Lystfiskerforeningen af 1926

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lystfiskerforeningen af 1926"

Transkript

1 Lystfiskerforeningen af 1926 Formandsberetning 2012 Det har været et godt år for Lystfiskerforeningen af Et rigtig godt teamwork i bestyrelsen har betydet, at bestyrelsens opgaver, efter min mening er løst på en meget til fredstillende måde. Det gode samarbejde i bestyrelsen og medlemmernes aktive medvirken har medført, at der på mange områder, har der har været en meget positiv udvikling i LF 126. Det var med stor ydmyghed overfor opgaven, at jeg fik overdraget formandsposten, der er stadig rigtig meget at lære og glæder mig over et suverænt godt bestyrelsesteam, hvor alle er engagerede og arbejder på lige fod. Opgaverne har været mange, da vi ud over den daglige drift af Lystfiskerforeningen er repræsenteret i bestyrelsen i både Karup Å sammenslutningen og Skjern Å sammenslutning. Der har også været en del møder i Danmarks Sportsfiskerforbund i forbindelse med landsdelsmøder, kasserer møder og ikke mindst repræsentant skabsmødet i DSF i foråret. I årets løb har der endvidere været afholdt en række arrangementer med meget flotte besøgstal. Vi har haft fremgang i medlemstallet, som er steget fra ca. 380 medlemmer til 388 medlemmer. Dog har der været et stort antal nye tilmeldinger ca sidst på året, hvilket sammen holdt med de 378 medlemmer der var der fristen for udmelding af foreningen var udløbet, gør at vi måske kommer op på 420 medlemmer i Medlemstilgangen kan vi konstatere fortsætter også i I hele 2012 har vi fået ca. 120 nye medlemmer. Måske hænger det sammen med bestyrelsens beslutning om at udskyde dagkortsalget ved Skjern Å en måned, for at tilgodese laksens tarv og medlemmerne.

2 Arrangementer Premiere Karup Å Lystfisker sæsonen blev på sædvanlig vis skudt i gang den 01. marts på Høgild Møllegård, hos vores gode vært Jens Åge. Vejret var fortræffeligt, Jens Mortensen stod for den gode ret specielt velsmagende pølser til suppen. Nils Iversen havde kontakt med flere fisk, hvor der var en rigtig stor imellem. Arrangementet var godt besøgt af ca. 30 medlemmer Premiere ved Skjern Å Tiden nærmede sig for premieren ved Skjern å og man ventede med spænding på de nye fiskeregler der blev offentliggjort medio marts. Disse regler er udformet så de er med til at bevare og fremme Skjern Å laksen. Skjern Å Sammenslutningen besluttede i 2012 at kvotefordelingen skulle tilgodese de foreninger der har fiskevand højt oppe i systemet. Dette skyldes at der blev fanget få fisk sidst på sæsonen i den øvre del af Skjern Å vandsystemet. 10 % af både den store og lille kvote blev tildelt det øvre system. Ved premieren ved Skjern å Kunne 37 fremmødte glæde sig til Bjarnes vel tilberedte og særligt velsmagende pølser, og i løbet af dagen nyde synet af 3 laks på godt 7 og 8 kg. Et historisk godt resultat ved Skjern Å. Det skulle senere vise sig, at laksene var vandret op i stort tal, med det resultat at kvoten var opbrugt allerede 02. maj Vandpleje Omme Å Inden premieren havde vores vandplejeteam med Jens og Bjarne i front været ved Omme Å for at rydde bevoksning langs Omme å ved Sønderskov Bro. Her blev skabt adgang til noget rigtig fint Laksevand langs Omme Å, også kaldet Det hemmelige fiskevand. 7 medlemmer af foreningen deltog

3 Skjern Å ved Skarrild Inden premieren ved Skjern å, blev der ryddet kraftig bevoksning i svinget opstrøms den store skrænt ved P1 Clasonsborg stykket, her var Bjarne primus motor. Disse to strækninger, viste sig senere at være rigtig godt prioriteret af vandplejeudvalget, da der er blevet fanget flere laks begge steder. Rekordlaksen i LF 1926 på 12 kg. og 107 cm blev taget ved Sønderskov bro. Tak for dette arbejde. Skjern Å - Clasonsborg I maj måned aftalte vandplejeudvalget v/jens Mortensen et samarbejde med Skovfogeden på Clasonsborg om rydning af træer langs Skjern å. Et meget flot stykke arbejde blev udført, hvilket resulterede i at flere 100 meter nye tilgængelige å strækninger på vores fantastiske vand ved Clasonsborg. En stor tak skal lyde til Danmarks lærerforening og skovfogeden, for det gode samarbejde. Vandplejeudvalget og alle medlemmer, som har deltaget i arbejdet med vandpleje langs LF 1926s fiskevande, skal have et meget stor tak for indsatsen den er af uvurderlig betydning for foreningen. Bevilling fra friluftsrådet Vedligeholdelsen er indtil nu sket med brugt grej, motorsave og buskryddere udlånt af venlige mennesker. Nu har Friluftsrådet imidlertid besluttet, at bidrage med 6700 kr., fra puljen af tips og lottomidler, i støtte til køb af nyt grej, motorsav, buskrydder og sikkerhedsudstyr i beslutningen lægger Friluftsrådet vægt på, at arbejdet foretages af frivillige hænder. De 6700 kr. udgør halvdelen af det beløb, et nyt og godt udstyr til det frivillige rydningshold koster. Restbeløbet betales af Lystfiskerforeningen af I Lystfiskerforeningen af 1926 er vi utrolig glade for, at vi med Friluftsrådets medvirken, nu får mulighed for, at få vores eget grej til naturvedligeholdelsen, og ikke længere skal låne os frem. Tak til Finn Høj Dahl, for din indsats med ansøgningen til friluftsrådet.

4 Øvrige arrangementer Lystfiskeriets dag Lystfiskerforeningen af 1926 deltog på Lystfiskeriets dag den 13 maj med arrangementet Børn og børnebørns lystfiskerdag. formålet var at sætte fokus på børn og børnebørn og bedsteforældre, vi kunne med glæde konstatere at der blev taget godt imod arrangementet, omkring 100 børn og voksne deltog i arrangementet, hvor vejr guderne var med os. Der var dejlig solskinsvejr. Der blev hentet insekter i åen, som blev studeret under mikroskop, Erik Jønson havde et rigtig godt tav på børnene som virkeligt blev fanget af denne nye verden. Tusind tak Erik Silkeborg fluebinderlaug ved Anders Almskov og Torben Thinggaard, viste efterfølgende hvordan man via fluebindingens vanskelige kunst forsøger at eftergøre insekterne. Tak til Torben og Anders. Fiskenes livscyklus blev på glimrende vis illustreret med lakse smolt i akvarium, som børnene efterfølgende satte ud i Skjern Å tak Svend for dette initiativ. Chris på Højkild lystfisker sø havde sat friske ørred ud i søen, der heldigvis var bide villige så der blev fanget omkring 35 fisk som blev målt og vejet af Jens Mortensen på festlig vis. Børne kunne vinde fine præmier sponseret til dagen. Og deltage i lodtrækning i løbet af dagen. Børnene fik sig en uforglemmelig oplevelse i forbindelse med indvejningen af fiskene Tak Jens. Sulten og tørsten blev stillet med snobrød og saftevand, her kom Bjarne for alvor på arbejde, 200 pølser i svøb blev vendt og drejet. Tak til samarbejdet med Silkeborg fluebinderlaug, herfra deltog Torben Tinggaard og Anders Almskov. En særlig tak skal lyde til de 2 instruktører Ingelise og Jens Frie fra DSF, som ydede en meget flot indsats til glæde for mange vordende unge lystfiskere og Deres bedsteforældre, der kunne glæde sig over at børnebørn fik en dejlig oplevelse. Stort set alle prøvede at fange fisk. En tak skal lyde til DSF, som havde leveret fiskestænger, reklamer, blade, flag og informationsmaterialer. Tusind tak til alle som hjalp til på dagen, som endte med at blive en stor succes.

5 Karup Å konkurrencen LF 1926 medvirkede ved afholdelse af Karup Å konkurrencen som igen i år gav flot overskud, på kr inkl. overskuddet ved salg af Karup Å Whisky. Carsten Fomsgaard deltog i en af bådene der sejlede med Whiskyen. Whiskyen blev sejlet i tønde ned ad Karup Å, for at den skulle få den helt særlige Karup Å aroma. Tak til Carsten Fomsgaard, for din indsats i forbindelse med konkurrencen, el fiskeriet og i vandplejeudvalget. Du gør en stor indsats ved Karup Å og jeg er meget glad for at du har påtaget dig den vigtige post som kasser i Karup Å Sammenslutningen. Natfiskeri ved Karup Å august - LF 1926 og Silkeborg fluebinderlaug afholdt arrangement på Høgild Møllegård. Deltagerne startede dagen med fluebinding hvor Torben Thinggaard og Morten Wølck demonstrerede fluebinderkunst af højaktuelle velfangende Fluer ved Skjern Å og Karup Å, og gav øvrige deltager en grundig instruktion i hvordan de skulle bindes. Guideline demonstrerede fluekast på græsplæne og ved selve åen, både med to hånds- og enhåndstænger. Herefter skulle fluerne og kasteevnerne stå sin prøve i løbet af natten. 18 deltagere deltog i arrangementet. Tak til Silkeborg fluebinderlaug og Børge Erland, som har været tovholder ved dette arrangement Silkeborg Fluebinderlaug har givet flere borde og stole til Høgild Møllegård, således at der nu er plads til at flere mennesker kan få en side plads. Det giver mulighed for at vi måske også kan holde vores generalforsamling på Høgild Møllegård. En flot handling af fluebinderlauget. Afslutning på Høgild møllegård 30. oktober var der afslutning på Høgild Møllegård, en hyggelig dag med 16 deltagere og friskfanget havørred til suppen. Tak til webmaster Eva Maria Jensen, som var stand In for den faste kok Jens Mortensen suppen var rigtig fin. Som det fremgår, har vi haft stor glæde af at kunne mødes på Høgild Møllegård, derfor en stor tak til Jens Åge på Høgild møllegård, for den store gæstfrihed og det gode samarbejde.

6 Havfisketur Lørdag den 03. november var foreningen på havfisketur på Lillebælt, hvor 20 deltagere om bord på båden Mira3 hyggede sig med at fange hvilling og torsk, se på hvaler, og nyde Evas gode kage til kaffen og hinandens gode selskab. Det var et rigtigt godt arrangement, som oveni købet resulterede i et lille overskud til foreningen på ca. kr. 2200,-. (Formanden og fulderik) Tak for initiativet og et hyggeligt arrangement - Nils. Øvrige aktiviteter Tak til Svend som yder et flot arbejde som nyt bestyrelsesmedlem i Skjern Å sammenslutningen, hvor Svend er ansvarlig for kontroludvalget. Kontroludvalget spiller en meget vigtig rolle i administrationen af laksekvoten. Ved Karup Å deltager Mikael Rønsholdt og Carsten Fomsgaard i Vandplejeudvalget Tak for indsatsen. Mikael er som sædvanlig tovholder på bladet Å- folk, med hjælp fra Nils Tak Mikael. Danmarks ældste laksefisker Foreningen var med til at fejre Jens Hogaards 100 års jubilæum. Jens Hogaard har været formand for foreningen i 14 år, og er æresmedlem i foreningen. Foreningen gav Jens Hogaard en flaske 12 år gammel Whisky og indrammet klassisk lakseflue. Jens var meget taknemmelig for opmærksomheden. Jubilæet blev holdt i Århus, hvor der i det lokale forsamlingshus var dækket op til nøjagtigt 100 mennesker. Her var foreningen repræsenteret ved Svend Laursen, Niels M. Svalebøg, Emilie Svalebøg og Tonni Kjær Jensen.

7 PR aktiviteter Å- folk har i mange år været foreningens primære informations og talerør, men er nu suppleret med nye medier. PR aktiviteterne i Lystfiskerforeningen af 1926, har nu 4 ben at stå på: - Hjemmesiden, - Face book, - Å- folk, og - DSFs medlems system. Juni måned gik Lystfiskerforeningen på Face book. Dette medie kan vi se - er meget besøgt, Der er allerede omkring 125 likes tilkendegivelser om hjemmesiden. Der er næsten dagligt nye informationer på face book. Vores hjemmeside og tilstedeværelse på Face book har været en stor succes. Tak til vores Webmaster Eva, som i fællesskab med Nils har styret hjemmesiden på bedste vis. Hjemmesiden og face book har konstant øget besøgstal og er blevet en vigtig parameter i forhold til at gøre LF 1926 synlig for omverden. Nils M. Svalebøg, skal have en stor tak, for det flotte arbejde der er udført. DSF medlem system, giver os mulighed for at kommunikere direkte til vore medlemmer når der er vigtigt nyt. Dette vil vi benytte os mere af i fremtiden. Nyt juniorudvalg LF 1926 forsøger at sætte fokus på juniorer ved at oprette et juniorudvalg. Vi er meget glade for at Torben Thinggaard og Anders Almskou har påtaget sig denne opgave. Anders Alamskov har derfor deltaget på DSFs juniorlederkursus. Der er meget få junior medlemmer i foreningerne i tilknytning til DSF. Vi har i LF 1926, følt at vi gerne ville yde vores bidrag til juniorarbejdet. Tak til Anders og Torben fordi I er gået i gang med krum hals, det kan kun gå fremad.

8 Økonomien Bestyrelsen har meget stor fokus på økonomien og forsøger at sikre en fornuftig økonomi, som kan bære på langt sigt og gør foreningen mindre sårbar. Vi er ikke i øjeblikket proaktive i relation til at skaffe mere fiskevand, da vores vurdering er at nuværende fiskevand i stor udstrækning dækker medlemmernes behov, men vi får af og til tilbudt nyt fiskevand hvilket vi løbende forholder os til. Økonomien vil Per komme meget mere ind på senere. Tak til Per for din ukuelige og meget stor indsats, med at styre medlemsadministrationen og foreningens økonomi. Du har en guldgruppe af viden om alt og alle som alle har stor glæde af. Lodsejere En særlig tak skal gives til vore lodsejerne for det fortrinlige samarbejde vi har haft, uden Deres velvilje og gæstfrihed, kunne foreningen ikke eksistere. I den forbindelse kan jeg nævne at vi i 2012 har indgået en ny 5 årig aftale med Danmarks Lærerforening om fiskevandet ved Skjern Å og Karstoft Å. Tak til tidligere bestyrelser Lystfiskerforeningen har gennem de seneste år været i en positiv udvikling. Hovedaktøren i denne udvikling er Laksen og havørreden, men fremgangen for foreningen skyldes i høj grad tidligere bestyrelsers satsninger og beslutninger omkring fiskevand og økonomi. Vi må derfor være meget taknemmelige for det arbejde der er udført, af tidligere bestyrelser, helt tilbage til 1926, som gør at det i dag er muligt som medlem af foreningen at nyde den fantastiske vestjyske natur med mulighed for ved Karup Å s og Skjern Å s smukkeste vandløbs strækninger at møde den vidunderlige skabning laksen og havørreden. En helt særlig tak skal dog lyde til hovedaktørerne i foreningen: Vi må ikke glemme at rette en særlig tak til hovedaktørrene i foreningen Laksen og havørreden, som heldigvis har taget godt imod de tiltag, der gennem tiden er gjort i relation til miljøforbedringer i Å løbene, siden den sidste rest af laksestammen blev fundet i Karstoft Å i starten af 1980erne.

9 Laksen i Skjern Å og havørreden i Karup Å der genetisk er helt unikke, har i kraft af deres skønhed og størrelse skabt international opmærksomhed, så meget, at vores meget dygtige fiskemester Søren Larsen på DCV rejser til Norge og holder foredrag om laksen i Danmark. Laksen og havørreden har stor økonomisk værdi ikke mindst for LF 1926 og tillægges stor betydning, når der skal tages beslutning om miljømæssige foranstaltninger, til forbedring af vandmiljøet. Det er derfor af stor betydning, at fiskeriet efter laksen og havørreden forgår med allerstørste respekt for fiskene i alle fiskeriets faser. Det er derfor et rigtig godt tiltag, at DSF i samarbejde med DCV har udgivet folderen Danske Laks og havørred. Folderen er et rigtig godt redskab til at informere om, hvordan man håndterer laksen og havørreden. Og rigtig god information om laksen i øvrigt. Det er enhver lystfiskers pligt, at sætte sig ind i reglerne for fiskeriet efter laks og håndtering af laksefiskeriet i alle dets faser. I den forbindelse vil jeg gerne rose medlemmer af LF 1926, da vi kan konstatere at vi ikke har haft en eneste sag om forkert brug af agn eller regler der ikke er overholdt. TAK for det. Trusler mod laksen og havørreden Desværre må vi med stor bekymring være vidne og tilskuer til problematikkerne omkring burlaks i Norge, hvor man ikke kan overskue konsekvenserne. Desværre ser det ud til, at havlus problematikken også påvirker laksestammerne i Danmark. Det ser ud til at store mængder dambrugslaks også medfører hurtig spredning af andre laksesygdomme. Der lurer mange farer og trusler imod vores laks og havørred, som kræver vores største opmærksomhed i fremtiden Disse helt unikke væsner har en uvurderlig betydning for foreningen og miljøet i og langs vandløbene, og for os mennesker, der færdes ved åerne og fisker. Jeg stiller mig nogen gange mig selv spørgsmålet Er det en selvfølge at alle skal have mulighed for at fange en laks? Tænk på hvilke krav en jæger skal opfylde, før han kan gå ud og skyde et krondyr.

10 Det er et unikt væsen, som der er gjort kæmpe indsats for at få tilbage til den Danske natur. Lad os fortsat kæmpe for Laksens og Havørredens Tarv Generalforsamlingen og medlemmer Jeg vil sluttelig sige en stor tak til alle jer, som har mødt op i dag og til alle medlemmer i foreningen, for jeres støtte - via medlemskabet og frivillig arbejdskraft, stort som småt. Denne støtte er, af alt afgørende betydning for foreningens fremtid. Aktivitetsniveauet vil ikke blive mindre i 2013 og 2014, hvorfor der fortsat er brug for jeres støtte, Jeg vil derfor gerne opfordre jer til at melde jer til frivilligkorpset, ved at udfylde sedlen som ligge på jeres bord. Her har i også mulighed for at give ris og ros og komme med eventuelle forslag som bestyrelsen kan bruge i det videre arbejde for Lystfiskerforeningen af Hermed vil jeg slutte af og sige tak for året der er gået, i vores dejlige forening Lystfiskerforeningen af 1926 Citat fra Den fuldkomne fisker: Hvis man er en fiskermand, Lever man i lykke. Livets møje, strid og brand Blæser man et stykke Al vor fryd Er en dyd; Det er sundt intet ondt; Vi har ret fiskedræt, det kan skade ingen! 13. januar 2013 Tonni Kjær Jensen

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 39. Maj. 2018 Gjern Fiskeriforenings konkurrence løber af stablen på lørdag den 5. maj. I år skal vi igen på messe i Skarrild og vores spinnedag bliver flyttet

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

46. årgang - nr.2 April 2016

46. årgang - nr.2 April 2016 46. årgang - nr.2 April 2016 Kig godt på det, for nu smutter det. Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf. 42528499 Tlf. 98623739

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 31. April. 2017 Fiskekonkurrence, gydebanker og vandråd, det er noget af det dette nyhedsbrev omhandler. Vi kan konstatere at mange af vores medlemmer endnu ikke

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å.

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å. Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2018 En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved.

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved. Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (3) 6319 Afbud: ingen. Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup Jensen, Kent Ager, Ole Dastrup,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Kolding Sportsfiskerforening

Kolding Sportsfiskerforening Medlemsudvikling: Vi budgetterede med 500 medlemmer i 2014, og vi var 493,og det er mindre end i de foregående år. I 2013 var der 527og i 2012 var der 593. Vi kan så glæde os over at medlemsnedgangen ikke

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune

Anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune Anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune Herning Kommune som attraktiv lystfiskerdestination Flotte laks, af oprindelig stamme, i Skjern Å, og meget store havørreder i Karup Å,

Læs mere

Stort fokus på laksefiskeriet

Stort fokus på laksefiskeriet Stort fokus på laksefiskeriet Turisme, udsætninger, hvilken vej skal vi? Hvorfor er opgangen i Skjern Å stagneret? Uklart vand skæmmer Skjern Å, hvorfor? Lystfiskerfangede laks 1500 1000 500 0 Laksefiskeriet

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 2006 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Vi har opfyldt udsætningsplanen for vores område leveret fisk til Tangeværkets pligtudsætning, leveret

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

Velkommen til kick-off på Destination Skjern å

Velkommen til kick-off på Destination Skjern å Velkommen til kick-off på Destination Skjern å Samarbejde mellem Ringkøbing- Skjern Kommune, Ringkøbing Fjord Turisme, Herning Kommune og Danmarks Center for Vildlaks Fantastisk naturressource Erhvervs-

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 33. Januar. 2018 Årets første nyhedsbrev skal som sædvanligt omhandle foreningens generalforsamling og kommende aktiviteter. Torsdag den 1. februar, afholder

Læs mere

46. årgang - nr.3 Oktober 2016

46. årgang - nr.3 Oktober 2016 46. årgang - nr.3 Oktober 2016 Hunfisk, 87 cm og 7,4 kg. Fanget af Rasmus Schnügger Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Formandens beretning 2013. KS Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Formandens beretning 2013. KS Generalforsamling 2013 Formandens beretning KS Generalforsamling 2013 Formandens beretning Medlemsudvikling: Vi må konstatere at vi i 2012 har haft en mindre medlemstilslutning end i de foregående år og at vi med udgangen af 2012 var 593 medlemmer

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 2008 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Ørredfonden har rundet de 37 år og trives stadig. Gudenåens Ørredfond har i 2008: opfyldt udsætningsplanen for

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Forårets indberetninger Nyt mærke indført

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Forårets indberetninger Nyt mærke indført K L U B B L A D Bornholmerklubben Nummer 1 2014 Forårets indberetninger Nyt mærke indført I dette nummer: I dette nummer: Jolle, Mesteren Golle viser og de tænder tre andre igen på tur. 4 Røsnæs 4 Store

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Sensommerhilsner til jer alle sammen

Sensommerhilsner til jer alle sammen Sensommerhilsner til jer alle sammen September 2012 Hos Familier med kræftramte børn sender vi dig denne hilsen med stor tak for din støtte, som gør det muligt for os at afholde rigtig mange nyttige aktiviteter

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Hvilke aktiviteter skal VSF tilbyde?

Hvilke aktiviteter skal VSF tilbyde? Hvilke aktiviteter skal VSF tilbyde? Bred enighed om at der udføres et godt arbejde i de 3 hoved-grupperinger i VSF (Senior, Klub 60+ og juniorafdelingen) Fortsæt med vinteraktiviteter o Vær opmærksom

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

SALMON AND SEATROUT SOLUTION.

SALMON AND SEATROUT SOLUTION. Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere. Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen Revideret den 15. Marts 2016 Foreningspokaler gennem tiderne Gennem tiderne er der fanget mange store og fine fisk i vores fiskevand. Hvert år uddeles der pokal for største registrerede havørred, laks,

Læs mere

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Denne beretning er fælles for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond- Skibelund Havørredopdræt. Vi har I Ørredfonden

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Per Hougaard med laks 5,7kg/79cm fanget 17. september 2015 med ønske om god Gudenå konkurrence! Oktober 2015 I dette nummer af Gudenå Nyt er der informationer

Læs mere

Færøerne. sildehaj torskefisk store FLADFISK ørreder & laks

Færøerne. sildehaj torskefisk store FLADFISK ørreder & laks Færøerne sildehaj torskefisk store FLADFISK ørreder & laks Færøerne Alle danskere ved jo, hvad Færøerne er, men det er pudsigt, at så få har været på besøg deroppe. Denne gruppe af øer i nord Atlanten,

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Tengslemark Ny Grundejerforening Den 14. april 2019 Bestyrelsens beretning 2018 Vejret Ja, så er den første sæson gået, hvor jeg har været formand, og som det er blevet bemærket, har vi haft en forrygende

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Orientering 2014. Bestyrelsen 2015. Kontaktpersoner: Fiskerikontrol: Wilfred Højgaard Tlf. 23 82 00 31

Orientering 2014. Bestyrelsen 2015. Kontaktpersoner: Fiskerikontrol: Wilfred Højgaard Tlf. 23 82 00 31 Orientering 2014 [Indsæt dato] Bestyrelsen 2015 Formand: Jan Snejbjerg Jensen Asgårdvej 33, 7800 Skive - Tlf. 40 90 39 49 Mail: jan.snejbjerg@gmail.com Næstformand: Thyge Andersen Ulkærvej 34, 7840 Højslev

Læs mere

LIMFJORDENS ØRREDDAGE

LIMFJORDENS ØRREDDAGE LIMFJORDENS ØRREDDAGE 12-13 APRIL 2014 www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier i kategorierne Største Havørred, Bedste

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nr. 18 Februar 2012 Årgang 86. Medlemsorientering for LF26

Nr. 18 Februar 2012 Årgang 86. Medlemsorientering for LF26 Nr. 18 Februar 2012 Årgang 86 Medlemsorientering for LF26 WWW.LF26.DK Lystfiskerforeningen af 1926 s bestyrelse 2012 Formand: Tonni Kjær Jensen Lyøvej 9, Hammerum, 7400 Herning Tlf. 97 11 96 22 Mail: t.kjaer.jensen@gmail.com

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019 Indhold Waders News nr. 2 2018 Side Forside Waders bestyrelsen 3 Waders krogen 4 På tur med Gynter og Skralde 5 Jægeren og Lystfiskeren put & take 6 Makreller ved Hou 7 Waders arrangementer 8-10 Waders

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

1. maj - 3. maj 2015

1. maj - 3. maj 2015 INTERNATIONAL H-BOAT CLASS 1. maj - 3. maj 2015 Tro det eller lad vær... Silkeborg Sejlklub afholder i år det fyrretyvende H-båds stævne i træk DET SKAL FEJRES! Vi håber derfor at pensionerede - gamle

Læs mere

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak.

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak. Torshavn 6 juni 2007-06-10 Til Nordplus Junior. Tak for jeres tilskud til vores studietur til Uummannaq. Vi er vel tilbage på Færøerne efter en uforglemmelig tur til Uummannaq. Vores kontaktpersoner i

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande!

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Søren Larsen, Danmarks Center for Vildlaks, (Arbejde) Skjern Å Sammenslutningen og Dansk Laksefond, (Fritid) Laksefangster!

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2014

Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2014 Udvalgsberetninger Vejle Sportsfiskerforening 2014 Beretningerne fremlægges ikke detaljeret på generalforsamlingen. Der afsættes imidlertid tid af til evt. uddybende spørgsmål. Indholdsfortegnelse: Arrangementsudvalget

Læs mere