Randers gjorde det igen!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers gjorde det igen!"

Transkript

1 Randers gjorde det igen! Af Leif Thygesen. Foto Tina Thrane Poulsen, Poul Andersen m.fl. Indbyggerne i Randers randrusianerne vil gøre deres bedste for, at du føler dig velkommen, skrev Randers borgmester Henning Jensen Nyhuus i et velkomstbrev til langdistancekaproerne, der besøgte Randers for at ro fjerde afdeling af Langdistanceturneringen. Og det gjorde de så randrusianerne. En sand tsunami af gæstfrihed skyllede ind over roerne. Formand Finn Sørensen bød velkommen og opfordrede med et lunt glimt i øjet deltagerne til at nyde den smukke natur og ikke slå åren for hårdt i Gudenåen, men det var dog en opfordring der ikke blev fulgt af særligt mange. Til hver deltager, var der en velkomst-pose indeholdende blandt andet en fribillet til Randers Regnskov og en masse information om Randers. Randers Roklub havde fået trykt et program i farver og så var der særdeles flotte sponsorgaver til medaljetagerne. 42 startende både havde ideelle betingelser da der blev roet Gudenåens Gule Åkande. Organisatorisk leverede Randers Roklub endnu en gang en perfekt regatta. Regattaleder Jørn Tychsen og hans hårdtarbejdende stab havde styr på tingene og leverede service i topklasse. Da roning.dk bad om en fotograf til at dække begivenheden, fik vi tre! Et hav af efteranmeldelser og holdændringer blev klaret hurtigt og professionelt af Randers edbkyndige Johan Thrane Poulsen. Randers Roklub vil hvis Randers selv ønsker det være en oplagt kandidat til at holde DM finalen i Rofarvandet kan der ikke klages på og Randers har nu to gange bevist, at man bare kan det der med at arrangere en langdistancekaproning. Og så har man på en eller anden måde forbindelserne i orden til vejrguderne. Mens man på Sjælland havde skybrud og kraftige vindstød, var der en let brise på et par sekundmeter på Gudenåen og Randers Fjord og desuden var det lettere overskyet, så det ikke blev for varmt for deltagerne. Kort sagt perfekt rovejr. Vi er mange, der allerede nu glæder os til vi næste gang skal ro i Randers, og hvem ved måske bliver det DM finalen i 2012.

2 Dame-vand gav hurtige rotider Sportsligt blev det de lette roere med teknikken i orden, der trådte i karakter. Det var dame-vand der blev roet på, og nogle af de handicaptider, der opnås i mix-klasserne, vil nok være brændstof til en fornyet diskussion om handicapfaktorerne. Og så kom der ellers en pæn sjat malurt i bægeret med mindst en planlagt efteranmeldelse. En lignende sag i 2009, hvor DSR med vilje efteranmeldte medførte en protest fra Bornholmerne. Malurten bestod også af en protest i mændenes klasse. En protest der vedrører DSRs båd Hu og ekstravægtens placering i denne. Protesten er sendt videre til Ordens- og Amatørudvalget. Det skaber nogle gevaldige ridser i den ellers gode stemning og giver organisatorisk ekstraarbejde. Signaturen anerkender roernes ret til at efteranmelde og protestere, når man føler sig uretfærdigt behandlet, men roerne må så også anerkende, at det meget ekstraarbejde og det bøvl efteranmeldelser og protester giver, i yderste konsekvens kan betyde, at de frivillige ledere tager deres gode tøj og går. 10 km åben mix Er medaljerne allerede fordelt? Det var vand for de tre kvinder Lone Banke Rasmussen og Tinna Groos fra Hellerup Dame Roklub samt Marianne Juhler fra DSR, og det blev da også til en klar sejr til den københavnske trio. De tre kvinder havde da heller ikke noget at klage over da roning.dk talte med guldvinderne efter løbet. Med sejren bragte holdet sig selv i en yderst gunstig position i kampen om bronzemedaljen i den samlede turnering. Marianne Juhler DSR, Tinna Groos og Lone Banke Rasmussen på vej til guldet. På andenpladsen finder vi Silkeborg Jørgen Højgaard, Jørgen Skødt Pedersen og Lene Søby. Der bliver vist ikke så meget at skrive om, sagde en lettere skeptisk Jørgen Skødt Pedersen lige efter løbet til Signaturen. Og på en måde fik Jørgen ret, for der er kun et sekund ned til nummer tre Bornholmerne/Aarhus - og det er jo ikke meget. Når man vinder/taber med et sekund kan man altid begynde at tale om held og uheld, men også Bornholmerne/Aarhus har jo på tidspunkter haft marginalerne på deres side, og set over en hel sæson har tingene det med at ujævne sig. Geert Olsen fra Bornholmerne ærgrede sig naturligvis over det sølle sekund, der skilte ham og hans to rokammerater Jeppe Meinert og Kurt Jensen fra sølvmedaljen. Men Geert Olsen tog i øvrigt placeringen med et stort smil - også selvom det betød, at den samlede guldmedalje sandsynligvis forduftede.

3 RUBYS fra DSR, der blev nummer fire, sørgede for at regattaen i Randers fik et internationalt islæt. Holdet bestod af Brødrene Asbjørn og Gunnar Levring samt eks landsholdsroerne Marc Wissing og Stefanos Volanitis fra henholdsvis Holland og Grækenland. Aarhus Roklub Niels Iversen, Steen Wegner og Thomas Sørensen roede sig til en femteplads. Vi roede et godt løb, men i det stærke felt rakte det jo desværre ikke helt til for alvor at blande os i kampen om medaljerne, sagde Niels Iversen efter løbet. DSRs firer med Christian Larsen, Jacob Alnor, Karen Theodor Andersen, Rasmus Jørgensen og Sigrid Abild Andersen bliver nummer seks og det er årets bedste placering for DSR-fireren. Christian Larsen, Jacob Alnor, Karen Theodor Andersen, Rasmus Jørgensen og Sigrid Abild Andersen fra DSR roede årets bedste løb i Randers og belønnes med en sjetteplads. Weekend-roerne Brian Sørensen, Morten Nielsen og Mona Spangsgård fra Nyborg Roklub bliver nummer syv og har dermed nok udspillet deres rolle i kampen om en podieplads i den samlede turnering. Men i øvrigt er det kun sekunder, der skiller holdet fra en femte- eller sjetteplads. 12 sekunder efter nyborgenserne bliver ottendepladsen delt mellem Lemon Moons Githa Gregersen, Jens Rasmussen og Jens Nielsen fra Kolding og Varde Roklub Allan Haagen Henning Pedersen, John Balje, Karin Kjær Jensen og Lene Balje. Det er tredje gang i år, at jævnbyrdigheden er så stor, at vi må dele en placering mellem to hold. Den arrangerende klub Randers Merete Falkenfleth, Poul Chr. Andersen og Vibeke Christensen når lige med i top ti. PÅ 11. pladsen møder vi Varde Roklubs anden firer med besætningen Anne-Mette Nykjær, Finn F. Nørby, Ida Mathiasen, Ruth Dyrvig og Thomas B. Pedersen. Team Nivå Michael Jørgensen, Pernille Jørgensen og Steen Nielsen bliver nummer 12, mens langdistancedebutanten Roklubben Furesø Henning Mouritsen, Rolf Reuther-Nielsen og Søren Boysen slutter som nummer pladsen går til Ålborg til Roklubben Ægir Anders Hjortshøj, Jens Funk Kristensen og Simon Svendsen. KVIK 2 Annesofie Bjerre, Birthe Kyhn og Margrethe K. Christensen bliver nummer 15, en plads foran Chop Stick Britt Møller, Katja Borch Dall og Trine Busch fra Kolding Dame Roklub. Rosinen i pølseenden på en 17. plads er Præstø Jan Søndervang, Jesper Hansen og Martin Poulsen.

4 Veteran mix 10 km. Nyborg trak det længste strå Nyborg Roklub Annette Hansen, Birgitte Riis og Martin Kiel vandt guld og denne gang skal guldet ikke deles med Hellerup. Nyborgenserne er 32 sekunder foran Hellerup Johnny Bloch, Lise Teisel og Per Hansen. Finale løbet om 14 dage bliver en sand gyser. Vinder Nyborg igen foran Hellerup kommer de to hold til at stå helt nøjagtigt lige og hvad man så gør ved Signaturen ikke præcist, men naturligvis bliver sagen undersøgt inden finaleløbet. Senior kvinder 10 km. DSR tilbage på tronen Efter en lille udflugt til andenpladsen i Århus vender DSR W1 tilbage til førstepladsen i Randers. Charlotte Lebahn, Inger Schow og Kristine Samson vinder med 30 sekunder foran Ægirs Freja Anne Poulsen, Line Hesselholt Lynggaard og Tenna Pedersen. Realistisk set skule ålborgenserne nok have vundet for at bevare chancen for at vinde DM. DSR W1 Charlotte Lebahn, Inger Schow og Kristine Samson vandt kvindernes klasse og har bragt sig selv i en yderst gunstig position i den samlede stilling inden finalen på hjemmebanen på Øresund. Vi har taget imod din opfordring og stiller i år op i kvindeklassen til langdistancekaproningerne, så må det briste eller bære, sådan skrev Jane Bech Thøgersen fra Silkeborg inden sæsons start til Signaturen. Og man må sige, at det bærer. Jane kunne sammen med klubkammeraterne Anette Pind og Tina Dyhr hjemføre den første medalje. Og så lige en advarsel til silkeborgenserne: Sådan noget kan godt være vanedannende. ARK 2 Charlotte Jessen, Marie Svan Olsen og Ragnhild Søndergård er kun 11 sekunder efter Silkeborg og dermed en medalje. Efter løbet fortalte ARK, at de ved vendebøjen havde valgt at tage en stor bue udenom den inrigger, der fungerede som dommerbåd ved vendepunktet. Men de tre storsmilende amagerkanere ville dog ikke give det skylden for de manglende sekunder. DSR W2 Agnethe Christensen, Diana Luttmann og Heidi Arentoft bliver nummer fem. Det er et par pladser ned i forhold til de sidste to regattaer, hvor holdet har vundet bronze, men DSR W2 er dog stadig med i kampen om den samlede tredjeplads. Kvindernes felt lukkes af KVIK 3 Anne Bisgaard, Christina Gerding og Marianne Orbesen.

5 Åben mix 25. km. Mere guld til Hellerup-klubberne og DSR Lone Banke Rasmussen fra Hellerup Dame Roklub og Marianne Juhler fra DSR vil nok tænke tilbage på kaproningen i Randers med glæde. Sammen med Per Hansen kunne de to kvinder nemlig hjemføre dagens anden guldmedalje i 25 km åben mix timer i reel rotid, hvilket giver timer i handicaptid. Et imponerende resultat. Hellerup/Københavns Roklub må på trods af en kanontid se sig henvist til andenpladsen. Signaturen havde fornøjelsen af at blive overhalet af den københavnske båd - og det gik stærkt. Kan HR/KR finde de samme takster frem om små 14 dage på Øresund, venter der en turneringssejr til de tre herrer Arne Månsson, Morten Blicher-Hansen og Rolf Trabjerg. Det er vel nok det hold, der i tidens løb har vundet flest medaljer, siger Arne Månsson til roning.dk under præmieoverrækkelsen efter formiddagens løb. Holdet som admiral Månsson taler om er Bornholmerne/Aarhus. For gud ved hvilken gang kan Geert Olsen, Jeppe Meinert og Kurt Jensen tage to medaljer med hjem efter en langdistancekaproning, en på 10 km distancen og en på 25 km distancen. Denne gang blev det til to bronzemedaljer. Det er eminent. Geert Olsen, Jeppe Meinert og Kurt Jensen Bornholmerne/Aarhus levede op til kælenavnet Altid god for en medalje hele to gange i Randers. Det blev til bronze både på 10 og 25 kilometer distancen. Lige udenfor medaljerækken på fjerdepladsen finder vi Nyborg/Aarhus/Nakskov. På Gudenåen udviste holdets ankermand Niels Iversen en sjælden set vildskab og trak holdets to andre deltagere Martin Kiel fra Nyborg og Signaturen fra Nakskov med op til årets bedste løb. Humlebæk Christian Probst, Jørgen Tramm og Per Olsen havde valgt at stille op i en anden båd end sædvanligt, i håbet om på den måde at vinde lidt tid. Men det gav bagslag og den nordsjællandske trio fik ikke den vanlige fart i båden. Vi kan jo trække den her fra i den samlede stilling, så vi er absolut ikke færdige endnu, sagde Christian Probst efter løbet. Og et kig på tabellen afslører, at Christian har helt ret i sin antagelse. Mon ikke Humlebæk starter i den sædvanlige båd og dermed får den sædvanlige speed på Øresund ved finaleløbet? Jet-drengene Henrik Danø, Peter Holm og Thomas Sørensen på holdet Ægir/Århus bliver nummer seks. Holdet har det nok bedre ved mere rå betingelser i blæst og bølger, hvor de tre herrer kan udnytte deres gode fysik. Holdet rækker dog fortsat ud efter den samlede tredjeplads.

6 KVIK 1 Anette S. Sørensen, Jens Chr. Walter og Jens Kofoed bliver nummer syv. Jens Chr. Walter har tidligere i år roet med i mændenes klasse, men han må ligesom alle vi andre konstatere, at der bliver roet meget stærkt i 25 km åben mix i år, så en flot rotid på cirka 2.20 timer kun rækker til en syvendeplads. Annette Hansen fra Nyborg og Mia Nielsen samt Steen Wegner fra Aarhus ror sig til en ottendeplads første gang, de sidder i båd sammen. Vejle Roklubs formand Birgit Bech Jensen styrer for klubkammeraterne Lena Stavnskær og Inger Valentiner-Branth. Holdet sluttede som nummer ni i 25 km åben mix. Vejles damer Birgit Bech Jensen, Inger Valentiner-Branth og Lena Stavnskær bliver nummer ni. Den direkte sammenligning med Ægirs Freja, Anne Poulsen, Line Hesselholt Lynggaard og Tenna Pedersen - der også ror i kvindeklassen - falder ud til vejlensernes fordel. Med det forbehold, at ålborgenserne jo har roet 10 kilometer i et formiddagsløb for fuld hammer, inden racet mod Vejle. Ægir placerer sig som nummer 11 i 25 km åben mix. Men noget kunne tyde på, at Vejle Roklub sagtens kunne ro med om topplaceringerne i kvindeklassen, men de tre stærke Vejle-piger foretrækker 25 km distancen frem for sprinter-distancen på 10 kilometer. Randers roklub Jan Furbo Sørensen, Morten Hohwü og Tommy Eschelund bliver nummer 10. Varde Roklubs firer Allan Haagen, Anne-Mette Nykjær, John Balje, Per Vinter og Ruth Dyrvig lukker det store felt på 12 både. Ser man ned over resultatlisten er der egentlig pæn afstand tidsmæssigt mellem bådene, hvis man ser bort fra placeringerne fra nummer seks til ni. Noget kunne tyde på, at klassen har fundet sit hierarki nok med Humlebæk på den forkerte plads. Senior mænd 25 km. DSR come back DSRs flagskib - klubbens bedste mandlige langdistancehold - har haft en lidt hakkende sæson. Men i Randers blev det til et flot come back efter en lidt skuffende tredjeplads i Århus og det med en debutant på holdet. Jonathan Winn er en forholdsvis uerfaren roer, men sammen med Niels Jørgen Gommesen og Søren Krogh Hansen blev det til en flot førsteplads på Gudenåen og omegn. Ni sekunder efter finder vi Kalundborg Roklub Alexander Nygård Hansen, Bjarke Christensen Bang og Kåre Mattesen. Det bliver årets første andenplads til kalundborgenserne efter, at man indtil nu har roet sig til to første- og en tredjeplads.

7 Københavns Roklub Christian Felter, Mads Peter Andersen og Mikkel Smidt, der afløste en skadet Kenny Andersen, bliver nummer tre og kommer dermed med på podiet. DSRs mænd Søren Krogh Hansen, Niels Jørgen Gommesen og Jonathan Winn varmede op til finalen på hjemmebanen ved at vinde guld i Randers. Så vidt roning.dk erfarer, har København og Kalundborg nedlagt protest mod DSRs båd Hu. Stridens kerne er placeringen af den suppleringsvægt, som er nødvendig for at Hu kan overholde vægtkravet. Protesten er behandlet af regattaens dommere og videresendt til Ordens- og Amatørudvalget, så rækkefølgen kan blive ændret, og dermed kan der også ske forskydninger i den samlede stilling. Om sagen kan nå at være afgjort inden finalen den 28. august vides ikke. ARK Anders Clausen, Michael Hansen og Thomas Hansen kan sætte syv point ind på kontoen for en fjerdeplads. Roklubben ARA på holdet ARA(not very) Xtreme med besætningen Martin Diwan, Ole Tonsgaard og Stig Uggerhøj-Andersen slutter feltet som nummer fem. Vi ses i København Med håbet om at vi kan mødes i København til en finale, hvor stemningen vil være helt i top, slutter vi fra Randers fra en særdeles vellykket kaproning. Vel mødt til finalen på Øresund. thygesen@nakskovnet.dk

Bo Adelholm M 1964 0,96 Roforeningen KVIK Jens Chr. Kofoed M 1963 0,95 Roforeningen KVIK Jes Molbæk M 1975 0,98 Roforeningen KVIK

Bo Adelholm M 1964 0,96 Roforeningen KVIK Jens Chr. Kofoed M 1963 0,95 Roforeningen KVIK Jes Molbæk M 1975 0,98 Roforeningen KVIK Holdliste Port of Copenhagen 2011 Københavns Roklub 13-08-2011 Klub Side 1 af 5 Løb: 1 Åben mix 10 Km 10:26 Hold: 1 COASTAL BOAT 1 FREMVISNING Bådtype: 4 Holdhandicap: 1,110 Andreas Bech Mikkelsen M 1980

Læs mere

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen & Co. Jo, næsten alle favoritterne vandt da anden afdeling af Langdistanceturneringen blev roet på Alssund, men

Læs mere

Langdistancerace på Øresund

Langdistancerace på Øresund Langdistancerace på Øresund Af Leif Thygesen Giv mig et H! (H for Herlig) Giv mig et U! (U for Udfordrende) Giv mig et M! (M for Mægtig) Giv mig et L! (L for Lebendig) Giv mig et E! (E for Eminent) Giv

Læs mere

Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 2010, Danske Studenters Roklub

Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 2010, Danske Studenters Roklub Løb: 1, Åbent mix 10 km Plads Nr. Hold Handicap Rotid: 5.0 10.0 H-tid Point 1 20 HDR/DSR mm 0,827 Lone Banke Rasmussen(62), Marianne Juhler(55), Tinna Groos(47), 2 22 Bornholmerne/Aarhus Roklub 0,927 Geert

Læs mere

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub Løb: 1, Åben mix 10 Km Plads Nr. Hold Handicap Rotid:.0 10.0 H-tid Point 1 1 HDR/DSR Lone Banke Rasmussen(6), Marianne Juhler(), Tinna Groos(7), Silkeborg Jørgen Højgaard(9), Jørgen Skødt Pedersen(7),

Læs mere

Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR

Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR Af Leif Thygesen. Foto Henrik Stenberg Asmussen DSR I et eventyr går man først grueligt meget igennem, og så ender det hele som regel altid godt. Sådan var det på

Læs mere

Jakob Øjvind Nielsen M ,97 Københavns Roklub Jens Martensen M ,00 Københavns Roklub Jonas Thygesen M ,00 Københavns Roklub

Jakob Øjvind Nielsen M ,97 Københavns Roklub Jens Martensen M ,00 Københavns Roklub Jonas Thygesen M ,00 Københavns Roklub Holdliste Port of Copenhagen 2011 Københavns Roklub 13-08-2011 Side 1 af 5 Løb: 1 Åben mix 10 Km 10:30 Hold: 1 The J-men of KR Bådtype: 2 Holdhandicap: 0,990 Jakob Øjvind Nielsen M 1970 0,97 Københavns

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm Page 1 of 6 Størrelsen betyder ikke noget Eller gør den? Indskrevet: 21/5, 2007 Indskrevet af Bente Saugmann Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub KVIK og DSR slog favoritterne DSR og KVIK

Læs mere

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog Lollands Havørn Knivskarpe dueller på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU 31 hold var på listen da fristen for tilmelding til tredje afdeling af Langdistanceturneringen, der holdes i Nakskov under navnet

Læs mere

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Side 1 af 6 Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007 Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Vi bukker os dybt i støvet og hilser de suveræne Tissø roere, der igen

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm Page 1 of 8 Absolut langdistance DSR Indskrevet: 3/7, 2007 Af Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU og Sønderborg Roklub For Thomas Ebert og DSR blev Vonås siv til sejrens palmer.

Læs mere

Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle

Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle Af Leif Thygesen Alt klappede næsten perfekt, da Vejle Roklub var arrangør af første afdeling af dette års langdistanceturnering. Hjemmearbejdet var gjort, så organisatoriske

Læs mere

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Af Leif Thygesen, LDKU For to år siden i 2011 havde Præstø Roklub planlagt den helt store DM-finale, og alt var klappet og klart til at afvikle et

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Årets DM-finale blev roet i Vejle. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2016 er slut, og de officielle point og medaljerne er uddelt

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Alssund lagde vand til årets DM-finale. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2017 er slut, og de officielle point og medaljerne er

Læs mere

Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord

Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen Med 42 tilmeldte hold starter Langdistanceturneringen 2011 pænt, når første afdeling roes på Nakskov Fjord. Et hurtigt blik ned over startlisten

Læs mere

Langdistanceregatta bliver international

Langdistanceregatta bliver international Alssunds Røde Løver Langdistanceregatta bliver international Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Med 37 tilmeldte hold til årets anden langdistancekaproning Alssunds Røde Løver

Læs mere

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Page 1 of 6 Og så skal vi til Verdens Ende Indskrevet: 28/5, 2007 Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Kilde: www.1864.dk Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Juni 1864 Danmark

Læs mere

Port of Copenhagen Calling

Port of Copenhagen Calling Port of Copenhagen Calling Af Leif Thygesen Med 45 deltagende hold bliver årets fjerde langdistancekaproning Port of Copenhagen den indtil nu bedst besøgte regatta i 2011. 45 hold er rigtigt pænt, men

Læs mere

Præstø inviterer til langdistance-finale

Præstø inviterer til langdistance-finale Præstø inviterer til langdistance-finale Af Leif Thygesen Der er tilmeldt 39 hold til langdistancekaproningen Præstø Roregatta, der er finalen i Langdistanceturneringen 2011. 39 hold er en smule skuffende.

Læs mere

Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen

Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen Af Leif Thygesen Port of Copenhagen blev en historisk regatta på mere end en måde. For det første genopstod regattaen efter flere års pause, og for det andet blev

Læs mere

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Opløftende langdistancestart i Nakskov

Opløftende langdistancestart i Nakskov Opløftende langdistancestart i Nakskov Af Leif Thygesen. Foto Jens Højkrog. Nakskov Roklubs klublokale lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.28: Det summer af gensynsglæde og forventning til den kommende rotur

Læs mere

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Af Leif Thygesen, MTU Artiklen om den sultne langdistanceroer bragt her på roning.dk - hvor Jonas Thygesen har beregnet, at en langdistanceroer under et 25 km

Læs mere

Den sidste finish inden medaljerne uddeles

Den sidste finish inden medaljerne uddeles Koldingfjordens Slots Regatta Den sidste finish inden medaljerne uddeles Regattaleder Jens Rasmussen, Kolding Roklub og hans hjælpere er klar til at modtage de mange gæster til årets langdistance- DM-finale

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

MOTIONSLØB NR. 426 Onsdag den 22. september 2010 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, halvskyet, ca. +14 - +13 grader

MOTIONSLØB NR. 426 Onsdag den 22. september 2010 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, halvskyet, ca. +14 - +13 grader MOTIONSLØB NR. 426 Onsdag den 22. september 2010 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, halvskyet, ca. +14 - +13 grader Kvinder, 8,2 km 1. MELINA N. OLSEN HI 32:44 P (19) 2. KATRINE ROSE TRYG 37:24 P (7)

Læs mere

Langdistanceturneringen Imponerende Præstø debut Indskrevet: 11/8, Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen.

Langdistanceturneringen Imponerende Præstø debut Indskrevet: 11/8, Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen. Indskrevet: 11/8, 2009 Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen. Der var høj sol og en frisk vind da Præstø Roklub debuterede som langdistancearrangør. Og det blev en debut af rang. Cirka 30 regattamedarbejdere

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude

Læs mere

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Skrevet og redigeret af Benny Lykke Nytårsskydningen 2011 bliver en skydning vi sent glemmer, skytter som normalt deltager ved denne

Læs mere

Kampen om pole position inden finalen

Kampen om pole position inden finalen Port of Copenhagen Kampen om pole position inden finalen Af Leif Thygesen, LDKU 32 hold er tilmeldt, når Københavns Roklub inviterer til langdistanceturneringens fjerde afdeling lørdag den 10. august under

Læs mere

Koldingfjordens Slotsregatta

Koldingfjordens Slotsregatta Koldingfjordens Slotsregatta En gevaldig fin DM afslutning i Kolding Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Poul Jakobsen, Uffe Lau Sørensen, Birgit Thomsen Tak for en gevaldig fin DM afslutning i Kolding, skriver

Læs mere

1 117 gitte berthel 1963

1 117 gitte berthel 1963 Samlet resultat 1.000 m senior Kvinde 1 117 gitte berthel 1963 00:1:39 3 4 5 6 7 8 9 10 159 jette simonsen 1965 139 Helle Skjoldan 1959 140 Inge Carlé 1956 136 Marianne Søndergaard 1966 TEAM ROSE 158 Helle

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

DSR Energy både på land og vand

DSR Energy både på land og vand DSR Energy både på land og vand Af Leif Thygesen, MTU. Fremragende fotos Henrik S. Asmussen, DSR. Det er en stor roklub der har altid været særdeles godt repræsenteret ved langdistancekaproningerne og

Læs mere

Favoritterne gjorde rent bord i Præstø

Favoritterne gjorde rent bord i Præstø Favoritterne gjorde rent bord i Præstø Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Redaktionel bemærkning Signaturen vidste det jo godt - at hans gamle PC havde det skidt - og dagen efter

Læs mere

Langdistanceturneringen Intens langdistancespænding efter Sønderborg Indskrevet: 16/6, 2009

Langdistanceturneringen Intens langdistancespænding efter Sønderborg Indskrevet: 16/6, 2009 Indskrevet: 16/6, 2009 Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen Luften er fyldt med forventning, spænding og godmodigt drilleri. I Sønderborg er tingene samlet indenfor ganske få kvadratmeter, når der

Læs mere

Finale Herrer 300 Finale Damer

Finale Herrer 300 Finale Damer Finale Herrer indl. serie 1 serie 2 serie 3 serie 4 Total Ravnsborg 45-072-069 Kim Andersson H E 6 1240 0 1240 222 244 179 233 2118 Ravnsborg 45-072-037 Thomas Dideriksen H E 8 1236 0 1236 189 190 191

Læs mere

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv!

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Af Leif Thygesen Randers Roklub har det meste af sæsonen ligget som nummer fire i Supermotionsligaen og havde vel også mere eller

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Startet 10:43: :21:31 2:13:36. Startet 10:42: :21:01 2:13:41. Startet 10:39: :27:27 2:20:05. Startet 10:33:59 0.

Startet 10:43: :21:31 2:13:36. Startet 10:42: :21:01 2:13:41. Startet 10:39: :27:27 2:20:05. Startet 10:33:59 0. Resultater - Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 206 Løb W/M 2+inr/4+inr 2/4 årers inrigger, Åben Mix 25 km - 25000m Finale 206-06-25 0:44 8 2 7 3 6 4 3 5 4 6 5 7 2 - Humlebæk Roklub 25MIX Per Olsen() Jens

Læs mere

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Onsdag d. 28 januar holdes der genralforsamling i roklubbens lokaler kl. 19.00. Dagsorden iflg. vedtægter. 201422.dec Nytårsroning Den 31.december roer vi, som vi før

Læs mere

Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre. Af Niels O. Hansen

Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre. Af Niels O. Hansen Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre Af Niels O. Hansen Årets individuelle DM i keglebillard gav den anden titel til Ole Nymark fra Vejby hos herrerne, mens Marianne Mortensen tog den tredje titel

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Lollands Havørn. Feststemning ved Nakskov Roklub under Lollands Havørn. Foto Niels Iversen

Lollands Havørn. Feststemning ved Nakskov Roklub under Lollands Havørn. Foto Niels Iversen Lollands Havørn Fejende flot forårsfinale på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU Så lykkedes det for første gang siden 2005 at få deltagerne på den lange rute i Lollands Havørn ud på trekantsbanen fra

Læs mere

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager Klub/Firma Post nr By Deltager Fredag Lørdag Fredag Lørdag AL-Bank 10 allan simonsen 0 0 0 Nej tak... Nej tak, den fikser jeg selv. Nej tak, den fikser jeg selv.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Et museum. Det var da vel løgn! Det var den årlige ud-i-det-blå

Læs mere

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 DDS SP v.3.11.3.2 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 11697 Asbjørn Risgård Nielsen 01 548 Vilsted Skf. 200/09 200/11 400/20 1 94453 Frederik Axelsen 01 513 Vester

Læs mere

Femte gang med succes

Femte gang med succes Femte gang med succes Det kan man sige om de Sjællandske mesterskaber i Kalundborg Hallerne. Samtidigt kan vi også allerede nu love at det ikke bliver sidste gang, og at stævnet vil ligge nogenlunde samtidigt

Læs mere

Startliste. Startgruppe: 05 KM. Dame K1-05 KM. Dame K2-05 KM. Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november Alle K2 / K4 klasser - 10 km 11:00:00

Startliste. Startgruppe: 05 KM. Dame K1-05 KM. Dame K2-05 KM. Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november Alle K2 / K4 klasser - 10 km 11:00:00 Startliste Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november 2018 Alle K2 / K4 klasser - 10 km 11:00:00 Alle deltagere i C1 K1 Herre-klassen - 10 km 11:02:00 Alle deltagere i C1 K1 Dame-klassen - 10 km 11:04:00

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer Antal deltagere: 4 Klasse: Damer Gennemsnit for vinder: 35,3 km/h Antal præmier: 4 Plac. Ryg nr. UCI kode Navn 1 DENOOOOOOOO Bettina Romer 2 2 DENOOOOOOOO Helle Sørensen 3 3 DENOOOOOOOO Rikke Guldbæk 4

Læs mere

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol "Præcision"

Resultatliste. Dansk Politimesterskab i skydning Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol Præcision Resultatliste Dansk Politimesterskab i skydning 2017. Afviklet 9. og 10. maj 2017 i Viborg. Tjenestepistol "Præcision" Navn Forening 150 sek. 20 sek. Duel Total 1 Henrik Jørgensen København 97 92 95 284

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

MOTIONSLØB NR. 442 Lørdag den 10. december 2011 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, tørt lidt pløret, 3-4 o C

MOTIONSLØB NR. 442 Lørdag den 10. december 2011 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, tørt lidt pløret, 3-4 o C MOTIONSLØB NR. 442 Lørdag den 10. december 2011 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, tørt lidt pløret, 3-4 o C Kvinder, 8,2 km 1. MELINA N. OLSEN *** HI 34:25 (35) 2. BENEDICTE KASTRUP HI 40:38 f (18)

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK Dame klasse 2 double 1;Lone Dissing/Malene Espensgaard, Løgum/Brønderslev 2;Anne Aagaard Lauridsen/Janne Jensen, Silkeborg BTR Final;Dissing/Espensgaard - Lauridsen/Jensen;11-0, 11-0, 11-0 Herre elite

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Kvikløbet 2013. Dato 2013-06-27

Kvikløbet 2013. Dato 2013-06-27 0-06-7 km 0- Dr 6 7 8 Jonathan Sigvardsen Rasmus Antonsen Jonas Haslev Mortensen Jonas Høgh Jakob Antonsen Noah Høgh Isak Skaarup Sigvardsen / trekløveren Tais Skaarup sigvardsen / trekløvern 00:: 00:8:8

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Motionsturneringen juni måned

Motionsturneringen juni måned Motionsturneringen juni måned Af Leif Thygesen Det blev en lille smule bedre rovejr i juni måned, og roerne kvitterede straks ved øget aktivitet. 4.827 roere fra 49 klubber har tilsammen roet 750.711 kilometer,

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 30. November 2010 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner Bilag 3 Godthåbsvej Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner A B C D E F G H I J K L Formålet Trafik Støj Slitage Parkering (herunder cykel-p) Plads/hjørne (nedlæggelse af vejudvidelse)

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2015

FIF Pétanque Formandens beretning 2015 FIF Pétanque Formandens beretning 2015 Tak for et godt år Sæsonen 2015 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

Mødereferat. Mødedato 12. november 2016

Mødereferat. Mødedato 12. november 2016 Mødereferat Mødedato 12. november 2016 Deltagere Dommere: Carsten Andersen John Høck Annie Kaalby (+ LDKU + Egå Rosport) Niels Iversen (+ Jysk Maraton, + coastal netværk + dommerkasse ansvarlig) Poul-Erik

Læs mere

Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts. Vores 12. turnering i Jægerspris.

Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts. Vores 12. turnering i Jægerspris. Møllevej 100 3630 Jægerspris Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts Vores 12. turnering i Jægerspris. Regler og information: -Ankomst bedes meldt til dommerbordet senest 15min.

Læs mere

Startnr. Roer(e) Klubnavn Tid 172 Lone J Silkeborg 0:32: Caroline S Silkeborg 0:32: Frida T Odense 0:34:56

Startnr. Roer(e) Klubnavn Tid 172 Lone J Silkeborg 0:32: Caroline S Silkeborg 0:32: Frida T Odense 0:34:56 Resultater Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november 2018 Startgruppe: 05 KM Dame K1-05 KM 172 Lone J Silkeborg 0:32:21 170 Caroline S Silkeborg 0:32:48 200 Frida T Odense 0:34:56 157 Henriette W T MKC

Læs mere

Veteraner mænd 2014. 100 m M30

Veteraner mænd 2014. 100 m M30 100 m 12,66s 0,0 Claus Landal, 82 2014 12,7s Frank Engmark, 57 1987 13,0s 0,5 Michael Pedersen, 73 2007 13,5s Søren K Jacobsen, 70 2002 13,5s Jens Holm, 51 1983 13,6s Claus Berentsen, 57 1991 13,7s Erik

Læs mere

Faglig netværksgruppe - Billedkunst

Faglig netværksgruppe - Billedkunst Billedkunst Skole Faglærere Mailadresse - samlet mailliste nederst i dokumentet Tovholder Højboskolenskolen Mette Weber Formand mette.weber.madsen@skolekom.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Anette Christensen

Læs mere

R E S U L T A T - L I S T E F R A. Jyllandsstævnet 9.okt.1999 Vingsted

R E S U L T A T - L I S T E F R A. Jyllandsstævnet 9.okt.1999 Vingsted +----------------------------------+ De Danske Skytteforeninger StævneProgram v1.12 +----------------------------------+ Dato:10/10/1999 12:30 R E S U L T A T - L I S T E F R A Jyllandsstævnet 9.okt.1999

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

Nyborg Roklub Bente Irring, Charlotte Buchwaldt og Brian Rene Sørensen har haft en forrygende sæson og kan hjemføre samlet bronze i 10 km åben mix.

Nyborg Roklub Bente Irring, Charlotte Buchwaldt og Brian Rene Sørensen har haft en forrygende sæson og kan hjemføre samlet bronze i 10 km åben mix. Port of Copenhagen Velorkestreret regatta i farvandet ved operaen Foto Sten Carlsen, Københavns Roklub. Tekst Leif Thygesen, LDKU. Det var virtuost og velorkestreret, da Københavns Roklub inviterede til

Læs mere

MOTIONSLØB NR. 473 Onsdag den 14. maj 2014 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, meget kraftig regn før løbet og i de første 17 min., ca.

MOTIONSLØB NR. 473 Onsdag den 14. maj 2014 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, meget kraftig regn før løbet og i de første 17 min., ca. MOTIONSLØB NR. 473 Onsdag den 14. maj 2014 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, meget kraftig regn før løbet og i de første 17 min., ca. 11 o C Kvinder, 8,2 km 1. Hanne M. Nielsen (N157) NOVO 44:48 (96)

Læs mere

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Ingen dag uden undtagelse, nu er temperaturen faldet en lille smule 2-3 grader, hvilket gør morgenstunden lidt mere behagelig. De første hold

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Motionsturneringen juni 2013

Motionsturneringen juni 2013 Motionsturneringen juni 2013 Der kæmpes for at indhente det forsømte Af Leif Thygesen, freelancer Her midt i juli, hvor højtrykket har bidt sig en smule fast og temperaturen er relativ høj, starter vi

Læs mere

Jeres ledende officials til løbet er:

Jeres ledende officials til løbet er: Jeres ledende officials til løbet er: Dommer: Henrik Klitgaard Jensen - DMU Stævnelder: Poul Hjorth - HMCC Starter: Mogens Voight & Emma Johansen - HMCC Tidtagerchef: Linette R Pedersen - HMCC Ventezone:

Læs mere

Århus Mesterskaber Resultat kortbane Arrangør: ÅKS

Århus Mesterskaber Resultat kortbane Arrangør: ÅKS Århus Mesterskaber Resultat kortbane Arrangør: ÅKS Lørdag d. 8.8.2015 Instruktion kl. 9.00 Start nr. Resultat Navn Klub Tid Point Løb nr. 1 Dame A 500m Start kl. 10.00 1 Ditte Krogh Bak Skjold 00:02:17.89

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Bornholm Advokatfirma Kontaktperson Mødetidspunkt E-mail Tlf. nr. Bornholm Advodan Bornholm ApS Susanne Olsen suol@advodan.

Bornholm Advokatfirma Kontaktperson Mødetidspunkt E-mail Tlf. nr. Bornholm Advodan Bornholm ApS Susanne Olsen suol@advodan. Mødenetværk Se særlige betingelser for retskredse i Storkøbenhavn nederst (*). Bornholm Bornholm Advodan Bornholm ApS Susanne Olsen suol@advodan.dk 56 95 10 85 Sjælland/Falster Frederiksberg Afdelingschef

Læs mere

Langdistanceturneringens 2. runde

Langdistanceturneringens 2. runde Langdistanceturneringens 2. runde Spændende, flot og intens langdistanceroning på Alssund Af Leif Thygesen, LDKU Vejret spillede op til en god langdistancekaproning - der var lidt vind, men ingen store

Læs mere

Triatlon i Blære - Diplom

Triatlon i Blære - Diplom Aleksej Calmann Svømning 400 m: 10:38 min. Cykling 18,4 km: 28:24 min. Løb 3,7 km: 18:27 min. Samlet tid: 0:57:29 Morten Svømning 400 m: 11:42 min. Cykling 18,4 km: 33:01 min. Løb 3,7 km: 18:42 min. Samlet

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 28 (1) 24 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Motionsturneringen 5. runde august 2010

Motionsturneringen 5. runde august 2010 Motionsturneringen 5. runde august 2010 Af Leif Thygesen August bød på regn og rusk. Hvis regnmåleren havde kunnet rumme mere, og vindmåleren kunne gå højere op, var vi alle sammen blæst til Sverige på

Læs mere

Amager VK. Nr. Navn Fødselsår Teen 2 / Volleyball. 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2. 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2

Amager VK. Nr. Navn Fødselsår Teen 2 / Volleyball. 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2. 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2 Amager VK 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2 13 Liva Kjøller Jensen 2002 Teen 2 6 Klara Binau Grundsøe 2000 Teen 2 Vi glæder os til at deltage i DM stævnet med gode hold fra

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Gentofte Volley. Nr. Navn Født. Jeres DM-favoritter Vestsjælland spillede godt til Sjællandsmesterskaberne og vil også kunne nå medaljer.

Gentofte Volley. Nr. Navn Født. Jeres DM-favoritter Vestsjælland spillede godt til Sjællandsmesterskaberne og vil også kunne nå medaljer. DHV Odense 6 Dennis Sørensen 1999 9 Marcus Andreas Nielsen 1999 15 Martin Hansen 1999 5 Anton Lydolff 2000 10 Sander Bang Nielsen 2000 12 Sofus Laubel 2000 13 Rasmus Høyer 2000 14 Marcus Junker Pedersen

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere