Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning."

Transkript

1 Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering er på ialt 950 medlemmer, 881 medllemer under 25 år og 69 medlemmer over 25 år. Medlems tallet har igen været stigende i denne sæson, helt nøjagtigt er der tale om en fremgang på 15%. Samlet set er der tale om at vores medlemstal er fordoblet fra 2017 til Sæsonen har budt på mange tiltag i vores forening, her vil jeg specielt fremhæve bestyrelsens beslutning om at fastansætte 2 lønnede medarbejdere. En Sportschef, med det formål at styrke vor forenings struktur og udvilking på det sportlige område samt en administrativ medarbejder / koordinator der i det daglige er med til at løse opgaver for at vor forening kan følge med den udvilkling som vi er midt i & mindske presset på de frivillige i vor bestyrelse. Det har været en lille udfordring for en forening som vores hvor bestyrelsen består af frivillige at få fastansatte medarbejdere, det har vi som bestyrelse måtte erkende med de udfordringer der har været men set i det store perspektiv har beslutnigen været den rigtige. For at få det hele til at gå op i en højere enhed, kræves et stort planlægnings arbejde af klubbens trænere & bestyrelse samt frivillige forældre. En stor tak alle jer der har været med til at yde denne ekstra indsats her i Hvidovre Gymnastik med bla. årsprogrammet, program til vores forårsopvisning, tilmelding til opvisninger og konkurrencer samt hjælp til gentagne flytninger af et væld af redskaber i løbet af sæsonen. Tusind tak til jer alle for det kæmpe arbejde I alle udfører i Hvidovre Gymnastik, uden jer ingen Hvidovre Gymnastik. En kæmpe tak til Flemming Hersig & Søren Barlund for jeres ekstra ordinære store engagement og al det arbejde som I tager på jeres skuldre her i Hvidovre Gymnastik. Hvidovre Gymnastik har stor focus på socialt samvær og leg for både børn & voksne, det er og vil altid være en vigtig faktor i Hvidovre Gymnastik, således at der også i fremtiden vil være tid og plads til hygge og sjov i vores forening. ÅBEN HAL i Spring & Motorik centeret er fortsat en kæmpe succes til stor glæde for rigtig mange børn og voksne. ÅBEN HAL er blevet en fast del af vores forening.

2 Hvidovre Gymnastik uddanner løbende vores trænere, således at vores trænere fortsat kan udvikle sig til fælles gavn for klubbens medlemmer og trænerne selv. Der er stigende omkostninger forbundet med disse uddannelser, bestyrelsen i Hvidovre Gymnastik har stor focus på denne problemstilling. Bestyrelsen arbejder løbende på at tiltrække interesserede sponsorer til vor klub som kan hjælpe med tilskud til økonomien i vores klub. Bestyrelsen forsøger via sponsorater at holde igen på en øget egenbetaling for foreningens medlemmer. Sponsorer & tilskud fra puljer, : OISTER, REMA 1000, Flex skilte & TrykPortalen, disse 4 virksomheder har indgået en ny 2 årig aftale med et samlet økonomisk tilskud til Hvidovre Gymnastik på minimum kr ,- Hvidovre Gymnastik modtager hvert år et aktivitets tilskud fra Hvidovre kommune, tilskuddet bliver desværre generelt mindre år efter år pr. medlem men pga. af vores øgede medlemstal og tilhørende større egenbetaling forventes et ekstra ordinært større beløb fra kommunens aktivitets tilskud i år. Hvidovre Gymnastik er vokset til den 3. største idrætsforening, kun overgået af HIF Fodbold & Hvidovre Svømmeklub. Hvidovre Gymnastik er ligesom tidligere en del af Hvidovre kommunes sponsorpulje, denne aftale løber frem til sommeren Hvidovre Gymnastik er i dialog med Idrætsrådet og vi forventer i løbet af 2020 at ansøge Hvidovre kommune om at blive godkendt og forhåbentlig optaget som klub med økonomisk støtte fra Hvidovre kommunes Elite Idræts pulje. Motions afdelingen: Børnehold; Hvidovre Gymnastik har 4 hold for Familiegymnastik, 26 gym-spring hold for mindre piger og drenge og så selvfølgelig Solstrålerne. På samtlige børnehold er der fuld fart på, det helt fantastisk at se hvordan børn & forældre i bevægelse og blive udfordret af vores dygtige trænere. Solstråler har desværre igen år ikke så mange deltagere på holdet som tidligere, vi prøver i denne sæson at få holdet til at køre som satelit klub på bostedet Hulegården i Brøndby men det er desværre lidt op ad bakke men vi kæmper videre. Fortsættes næste side!!

3 Senior60+ holdet: Antallet af deltagere på 60+ sundhedsholdet er på ca. 40 medlemmer. 60+ sundhedsholdet holder fast i traditioner med social samvær såsom kaffe & kage hygge en gang hver måned samt julefrokost der altid afholdes i vort klublokale. Senior 60+ sundhedsholdet er fortsat en kæmpe succes takket været vores fantastiske træner, Birgitte Mortensen der i samarbejde med holdets deltagere arrangerer rigtig mange sociale arrangementer, dagture og ferierejse. Super fantastisk at følge jeres skønne hold. Team-Gym afdelingen: Foreningens opvisningshold & Team-Gym konkurrence hold har i det sidste års tid trænet flittigt 2 til 3 x ugentligt i Sønderkær hallen. Hvidovre Gymnastik har et stort potentiale af dygtige gymnaster, der er fortsat udvikling & fremgang for samtlige gymnaster Denne fremgang skyldes vort team af super engagerede og dygtige trænere og ungdomstrænere der med de nye faciliteter kan motivere vores gymnaster til at udvikle sig meget hurtigere end tidligere. Hvidovre Gymnastik har 3 opvisningshold med I alt 101 gymnaster. Hvidovre Gymnastik har stadig stor tilgang af drenge gymnaster i vor Team-gym afdeling. For 3 år siden var der 8 gymnaster, sidste år 15 gymnaster og i år er der 28 drenge gymnaster. Det er et super flot stykke arbejde der udføres af et meget engageret trænerteam, de brænder virkelig for vores drenge konkurrencehold. Vores pige hold er i fortsat medlems tilgang og her har niveauet virkeligt rykket sig markant i den positive retning. Generelt markerer samtlige Team-Gym konkurrence hold sig rigtig pænt i de landsdækkende konkurrencer og målet er at alle hold vil blande sig mellem landets bedste klubber i de kommende år. EuroGym 2020 bliver afholdt i Rejkavik på Island. Jeg er sikker på at Hvidovre Gymnastik endnu en gang vil sætte sit aftryk på dette kæmpe gymnastik-event og måske igen markere sig som største hold fra Danmark. Hvidovre Gymnastik s hold vil med garanti bestå af både drenge & piger ligesom da holdet tog afsted til Liege i Belgien. Jeg vil endnu en gang takke de deltagende trænere og ledere for deres deltagelse i turen til Liege, uden jer kunne det ikke lade sig gøre for vores mange gymnaster at deltage i EuroGym oplevelsen.

4 Forårsopvisning For 3. år i træk afholdes vores store opvisning lørdag d. 15. Juni I Avedøre Idætscenter. Straks efter vores generalforsamling, skal der nedsættes et udvalg som vil starte planlægning af vores store opvisning. Ved opvisningen forventes flere gæstehold og endnu flere hold end tidligere fra vores egen forening, det bliver garanteret en helt fantastisk Hvidovre Gymnastik dag. Jeg har forespurgt vor Borgmester Helle Adelborg, om hun har mulighed for at komme til vores opvisning og åbne dagen som hun plejer, svar forventes snarest muligt. Ingen forårsopvisning uden mange frivillige: Igen i år skal der selvfølgelig være en salgsbod med god indtjening til klubkassen, jeg håber inderligt at rigtig mange forældre vil vise deres interesse og stille sig til rådighed. Jeg håber også at rigtig mange forældre vil stille sig til rådighed fredag- & lørdag aften med at flytte redskaber fra Søndekærskolen og retur efter forårsopvisningen. På forhånd tusind tak til alle de mange frivillige der på forskellige måder vil være med til at skabe rammerne for en fantastisk dag for Hvidovre Gymnastik d. 15. Juni. Hvidovre Gymnastik i dialog. Hvidovre Gymnastik bestyrelse & udvalgte trænerne deltager årligt i lokale samt landsdækkende arrangementer såsom årsmøder, generalforsamlinger & temamøder indenfor DGI & GYM Danmark med det for øje at holde sig informeret om udviklingen af gymnastikken på landsplan, hertil kontakt til de lokale kommunale instanser her i kommunen, såsom Idrætsrådet, Center for Kultur & Fritid, Sundhedscenteret, Handicap-rådet, Kommunal bestyrelsen og Borgmesteren. Jeg er fortsat medlem af Folkeoplysningsudvalget og jeg er samtidigt for 6. år valgt ind i det centrale fordelingsudvalg der varetager fordeling af hal-tider for samtlige foreninger i Hvidovre. Jeg mener at det er vigtig for os som idrætsforening i Hvidovre at vi aktivt deltager i kommunens arbejde, på den måde har vi som forening mulighed for at få medindflydelse på fremtidige beslutninger i Hvidovre kommune. F.eks kan nævnes, at det er Folkeoplysningsudvalget der varetager fordeling af ansøgninger om aktivitets tilskud til foreninger, godkendelse af ansøgninger vedr. eventuelle nye faciliteter mm. til endelig beslutning i kommunalbestyrelsen. Som medlem af Folkeoplysningsudvalget har jeg løbende indsigt i rigtig mange spændende opgaver som bearbejdes, debatteres & efterfølgende indstilles til kommunalbestyrelsen i Hvidovre. Jeg vil fortsat anbefale Hvidovre Gymnastik at repræsentanter for vores klub også er at finde i forskellige kommunale udvalg fremover.

5 Hvidovre Gymnastik s fremtid. Ansøgning om flere timer i Sønderkær hallen, både dag & aften timer; flere gymnastik timer i hallen, færre fodbold timer, fodbold ønskes udfaset i hallen. Udviet samarbejde med skolerne omkring brugen af Springdelen i Sønderkær hallen under kyndig ledelse af instruktører fra Hvidovre Gymnastik. Opdatering af redskaber er en absolut nødvendighed. Hvidovre Gymnastik vokser, flere interesserede dygtige trænere skal findes. Ansøgning om optagelse i Elite puljen i Hvidovre kommune. Hvidovre Gymnastik s bestyrelse ledes af frivillige, klubbens generelle medlemstilgang kræver en endnu større arbejdsbyrde, nye tiltag på det administrative område bliver en nødvendighed for at Hvidovre Gymnastik følge med i det daglige arbejde og fortsat udvikle sig til glæde for alle klubbens medlemmer. Økonomi: Hvidovre Gymnastik har en sund og solid økonomi. Vor kasserer Pernille Snitkær vil efter min beretning fremlægge godkendt regnskab 2018, foretaget af klubbens 2 revisorer & ekstern revisions firma overfor de fremmødte her ved vores generalforsamling. En stor tak til Pernille for det flotte arbejde du udfører som kasserer. Hvidovre Gymnastik håber at have dig som kasserer i mange år. Bestyrelsen. Som formand for Hvidovre Gymnastik vil jeg gerne takke alle i bestyrelsen for deres store indsats igennem det sidste år, tak for mange gode bestyrelses møder i en god og positiv dialog. En ekstra stor tak til Thomas Piper for hans arbejde med løbende at opdatere vores hjemmeside, samt til Karina S. Fredskov for hendes altid fantastiske engagement ved afholdelse af vores bestyrelsesmøder og mange andre arrangementer. Vi kan som bestyrelse være stolte over det arbejde som vi løbernde udfører til glæde for alle medlemmer i Hvidovre Gymnastik.

6 Indstilling, Nominering & Hædringer til Hvidovre Gymnastik. Jeg har som formand for Hvidovre Gymnastik indsendt følgende indstilling til Hvidovre kommune, Årets Idrætshædringer. Årest ungdom idrætsleder: Karina Byrialsen. Årest idrætsforening: Hvidovre Gymnastik. Hermed vil jeg afslutte min formandsberetning Finn Blohm Formand for Hvidovre Gymnastik.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 22. Marts : Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 22. Marts : Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 22. Marts - 2017: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2016-2017 øget sit medlems tal, vort medlemstal er øget til 472 medlemmer.

Læs mere

ANSØGNING OM OPTAGELSE I SPONSOR PULJEN i Hvidovre kommune.

ANSØGNING OM OPTAGELSE I SPONSOR PULJEN i Hvidovre kommune. ANSØGNING OM OPTAGELSE I SPONSOR PULJEN i Hvidovre kommune. Hvidovre Gymnastik ( HVG37 ) ansøger hermed om del i Hvidovre kommunes Sponsorpulje 2016+2017 1. Begrundelse for fortsat del i Sponsorpuljen.

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Endnu engang er det en fornøjelse at kunne fremlægge årets beretning med det formål at fortælle om de aktiviteter, der har været i foreningen, de aktiviteter foreningen har været

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Generelt i ROG. Beretning

Generelt i ROG. Beretning Beretning 2018-2019 Generelt i ROG Vi har i løbet af 2018 haft 1543 medlemmer igennem i sæsonen inkl. sommerhold. Vi har i de sidste mange sæsoner slået rekord med antal medlemmer, men i år er det ca.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Medlemsguide Sæson 2019/2020 Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Indhold Faciliteter...3 Gode råd til gymnasterne... 4 Lokalopvisning...5 Kontaktperson... 5 Kommunikation...

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Nyhedsbrev Region Øresund

Nyhedsbrev Region Øresund Nyhedsbrev Region Øresund Kære Leder Da vi fik god respons på det sidste nyhedsbrev har vi valgt at udsende endnu et. Denne gang med følgende indhold: Julehilsen Kommende arrangementer Ungdomsdelegerede

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

SKOLE OL Arrangørseminar

SKOLE OL Arrangørseminar SKOLE OL 2019 Arrangørseminar TAK! PROGRAM Hvordan går det med Skole OL? Hvorfor er I med i Skole OL? Skole OL 2019-21 Kaffe og kage Sådan håndterer I og vi et Skole OL stævne Finalen i Aarhus 2019 sådan

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Forretningsorden for HIK81. Senest opdateret : 01.01.2014

Forretningsorden for HIK81. Senest opdateret : 01.01.2014 Forretningsorden for HIK81 Senest opdateret : 01.01.2014 1 Indholdsfortegnelse Om Hik81... 3 Vision... 3 Værdier... 3 Målsætninger... 4 Generalforsamlingen... 4 Bestyrelsen... 4 Kompetencegrupper i bestyrelsen...

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset.

Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset. Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset. Bestyrelsens årsberetning. Medlemsstatistik: Selvom vi i den forløbne sæson har haft en beskeden nedgang i medlemstallet,

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov

Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov 2019 Hjørring Kommune Indhold Indledning Side 3 B75 Bordtennis Side 4 Hjørring Handicap Idræt Side 5 Idræt for Sindslidende Side 6 Springteam Nordjylland

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!!

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! En gymnastikforening er MEGET andet end gymnastik. Der er masser af opgaver, som kan give dig god erfaring, som du kan tage med dig på din videre uddannelse. Vil du have erfaring,

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00 Aktivitetsmøde i Gymnastik for Alle udvalget Hotel Scandic Hvidovre Lørdag den 25. oktober 2014 Kl. 16.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl.

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 13. marts 2018 Kl. 19.30 i klublokalet Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent Knud Høyer er foreslået af bestyrelsen og blev valgt 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter 1972 SYDMORS IF 1/6 Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlægning af regnskab 4. Valg af kasserer 5. Valg af

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere