Birthe Vernegaard Rauff

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Birthe Vernegaard Rauff"

Transkript

1 Birthe Vernegaard Rauff Hejsa Mit navn er Birthe Rauff og jeg har 1 pige som er kommende 8. klasses elev. Jeg har været en del af skolebestyrelsen i rigtig mange år. Jeg ønsker ikke at stille mig i vejen for bestyrelsesmedlemmer, som kan sidde alle 4 år, og det vil være helt fint med mig hvis jeg også bliver suppleant til skolebestyrelsen, vil blot hjælpe den nye bestyrelse på vej, i de sidste 2 år jeg har tilbage i folkeskolen. Det som ligger mig meget på sinde er antimobning og trivsel. Alle elever skal og bør føle sig sikker i skolen uden mobning og der skal være plads til alle uanset kultur og hinandens forskelligheder. Jeg er engageret og der er kun 2 eller 3 møder jeg ikke har deltaget i. Jeg syntes det er vigtigt, at når man melder sig til fx Skolebestyrelsen, at man så også gør sig helt klart, at man deltager i møderne og giver sit bidrag. Jeg vil i hvert fald gerne bidrage til at dine og mine børn får en så god, lærerig samt faglig skoledag som overhovedet muligt og der for stiller jeg på til endnu et skolebestyrelsesvalg.

2 Demi Erik Pihl Hansen Demi Hansen, far til Sarah, 6.A og Thomas 2.C, forsker og idrætslærer på et hospital i Region Sjælland. Jeg har i de sidste 4 år været en aktiv forældrerepræsentant i skolebestyrelsen. Jeg genstiller op til skolebestyrelsen, fordi jeg tror på, at jeg fortsat kan gøre en forskel i forhold til udviklingen for Gungehusskolen. Det er for mig vigtigt at Gungehusskolen ikke bare forsat vil være en god skole med de udfordringer vi nu engang har, men at skolen forsat udvikles i takt med de udfordringer vi bliver udsat for. Målet må være, at Gungehusskolen i sin helhed er og betragtes som en af Hvidovres bedste folkeskoler. Jeg synes at arbejdet i skolebestyrelsen er spændende og udfordrende i forhold til at få skabt en helhed for vores børns hverdag, hvor både det faglige, pædagogiske, sociale samt trivslen og fritiden skal rummes i både skolen og på SFO. De sidste 4. år har været spændende. Arbejdet med at føre kontrol med skolens virksomhed og redigering af skolens principper har været interessante. For mig har det især været behandlingen af henvendelser fra forældre, skolehjemsamarbejdet samt kommunikation som har været vigtige emner. Det er vigtigt at man med bl.a. med indførelsen af elektroniske læringsplatforme sikre, at hjemmet fortsat har en let og tilgængelig form til, at få indsigt og dermed kunne bidrage til ens barns udvikling. Jeg har haft stor fokus på skolens udearealer, herunder ny asfalt og renovering af indskolingsgården. Jeg er med i det store arbejde med at få skabt en god og fremtidssikret struktur for SFO og klub. Samt bidraget som forældrerepræsentant ved ansættelsessamtaler af mellemledere til skolens ledelse. Det er meget vigtigt, at vi som forældre tager den indflydelse vi kan få, så vi på den måde kan være med til at præge og udvikle ikke bare skolen, men også i høj grad fritiden for vores børn. Det gælder både den øgede mængde fysiske aktivitet og bevægelse, der er en del af den nye skolereform, men også at fritidsdelen i SFO og børnenes tid her på stedet, bliver betragtet som en meget vigtig del af vores børns læring og udvikling. Tryghed - Trivsel - Læring - Udvikling I skolebestyrelsen vil jeg fortsat arbejde for at disse fire ord giver mening. Ud over at have siddet i skolebestyrelsen de sidste 4 år har jeg igennem en længere årrække har oparbejdet kompetence og erfaring indenfor bestyrelsesarbejde. Jeg er tidligere formand i en grundejerforening, har været medstifter af sammenslutningen af grundejerforeninger i Hvidovre (SGH) og har siddet i Det Grønne Råd i kommunen, desuden har jeg været formand i en landsdækkende hundeklub under Dansk Kennel Klub. Mine forcer i bestyrelsesarbejde er diplomati, åbenhed og nytænkning, hvor ting gennemføres så det giver god mening.

3 Jes Pettersson Synlighed og Samarbejde Jeg er far til to elever på skolen (1. & 3. kl.) samt en tredje der starter om et år. Til daglig arbejder jeg med forretningsudvikling i en erhvervsdrivende fond. I skolebestyrelsen vil jeg gerne tage ansvar for, at den nye skolebestyrelse bliver bedre til at videreformidle det den beskæftiger sig med. Bestyrelsen skal desuden begynde at inddrage de forældre der har ressourcerne til bidrage til skolens positive udvikling uden nødvendigvis at være i skolebestyrelsen. Jeg vil arbejde for at Gungehusskolen skal få det bedste ry ved at højne undervisningsniveauet og ved at være mere aktive med at fortælle de gode historier til resten af Hvidovre.

4 Jimmy Schach Mit navn er Jimmy Schach, jeg er far til Laura fra 1. B. Til dagligt arbejder jeg som Sektionsfører vedligeholdelse (svarer til Værkfører på et civilt værksted) i 2/III/Den Kongelige Livgarde, i Høvelte. Jeg har valgt at opstille til skolebestyrelsen, for at få indflydelse på så meget som muligt! Mit primære mål er at få lavet nogle overbevisende høringssvar, så vi ikke bliver ramt af for mange strukturændringer (Besparelser). Jeg mener bestemt jeg kan gøre en forskel, da jeg til dagligt arbejder i det offentlige, og med forvaltningsgrundlag, direktiver, bestemmelser osv. Jeg føler mig overbevist om at vi med en samlet indsats, kan bekæmpe en del af de spareplaner der vælter ned over skolen. Som person er jeg ret ligetil, jeg pakker ikke tingene ind, og spørger man mig om noget, så får man et direkte svar.

5 Kirsten Leth Jensen Mit navn er Kirsten Leth Jensen. Jeg er sygeplejerske. Jeg har 2 piger i henholdsvis 7.klasse på Gungehus skolen og en pige i 10.klasse på en efterskole. Jeg har siddet i skolebestyrelsen fra 2010 til 2012 på Sønderkær skolen og igen fra 2013 til nu på Gungehus skolen. Tidligere har jeg siddet i bestyrelsen i børnenes vuggestue/børnehave i 6 år og 3 år i Lejerbo (fritidshjem i Hvidovre). Jeg har valgt at genopstille af flere grunde: Det gode børneliv er vigtigt for mig. Tiden i skolelivet skal være spændende, sjov og fuld af læring, dannelse, sport, musik og bevægelse. Folkeskolen er værd at kæmpe for. Det optager mig meget, hvordan alle børn kan få de bedste muligheder, for at blive så dygtige og gode, vidende mennesker som muligt. Vi er i gang med en masse spændende ting og det vil jeg gerne fortsætte med. Jeg vil gerne arbejde for: Alle børn skal være trygge og glade for at komme. Ordentlig omgangstone, ingen mobning. Et stærkt og forpligtende samarbejde mellem forældre, lærerne og ledelsen. Åbenhed omkring problemer - gensidig imødekommende dialog om at få disse løst. Lærerne/pædagogerne/ledelsen skal trives, have mulighed for at få den efteruddannelse, der er behov for. Der skal være respekt om deres vigtige arbejde. De skal også være glade og trygge. Der skal være ro til at forberede undervisningen. Lærerne skal føle sig hørt og kunne stole på at få hjælp til at løse de problemer der opstår. Jeg ønsker at lærerne på Gungehusskolen er engagerede og kompetente. Fokus på trivsel: Ordentlige/pæne toiletter. Så ingen behøver at undgå dem/holde sig. Sjove/dejlige legepladser og skolegårde. Ingen hærværk. Ordentlige cykel-parkerings-forhold. Sund mad i madpakkerne og dermed sunde børn, der er klar til at lære. En skole vi alle værner om og taler pænt om. At forældrene føler sig hørt og føler indflydelse. Styrkelse af kontaktforældresamarbejdet. At alle medarbejdere føler sig værdsatte. Dette gælder naturligvis også dem, der arbejder med rengøringen og pedellerne. Jeg vil bestræbe mig på at bruge min sunde fornuft og huske på, at jeg repræsenterer mange forældre.

6 Lene Holm Mouritzen Jeg vil gerne stille op til skolebestyrelsen som forældrerepræsentant, fordi jeg synes det er meget vigtigt at vi har gode og velfungerende folkeskoler. En god folkeskole skabes af et godt samarbejde mellem både børn, ledelse og forældre. Det samarbejde kan jeg bedst bidrage til ved at være deltagende. I skolebestyrelsen er man med til at sætte rammerne for skolens virke og sikre de bliver fulgt. Jeg ønsker at være med til at sætte rammer op, der vægter trivsel og rummelighed højt. Når vores børn trives, tror jeg også på, at de har de bedste forudsætninger for at lære. Lidt om min baggrund. Jeg har siddet i skolebestyrelsen som næstformand de sidste 4 år og har desuden deltaget som SFO råds repræsentant for skolebestyrelsen. Ud over skolebestyrelsen er jeg med i bestyrelsen i den volleyball klub jeg spiller i. Jeg har tvillinger i 4.klasse. Jeg arbejder i Nykredit som scrummaster og projektleder i deres IT afdeling. Så med både familie, sport i fritiden og et krævende fuldtidsarbejde er der nok at se til. Alligevel vil jeg meget gerne i skolebestyrelsen, da jeg synes det giver mig meget. Det er spændende og vigtigt arbejde. Jeg vælger så også at tro, at jeg har en del at give den anden vej.

7 Lise-Lotte Rasmussen Jeg hedder Lise-Lotte Rasmussen, jeg arbejder til dagligt som Projektassistent i Projektafdelingen i Københavns Lufthavne A/S. Jeg har en datter på Gungehusskolen i 4. klasse samt en datter i 8. klasse på Frederik Barfods skole, Frederiksberg og en datter i 1.G på Niels Brocks Innovationsgymnasium. Jeg har siddet i skolebestyrelsen på henholdsvis Sønderkærskolen og nu Gungehusskolen siden september 2009 og tager gerne 4 år mere. Jeg har mere end 15 års forældrebestyrelseserfaring. Jeg har været formand for forældrebestyrelsen i 9,5 år i Børnehuset Cirklen. I en kort periode sad jeg forældrebestyrelsen i Hvidovre Kommunes Dagpleje og var en del aktiv i FFH (Fælles Forældrebestyrelse i Hvidovre). Jeg har 3,5 års erfaring fra forældrebestyrelsen på Rosenhøjs fritidshjem. Senest har jeg kastet min kærlighed på lokal politik for, så jeg kan bidrage og være med til at påvirke til, at skolerne i Hvidovre bliver endnu bedre. Jeg brænder for mit hverv i skolebestyrelsen, da det er vigtigt for mig, at både børn og medarbejdere trives og udvikles både socialt og fagligt. Vi skal have en skole, hvor både børn og voksne er glade for at gå i skole og på arbejdet hver dag. De skal også være glade når de går hjem igen, men det skal skyldes, at de har haft en fantastisk og lærerig dag. Vi skal sikre, at der et godt samarbejde mellem forældrene, ledelsen, medarbejderne og skolebestyrelsen for det bidrager til gensidig respekt og opbakning i arbejdet omkring børnene og skolen. Trivsel, udvikling og samarbejde er en løbende proces og det vil jeg gerne være med til at sikre at vi får gennem de overordnede rammer og principper for undervisningen og skolen. Jeg ønsker, at genopstille, da jeg finder det spændende at være med til at gøre en forskel og brænder for, at bidrage til at Gungehusskolen bliver en god skole med glade børn og voksne med et godt socialt og fagligt niveau.

