Musik i Tide skolekoncerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Musik i Tide skolekoncerter"

Transkript

1 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2 mikrofoner, 2 klarinetter, 2 loopstationer! De to musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab! Siden har de to toptrimmede musikere spillet hundredvis af koncerter for børn og unge over hele Frankrig med stor succes. Uden talte ord, men med deres egen helt specielle blanding af stemmer, instrumenter og loops, blander de hip hop og jazz på smukkeste og mest medrivende vis. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Sceneareal 5 x 4 m. Gerne lav scene. Strøm ved scenen. Publikum i halvcirkel på stole.

2 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, fortælling Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Morten Ankarfeldt Bas Zier Romme Larsen Piano Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en kirke, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik fra storbyens pulserende asfaltjungle. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Tip top! Glade børn - dejlig oplevelse! Dronninggårdskolen, jan Super dygtige musikere, fin fortælling. Dejligt at høre jazz. Det har været forstyrrende for eleverne på den gode måde, da de jo ikke er vant til at høre jazz. Louiseskolen, nov a kan være rigtig svær at fastholde længe af gangen, men de var tryllebundet i 40 minutter. Yes! En af eleverne sagde bagefter: De var så gode at jeg næsten kom til at græde. Holmegårdsskolen, nov Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Orkestret har alt gear med selv, men det er selvfølgelig altid rart med et akustisk klaver, så hvis skolen har sådan et, vil vi mægtig gerne låne det :-)

3 DUO Boersma/Araghipour MYTER Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Herbert Boersma violin Janus Araghipour piano Mennesker har til alle tider haft en længsel i sig efter det ukendte, mystiske og magiske. I denne koncert udforskes denne længsel i den polske komponist K. Szymanowskis værk, Myter Op. 30 (1915). I tre satser, baseret på myterne Arethusas Kilde, Narcissus og Dryaderne og Pan, bevæges musikken af en drømmende og umiddelbar sans for natur, erotik og længsel. Med fortælleglæde og passion fører violinist Herbert Boersma og pianist Janus Araghipour eleverne ind i en verden af ulykkelig kærlighed, selvmord og mystik, hvor stærke følelser og indre drømme får frit spil i en intens koncertoplevelse. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Super dygtige musikere. Meget pædagogiske. Havde god kontakt med eleverne. Var gode til at tale et sprog,som eleverne forstod. De engagerede dem. Østre Skole, okt Opstillingstid: 20 minutter Nedtagningstid: 10 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Gruppen foretrækker at spille på et akustisk klaver/flygel, alternativt godt elklaver med pedaler, hvis skolen kan stille en af delene til rådighed. Ellers medbringer gruppen selv elklaver. Opstilling helst på gulv eller lav scene, i øjenhøjde og tæt på eleverne.

4 Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, nordisk, improvisation Pojken Flensborg klaver & melodica Jacob Venndt Bas, mundharmonika Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazz-konstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition. Musikken kan nærmest betegnes som en slags improviseret programmusik, hvor indholdet kan tage udgangspunkt i en frostklar dag i Vejle, en mobiltelefon, æblekage med flødeskum eller noget helt andet. Deres lyriske, muntre og til tider spraglede lydunivers skabes af en mængde forskellige instrumenter, bl.a. klaver, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil, el-trommer mv. Til koncerten vil publikum deltage aktivt i flere af numrene. Undervisningsmaterialet retter sig mod tværfagligt emne musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 50 minutter Nedtagningstid: 50 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv, sceneareal 4 x 5 meter.

5 Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har gennem de sidste mange år spillet et hav af skolekoncerter og har skrevet sangglad musik til en stribe sjove dyrefabler for børn med tekst af Gerz Feigenberg. Disse dyresange er udgangspunktet for koncerterne, hvor børnene får rig mulighed for at få ørerne op for noget ny musik, som de også kan synge og klappe med på. Med på scenen er bassisten Emil Bak og djembe-spilleren Rune Harder Bak, der udover at være Frans sønner begge er fremragende musikere, der kan fyre godt op under sangene. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Rigtig spændende og kreativ musik, med indlevende introduktioner til hvert enkelt nummer. Stor ros til musikerne for deres engagement og kreative udfoldelser. Rigtig godt og brugbart materiale. Katrinebjergskolen, jan Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Opstilling på gulvet.

6 HipSomHap HipSomHap Målgruppe: Indskoling Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver inddraget, når der skal freestyles og findes på historier med børnenes stikord. Gruppen består af rapperne Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg, alias Andreas Seebach og Anne Bukh Jakobsen, og de får på denne turné opbakning af DJ Snusk. Så få armene i vejret, og glæd jer til at synge, hoppe, danse og være med til at skabe en fest, når HipSomHap fyrer den af med hiphop, som det aldrig er hørt før! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Antal tilskuere: 200 Mørklægning: Ja Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Helst lav scene på 4 x 6 meter og ingen stole, alternativt opstilling på gulv. Alm 230V strøm.

7 Høxbroe & Stik Op RAPBEATPOESI Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/hiphop, improvisation Claus Høxbroe Vokalist Jakob Haahr-Pedersen Vokalist Monique Mai Borgstrøm Guitar, vokal, effekter Mads Stephensen Trommer Jonas Scheffler Kristensen Trompet Beatpoet Claus Høxbroe og rapper Stik Op (Jakob Haahr-Pedersen) blander rap, poesi og musik på originale og underholdende måder. Gennem koncerten bliver den moderne poesi gjort både levende og hverdagsnær, og undervejs bliver de fælles temabaserede numre om blandt andet opvækst, familie, inspiration og byliv suppleret med improviseret lyrik, konkrete anekdoter samt fortællinger om det at skrive og om at leve af at skrive. Claus Høxbroe og Stik Op har siden 2009 optrådt på et hav af skoler og har stor erfaring i at arbejde med folkeskolens ældste elever. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Scene 4 x 4 m på gulv eller lav scene, gerne publikum på stole. Strøm.

8 Jacob D solo/maskinpark Jacob D solo/maskinpark Målgruppe: Udskoling Genre: Electronica, jazz, improvisation, avantgarde Jacob Danielsen Saxofonist/klarinettist/maskinbestyrer/improvisator Anders Ørbæk Lydmand En improviseret solokoncert for saxofoner/klarinetter, vokal, ombyggede husholdningsmaskiner, loopmaskine og effekter. Med udgangspunkt i de hjemmebyggede maskiner og deres muligheder improviseres lydlandskaber, grooves, klange og intuitive verdener frem. Tag med på en drømmerejse i lyd-opfinderens univers. Oplev de unikke maskiner i samspil med analoge instrumenter og digitale hjælpemidler. Med baggrund i den rytmiske improviserede musik, kommer vi vidt omkring: bluesy grooves, intellektuel impro - og alt der imellem. En herlig rejse med nysgerrighed og hitte-på-somhed som inspirationskilder! Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Har en lydmand/roadie med, og vi medbringer selv alt. Adgang til 230 V - gerne på flere faser. Sceneplads på ca. 5 x 5 meter + plads til lydmand og udstyr.

9 Johanna Juhola Trio Johanna Juhola & Imaginary Friends Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, folkemusik, rap/hiphop Johanna Juhola accordionist, composer Hannu Oskala sound designer Valo Virtanen light designer The latest concert ensemble presented by accordion virtuoso Johanna Juhola is called Imaginary Friends. In this vividly visualized show, Johanna is the only live performer, with her team of accompanists and fellow performers projected alongside her on two large video screens. Joining Johanna virtually are the man that inspired her begin playing the squeeze box years ago, a star-studded YouTube cavalcade of fellow musicians, an amorous navigator, a chorus of clapping hands and an entire orchestra of cloned Johannas. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Mørklægning: Ja Opstillingstid: 75 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Scene på 6 x 4 m. Koncertrummet skal kunne mørklægges.

10 Jorge Cordero & Son Clasico Historien om den cubanske salsa maskine Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Latinamerika Jorge Cordero Sang, guitar, percussion Mick Cordero Piano, keyboards, sang Yannik Hartig Trommer, perkussion, sang Dans, rytmer og en åndsuddrivelse! Bag salsamusikkens tilblivelse gemmer der sig en dramatisk og spændende historie om Spaniens opdagelsesrejsende, om indianere, slaveri og religion, krig og lidelse, men også om en masse musik, glæde og dans. Med afsæt i musikken tager Jorge Cordero & Son Clasico eleverne med på en fantastisk rejse gennem Cubas historie, hvor de undervejs introduceres for salsaens rytmemaskine - selve motoren i salsamusikken - og for dansen, der er et lige så vigtigt element i salsa. Dansen indgår derfor også som en aktiv del af koncertens program. Læs mere på Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, historie, kristendomskundskab og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Suverænt - hele skolen svingede og dansede resten af dagen Vadum Skole, feb Fedt af få eleverne aktive i dansen. Lydkulissen var meget effektfuld. Lydstyrken var høj, men det skal til for at fokusere sanserne. Brædstrup Skole, feb Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Strøm ved scenen.

11 Kalles Verdens Tour Musikterapi og Flodhestefunk Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk, folkemusik, jazz, rock/pop, fortælling, vokal, rap/hiphop, Afrika, Balkan, improvisation Kalle Mathiesen Trommeslager, bassist og sanger Kalles Verdens Tour er et onemanshow med multikunstner og trommeslager Kalle Mathiesen som musikalsk og filosofisk urkraft. Kalle vil med sin koncert vise, at musik kan flytte grænser, og engagere eleverne til at tage stilling til fx klimaforandringer. Koncerten byder bl.a. på vilde trommesoli, alle musikalske stilarter og stand up-comedy, og eleverne skal selv være med til at komponere musikken med kreativ hjælp fra Kalles loop-station. Kalle inviterer de unge med på en rejse, som de aldrig har prøvet før, og håber, at musikken vil gøre dem klogere på sig selv, verden og meningen med livet. Undervisningsmaterialet retter sig mod samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Opstilling på gulv eller lav scene. 3-4 store elever til ind- og udbæring af anlæg.

12 Krøyer & Winding Krøyer & Winding Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, ny komposition, improvisation Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet, kontrabasklarinet, diverse percussion. Komponist Eskild Skovbakke Winding Piano, diverse percussion Til koncerten med Krøyer & Winding vil eleverne møde nogle af den klassiske musiks store mestre og komme helt tæt på en række spændende instrumenter. De vil bl.a. opleve kontrabasklarinetten mime elefantens tyngde og tunge elegance, og klaveret skabe et helt akvarium af klangfarver. Undervejs vil børnene desuden blive inddraget i musikken med forskellige musikalske aktiviteter. Glæd jer til en ganske særlig koncert med de to prisvindende musikere, klarinettisten Rasmus Krøyer og pianisten Eskild Winding, der med erfaring, spilleglæde og nærvær formidler musikkens kontraster, skønhed og humor. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Hvis der står et stemt klaver i rummet, vil vi gerne bruge det, alternativt bruges medbragt el-klaver. Adgang til strøm ved scenen. Elever på gulvet med plads til at gå ud blandt dem. 2-3 store elever til ind- og udbæring af anlæg.

13 Mads Mouritz Mads Mouritz Trio Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/Gospel, folkemusik, Asien, Afrika, nordisk Mads Mouritz Gjellerod Vokal/guitar Jacob Funch Guitar, fløjte, Valiha, klaver, perc, sang Cisser Mæhl Violin, banjo, fløjte, tromme, sang Mads Mouritz Trio spiller moderne danske viser i en højstemt og nærværende musikalsk indpakning af indisk fløjte, valiha, banjo, violin, el-guitar og percussion. Mads Mouritz har skrevet nye sange til tekster af kendte danske forfattere og digtere som Johannes Møllehave, Frank Jæger og Lone Hørslev, kombineret med sangskriverens egne naivistiske sange, der fanger det absurde og udstiller små hverdagssituationer. Han har gennem de sidste 12 år skrevet og produceret syv albums (senest Ympehaven, 2016) og spillet alt fra forsamlingshuse og havefester til DR s koncertsal og Roskilde Festival. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Hvis der står et stemt klaver i rummet, vil vi gerne bruge det ellers medbringer gruppen elklaver. Opstilling på gulvet 4x3 m. Strøm v. scenen (230V).

14 Marimba/Matter Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, Asien, Afrika Mathias Reumert marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten marimba/vibrafon Marimbaen er et eksotisk og varmt klingende instrument, som spænder over 5 oktaver og er 2 1/2 meter lang. Oplev sand ekvilibrisme, når de to unge, fremtrædende slagtøjsmusikere folder sig ud på hele to styks af slagsen samt på marimbaens jazzede søsterinstrument: vibrafon. Til koncerten kommer duoen hele jordkloden rundt med en perlerække af klassiske og folkloristiske musikstykker fra bl.a. Frankrig, Japan og Nigeria, samt fra tegnefilmens verden. Anders og Mathias er begge topengagerede formidlere og glæder sig til at guide eleverne sikkert og underholdende gennem denne musikalske odyssé. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv. 6x4 meter, opstilling på langsiden hvis i gymnastiksal. Børn sidder på gulvet i halvcirkel omkring scenerummet. 3-4 store elever til at hjælpe med ind- og udbæring.

15 Mike Andersen / Jens Kristian Dam Mike Andersen / Jens Kristian Dam Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz Mike Andersen sang/guitar Jens Kristian Dam Pedersen Piano, trommer, sang, fortæller Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere. Undervisningsmaterialet retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Lærerne og de musikkyndige elever havde hænderne oppe over hovedet bagefter. De fleste anmeldte fra godt til fedt! Men generelt oplevede eleverne meget kompetente musikere, hvilket giver respekt hos alle. Christinelystskolen, august 2016 Publikum var begejstrede. Muldbjergskolen, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 35 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Opstilling på gulv eller evt. lav scene (4x6 m). Publikum på stole i halvcirkel omkring scenen.

16 Six City Stompers Six City Stompers - Jazz for børn Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Peter Marott Trompetist Regin Fuhlendorf Guitar/banjo Peter Rosendal Pianist/melodica Morten Ærø Trommer Mads Mathias Juul Johanson Vokal/altsaxofon Kasper Tagel Bassist Er jazz også for børn? Med Six City Stompers på scenen er svaret et klart ja! Gruppen deler gavmildt ud af deres talent, virtuositet og spilleglæde og viser med tydelighed, at jazz er vedkommende og sjovt for alle aldre. I 2013 vandt orkesteret en Danish Music Award for Årets Bedste Børnejazznavn. Juryen bestod udelukkende af børn, der havde oplevet orkesteret live. Six City Stompers musik er akustisk og taler både til hjerte, hjerne og krop. Eleverne bliver inddraget i mange sjove lege i løbet af koncerten og får bl.a. lov til at forme musikken ved at prøve at dirigere musikerne. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Højt niveau. De er mega dygtige. Super god kontakt med eleverne. Cosmosskolen, afdeling Spangsbjerg, nov Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Ingen

17 SOMA & LIL Cello/ Vokal improvisations koncert Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, jazz, vokal, ny komposition, Asien, improvisation, avantgarde Soma Allpass cello/vokal duo Lil Lacy cello/vokal SOMA & LIL er en dansk celloduo - celloer og stemmer i et møde mellem den klassiske og rytmiske verden. Soma Allpass er klassisk uddannet cellist og Lil Lacy er rytmisk uddannet sanger. Sammen arbejder og eksperimenterer de med improvisation, komposition og effektpedaler. Til koncerterne får eleverne mulighed for at byde ind med titler som ord eller billeder, der vil blive omsat til musik på stedet, hvilket skaber en unik musikalsk fantasi og samhørighed. Eleverne vil blive præsenteret for instrumentet celloen igennem forskellige musikalske stilarter og derigennem få viden om musikhistorien. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Antal tilskuere: 80 Opstillingstid: 90 minutter Nedtagningstid: 60 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Scene mindst 4 x 3 meter. Publikum på gulv eller scene - vigtigt at alle børn kan se. Musikerne sidder ned på stole gennem det meste af koncerten. Har brug for hjælp til indbæring og udbæring. Kan maks tage 80 elever (3 klasser). Grundet lang opstillingstid, spiller gruppen kun på skoler, hvor der planlægges to koncerter samme dag for mellemtrinnet.

18 Strejf Strejf af Brasilien Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, Latinamerika, improvisation Bernardo Aguiar Pandeiro/percussion Brice Soniano Kontrabas Carsten Kær Nielsen Piano Gabriel Policarpo Repique/percussion Strejf giver mere end blot et strejf af den levende brasilianske musiktradition. De medrivende rytmer, musikernes overbevisende instrumenthåndtering, humoren og den musikalske kommunikation med eleverne gør, at alle hvirvles med og for en stund må slippe tid og sted. Musikken har præg af musikernes forskellige kulturelle baggrunde og formes på en dynamisk og intuitiv måde og med så brede rammer, at man både møder nordisk lyrik, free jazz, brasil funk, bodypercussion og et enkelt meditativt nummer. Centralt står de to brasilianske percussionisters kompetente formidling af rytmik og musikglæde. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Meget stor musikalitet. Eleverne havde en super dejlig oplevelse. Godt materiale, der kunne arbejdes med. Bolderslev Skole Antal tilskuere: 150 Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen

19 Svøbsk Forførende folkemusik Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig, nordisk Jørgen Dickmeiss Violin, sang, guitar, mundog jødeharpe, diatonisk harmonika Maren Hallberg Larsen Harmonika, sang og skeer Simon Busk Percussion, sang Theis Langlands klaver, sang, ukulele, mundharpe, harmonika Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violin, harmonika, klaver, trommer, sang - og så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødder, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. Undervejs indtager Svøbsk publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: TOP TOP - dejlig poetisk og musikalsk oplevelse. Bistrupskolen, dec Gruppen formåede at begejstre vores ellers hårdt prøvede små elever, der tidligere på dagen både skulle sidde stille til kirkegang og et langt fællesarrangement for hele skolen. Flere lærere havde udtrykt nervøsitet over et tredje større arrangement på samme dag, men det gik over alt forventning. Vi kunne ikke have sluttet dagen af på en bedre måde. Søndre Skole, Rødbyafd., dec Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Opstilling på gulv. Vi fylder ca 4x3 m. Børn på gulv. 2 stole uden armlæn. Adgang til strøm.

20 Trio Farlija Stockhausen i børnehøjde Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, ny komposition Dean Delgiusto Akkordeonist Johanna Baarlink Bratsch/Sang Lauren Wuerth fløjtist Trio Farlija introducerer med denne engagerende og interaktive koncert eleverne til moderne klassisk kompositionsmusik. Med udgangspunkt i Stockhausens værk Tierkreis (Dyrekreds), der er baseret på dyrene i de tolv stjernetegn, åbner de tre internationale musikere døren ind til et intuitivt og medrivende musikalsk univers, fyldt med eftertænksomme klange, mikromotiver og skiftende rytmer. I tæt dialog med børnene udforsker de sammen de korte musikstykker og inviterer børnene til at deltage i udførelsen med klap og lyde. Trioen spiller også et nyt værk, komponeret specielt til koncerten og dem. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, billedkunst og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Antal tilskuere: 80 Opstillingstid: 20 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Gymnastiksal, stort klasselokale eller lukket aula uden gennemgang. Opstilling på gulv med publikum i halvcirkel omkring scenen. Spiller akustisk, så lokalets akustik må ikke være for levende. Har brug for tre stole uden armlæn.

21 Via Artis Konsort Eldorado Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk, folkemusik, fortælling, Latinamerika, vestlig, tidlig musik Ambjørn Bidstrup Lebech slagtøj Jette Rosendal sang og violin Mogens Rasmussen gambe Poul Udbye Pock-Steen komponist/orkesterleder/cembalo/fløjter Eldorado fortæller historien om store kultursammenstød i Latinamerika i d. 16. og 17. årh. Her bliver Den Nye Verden på godt og ondt bygget af tre ulige grupper: europæere, indianere og afrikanere. Trods strid og undertrykkelse vokser en sjælden blomst frem. En musik, der blander lokalt og europæisk: energisk, iørefaldende latinamerikansk folkebarok. Eleverne oplever vital 400 år gammel musik i nye arrangementer i et sjældent setup: sang, cembalo, gambe, organetto, keenanfløjte, mundgige, violin og slagtøj. Samtidig får de lov at reflektere over kultursammenstød, migration og imperialisme. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Helst på lav scene eller gulv evt. på langs af rummet 5 x 3 m. Halvcirkel omkring scenen på madrasser/bænke/stole. Standart lokale dvs. helst ikke sportshal men gerne gymnastiksal eller lukket aula uden gennemgang. Så god naturlig akustik som muligt.

22 Virelai Middelaldermusik for fuld udblæsning Musik i Tide Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, nordisk, tidlig musik Mia Guldhammer Sang, slagtøj Søren Hammerlund Drejelire, Mandola, Jødeharpe, fløjte, Kor Martin Seeberg fløjter, bratsch, jødeharpe skalmeje og sækkepibe Jacob Lund slagtøj Det kendte, danske middelalderensemble Virelai tager eleverne med på en spændende rejse tilbage til den folkelige middelalder og renæssance i en medrivende koncert fyldt med glade, livsbekræftende dansemelodier, blandet med skønne fortolkninger af dragende folkeviser og smukke middelalder-ballader. Det hele leveres med stor spilleglæde og god interaktion med eleverne, der inddrages i både, sang, musik og dans. Det særdeles koncert-erfarne Virelai optræder i kostumer og spiller på autentiske og sjældne middelalderinstrumenter som drejelire, davul, jødeharpe, skalmeje og sækkepibe. Glæd jer! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk, historie og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Rigtig flot og professionel performance! Meget fint og alsidig materiale. Hjørring Private Realskole, nov De fik eleverne til både at lytte og at være med. Eleverne var meget begejstrede tilhørere, og de var rigtig glade for koncerten. Det var en virkelig god oplevelse. Hasle Skole, nov Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: 2 stole til musikerne. Børnene sidder på gulvet. Virelai spiller akustisk, så vi har ikke behov for strøm, men gerne et lokale uden gennemgang eller andre støjgener.

23 Vokalselskabet Glas Nordisk a Cappella Målgruppe: Mellemtrin Genre: Vokal, nordisk Elisabeth Vik Sang Else Schantz Juutilainen Sang Katrina Petersen Sang Maria Kynne Sang Marte Schau Sang Tine Refsgaard Sang Vokalselskabet Glas synger folkesange fra Finland, Norge, Sverige, Færøerne og Danmark i nykomponerede a cappella-versioner. Eleverne får indsigt i historier, sproglyde og musikalske kendetegn fra folkemusikken, der binder de nordiske lande sammen, og som samtidig demonstrerer landenes individuelle musikalske og historiske særpræg. Eleverne lærer blandt andet at synge og danse den færøske kædedans Hr. Sinklair samt at synge drone til en folkemelodi. De seks sangere i Glas bevæger sig rundt i rummet under koncerten og synger akustisk blandt og rundt om eleverne. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Fantastiske sangstemmer- som frembragte fantastiske klange. Alle syntes at det havde været en virkelig god oplevelse Lille Næstved skole afdeling Hyllinge, sep En dejlig og veloplagt koncertformidling af et umiddelbart svært tilgængeligt område, som ikke ville være elevernes eget valg af en koncert. Hvide Sande Skole, sep Opstillingstid: 20 minutter Nedtagningstid: 10 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygekvartet Samira Dayyani cello Andrea Gyarfas Brahe violin Karen Pedersen violin

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz, Latinamerika, improvisation Michael Heise klaver Yasser Pino Bas, Vokal Raisa Castro Sang Rune Harder Olesen Percussion Charanga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Helsingør Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Janne Hovmand

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hillerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Mariagerfjord Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Fortælling, vokal, ny komposition, improvisation Billie Koppel Sanger og fortæller Frank Hasselstrøm Fortæller/ multi-instrumentalist Bjerke Falgren

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Skive Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Øvelse i kreativ respons (engelsk/billedkunst/musik) Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Undervisningsmateriale til engelsk/billedkunst/musik(tilvalg)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere