Vava'u. Sejladsmulighder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vava'u. Sejladsmulighder"

Transkript

1 Vava'u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt og med en betagende skønhed, er Tonga en eksotisk sejldestination, langt fra verdens trængsler. Beliggende i det sagnomspundne Stillehav, mellem Tahiti og Fiji, er kongeriget Tonga udgjort af 171 øer, inddelt i fire særskilte grupper: Tongatapu, Ha apai, Vava u og Niuas. Nuku alofa på hovedøen Tongatapu, er hovedstaden i det konstituerede monarki. Juvelerne i det eksotiske sejladsområde ved Tonga, er de bakkede og bjergdækkede koraløer i Vava u -øgruppen. Kilometervis af hvidsandede strande, koralrev og krystalklart vand, er med til at gøre Tonga til et af verdens absolut bedste områder for snorkling og dykning sigtbarheden er ofte over 45 meter. Overfloden af hyggelige ankerpladser, kombineret med de korte afstande mellem øerne, gør sejladsen meget lig den man finder ved British Virgin Islands. Revene bevirker at vandet er roligt, mens passatvinden sikrer godt sejladsvejr næsten hver dag. Det er ikke så mærkeligt at Vava u benævnes som et paradis for sejlere, og en sejlerferie her vil være kært minde for resten af livet. Sejladsmulighder En sejlerferie ved Tonga tilbyder noget af den nemmeste og bedste sejlads i det sydlige Stillehav. Sydøstlige passatvinde ligger normalt mellem 15 og 25 knob, maj gennem september, og nordøstlige passatvinde ligger normalt mellem 10 og 20 knob gennem sommeren. Navigationen mellem øerne er nem og ligetil, dog skal man huske at holde et vågent øje med søkortet pga. de mange rev. Tidevandsforskellen

2 er lidt over tre fod. Tidevands- og vinddrevne strømme er typisk svage, undtagen i smalle kanaler. En sejlerferie ved Tonga passer til sejlere med basale færdigheder i kystnavigation. Skønheden og den unikke karakter dette farvand besidder, lokker både erfarne og uerfarne skippere tilbage gang på gang. Temperaturen ligger året rundt i nærheden af 24 C. Højdepunkter Nemmeste sejlads i det sydlige Stillehav Traditionelt tongansk festmåltid på Hinakauea Beach Svalegrotten på Kapa Island Snorkling og dykning i krystalklart vand Kilometervis af uberørte hvide sandstrande Pukkelhvaler og sunde rev der myldrer af liv Tongas skønhed er berømt verden over. De skovdækkede og ofte bakkede koraløer er omkranset af uberørte hvidsandede strande, der er ideelle for snorkling, svømning og solbadning. Maleriske ankerpladser, der som regel er beskyttede mod dønninger, er normalt ikke mere end et par kilometer fra hinanden men her findes også åbent vand til rendyrket stillehavssejlads. Kongeriget har en håndfuld resorts og restauranter på øerne, samt i Beiafu, hovedbyen på Vava u. Blandt Tongas største attraktioner er den imødekommende befolkning, der sætter en ære i gæstfrihed og har et oprigtigt ønske om at få besøgende til at føle sig hjemme. Tonga er blevet kaldt The Friendly Islands siden 1773, da britiske kaptajn James Cook brugte vendingen til at beskrive de tonganere han mødte. Denne ærestitel er stadig velfortjent.

3 Attraktioner Fonua one one Fra vest mod øst findes Fangasito (Luaa Fuleheu), Fonua one one, Lua Ui Vaha, Luahiapu og Fua amotu. Den klart mest bekvemme ankerplads er ud for Fonua one one. Når du er klar til at sejle tilbage, sejl mod nord forbi Euakafa Island, og begiv dig ud på en sjov tur til Vaka eitu. Du vil have sejlet forbi smukke Ovaka Island og Euakafa Island, og de omfangsrige rev der forbinder dem. Lokaliseret lidt over tre sømil sydvest for Euakafa Island, er Fonua one one en lille ø der ligger på toppen af det omgivende rev den er essensen af det sydlige stillehave, afsidesliggende og smuk, hvilket er hovedgrunden til at sejlads ved Fonua one one er så populært. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige. Kast anker ud for nordsiden af øen, ved vest enden af revet. Kajplads til dinghy er tilgængeligt. Gå på land og gå langs stranden og udforsk øen. Snorkling ved revet er en formidabel oplevelse. De fire andre nærliggende øer er også overordentligt godt egnede til dagsture, men dog er det mere besværligt at finde en passende ankerplads. Der er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde ved Fonua one one.

4 Hunga Island Hunga Island er den vestligste af Vava us øer. Passagen dertil er fyldt med åndeløs skønhed, når du navigerer mellem øerne, og ankommer Hunga s kyst. Et par stejle skrænter flankerer den smalle indgang til Hunga Lagoon, en af de bedste ankerpladser i hele øgruppen. I lagunen findes formidable strande, en restaurant og en landsby. Navigation i Hunga Lagoon kan være besværlig - sejl kun derind en time før og en time efter højvande, i roligt hav og solskin. Hunga Lagoon På vestkysten af Hunga Island, rejser stejle skrænter sig fra det azurblå hav. Mellem dem er en smal åbning, kun ca. 23 meter bred, der fører ind i den fantastiske Hunga Lagoon en fantastisk ankerplads, der mest af alt minder om en tropisk sø med perfekte hvide sandstrande. Når sejlbåden er forankret og roligt svinger fra side til side, er det svært at forestille sig en mere perfekt lokation. På kysten findes en hyggelig landsby, der er perfekt for en afslappende gåtur - ligesom middag og cocktails på Ika Lahi Game Fishing Lodge er en meget behagelig måde at bruge din aften. Snorklingen er god hele vejen rundt om Hunga og nærliggende Foeata Island. Liggemuligheder Ika Lahi Game Fishing Lodge har mooringsbøjer, der kan bruges mod betaling. Den foretrukne ankerplads er i den nordøstlige ende af lagunen. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Hvis du passer på tidevandet, kan du tage din dinghy gennem passagen ved sydenden af lagunen og snorkle ved revene nær Foeata Island. En afslappende middag på Ika Lahi Game Fishing Lodge er helt sikkert værd at overveje, det samme er en gåtur ind på Hunga Island hvor du blandt andet kan se landsbyen og skolen. Der er ingen faciliteter for lystbåde tilgængelige på Hunga Island.

5 Kapa Island Tongas monarki, der blev grundlagt omkring år 900 A.D., har bibeholdt sit herredømme, og tongansk kultur er stort set ikke blevet forstyrret siden de første polynesiere ankom for ca år siden. Ankerpladsen ved Kapa Island, der bærer Maurelles navn, er angiveligt stedet hvor han stoppede for at fylde skibets vandtønder og stedet er også en god overnatningsankerplads. Sejlads ved Kapa Island giver dig mulighed for at dykke ned i områdets spændende historie. En kort sejlads mod vest bringer dig til en interessant attraktion på Nuapapu nordvest kyst Mariners Cave, en undervandsgrotte, hvor snorklingen er helt fantastisk. Hvis du bliver i nærheden af Kapa Island, kan du bruge en dag på at snorkle i ud for nordenden af nærliggende Ava Island. Den anden ankerplads ved Kapa Island er ud for Nuku Island, og er meget naturskøn og velbeskyttet. En hjerteformet åbning i den klippefulde kyst på Kapa Islands nordvest spids markerer indgangen til en vidunderlig hule, der med garanti er et besøg værd. Indeni bliver flerfarvede stalaktitter endnu smukkere når eftermiddagslyset titter ind gennem et cirkelformet hul i hulens tag. Hundredvis af mursejlere samler sig på stenudspringene, og fylder luften med sang. Under det krystalklare vand ses et flot skue af farverige koraller. Der findes en tørlagt sektion af hulen, der også kan udforskes. Den anden ankerplads ved Kapa Island, er ud for Nuku Island, og den er naturskøn og velbeskyttet. Liggemuligheder. To offentlige mooringbøjer er tilgængelige. Spørg den lokale base til råds før du bruger dem. Ved Port Maurelle, kan du kaste anker ca. 45 meter ud for stranden. Mindre end en mil væk findes en anden smuk ankerplads vest for landsbyen Falevai og nord for lille Nuku Island. I stærk vind fra vest, kan du kaste anker lige ud for Falevai. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt.

6 Fra ankerpladsen ved Port Maurelle, kan du sejle din dinghy mod nordvest og udforske Swallows Cave. Du kan sejle direkte ind i hulen og beundre det farverige display af stalaktitter i det svage sollys, der skinner gennem et hul i grottens tag. Vandets sigtbarhed er fremragende, og man kan se lige ned til de farverige koralformationer på grottens bund snorklingen her er helt fremragende. Med en lommelygte kan du gå på opdagelse i grottens tørre indersektion, hvor der engang blev afholdt traditionelle tonganske festmåltider. Den suveræne snorkling ud for nordenden af nærliggende Ava Island, er nem at komme til i dinghy fra Port Maurelle, og fra ankerpladsen ud for Nuku. Nuku er en vidunderlig lille ø at udforske til fods, og er kendt som Vava u s bedste picnic lokation. Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde Kenutu Island Kenutu Island findes ved den østlige udkant af Vava u øgruppen. Kenutu Islands indland består af vulkansk sten og er helt tilvokset, hvilket er symbolsk for øens afsidesliggende beliggenhed. Den fantastiske strand alene er turen til Kenutu Island værd. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladsen ligger omkring 90 meter fra øen her er god beskyttelse mod de dominerende østlige vinde. Kajplads til dinghy er ikke tilgængelig. Brug en behagelig eftermiddag på stranden, med svømning i det krystalklare vand. En vandretur til øens østside, er tiden værd bare for at se de imponerende bølger rulle ind mod foden af klipperne. En tur i dinghy til de nærliggende småøer Umuna og Faioa er også interessant. Erfarne dykkere vil finde dykningen og undervandslivet ved Kenutu Island udfordrende og meget smukt.

7 Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige. Olo ua Island Olo ua Island er en sjældent naturskøn ø i nærheden ligger Mafana og Ofu. Alle tre tilbyder eventyrlig snorkling og beskyttede ankerpladser i de dominerende østlige vinde. Olo ua Island er en af tre øer, der strækker sig sydpå fra Vava u på den østlige kant af sejlområderne. Et fantastisk rev vender ud mod østsiden af Olo ua, Mafana og Ofu Islands. Sejlads i farvandet ved Olo ua er et højdepunkt ved enhver sejlerferie ved Tonga. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladser med god beskyttelse fra de dominerende østlige vinde, er ud for vestkysten af hver ø. Den ved Ofu er den kønneste. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt ved Olo ua Island. Snorkling, svømning og solbadning er hovedattraktionerne ved de tre øer. for lystbåde er ikke tilgængelige. Tapana Island Tapana Island rager frem fra et smukt rev der går mod nord til Pangiamotu. De to øer og revet danner en malerisk bugt med en velbeskyttet ankerplads, hvilket er med til at gøre sejlads ved Tapana Island til en eventyrlig rejse ind i en skøn verden uden sidestykke nogetsteds i det sydlige Stillehav.

8 Hinakauea Beach Pangiamotu s smukke Hinakauea Beach ligger ikke langt fra Vava u, og er berømt for dens traditionelle tonganske festgilder. En af det sydlige Stillehavs mest betagende begivenheder, er et tongansk gilde ulig noget andet man kan støde på ved de polynesiske øer. Forberedelserne begynder lang tid før de besøgende sejlere ankommer. Tropiske frugter og grøntsager, hummer, krabber, kylling, fisk, oksekød, blæksprutte og andre delikatesser samles - underjordiske ovne startes med kul, og de varme retter placeres inden i dem og tilberedes langsomt, mens stegte grise vendes på spyd over åben ild. Kava, en mild alkoholisk drik, brygget på kava-roden, drikkes i rigelige mængder i lyset fra de blafrende fakler. Maden serveres på pola er, lange bakker lavet af palmeblade og når maden er spist, fortsætter aftenen med traditionel tongansk sang og dans til langt ud på natten. Liggemuligheder The Floating Ark Gallery har mooringbøjer. Du får en nats gratis brug af bøjerne, hvis du køber noget i galleriet. Kast anker ud for den lille strand på nordenden af Tapana Island. Der findes også en behagelig ankerplads på sydsiden af Tapana Island Lisa Beach ud for Pangiamotu er en smuk og beskyttet ankerplads. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Et måltid ved La Paella Restaurant er en god mulighed for at slappe af i en behagelig ø-stemning samt nyde noget ekstremt lækker mad. Ved ankerpladsen findes også Ark Gallery, der drives af en amerikaner, der slog sig ned på Tonga for mere end to årtier siden. Galleriet findes i en farverigt malet husbåd - og galleriejeren Sheri, laver malerier af lokale steder, håndmalede T-shirts, lykønskningskort og andet flot håndværk. Ankerpladsen er nær Pangiamotu s smukke strande Hinakaue a og Ano. Der er ingen faciliteter for lystbåde tilgængelig ved Tapana Island. Der er taxi service til Neiafu.

9 Taunga Island En prominent tongansk familie har ejet den skønne ejendom på øen i mange år. Det er ikke overraskende at de valgte Taunga, en af de smukkeste øer i Vava u øgruppen, hvilket er med til at gøre sejlads ved Taunga til et must for sejlere der er på sejlerferie ved Tonga. Smukke strande og de omgivende rev og småøer skaber et idyllisk sted at kaste anker for et nat/dagsstop. Liggemuligheder. Ankerbøjer er tilgængelige. Den eneste ankerplads der passer til en overnatning findes på østsiden af øen, med god beskyttelse mod sydlige og vestlige vinde. Der er fire formidable ankerpladser, der giver adgang til uberørte hvidsandede strande, vandrestier, svømning, snorkling og dykning. Kajplads til dinghy. De små øer Nga og Pau syd for Taunga er skønne for strandaktiviteter som svømning, snorkeling og solbadning, ligesom dykning også er populært. Stranden på sydøst enden af Ngau er behagelig for vandring. På østsiden af Taunga, er den lille ø Tauta god for snorkling. Der er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Vaka eitu Island Vaka eitu Island er en usædvanligt smuk ø, med en meget malerisk ankerplads. Vaka eitu Island er forbundet med Nuapapu ved et utroligt smukt rev, hvilket danner en gigantisk hesteskoformet bugt. Den lille ø Lape rejser sig 180 fod og er en malerisk baggrund for denne naturskønne ankerplads. Sejlads ved Vaka eitu Island, er i sandhed en fornøjelse.

10 Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Kast anker ved bugten lidt nord for Vaka eitu Island. Der er en dagsankerplads på nordsiden af Foeata Island. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt ved Vaka eitu Island. På Foeata Island findes The Blue Lagoon Restaurant - et favoritspot for grupper der er på eco-tours, for at kigge på pukkelhvalerne, der besøger tonganske farvande fra juli gennem november. Snorklingen er god på revet. Lige øst for ankerpladsen ved Vaka eitu Island findes endnu en dagsankerplads ud for Langitau. Snorklingen er interessant ud for denne ø. Tag din dinghy til land og klatr op til toppen af bakken, hvor udsigten er skøn. Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige

11 Vejr og vind Sejlervejr ved Vava u, Tonga Husk at sæsonerne i Tonga er modsat dem på den nordlige halvkugle når det er vinter hos os, er det sommer syd for ækvator. Det bedste tidspunkt at besøge Tonga, er i løbet af den tørreste sæson, fra april til november, når dagstemperaturerne er på mellem C nattemperaturerne er på mellem C. December marts er regnsæson, men det er normalt ikke så slemt at det frarådes at besøge Tonga på dette tidspunkt det er faktisk et par grader varmere på denne årstid. Passatvinde blæser året rundt: det er en god ide at tage en let trøje med til aftenerne. Tongas klima er behageligt og ikke ekstremt varmt som ved mange andre tropiske områder. Den årlige gennemsnitstemperatur i hovedstaden Nuku alofa er 23.7 C, med en luftfugtighed på 76 % og vandtemperaturer fra 23 C om vinteren og 30 C om sommeren. Gns. nedbør Måned C Max C Min Januar SØ/Ø 5-12,5 Februar SØ/Ø 5-12,5 Marts SØ/Ø 5-12,5 April SØ/Ø 5-12,5 Maj SØ/Ø 5-12,5 Juni SØ/Ø 5-10 Juli SØ/Ø 5-10 August SØ/Ø 5-10 September SØ/Ø 5-10 Oktober SØ/Ø 5-10 November SØ/Ø 5-10 December SØ/Ø 5-12,5 (mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s)

12 Tidevand I Vava u er der to højvande/lavvande i løbet af en 24-timers periode. Tidevandsforskellen er ca. 3.3 fod. Når du går i land, bør du sørge for at din dinghy er et godt stykke over det maksimale vandkantsniveau - og brug dinghy-ankeret, så du undgår at tidevandet fører den væk. Tidevandsskemaer findes på udlejningsbådene. Tidevandet skaber nogle gange stærke strømme i smalle passager, f.eks. i indgangen til Hunga. Info kan findes i bådens guide men forsigtighed og godt sømandsskab bør bruges når du vurderer situationerne. Gennem perioder med stærk vind fra samme retning, kan der opstå overfladestrømme. Et eksempel på dette, vil være i løbet af sydøst passatvindene mellem april og december. Disse vinde vil opbygge en strøm der løber over den sydlige del af området, fra øst mod vest. Når der styres efter en kompaskurs, vær opmærksom på at disse strømme kan skubbe dig ud fra din satte kurs.

13 Om Sejlerferie Sejlads ved Tonga - Praktiske Tips Møntfod Tonganske Pa anga (T$). Banker Der kan veksles I bankerne. Der findes en 24 timers ATM i Neiafu By. Kredit Kort Information Kreditkort (Visa & Mastercard) accepters I nogle få restauranter i Neiafu By. Generelt tager butikkerne i Neiafu ikke mod kresitkort, så det er bedst at have Pa anga klar til retauranter. Lokale landsbyer og barer og til shopping generelt. Language De officielle sprog er Tongansk og Engelsk. Leveomkostninger Priserne varierer mellem områderne og fra restaurant til restaurant. Et tre-retters måltid bør koste omkring 12 dollars og en øl ca. 2 dollars. Restauranter Der finds resorts på nogle få af øerne, og masser af restauranber omkring Neiafu Harbour og øerne. Man kan bestille mad eller reservere et bord via VHF-radioen på de fleste restauranter. Traditionel Tongansk mad består normalt af rodfrugter og frugt, som regel kogt med kokosmælk. Oftest akkompagneres dette af grillet svinekød og fisk en specialitet er ota ika, rå fisk marineret i citron og kokosmælk. Drikkepenge Der forventes ikke drikkepenge men der vil stadig være velkomne.

14 Moorings Alle moorings I området tilhører enten restauranter eller charterfirmaer og de fleste steder vil du bruge anker. Sejlinformation Der kræves ikke sejlbeviser for at sejle I dette område, men vi tilråder at du tager det med alligevel hvis du bliver kontaktet aft olden eller havnepolitiet.

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u Vava'u Bådudlejning ved Tonga Vava u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt

Læs mere

Vava'u. Yacht Charter in Tonga - Vava'u

Vava'u. Yacht Charter in Tonga - Vava'u Vava'u Yacht Charter in Tonga - Vava'u Numerous islands surrounded by coral reefs and with perfect white sandy beaches are the main attractions on a sailboat holiday in the Kingdom of Tonga s Vava'u archipelago.

Læs mere

Överflödet av mysiga förtöjningsplatser, i kombination med de korta avstånden mellan öarna, gör seglatsen

Överflödet av mysiga förtöjningsplatser, i kombination med de korta avstånden mellan öarna, gör seglatsen Vava'u Båtuthyrning vid Tonga Vava u Många öar, omgivna av korallrev och med perfekta vita sandstränder, är de största attraktionerna på en segelsemester i Tongas ögrupp Vava'u. Avslappnat, informellt

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien. Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Over Stillehavet med Yukon 4 : 5

Over Stillehavet med Yukon 4 : 5 Over Stillehavet med Yukon 4 : 5 Tahiti Tonga 29 dage blev det til i alt på Tahiti og de fleste af dem blev brugt på vedligehold og lidt sightseeing. Tahiti er en slags hoved ø for fransk Polynesien og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Bådudlejning ved Bahamas og Abacos - Lej sejlbåd og udlev drømmen..

Bådudlejning ved Bahamas og Abacos - Lej sejlbåd og udlev drømmen.. Abacos Bådudlejning ved Bahamas og Abacos - Lej sejlbåd og udlev drømmen.. De lokale beboere på de mange øer i Abacos-øriget er afslappede og venlige, koralrevene er smukke vigene er isolerede alt sammen

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Badeferie på Zanzibar

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland   Badeferie på Zanzibar Badeferie på Zanzibar Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Wayfarersejlads fra Doverodde En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Vores første ferieuge gik med et af årets Wayfarerhøjdepunkter, Rantzausmindetræffet i det Sydfynske Øhav. Kan man tænke

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SADVENTUREREJSE EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET! Dansk Studie Center giver dig spændende

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet.

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet. Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Danmarks førende specialister i rejser til Stillehavsøerne og jorden rundt

Danmarks førende specialister i rejser til Stillehavsøerne og jorden rundt Danmarks førende specialister i rejser til Stillehavsøerne og jorden rundt Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@fijirejser.dk www.fijirejser.dk 2 Rejseforslag - Fiji Rejseforslag - Fiji 3 Autentiske Fiji 15

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Koh Chang. Sailboat Holidays in Koh Chang

Koh Chang. Sailboat Holidays in Koh Chang Koh Chang Sailboat Holidays in Koh Chang With so many primitive and pristine tropical islands to choose from - sailing in the Koh Chang archipelago is a step back in time. In spite of Koh Chang's size

Læs mere

I aften og i nat syd omkring 3-8 m/s, i morgen drejende øst under 5 m/s. God sigt.

I aften og i nat syd omkring 3-8 m/s, i morgen drejende øst under 5 m/s. God sigt. OPGAVE 1 Gilleleje Havn Höganäs Havn Planlæg en natsejlads fra Gilleleje Havn til Höganäs Havn. Farvandsudsigt for Sundet, Bælthavet og Kattegat I aften og i nat syd omkring 3-8 m/s, i morgen drejende

Læs mere

Queenslands øer og regnskove

Queenslands øer og regnskove Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Mahé and Praslin. Sailing in Mahé and Praslin

Mahé and Praslin. Sailing in Mahé and Praslin Mahé and Praslin Sailing in Mahé and Praslin The Seychelles are located in a warm and relatively quiet part of the Indian Ocean - and covers approximately 3900 square kilometres. On a yacht charter here,

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Dansk Vestindien & De Britiske Jomfruøer

Dansk Vestindien & De Britiske Jomfruøer Dansk Vestindien & De Britiske Jomfruøer Tag med på en unik rundrejse i Caribien til St. Thomas og St John i det tidligere Dansk Vestindien og en sejlads i De Britiske Jomfruøer med kurs mod Caribiens

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer

Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Corfu, Lefkas & De Ioniske Øer Bådudlejning i Korfu, Lefkas og De Ioniske Øer. Kendt for deres exceptionelle skønhed og perfekte sejlforhold - er de smukke Ioniske Øer ud for Grækenlands nordvestlige kyst,

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om St. Maarten Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om St. Maarten Hovedstad Sprog Indbyggere Philipsburg (St. Maarten) og Marigot (Saint Martin) Hollandsk, fransk og engelsk Protestantisme

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt. Tag med BENNS på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I både skal på rundrejse

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

St. Martin, Antigua & Guadeloupe

St. Martin, Antigua & Guadeloupe St. Martin, Antigua & Guadeloupe Lej sejlbåd / katamaran ved St. Martin & Antigua - Lej sejlbåd i paradis.. En sejlerferie ved Leeward Islands vil være en uforglemmelig rejse for alle aldre og kan omfatte

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Koh Chang Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Med så mange primitive tropeøer at vælge imellem, er sejlads ved Koh Chang øgruppen et skridt tilbage i tiden.

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Sicilien & de Lipariske Øer

Sicilien & de Lipariske Øer Sicilien & de Lipariske Øer Lej sejlbåd ved Sicilien og de Lipariske Øer I 2000 blev Lipari-øerne, der ligger lige over Sicilien i den sydlige udkant af det Tyrrhenske Hav, udnævnt til at figurere på Unescos

Læs mere