8 Louise Ladegaard Andersen Hvem er du? Mit navn er Louise Andersen, jeg er mor til Victoria i 1.B og jeg sidder som forældrerepræsentant i skolestyrelsen. " Dit engagement i skolen? Jeg er med til at arbejde med principperne for skolens virke, som skolelederen skal drive skolen efter. Jeg ønsker at blive valgt til skolebestyrelsen igen, da vi er midt i det arbejde og jeg gerne vil gøre det færdigt. Jeg er også aktiv på Gungehus-festivallen, som er blevet en tradition. " Hvor du gerne vil repræsentere forældrene i skolebestyrelsen? Jeg vil gerne være med til at gøre Gungehusskolen til den bedste skole i Hvidovre. Der er sket så mange spændende og gode ting på skolen de sidste måneder og de emner, som jeg gerne vil arbejde videre med er: - At være med til at en bedre kontakt imellem forældrene og skolen. - At være med til at skabe en tryg hverdag for alle børn på skolen. - At være med til at sikre den forsatte økonomi på skolen, så vores børn kan få flere gode oplevelser med i deres rygsæk.

9 Majbritt Loch Jakobsen Mit navn er Majbritt Jakobsen. Jeg er 44 år og gift med Tim. Sammen har vi Tjalfe som går i 1C, og Frida på tre år som går i Børnehuset Rosenhøj. Jeg er uddannet massageterapeut, zoneterapeut og øreakupunktør. Jeg har haft min egen klinik i 11 år, men har siden 2015 været ansat som massør på Hvidovre Kommune, og er her med i en trivselsgruppe for at fremme arbejdsmiljøet. Mit fokuspunkt på Gungehusskolen er trivsel og udvikling. Jeg mener at det er af absolut største vigtighed at alle både elever, lærere, pædagoger og medhjælpere er glade for at være på skolen. Børnene, fordi en glad barndom er af meget meget stor betydning både lige nu, og for fremtiden som voksne. Glæde vil også skærpe indlæringen, gåpå-modet og initiativtagning til nye udfordringer. Lærerne og de øvrige voksne skal gerne kunne gå hjem fra arbejde med et smil på læben og tænke: "hvor har jeg dog et dejligt job". Jeg vil som forældrerepræsentant gerne dykke mere ned i hvordan vi kommer frem til de glade børn og voksne. Gøre tingene mere konkrete mht. hvordan vi kommer fra A til B. Være med til at indføre nye strategier og undervisningsmetoder, og har en forælder brug for at få noget bragt videre gør jeg meget gerne dette.

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater Avedøre Skole Skolebestyrelsesvalg Præsentation af kandidater 1 Skolebestyrelsesvalg I anledning af nedlæggelsen af Enghøjskolen afholdes der valg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole. Der skal vælges

Læs mere

At være forældre i Herlev Kommunes dagtilbud. om gensidige forventninger

At være forældre i Herlev Kommunes dagtilbud. om gensidige forventninger At være forældre i Herlev Kommunes dagtilbud om gensidige forventninger I har nu fået tilbudt en plads i et dagtilbud i Herlev Kommune. Her kan I læse om, hvad I kan forvente af os, og hvordan vi forventer,

Læs mere

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 27. april 2015 Så er der kampvalg! Tilmelding som kandidat til skolebestyrelsen er slut og vi har fået 6 kandidater til de 4 pladser i bestyrelsen. Det betyder at

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

Specialklasserne på Beder Skole

Specialklasserne på Beder Skole Specialklasserne på Beder Skole Det vigtige er ikke det vi er men det vi godt kunne være kan være ikke kan være endnu men kan og skal blive engang være engang Inger Christensen. Det Beder skoles værdigrundlag

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Bülowsvej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Bülowsvej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Bülowsvej Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 25 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller

Læs mere

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter.

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. Højvangskolen 2012 Valg til skolebestyrelsen Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. I dette materiale præsenterer kandidaterne

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Søerne. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Søerne. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 25 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller meget tilfredse på

Læs mere

En moderne friskole med fokus på helhed, fællesskab og faglighed. Velkommen til Ugelbølle Friskole!

En moderne friskole med fokus på helhed, fællesskab og faglighed. Velkommen til Ugelbølle Friskole! En moderne friskole med fokus på helhed, fællesskab og faglighed Velkommen til Ugelbølle Friskole! Ugelbølle Friskole vil være det foretrukne skolevalg i lokalområdet, kendetegnet ved højt fagligt niveau

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN

SKOLEBESTYRELSEN SKOLEBESTYRELSEN 2018-2022 Lidt information fra skolebestyrelsen At sidde med i en skolebestyrelse handler mest af alt, om at danne nogle principper for skolens virksomhed. Principperne handler blandt

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen på Grundtvigsvej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 24

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen på Grundtvigsvej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 24 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 24 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller meget tilfredse på

Læs mere

Vores værdier Læssøesgades Skole. Med kærlighed og kundskab bygges livet op FÆLLESSKABET INDIVID RELATION FAGLIGHED

Vores værdier Læssøesgades Skole. Med kærlighed og kundskab bygges livet op FÆLLESSKABET INDIVID RELATION FAGLIGHED Vores værdier Læssøesgades Skole Med kærlighed og kundskab bygges livet op FÆLLESSKABET INDIVID RELATION FAGLIGHED VI VÆGTER FÆLLESSKABET Læssøesgades Skole vægter fællesskabet højt. Det betyder, at vi

Læs mere

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Læring i universer Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Kære forælder Velkommen til folkeskolen i Haderslev Kommune! Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft. Dit barns skoledag vil på mange

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Velkommen til Hurup Skoles overbygning

Velkommen til Hurup Skoles overbygning Velkommen til Hurup Skoles overbygning 02-04-2014 Læring Fællesskab Trivsel Hurup Skole er karakteriseret ved gode læringsmiljøer, høj kvalitet og faglighed samt et tæt samarbejde mellem alle involverede

Læs mere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Kære forælder På Hee Skole lægger vi vægt på både dit barns trivsel og dit barns læring. Begge dele er vigtige for os - og for dit

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Charlotte K. Justesen, Fiskervej 26, Nr. Vorupør. Sara i Indskolingen - 2. kl. Sabrina i Mellemtrinet - 4. kl. Medlem af skolebestyrelsen ved Vorupør Skole fra 1. april 2006. Medlem af skolebestyrelsen

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013 Jack Tranberg Jeg er 42 år. Uddannet tømrer, arbejder pt. som faglig sekretær ved 3f Kolding. Gift med Mette Toft Tranberg. 4 Børn, hvor de 3 er hjemmeboende, Agnes Toft Tranberg som går på Højmosen/Lyngskole

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010 Kandidaterne præsenterer sig Belinda Uhrenholdt Rønnebærvænget 48 Mit navn er Belinda Uhrenholdt. Jeg er mor til Emma i 0.b. og Nicolai i 7.b. Er kontaktforældre

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012 Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2012 Navn: Betina Lau Nr.: 1 Jonathan i nuværende.c Sofie i nuværende 3.A Jeg er 38 år, uddannet jurist med speciale i familieret. Jeg er gift og har 4 børn i alderen

Læs mere

Værdigrundlag Ishøj Skole

Værdigrundlag Ishøj Skole Værdigrundlag Ishøj Skole Ishøj Skole er skolen for alle, præget af åbenhed, gensidig tillid og respekt for hinanden. Vi ønsker, at alle til stadighed skal være i en proces, der er kendetegnet ved videns-

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

Suveræne skoler i Lejre Kommune

Suveræne skoler i Lejre Kommune Suveræne skoler i Lejre Kommune Skolevision 2012 Kære læser Kan du huske, hvordan det var at gå i folkeskole? Hvem din yndlingslærer var, og hvilke fag du havde? Du kan måske huske, hvordan dit klasselokale

Læs mere

Forventningsfolder

Forventningsfolder Forventningsfolder 2014-2015 Kære Forældre Velkommen til Egekratskolen i Grimstrup. Egekratskolen er en velfungerende og udviklingsorienteret landsbyskole i et tilsvarende velfungerende lokal samfund,

Læs mere

SE MIG! jeg er på vej. Skoledistrikt Vest. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Vest

SE MIG! jeg er på vej. Skoledistrikt Vest. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Vest SE MIG! jeg er på vej Skoledistrikt Vest En god skolestart Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Vest Kære forældre! Det er en stor dag for alle børn, når de skal starte i skole. De er spændte

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

En tryg barndom bedre trivsel blandt børn og unge i Aarhus kommune

En tryg barndom bedre trivsel blandt børn og unge i Aarhus kommune En tryg barndom bedre trivsel blandt børn og unge i Aarhus kommune 1. Resumé Alle børn fortjener en god og tryg barndom. Desværre oplever mange børn og unge at blive mobbet. Vi ved fra undersøgelser, at

Læs mere

Børnehavens værdigrundlag og metoder

Børnehavens værdigrundlag og metoder Børnehavens værdigrundlag og metoder Det grundlæggende for os og basis i vores daglige pædagogiske arbejde, er at give børnene tryghed, omsorg og at være nærværende voksne. Vi prøver at skabe et trygt

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 73,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 73,8% beelser: 576 FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 73,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 72%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 72% beelser: 367 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 72% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Velkommen til Stavnsholtskolen

Velkommen til Stavnsholtskolen Velkommen til Stavnsholtskolen 1 Velkommen til Stavnsholtskolen Jeg vil sammen med skolens personale byde velkommen til en folkeskole i rivende udvikling. Stavnsholtskolen er en visionær skole, hvor alle

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 65,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 65,8% beelser: 672 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 65,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 78,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 78,1% beelser: 182 FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 78,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Gødvadskolens. Trivselspolitik

Gødvadskolens. Trivselspolitik Gødvadskolens Trivselspolitik Forord På Gødvadskolen har vi lavet en trivselspolitik, som gælder for både undervisnings- og fritidsdelen, da skolebestyrelsen og skolens medarbejdere ønsker at fremme trivsel

Læs mere

INDSKOLING MED FOKUS PÅ TRIVSEL

INDSKOLING MED FOKUS PÅ TRIVSEL INDSKOLING MED FOKUS PÅ TRIVSEL OM SKOLEN OG VORES VÆRDIER Om skolen Roskilde private Realskole rummer 350 elever, som undervises i et trygt og anerkendende miljø. Vi prioriterer først og fremmest elevernes

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Vi ønsker, at Frederik Barfods Skole skal være et trygt og udviklende sted at være.

Vi ønsker, at Frederik Barfods Skole skal være et trygt og udviklende sted at være. Trivselsfolder Vi ønsker, at Frederik Barfods Skole skal være et trygt og udviklende sted at være. Fællesskabet og den enkeltes trivsel er afhængig af hinanden for at skabe et optimalt læringsmiljø. Det

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Beders Skoles værdier og værdigrundlag

Beders Skoles værdier og værdigrundlag Beders Skoles værdier og værdigrundlag Udvikling, læring, trivsel, engagement og forpligtende fællesskaber Vi skaber rammer så børn og unge kan udvikle sig med henblik på at være fagligt og socialt kompetente,

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen:

Kandidater til skolebestyrelsen: Kandidater til skolebestyrelsen: Lindevangskolen 2014 Birgitte Nymark Mor til datter i 4. A, formand for den nuværende skolebestyrelse Hvorfor stiller jeg op? Børn der trives, lærer bedre og mere, har

Læs mere

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Lise Ribergaard Jeg hedder Lise Ribergaard, er 47 år og mor til Rebecca i 6. klasse, Kristina i 3. klasse begge på Fællesskolens Favrdal matrikel - samt

Læs mere

Værdigrundlag for udvikling af skolerne i Herlev

Værdigrundlag for udvikling af skolerne i Herlev Herlev Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 06 33 Direkte telefon 44 52 55 28 Værdigrundlag for udvikling af skolerne i Herlev Dato Journal nr. 15.3.04 17.01.10P22 Visionen

Læs mere

Trivselspolitik for elever

Trivselspolitik for elever Trivselspolitik for elever til SB-møde 26/5-05 Indhold: Værdigrundlag... 3 Skolens værdigrundlag... 3 Værdigrundlag for trivsel... 3 Læringssyn... 3 Definitioner... 3 Tryghed... 3 Respekt... 3 Ansvarlighed...

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 63,6%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 63,6% beelser: 419 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 6% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 60,4%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 60,4% beelser: 58 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 60,4% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik)

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Klostermarksskolens værdigrundlag Hjerne og hjerte Vi vil være en god og dynamisk skole for elever og personale

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 67,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 67,8% beelser: 681 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 67,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 61,6%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 61,6% beelser: 404 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 61,6% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 62,2%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 62,2% beelser: 455 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 62,2% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 70,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 70,5% beelser: 501 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 70,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

SE MIG! ...jeg er på vej i skole. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Syd

SE MIG! ...jeg er på vej i skole. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Syd SE MIG!...jeg er på vej i skole En god skolestart Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Syd Kære forældre! Det er en stor dag for alle børn, når de skal starte i skole de er spændte på,

Læs mere

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever LERBJERGSKOLEN Skolebestyrelsen Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever Maj 2010 Indledning Skolebestyrelsens vision er, at Lerbjergskolen er attraktiv for lokalområdet, dvs. at Lerbjergskolen

Læs mere

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv.

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv. Velkommen i skole Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid. Den første skoletid er fyldt med mange

Læs mere

Vision, værdier og menneskesyn

Vision, værdier og menneskesyn Vision, værdier og menneskesyn Vision Vi vil være det bedste helhedstilbud for vores børn. Vi vil lægge vægt på børnenes alsidige udvikling og tage højde for deres forskellige sociale, faglige og følelsesmæssige

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,1% beelser: 100 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,3%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,3% beelser: 326 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,3% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

Skolerapport Svarprocent: 59% Antal besvarelser: 147 Høsterkøb Skole

Skolerapport Svarprocent: 59% Antal besvarelser: 147 Høsterkøb Skole FORÆLDRETILFREDSHED 2018 Skolerapport Svarprocent: 59% beelser: 147 Høsterkøb Skole LÆSEVEJLEDNING I figuren vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds.

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

NYT Jan-feb 2018 Nyt fra Kim

NYT Jan-feb 2018 Nyt fra Kim NYT Jan-feb 2018 Nyt fra Kim Så er vi i gang med et nyt år. Mange har et nytårsfortsæt, og min opfordring skal være, at du hver morgen, når du afleverer dit barn siger: Ka du ha en god dag, skat. Vi vil

Læs mere

ForårsSFO på Abildgårdskolen

ForårsSFO på Abildgårdskolen ForårsSFO på Abildgårdskolen En god start på et godt skoleliv 2019 Indhold Forord Børne- og læringssyn Etablering af nye fællesskaber Læring og motivation Tryghed og trivsel Eksempel på aktivitetsplan

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Forventninger. Skåde Skole

Forventninger. Skåde Skole Forventninger Skåde Skole Indledning Hvorfor denne folder Vi tror på: At en god skole er en skole, hvor børnene trives og har lyst til at være. At en god skole er en skole, hvor alle børn indgår i et forpligtende

Læs mere

Det gode børneliv i vores børnehave. Vi ønsker at alle vores børn trives og har det godt i Kollerup Børnehus. Derfor arbejder vi med.

Det gode børneliv i vores børnehave. Vi ønsker at alle vores børn trives og har det godt i Kollerup Børnehus. Derfor arbejder vi med. Det gode børneliv i vores børnehave. Vi ønsker at alle vores børn trives og har det godt i Kollerup Børnehus. Derfor arbejder vi med. Mål. Hvad skal vores børn have mulighed for at opnå. Voksne der kan

Læs mere

Præsentation af den nye ledelse

Præsentation af den nye ledelse Jeg hedder Bo Hauge Laursen og skal pr. 1. august 2016 være distriktsskoleleder for nuværende Korskildeskole og Fladsåskole. Jeg er 51 år, bor i Everdrup og er gift med Helle, der er lærer på min nuværende

Læs mere

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer noget. På skolen gør vi vores bedste

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen

Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen Indhold Overvejer I at blive kontaktforældre i Jeres barns klasse?... 3 Fællesskab vi rækker hånden ud... 3 Hvorfor er kontaktforældrerollen vigtig?... 3 Hvilken

Læs mere

Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen. Forældremøde, Ganløse Skole 2/3-09

Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen. Forældremøde, Ganløse Skole 2/3-09 Trivselsambassadører Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen Forældremøde, Ganløse Skole 2/3-09 Sammen mod mobning Forløb Den 10. marts 2004 underskrev 26 parter Trivselserklæringen.

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Lynge skolebestyrelse - Årsberetning mandag d Velkommen!

Lynge skolebestyrelse - Årsberetning mandag d Velkommen! 30-10-2017 Lynge skolebestyrelse - Årsberetning 2016-2017 mandag d.30-10-2017 Velkommen! Mit navn er Jørgen Skytte Jensen og jeg er formand for skolebestyrelsen på Lynge skole. Trivsel har været det helt

Læs mere

Lærernes og pædagogernes ansvar

Lærernes og pædagogernes ansvar Trivselsplan Vi ønsker, at Marie Mørks skole skal være et trygt og udviklende sted at være, så alle børn trives optimalt. Den enkeltes trivsel anser vi som en forudsætning for, at fællesskabet kan styrkes

Læs mere

BIKVA. opsamling fra fokusgruppeinterview. Tusind tak for jeres deltagelse. Andet:

BIKVA. opsamling fra fokusgruppeinterview. Tusind tak for jeres deltagelse. Andet: Andet: Sociale medier i undervisningen fra hvornår? Evt. allerede fra 3. klasse. Computere med fra hvornår? Og hvad må de bruges til? Spilleregler. Kan skolen være en større debattør i Silkeborgs kulturliv?

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen på Duevej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen på Duevej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 25 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller meget tilfredse på

Læs mere

Uden aktiviteter betyder det, at der sikkert er flere der går ud og gør dumme ting, fordi de ikke har noget at lave eller nogen til at hjælpe dem.

Uden aktiviteter betyder det, at der sikkert er flere der går ud og gør dumme ting, fordi de ikke har noget at lave eller nogen til at hjælpe dem. Indhold Høringssvar fra Ungerådet:... 1 UKC... 2 Transport... 2 Aktiviteter... 2 Aktiv Sommer... 3 For få voksne til for meget arbejde... 3 Vuggestuer... 3 Ældre- og handicapområdet... 3 TI eren... 4 Kantine...

Læs mere

Højmark Børneverden Trivselspolitik & Antimobbestrategi

Højmark Børneverden Trivselspolitik & Antimobbestrategi Højmark Børneverden Trivselspolitik & Antimobbestrategi Højmark Børneverden Trivselsvision værdisæt, politik og antimobbestrategi Det er vort mål, at trivslen i Højmark Børneverden ligger helt i top. Dette

Læs mere

Hvad kan vi forvente? - om forventninger til samarbejdet mellem forældre og medarbejdere i Lystrup Dagtilbud

Hvad kan vi forvente? - om forventninger til samarbejdet mellem forældre og medarbejdere i Lystrup Dagtilbud Hvad kan vi forvente? - om forventninger til samarbejdet mellem forældre og medarbejdere i Lystrup Dagtilbud udarbejdet august 2015 af ledelsesteam & bestyrelse i Lystrup Dagtilbud Kære forældre I har

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7% beelser: 447 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 84,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 84,1% beelser: 243 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 84,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE KATALOG

KONTAKTFORÆLDRE KATALOG KONTAKTFORÆLDRE KATALOG VINDERØD SKOLE SKOLEÅRET 2009-2010 Forord Kære kontaktforælder Den gode klasse skabes ikke af søde børn og dygtige lærere. Det er heller ikke nok med spændende bøger, flotte klasseværelser

Læs mere

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Formål: Forældrenes deltagelse i barnets skolegang skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 55,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 55,5% beelser: 269 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 55,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

[BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ SKOLEOMRÅDET]

[BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ SKOLEOMRÅDET] 2015 Randers Kommune [BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ SKOLEOMRÅDET] INDLEDNING OM RAPPORTEN Rapporten viser resultaterne af Brugertilfredshedsundersøgelsen 2015 på skoleområdet. Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74,1% beelser: 275 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,3%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,3% beelser: FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,3% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen Gør en god skole bedre - Et fagligt løft af folkeskolen Hvorfor et fagligt løft af folkeskolen Alle børn skal blive dygtigere Dagens folkeskole skal gøre vores børn og unge parate til morgendagens samfund

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 83,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 83,5% beelser: 349 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 83,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 80,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 80,1% beelser: 499 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2% beelser: 510 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere