Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning"

Transkript

1 Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger, som vil hjælpe jer til at få det bedste ophold. Hvornår Fra uge 36 til og med uge 41 i hverdagene. Pris 260kr/person ved minimum 20 personer eller minimum 5200kr/døgn (normalpris minimum 5600kr/døgn). Prisen inkluderer 2 dages ophold i safariparken, ophold i Ulvehytten samt et undervisningsforløb om ulve (deltagerantal til undervisning er maks. 28 elever). Op til 5 voksne kan overnatte til denne pris, mens voksne udover 5 overnatter til normalprisen på 440kr/person. Se klip fra 3.B. s vilde døgn i ulvehytten! Primitivt og VILDT spændende! Ulvehytten er en 150m 2 stor hytte, bygget i Nordamerikansk nybyggerstil af tømmer fra Knuthenborgs egne skove. Hele langsiden af hytten er af glas lige ind mod de smukke, hvide ulve, hvilket giver en meget stærk oplevelse. Ulvene hyler indimellem i skumringen, så måske det ikke bliver til så meget søvn. Men spændende bliver det uden tvivl! Ulvehytten er at betragte som et stort shelter uden nogen former for komfort. I modsætning til et shelter, er hytten dog lukket på alle 4 sider, og der er indlagt strøm, men ikke vand eller varme.

2 Overnatningen I overnatter på jeres egne underlag i egne soveposer på plankegulvet. Uden for hytten er 4 bord/bænkesæt, som I i tilfælde af regnvejr, kan tage ind i hytten husk at sætte dem ud igen næste morgen. Toiletter finder I ca. 60m fra Ulvehytten. Man går langs med bisonanlægget for at komme dertil. Brug af åben ild samt rygning i hytten er forbudt af hensyn til brandfare. Der er et bålsted i nærheden af hytten, som I er velkomne til at benytte. Vi sørger for brænde til jer! Målgruppe Vi anbefaler, at klasser ikke under 3. klasse overnatter i Ulvehytten. Ønsker I at overnatte mere end én nat i Knuthenborg, anbefaler vi, at den ene nat tages i Skovridergården, som er væsentligt mere komfortabel. Et typisk besøg I er velkomne i safariparken fra kl. 8. Det præcise ankomsttidspunkt aftales ved booking. Har I kølevarer bedes I oplyse dette ved ankomst. En kollega vil så køre en voksen og varerne til Skyttehuset, som ligger ca. 300m fra Ulvehytten. Skyttehuset er åbent for jer under jeres ophold, og I kan benytte vores trækvogne til transport af diverse bagage og madvarer. Trækvognene står ved Skyttehuset og skal efterlades her efter jeres ophold. Det er læreren/de voksnes ansvar, at eleverne følger instrukserne, som er til for jeres sikkerhed. På de dage, hvor parken er lukket, tilbyder vi en fodring hver eftermiddag inkluderet i prisen. Således er der fodring om eftermiddagen på dag 1, og på dag 2 er der undervisning om morgenen, tid til leg og frokost midt på dagen og så evt. en fodring om eftermiddagen. I har mulighed for at lave bål ved Ulvehytten(vi sørger for brænde). Husk blot, at der altid skal være opsyn med bålet, og at det skal slukkes inden I går til ro. Næste morgen kan I igen hente evt. kølevarer i Skyttehuset med trækvognene og spise i Ulvehytten. Morgenmaden skal være ryddet af vejen til kl. 8.30, hvor den står på spændende ulveundervisning, som varer ca. 1 time. Kl er der tjek ud, men I er velkomne til at nyde dagen i safariparken efterfølgende, dog ikke senere end til kl Venligst sørg for at feje i hytten samt at køre trækvognene tilbage til Skyttehuset.

3 Adgang i parken I Knuthenborg har vi mere end 1000 dyr, hvoraf mange kan opleves til fods. Tigerskoven og Ulveskoven er desværre ikke tilgængelige, men via store glasruder kan dyrene som regel opleves især i forbindelse med en fodring. Dyrene på Savannen er også farlige, men kan ses udefra. Savannen er imidlertid meget stor, så måske kan ikke alle dyrene ses på et givent tidspunkt. I har mulighed for at benytte den store naturlegeplads - også efter lukketid - men kun så længe det er lyst. Vandlegepladsen, Congo Splash og hoppepuden vil være lukket under jeres ophold, men der er masser af muligheder for at tonse alligevel. Limpopohuset og butikkerne er også lukkede. Af sikkerhedshensyn er det strengt forbudt at færdes i nogen dyreanlæg (heller ikke hos klappegederne!) efter kl. 15 og inden kl. 8 om morgenen, og eleverne skal til alle tider færdes sammen i grupper med en voksen. Afstande Knuthenborg Park er enorm, 4,4km 2, og afstandene er meget større end i en alm. zoologisk have, så sørg for at eleverne ikke tager mere bagage med, end nødvendigt, hvis I ikke har mulighed for at få det kørt. Det er kun Maglemerporten (Port 1), der er åben for indgang. Til GPS kan indtastes Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo. Mad/forplejning Da der ingen faciliteter er til madlavning, anbefaler vi, at I medbringer meget simpel kost, f.eks. pølsehorn, boller eller i forvejen smurte sandwich eller andet som kræver et minimum af service. I skal selv medbringe alt nødvendigt service, og da der ikke er indlagt vand i hytten er det absolut nemmest med engangsservice. Der er en vandpost med drikkevand i gåafstand fra hytten, så vanddunke kan være gode at medbringe. Ved bålet er en bålrist, og I har mulighed for at låne en stor bålpande og stor gryde. Bålremedierne kan være udlånt til anden side, så giv besked så tidligt som muligt hvis I ønsker at låne det. Venligst sørg for at rengøre remedierne efter brug, gerne i Skyttehuset. Ved manglende rengøring, faktureres for Knuthenborgs tid med rengøring. Knuthenborg har desværre ikke mulighed for at sørge for jeres forplejning, når parken er lukket.

4 Husk at nyde det! Der er mange nye indtryk og aktiviteter i safariparken, så sørg for at sætte rigeligt med tid af til, bare at opleve - uden at eleverne skal løbe rundt med spørgeark osv. Oplevelserne med store flokke af fritgående eksotiske dyr på de meget store arealer er noget helt særligt. Desuden kan alene det enorme legeområde sagtens lægge beslag på et par timer hver dag! Afrejse Personalet vil møde jer kl i Ulvehytten hvilket oftest vil være umiddelbart efter undervisningen. Som udgangspunkt er det ikke muligt at tjekke ud før kl I kan nyde parken lige indtil kl 15, så lav evt. base et sted i parken igen - f.eks. ved den smukke Svanesø eller Limpopohuset og lad eleverne gå på opdagelse herfra (altid ifølge med en voksen). Når I skal hjem, kan I benytte enten Maglemerporten (Port 1) eller Bandholmporten (Port 2). Dog skal afrejsetidspunktet aftales ved booking, da I skal lukkes ud af parken. Rengøring På grund af hyttens primitive indretning, er der ikke meget at gøre rent. Affald skal blot smides ud, og gulvet fejes. Har I lånt bålremedier, skal disse rengøres grundigt inden tjekud. Har I benyttet bøger fra hyttens skab, skal disse naturligvis på plads. Ansvar Det er lærernes ansvar, at der passes godt på hytten, Vi gør alt for, at vores gæster får et godt ophold, og vi sætter en ære i at faciliteterne er rene, hele og pæne. Såfremt inventar eller faciliteter (bøger etc.) ødelægges eller bortkommer under jeres ophold, bedes I oplyse dette inden afrejse. Der vil så blive faktureret for Knuthenborgs udgifter til nyanskaffelser/reparation. Hjælp os med at passe på vores dyr Børn må ikke færdes alene i parken heller ikke hos klappegederne tæt på Ulvehytten. Fodring af dyrene er forbudt i hele parken. Noget så uskyldigt som et æble, en rugbrødsmad eller kiks kan være fatalt, hvis det havner i de gale maver. Således er det også forbudt selv at spise i dyrenes områder. Mange dyr bliver meget nærgående, hvis man frister med en tot græs eller en gren. Dette kan være sjovt, hvis det er et æselføl, men ikke en kamel på 700kg! Derfor: Undlad at fodre - For både dyrenes og jeres egen skyld.

5 Nødstilfælde Såfremt en person i Ulvehytten får brug for hjælp udenfor åbningstiden, har vi en række nødprocedurer: Ambulance: Får I brug for at rekvirere ambulance udenfor åbningstiden, skal I bede ambulancen køre til en port som ligger ved adressen Skibevej 56, 4941 Bandholm samt give dem nødkoden, som I får ved tjek ind. Oplys at I er ved Ulveskoven. Gå ud fra Ulvehytten og vink (med en lommelygte, hvis det er mørkt) så ambulancen ser jer. Mindre skader: Når I overnatter i Knuthenborg er I dækket af vores abonnement hos Falck. Det betyder at skulle uheldet være ude, og I har akut brug for at komme til skadestue, læge, lægevagt eller tandlægevagt (men hvor det ikke berettiger til et 112- kald), kan I rekvirere kørsel hos Falck, som også bringer jer tilbage til Knuthenborg efter behandling. Ved tjek-ind får I et abonnementsnummer, som skal oplyses ved rekvirering af kørsel. Lægevagt: Telefon Konsultation kl hverdage og døgnåbent i weekender/helligdage på Nykøbing F. sygehus, Fjordvej 14, 4800 Nykøbing F, Indgang B-04, Bygning 14. Husk at ringe i forvejen og husk gult sygesikringskort! Nærmeste skadestue: Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F, telefon Offentlig transport - frirejser DSB tilbyder gratis skolerejser til elever og lærere som skal til og fra lejrskoler. Se mere på DSB Skolerejser Offentlig transport Bus fra Maribo station: Bus 722 kører til Hunseby hvorfra I kan gå til port 1 (Maglemerporten). OBS! Lille bus. Kun plads til 15 personer! Sig til chaufføren at I skal af ved Knuthenborg (porten ligger ved Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo), så I er sikre på at komme af på det nærmeste stoppested. Der er ca. 1,5km fra stoppestedet til port 1 og fra port 1 er der ligeledes et godt stykke at gå ind til Skovridergården, så sørg for at medbringe mindst mulig bagage! Når I skal hjem med bus, kan I med fordel benytte Bandholmporten og tage bus 725 fra Bandholm til Maribo station. Adresser til indtastning på Port 1: Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo Port 2: Birketvej 1, 4941 Bandholm (dette er adressen lige overfor port 2).

6 Pakkeliste: - Gult sygesikringskort for alle - Sovepose (ikke dyne!) - Liggeunderlag/luftmadras - Mobiltelefon (kontaktpersonens mobiltelefon skal være tændt under hele opholdet) - Evt. Kamera - Drikkedunke - Lommelygte - Instant kaffe og/eller te - Elkedel - Tallerkner, kopper og bestik til alle (evt. engangsservice) - Tændstikker + tændblokke til bål - Praktisk tøj/fodtøj/regntøj - Evt. stikdåse (der er strøm i hytten) - Evt. telt Da parken er lukket, kan vi desværre ikke sørge for jeres forplejning. Derfor skal I huske at medbringe mad til alle måltider. Maden kan komme på køl i Skyttehuset ikke så langt fra Ulvehytten. Da Ulvehytten ikke er opvarmet, er det en god idé at tage lange bukser, en langærmet trøje og et par skisokker/uldsokker med til at sove i. Pak også gerne en hue til natten. Det kan blive nødvendigt at bruge. Vi glæder os til at se jer!

7

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO!

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er en fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

Hvornår I hverdagene fra uge 36 til og med uge 41. Ankomsttid aftales med Knuthenborg, men kan ligge mellem kl. 8 og kl. 15.

Hvornår I hverdagene fra uge 36 til og med uge 41. Ankomsttid aftales med Knuthenborg, men kan ligge mellem kl. 8 og kl. 15. Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Indretning

Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Indretning Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger idyllisk midt i Knuthenborg Safaripark omgivet af de fritgående dyr. Herunder finder du en række oplysninger,

Læs mere

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård Information i forbindelse med OVERNATNING I SHELTERS på Myrthuegård SHELTERS Vore 4 shelters, med plads til 6-10 personer i hver, ligger i udkanten af den lille plantage ca. 200 meter fra centeret. Der

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

LEV SOM I JERNALDEREN

LEV SOM I JERNALDEREN FOR EVENTYRLYSTNE FAMILIER: LEV SOM I JERNALDEREN I Odins Odense - i en uge af jeres sommerferie - mellem 8. juli og 25. august 2017 Singleuge den 8. juli 14. juli. Både for jer med og uden børn HAR DU

Læs mere

i de nordiske lande Frihed, naturoplevelser og spænding! Berndt Sundsten & Jan Jäger FØRSTE BOG OM Friluftsliv

i de nordiske lande Frihed, naturoplevelser og spænding! Berndt Sundsten & Jan Jäger FØRSTE BOG OM Friluftsliv Friluftsliv har altid fristet os mennesker. Vi kan tage på spændende ture overalt langt væk eller lige rundt om hjørnet. Vi kan tage på tur i flere uger, eller vi kan tage på tur en dag eller nogle timer.

Læs mere

Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010

Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Kære leder på Børnefestival 2010. Nedtællingen til Børnefestival tager rigtig fart. Forleden aften havde vi det sidste stormøde inden festivalen.

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

2012 Forlaget Atelier, Søborg Oversat af Henrik Reinvaldt ISBN Alle rettigheder forbeholdt

2012 Forlaget Atelier, Søborg  Oversat af Henrik Reinvaldt ISBN Alle rettigheder forbeholdt 2010 Berndt Sundsten och Jan Jäger samt B. Wahlströms Bokförlag, Forma Books AB 2012 Forlaget Atelier, Søborg www.atelier.dk Oversat af Henrik Reinvaldt ISBN 978-87-7857-894-5 Alle rettigheder forbeholdt

Læs mere

Vores prisliste, over alt hvad vi tilbyder:

Vores prisliste, over alt hvad vi tilbyder: Vores prisliste, over alt hvad vi tilbyder: Måltider i vores egen Cafe`: Husk at forudbestille. Morgenbuffet, 60,- Frokost dagens ret..85,- Aftensmad dagens ret 115,- Special måltid IBS (sund livsstil,

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Velkommen til Hellebjerg

Velkommen til Hellebjerg Velkommen til Hellebjerg Kæredeltager, TillykkemedjereskvalifikationtildetteårsFodboldDMforEfterskoler,somiårafholdes påhellebjergidrætsefterskole. Viharplejetogklargjortvoresfodboldbaner,sådeliggerklartilatgivejernye

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Velkommen til Børup Sande

Velkommen til Børup Sande Administrationssekretariat Børn og Unge Senest rev. 23. maj 2017 Velkommen til Børup Sande Brandsøvej 33A, Skærbæk, 7000 Fredericia Indhold Værd at vide inden I tager af sted...1 1. Adgang til huset hvem...1

Læs mere

Informationsbrev vedr. skolebyt.

Informationsbrev vedr. skolebyt. Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Kære familiespejdere, mikro- og minispejdere og forældre Her lidt praktiske oplysninger om Tonkawa-Stammens familiespejd, mikro og minilejr i Pinsen, til alle jer

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Feriekolonien Birkely

Feriekolonien Birkely Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29 Ulkestrup 4440 Mørkøv DUI - LEG og VIRKE Velkommen til feriekolonien Birkely Kolonien ligger i Ulkestrup By - nær store skovområder på en ca. 6.000 m2 stor naturgrund

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

FDF etablerer Danmarks største legeplads

FDF etablerer Danmarks største legeplads FDF etablerer Danmarks største legeplads Vi laver Danmarks største legeplads, og med 11.000 FDFere på Sletten vil det være den næststørste by i Skanderborg Kommune - det er jo helt vildt fortæller landslejrchef

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 2017 - for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes kun lørdag og

Læs mere

Ophold på Patienthotellet

Ophold på Patienthotellet Til patienter og pårørende Ophold på Patienthotellet Vælg farve Vælg billede Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Fra Patient til hotelgæst Velkommen på Patienthotellet Patienthotellet ved Odense

Læs mere

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside:

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside: LEJRENS ADRESSE: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf. 55 45 90 47. Hjemmeside: www.bisseruplejren.dk EJERFORHOLD: Lejren ejes af foreningen Bisseruplejren. KFUM og KFUK i Slagelse-, Næstved-,

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

Friluftsliv på havnen

Friluftsliv på havnen Lærervejledning Tidsforbrug Klassetrin 1-2 timer 6.-9. klasse OM UNDERVISNINGSFORLØBET FRILUFTSLIV PÅ HAVNEN Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i tre typer mennesker, der færdes på havnen: A) Familien,

Læs mere

GULLANDSGÅRDENS SKOVBUSPJECE

GULLANDSGÅRDENS SKOVBUSPJECE GULLANDSGÅRDENS SKOVBUSPJECE Skovhyttens adresse: Værkstedet Hartvig-Møllers Vej 2970 Hørsholm Skovbussens mobilnr.: 30 59 55 68 Indholdsfortegnelse: Indledning Skovbusgrupper Skovbusreglement Rygsækken

Læs mere

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem)

Ud og hjem. Mødested: Rutebil stationen (ud og hjem) Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter på lejren 3. Lommepenge, mobiler, medicin osv. 4. Besøg, post, kontakt mv. 5. Pakkeliste og grej Agenda 1. Afgang og hjemkomst 2. Program og aktiviteter

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Kære Tidsrejse- leder! Du har forhåndstilmeldt dig Virus i opdateringen, - Tiden der forsvandt i Kr. himmelfartsferien

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Generelt om kurset. Kære De blå B-H

Generelt om kurset. Kære De blå B-H Kære De blå B-H Dette brev indeholder vigtig information om deltagelse, lejren, og om det I skal gøre, før vi kommer så langt. Læs hele brevet igennem først og gå derefter frem efter huskelisten som er

Læs mere

Sommerlejr for Konkylier

Sommerlejr for Konkylier Sommerlejr for Konkylier Hvert år drager Rytme i Rudersdal af sted på Sommerlejr. Vi har en helt fantastisk uge i Århus, først med vores Konkylier og derefter med Kompagni-holdene. Her kan du læse en masse

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 1 Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 2 Den daglige pædagogiske praksis i Vuggestueafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den

Læs mere

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre KOLLEUGE Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre Fra søndag d. 11. november - søndag d. 18. november holder 3 af troppens patruljer kolleweekend. En kolleuge er en uge, hvor vi bare er flyttet

Læs mere

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst OBS SKAL LÆSES INDEN ANKOMST Indhold LEJRREGLER:... 2 SPIRITUSMISBRUG:... 2 HÆRVÆRK OG LIGN.:... 2 KØJESENGE:... 2 STØJ:... 2 BÅL:... 2 BRÆNDE:... 2 SKOVEN:...

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Hvornår er turen: Fredag den 4. juli kl. 14.00- søndag den 6. juli kl. 15.00 eller kl. 17.00 (2 færgeafgange)

Hvornår er turen: Fredag den 4. juli kl. 14.00- søndag den 6. juli kl. 15.00 eller kl. 17.00 (2 færgeafgange) Vil du have en skøn oplevelse med familien? Så er chancen der nu. Museum Sydøstdanmark er, i samarbejde med Vordingborg Kommune, i gang med at udvikle en ny oplevelsesrute på Møn, Nyord og Bogø; Camønoen

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune Dit ophold kan give dig mulighed for, at du kan: kan bibeholde og/eller

Læs mere

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 WWW.STJERNESPEJDER.DK Junior Sommerlejr Stjernegruppens juniorer skal i år på sommerlejr til solskins øen Bornholm. Det meste af sommerlejren kommer

Læs mere

Husk at give Forbundskontoret besked om transportform og ankomsttidspunkt.

Husk at give Forbundskontoret besked om transportform og ankomsttidspunkt. Deltagermateriale og information til afdelingens lejransvarlige Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22, 2650 Hvidovre - Telefon: 36 17 72 00 Mail: dui@dui.dk Web: www.dui.dk Hvidovre den 29. maj 2015

Læs mere

Informationer vedr. LM i Vejen

Informationer vedr. LM i Vejen Informationer vedr. LM i Vejen 18. 20.08 2017 Vigtigt Det er KUN tilladt at gå fra skolen til idrætscentret gennem tunnelen. Det er farligt og forbudt at gå over vejen! Og stien er hurtigere Overnatning

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N & S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N 2 0 1 8 Stifindere hos De Gule Spejdere - Giv aldrig op! Forestil jer en turnering hvor venskab og samarbejde giver Jer en førsteplads. En turnering hvor Jeres

Læs mere

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14.

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14. Sommergræs 2012 Foråret er kommet og selvom det stadig er koldt og græsset kun nødig vil op, skal hestene ud af staldene og på græs. De kan simpel hen ikke vente længere. I lighed med sidste år ( - og

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød.

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. VIGTIGT: Udfyld venligst med let læselig skrift. Lejekontrakten skal sendes med posten til Anders Winthereik, Præstøgade 3,

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Husorden for Udrejsecenter Kærshovedgård

Husorden for Udrejsecenter Kærshovedgård Husorden for Udrejsecenter Kærshovedgård 1. Generelt: Formål Husordenen for Udrejsecenter Kærshovedgaard har til formål at sikre ro og orden på udrejsecenteret og skabe tryghed for beboere, gæster og personale.

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET. Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling

VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET. Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling Afdelingen: Ortopædkirurgisk børneafsnit modtager patienter i alderen 0-18 år. Afsnittet er placeret på Ortopædkirurgisk sengeafdeling

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere