KLUB 9. September, oktober & november Årets OL-vindere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUB 9. September, oktober & november Årets OL-vindere"

Transkript

1 KLUB 9 September, oktober & november 2017 Årets OL-vindere

2 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: Klubmobil/Anja: klub9@klub9.net Hjemmeside: Klubben er åben mandag & torsdag kl (buffet den 1. torsdag i måneden fra kl ) Transport: Bus: 200S, 166, 132, 12 S-tog: Islev Station Bladredaktion: Maria og Anja samt alle, der har lyst til at skrive til bladet.

3 Anjas side Jeg håber, at I har haft en skøn sommer! Den fortsætter lidt endnu i Klub 9, hvor der er tre sommerture: I skrivende stund er en gruppe taget med bus til bl.a. Jönköping og Stockholm i Sverige. Derefter kører to minibusser mod et sommerhus i Thorsminde ved Vesterhavet og i starten af september flyver de sidste til Spaniens sol, vand og varme. Der er igen mad i klubben hver mandag fra den 4. september. Der er buffet den første torsdag i måneden. Der er allerede kommet invitation til årets juleweekend, der i år byder på to overnatninger på hotel i Næstved med julebanko, sightseeing, stor julefrokost og masser af hygge! Derudover byer programmet på mange andre ture og oplevelser. Husk at tilmelde dig og betale i god tid, så der er plads til dig på turen! Klubbens fødselsdag fejres i år torsdag den 26. oktober fra 19-21, hvor alle med relation til klubben er velkomne til underholdning, hygge, kaffe og kage. Alle ønskes et godt efterår! Anja

4 Referat fra Fællesmøde den 1. juni 2017 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Bjarne 2. Tilmelding til ture ved Christina 3. Aktuelle emner: Der mødte kun 3 op til vores klubrådsmøde. Måske de andre var på Sjællandsfestival m.v. Vi havde et hyggeligt lille møde, selvom vi savnede de andre medlemmer Bjarne og Lene har måske ferie de næste par gange. Vi havde en vellykket St. Bededagstur til Odense med ture til bl.a. Zoo og Jernbanemuseet hvor Thomas Tog var på besøg fra England Husk at betale de sidste penge til sommerturene. Spisehuset kom hjem i dag fra en vellykket tur til Bornholm, som Alex fortalte om. Lene og Louise fortalte om deres mange medaljer og kom med en rettelse til billedet i det nye klubblad. Bjarne fortalte om vores besøg af Erik Clausen, der igen kom og fortalte om sit spændende liv og sin kommende film Aldrig mere i morgen der får premiere i august Forslag til ture og aktiviteter: Biograffilm. Tur til det nye Vanløse Center der åbner i oktober 2017, samt besøg til det nye Rødovre Center november Sejltur på Roskilde fjord og Skjoldenæsholm Sporvognsmuseum. 5. EVT. Dejligt at sommeren er begyndt i dag!

5 Tillykke til klubbens fødselarer i september, oktober og november Tillykke i september til Alice, Leif, Lone og Michael S. (de fejres i klubben mandag den 18. september) Tillykke i oktober til Marianne og Helen (de fejres i klubben torsdag den 19. oktober) Tillykke i november til Mie (hun fejres i klubben mandag den 6. november)

6 OL i Klub 9 I uge 25 afholdt Klub 9 det årlige OL. Mandag bød på præcisionskast med ærteposer. Her skulle de farvede poser ramme de rigtige farver eller i midten. I den sidste disciplin var det medarbejderne som var målskiven. Oscar, Tuan og Trine var hoppet i en velcrodragt. Medlemmerne skulle kaste med velcrobolde. Torsdag bød på disciplinerne hvidkålsbowling, alternativ ringridder og keglekast efter kegler. Hele ugen deltog alle som var i klubben. Der blev grinet og der gik konkurrence i at skaffe flest point. På en flot delt 3. plads var det Navid og Alex og flot 2. plads blev det Kenneth B. Årets vinder af OL 17 i klub9 blev: Bjarne. Tillykke!

7 Tur til Langelinie Mandag den 24. maj kom Sten og Jeanette på besøg. De fik lov til at låne bussen og inviterede os på en aften tur til Langelinie. Vejret var småkoldt, men der var alligevel en del ude at spise is ligesom os. Vi så en ny stor havfrue, vi ikke havde set før, der stod i starten af Langelinie. Der var en del vejarbejde på vej hjem. Vi kom sikkert hjem til klubben efter en hyggelig aftentur -trods det kedelige vejr. Kanalrundfart Mandag den 3. juli var en skøn dag. Vi havde planlagt en tur på kanalrundfart i det skønne København. Vejret var med os og vi fyldte den lille røde bus med glade medlemmer. Vi sejlede rundt i de flotte kanaler og helt ud til den lille havfrue. Hun havde fået renset malingen af sig, da der et par dage forinden igen havde været hærværk på den fine havfrue! Vi havde aftalt en tur på cafe efterfølgende og nogle foreslog en Grød-cafe. Det var der bestemt ikke stemning for i bussen. Absolut ingen ønskede grød! Det kunne de slet ikke forstå. Men der var stemning for burgere, så vi fandt et hyggeligt lille kebabsted midt på Købmagergade. Vi kiggede på butikker, før turen atter gik til Rødovre.

8 Referat fra Fællesmøde den 6. juli 2017 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Kim 2. Tilmelding til ture ved Trine 3. Aktuelle emner: Der mødte kun 4 op til vores klubrådsmøde. Der var lovligt anmeldt ferie på sidste møde. Vi nyder alle, at sommeren er på vej og startede mødet med en ferie-is. Mange undrer sig måske over, hvor vores søde veninde Ester er blevet af. Hun besøgte os næsten hver klubaften. Hun er blot flyttet til plejehjemmet ved siden af, hvor der er personale der kan tage sig af hende. Måske hun kommer på besøg en dag. Husk, at vi holder infomøder om vores kommende sommerture. 4. Forslag til ture og aktiviteter: Biograffilm - Erik Clausen nye film Aldrig mere i morgen der får premiere i august 2017, se ishockey i Rødovre, invitere lokalpolitikker fra Rødovre inden det kommende kommunalvalg i november 2017, Heerup museet på Rødovregård, Frihedsmuseet der er renoveret efter brand, Nationalmuseet, Thorvaldsens museum, Running sushi i Taastrup som Kenneth Beck anbefaler. Rundvisning på Nordisk film, hvor der pt. er udstilling om Olsenbanden. Damhuskroen i november hvor Kandis igen spiller op til dans, TV 2 Lorry rundvisning. 5. Evt. Kennet savner Kaj.

9 Program for SEPTEMBER måned Fredag d. 1. Mandag d. 4. Torsdag d. 7. Fredag d. 8. Mandag d. 11. Torsdag d. 14. Mandag d. 18. Torsdag d. 21. Afrejse til Almeria, Spanien. Mad i klubben. Vi ser en film og laver krea. Afslapning med Trine kl Buffet. Afslapning med Trine kl Vi spiller spil. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Almeria-holdet kommer hjem fra Spanien. Mad i klubben. Vi maler med voks og spiller spil. BIOGRAFTUR #: Aldrig mere i morgen med Eric Clausen. Pris 100 kr. Husk penge til snold og drikke. Vi mødes i klubben kl Tur til HARESKOVEN husk godt fodtøj og tøj efter vejret. Vi mødes i klubben Vi maler med voks og spiller X-box. Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer og har musik-quiz. Dart, billard og puslespil i klubben. Tur til GLYPTOTEKET #. Vi mødes i klubben kl Husk penge til entré, mad/drikke (min 300 kr.) og ledsagerkort, hvis du har. Lørdag d. 23. HEERUP MUSEET og frokost i Rødovre Centrum #. Vi mødes i klubben kl Husk penge til entre og frokost. Mandag d. 25. Torsdag d. 28. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre. # Pris 40 kr. Vi mødes i klubben kl Vi bager boller og ser gamle sommertursfilm. Vi spiser på RESTAURANT FLAMMEN # Pris 200 kr. for buffet. Husk penge til drikkevarer + offentlig transport og at være i klubben kl Hygge, film og spil i klubben. # = Husk at tilmelde dig og betale til turene.

10 Program for OKTOBER måned Mandag d. 2. Mad i klubben. Tur til DEN BLÅ PLANET. # Pris 170 kr. Husk penge til mad og drikke. Vi mødes i klubben kl Vi laver bolsjer og lægger puslespil. Torsdag d. 5. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Vi laver bolsjer og ser en film. Lørdag d. 7. Tur til FREDERIKSBORG SLOT med brunch inden #. Pris 250 kr. Husk penge eller kort til transport, snold og souvenirs. Vi mødes i klubben kl Mandag d. 9. Torsdag d. 12. Mandag d. 16. Torsdag d. 19. Mandag d. 23. Mad i klubben. Tur til HARESKOVEN - husk godt fodtøj og tøj efter vejret. Vi mødes i klubben Vi lægger puslespil og spiller dart og billard. Vi ser billeder fra årets sommerture og laver krea. Mad i klubben. Eventyraften i klubben. Vi læser historier, ser film og drikker varm kakao. Halloween i TIVOLI. # Vi mødes Under Uret kl Husk min. 600 kr. til entre (eller årskort), mad, snold og forlystelser Vi laver pynt til klubbens fødselsdag i krea. Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer med bankospil. Torsdag d. 26. Vi fejrer klubbens fødselsdag fra kl med underholdning med Jungle Jim, kaffe og kage. Mandag d. 30. Mad i klubben. Holloween, uhygge og aktviteter i klubben... Kom gerne udklædt.

11 Program for NOVEMBER måned Torsdag d. 2. Mandag d. 6. Torsdag d. 9. Mandag d. 13. Torsdag d. 16. Mandag d. 20. Torsdag d. 23. Fredag. d. 24. Søndag d. 26. Mandag d. 27. Torsdag d. 30. Buffet. Vi bager en kage. Vi går en tur. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer med Hit med Sangen. BIOGRAFTUR #. Pris 100 kr. Husk penge til snold. Vi mødes i klubben kl Vi laver ting i træ i krea. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre #. Pris 40 kr. Vi mødes i klubben kl Yoga med Trine kl Vi laver ting i træ i krea. Vi laver ting i træ i krea. Vi spiser running sushi på 9-NI SUSHI i Rødovre. # Pris 170 kr. Husk penge til drikkevarer. Vi mødes i klubben kl Mad i klubben. Casinoaften. Jule-krea. Jule-krea. Afslapning med Trine kl Tur ud i det blå. Vi til Næstved på JULEWEEKEND. Vi kommer hjem fra JULEWEEKEND. Mad i klubben. Vi laver juledekorationer og læser julehistorier. Gåtur til Mac Donalds kl Husk penge til mad. Vi laver juledekorationer og spiller X-box. #= Husk at tilmelde dig og betale til turene.

12 Tur til Zoologisk Have Endnu en hyggelig tur med Klub 9 hvor turen denne gang gik til Zoologisk Have en meget solrig lørdag. Vi mødtes foran hovedindgangen. Alle var enige om, at det første dyr vi skulle se, var den lille nye elefantunge, som var født 9 dage før. En lille fin dreng, som har fået navnet Plaisak hvilket publikum har været med til at vælge. Lene fortalte, at hun sidste år arbejde i Zoo bl.a. ved elefanterne. Derfor havde Lene en masse at fortælle om at gøre rent hos dem, om fodringen og hvorfor hanelefanten ikke er sammen med hunelefanterne. Lene fortalte om mange af de andre dyr, som hun også har været omkring via sit arbejde i Zoo. Lene fortalte bl.a. om okapien, som er i familie med girafferne. Den fik en unge Okapiens tunge er ca. 50 cm lang. Den er i stand til at vaske sine øjne og rense sine øre med tungen! Vi så også flodhestene der også havde en unge fra november. Igen kunne Lene fortælle om dem også. Derefter fortalte Lene også, at der var kommet en ny isbjørnehan. Den måtte vi også hen og se. Vi fik set en masse dyr; aber, løver, pingviner, brune bjørne, lamaer, grise, køer, heste og selvfølgelig var vi også inde og klappe de små geder. Vi fik masser at drikke i varmen og fik også en dejlig frokost med is til dessert. Det var en dejlig dag. Alle på turen var rigtig glade for den megen viden Lene havde og delte med os. En tur som gerne må gentages. Hilsen Zoo-holdet Cirkusrevyen Så kom dagen hvor vi skulle til årets Cirkusrevy på Bakken. Vi mødtes i klubben da vi igen var så heldige at have den røde bus. Med højt humør kørte vi mod Bakken. Vi var i god tid - lige til vi kom til Bakkens parkering. For her viste det sig, at alt var optaget. Maria satte os af og ville så finde en parkeringsplads. Det kom til at blive en større en udfordring. Maria fandt først en ca. 1,5, km fra Bakken. Men vi kom i tide til forestillingen, og det var alletiders gymnastik for latter musklerne. Der var både noget om at være MEEEGET længe på arbejdsmarkedet, om SKAT, om Inger Støjberg og en masse god musik og sang. Efter forestillingen gik vi på restaurant Laura og spiste. Det var dejlig mad og alle var tilfredse. Efter vi havde spist måtte vi alle lige have en is inden vi tog bussen tilbage mod Rødovre. En dejlig aften!

13 Menu September Mandag d. 4. Smørrebrød Mandag d. 11. Pitabrød Mandag d. 18. Vi griller Mandag d. 25. Pasta med kødsovs Oktober Mandag d. 2. Smørrebrød Mandag d. 9. Vi griller Mandag d. 16. Frikadeller, rugbrød og råkost Mandag d. 23. Vi griller Mandag d. 30. Suppe med fyld og brød November Mandag d. 6. Vi køber pizzaer Mandag d. 13. Vi griller Mandag d. 20. Smørrebrød Mandag d. 27. Risengrød Vi spiser kl. ca om mandagen. Pris 30 kr. + drikkevarer. Der er buffet fra kl. 17 til 19 den 1. torsdag i måneden.

14 Tur til Bakkens Hvile Jeg er en af Bakkens sangerinder, Køb blomster køb blomster og Gå med i Lunden er blot et lille uddrag af de sange, vi blev underholdt med, da vi fredag den 16. juni var en tur på Bakkens Hvile for at se deres jubilæumsshow. Efter 1½ times god underholdning lidt under bæltestedet, spiste vi en tiltrængt middag. Mætte og tilfredse gik vi en tur rundt på Bakken, hvor et par stykker prøvede lykken ved diverse tombolaer og/eller købte lidt lækkert til ganen. Den vildeste Skt. Hans aften og byfest i Helsinge Af: Thomas Novotny Jeg tog til Nordsjælland, mere præcist til Helsinge, for at fejre Skt. Hans aften, men også for at snakke med Johnny fra Kandis. Som I sikkert ved, er jeg i fuldt sving med min udgave af deres Grand Prix sang Lonnie fra Berlin. Jeg havde en kanon oplevelse og fik talt med mange forskellige slags mennesker. Men mit mål var at få den sidste information og aftale med Johnny i hus, så jeg kan lave en kopi til Kandis, inden de kommer til Damhuskroen senere på året. Jeg fik også smagt en Helsinge burger. Der må jeg sige, at Burger King og MC Donalds godt kan pakke sammen og gå hjem og vugge. Hjemrejsen var noget af en mareridt. Som I måske ved, er der i øjeblikket sporarbejde på Kystbanen. Det betød, at jeg skulle med busser i stedet for tog, hvilket tog mig dobbelt så lang tid. Jeg var først tilbage i Rødovre kl. 02:30 om natten og var derfor helt smadret om lørdagen, dog på den gode måde.

15 Besøg af Eric Clausen i Klub 9

16 Referat fra Fællesmøde den 3. august 2017 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Kennet S 2. Tilmelding til ture ved Trine 3. Aktuelle emner: Der mødte igen kun 3 op til vores klubrådsmøde. Sommeren er over os og det lynede og tordnede, så mange blev nok hjemme af den grund. Danmark vandt semifinalen ved EM i fodbold, så der var stor jubel i klubben. Der har været det første infomøde til sommerturen til Stockholm. De drager afsted om 11 dage. 4. Forslag til ture og aktiviteter: Superligaaften med opdækning i de forskellige farver m.v., spise på restaurant Flammen, hvor der er dejlig buffet med 15 forskellige slags kød, DJ-fest med god mad og blå og hvide farver som opdækning, lave bolsjer, vinterbagning hvor medlemmerne kan deltage fx boller, kage m.v., Natur-krea, hvor vi samler ting i naturen; blade og kastanjer, Haloween i Tivoli, Kennet ønsker at invitere Vestfløjens beboere og ansatte til kaffe i klubben. 5. Evt. Vi glæder os til at besøge Leif Boss i Liseleje lørdag d. 12/8.

17 Jazz i MG Petersens Familiehave En varm og solrig dag i juli mødtes nogle af Klub 9s skønne medlemmer og satte kursen mod MG Petersens Familiehave, hvor vi skulle høre skøn jazzmusik og spise lækker mad. Dejlig kombination! Haven var fyldt med festglade mennesker og efter kort tid, gik musikken i gang. Det var dejlig klassisk jazz og der var en god blanding af hurtige og langsomme toner. Vi fik god gammeldags dansk mad og der var heldigvis rigeligt af den! Til dessert fik en klassiker; gammeldags æblekage med flødeskum. Derefter blev der danset til den helt store guldmedalje og da vi til sidst skulle hjem, var vi trætte, mætte og glade. Mange jazzende hilsner fra Klub 9

18 Tur til Liseleje Så blev det endelig tid til årets tur til Leif Boss og Liseleje. Vi mødtes i klubben morgenfriske kl Vejret var ikke så godt da vi kørte fra Rødovre, men jo tættere vi kom Liseleje jo bedre blev vejret. Så det endte med at blive en skøn dag med dejlig formiddagskaffe/te/saft og småkager i Leif Boss sommerhus. Derefter gik turen ned til byen, hvor der var loppemarked. Her blev der både købt tøj, cd er, dvd er, film, tørrede blomster og hjemmelavet marmelade og frisk honning. Et hold gik også en tur ned til stranden. Vi mødtes alle ved 13-tiden, hvor vi sammen spiste pizzaer og salat. Så gik turen til det berømte ishus, hvor store is blev indtaget. Godt mætte vendte vi tilbage til sommerhuset, hvor eftermiddagskaffe m.m. ventede. Her stod det på hygge med musik og sang til en cd Meral havde købt på loppemarkedet. Kl holdt Per i bussen klar til at fragte os alle tilbage til Rødovre. Og man må sige at vi var utrolig heldige, for solen skinnede mens vi var i Liseleje og da vi nåede Rødovre, regnede det. Alle er enige om det var en dejlig tur til Liseleje og Leif Boss og mange glæder sig allerede til turen næste år!

19 Mobilsjov i Klub 9

20 Kalenderen: Sommertur til Almeria, Spanien: september Klubbens fødselsdag: Torsdag den 26. oktober kl Juleweekend 2017: november i Næstved Hygge i Liseleje

KLUB 9 Juni, juli og august 2015

KLUB 9 Juni, juli og august 2015 KLUB 9 Juni, juli og august 2015 Louisiana KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9 September, oktober og november 2015

KLUB 9 September, oktober og november 2015 KLUB 9 September, oktober og november 2015 Byvandring i Liseleje KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

KLUB 9. Marts, april og maj 2017

KLUB 9. Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside: www.klub9.dk

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2016

KLUB 9. September, oktober og november 2016 KLUB 9 September, oktober og november 2016 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9 Juni, juli og august 2016

KLUB 9 Juni, juli og august 2016 KLUB 9 Juni, juli og august 2016 I en lille park i Helsingborg KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november Årets OL-vindere

KLUB 9. September, oktober og november Årets OL-vindere KLUB 9 September, oktober og november 2018 Årets OL-vindere KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2014

KLUB 9. September, oktober og november 2014 KLUB 9 September, oktober og november 2014 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2015

KLUB 9 Marts, april og maj 2015 KLUB 9 Marts, april og maj 2015 På juleweekend KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2018

KLUB 9 Marts, april og maj 2018 KLUB 9 Marts, april og maj 2018 Julen varer lige til påske KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2019

KLUB 9 Marts, april og maj 2019 KLUB 9 Marts, april og maj 2019 Fotografering med zorba-danserne KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016

KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016 KLUB 9 December, januar og februar 2015/2016 Rhodos 2015 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2017/18. Sommertur Almeria

KLUB 9. December, januar og februar 2017/18. Sommertur Almeria KLUB 9 December, januar og februar 2017/18 Sommertur Almeria KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Enghøj News. Nr. 3 December 2015

Enghøj News. Nr. 3 December 2015 Enghøj News Nr. 3 December 2015 Indhold Info fra klubben Månedens opskrift Det sker i december Fifa turnering Halloween fest Julefrokost Tivoli tur Jule indkøbstur City 2 Quiz INFO FRA KLUBBEN Nu kan vi

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES November 2016 VELKOMMEN TIL NOVEMBER Så kom november, og man

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

KLUB 9. Juni, juli og august På Arbejdermuseet

KLUB 9. Juni, juli og august På Arbejdermuseet KLUB 9 Juni, juli og august 2019 På Arbejdermuseet KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015

KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015 KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015 Dresden-holdet KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

KLUB 9 Juni, juli og august 2017

KLUB 9 Juni, juli og august 2017 KLUB 9 Juni, juli og august 2017 I Odense ZOO KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere

Nyhedsbrev. Husk at se aktiviteterne på Facebook, søgeord til Facebook er: hjsviborg Husk at se på hjemmesiden, der kommer ofte opdateringer.

Nyhedsbrev. Husk at se aktiviteterne på Facebook, søgeord til Facebook er: hjsviborg Husk at se på hjemmesiden, der kommer ofte opdateringer. Nyhedsbrev Sommeren er på vej og dermed også et nyt brev til jer, vi håber at I nyder solen og ferien, det er nu vi skal ud og møde naturen, alle de mennesker og dyr der opholder sig der. Vores overnatningstur

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Antal deltagere Afrejse Ankomst Berlin 15 kursister, 2 lærere (Jens og Steffen) og Mathilda. Søndag 06.10.13 kl. 07:55 med bus fra Nykøbing F. Station. Søndag 06.10.13

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag Bonbon land NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES August 2016 VELKOMMEN TIL AUGUST Så kom vi til

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter

Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Netværks Avisen Februar 2015 Blad nr.2 Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Hej alle brugere af Caféen i Larslejsstræde! Her er Caféens medarbejdere: Johnny

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

KLUB 9 December, januar og februar 2016/17

KLUB 9 December, januar og februar 2016/17 KLUB 9 December, januar og februar 2016/17 Sommertur til Stockholm/Helsinki KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail:

Læs mere

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 3 - marts 2014 Helenenyt Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: MGr@ok-fonden.dk

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere