STRAND PROMENADEN COPENHAGEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STRAND PROMENADEN COPENHAGEN"

Transkript

1 STRAND PROMENADEN COPENHAGEN

2 SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS Morten Schmidt mail: tlf.: LOKALBOLIG / PROJEKTSALG Anette Uttenthal mail: aut@lokalbolig.dk tlf.: BRICKS Martin Busk mail: mb@bricks.dk tlf.:

3 STRANDPROMENADEN KØBENHAVNS EKSKLUSIVE KVARTER

4 2 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 3 STRANDPROMENADEN Velkommen til Danmarks bedste beliggenhed hvor unikke verdener mødes. Mødet mellem Øresund og hovedstad. Mellem Strand promenadens hvilepuls og den hektiske metropol. I et moderne højdepunkt inden for arkitektur og design og samtidig i centrum af uforfalsket københavnsk kulturhistorie. Fordelt over m 2 skaber vi STRANDPROMENADEN levendegørelsen af den ultimative frihed i 42 private ejerboliger med arkitektur i verdensklasse, de ypperligste materialer og åndeløs udsigt fra landets bedste placering midt på Strandpromenaden i København. Velkommen. Martin Busk Direktør, Bricks A/S

5 4 STRANDPROMENADEN MED FØDDERNE I ØRESUND OG BLIKKET MOD VERDEN STRANDPROMENADEN ligger i det bedst tænkelige område i det centrale København på grænsen til Hellerup. Det bliver en del af en eftertragtet urban udvikling i 2150 Nordhavn og på Tuborg Syd. Fra alle boliger er der udsigt over det stille vand i bugten ved Svanemøllestranden; og fra altaner og terrasser skues mod Øresund i øst og ind over København i syd og vest. Her er samtidig kort afstand til historiske sejlklubber, international gastronomi og marinaerne ved Hellerup, Tuborg og Svanemølle Havn. Vand og by. Historien og fremtiden. Samlet ét sted.

6 6 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 7 VAND OG BY Placeret midt i Skandinaviens La Croisette med havnefront, storbyliv og shopping i international klasse ligger STRANDPROMENADENs liebhaverboliger med størrelser på m LINJENMELLEM 2, banebrydende arkitektur og generøse rummeligheder. Alt sammen med vidt udsyn til vandets blå verden og det inspirerende liv i én af verdens grønneste og mest progressive storbyer.

7 HELE VERDEN I ÉN BY År efter år er København i toppen af listen over verdens bedste storbyer. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Byen skaber en atmosfærisk ramme til alle slags oplevelser. Fra 3-stjernede Michelin-restauranter til stemningsfyldte beværtninger. Fra Operahusets finkultur til spirende kunstmiljøer. Fra visionær arkitektur til slotshaver og børnefyldte karréer. Her bliver det moderne menneske udfordret. Her møder man hele verden i én by. Lige her. I vidunderlige København.

8 Generationer efter Strandpromenadens fødsel er flere prominente boligadresser kommet til ved Tuborg og omegn. Men ingen har historisk POUL SABROE REDAKTØR autenticitet og kvalitet som Strandpromenaden: Stranden uden for døren, de spektakulære solopgange, et triveligt grønt miljø og placeringen i en udbygget, velkendt og velstående bydel.

9 H I S TO R I S K AU T E N C I T E T I hjertet af STRANDPROMENADEN ligger en pragtvilla på m2 tegnet af arkitekt Valdemar Sander. Villaen er bygget i 1919 til Otto Henry Bærentzen ( ), grosserer, fabrikant, skibsreder og en førende skikkelse i Danmarks industrielle guldalder. Villaen bliver smagfuldt og respektfuldt restaureret, og den smukke, sjælfulde bolig bliver et naturligt centrum og vartegn for hele byggeriet.

10 VILLA ANNO 1919 SCHMIDT HAMMER LASSEN ANNO 2018

11 16 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 17 MORTEN SCHMIDT SCHMIDT HAMMER LASSEN ARHCITECTS STRANDPROMENADEN er boligarkitektur i absolut topklasse. Byggeriet fremstår i et modernistisk arkitektursprog med bygninger som monolitter i landskabet og med altaner og terrasser som omdrejningspunkter. Byggeriet taler mange sprog, og med afsæt i den internationale arkitektur appellerer boligerne til forskellige behov med over tredive forskellige udgaver som ikke bare har varierende typologier, men også forskellige personligheder.

12 STRANDPROMENADEN 19 YPPERLIGHED INDE OG UDE STRANDPROMENADEN fremstår som ren, gennemtænkt eksklusivitet. schmidt hammer lassen architects verdenskendte arkitektur danner ramme for 42 ejerboliger, hvor unik skandinavisk stil og design møder international fremsyn. Mange boliger er i to eller flere etager med åbne, gennemlyste plan. Boligerne indrettes inden for en rektangulær form med tilbageliggende etagehøje glasfacader, der grænseløst åbner til private udendørs frirum. Når vejret indbyder, kan glaspartierne åbnes, så ude bliver inde og inde ude.

13 20 STRANDPROMENADEN CLASSIC HOUSE, TOWN HOUSE & BEACH HOUSE STRANDPROMENADEN er udformet som en punktbebyggelse med fritliggende huse i den frodige, grønne park. Området huser i alt tre forskellige ejendomstyper med hver deres karakteristika. TOWN HOUSE er rækkehuse i flere plan, BEACH HOUSE er selvstændig ejerlejligheder og i CLASSIC HOUSE møder moderne ejerlejligheder klassisk arkitektur i Valdemar Sanders villa fra Centralt i parken indrettes faciliteter med fitness, sauna, underjordisk p-kælder og lounge i underetagen af CLASSIC HOUSE. 1+2 BEACH HOUSES 6 ETAGER 12 BOLIGER 3 BEACH HOUSE 3 ETAGER + PENTHOUSE 6 BOLIGER 4+6 BEACH HOUSES 3 ETAGER + PENTHOUSE 6 BOLIGER 5 BEACH HOUSE 5 ETAGER 12 BOLIGER 10 CLASSIC HOUSE 3 ETAGER 4 BOLIGER TOWN HOUSES 3 ETAGER 9 BOLIGER

14 22 STRANDPROMENADEN CLASSIC HOUSE CLASSIC HOUSE er eksklusive ejerlejligheder indrettet i Valdemar Sanders nænsomt restaurerede pragtvilla fra Her møder fremsynet, moderne arkitektur de klassiske dyder fra en svunden tid, og at bo her er bogstavelig talt at få et hjem midt i den københavnske arkitektur- og kulturhistorie. Boligerne i CLASSIC HOUSE tager alle udgangspunkt i pragtvillaens store rummelighed: Den store hall, havestuen og den smukke garagebygning. Alle boligerne er udstyret med det nyeste design inden for køkkener og indretning og udgør således en helt unik kombination af det klassiske og det moderne.

15 24 STRANDPROMENADEN BEACH HOUSE BEACH HOUSE er ejerlejligheder for alle, der elsker det gode liv ved vandet med imponerende store udsigtsaltaner, private tagterrasser og rummelige parkboliger. Udsigt, luft og vand er her helt centrale elementer og skaber en unik atmosfære i storbyoasens frie rum. Boligerne er indrettet helt unikt med store gennemlyste etager og med udgangspunkt i en moderne livsstil. Her er rigeligt plads til både børn, børnebørn og gæster.

16 STRANDPROMENADEN 27 TOWN HOUSE TOWN HOUSE er noget så unikt som et selvstændigt rækkehus på 180 m 2 i hele tre plan med to altaner og tagterrasse. Et hjem, der møder det moderne menneskes krav om rummelighed, hjemlighed og formfuldent design. Boligen har p-pladser i egen garage under huset. Alle etager har gennemlyste forløb og helt optimerede planløsninger, indrettet med interessante detaljer baseret på et praktisk og velfungerende udgangspunkt.

17 28 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 29 VELVALGT VELVÆRE På STRANDPROMENADEN nyder sjælen godt af bjergtagende udsigter, gennemtænkte detaljer og ukompliceret livsførelse. Men der er også tænkt på kroppen. Når pulsen skal op, byder fitness-rummet sig til med velvalgt udstyr og kvalitetsmaterialer. Ro-formen kan blive pudset af, eller tankerne kan få lov at falde på plads på spinningcyklen efter en lang arbejdsdag. Hvis tempoet skal ned, er massagerummet oplagt til at finde ind i velværen i rolige omgivelser. Kort sagt; der er tænkt på både krop og sjæl gennem velvalgt velvære.

18 28 30 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 31 LUKSUS MATERIALER Det gode materialevalg fuldender ikke bare helhedsindtrykket. Det forstærker oplevelsen af at bo midt i gennemtænkt eksklusivitet, hvor der er omtanke og mening bag alt. På STRANDPROMENADEN findes et kræsent og håndplukket udvalg af materialer fra internationale topleverandører f.eks. Dinesen, Boffi og Gaggenau perfekt afstemt med designtankerne bag byggeriet. Det sikrer, at form og funktion går hånd i hånd, og at livet ikke bare bliver lidt lettere, men også lidt smukkere.

19 32 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 33

20 34 STRANDPROMENADEN STRANDPROMENADEN 35 STRANDPROMENADEN KØBENHAVN.DK

21

STRAND PROMENADEN COPENHAGEN

STRAND PROMENADEN COPENHAGEN STRAND PROMENADEN COPENHAGEN STRANDPROMENADEN COPENHAGEN S FINEST RESIDENCE STRANDPROMENADEN 5 STRANDPROMENADEN Velkommen til Danmarks bedste beliggenhed hvor unikke verdener mødes. Welcome to Denmark

Læs mere

WWW.STRANDPROMENADEN-KØBENHAVN.DK STRAND PROMENADEN COPENHAGEN

WWW.STRANDPROMENADEN-KØBENHAVN.DK STRAND PROMENADEN COPENHAGEN WWW.STRANDPROMENADEN-KØBENHAVN.DK STRAND PROMENADEN COPENHAGEN STRANDPROMENADEN COPENHAGEN S FINEST RESIDENCE STRANDPROMENADEN 5 STRANDPROMENADEN Velkommen til Danmarks bedste beliggenhed hvor unikke verdener

Læs mere

bringer dig hjem Lad op, nyd din tid på altanen med udsigt over Søndre Strand og Køge by.

bringer dig hjem Lad op, nyd din tid på altanen med udsigt over Søndre Strand og Køge by. Bo med havet på første klasse Du har nu muligheden for at bo, hvor der er højt til himlen, sand under fødderne, bølgebrus som sød musik. Og kort vej til byens puls og liv. Den saltfyldte duft af hav i

Læs mere

FRISKOHUS. 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ

FRISKOHUS. 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ FRISKOHUS 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUS.DK NYE STILRENE EJERBOLIGER I HJERTET AF ÅRHUS Få atmosfæren fra storbymiljøet og den grønne natur lige uden for din gadedør. Attraktive

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

caroline hus i carlsberg byen

caroline hus i carlsberg byen caroline hus i carlsberg byen Caroline Hus ligger centralt i Carlsberg Byen, med Bryggernes Plads på den østlige side og Ottilia Plads på den nordvestlige side. Placeringen sikrer et frit udsyn mod den

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER COPENHAGEN PROPERTY 6 2 O N. 885/203 C O P E N H A G E N K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER // KØBENHAVN V COPENHAGEN PROPERTY OPKØBT : NOVEMBER 202 AREAL : 2663 KVM RENOVERET

Læs mere

Plantegninger. amager strandpark

Plantegninger. amager strandpark Plantegninger Strandgården er noget ganske særligt. Det er det sidste boligbyggeri, der opføres direkte ved stranden i Amager Strandpark og i en kvalitet, der er helt i særklasse. Det er samtidig et klassisk

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

boelgenvejle.dk BØLGEN BØLGEN A/S Salg / information: Lars P Bache Mobil

boelgenvejle.dk BØLGEN BØLGEN A/S Salg / information: Lars P Bache Mobil boelgenvejle.dk BØLGE BØLGE A/ alg / information: Lars P Bache Mobil 2764 9977 info@boelgenvejle.dk 36 1 BØLGE BRYDER MED DET ALMIDELIGE Bølgen knejser mod himlen. Harmonisk og overvældende på én gang.

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier 3D VISUALISERING Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier Leverum med fællesskab - dyrk naturen og byen Grønttorvets seniorbofællesskab - Kamelia Hus - er for dig, som er plus 60 år og er klar til et

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

KONCEPT I Oasis Club II er alt muligt. Vi har skabt et åndehul for kreative, innovative, kvalitets- og livsnydende mennesker, der værdsætter luksus. Oasis Club II er en gennemtænkt koncept, hvor der ingen

Læs mere

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG BELIGGENHED ET MODERNE CENTRUM I EN HISTORISK BY Havneholmen ligger lige ud til vandet på Aarhus Ø. aarhusianere. En kort gåtur fra

Læs mere

HAVNEHUSET VEST, 2150 NORDHAVN

HAVNEHUSET VEST, 2150 NORDHAVN HAVNEHUSET VEST, 2150 NORDHAVN Hvem vil ikke gerne bo på havnen midt i storbyen. Velkommen til Havnehuset. Pejlemærket for et større byfornyelsesprojekt i Nordhavnen, Østerbros nye mondæne kvarter. Og

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE mytownhouse.dk 2 mytownhouse.dk LÆKRE TOWN HOUSES KLAR TIL SALG I GARTNERBYEN EN HELT NY, SPÆNDENDE OG SPIRENDE BYDEL I ODENSE Tæt på city og alligevel i et

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

Jacobsen hus i carlsberg byen

Jacobsen hus i carlsberg byen Jacobsen hus i carlsberg byen I det nordvestlige hjørne af Carlsberg Byen ud mod de grønne arealer i Søndermarken findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, tegnet af Henning Larsen Architects. Lejemålet

Læs mere

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN BOLIGER I KULTURHAVN GILLELEJE UDVIKLES OG OPFØRES AF GILLELEJE BYEN PÅ TOPPEN Bolig A, B, C, D, E og F Gilleleje ligger på Gilberg Hoved, som

Læs mere

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by Nyopførte punkthuse Lejligheder med udsigt til Roskilde by Side 2 Himmelev Have Side 3 Himmelev Have ROSKILDE FJORD Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Himmelev Have Side 4 Himmelev Have

Læs mere

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG salgsprospekt I # sagsnr. 1515JIB Stilren og smuk villa Rummelig Klassisk Beliggenhed www.moow2.dk WWW.MOOW2.DK EXNERSVEJ 30 2 klassisk & fakta Adresse: Exnersvej 30 2930

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

LUKSUSHUS NÆR AARHUS

LUKSUSHUS NÆR AARHUS LUKSUSHUS NÆR AARHUS GYVELSKRÆNTEN 5-8961 ALLINGÅBRO LUKSUSHUS NÆR AARHUS Totalistandsat 70 er arkitektur Beliggende i Allingåbro Kun 30 min. til Aarhus 351 m2 bolig LUKSUSHUS NÆR AARHUS GYVELSKRÆNTEN

Læs mere

Havehuset og Byhuset

Havehuset og Byhuset Havehuset og Byhuset 38 ejerlejligheder på Havneholmen 2 Flyt ind i byen - og ud til vandet Havneholmen er en unik chance for at bo kun få kilometer fra Københavns centrum - og alligevel få skridt fra

Læs mere

TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE

TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE BELIGGENHED TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE Området i Aarhus midtby, hvor Ceres i 150 år har brygget øl til danskerne, er i fuld forvandling. CeresByen er en levende og fremsynet bydel, inspireret af

Læs mere

Christmas Møllers HAVE. Bo på hjørnet af Christianshavn. Tæt på hele byen. 2-4 værelses familielejligheder med store altaner

Christmas Møllers HAVE. Bo på hjørnet af Christianshavn. Tæt på hele byen. 2-4 værelses familielejligheder med store altaner Christmas Møllers HAVE Bo på hjørnet af Christianshavn. Tæt på hele byen 2-4 værelses familielejligheder med store altaner Christmas Møllers Have side 3 Vermlandsgade 24 Københavns historie flyder gennem

Læs mere

Århusgadekvarteret - en livlig oase

Århusgadekvarteret - en livlig oase Nordhavn - ny dynamisk bydel ved vandet Nordhavns historie strækker mere end 100 år tilbage og har gennem årene afspejlet den industrielle udvikling i København. Hårdt arbejdende havnearbejdere og fiskere

Læs mere

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE LÆKRE TOWN HOUSES KLAR TIL SALG I GARTNERBYEN EN HELT NY, SPÆNDENDE OG SPIRENDE BYDEL I ODENSE Tæt på city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter

Læs mere

August Olsen and the Village by FactoryHouse

August Olsen and the Village by FactoryHouse August Olsen and the Village by FactoryHouse Arkitektur by PLH Arkitekter August Olsen og the Village er tegnet og tænkt af PLH arkitekter. Målet har været at skabe en lille og spændende arkitektonisk

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser VELKOMMEN TIL HESTESKOEN Hesteskoen er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres, som en 5-11 etagers bebyggelse i de skønneste naturomgivelser. Byggeriet

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage Søndersøparken 19 8800 Viborg 28 ejerlejligheder Kun 4 lejligheder tilbage 28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø Oversigtskort De 28 ejerlejligheder

Læs mere

Præsentation af FactoryHouse The Village

Præsentation af FactoryHouse The Village Præsentation af FactoryHouse The Village Arkitektur by PLH Arkitekter FactoryHouse the Village er tegnet og tænkt af PLH arkitekter. Målet har været at skabe en lille og spændende arkitektonisk landsby

Læs mere

OREA Hotel Voronez II

OREA Hotel Voronez II OREA Hotel Voronez II Den tjekkiske by er den næststørste i landet og ligger i den sydlige del af Tjekkiet. Byen er den by i Tjekkiet næstefter Prag, hvor der findes flest beskyttede historiske seværdigheder.

Læs mere

FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG

FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG FÆLLESBYG KØGE KYST ER: Et nytænkende boligprojekt med naturskøn og bynær placering på Søndre Havn i Køge Smukke og funktionelle boliger, der passer til

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

HVOR ØRESUND MØDER KØBENHAVNS HAVN

HVOR ØRESUND MØDER KØBENHAVNS HAVN HVOR ØRESUND MØDER KØBENHAVNS HAVN HVA DRIKKER MØLR -siloen er blevet et velkendt bygningsværk for mange Københavnere og et folkeligt ikon for Nordhavnen. Siloen er den største industribygning i Nordhavnen

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Tuborg Boulevard 5, 2900 Hellerup. Unikke kontorer med mange faciliteter MANAGEMENT & UDLEJNING. DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.

Tuborg Boulevard 5, 2900 Hellerup. Unikke kontorer med mange faciliteter MANAGEMENT & UDLEJNING. DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea. Tuborg Boulevard 5, 2900 Hellerup Unikke kontorer med mange faciliteter MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Tuborg Boulevard 5, 2900 Hellerup Ejendommen Denne ejendom

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

Twister det nye vartegn

Twister det nye vartegn 1 Twister det nye vartegn Twister bliver uomtvisteligt det nye vartegn på Amager Strand, og måske endda Københavns nye vartegn. Det er en smuk bygning, der til fulde opfylder de kræsne kunders ønsker til

Læs mere

ØRESTADSHUSET. Hvem er Sjælsø Gruppen? 127 ejerboliger i Ørestad City

ØRESTADSHUSET. Hvem er Sjælsø Gruppen? 127 ejerboliger i Ørestad City Kajplads 24, Islands Brygge, 58 ejerboliger Kidholm, Københavns nye kanalby, 90 ejerboliger Hvem er Sjælsø Gruppen? Sjælsø Gruppen A/S er børsnoteret og har siden 1977 udviklet ejendomme i form af nybyggeri

Læs mere

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home.

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home. SKÆRGÅRDSPARKEN Læs mere om boligerne i projektet. Få en oversigt over priser og se hvilke boliger, der er ledige, og hvilke der er solgte. Se de materialer der er valgt til byggeriet, og få mere information

Læs mere

Nordhavnen. Havnehuset. på kanten af vand & by. Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN BYG

Nordhavnen. Havnehuset. på kanten af vand & by. Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN BYG BYG Nordhavnen Havnehuset på kanten af vand & by Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN Havnehuset 03 Velkommen til Havnehuset i Nordhavnen Havnehuset bliver

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger HORIONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center Appendiks ejerboliger 1 Bo i gåafstand til shoppingmekkaet Field s - og til metroen, der

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Velkommen til VIBO s afdeling 103 Nivåhøj III Nivåhøj 69-79, 2990 Nivå

Velkommen til VIBO s afdeling 103 Nivåhøj III Nivåhøj 69-79, 2990 Nivå Velkommen til VIBO s afdeling 103 Nivåhøj III Nivåhøj 69-79, 2990 Nivå Nivåhøj III blev opført i 1980-1982 tegnet af arkitekt Svend Høgsbro. Afdelingen består af 11 terrassehuse med 15-18 lejligheder i

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017 SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND Juni 2017 INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER

Læs mere

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygningen af Kongens Ege til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser Eksisterende bygning Beskrivelse Kongens Ege og omgivelserne:

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk Elsehus Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled balder.dk 1 Frirum til familiehygge på Kalvebod Fælled Tæt ved Elsehus ligger Himmelhøj Naturlegeplads, der er spækket med små

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 280.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

M M TIL BOLIGBYGGERI PÅ HAVNEN I GLYNGØRE IDÉOPLÆG ARKITEKTER IDÉOPLÆG TIL BOLIGBYGGERI PÅ HAVNEN I GLYNGØRE

M M TIL BOLIGBYGGERI PÅ HAVNEN I GLYNGØRE IDÉOPLÆG ARKITEKTER IDÉOPLÆG TIL BOLIGBYGGERI PÅ HAVNEN I GLYNGØRE IDÉOPLÆG TIL BOLIGBYGGERI PÅ HAVNEN I GLYNGØRE matrikel 1m IDÉOPLÆG VEDR BOLIGER PÅ GLYNGØRE HAVN På adressen: Havnen 2 Glyngøre 7870 Roslev 1 Baggrund På nuværende tidspunkt ligger en hvid murstensbygning

Læs mere

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri 2007 Kongsberg Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri Kongsberg A/S Kongsberg er et ejendoms- og udviklingsselskab, der på få år har opnået gode resultater indenfor projektudvikling

Læs mere

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN Boliger med udsigt til by, himmel og hav Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 77 m 2 til de største på 150 m 2. Boligerne sikrer med deres

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Bo nyt og centralt i Helsingør

Bo nyt og centralt i Helsingør Bo nyt og centralt i Helsingør 28 nyindrettede lejligheder køb eller leje Fiolgade 13 1 2 Indhold Fiolgade 13... 5 Helsingør... 6 Ejendommen... 8 Lejlighederne... 9 Plantegninger... 10 Oplev lejlighederne

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

West Coast. Lejeboliger. Park

West Coast. Lejeboliger. Park West Coast Lejeboliger Park Teglholmen - her bygger vi drømmeboliger Tusindvis af teglsten blev gennem mange år lavet af flittige hænder på Teglholmen. I dag bygger vi videre og skaber 140 moderne lejligheder

Læs mere

LEH. lavenergihuse.net arkitekttegnede huse

LEH. lavenergihuse.net arkitekttegnede huse LEH LEH 21 Horsens 145 m2 Byggeår 2012 LEH 21 Horsens 145 m2 Minimalistisk stil med ensidig tag hældning. Et hus, der åbner sig op, med store glaspartier, som giver optimalt lysindfald i living områderne.

Læs mere

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Høiriisgård bakker - en ny grøn bydel Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Parcelhuskvarter Motorvej Jernbane Byggegrund Århus Midtby Indfaldsvej Rekreativt naturområde Situation Byggegrunden er karakteriseret

Læs mere

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Almirida Beach Residence Kreta Grækenland Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Rekvirér detaljeret projektbeskrivelse N Ndr. Strandvej

Læs mere

VELKOMMEN TIL GUESTAPART/AARHUS. Det første hotel med service apartments og konferencefaciliteter i Aarhus.

VELKOMMEN TIL GUESTAPART/AARHUS. Det første hotel med service apartments og konferencefaciliteter i Aarhus. VELKOMMEN TIL GUESTAPART/AARHUS Det første hotel med service apartments og konferencefaciliteter i Aarhus. VELKOMMEN INDENFOR På GUESTapart kan du booke alt fra få overnatninger til længere ophold i vores

Læs mere

Kontakt os på telefon:

Kontakt os på telefon: Velkommen inden for hos 2E Bolig Projektsalg Vores boliger rækkehus eller lejlighed - er altid arkitekttegnede og indrettet med henblik på: Maksimal komfort, gennemtænkt udnyttelse af pladsen og en eksklusivitet

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND

SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER 20 BOLIGTYPEPLANER

Læs mere

Boulevardhuset/ Åboulevard 37/1960 Frederiksberg C

Boulevardhuset/ Åboulevard 37/1960 Frederiksberg C Boulevardhuset/ Åboulevard 37/1960 Frederiksberg C 19.10.2015 2/ Arealopgørelse/ Projekt/ Boulevardhuset - Åboulevard 37, 1960 Frederiksberg C Ejerstruktur/ Alhambra Invest 2014 ApS, Alhambravej 5, 1826

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Byggefelt 1.6 GARTNERHAVEN ODENSE TOWN HOUSES BYGNING 7

Byggefelt 1.6 GARTNERHAVEN ODENSE TOWN HOUSES BYGNING 7 Byggefelt 1.6 GARTNERHAVEN ODENSE TOWN HOUSES D. 2 3. 0 9. 2 0 1 9 BYGNING 7 GARTNERHAVEN ODENSE DUFTRANKEVEJ - 5200 ODENSE 1 GARTNERBYEN Tæt på Odense City og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter,

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere