Budskab fra Græsrødderne sendte Eva en sidste hilsen, kort før hun døde, som tak for hendes støtte til at sætte bevægelsen igang i foråret 2006.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Budskab fra Græsrødderne sendte Eva en sidste hilsen, kort før hun døde, som tak for hendes støtte til at sætte bevægelsen igang i foråret 2006."

Transkript

1 Tidligere begivenheder mm.: Eva Esmann Hun blev 83 år. Forfatteren Eva Esmann har levet et aktivt liv, altid med tanke for andre, i modstandbevægelsen og i særdeleshed som et stort aktiv i Foreningen Støt Christiania. Nekrolog i Politiken Budskab fra Græsrødderne sendte Eva en sidste hilsen, kort før hun døde, som tak for hendes støtte til at sætte bevægelsen igang i foråret Begravelsen foregår fra Christianskirken, efter sigende onsdag den 5. september kl. 12, hvis der er ændringer hertil sender jeg besked. Møder i Budskab fra græsrødderne & Rødderne Mandag den. 3. september kl , Borgbjergsvej 39 Praktisk forberedelse af deltagelse i 69-demo den 6/9 og Frivillighedsfestival den 8/9. Mandag den 10. september kl. 19 på Borgbjergsvej 39 Hvad er der brug for at Budskab fra græsrødderne gør? Diskussion af dagens politiske situation med fokus på, hvor der er mest brug for Budskab fra græsrødderne. Nogen bud på, hvad det kunne være for emner, vi skal sætte fokus på - dette er KUN et lille udpluk, det er ikke hensigten hermed at begrænse, men tværtimod vise bredden i mulighederne: - Arbejde for en folkeafstemning om den ny Unionsforfatning for EU (Prüm-traktat) - Stille de ansvarlige for Irak-krigen til regnskab og få Danmark til at betale krigsskadeserstatninger - Danmark skal ikke deltage i andre imperialistiske krige, hverken i Afghamistan eller Darfur - Danmark bør forbyde våbenproduktion - Ændring af de menneskefjendske asyl- og flygtninge-love - Det skal være lovligt at støtte befrielsesbevægelserne i Irak, Palæstina, Phillipinerne, Colombia og hvor det nu er, der kæmpes mod udbytning og undertrykkelse - Sætte en ny og meget mere omfattende dagsorden for Danmarks miljø-indsats (CO2-udslip=nul, offentlig trafik skal udbygges og altid være billigere end bil, grønne byer og grøn energi, osv.) - Minimering af den offentlige administration, maksimering af hænder til pasning, pleje, omsorg, uddannelse og forskning - Udgifterne må betales af dem der har råd (virksomhederne, miljonærerne, aktionærerne)

2 - Underskrevne internationale konventioner og aftaler skal overholdes (tortur, atomvåben) - Støtte Ungdomshus NU og Christiania Herefter fordeling af diverse praktiske opgaver og almindelig hygge og fællessang(?) Thomas Koppels allé Venstre slår sig i tøjret og forsøger på alle måder at miskreditere Thomas Koppels store betydning musikalsk og menneskeligt. Det er betegnende for VK(+DF)-regeringens forfølgelse at alt, der stiller spørgsmålstegn ved deres ultra-liberalistiske projekt. Ungdomshus - ungdomshus.dk Lørdag den 1. september Halvårsdemo - indkaldes fra hele landet - kl. 15 ved Nørrebrohallen og ved Carl Madsens Plads, Christiania. - kl mødes begge demonstrationerne på Kongens Nytorv. Torsdag 6. september 2007 kl 17:00 Fra 69 forskellige steder vil diverse grupper mødes kl på et hav af veje ud for husnumrene 69. Derfra går man til Blågårds Plads og samles til folkekøkken, musik mm - kl Trekronergade 69 og Thomas Koppel allé 69 - Budskab fra Græsrødderne - kl kæmpe fælles demo fra Blågårds Plads - kl Rådhuspladsen protest og musik. Frivillighedsfestival 2007 Lørdag den 8. september 11-17, Enghave Plads Frivillighedsfestival - arrangeret af frivillige sociale foreninger og projekter på Vesterbro og Kgs. Enghave. Læs programmet på vedhæftede flyer. Budskab fra Græsrødderne har sagt ja til at deltage med en bod. Palæstina - VI GLEMMER ALDRIG SABRA OG SHATILA København 13. september kl , Nørre allé 7, Nørrebro Boykot Israel København mindes massakrerne i de palæstinensiske flygtningelejrene Sabra og Shatila, Libanon, i 1982: - Forfatteren Carlo Hansen taler, der vil være musik. - Lys tændes på Skt. Hans Torv kl. 21.

3 2. oktober Vi forventer store demonstrationer foran Christiansborg mm. Budskab fra Græsrødderne skal selvfølgelig deltage. Mere følger, når vi nærmer os dagen. Folkeafstemning om EU Vi opfordrer til at støtte underskriftsindsamlingen Danmarks Radio Vi opfordrer til at støtte underskriftsindsamlingen De skriver selv om den: "DR er den eneste danske public service-station, der er helt uafhængig af økonomiske interesser. Men nu er byggeskandale og dårlig ledelse ved at sætte DR's mangfoldighed over styr. De bebudede nedskæringer vil ramme sporten, musikprogrammer, temaudsendelser, radiodokumentar, undervisningsprogrammer og meget, meget mere af det, der er med til at skabe sammenhængskraft i samfundet. Politikerne må komme DR til undsætning. Skriv under for at bevare et mangfoldigt DR, der kan give os alle noget for licenskronerne". Free Jose Maria Sison! I Holland er phillipineren Jose Maria Sison ved et indkaldt møde på politistationen andholdt og bortført af politiet for næsen af sin advokat og huse er blevet ransaget uden småligt hensyn til lovligheden. Dette til trods for frifindelse af Sison ved flere instanser for det påklistrede "terrorrist". Det er tilsyneladenden et forsøg på politisk pression af den phillipinske modstandsbevægelse NDFP. Det ser ud til at gangster-metoder er ved at blive hverdag i Europa! Læs mere på engelsk herom: Minoriteternes Grundlovsdag på Christiania 5. juni Vi er der ligesom sidste år fra kl , læs om dagen på christiania.org Mandag den 11. juni Kontortid i Sydhavnen fra kl Aktivistmøde fra kl. 19, samme sted

4 Lørdag den 16. juni Bydelsfest i Sydhavnen. Vi deltager i en bod sammen med Valby og Sydvest mod krig. Mozarts plads kl Sammen med lokale foreninger, partier mv. se hele programmet her: Lidt af det vi har deltaget i: Lørdag den 26. maj optrådte Las og Dissingerne på Ro's torv i Roskilde iført vores t-shirts. Stor sudces. Billeder flg. 17. maj torsdagen efter rydningen af Cigarkassen på Christiania organiserede vi en demo for Fristaden og Fristeder Uddelingsavisen blev uddelt og vi havde to boder i Fælledparken samt i Århus og odense den 1. maj. Protest på Rådhuspladsen, Kbh. mod behandlingen af afviste irakiske asylansøgere 21. april: Demo for flere fristeder den 31. marts Demo mod krigene i Irak og Afghanistan 17. marts Kontoret på Borgbjergvej 39 hos SydhavnsCompagniet blev indviet mer en meget vellykket Housewarming i København den 5. februar, vi siger mange tak til Karl Bille og alle deltagerne for en god aften Demo: Ungeren bli'r, torsdag og den Julemarked på Christiania Månefiskeren 9. december David Rovics, protestsanger US Arr. i samarbejde med Månefiskeren Plakat Græsrøddernes havde en flot café på den Internationale Ungdomslejr 28. juli 5. august 2006 Vi støtter osse Undeskriftsindsamlingerne Bevarelsen af fristederne. Huset i Århus, Christiania Ungdomshuset i København,

5 Stormøde i Budskab fra Græsrødderne Referat af stormødet den 9. maj 2006 i Blågårdens Medborgerhus Velkomst ved Gerd. Franco Invernizzi viste et filmklip fra koncerten hvor Annisette synger Messenger. Generel begejstring! Der blev oplyst om at der bliver udsendt en DVD med hele koncerten! Ordstyrer: Gerd, Referent: Cathrine 1. Vedrørende Koncerten: Koncerten har givet et overskud på , regnskabet er endnu ikke færdigt. Maden gav et overskud på ca kr. TAK til: - MOTO som leverede lyden gratis - Sealight som leverede lys gratis - Københavns stilladsarbejdere som satte scene gratis op - Corona som leverede lifte gratis - Til kunstnerne som kom til tiden og arbejdede under virkelig dårlige forhold. (en hilsen fra den palæstinensiske musiker Nasim som nød koncerten og virkelig gerne vil spille i forbindelse med græsrødderne i fremtiden) - til den smukke Thor og den dygtige Line for det flotte logo! og ikke at forglemme Leo Scherfig som bidrog med teknisk kunnen! - og alle de mange andre, som med deres indsats gjorde mindekoncerten til en uforglemmelig oplevelse - Et udpluk af udtalelser omkring koncerten: - Tak for græsrødderne, de giver liv! - Koncerten viser at vi sammen kan så meget mere end vi ellers tror! - Koncerten viste at der stadig findes meningsfyldt kunst - Thomas ide og ånd blev spredt til alle til koncerten. - Nogle christianitter sagde at det var år siden de havde oplevet den stemning i den grå hal som var til koncerten - Jeg var høj på stemningen i dagevis!

6 2. Fremtiden Planlagte aktiviteter: Indsamling af underskrifter på Budskabet fra Græsrødderne på hjemmesiden fortsætter Udgivelse af uddelingsavis rummende bl.a. hele Thomas Koppels Brev til Danmark Aktivist/kunstnerfest i juni på Karens Minde for arbejdet med Mindekoncerten den 27. april Budskab fra Græsrødderne deltager i den kommende tid også i: - Demo,erne den 17 maj Kgs. Nytorv / Christiansborg - Fredsfestival 20 maj på Karens Minde Kulturhus - Minoriteternes Grundlovsdag på Christiania 5. juni - International Ungdomslejr 2006 mod fascisme og imperialisme Isterød Høj- og Efterskole 28 juli-5 august Budskab fra Græsrødderne vil endvidere stå som arrangør af en STOR græsrodsfestival næste sommer! På forslag af Ulla Sandbæk blev det vedtaget aktivt at støtte Grundlovskomiteen af 2003 vedr. Irak-krigen i retssagen mod Anders Fogh for grundlovsbrud og opfordre til at man tilmelder sig som støttesagsøger. Der var en livlig udveksling af ideer og forslag til aktiviteter og udbygning af Budskab fra Græsrødderne. Budskab fra Græsrødderne vil også gøre sig synlig med en række mindre arrangementer/gadefester/koncerter sommeren og året igennem og på festivaller. Derpå sang Anne Marie Helger græsrodssangen af Arne Herløv Petersen Udtalelse fra mødet Derpå blev et forslag til udtalelse fra mødet læst op af Anne Marie Helger og vedtaget med små ændringer se Et nyt budskab gror frem Talspersoner for Budskab fra Græsrødderne Budskab fra Græsrødderne har foreløbig tre talspersoner

7 Anne Marie Helger Lars Grenaa Aktivgrupper Der blev stillet forslag om nedsættelse af en række aktivgrupper, som man kan melde sig til. De grupper der bliver lavet lægges op med kontaktperson på siden så man kan melde sig til alle grupper er åbne Der nedsattes på stedet en gadefest/koncert-gruppe og en festivalgruppe. ALLE AKTIVISTER KAN SENDE MAIL OM HVILKEN GRUPPE DE VIL VÆRE I TIL GRÆSRØDDERNES MAIL! Fra referenten Tak for et rigtig godt og positivt møde som referatet ikke kan yde retfærdighed. de mange inspirerede indlæg, lysten til at skubbe græsrødderne frem og de mange klapsalver er svært gengiveligt i et referat men gav mødet den ægte sprudlende græsrodsstemning! Cathrine Græsrods-koncert-café-gruppen Gruppen blev nedsat på stormødet den 9. maj og afholdt sit første møde den 12. maj.

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

1998 10. september Kvindeligaens Fredsdag 18. september, Gammeltorv Krav om fredelig løsning i Kosovo. 1999 Protest mod krigen i Jugoslavien

1998 10. september Kvindeligaens Fredsdag 18. september, Gammeltorv Krav om fredelig løsning i Kosovo. 1999 Protest mod krigen i Jugoslavien Kvinder i Sort demonstrationer fra 1998-2016 1998 10. september Kvindeligaens Fredsdag 18. september, Gammeltorv Krav om fredelig løsning i Kosovo 1999 Forår Protest mod krigen i Jugoslavien 2001 8. juni,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Mødereferat fra Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Tilstede: Alle aktive medlemmer i koret Afbud: Ingen Dato for møde: 24.01.2011 Sted: Holmens kirke Mødeleder og referent: Ordstyrer: Anni Mogensen

Læs mere

BfA demonstration Sandholm Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød Påskesøndag den 27. marts kl Referat

BfA demonstration Sandholm Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød Påskesøndag den 27. marts kl Referat BfA demonstration Sandholm Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød Påskesøndag den 27. marts kl. 14. Referent: Birgitte Kjersgaard Ordstyrer: Leif Bork Hansen 1. Siden sidst 2016 Referat 1.Tidsskriftet SOS

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere.

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere. Mødested: Svalegaarden. Tidspunkt: Torsdag, den 17. januar 2013 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Jens Skovgaard (JSK) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE)

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

3. Lejlighedstalen konfirmationstalen, bryllup, jubilæum: Enten at rose eller dadle.

3. Lejlighedstalen konfirmationstalen, bryllup, jubilæum: Enten at rose eller dadle. Møde i kommunikationsudvalget, 30.03.09 Tilstede: Leif El, Kim, Per E, Leif J, Per K, Sofie Referent: Sofie Oplægsholder: Nickles M. Köhling, Københavns Universitet Nickles er retorikstuderende og skolelærer.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv)

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) Dagsorden: 1) godkendelse af referat fra mødet d. 13/12 2017. Godkendt uden kommentarer. 2) meddelelser - mundtlig orientering

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015 LUNDBYE-VARDINGHUS-GUDNASON JAZZ KONCERT Gratis koncert for jazz- og musikelskere på Gammel Torv med trioen Søren Lundbye (piano), Henrik

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre!

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! 1. december 2010 Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! Tak fordi I vil være med til at tage ansvar. Fordi I stoler. Også på udlændinge.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren RIBE BRYGHUS Øl-arrangement BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag BOGCAFÉ De bedste bøger fra 2015 SANGAFTEN Syng med fra Højskolesangbogen JENS SMÆRUP SØRENSEN Forfatterforedrag

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Skolebestyrelsen. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde den Referat. Formanden: Evaluering af forældremøder

Skolebestyrelsen. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde den Referat. Formanden: Evaluering af forældremøder Skolebestyrelsen Ruds Vedby d 4.9 2018 Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde den 12.9 Kl. 17.30 18.00 Formøde forældre Kl. 18.00 20.30: Skolebestyrelsen. Fraværende: Mads Ordstyrer: Anne SB, Referent:

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 1. Valg af dirigent På forsamlingen valgtes: Referent: Jacob Vind Dirigent: Jesper Dannisøe Generalforsamlingen blev

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Kære allesammen velkommen til denne ordinære generalforsamling anno 2014 og dette er anden gang jeg beretter til generalforsamlingen. Det betyder også at min formandsperiode udløber

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2016 hos formanden.

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2016 hos formanden. Odder Jazzklub Referat af bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2016 hos formanden. Til stede var: Svend Donby (SD) Hanne Broe (HB) Klaus Terkildsen (KT) Stig Nielsen (SN) Ivar Rønsholdt (IR) Mogens Mehl

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 38 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Michaels tid 8. klasse spiller: Købmanden fra Venedig Alfe-engle Workshop Efterlysning Kalenderen September Onsdag d.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Bestyrelsesmøde. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Bestyrelsesmøde Møde tidspunkt Torsdag den 21.5. 2015 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Dagsorden Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Petersen Niels Andersen Mie Hansen Susanne Rystok

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus

Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus Vi er af Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) i Københavns Kommune (KK) blevet bedt om at lave en aktivitetsplan for at tiltrække lokale borgere

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Aktiviteter i KREDS 3

Aktiviteter i KREDS 3 Struer, Lemvig, Holstebro Vestjysk lærerforening inviterer alle konfliktramte medlemmer til at samles kl. 10.00 i den kommune, man er ansat i. Mødestederne er: Struer: Den nedlagte FAKTA butik i Bredgadecentret.

Læs mere

a. Status på økonomi/budget 2014. JN holder tæt kontakt med Marianne og med banken.

a. Status på økonomi/budget 2014. JN holder tæt kontakt med Marianne og med banken. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 16 skoleår 13/14 den 6. februar 2014 Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Karsten Olsen KO,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Lis, Ulla, Nanna, Henrik og Bente. Afbud fra: Bent, Niels Jørgen, Anne og Kirsten. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. oktober

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.05.2014 Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Møde nr. 28/2015 Dato : 22. april 2015 Tid : kl. 16.30 Sted : Fælleshuset, Hans Paaskes vej, Snekkersten Bestyrelsesmøde - referat Mødedeltagere : Ordstyrer Laila Rohde Mortensen (LRM) Formand Annemette

Læs mere

Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den

Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den Februar/Marts 2017 Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den 12.1. 2017 Dagsorden Velkomst og kort introduktion til det første møde med den ny medbestemmelsesstruktur, som vi kalder Direkte

Læs mere

Projektbeskrivelse Jazz på Balders Plads

Projektbeskrivelse Jazz på Balders Plads er en uafhængig jazz/roots scene, der hvert år afvikles sideløbende med Copenhagen Jazz Festival. Baggrund Scenen på Balders Plads har eksisteret i 7 år og har siden begyndelsen i 2011 været et initiativ,

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2014

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2014 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2014 Frivilligmarked 2014 Lørdag den 30. august kl. 11.00-15.00 på Gammel Torv i Aalborg Hvert år i slutningen af august afholder De Frivilliges

Læs mere

Vejledning til Hjertestarterdagen Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark

Vejledning til Hjertestarterdagen Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark Vejledning til Hjertestarterdagen 2017 Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark Opdateret maj 2017 Hjertestarterdagen 2017 I år afholdes Hjertestarterdagen i

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 9. august kl. 20.00 21.00, Medborgerhuset Egedal Dirigent: Lasse Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Lasse, Jan, Peter, Jacob, Helge, Lars, Dorte L., Kirsten, Christian, Annett og Merete (referent)

Læs mere

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde

KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde KLUBRÅDET Referat af Klubrådsmøde Dato & tid: 12. september 2005, kl. 16.30 17.45 Referent: Deltagere: Dennis Waldemar Tina (kaniner), Cecilie (natur- & klatring), Morten (musik), Marie-Louise (værksted),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

2200 Børn & Musik 2018

2200 Børn & Musik 2018 2200 Børn & Musik 2018 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro som har eksisteret siden 2013. Festivalen består i 2018 for første gang af to dele, en udendørsdel,

Læs mere

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Tilstede: Karsten (OIK) Louise, Jesper, Nikolaj (SOV) Anita (Syddanmark) Peter, Kenneth (Nordjylland) Thomas (Midtjylland) Johnny (KBH) Afbud: Ingen Ad.1. Ad.2. Ad.3.

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 3. december 2007 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 3. december 2007 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG DEN 3. december 2007 kl. 19.00 21.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. / mødet er røgfrit 2) Navnerunde. Thomas, formand party. Nillie & Kim formænd

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD Revyen holder fest JUNI 2018 1 UGE JUNI 2018 Fredag 1. 10.ca: Fredagstest i paratviden 11.00: Gymnastik Lørdag 2. Søndag 3. 23 Mandag 4. 10.00: Lille bytur Møllergade 10.00: Hjemlig

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Farvel kammerat Modkraft.dk. (http://modkraft.dk) Mindeord ved stilladsarbejderen og den faglige aktivist Niels Wegelands bisættelse.

Farvel kammerat Modkraft.dk. (http://modkraft.dk) Mindeord ved stilladsarbejderen og den faglige aktivist Niels Wegelands bisættelse. Side 1 af 15 (http://modkraft.dk) (spip.php?article14057) Andeas Albertsen:»Socialismen er et attraktivt ideal. Et ideal det er værd at kæmpe for og arbejde for.«(spip.php?article14057) 13 kommentarer

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start.

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 17. marts 2016 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere