Musik i Tide skolekoncerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Musik i Tide skolekoncerter"

Transkript

1 Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet - klaver Albert Raft Rasmussen Bas-Saxofon-clarinet Martin Seidelin Trommer-Perkussion Babulja spiller sprælsk og levende musik i højt tempo, fuld af glæde og energi, skæg og ramasjang: Polka, reggae, cubansk, brazil, sørøversang, sigøjnerjazz, masser af vilde rytmer og alt sammen håndspillet fra A-Z. Babulja tager publikum ind under vingerne, og sammen besøges alt fra Rio til Blåvandshuk. Stort musikalsk overskud bliver omsat til en unik, legende og inkluderende koncert, hvor der er fokus på dialog både gennem musikken og mellem numrene. Babulja har spillet masser af jobs på spillesteder, skoler, biblioteker og festivaler over hele landet samt udgivet to album med egne numre. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk og bevægelse/uuv og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 25 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Scene eller gulvareal på ca 5 x 3 m. Opstilling helst på gulvet, ikke høj scene.

2 Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard Harmonika/trombone Ale Carr Cittern (En slags Bouzouki) Den fremadstormende dansk/skotsk/svenske folkemusikgruppe Basco, har allieret sig med den fremragende norsk/danske sangerinde Jullie Hjetland, og sammen har de erfarne musikere fundet deres helt egen klang i den nordiske tone. Repertoiret består af nykomponeret, dansk folkemusik med inspiration fra hele verden, der møder norsk traditionsmusik i en skøn blanding af sange og instrumentalmusik. Koncerten spænder fra fine, norske vuggeviser til rasende hurtige melodier med inspiration fra Skandinavien, Nordamerika, Skotland og England og alt sammen er det musik, der fortæller en historie! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Fantastisk udstråling og smittende spilleglæde. De fik alle elever med. Materialet er stort og godt, man når ikke det hele. Det er superrelevant både til dansk- og musikfaget. Hårup Skole, sep Topprofessionelle musikere. Klart anbefalelsesværdig gruppe. God mulighed for at koble materialet til undervisning i de nordiske sprog og nem sang at lære på forhånd. Præstø Skole, maj 2016 Højt niveau musikalsk og musikere med humor, så kan man ikke drømme om mere. Vejlebroskolen, feb. Eleverne var begejstrede trods genren og udtrykte, at den levende musik kan noget andet end musikvideoer. Hvor bliver man som musiklærer glad for at opleve, at I formåede at rykke ved elevernes forestilling om rigtig musik! TAK! Fjordskolen, Madeskov afdeling, nov Opstillingstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: 4 x 3 m scene, og eleverne sidder på stole.

3 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, fortælling Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Morten Ankarfeldt Bas Zier Romme Larsen Piano Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en kirke, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik fra storbyens pulserende asfaltjungle. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Tip top! Glade børn - dejlig oplevelse! Dronninggårdskolen, jan Super dygtige musikere, fin fortælling. Dejligt at høre jazz. Det har været forstyrrende for eleverne på den gode måde, da de jo ikke er vant til at høre jazz. Louiseskolen, nov a kan være rigtig svær at fastholde længe af gangen, men de var tryllebundet i 40 minutter. Yes! En af eleverne sagde bagefter: De var så gode at jeg næsten kom til at græde. Holmegårdsskolen, nov Opstillingstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Orkestret har alt gear med selv, men det er selvfølgelig altid rart med et akustisk klaver, så hvis skolen har sådan et, vil vi mægtig gerne låne det :-)

4 Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Fortælling, vokal, ny komposition, improvisation Billie Koppel Sanger og fortæller Frank Hasselstrøm Fortæller/ multi-instrumentalist Bjerke Falgren Diverse instrumenter Sangeren Billie Koppel og multiinstrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren er alle tre vokset op midt i musikken men i hvert sit hjørne. Billie turnerede med forældrene fra hun var helt spæd, mens Franks vej gik via klassisk musik i Tivoligarden, musikskole og konservatorie. Bjarkes vej var cirka et mix af de to! I dag har de tre fundet den perfekte fusion af deres forskellige musiktilgange. I koncerten fortæller de om musik, der er overalt, om oplevelser, om følelser og om at skrive sange. Sammen med børnene improviserer de en sang frem på stedet om netop den dag, dét øjeblik. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Virkelig fængene og smuk lyd. Jyllinge Skole, sep De var meget dygtigt til at fange de unge mennesker og talte til dem og viste at de kendte til at være ung. Eleverne talte om musikken positivt og havde en god oplevelse, trods de var lidt skeptiske efter de havde set materialet og set på youtube. Ødsted Skole, nov Opstillingstid: 60 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Opstilling på gulvet 5x3 m. Strøm ved scenen. 4-5 store elever til ind- og udbæring af anlæg.

5 Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter følger fårene på græs, sopransax, drejelire og harmonika spiller op til dans og jødeharper lokker månen frem. Ta` med til Zadagora, byen i de grønne bjerge til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes! Bukovina er korsvejen, hvor Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien, Galicien og Rumænien mødes. Her mødes danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere. Genre: Folkemusik, fortælling, vokal, Balkan Ann-Mai-Britt Fjord Harmonika, darbuka og vokal Henrik Bredholt Sopransaxofon, cimbalom, ukulele, jødeharpe og vokal Alicia Choromanska-Halas Utogordon, baraban, polsk håndtromme og jødeharpe Jacek Halas Harmonika, drejelire, tilinkofløjte, jødeharpe og vokal Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Dejligt med god blanding af spil, sang, forklaring om instrumenter og dans. Især 4. og 5. klasserne var begejstrede. Lene, de var jo megadygtige, super koncertoplevelse - 6. klasserne var lidt mere reserverede, men var søde og rare. Materialet var flot og brugbart. Højslev Skole, april 2016 Ved denne koncert var der mere spillegejst og gruppen var meget på. Eleverne var meget optagede af indhold og historier og var opmærksomme på at musikken netop var fra deres musikkultur. Enkelte har fortalt, at det var dejligt at høre nogen synge og tale på deres sprog. Lundergårdskolen, spril Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Koncerten er akustisk. Plads til dans, gerne i en gymnastiksal. 4x5 m sceneplads.

6 Ensemble Shahar Orientens Prinsesse Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, fortælling, opera, Mellemøsten, Balkan Idil Alpsoy sopran Emil Goldschmidt klarinetter Bilal Irshed oud Thomas Gooseman klaver Shahar betyder begyndelse på sumerisk - ét af verdens ældste sprog. Ensemble Shahars koncert er begyndelsen på et usædvanligt og spændende eventyr, hvor Orientens prinsesse fortryller sine arvefjender med operasang. Hun fører eleverne gennem Mellemøstens mystik, jødiske sagn og ungarske røverhistorier med musik og fortællinger. På sin vej møder hun en arabisk oud-spiller, en klassisk tangentspiller og en jødisk klarinettist. Eleverne inddrages i universet gennem klap, sang og dans, hvor musikken danner et fællessprog, der bygger bro mellem musikalske genrer og kulturer. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og indskolingsteamet og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Altid en fornøjelse at høre musik spillet i denne klasse - uanset genre. 0. til 3. klasse var fanget fra start til slut. Trekronerskole, marts 2016 SUPER! Eleverne gav udtryk for, at de syntes, at musikerne var meget dygtige. De fleste var på forhånd meget optagede af musikken og de historier, som vi - ud fra det medfølgende, rigtig udmærkede undervisningsmateriale - kunne knytte til musikken. Mine kolleger var meget imponerede over musikernes evne til at formidle musikken, således at indskolings-børnene fik rigtig meget ud af det. Juelsminde Skole, nov Opstillingstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Adgang til strøm, tre stole uden armlæn, plads til at danse. Bruger meget gerne skolens klaver hvis der er mulighed for det (og det stemmer), men medbringer ellers selv elklaver.

7 Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten præsenterer den russiske komponist Shostakovich s Strygekvartet nr. 8 fra 1960, et gribende og samtidig umiddelbart forståeligt eksempel på nyere klassisk musik. Shostakovich dedikerede det til ofrene for krig og fascisme, og havde både ofrene for 2. verdenskrig samt sine egne oplevelser under det sovjetiske regime i tankerne. Stemningerne bevæger sig fra dyb sørgmodighed igennem maskinel voldsomhed og grotesk-manisk vals tilbage til den tragiske grundstemning. Til koncerten introduceres hver sats med forklaring og et par korte musikeksempler. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og musik som valgfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Betagende. Med stor indlevelse. God og væsentlig oplevelse. Vigtigt at eleverne også stifter bekendtskab med denne genre. Kongehøjskolen, dec Antal tilskuere: 100 Mørklægning: Ja, hvis muligt Opstillingstid: 15 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: En stol uden armlæn. Mørklægning hvis muligt, men det vigtigste er et stemningsfuldt lokale. Vi spiller akustisk, det er derfor en fordel, at eleverne ikke er for langt væk fra os, både af hensyn til syn og lyd. Alle skal kunne se og høre.

8 Fiolministeriet Fiolministeriet Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, nordisk Ditte Fromseier Hockings Violin, bratsch, sang Kirstine Sand Violin, kor Kirstine Elise Pedersen Cello, kor Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske kombination af strygeinstrumenter (violin, bratsch og cello) og ført den ind i folkemusikkens swingende verden. Koncerten tager udgangspunkt i musikken fra en gammel nodebog, der engang tilhørte spillemanden Rasmus Storm. Han boede på Fyn i 1700-tallet og spillede til fester både på slottene og i landsbyerne. Den varierede og medrivende musik ledsages af historier om Rasmus Storm og hans kumpaner, og børnene får rig lejlighed til at synge, danse og klappe med. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Alt i alt en meget god, musikalsk, spændende og lærerig oplevelse. Materialet giver en rigtig god præsentation af Fiolministeriet og den musik, som eleverne skal præsenteres for. Desuden en rigtig god idé med opgaver/øvelser, som kan laves inden koncerten. Nr. Søby Skole, jan Eleverne var rigtig glade for koncerten, og syntes det var noget af det bedste de havde hørt. Materialet fangede eleverne. Man kunne i ugerne op til besøget opleve elever der gik og sang den vedhæftede sang i frikvartererne. Andst Skole, april 2016 Opstillingstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Opstilling på gulv, børn på gulv i halvcirkel.

9 HipSomHap HipSomHap Målgruppe: Indskoling Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver inddraget, når der skal freestyles og findes på historier med børnenes stikord. Gruppen består af rapperne Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg, alias Andreas Seebach og Anne Bukh Jakobsen, og de får på denne turné opbakning af DJ Snusk. Så få armene i vejret, og glæd jer til at synge, hoppe, danse og være med til at skabe en fest, når HipSomHap fyrer den af med hiphop, som det aldrig er hørt før! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Antal tilskuere: 200 Mørklægning: Ja Opstillingstid: 40 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Helst lav scene på 4 x 6 meter og ingen stole, alternativt opstilling på gulv. Alm 230V strøm.

10 Jacob D solo/maskinpark Jacob D solo/maskinpark Målgruppe: Udskoling Genre: Electronica, jazz, improvisation, avantgarde Jacob Danielsen Saxofonist/klarinettist/maskinbestyrer/improvisator Anders Ørbæk Lydmand En improviseret solokoncert for saxofoner/klarinetter, vokal, ombyggede husholdningsmaskiner, loopmaskine og effekter. Med udgangspunkt i de hjemmebyggede maskiner og deres muligheder improviseres lydlandskaber, grooves, klange og intuitive verdener frem. Tag med på en drømmerejse i lyd-opfinderens univers. Oplev de unikke maskiner i samspil med analoge instrumenter og digitale hjælpemidler. Med baggrund i den rytmiske improviserede musik, kommer vi vidt omkring: bluesy grooves, intellektuel impro - og alt der imellem. En herlig rejse med nysgerrighed og hitte-på-somhed som inspirationskilder! Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Har en lydmand/roadie med, og vi medbringer selv alt. Adgang til 230 V - gerne på flere faser. Sceneplads på ca. 5 x 5 meter + plads til lydmand og udstyr.

11 Jazz Five Danmark møder New Orleans Målgruppe: Mellemtrin Genre: Blues/gospel, jazz Stefan Andersen Trommer/lead vokal Jonas Starcke Bas/lead vokal Johan Bylling Lang Saxofon/kor Jeppe Zacho Saxofon/kor Esben Hillig Klaver/kor Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans med et festfyrværkeri af blues, boogie og second line funk. Inspirationen er blandt andet hentet fra Mardi Gras-musikken, det årlige karneval i New Orleans og bandets idoler som Dr. John, Fats Domino og brassband musik fra New Orleans. Bandet spiller egne kompositioner samt egne arrangementer af klassikere som Sct. James Infermary Blues og Mardi Gras In New Orleans. Musikken kommer godt ud over scenekanten og inddrager eleverne aktivt under koncerten. Gruppen vandt både i 2014 og 2016 den flotte titel Årets Børnejazznavn ved DMA Jazz. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, historie og engelsk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Helt igennem en fantastisk oplevelse! Meget engagerede musikere, der spillede så taget lettede. Rigtig højt niveau. Herlufsholm Kostskole, jan Go appel i QR-kode og Mobilttilpasset materiale. Samsø Skole, dec Det swingede fra første takt Høje Kolstrup Skole, dec Opstillingstid: 40 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Strøm ved scenen.

12 Johanna Juhola Trio Johanna Juhola & Imaginary Friends Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, folkemusik, rap/hiphop Johanna Juhola accordionist, composer Hannu Oskala sound designer Valo Virtanen light designer The latest concert ensemble presented by accordion virtuoso Johanna Juhola is called Imaginary Friends. In this vividly visualized show, Johanna is the only live performer, with her team of accompanists and fellow performers projected alongside her on two large video screens. Joining Johanna virtually are the man that inspired her begin playing the squeeze box years ago, a star-studded YouTube cavalcade of fellow musicians, an amorous navigator, a chorus of clapping hands and an entire orchestra of cloned Johannas. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Mørklægning: Ja Opstillingstid: 75 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Scene på 6 x 4 m. Koncertrummet skal kunne mørklægges.

13 Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Lars Greve sax, klarinet Kresten Osgood trommer,piano,trompet m.m Folkegaven med Lars Greve og Kresten Osgood er improviserede koncerter. Ambitionen er at skabe en tankevækkende, musikalsk oplevelse for at undre og inspirere eleverne. Lars og Kresten er særdeles aktive i ind- og udland og er anerkendte for deres evne til at skabe ny musik. Duoen har i tre år uddelt Folkegaven i Region Midt, hvor de har optrådt på skoler og sociale institutioner med positive reaktioner som Det vakte røre og forstyrrede - en super oplevelse!! (forstander, Ryde Skole). Skolerne vælger imellem to koncertformer: almindelig eller event. Undervisningsmaterialet retter sig mod alle udtryksfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Det var super fedt! Præstemoseskolen, jan En speciel koncert. Det er vigtigt at eleverne er klar på hvad improvisationer er. Elever tog det fint og fik helt sikkert en oplevelse. Engstrandskolen, jan Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 25 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Ingen behov.

14 Marimba/Matter Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, Asien, Afrika Mathias Reumert marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten marimba/vibrafon Marimbaen er et eksotisk og varmt klingende instrument, som spænder over 5 oktaver og er 2 1/2 meter lang. Oplev sand ekvilibrisme, når de to unge, fremtrædende slagtøjsmusikere folder sig ud på hele to styks af slagsen samt på marimbaens jazzede søsterinstrument: vibrafon. Til koncerten kommer duoen hele jordkloden rundt med en perlerække af klassiske og folkloristiske musikstykker fra bl.a. Frankrig, Japan og Nigeria, samt fra tegnefilmens verden. Anders og Mathias er begge topengagerede formidlere og glæder sig til at guide eleverne sikkert og underholdende gennem denne musikalske odyssé. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv. 6x4 meter, opstilling på langsiden hvis i gymnastiksal. Børn sidder på gulvet i halvcirkel omkring scenerummet. 3-4 store elever til at hjælpe med ind- og udbæring.

15 Mike Andersen / Jens Kristian Dam Mike Andersen / Jens Kristian Dam Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz Mike Andersen sang/guitar Jens Kristian Dam Pedersen Piano, trommer, sang, fortæller Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere. Undervisningsmaterialet retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Lærerne og de musikkyndige elever havde hænderne oppe over hovedet bagefter. De fleste anmeldte fra godt til fedt! Men generelt oplevede eleverne meget kompetente musikere, hvilket giver respekt hos alle. Christinelystskolen, august 2016 Publikum var begejstrede. Muldbjergskolen, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 35 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Opstilling på gulv eller evt. lav scene (4x6 m). Publikum på stole i halvcirkel omkring scenen.

16 Opera-tioner Carmen Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Kristine Becker Lund sanger Bo Kristian Jensen sanger Charlotte Thaning Pianist Opera-tioner leverer her en unik præsentation af operagenren, specielt rettet mod unge. Operaens virkemidler og stemmebrug introduceres i en kort optakt, før denne hæsblæsende, teatersport-inspirerede udgave af Bizets mest berømte opera, Carmen, sættes i gang. Den dramatiske historie rulles ud med håndplukkede uddrag af musikken og hurtige sceneskift. To sangere spiller alle roller, et klaver udgør hele orkesteret. Store følelser som jalousi, kærlighed og vrede foldes ud i en højoktan blanding af musik, aktivitet og dialog, mens eleverne hører de bedste arier fra verdens mest spillede opera. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Operagruppen leverede en super professionel forestilling. Deres sangteknik og musikalske viden blev viderebragt perfekt. De kunne høres på sidste række, og deres skuespil var perfekt! Hørup Centralskole, sep Meget livlig og varieret koncert, der virkelig appellerede til børnene. God ide med autografkortene til sidst. Meget flot oplevelse. Hørup Centralskole, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Adgang til akustisk klaver eller flygel, hvis muligt (gerne relativt nystemt). Ellers kan el-klaver medbringes. Opstilling helst på gulv - 4 x 6 m.

17 Prins Calibuts Rejse Prins Calibuts Rejse Musik i Tide Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, jazz, Mellemøsten, Balkan, improvisation George Mihalache Cymbalom Jonatan Ahlbom Tuba Ruhi-Deniz Erdogan Trumpet Simon Eriksen Harmonika Prins Calibuts Band tager eleverne med på en eventyrlig, sjov og spændende musikrejse gennem Balkan, orientalsk, impro og jazz - spækket med røverhistorier fra det virkelige musikerliv. Deres flyvende tæppe er ustoppeligt, så bare stig på! Cymbalom-virtuosen George Mihalache, som er rumænsk sigøjner-spillemand af syvende generation, åbner sammen med bandet op for et skatkammer af gamle traditioner og fantastisk, autentisk musik, som er skabt til dans, fortælling, glæde og gråd. Børnene vil komme til at opleve glæden ved de anderledes toner - og måske endda selv få lyst til at spille musik! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: FEDT med lidt fremmede instrumenter som blev brugt naturligt i historien. Eleverne var 100 % på under hele koncerten. Vemmelev Skole, jan De havde rigtig god kontakt til eleverne. Inddrog dem i fortællingen ved at stille spørgsmål, de skulle klappe og danse. Hasle Skole, jan Som altid: Materialet er rigtig godt! Solbjergskolen, jan Opstillingstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Ingen

18 Tangokvintetten Tango for livet - Livet for tango Målgruppe: Udskoling Genre: Fortælling, Latinamerika, Ole Bartholin Kiilerich Klaver Jørgen Ehlers Elguitar Jens Krøgholt Kontrabas Branko Djordevic Akkordeon Bjarne Hansen Violin Astor Piazzollas argentinske tangomusik rummer både sjæl, smerte og sensualitet, og fremført af Tangokvintetten bliver den desuden international og rammer på tværs af stilarter og generationer. De fem musikere kommer hver især fra forskellige hjørner af musiklivet og bringer elementer af klassisk, folk, Balkan, jazz og rock ind i tangoen. I denne dramatiske multimediekoncert suppleres de stramme kompositioner og livfulde improvisationer desuden af billeder, video-sekvenser, poesi og historiske facts fra Argentina alt sammen præsenteret i et sublimt og mangefacetteret sammenspil med musikken. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Suverænt dygtige musikere og fantastisk musik. Gribende historie. Himmelev Skole, nov Høj professionalisme, engagement og dygtighed. Rigtig gode og brugbare undervisningsmaterialer. Susåskolen, nov Aldeles vellykket og fængende koncert og imponerende timing mellem video og livemusik fra orkestret. Trørødskolen, nov Mørklægning: Ja Opstillingstid: 50 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Skolen stiller projektor og lærred/hvid væg til rådighed. Ikke nødvendigvis fuld mørklægning, men gerne lidt dunkelt - aftenstemning. Vil gerne bruge skolens klaver, hvis det er i ok stand, men medbringer ellers el-flygel af høj kvalitet. 3 solide stole uden armlæn.

19 Visual Harmonica Visual Harmonica Målgruppe: Udskoling Genre: Blues, klassisk, folkemusik, jazz, rock/ pop, fortælling, ny komposition, Asien Jacob Venndt Solist, div. mundharper Jacob Nielsen Pianist, videodj Visual Harmonica sætter mundharpen i fokus og zoomer ind på et instrument, der har en fascinerende musikalsk beretning at fortælle. Mundharpevirtuosen Jacob Venndt spiller musik fra alle kapitler af instrumentets historie og eleverne møder mange forskellige slags, f.eks. bas-mundharpen, akkord-mundharpen og den kromatiske mundharpe. Videokunstneren og pianisten Jacob Nielsen bidrager til at koncerten bliver en totaloplevelse med en imponerende billedside i et mix af live-optagelser fra selve koncerten og forberedt historisk/musikalsk billed- og lydmateriale. En anderledes koncertoplevelse. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik/klasselærer (netmateriale, selvstudium) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Formidlingen var helt i top. Blandingen af det visuelle, det musikalske og fortællingen var utrolig fin og lærerrig. Morten Børup Skolen, aug Visual Harmonica var både en musikalsk og historisk vue, der gav en relevant indgang til et for de fleste elever ukendt instrument. Vallerødskolen, aug Antal tilskuere: 150 Mørklægning: Ja Opstillingstid: 90 minutter Nedtagningstid: 40 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen scene. Eleverne på stole eller på gulvet. Adgang til strøm. Mørklægning er afgørende!

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, ny komposition Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Jonathan Bremerskov Kontrabas Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen Trommer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Skive Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Næstved Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Køge Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskoling Instrumentkendskab Musikoplevelse Aktiv lytning Brug før / efter skolekoncert med SAXOFONKVARTETTEN SAXOPATHS LMS aktiviteter er støttet af

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/Perc. Kai Stensgaard Krop Kim Dahl Krop Tonny Fischer Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz, Latinamerika, improvisation Michael Heise klaver Yasser Pino Bas, Vokal Raisa Castro Sang Rune Harder Olesen Percussion Charanga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Kalundborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/Perc. Kai Stensgaard Krop Kim Dahl Krop Tonny Fischer Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere