad i klubben. Vi laver bordskånere og spiller og X-box. Vi fejrer månedens fødselarer med Hit med julesangen. JULEKONCERT med Marie Carmen Koppel for de tilmeldte. Vi bager småkager og laver julekrea i klubben. Mad i klubben. Vi julehygger med bl.a. æbleskiver og pakkeleg. Husk en lille pakke! Torsdag d. 21. Jul i TIVOLI. # Vi mødes under uret kl Husk min. 600 kr. til entre (eller årskort), mad, snold og forlystelser. Julekrea og VR-briller i klubben. Mandag d. 25. Torsdag d JULEDAG Klubben holder lukket. Hygge og afslapning i Klub 9 efter julen. # = Husk at tilmelde dig og betale til turene.

14 Program for JANUAR måned Mandag d. 1. Torsdag d. 4. Nytårsdag Klubben holder lukket. Buffet. Afslapning, gåtur og VR-briller. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Mandag d. 8. Mad i klubben. Vi byder 2018 velkommen - NYTÅRSTAFFEL # med mad, bobler, nytårssjov mm. Pris 75 kr. Torsdag d. 11. Mandag d. 15. Torsdag d. 18. Mandag d. 22. Torsdag d. 25. Mandag d. 29. Vi fejrer månedens fødselarer og spiller bankospil. Krea og gåtur. Mad i klubben. SKØJTETUR #. Husk penge til leje af skøjter samt mad og drikke. Vi mødes kl i klubben. Yatzyturnering og bordtennis i klubben. ABBA-aften med en masse musik. Mad i klubben. Lær at spille Backgammon med Dennis. Vi laver bolsjer. X-box. TUR TIL KRONEN i Vanløse for at spise og shoppe.# Vi mødes i klubben kl Husk penge til mad og shopping. Lær at spille Backgammon med Dennis. Afslapning. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre. # Pris 40 kr. Vi spiller Bezzerwizzer og laver krea. Bordtennis. # = Husk at tilmelde dig og betale til turene.

15 Program for FEBRUAR måned Torsdag d. 1. Mandag d. 5. Torsdag d. 8. Lørdag d. 10. Mandag d. 12. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Afslapning, krea og VR-briller. Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer og laver Hit med Sangen. Vi går en tur. BIOGRAFTUR. # Pris 100 kr. Vi mødes i klubben kl Vi laver bolsjer og spiller billard. MELODI GRAND PRIX AFTEN i klubben. Vi mødes kl # Pris 200 kr. inklusiv 2-retters menu og drikkevarer. Mad i klubben. Vi fejrer fastelavn i klubben. Kom gerne udklædt! Torsdag d. 15. DISNEY ON ICE for de tilmeldte. Vi spiller dart og X- box. Mandag d. 19. Torsdag d. 22. Lørdag d. 24. Mandag d. 26. Mad i klubben. Tur ud i det blå. Vi syr net i krea og spiller Bezzerwizzer. Vi spiser på RESTAURANT i RC. # Pris 200 kr. Vi mødes i klubben kl Vi syr net i krea og spiller spil. Tur til DANMARKS ROCKMUSEUM i Roskilde. # Vi mødes i klubben kl Pris 100 kr. Husk penge til frokost og souvenirs. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre. # Pris 40 kr. Oplæsning af historier, VR-briller og bordtennis. #= Husk at tilmelde dig og betale til turene.

16 Referat fra Fællesmøde den 5. oktober 2017 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Kennet S 2. Tilmelding til ture ved Anja 3. Aktuelle emner: Klubrådsrepræsentanterne takkede af for i år og vi ser frem til det kommende valg hvor der vælges nye medlemmer. Kennet har været en god formand. Vi havde Inge med på en lytter, da hun gerne ville prøve at se hvordan det er at sidde i klubrådet. Medlemmerne fortalte om årets sommerture. Vi skal huske at invitere familie og venner til årets fødselsdag i klubben. Vi glæder os til den kommende juleweekend. 4. Forslag til ture og aktiviteter: Tivoli 175 års fødselsdag i et spændende arrangement. Ny burgerbar og sushibar i Rødovre C, der er blevet udvidet. Rundtur på Rockmuseum i Roskilde, gratis rundvisning søndag. Hjemmebesøg Thomas i januar Kastanjedyr, bage, konfekt, småkager, skøjtetur. Quiz aften, Mette har gode ideer, gæt og grimasser. Juleshopping og julepynt i byen med spisning. Besøge Anjas arbejde/skole. Folk og røvere i Kardemommeby på Bellevue Teatret. Snapchat til klubbladet. Filmprojekt med Tuan. 5. Evt. Thomas ønsker sig en ghettoblaster og salg af cd er.

17 Menu December Mandag d. 4. Smørrebrød Mandag d. 11. Vi griller Mandag d. 18. Risengrød Mandag d. 25. Klubben holder lukket Januar Mandag d. 1. Klubben holder lukket Mandag d. 8. Nytårs smørrebrød (pris 75 kr.) Mandag d. 15. Vi griller Mandag d. 22. Pasta med kødsovs Mandag d. 29. Suppe med fyld og brød Februar Mandag d. 5. Pitabrød med fyld Mandag d. 12. Vi griller Mandag d. 19. Kylling i karry med ris & grøntsager Mandag d. 26. Suppe med fyld og brød Vi spiser kl. ca om mandagen. Pris 30 kr. + drikkevarer. Der er buffet fra kl. 17 til 19 den 1. torsdag i måneden.

18 Sommertur til Thorsminde og Vesterhavet I år prøvede vi en ny form for sommertur en tur i et lejet sommerhus i Thorsminde ved Vesterhavet. Vi havde fundet et kæmpe stort et, der lå lige ned til en lille havn. Der var toilet og bad til alle værelserne, så det var næsten som at bo på hotel bortset fra, at der ikke kom nogen og redte sengen eller lavede mad til os. Vi havde lejet to minibusser, som Dennis og Maria så fint kørte os til Thorsminde og rundt i alle dagene. Vi havde blandet, dansk vejr: Både regn, sol og ikke mindst blæst fra Vesterhavet. Så vores fine terrasse blev ikke brugt så meget, som vi havde håbet. Der blev kørt mange kilometer i busserne og vi fik en masse oplevelser. Vi kørte langs Vesterhavet og nogle så en sæl ligge på stranden. Vi stoppede bussen tæt ved havet og stranden flere steder, men kun få var fristet til at gå ned og blive blæst igennem og se det fantastiske Vesterhav. Vi var i Thyborøn, hvor vi var på Kystmuseet og spiste lækker mad, bl.a. hele rødspætter, på en restaurant. Vi sejlede derfra til Agger en lille by, der blev lavet et TV-program om for mange år siden Heavy Agger. På vej tilbage til sommerhuset var vi på Cafe Larsen i Struer for at få kaffe og sødt. Der var både cafe og butik med alverdens lækkerier!

19 Vi tog en tur til Herning en af dagene, så der kunne shoppes løs i Herning Storcenter. En anden dag tog Leif, Inge, Brian, Charlotte og Dennis tilbage til Herning for at se en fodboldkamp. Vi andre tog til Søndervig, hvor vi så en masse flotte sandskulpturer, hyggede og shoppede lidt. Turen bød også på ture til Strandingsmuseet i Thorsminde, Kaj Munks Præstegård og Brian, Kim, Alice og Brian var på en guidet bunkertur. Og så blev der grillet på terrassen, lavet mad i køkkenet, smagt røget haj købt i Thorsminde, spillet spil, drukket kaffe, sodavand og en øl eller to, set TV, slappet af og vi fik besøg af Kaj, tidligere medarbejder, der lavede mad til os og serverede lækre isvafler på bestilling. Et populært og hyggeligt overraskelsesbesøg. På denne tur deltog Brian, Leif, Alice, Kurt, Kim, Birgit, Hanni, Inge og Charlotte samt Dennis, Maria og Anja. Det var en fantastisk tur der er skønt i Danmark!

20

21

22 Sommertur til Almeria I år gik charterturen til den spanske sydkyst. Turen gik med fly og bus til Almeria, hvor vi boede på stort 4-stjernet hotel, Playa Luna. Hotellet havde et stort poolområde, hvor der også var rutsjebaner. Det benyttede flere af os til sjove og svalende ture i vandet. Hotellet lå lige ud til stranden og strandpromenaden. Den første dag brugte vi på at se på hotellets og områdets muligheder. Vi fandt hurtigt ud af, at området holdt siesta, så butikkerne havde lukket fra kl hver dag. Der var så varmt en af dagene, at vi valgte at tag en lille togtur rundt i området. Det var en meget hyggelig tur, hvor vi kom lidt længere væk fra hotellet. Vi fik også lejet nogle 4-personscykler, som vi cyklede rundt i området på. En dag tog vi på en guidet bustur. Her fik vi noget mere historie om området. På Sydkysten, hvor vi befandt os, var der masser af drivhuse, som producerede grøntsager til hele Spanien. Ca. 100 km langs kysten var der kun drivhuse, og der arbejdede mange illegale ved drivhusene fortalte guiden. Vi kørte så videre ind mod fastlandet, hvor turen gik til en by, hvor folk boede i grotter. Her var alle huse bygget/gravet ind i grotterne eller i klipperne. Bagefter kørte vi til et keramikværksted, hvor vi så hvordan de lavede keramik. En lang dag med dansk guide. Vi fandt en isbar/cafe tæt på hotellet, hvor vi sad og hyggede os hver aften med Uno-kort, kaffe og gode alkoholfri drinks. Den ene dag, hvor alt var lukket, tog vi ind til byens store shoppecenter. Her fik vi shoppet amok. Det var det eneste sted som havde åbent i Siesta-tiden. En dejlig tur ned i varmen med Klub 9.

23

24

25

26 Referat fra Fællesmøde den 2. november 2017 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Kenneth Bech 2. Tilmelding til ture ved Christina 3. Aktuelle emner: Vi skulle byde det nye klubråd velkommen og konstituere det og vælge formand, men da der var gammel elevfest på Skovmoseskolen og Mie havde fødselsdag, mødte der kun 3 ud af 8 nyvalgte frem. Valget er udskudt til næste møde. Alice fortalte om klubbens fødselsdag hvor JungleJim igen underholdte. Vinteren er begyndt og den første vinterfrost har været fremme en nat og der har været saltet på vejene. Så pas på, det kan blive en hård vinter. Vi ser frem til den kommende juleweekend som i år foregår i Næstved. Husk J-dag i morgen kl Men kun en lille smagsprøve 4. Forslag til ture og aktiviteter: Jul i Tivoli, Drenge/pigeaften med hver sin aktivitet fx. makeup/billard eller Netcafe/dulletur. Kronen i Vanløse, Viby Kro, Zoologisk Museum, Naturhistorisk Museum, trylledej, bolcher, bagedag, konfektdag, gå rundt om søen hver klubaften i det nye år så vi kan komme i form, 4 temaaftener i februar på mandag hvor vi laver græsk, italiensk, spansk og mexicansk mad med tilhørende musik. Musical: Kærlighed ved første hik og Midt om natten. Invitere en kagedekoratør/konditor, hjemmebesøg hos Henrik, Kennet og Bjarne. Hjemmebesøg hos Christina og Oscar. Birgit vil gerne ud og spise en mandag. 5. Evt. Der er forslag om at flytte klubrådsmødet til kl og fællesmøde til kl. 20. Husk når I er valgt til klubrådet er det vigtigt i prioritere at komme Tak for dejlig kage som Kennet og Meral hjalp Trine med at bage.

27 Billeder fra Klubbens fødselsdag

28 Kalenderen: St. Bededagstur 2018: april Tur til Frederiksborg Slot

KLUB 9. Marts, april og maj 2017

KLUB 9. Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside: www.klub9.dk

Læs mere

KLUB 9 Juni, juli og august 2015

KLUB 9 Juni, juli og august 2015 KLUB 9 Juni, juli og august 2015 Louisiana KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

KLUB 9. September, oktober & november Årets OL-vindere

KLUB 9. September, oktober & november Årets OL-vindere KLUB 9 September, oktober & november 2017 Årets OL-vindere KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2018

KLUB 9 Marts, april og maj 2018 KLUB 9 Marts, april og maj 2018 Julen varer lige til påske KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

KLUB 9 Juni, juli og august 2016

KLUB 9 Juni, juli og august 2016 KLUB 9 Juni, juli og august 2016 I en lille park i Helsingborg KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2015

KLUB 9 Marts, april og maj 2015 KLUB 9 Marts, april og maj 2015 På juleweekend KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2016

KLUB 9. September, oktober og november 2016 KLUB 9 September, oktober og november 2016 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016

KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016 KLUB 9 December, januar og februar 2015/2016 Rhodos 2015 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

KLUB 9 September, oktober og november 2015

KLUB 9 September, oktober og november 2015 KLUB 9 September, oktober og november 2015 Byvandring i Liseleje KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KLUB 9 December, januar og februar 2018/2019

KLUB 9 December, januar og februar 2018/2019 KLUB 9 December, januar og februar 2018/2019 6 af de 8 medlemmer i Klubrådet KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail:

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2014

KLUB 9. September, oktober og november 2014 KLUB 9 September, oktober og november 2014 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november Årets OL-vindere

KLUB 9. September, oktober og november Årets OL-vindere KLUB 9 September, oktober og november 2018 Årets OL-vindere KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag Bonbon land NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES August 2016 VELKOMMEN TIL AUGUST Så kom vi til

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2013/14

KLUB 9. December, januar og februar 2013/14 KLUB 9 December, januar og februar 2013/14 Kreta 2013 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 60 80 98 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

November Sydtoften Grindsted Tlf.:

November Sydtoften Grindsted Tlf.: November 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Lejrskoletur til Stadil 2016 Mandag:

Lejrskoletur til Stadil 2016 Mandag: Lejrskoletur til Stadil 2016 Mandag: Vi startede turen til Jylland tidligt mandag morgen med færgen til Århus. Derfra kørte vi til Randers Regnskov, som var første stop på årets lejrskoletur. I Randers

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun.

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun. HejMor&Far Så kom vi hjem til Danmark igen... uha her er lidt koldt men også sol med mellemrum så det er ok og her er dejlig grønt over det hele, det har har jeg savnet. Viharhaftenrigtiggodturogjegharfåetlidtfarvemenjegvilikkekaldemig

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere