KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017"

Transkript

1 KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Stor aktivitet! Der var igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer. Da jeg ankom, var der stor aktivitet i de forskellige rum. Der blev savet, banket og opmålt. Der kom gang i opbygning af borde i rum 7, som Jan og Jørgen kørte løs med. Sjakbajs Flemming blev flere gange hidkaldt til kvalitetskontrol af byggeriet. Senere på aftenen fik de to herrer også afmonteret hylderne på langvæggen, hvor der lå brædder på. Planlægningschefen i fuld gang med at slå de sidste streger på sporplanen til rum 7 og rammerne for opbygning af bordet. Måske han har en fremtid hos BaneDanmark med planlægning af sporforløb på den kommende bane udvidelse mellem Ringsted og Fermern-forbindelsen. Jan ligger på knæ og beder til Guderne om, at bordet ikke styrter sammen, når han går i gang med at skære rammen over. Det ser faretruende ud med den stiksav. Sporplanen for rum 7 er færdigtegnet fra Flemming og Bents side. Planen er nu hængt op i fællesrummet med påført godkendelse fra Flemmings side. Så er det bare med at få bordene bygget færdige. Derefter gik Flemming i gang med at rentegne og udmåle sporplan for rum 2 i samarbejde med Henk. Men undervejs opstod der panik hos Flemming, idet hans elskede vinkelmålertrekant var væk. Stor ståhej og alle søgte i kroge og kasser. Efter higen og søgen i alle rum, fandt Henrik den i sin kasse sammen med diverse tegneredskaber. Måske nye briller ville hjælpe? Henrik fik resten af landskabet i rum 2 fjernet, selvom det var sej omgang at få fjernet åen under Martins bro. Desværre lykkedes det ikke

2 at redde kanoen fra undergang. Endnu værre var det, at føreren af motorbåden røg overbord og druknede. Ingen kunne finde ham efterfølgende. Nu står der kun bordrammen tilbage og er klar til genopbygning, når rammerne for sporplanen er godkendt. Her er Knud kravlet op på anlægget og får fjernet et par skinner mere. Bare der bliver mere tilbage af anlægget. Rune fik savet meget af det overflødige plade væk under Sukkerkøbing, efter den skjulte station er fjernet. Tilsvarende fik han sammen med Bent arbejdet med at flytte sporskiftedrevene under Sukkerkøbing, så de bliver monteret direkte under sporskifterne og således ikke længere med trækstænger. Rune og Bent fik testet noget af kørslen i rum 3 efter den større udrensning i skjulte spor. Driftig mand den Rune. Sportavlen i rum 4 er flyttet fra krogen og til langsiden og monteret. Tilsvarende vil ske i rum 3, hvor sportavlen flyttes hen til Sukkerkøbing station. Henk skal lige have fremstillet et forlængerkabel til netværket til næste onsdag. Neden under i det underjordiske høvler Rune med at save plader ud, efter at den skjulte station er fjernet. En miljøbevidst mand med høreværn og sikkerhedsbriller. Der ryger måske et par ledninger hist og pist, men det må Bent få orden på senere. Nu skal der saves med bajonetsaven. Herligt arbejde. Martin havde medtaget dybfrossen oksekødsuppe fra Superbrugsen. Han supplerede med lidt friske grøntsager og oksefond. Det blev til 10 liter suppe til medlemmerne plus et par stykker kuvertbrød. Forinden fik Martin forberedt de stegte sild, som skal lægges i eddikelage til på lørdag. Ribbenstegen vil han bestille færdigstegt hos en slagter. Sidst på aftenen fik Martin dækket bordet til julefrokosten, men servietfoldningen står rent kunstnerisk i år lidt tilbage fra tidligere år. Alt i alt en meget driftig aften for klubben. Hvis det fortsætter i samme stil, så bliver vi godt kørende til næste beboerdag i 2018.

3 Så er Knud også gået under bordet. Det er utroligt, som medlemmerne øver sig i at gå under gå under bordet til julefrokosten.

4 Hovsa, hvor er Bent henne? Han er ellers i fuld gang med at justere sporplaner, efter Flemming har slået en streg på madpapiret ved siden af.

5 Martin bakser med de stegte sild til julefrokosten. Mon han selv har fanget dem? Men, der skal meget mere løg på og så lidt eddikelage og ind i køleskabet, hvor det kan hygge sig til på lørdag inden serveringen. Så er sildene kommet i den store gryde sammen med lidt løg. Jan og Madsen er nu i fuld gang med at bygge borde til anlægget i rum 7. Aktiviteten fejler ikke noget i klubben. Fuld fart frem venner, så vi bliver klar til beboerdagen næste år.

6 Så er Henk igen kommet ind til Bent med kommentarer til sporplanerne. Flemming folder sine gamle tegninger ud fra forrige århundrede. Tegnet på gammelt ægyptisk papyrus? Nøjagtigt som i tidernes morgen under kong Ramses den 2. i Ægypten. Mon han også bruger hieroglyffer? Martin ser træt ud ved tanken om, at Flemming nu igen har været i hans køkkenskuffer efter mere pergamentpapir. Er vi så enige om planen for rum 7 venner? Godt skriv under for godkendelse, så bliver der ikke rettet så meget som et komma mere. En lille historie fra dengang der var jernbane til! Vi er i København, nærmere betegnet nede i bunden af risten, for nedløbet fra bjerget. En af rangermaskinerne (en F maskine) holder foran længere stamme af godsvogne, der skal trækkes op over bjerget det stiller store krav til et godt fyr og fuld tryk på kedlen. Lokomotivførerren havde derfor nok at se til, med at fyre og komme vand på kedlen. Lokomotivmanden var nok ikke helt kendt med proceduren, for da rangisten rakte det store bundt fragtsedler op til ham, spurgte han forundret hva skal jeg med dem? Rangisten der var kendt som en spøgefugl, svarede raskt Ååårh du kan da kyle dem i fyret! Resolut tog lokomotivførerren bundtet og kylede det på fyret.. Uden at fortrække en mine vendte rangisten om, gik ind på kontoret og begyndte at skrive nye fragtsedler! (rygterne ville vide at det tog en stor del af natten!) Og det er ganske vist - for historien har jeg fra min første kørelærer ved DSB i 1982 jeg tror det var ham selv, han fortalte om. (red. Bem.)

7 Her er den færdige og godkendte plan. Det ser meget enkel ud. Stakkels stationsbestyrer, der skal sår for afvikling af kørslen i rum 7.

8 Inde i rum 2 har der været skybrud og dæmningen er væk, så sporet hænger frit i luften. Aflys al togkørsel og indsæt togbusser de næste par måneder. Åen ser noget forurenet ud og fiske bestanden er væk. Hvad siger miljøorganisationerne?

9 Så er der rent bord at bygge på. Ryddet og klart.

10 Flemming og Henk i seriøs diskussion og opmåling om kurven kan være inden for rammen. Hvor skal arbejdsborde og reoler være? Reolerne kan vi hænge op i loftet, så er de ikke i vejen. Seriøst? - Per ser noget betænkelig ud.

11 Der bliver tegnet, viske ud og tegnet med diverse skabeloner. Mon vi kan overskue anlægget og nå ind over?

12 Så har Martin fået oksekødsuppen til at koge, efter der er kommet godt med boller og grøntsager i. Der er fremstillet 10 liter suppe, så bare spis og tag et stykke brød til.

13 Velbekomme da. Til afgrunden. Det ser ud til at boremaskinen fra Metroen også har været en tur forbi klubben og boret pænt rundt hul gennem væggen. Man siger, at alle veje fører til Rom, men her er det alle skinner, der vil fører til??? Så blev sportavlen i rum 4 flyttet til langsiden af bordet. Bordet holdt og faldt ikke sammen, efter Jan havde forsøgt at save rammen over. Måske en bøn til Guderne hjalp. Så er der bare lidt ledningsarbejde til Bent efterfølgende.

14 Eksempel på Bents oversigt over ledningstilslutninger for sporskifter, tilbagemeldinger og sporbesættelse. Der skal lige rettes lidt hist og pist efter fjernelse af de skjulte stationer og spor. Hvem kan overskue dette foruden Bent? Tjaaa - her troede man, at det var en modelbane klub. Men de har nok også gang i fremstilling af grønlands kajak. Så er vi forberedt, hvis der skulle komme ny oversvømmelse i klubben. Pagajen står ved siden af. Måske er det bare resterne af anlægget, der er pillet ned i rum 2. Der arbejdes lystigt videre med opstilling af bord i rum 7. Husk huller til ledningstræk for Bent.

15 Så skal vi bare lige have fjernet hylderne og beslag fra væggen. Men hov. Martin er ikke færdig, Han går rundt og dækker op til lørdagens julefrokost. Det ser hyggeligt ud. Bemærk den kunstfærdige udformning af servietterne. De ligger snorlige på alle tallerknerne. Det ser jo nydeligt ud og klar til at gå videre med næste onsdag. Tak for i aften. Det er gået heftigt til denne aften, så selv billederne hænger skævt efter medlemmernes faren frem og tilbage.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

Juleafslutning

Juleafslutning Juleafslutning KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 20.12.2017 Til årets sidste klubaktivitet var fremmødt 10 medlemmer. Desværre var Michel blevet indlagt samme dag efter et par besvimelsesanfald tidligere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær. 19. juli 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juli måned 2017 Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på?

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18.04.2018 Holdested tager form Henk har sammen med Jan og Jørgen fået skåret tracén ud til rum 2 og er godt i gang med monteringen. Henk arbejder ihærdigt på stationsområdet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling.

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.02.2018. Flemming Dam viser sin R946 Endnu engang var der stor aktivitet i klubben, hvor der var mødt 10 medlemmer. Den gode Witzel var kommet med sin trailer fyldt med

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 25.04.2018. Korkunderlag og bestyrelsesmøde Der var mødt 9 medlemmer denne dag. I rum 2 var der lidt panik om sporlægningen. Sidste onsdag var montering af skinner påbegyndt,

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg.

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 13. september 2017 Akrobatiske øvelser i klubben 11 medlemmer var mødt frem i klubben. Der var dømt akrobatiske øvelser denne aften med diverse kravle og ligge på siden

Læs mere

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning Klubnyt den 01. 10.2019, Nyt lokale og modulløsning Der mødte 8 medlemmer i Karlemåsen, og Anders havde taget sin trailer med og Rune en sækkevogn, så der blev taget fat på flytning af flere kasser, der

Læs mere

KMK Klubaften, 13. februar 2019

KMK Klubaften, 13. februar 2019 KMK Klubaften, 13. februar 2019 Klubben havde sin årlige generalforsamling lørdag den 09.02.2019, hvorfra der er sendt referat. Igen på denne klubaften den 13. februar, var der livlig diskussion om Boligselskabets

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 Der var mødt 11 medlemmer, der hellere ville være i de køligere kælderlokaler end ude i den varme sommerluft. I rum 4 var der puslerier med tilpasning af sporforløbet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 Onsdag var der gang i klubben. Bent og Rune loddede ledninger på sportavlen til rum 7. De var næsten ikke til at komme i kontakt med i deres dybe koncentration. Spisetid

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.03.2018 Baldakin arbejde og organiske centimeter Så blev det atter tid til at samles og komme videre med byggeriet i klubben. Nu var både Bent og Rune kommet tilbage fra

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

6 års fødselsdagsnummer!

6 års fødselsdagsnummer! Nyhedsbrev maj 2012 6 års fødselsdagsnummer! Gave til klubben Klubben har været så heldig, at få ovennævnte spritnye maskine som gave af Kurt Poulsen. Hermed takkes der mange gange for gaven. MJK Limfjorden

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.03.2018. Sporplaner og kirkebyggeri Efter lang tids søgning i arkiverne, er det lykkedes at finde et billede af Flemming som ung trafikelev, der får lov til at køre lokomotivet

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

Ordsprog og talemåder

Ordsprog og talemåder Ordsprog og talemåder Navn: Klasse: Hvad er forskellen? Når vi taler eller skriver, bruger vi nogle gange andre vendinger og sætninger til at forklare, hvad vi egentlig mener. Disse kaldes ordsprog eller

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 29.08.2018 Henrik Donby og LT Der var i løbet af aftenen fremmødt 8 medlemmer. De første medlemmer stod og ventede på, at Henrik kom og sagde god for, at de kunne gå ind i rum 5, hvor gulvet

Læs mere

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn.

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 05.07. 2017. Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. Alt imens, kæmper Martin med klumper i maden. Det skal vist nok blive

Læs mere

Nedenfor er billeder fra julefrokosten.

Nedenfor er billeder fra julefrokosten. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017»Julefrokosten«02.12.2017 Så oprandt den store dag i klubben med årets julefrokost. De fleste havde pyntet sig op til denne begivenhed, hvor der ikke skal arbejdes med anlæg.

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

Bagt sej i tomatsovs og grøntsager med ris

Bagt sej i tomatsovs og grøntsager med ris Bagt sej i tomatsovs og grøntsager med ris 22+20+58 22+17+61 58% 22% 20% 61% 22% 1457 kj 1111 kj Stil grøntsagsgullasch til optøning i køleskabet natten over. Fiskefad: Læg den frosne fisk i den optøede

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2015 Nr årgang

Nyhedsbrev oktober 2015 Nr årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev oktober 2015 Nr. 78 8. årgang Vores stand på Hobbymessen i Nørresundby. Det var første gang vi prøvede det! MJK Limfjorden Nyhedsbrev 1 af 7 16/10 2015 Oktober

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 Så blev det atter tid til klubmøde, hvor der i løbet af aftenen fremmødte 8 medlemmer. Der var afbud grundet ferie og helbredsproblemer fra flere medlemmer. Henrik

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

Udfordring at bygge, med mange spor.

Udfordring at bygge, med mange spor. Udfordring at bygge, med mange spor. Udfordring at bygge, med få spor og en vej. 1 Nu når sommeren går på hæld, eller kalenderen siger, at vi er inde i efterårsmånederne, er det igen tid at gå indendørs

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 13.12.2017 Så var det atter tid til at mødes i modelbaneklubben Mosebanen. Der var fremmødt 8 medlemmer. Flemming var taget på en mindre juleferie ned til tysk nisseøl

Læs mere

Med Jesus i båden - påske

Med Jesus i båden - påske Med Jesus i båden - påske Jesus tilgiver Mål: Forklar børnene, at Jesus altid elsker os og ønsker at tilgive os alle vore fejl. Tekst: Joh. 21, 1-19 (Peter bliver tilgivet). Visualisering: Pynt rummet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 04.07.2018 Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål

Læs mere

MBP netblad nr. 26, forår 2009

MBP netblad nr. 26, forår 2009 en hjemmeside, et netblad, en mailruppe og en blog Bag enhver tilfreds modeljernbane mand står en tålmodig kvinde. En mor, en søster, en veninde, en kæreste, en kone eller en datter MBP netblad nr. 26,

Læs mere

Klubnyt fra 30. januar 2019

Klubnyt fra 30. januar 2019 Klubnyt fra 30. januar 2019 Opsagt! Nedpakning og nye lokaler Det var en udpræget trykket stemning på medlemsmødet denne onsdag aften, efter meddelelsen i sidste uge fra Boligselskabet om, at klubben skal

Læs mere

År 1700 f.v.t. 500 f.v.t

År 1700 f.v.t. 500 f.v.t År 1700 f.v.t. 500 f.v.t 1 Bronzealderen Bronzealderen er tiden lige efter bondestenalderen. Den varede fra 1700 f.v.t. til 500 f.v.t og hedder Bronzealderen på grund af det nye metal bronze. Da bronze

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt?

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 30.05.2018 Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? Det er underligt, at så mange medlemmer dukker op, selvom vejret uden

Læs mere

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck Bryrup Vrads Thailandsk jernbane truck 1 Kære medlemmer i VMJK. Nu står sommeren for døren, dog er der problemer med sommer varmen, der er nok derfor, at vejret fra forårsmånederne genudsendes. I det sidste

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

Klubnyt fra 20. marts 2019

Klubnyt fra 20. marts 2019 Klubnyt fra 20. marts 2019 Denne herlige aften, hvor der blev taget fat på principperne for planlægning af klubbens kommende anlæg, var der mødt 12 medlemmer. Der blev igen gået til opgaven med nedrivningen

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Karla og Gert skal på ferie. Kapitel 1. Kapitel 2.

Karla og Gert skal på ferie. Kapitel 1. Kapitel 2. Karla og Gert skal på ferie. To personer ankommer i skib til Mombasa i Kenya. De skal møde en person på Hotel Royal. Her får de udleveret et kort over dele af det centrale Afrika. Kapitel 1. Mig og min

Læs mere

Københavnerdrengen 1

Københavnerdrengen 1 18. DECEMBER Københavnerdrengen 1 Vi har fået en københavnerdreng og han hedder Frederik. Det var mors idé. Hun mente, det var synd for de mange børn i København, der slet ikke fik nogen sommerferie, men

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Klubnyt fra 17. oktober 2018

Klubnyt fra 17. oktober 2018 Klubnyt fra 17. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer, og senere kom 3 gæster, som fik et par hyggelige timer med snak om modelbane. Der var igen fremdrift i rum 7 med at få underlaget

Læs mere

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013 Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg Ansøgt om beløb 0 Lei pr. måned Bevilget beløb 2012 400 Lei i alt Bevilget beløb Apr. 2013 500 Lei Bevilget beløb Sep. 2013 500 Lei

Læs mere

Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014

Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014 Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014 Der var ivrig aktivitet fra morgenstunden lørdag morgen, da ikke færre en 15 morgenfriske FK'ere var mødt op for at gøre klar til juni måneds klubtur til Aalborg

Læs mere

Referat for generalforsamlingen den 12. marts 2014

Referat for generalforsamlingen den 12. marts 2014 Anledning Generalforsamlingen 12-03-2014 Klokken 19.00 Sted Klubbens klublokale. Kristensen Mail psk@live.dk Helmer Hansen Mail shelmerh@gmail.com Eg sen Mail peder@egpedersen.dk Erling Møller sen Mail

Læs mere

Klubnyt fra den 17. juli 2019

Klubnyt fra den 17. juli 2019 Klubnyt fra den 17. juli 2019 Denne aften var der fremmødt 9 medlemmer, incl. Erik, der kom ved 19-tiden. Efter lidt snak om køreplanskørsel og sporplaner med udgangspunkt i de oplæg Henrik havde med i

Læs mere

I kælderen har vi døjet med vand fra loftet. Det ser ud til at dette nu er stoppet og bordene er tørre. Der kommer dog stadig vand ind ved væggen!

I kælderen har vi døjet med vand fra loftet. Det ser ud til at dette nu er stoppet og bordene er tørre. Der kommer dog stadig vand ind ved væggen! 1 Formanden har ordet Nu er efteråret kommet, hækken er klippet og haven gjort vinterklar, så hvad skal vinteren nu gå med. Det er selvfølgelig modeltog, at vi nu har de mange aftner til rådighed. Der

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Respekt! Jeg frygter Gud! -2

Respekt! Jeg frygter Gud! -2 Respekt! Jeg frygter Gud! -2 Jeg siger undskyld. Mål: Børnene ser værdien og vigtigheden i at sige undskyld til Gud. De lærer, at der altid er en vej tilbage, når de har fejlet. Bibeltekst: Jonas Bog 2,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Klubnyt fra 16. januar 2019

Klubnyt fra 16. januar 2019 Klubnyt fra 16. januar 2019 Det var dagen, da de to nye medlemmer, Simon og Jonas, mødte i klubben. Der var gå-påmod fra første færd. Simon forsøgte at hjælpe Rune og Bent med deres computernørderi. Jonas

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

Instruktioner til spor

Instruktioner til spor Instruktioner til spor Indhold Introduktion... 2 Generelle sikkerheds regler... 2 Leverede enheder... 3 Ting du selv skal huske... 3 Anbefalet værktøj... 3 Landskabs forberedelser... 4 Samling af sporsektioner...

Læs mere

Rikke. - på tur i skoven

Rikke. - på tur i skoven Rikke - på tur i skoven Med denne børnebog om Rensdyret Rikke ønsker Odense Renovation at præsentere begrebet affald for børnehavebørn. Bogen kan bruges som optakt til, at børnene skal på tur omkring børnehaven

Læs mere

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak.

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak. Torshavn 6 juni 2007-06-10 Til Nordplus Junior. Tak for jeres tilskud til vores studietur til Uummannaq. Vi er vel tilbage på Færøerne efter en uforglemmelig tur til Uummannaq. Vores kontaktpersoner i

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

4. DECEMBER ET KOBBERSVÆRD

4. DECEMBER ET KOBBERSVÆRD 4. DECEMBER ET KOBBERSVÆRD Det er et lille hus, vi bor i, så de fleste af vores møbler står pakket godt sammen i den mørke garage. Der er kun en lille gang op langs den ene væg, som vi kan gå på, hvis

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Klubben har siden sidst fået 5 aktive medlemmer og 1 passivt medlem. VMJK byder velkommen til:

Klubben har siden sidst fået 5 aktive medlemmer og 1 passivt medlem. VMJK byder velkommen til: Så begynder udstillingen i Plantorama 2015 1 Så er efteråret på sit højeste, med gode varme dage og de regnfulde. Så er det jo godt vi har vores model bane hobby, som vi kan hygge os med indendørs. I klubben

Læs mere

Nu har jeg det! jublede Harm. Tyrfing! Det dødbringende sværd! Jeg har det her i min højre hånd! De tre blodsøstre kom jagende gennem luften på deres

Nu har jeg det! jublede Harm. Tyrfing! Det dødbringende sværd! Jeg har det her i min højre hånd! De tre blodsøstre kom jagende gennem luften på deres Nu har jeg det! jublede Harm. Tyrfing! Det dødbringende sværd! Jeg har det her i min højre hånd! De tre blodsøstre kom jagende gennem luften på deres magre krikker. Harm var i spidsen. Hun holdt Tyrfing

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere