Opløftende langdistancestart i Nakskov

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opløftende langdistancestart i Nakskov"

Transkript

1 Opløftende langdistancestart i Nakskov Af Leif Thygesen. Foto Jens Højkrog. Nakskov Roklubs klublokale lørdag den 28. maj 2011 kl : Det summer af gensynsglæde og forventning til den kommende rotur her to minutter før Nakskov Roklubs formand, Morten Knudsen, går på og byder velkommen til årets første langdistancekaproning. Vinteren er slut, og en ny sæson med nye mål og nye håb er sendt i startboksen. Og det blev en regatta, der mere end levede op til forventningerne. Fredag aften var der ellers ikke meget, der tydede på, at det skulle blive den helt store fornøjelse at ro. Vindstød på op til 19 m/s piskede Nakskov Fjords vand op til skum, så fjorden mindede mere om en velskænket fadøl med et ordentligt lag skum, end et rofarvand, der indbød til en rotur. Men lørdag var der gudskelov skruet ned for den store ventilator, og der kunne roes. Med hensyn til en bedømmelse af den øvrige del af regattaen, giver Signaturen ordet til Lene Balje fra Varde Roklub, der i en mail skriver: Tusind tak for en god langdistanceoplevelse i Nakskov. En fantastisk logistik hele vejen igennem: Overnatning, forplejning, rigelig med plads til bådetrailer, masser af bådvogne, hjælp til isætning/optagning, stort udvalg af forplejning (selv vores kaffekander fik vi fyldt op til hjemturen) - venlige mennesker hele vejen igennem. Også vinden fik I "lagt ned" i tilpas styrke, så vi å-roere stadig kunne få lov at "smage" lidt bølger undervejs. Ja, alt i alt en dejlig dag i smukke og behagelige omgivelser Signaturen siger på Nakskov Roklubs vegne tak for de pæne ord og vil tillade sig at konstatere, at det alt i alt blev en særdeles opløftende regatta i Nakskov. Samtlige cirka 35 deltagende både blev kontrolleret og vejet, inden de fik lov til at tage på vandet. 3 stk. 2 razzia Alle deltagende både blev kontrolleret og vejet inden start. En bil med kran sørgede for, at også bådene fik en opløftende oplevelse og det blev en kontrol, der nærmest kan sammenlignes med når Signaturen træder op på badevægten. Man må undre sig: Hør sig mig en gang, hvor kommer de kilo fra? De både, der på forhånd havde søgt dispensation, viste sig i rigeligt omfang at opfylde vægtkravet. Som eksempel kan nævnes DSRs båd HU, der ellers har fået skyld for at være letvægteren over alle letvægtere. Efter at HU er blevet forsynet med suppleringsvægt trak det ellers spinkle

2 skib kranvægten op på respektable 92 kilo. Så vidt Signaturen erfarer, var yderpunkterne for en toåres inrigger 85 og 117 kilo. Jo, vi har nok ikke taget den sidste dans i Dispensationsnævnet og Motions- og turudvalget, når talen er om suppleringsvægt og hvad en båd skal/bør veje, når der roes langdistancekaproning. På et senere tidspunkt vil alle kontrolmålinger og bådenes vægt blive offentliggjort her på roning.dk 10 km åben mix. Roklubben Viking overrasker Og så til den sportslige side af sagen, som Signaturen passende kan indlede med den første af tre undskyldninger: I optaktsartiklen var det overhovedet ikke nævnt, at Roklubben Viking var til start. Det var selvfølgelig en fejl, så undskyld til Ib Bruun, Reinhard Sværke og Rene Hansen. De tre sjællændere tog en passende hævn for den manglende interesse og roede på dagens absolut hurtigste reelle 10 km tid minutter. Den flotte tid sendte årets første guldmedaljer til Faxe Ladeplads. Roklubben Viking Reinhard Sværke, Rene Hansen og Ib Bruun vandt 10 km åben mix med cirka et halvt minut foran de forsvarende mestre fra Silkeborg. Kun 31 sekunder langsommere i handicaptid var de forsvarende mestre Højgaard, Skødt Pedersen og Søby fra Silkeborg Vi gør et forsøg og støtter os på rutinen i kampen om at genvinde turneringssejren, sagde Jørgen Skødt Pedersen før start. Der er yderligere 19 sekunder i handicaptid ned til Schøler, Banke Rasmussen og Groos fra Hellerup Dame/DSR på tredjepladsen. Der er lagt op til nogle forrygende opgør ved kommende regattaer mellem de tre medaljevindere. På fjerdepladsen finder vi Rønne/Aarhus/Vejle med kælenavnet Bornholmerne. Olsen, Meinert og Vest Hansen slutter denne gang lige udenfor medaljerækken. Den anden af tre undskyldninger går til femtepladsen ved Lollands Havørn. Team Nivå Jørgensen, Jørgensen og Nielsen. I optakten skrev Signaturen, at Nivå kun havde deltaget en enkelt gang i Det passer ikke! Nivå var med ved hele fire regattaer. Men undervejs overskred holdet maksimum på fem roere og kommer derfor til at optræde som to forskellige hold i tabellen. Det havde Signaturen overset elendig research Undskyld! Pernille Jørgensen fra Nivå tog fejlen med et stort smil, og de tre nordsjællændere ydede som sædvanlig en ihærdig og flot indsats, der belønnedes med en femteplads. Sjettepladsen går til Fyn. Nyborg BMB, Irring, Sørensen og Nielsen havde lånt Aarhus Roklubs båd Følle og nød turen i det gode skib.

3 Københavns Roklub Coastal Rowers, Kristensen, Skyggebjerg og Andersen, bliver nummer syv. Men det er kun sekunder, der skiller nummer fem Nivå, nummer seks Nyborg og nummer syv KR. Med forskelle på 24, 18 og 36 sekunder kan der meget hurtigt ske forskydninger ved kommende regattaer. Roklubben Furesø, Reuther Nielsen, Vind og Boysen, kommer lige nøjagtigt med i den bedste halvdel på en ottendeplads. Varde Roklub rent deltagermæssigt Jyllands svar på DSR havde tre både med i Nakskov. Her er det Lene Balje, Allan Haagen og Ida Mathiasen der blev bedst placerede Vardebåd på en niendeplads. På niende- og tiendepladsen finder vi de to Vardehold, Amfitrite, Haagen, Mathiasen og Balje, og Thetis, Nørby, Balje og Jensen. Kun 38 sekunder skiller de to hold, så der er lagt op til revanche i Sønderborg. ARK, La Cour, Hansen og Hansen, tre friske fyre fra Sydhaven, kan med lidt mere træning forbedre deres tid. Så kom igen gutter. RIP, Lyngbye, Madsen og Phil, fra Hellerup Roklub, ror sig - i deres debut - til en 12. plads i det stærkt besatte felt. Randers Roklub, Møller, Andersen og Christensen, slutter som nummer 13, mens Præstø Roklub, Hansen, Mortensen og Poulsen, bliver nummer 14. Det sidste af tre Varde hold Galathea, Nykjær, Dyrvig og Pedersen, finder vi som nummer 15, mens Nakskov Roklub, Jørgensen, Larsen, Thauner, Olsen og Albrecht, får lov til at lukke døren i 10 km åben mix. Det tog nu ikke humøret fra de friske piger på Nakskovs hold, som glædede sig over, at de fik en god oplevelse på fjorden og i øvrigt - indtil andet er bevist - kan kalde sig Lolland Falsters bedste mix hold. To hold mødte ikke til start. Nykøbing Sjælland valgte at sende afbud på grund af vejret, og DSR blev ramt af så mange afbud, at det blev nødvendigt at afmelde fireren, for at supplere de øvrige DSR holde, der var til start i Nakskov. Masters. Hellerup roede time trial Med kun et hold til start i Masterklassen kunne Hellerup Roklub, Månsson, Bloch og Teisel, bruge al den tid de havde lyst til og alligevel vinde guld. Holdet tog dog turen på Nakskov Fjord som en særdeles seriøs træningstur og handicaptiden minutter blev ikke set bedre ved Lollands Havørn.

4 Endnu en gang skal Signaturen opfordre til at andre klubber stiller op i klassen. Det ville da være ærgerligt, hvis klassen skal lukkes. Senior kvinder. Suveræn sejr til DSR I sidste øjeblik måtte DSR ændre i holdsammensætningen på deres kvindehold. Nu blev det Luthmann, Sommer og Samson, der fik lov til at ro flagskibet HU. Og det gjorde de suverænt. Der er hele 4.42 minutter i fritid ned til nummer to. Man må bøje sig for studenterroerne, der fejrede det flotte resultat med klubkage og sang. Det var forståeligt, at de stærke piger fik lyst til at bryde ud i sang ovenpå den sikre sejr. I Nakskov var der samme weekend brassband festival. Der var nu ikke meget messingsuppe i Nakskov Roklub, men så var det godt, at DSRs blandede kor gav et nummer sidst på eftermiddagen inden de forlod Nakskov. Tak for sangen og tillykke med den flotte sejr. DSRs kvindehold Diana Luthmann, Gunilla Sommer og Kristine Samson vandt regattaens største sejr. Vi roede egentlig et godt løb, men DSR var bare bedre, siger Tenna Pedersen fra Ægir. Sammen med Anne Poulsen og Line Hesselholt Lynggaard kunne nordjyderne hjemføre endnu en sølvmedalje. På tredjepladsen finder vi ARKs flyvende 2 er. Jessen, Svan Olsen og Søndergaard er 44 sekunder efter Ægir. Ægir og ARK fortsætter, hvor de slap i Der er åben duel mellem de to hold. DSRs øvrige tre hold fordeler placeringerne mellem sig som nedenstående: 4: Fenris, Kelly, Ruby og Rasmussen, 5: Ull, Bisgaard, Eltorm og Schow samt 6: Möhring, Christensen, Borgen Paulsen og Lindvig. Godt nok har DSRs HU sendt et kraftigt signal om, hvor mesterskabet hører hjemme, men sæsonen er endnu ung, og det er før set, at der er sket overraskende forskydninger. Så også kvindeklassen byder på spænding ved kommende regattaer. Åben mix 25 km. HDR/DSR/HR urørlige Med handicaptiden på timer for 25 kilometers roning er Banke Rasmussen, Juhler og Hansen på holdet HDR/DSR/HR urørlige. Selv de stærkeste hold i mændenes klasse kan ikke hamle op med en sådan tid. Så guld til det københavnske trekløver. Hellerup Roklub RUP, Månsson, Traberg og Weise vinder sølv. De to roklubber i Hellerup må betegnes som absolutte magtfaktorer i dansk langdistanceroning og med de resultater Hellerupklubberne hjemfører, er det lige før, at man udfordrer mægtige DSR om Langdistancetronen.

5 Københavns Roklub, Holck, Rasmussen og Andersen, ror som sædvanligt et godt og stabilt løb. Det er erfarne kræfter, der kunne tage tilbage til København med en bronzemedalje. Humlebæk Roklub, Probst, Tramm og Olsen, er atter i år metalkandidater, når vi når frem til at skulle opgøre det samlede resultat. Denne gang må man dog tage til takke med en plads som nummer fire. De ellers metalvante Olsen, Meinert og Vest Hansen på holdet Rønne/Aarhus/Vejle alias Bornholmerne kommer heller ikke på podiet på den lange mix distance, men kan notere en femteplads. Randers Roklub, Furbo Sørensen, Andersen og Eschelund, ror et godt løb og slutter som nummer seks. Kombinationen fra Hellerup Dame Roklub, DSR og Hellerup Roklub, Per Hansen, Lone Banke Rasmussen og Marianne Juhler, roede sig til en sikker sejr i 25 km åben mix. Erik Pedersen, NS Roklub, Niels Iversen, Aarhus og Signaturen fra Nakskov bliver nummer syv og var glade for, at man lige nøjagtigt undgik at slutte feltet i 25 mix. Kalundborg Roklub med formand Jeppe Sørensen, Bo Brodersen samt Ulrik Wismar fuldender feltet på ottendepladsen, men lur mig om ikke formand Sørensen alligevel er godt tilfreds se mændenes klasse. Senior mænd 25 km. Ka DSR genvinde mesterskabet? Ka lundborg! Det er gået pænt ved træningen - hvis de skal slå os, skal de være gode, sagde DSRs træner Bøg inden start. Winn, Gommesen og Krogh Hansen på holdet DSR HU, var da også af roning.dk udnævnt til forhåndsfavoritter. Men Tæskeholdet fra Kalundborg ville det anderledes. Nygaard Hansen, Christensen Bang og Smidt Mattesen fik revanche for nederlaget ved DM finalen i 2010 og vandt mændenes klasse med over et minut ned til DSR. Så dagens tredje undskyldning skal gå til Kalundborg, fordi Signaturen ikke helt troede på holdet inden start. Hvem er så forhåndsfavorit næste gang, spurgte Alexander Nygaard Hansen og fik på den måde tildelt Signaturen et velfortjent dask over nakken for den manglende tro. Tja, det er jo det, der er fascinerende ved langdistancekaproning. Et kikset skift, en lidt forkert kurs, der er mange ting, man kan gå hjem og tænke over, sagde Søren Krogh Hansen fra DSR med stoisk ro efter løbet. En ro og eftertanke, der helt klart signalerer, at man langt fra har opgivet at genvinde DM. Østergaard Martensen, Andersen og Schmidt fra KR vinder bronze. Der er et pænt stykke vej på 3.23 minutter op til de øvrige medaljevindere. Men første del af turen blev brugt til at finde hinan-

6 den og få skiftene til at fungere, fortæller Mads Peter Andersen, så man skal så absolut ikke afskrive Københavnerne. Signaturen havde den blandede fornøjelse at blive overhalet af KR det føltes næsten, som om vi var i gang med at skodde. KRs ældre båd Ernst skar sig gennem vandet, som en varm kniv igennem smør. Farten er der, så lidt mere samroning vil uden tvivl bringe københavnerne tættere på DSR og Kalundborg. Der er saft og kraft i roningen, når Tæskeholdet fra Kalundborg, Alexander Nygaard Hansen, Kåre Smidt Mattesen og Bjarke Christensen Bang trykker til. På Nakskov Fjord fik holdet revanche for nederlaget ved DM finalen i Kalundborgs B-hold opnår en særdeles ærværdig fjerdeplads. På holdet ror Elkjær Kristensen, Modin og Kristensen. Og så til kampen om Jylland. Det blev nøjagtigt så tæt og spændende, som man kunne ønske sig. Tre hold ARA: Diwan, Tonsgaard og Uggerhøj Andersen, Ægir: Danø, Holm og Johansen og Aarhus: Lindholm, Wegner og Sørensen bød hinanden op til kamp om den jyske trone. Rækkefølgen blev nummer fem ARA, nummer seks Ægir og nummer otte Aarhus, men det er ganske små marginaler, der skiller de tre hold. ARA har 12 sekunder til Ægir som igen har 41 sekunder til Aarhus, så der er virkelig noget at arbejde med for de tre hold, og mon ikke alle hold kan finde små justeringer, der kan betyde forskydninger i rækkefølgen. DSRs to øvrige hold Ull, Østergaard, Alnor og Buch Grønlykke, samt Fenris, Enemærke, Riishus Jensen og Møller Andersen, blev henholdsvis nummer syv og ni. Vi ses i Sønderborg Selvom Lollands Havørn var pænt besøgt, var der klubber der var savnet. Hvor var Roforeningen KVIK? I frisk erindring står endnu de knivskarpe opgør mellem naboerne DSR og KVIK i flere klasser. KVIK vi savner jer. Næste gang vi mødes bliver i Sønderborg, og dermed er der begrundet håb om, at også flere jyske klubber vil deltage. lthygesen@youmail.dk

Jakob Øjvind Nielsen M ,97 Københavns Roklub Jens Martensen M ,00 Københavns Roklub Jonas Thygesen M ,00 Københavns Roklub

Jakob Øjvind Nielsen M ,97 Københavns Roklub Jens Martensen M ,00 Københavns Roklub Jonas Thygesen M ,00 Københavns Roklub Holdliste Port of Copenhagen 2011 Københavns Roklub 13-08-2011 Side 1 af 5 Løb: 1 Åben mix 10 Km 10:30 Hold: 1 The J-men of KR Bådtype: 2 Holdhandicap: 0,990 Jakob Øjvind Nielsen M 1970 0,97 Københavns

Læs mere

Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord

Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen Med 42 tilmeldte hold starter Langdistanceturneringen 2011 pænt, når første afdeling roes på Nakskov Fjord. Et hurtigt blik ned over startlisten

Læs mere

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub Løb: 1, Åben mix 10 Km Plads Nr. Hold Handicap Rotid:.0 10.0 H-tid Point 1 1 HDR/DSR Lone Banke Rasmussen(6), Marianne Juhler(), Tinna Groos(7), Silkeborg Jørgen Højgaard(9), Jørgen Skødt Pedersen(7),

Læs mere

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen & Co. Jo, næsten alle favoritterne vandt da anden afdeling af Langdistanceturneringen blev roet på Alssund, men

Læs mere

Bo Adelholm M 1964 0,96 Roforeningen KVIK Jens Chr. Kofoed M 1963 0,95 Roforeningen KVIK Jes Molbæk M 1975 0,98 Roforeningen KVIK

Bo Adelholm M 1964 0,96 Roforeningen KVIK Jens Chr. Kofoed M 1963 0,95 Roforeningen KVIK Jes Molbæk M 1975 0,98 Roforeningen KVIK Holdliste Port of Copenhagen 2011 Københavns Roklub 13-08-2011 Klub Side 1 af 5 Løb: 1 Åben mix 10 Km 10:26 Hold: 1 COASTAL BOAT 1 FREMVISNING Bådtype: 4 Holdhandicap: 1,110 Andreas Bech Mikkelsen M 1980

Læs mere

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog Lollands Havørn Knivskarpe dueller på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU 31 hold var på listen da fristen for tilmelding til tredje afdeling af Langdistanceturneringen, der holdes i Nakskov under navnet

Læs mere

Lollands Havørn. Feststemning ved Nakskov Roklub under Lollands Havørn. Foto Niels Iversen

Lollands Havørn. Feststemning ved Nakskov Roklub under Lollands Havørn. Foto Niels Iversen Lollands Havørn Fejende flot forårsfinale på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU Så lykkedes det for første gang siden 2005 at få deltagerne på den lange rute i Lollands Havørn ud på trekantsbanen fra

Læs mere

Præstø inviterer til langdistance-finale

Præstø inviterer til langdistance-finale Præstø inviterer til langdistance-finale Af Leif Thygesen Der er tilmeldt 39 hold til langdistancekaproningen Præstø Roregatta, der er finalen i Langdistanceturneringen 2011. 39 hold er en smule skuffende.

Læs mere

Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 2010, Danske Studenters Roklub

Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 2010, Danske Studenters Roklub Løb: 1, Åbent mix 10 km Plads Nr. Hold Handicap Rotid: 5.0 10.0 H-tid Point 1 20 HDR/DSR mm 0,827 Lone Banke Rasmussen(62), Marianne Juhler(55), Tinna Groos(47), 2 22 Bornholmerne/Aarhus Roklub 0,927 Geert

Læs mere

Den sidste finish inden medaljerne uddeles

Den sidste finish inden medaljerne uddeles Koldingfjordens Slots Regatta Den sidste finish inden medaljerne uddeles Regattaleder Jens Rasmussen, Kolding Roklub og hans hjælpere er klar til at modtage de mange gæster til årets langdistance- DM-finale

Læs mere

Favoritterne gjorde rent bord i Præstø

Favoritterne gjorde rent bord i Præstø Favoritterne gjorde rent bord i Præstø Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Redaktionel bemærkning Signaturen vidste det jo godt - at hans gamle PC havde det skidt - og dagen efter

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Årets DM-finale blev roet i Vejle. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2016 er slut, og de officielle point og medaljerne er uddelt

Læs mere

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Af Leif Thygesen, LDKU For to år siden i 2011 havde Præstø Roklub planlagt den helt store DM-finale, og alt var klappet og klart til at afvikle et

Læs mere

Langdistanceregatta bliver international

Langdistanceregatta bliver international Alssunds Røde Løver Langdistanceregatta bliver international Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Med 37 tilmeldte hold til årets anden langdistancekaproning Alssunds Røde Løver

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Alssund lagde vand til årets DM-finale. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2017 er slut, og de officielle point og medaljerne er

Læs mere

Kampen om pole position inden finalen

Kampen om pole position inden finalen Port of Copenhagen Kampen om pole position inden finalen Af Leif Thygesen, LDKU 32 hold er tilmeldt, når Københavns Roklub inviterer til langdistanceturneringens fjerde afdeling lørdag den 10. august under

Læs mere

Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle

Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle Af Leif Thygesen Alt klappede næsten perfekt, da Vejle Roklub var arrangør af første afdeling af dette års langdistanceturnering. Hjemmearbejdet var gjort, så organisatoriske

Læs mere

Nyborg Roklub Bente Irring, Charlotte Buchwaldt og Brian Rene Sørensen har haft en forrygende sæson og kan hjemføre samlet bronze i 10 km åben mix.

Nyborg Roklub Bente Irring, Charlotte Buchwaldt og Brian Rene Sørensen har haft en forrygende sæson og kan hjemføre samlet bronze i 10 km åben mix. Port of Copenhagen Velorkestreret regatta i farvandet ved operaen Foto Sten Carlsen, Københavns Roklub. Tekst Leif Thygesen, LDKU. Det var virtuost og velorkestreret, da Københavns Roklub inviterede til

Læs mere

Langdistanceturneringens 2. runde

Langdistanceturneringens 2. runde Langdistanceturneringens 2. runde Spændende, flot og intens langdistanceroning på Alssund Af Leif Thygesen, LDKU Vejret spillede op til en god langdistancekaproning - der var lidt vind, men ingen store

Læs mere

Koldingfjordens Slotsregatta

Koldingfjordens Slotsregatta Koldingfjordens Slotsregatta En gevaldig fin DM afslutning i Kolding Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Poul Jakobsen, Uffe Lau Sørensen, Birgit Thomsen Tak for en gevaldig fin DM afslutning i Kolding, skriver

Læs mere

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Af Leif Thygesen, MTU Artiklen om den sultne langdistanceroer bragt her på roning.dk - hvor Jonas Thygesen har beregnet, at en langdistanceroer under et 25 km

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm Page 1 of 6 Størrelsen betyder ikke noget Eller gør den? Indskrevet: 21/5, 2007 Indskrevet af Bente Saugmann Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub KVIK og DSR slog favoritterne DSR og KVIK

Læs mere

Langdistanceturneringen Imponerende Præstø debut Indskrevet: 11/8, Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen.

Langdistanceturneringen Imponerende Præstø debut Indskrevet: 11/8, Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen. Indskrevet: 11/8, 2009 Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen. Der var høj sol og en frisk vind da Præstø Roklub debuterede som langdistancearrangør. Og det blev en debut af rang. Cirka 30 regattamedarbejdere

Læs mere

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Side 1 af 6 Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007 Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Vi bukker os dybt i støvet og hilser de suveræne Tissø roere, der igen

Læs mere

Femte gang med succes

Femte gang med succes Femte gang med succes Det kan man sige om de Sjællandske mesterskaber i Kalundborg Hallerne. Samtidigt kan vi også allerede nu love at det ikke bliver sidste gang, og at stævnet vil ligge nogenlunde samtidigt

Læs mere

DSR Energy både på land og vand

DSR Energy både på land og vand DSR Energy både på land og vand Af Leif Thygesen, MTU. Fremragende fotos Henrik S. Asmussen, DSR. Det er en stor roklub der har altid været særdeles godt repræsenteret ved langdistancekaproningerne og

Læs mere

Startet 10:43: :21:31 2:13:36. Startet 10:42: :21:01 2:13:41. Startet 10:39: :27:27 2:20:05. Startet 10:33:59 0.

Startet 10:43: :21:31 2:13:36. Startet 10:42: :21:01 2:13:41. Startet 10:39: :27:27 2:20:05. Startet 10:33:59 0. Resultater - Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 206 Løb W/M 2+inr/4+inr 2/4 årers inrigger, Åben Mix 25 km - 25000m Finale 206-06-25 0:44 8 2 7 3 6 4 3 5 4 6 5 7 2 - Humlebæk Roklub 25MIX Per Olsen() Jens

Læs mere

Motionsturneringen september 2010

Motionsturneringen september 2010 Motionsturneringen september 2010 Af Leif Thygesen Det lakker mod enden som manden sagde, da han fik en dåse fernis ned af ryggen. September var næstsidste udkald i Motionsturneringen og ikke mange af

Læs mere

Langdistanceturneringen Intens langdistancespænding efter Sønderborg Indskrevet: 16/6, 2009

Langdistanceturneringen Intens langdistancespænding efter Sønderborg Indskrevet: 16/6, 2009 Indskrevet: 16/6, 2009 Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen Luften er fyldt med forventning, spænding og godmodigt drilleri. I Sønderborg er tingene samlet indenfor ganske få kvadratmeter, når der

Læs mere

Motionsturneringen 5. runde august 2010

Motionsturneringen 5. runde august 2010 Motionsturneringen 5. runde august 2010 Af Leif Thygesen August bød på regn og rusk. Hvis regnmåleren havde kunnet rumme mere, og vindmåleren kunne gå højere op, var vi alle sammen blæst til Sverige på

Læs mere

Motionsturneringen første runde

Motionsturneringen første runde Motionsturneringen første runde Af Leif Thygesen Det kolde forår har sat sit præg på Motionsturneringen. Der er blevet roet mindre i år end sidste år på samme tid. Gennemsnittet falder fra 63,965 km/roer

Læs mere

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Motionsturneringen 4. runde Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Af Leif Thygesen 54 klubber har gjort sig den umage at indberette til Motionsturneringen i denne runde og det er ny rekord for

Læs mere

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Page 1 of 6 Og så skal vi til Verdens Ende Indskrevet: 28/5, 2007 Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Kilde: www.1864.dk Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Juni 1864 Danmark

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

Motionsturneringen 3. runde

Motionsturneringen 3. runde Motionsturneringen 3. runde Af Leif Thygesen Der bliver roet flittigt rundt omkring i Danmark. For et år siden var gennemsnittet efter juni måned på 155,523 km/roer. Her i 2011 er det vokset til 172,997

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm Page 1 of 8 Absolut langdistance DSR Indskrevet: 3/7, 2007 Af Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU og Sønderborg Roklub For Thomas Ebert og DSR blev Vonås siv til sejrens palmer.

Læs mere

Motionsturneringen maj måned

Motionsturneringen maj måned Motionsturneringen maj måned Af Leif Thygesen I alt 4.300 roere fra 51 forskellige klubber har tilsammen roet 447.164 kilometer. Det giver et gennemsnit på 103,992 km/roer. Sammenligner vi tallene med

Læs mere

Lørdag den 7. september kl. 24.00

Lørdag den 7. september kl. 24.00 Motionsturneringen 4. runde En spurt af cavendishske* dimensioner *Cavendish, Mark. 28 årig professionel cykelrytter født på Isle of Man. Repræsenterer Storbritannien, kører på holdet (med det mundrette

Læs mere

Odense langdistance (lørdag)

Odense langdistance (lørdag) Odense langdistance (lørdag) Odense landistance sidst i april mødes den samlede danske elite for at teste om vinterens træning har båret frugt, om bådeholdene er sammensat rigtigt eller der skal ske ændringer.

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik Motionsturneringen 2. runde Motionsroning med piber og trommer Af Leif Thygesen, Freelancer Normalt starter vi hver reportage fra Motionsturneringen med de kolde facts og sammenligner tal, men lad os for

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen Af Leif Thygesen freelancer - men lad os starte med en god nyhed. Tre vaskeægte debutanter, der ikke tidligere har været

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde juli 2010

Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Af Leif Thygesen Et koldt forår har ikke taget humøret og roglæden fra de danske roere. Efter en lidt stille og forsigtig start er roerne oppe i fulde omdrejninger,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

Motionsturneringen 1. runde 2011

Motionsturneringen 1. runde 2011 Motionsturneringen 1. runde 2011 Af Leif Thygesen Med indberetning fra 53 klubber har Motionsturneringen 2011 fået en forrygende start. 3.680 roere har tilsammen roet 235.261 kilometer, det giver et gennemsnit

Læs mere

Kvinder, 8,0 km 1. CHARLOTTE SKAUNSGAARD KARMA POLICE 32:03 (2)

Kvinder, 8,0 km 1. CHARLOTTE SKAUNSGAARD KARMA POLICE 32:03 (2) MOTIONSLØB NR. 429 Lørdag den 11. december 2010 Ved Bagsværd Sø Reserverute, distance ca. 8,0 km,, lidt vådt, ca. + 5 grader, modvind ud Tider mærket med * opnået ved opsamlingsløb den 4.12. 2 grader,

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

Motionsturneringen oktober 2010

Motionsturneringen oktober 2010 Motionsturneringen oktober 2010 Af Leif Thygesen 46 klubber med 4.839 aktive roere roede til sammen 1.623.515 kilometer, hvilket giver et gennemsnit på 335,506 km/roer. Det er de kolde facts i Motionsturneringen

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde

Motionsturneringen 4. runde Motionsturneringen 4. runde Af Leif Thygesen Der er fortsat grøde i dansk motionsroning og selvom juli har været en våd affære, er der blevet roet rigtigt mange kilometer rundt omkring i Danmark og omegn.

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

VARIGT TILBUD. En opskrift på Sportsroning

VARIGT TILBUD. En opskrift på Sportsroning VARIGT TILBUD En opskrift på Sportsroning 01-12-2017 Indledning I det her hæfte sætter vi fokus på sportsroning. Men før vi går i dybden og forklarer hvad sportsroning er -så skal du lige lave lidt noter.

Læs mere

Randers gjorde det igen!

Randers gjorde det igen! Randers gjorde det igen! Af Leif Thygesen. Foto Tina Thrane Poulsen, Poul Andersen m.fl. Indbyggerne i Randers randrusianerne vil gøre deres bedste for, at du føler dig velkommen, skrev Randers borgmester

Læs mere

Motionsturneringen juni måned

Motionsturneringen juni måned Motionsturneringen juni måned Af Leif Thygesen Det blev en lille smule bedre rovejr i juni måned, og roerne kvitterede straks ved øget aktivitet. 4.827 roere fra 49 klubber har tilsammen roet 750.711 kilometer,

Læs mere

Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR

Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR Af Leif Thygesen. Foto Henrik Stenberg Asmussen DSR I et eventyr går man først grueligt meget igennem, og så ender det hele som regel altid godt. Sådan var det på

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Fyn Rundt i Coastal 4x+

Fyn Rundt i Coastal 4x+ Coastalroning danner baggrund for én af de helt store og spændende udfordringer Fyn Rundt i Coastal 4x+ Fre. 05 juni til Søn. 07. juni 2015 Kolding Roklub og Aarhus Roklub er gået sammen om et spændende

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

Danske mesterskaber 2018

Danske mesterskaber 2018 Danske mesterskaber 2018 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Sjællands og Københavns Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På

Læs mere

De Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg blev en kæmpe succes

De Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg blev en kæmpe succes De Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg blev en kæmpe succes Over 2000 gymnaster var til start i Silkeborghallen i weekenden, da De Åbne Jyske Mesterskaber 2010 blev afviklet. Silkeborg pigerne og drengens

Læs mere

DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & DANSK FORENING FOR ROSPORT BRABRAND ROSTADION. Vandværksvej 14, 8220 Brabrand

DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & DANSK FORENING FOR ROSPORT BRABRAND ROSTADION. Vandværksvej 14, 8220 Brabrand DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & BRABRAND ROSTADION Vandværksvej 14, 8220 Brabrand afholder sammen med Århus Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber

Læs mere

Motionsturneringen juni 2013

Motionsturneringen juni 2013 Motionsturneringen juni 2013 Der kæmpes for at indhente det forsømte Af Leif Thygesen, freelancer Her midt i juli, hvor højtrykket har bidt sig en smule fast og temperaturen er relativ høj, starter vi

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

ODENSE LANGDISTANCE Lørdag den 28. april 2018 R E S U L T A T E R

ODENSE LANGDISTANCE Lørdag den 28. april 2018 R E S U L T A T E R R E S U L T A T E R Løb: 101 Herrer senior 8+ 1. 20 Aalborg 6:14:9 13:05:6 19:33:7 2. 21 Odense 7:05:7 14:27:8 21:26:0 Løb: 102 Herrer senior 4x 1. 1 BR/L*R/KKL 5:43:0 12:12:3 18:22:8 2. 44 Bagsværd 6:32:0

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Motionsturneringen september 2013

Motionsturneringen september 2013 Motionsturneringen september 2013 55 klubber kæmper om placeringerne i denne runde Af Leif Thygesen, Freelancer Hele 55 klubber er med i denne runde af Motionsturneringen, og det er ny sæsonrekord. Så

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

Gunnar Asmussens Æresløb

Gunnar Asmussens Æresløb Aarhus Cyklebane Præsenterer Gunnar Asmussens Æresløb Fredag d. 22. maj 2015 kl. 18.00 Fri Entre: Jyllands Alle 79, 8000 Aarhus C Velkommen til Gunnar Asmussens Æresløb 2015 Gunner Asmussen har i en menneskealder

Læs mere

Port of Copenhagen Calling

Port of Copenhagen Calling Port of Copenhagen Calling Af Leif Thygesen Med 45 deltagende hold bliver årets fjerde langdistancekaproning Port of Copenhagen den indtil nu bedst besøgte regatta i 2011. 45 hold er rigtigt pænt, men

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

Langdistancerace på Øresund

Langdistancerace på Øresund Langdistancerace på Øresund Af Leif Thygesen Giv mig et H! (H for Herlig) Giv mig et U! (U for Udfordrende) Giv mig et M! (M for Mægtig) Giv mig et L! (L for Lebendig) Giv mig et E! (E for Eminent) Giv

Læs mere

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv!

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Af Leif Thygesen Randers Roklub har det meste af sæsonen ligget som nummer fire i Supermotionsligaen og havde vel også mere eller

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis 8. marts 2006 ULVEHØJHALLEN MØLLEVANGSVEJ 7 HASLUND RANDERS VELKOMMEN TIL ULVEHØJ - HALLEN På Jysk BordTennis Unions vegne vil vi hermed byde velkommen til de jyske

Læs mere

Politimesterskab i Halvmarathon 2009

Politimesterskab i Halvmarathon 2009 Politimesterskab i Halvmarathon 2009 21,1 km 1 Torben Klose Odense PI 01:18:02 55 2 Jens Kirkegård Sørensen Kolding PI 01:20:23 9 3 Carsten Straszek Nordjyllands PI 01:23:16 20 4 Hans Jørgen Bach Nordjyllands

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen

Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen Af Leif Thygesen Port of Copenhagen blev en historisk regatta på mere end en måde. For det første genopstod regattaen efter flere års pause, og for det andet blev

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere