NR.5 DECEMBER Læs om bl.a. PARKRUN på Nordre Fælled. Er du arbejdsmyre, dørmyre, eller dronningemyre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.5 DECEMBER Læs om bl.a. PARKRUN på Nordre Fælled. Er du arbejdsmyre, dørmyre, eller dronningemyre"

Transkript

1 NR.5 DECEMBER 2018 Læs om bl.a. PARKRUN på Nordre Fælled Er du arbejdsmyre, dørmyre, eller dronningemyre

2 Parkrun på Nordre Fælled Lørdag den 3. november var en mærkedag på Nordre Fælled. Her blev der nemlig for første gang afholdt Parkrun i Randers. Parkrun er gratis ugentlige løb med tidstagning på en rute på 5 km i en park eller et naturområde. Det er en verdensomspændende organisation med samme navn, der står bag, og støtter det lokale løb, som Bysekretariatet har taget initiativ til. Løbere var kommet fra nær og fjern for at være med til det første løb. Størstedelen var løbere fra Randers, mens 10 løbere, der normalt løber i Brabrand ved Aarhus, havde taget turen til Randers for at bakke op om søsterløbet. Den løber, der var længst væk hjemmefra, var dog Ralph Behrens, der havde taget turen hele den lange vej fra Hamborg for at være med til at indvie løberuten på Nordre Fælled. Vi spurgte Ralph om hvordan det kunne være? Ja, man kunne jo godt løbe lige rundt om hjørnet i sin egen park eller skov. Men Parkrun er noget specielt. Paul Sinton-Hewitt grundlagde Parkrun i Han var skadet og kunne ikke løbe, men savnede sine løbevenner. Han inviterede dem derfor til et løb lørdag kl. 9 på én betingel se: De skulle drikke en kop kaffe sammen med ham efter løbet. Dermed har Parkrun også en social karakter. Ralph fortæller videre, at i- mens nogle samler på frimærker, har han valgt at samle på Parkrun-løb: Der er forskellige måder at samle på Parkruns. Du kan f.eks. blive Parkrun Tourist hvis du deltager i løb 20 forskellige steder. Men det er helt specielt at være med, når der bliver grundlagt nye Parkruns. Og selv om jeg brugte 40 minutter på at løbe de 5 km, så er jeg stadigvæk nummer et i Danmark, som den der har deltaget i flest events, nemlig otte. Ralph slutter: Næste weekend skal jeg til det første Parkrun i Dresden i Tyskland. Er der nogen, der kommer med? Hvis man ikke har lyst til at køre hele vejen til Dresden, har man mulighed for at være med til Parkrun på Nordre Fælled hver lørdag kl. 9. Det er gratis, alle kan være med, og man møder bare op ved Myretuen for enden af Gl. Jennumvej. Hvis man gerne vil have taget tid, skal man først registrere sig på parkrun.dk og printe en stregekode ud, som bruges til tidsregistreringen. Så kan du konkurrere med de andre løbere og din personlige rekord. Man er også velkommen til at gå ruten. Og så er der selvfølgelig en kop kaffe bagefter.

3

4 Er du arbejdsmyre, dørmyre, eller dronningemyre, så er du velkommen i Myretuen Alle er velkomne til at benytte Myretuen. Der er intet bookingsystem, men området er stort nok til deling! Er I en stor gruppe, er det dog en god idé, at skrive til Myretuen via og høre om der er andre aktiviteter planlagt i området. Du kan også se om der er andre begivenheder lagt ind i kalenderen på Facebook. Mange bemærker, at Myretuen er en flot ressource til lokalområdet, og at den er holdt rimelig pænt, selvom den er åben for alle hele tiden. F.eks. er der flot hjemmelavet naturkunst og naturfund på hylderne, og det som blev lavet for tre måneder siden, kan stadig ses udstillet. Hvordan kan det lade sig gøre? Jasmina, som er naturambassadør og forkvinde for Bydelsmødreforeningen, udtrykker det bedst: Fælles hus, fælles ansvar! Man har således som bruger ansvar for at efterlade Myretuen pæn og ren og uden skrald. Har du en aktivitet du eller din gruppe gerne vil holde i eller omkring Myretuen og Nordre Fælled, men er usikker på, om det kan lade sig gøre? Så tag kontakt boligsocial naturvejleder Claire Nielsen på Fun Fact: Hovedet som prop Nogle myrekolonier laver deres tue i en træstamme og videnskabsfolk har fundet en speciel udvikling i disse kolonier. Nogle af tuens myrer, får en særlig hovedform, så de kan fungere som tuens dør. De bruger deres flade hoved som en slags prop til de små huller, som ellers bruges af de andre myrer til at gå ind og ud af. Lån af grej Vi har lidt forskelligt grej vi kan låne ud, hvis du har en aktivitet du gerne vil satte i gang. Det kunne være grej til tur til søen, en picnic på fælleden, insektjagt, sheltertur, løb eller skattejagt. Kontakt Claire på for at høre hvordan du kan få adgang til det.

5

6 NORDLYS - FOLKEOPLYSNING I NORDBYEN Et samarbejde mellem Bysekretariatet og AOF Randers Vil du gå til dansk eller engelsk? Start det nye år med et boost til dine sprogevner. Hver tirsdag morgen kan du komme og lære enten dansk eller engelsk- eller begge dele. Det koster kun 10 kr. pr. gang for dansk og 25 kr. pr. gang for engelsk. Der er danskundervisning kl og engelsk kl i Bysekretariatet. Broderiworkshop: Sæt dit eget præg på tøj eller pynt med broderier. Birgit Bendtsen vil hjælpe jer med, at finde frem til flotte resultater du kan vise frem i de fineste stuer. Mandag kl til fra 7. januar i 5 uger i Parkcaféen. Det koster 10 kr. pr. gang at være med. Kan du godt lide at rode i jorden? Vi søger op til 12 personer eller grupper, der vil gøre en indsats for at etablere små køkkenhaver ved Myretuen. For kun 100 kr. får du: 3 gange undervisning i at planlægge have, spiring og udplantning ved ekspert og havementor Lotte Kramer fra Praktisk Økologi torsdagene 17. januar, 31. januar og 21. februar kl i Bysekretariatet. Et sæt haveværktøj i en praktisk pose, som du kan bruge så længe du er med i projektet. Udvalg af frø til udplantning i fælleshaven. Dit eget bed (højbed eller et markeret bed,) som du selv kan vælge, hvad du vil dyrke i. At være med i et lille havefællesskab med hyggelige arrangementer i løbet af sæsonen og have indflydelse på udviklingen af fælleshaven ved Myretuen. Hvis du er interesseret i at deltage i undervisningen, men kan ikke deltage i resten af projektet, er du velkommen til at tilmelde dig det koster stadigvæk 100 kr. Kontakt Claire Nielsen på for mere information eller tilmeld dig et forløb ved at ringe til AOF på

7 TALENTS OF TOMORROW Til januar igangsætter Bysekretariatet i samarbejde med Randers FC og UUR, det første forløb i Talents of Tomorrow. Projektet er eksklusivt og for dig mellem 13 og 17 år, der gerne vil have et fritidsjob. Undervejs vil du sammen med ligesindede, få nogle redskaber til at søge fritidsjobs, ligesom Mads, Per og Eline fra Randers FC vil hjælpe dig med at skabe kontakt til virksomheder i Randers. Du vil som deltager også få del i flere udfordrende oplevelser og arbejdserfaringer med i bagagen. Synes du, at det lyder spændende? Så kontakt Bjarke i Bysekretariatet. NORDBYEN SPISER SAMMEN Husk at du hver måned kan deltage i en fællesspisning et sted i Nordbyen. Det koster kr. pr. voksen og er gra- tis for børn under 14 år. Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 15. januar, hvor der er fællesspisning i Vangdalen og den 5. februar, hvor den foregår i Glarbjergvejområdet. Du kan se mere på Bysekretariatets facebookside og på opslag i opgangene. EN TYVSTART PÅ WEEKENDEN OG EN OPLAGT JULEGAVE I Parkcafeen på Flyvervej 5 kan du tyvstarte din weekend med en brunch hver fredag kl for kun 35 kr. Der er forskellige slags æg, bacon, varm leverpostej, pandekager og en masse andre ting, der hører til på en god morgenmadsbuffet. Og hvis du mangler julegaveidéer, så går du ikke galt i byen med et gavekort til brunch i Parkcafeen. Du kan købe gavekort i Parkcafeens åbningstid - den kan du finde på Bysekretariatets hjemmeside. VIL DIT BARN GÅ TIL SPORT? Bor du i boligområderne i Randers Nordby, har du mulighed for at få hjælp til at søge om kontingentstøtte til dit barns fritidsaktiviteter. Vil dit barn gerne starte i en forening, og du ikke har økonomisk råderum til at betale kontingentet, vil Mia og Diana i Bysekretariatet gerne hjælpe med ansøge om hjælp til støtte. Der kan søges forskellige puljer, alt efter hvilken aktivitet, der er tale om. Der er typisk en svartid fra puljerne på ca. 14 dage. Kontakt Mia B. Nielsen på eller Diana Christensen på NY MEDARBEJDER I RÅD TIL HUSLEJEN I Bysekretariatet og RandersBolig har vi sagt velkommen til en ny økonomisk boligsocial medarbejder. Det er Mia Rødsgaard, der fra den 1. november har været ansat i stillingen. Mia er uddannet socialrådgiver og hjælper beboere i RandersBolig med råd og vejledning i forhold til økonomi. Hun kan bl.a. hjælpe med kontakt til kommunen, Udbetaling Danmark eller SKAT, med at få gennemgået din økonomi og udarbejde et budget, eller med at kontakte kreditorer og banken, hvis du har gæld, du har svært ved at betale. Mia har også gode råd til besparelser i hverdagen og hvis du er venner med Mia på facebook eller følger Råd til huslejen, kan du få glæde af dette.

8 Louise Hou Kragh. Mia B. Nielsen. Claire Nielsen. Diana Christensen. Sonja B. Gudnadottir. Berit Møller Germansen. Charlotte Kærmose Sloth. Mette Højer. Louise Hou Kragh Sekretariatsleder Telefon Claire Nielsen Telefon Sonja Björg Gudnadottir Telefon Mia B. Nielsen Telefon Diana Christensen Telefon Berit Møller Germansen Psykolog i MyWay Telefon beg@msbolig.dk Charlotte Kærmose Sloth Aktivitetsmedarbejder Telefon slothcharlotte@gmail.com Mia Rødsgaard Økonomisk boligsocial medarbejder Telefon mir@randersbolig.dk Tine Kolind Bille Projekt- og gruppekoordinator i MyWay Telefon tik@msbolig.dk Bjarke H. Nordentoft Telefon bjn@randersbolig.dk Birgitte Hegaard Helweg Psykolog og mentor i MyWay Telefon bih@msbolig.dk Marlene Schaap-Kristensen Projektleder Telefon msk@msbolig.dk Mette Højer Aktivitetsmedarbejder mettehoejer69@gmail.com Tine Kolind Bille. Bjarke H. Nordentoft Birgitte Hegaard Helweg. Marlene Schaap-Kristensen. Mia Rødsgaard. Flyvervej 5, st Randers NØ NordbyPosten er udgivet af Bysekretariatet.Hvis du har læserbreve, fotos eller en idé til en artikel, er du velkommen til at sende det på mail til: bysekretariatet@msbolig.dk Vi modtager også gerne ris og ros. Du kan ligeledes ringe til Bysekretariatet på tlf.: eller besøge os på adressen: Flyvervej 5, st. Redaktion: Louise Hou Kragh og Sonja Björg Gudnadottir. Grafisk design/layout: Confidenz / Næste udgave af NordbyPosten udkommer i februar 2019.

NR.4 SEPTEMBER Læs om bl.a. INFRA- STRUKTUR indviet DE UTROLIGE ÅR PARK-RUN

NR.4 SEPTEMBER Læs om bl.a. INFRA- STRUKTUR indviet DE UTROLIGE ÅR PARK-RUN NR.4 SEPTEMBER 2018 Læs om bl.a. INFRA- STRUKTUR indviet DE UTROLIGE ÅR PARK-RUN Infrastruktur indviet Lørdag den 25. august var der gang i den i Glarbjergvejområdet, da beboerne i området og gæster fra

Læs mere

NR.1 FEBRUAR Læs om bl.a. Nyt hold brandkadetter. Vinterfest - en gammel kristen helligdag

NR.1 FEBRUAR Læs om bl.a. Nyt hold brandkadetter. Vinterfest - en gammel kristen helligdag NR.1 FEBRUAR 2019 Læs om bl.a. Nyt hold brandkadetter Vinterfest - en gammel kristen helligdag Nyt hold brandkadetter Går du med en drøm om at blive brandmand? Eller kun du godt tænke dig at udfordre dig

Læs mere

NR.3 JUNI Læs om bl.a. LEGE- PATRULJEN. FÆLLESHAVE ved Myretuen SOMMERFEST

NR.3 JUNI Læs om bl.a. LEGE- PATRULJEN. FÆLLESHAVE ved Myretuen SOMMERFEST NR.3 JUNI 2018 Læs om bl.a. LEGE- PATRULJEN FÆLLESHAVE ved Myretuen SOMMERFEST LEGEPATRULJEN Henover sommerferien rykker Legepatruljen ud i dit område for at sætte lege i gang for børnene. Legepatruljen

Læs mere

NR.2 APRIL Læs om bl.a. Fælleshave. FerieCamp 2019

NR.2 APRIL Læs om bl.a. Fælleshave. FerieCamp 2019 NR.2 APRIL 2019 Læs om bl.a. Fælleshave FerieCamp 2019 På forsiden af denne Nordbypost ser du billede af den nye tudsesø ved Garnisonsvej. Randers Produktionshøjskole har arbejdet med at lave søen, der

Læs mere

NR.4 DECEMBER Læs om bl.a. velkommen. Nørkleklub. Åben Café

NR.4 DECEMBER Læs om bl.a. velkommen. Nørkleklub. Åben Café NR.4 DECEMBER 2017 Læs om bl.a. Naboambassadør byder velkommen Nørkleklub Åben Café NABOAMBASSADØR BYDER VELKOMMEN Lis er naboambassadør det betyder at to til tre gange om året, byder hun velkommen til

Læs mere

NR.1 FEBRUAR Læs om bl.a. NORDLYS - folkeoplysning i Nordbyen. Brandkadetter. Vild med natur

NR.1 FEBRUAR Læs om bl.a. NORDLYS - folkeoplysning i Nordbyen. Brandkadetter. Vild med natur NR.1 FEBRUAR 2018 Læs om bl.a. NORDLYS - folkeoplysning i Nordbyen Brandkadetter Vild med natur VÆR MED - din mening og engagement betyder noget for dit boligområde! Det er årstid for afdelingsmøder og

Læs mere

NR.2 APRIL Læs om bl.a. HØSLET med le. NORDLYS i Nordbyen FOODBANK

NR.2 APRIL Læs om bl.a. HØSLET med le. NORDLYS i Nordbyen FOODBANK NR.2 APRIL 2018 Læs om bl.a. HØSLET med le NORDLYS i Nordbyen FOODBANK DET SKER PÅ NORDRE FÆLLED SKOVENS DAG DE VILDE BLOMSTERS DAG Skovens dag fejres søndag den 6. maj i hele landet, og således også på

Læs mere

NR.2 JUNI Læs om bl.a. KORT NYT Fritidstjansen. Myretuen tager form SOMMER- FEST

NR.2 JUNI Læs om bl.a. KORT NYT Fritidstjansen. Myretuen tager form SOMMER- FEST NR.2 JUNI 2017 Læs om bl.a. KORT NYT Fritidstjansen Myretuen tager form SOMMER- FEST KORT NYT VELKOMMEN TIL NY HELHEDSPLAN OG NY NORDBYPOST Den 1. juni var der opstart på Helhedsplanen 2017-21. Det betyder

Læs mere

NR.3 NOVEMBER til Gerry. Nordbyens Motion - også for børn

NR.3 NOVEMBER til Gerry. Nordbyens Motion - også for børn NR.3 NOVEMBER 2016 Go ferie Velkommen til Gerry Nordbyens Motion - også for børn MEDARBEJDERE I BYSEKRETARIATET - DET BOLIGSOCIALE TEAM INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Korte nyheder og mindeord

Læs mere

GRATIS ØKONOMISK RÅDGIVNING. Til brug for medarbejdere

GRATIS ØKONOMISK RÅDGIVNING. Til brug for medarbejdere GRATIS ØKONOMISK RÅDGIVNING Til brug for medarbejdere Betalingskontoret Målgruppen er primært dig, der ikke har andre problemer udover din økonomiske situation. Du har ikke i forvejen en sagsbehandler

Læs mere

NR.1 MARTS Fremtiden lever her. Myretuen: Klar til sommer. Indendørs atletik i Nordbyen

NR.1 MARTS Fremtiden lever her. Myretuen: Klar til sommer. Indendørs atletik i Nordbyen NR.1 MARTS 2017 Fremtiden lever her Indendørs atletik i Nordbyen Myretuen: Klar til sommer INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Korte nyheder side 3-4 Nordbyen sorterer organisk side 5 Nordre Fælled

Læs mere

NR.3 November 2015. - for dig og din nabo. Store Nørd i Nordbyen. Bente og Arvid. Frivillige mødes på Nordre Fælled

NR.3 November 2015. - for dig og din nabo. Store Nørd i Nordbyen. Bente og Arvid. Frivillige mødes på Nordre Fælled NR.3 November 2015 - for dig og din nabo Store Nørd i Nordbyen Bente og Arvid Frivillige mødes på Nordre Fælled INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Korte nyheder side 3-6 Fædreklubben Far Away side

Læs mere

NR.2 Juni 2015. - for dig og din nabo. Business Talents og Event8. Nordbyens sommerfest. Nordbyen læser...

NR.2 Juni 2015. - for dig og din nabo. Business Talents og Event8. Nordbyens sommerfest. Nordbyen læser... NR.2 Juni 2015 - for dig og din nabo Business Talents og Event8 Nordbyens sommerfest Nordbyen læser... INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Fotoklub side 3 Korte nyheder side 4-5 Business talents side

Læs mere

Tilbage til begyndelsen

Tilbage til begyndelsen NR.1 MARTS 2016 - for dig og din nabo Fastelavn i Nordbyen Tilbage til begyndelsen Infrastrukturændringer i Glarbjergvejområdet INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Korte nyheder side 3-4 Nordbyen Motion

Læs mere

Naturensdag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturensdag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturensdag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

NR.1 Februar 2015. - for dig og din nabo. Nordre Fælled. Livet i Nordbyen. Nordbyen læser...

NR.1 Februar 2015. - for dig og din nabo. Nordre Fælled. Livet i Nordbyen. Nordbyen læser... NR.1 Februar 2015 - for dig og din nabo Nordre Fælled Livet i Nordbyen Nordbyen læser... INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Korte nyheder side 3 Event8 Engelsk Fotoklub side 4 Har du en god idé side

Læs mere

PROGRAM Efterår September Oktober November December

PROGRAM Efterår September Oktober November December PROGRAM Efterår 2013 September Oktober November December Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturens dag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

NR.3 Oktober 2014. - for dig og din nabo. Sommeren Nordbyen. læser...

NR.3 Oktober 2014. - for dig og din nabo. Sommeren Nordbyen. læser... NR.3 Oktober 2014 - for dig og din nabo Sommeren i Nordbyen Naturens dag Nordbyen læser... INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Kort nyt side 3-4 Sommer i Nordbyen side 5 Frivillig i Nordbyen side 6

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Krydderurter for alle

Krydderurter for alle NR.2 Juni 2014 - for dig og din nabo Gigant skakstævne Krydderurter for alle Sommerfest INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Kort nyt side 3-4 Sommeraktiviteter i Nordbyen side 5 Den nye boligsociale

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Frivillighed og Ildsjæle. Beretning fra Show-off Gødvad s. 8

Frivillighed og Ildsjæle. Beretning fra Show-off Gødvad s. 8 September 2018 Frivillighed og Ildsjæle Arendalsvej har mange ildsjæle, der frivilligt bruger deres tid på at hjælpe andre - vi har snakket med tre af dem Side 6-7 Beretning fra Show-off Gødvad s. 8 INDHOLD

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Debataften i Nordbyen

Debataften i Nordbyen NR.3 Oktober 2013 - for dig og din nabo Brunch i Parkcafeen Debataften i Nordbyen DM i Ombold INDHOLDSFORTEGNELSE Medarbejdere side 2 Kort nyt side 3-5 Løbehjulsdrenge og lås side 6-7 Naturdag og debataften

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Fremtiden lever her hvordan kommer vi endnu bedre på vej sammen?

Fremtiden lever her hvordan kommer vi endnu bedre på vej sammen? Nyhedsbrev fra Bysekretariatet Fremtiden lever her hvordan kommer vi endnu bedre på vej sammen? Hvad foregår der? Måske har du bemærket noget underligt i de seneste par uger at folk har mødtes på kryds

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Nyhedsbrev vinter 2016

Nyhedsbrev vinter 2016 Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi ser tilbage på et 2015, der bød på mange gode oplevelser sammen med jer, herunder

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 Oktober 2016 9 MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 SIDE 2 INDHOLD Seneste Nyt v. Mia Butler Side 3 Social Vicevært 9 måneder gået Side

Læs mere

Aktivitetskalender #1, oktober Det boligsociale team

Aktivitetskalender #1, oktober Det boligsociale team Taastrupgaard har fået sin helt egen café. Her kan du købe morgenmad og frokost. Hver mandag morgen er morgenmad og kaffe gratis. Læs mere på side 2. Det boligsociale team Aktivitetskalender #1, oktober

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NORDBY. Ny leder i Parkcafeen Fra første februar fik Parkcafeen en ny leder, Bente Risager

NORDBY. Ny leder i Parkcafeen Fra første februar fik Parkcafeen en ny leder, Bente Risager NORDBY POSTEN NR. 1 FEBRUAR 2010 Ny leder i Parkcafeen Fra første februar fik Parkcafeen en ny leder, Bente Risager Ny boligsocial medarbejder For Jennumparken og området omkring Glarbjergvej Spændende

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET NOVEMBER 2017 November 2017 Hvem er vi ved PLADS TIL FORSKEL Sekretariatsleder Børn- og unge

Læs mere

Planer for Nordre Fælled

Planer for Nordre Fælled NR.2 Juni 2013 - for dig og din nabo Velkommen til Vangdalen Planer for Nordre Fælled Hvad sker der i kældrene? INDHOLDSFORTEGNELSE MEDARBEJDERE I BYSEKRETARIATET Medarbejdere side 2 - DET BOLIGSOCIALE

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Aktiviteter og arrangementer

Aktiviteter og arrangementer Det er forår og derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil udkomme hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken, nyt fra Den Sociale Vicevært, Informationer fra Ejendomskontoret,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

FOR BYSEKRETARIATET 2013

FOR BYSEKRETARIATET 2013 ÅRSRAPPORT FOR BYSEKRETARIATET 2013 Indholdsfortegnelse En ny helhedsplan 3 Indsatsområder i Helhedsplanen 2013-17 4-5 Uddannelse, beskæftigelse og erhverv 6-7 Børn, unge og familie 8-9 Beboernetværk,

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN

BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN Indholdsfortegnelse Forord 3 Det boligsociale arbejde en helhedsorienteret indsats 5 Resultater på aktivitetsniveau 7 Forebyggelse og Forældreanvar 9 Uddannelse og Beskæftigelse

Læs mere

Demensfællesskabet Østjylland

Demensfællesskabet Østjylland Demensfællesskabet Østjylland 2018 On 1 August To 2 Fr 3 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet kl. 10:00-14:00 Lø 4 Sø 5 Ma 6 32 Ti 7 On 8 To 9 Fr 10 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Delaftale for indsatsområdet Tryghed og trivsel

Delaftale for indsatsområdet Tryghed og trivsel Delaftale for indsatsområdet Tryghed og trivsel Bestyrelsen for den boligsociale indsats har ansvar for, at denne delaftale løbende ajourføres. Navn på den boligsociale indsats, som delaftalen vedrører:

Læs mere

Dronningens besøg i Nordbyen

Dronningens besøg i Nordbyen NR.4 NOVEMBER 2010 Læs bla. om: Dronningens besøg i Nordbyen Lidt mere af det hele Åbent Hus Café Nord Bydelsmødre - overrækkelse af diplomer INDHOLDSFORTEGNELSE Side2: Leder Indholdsfortegnelse Julegaveværksted

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

August 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Demensvenlig Fitness Ll. Skensved, kl Pårørendegruppe Stevns Hårlev, kl

August 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Demensvenlig Fitness Ll. Skensved, kl Pårørendegruppe Stevns Hårlev, kl Aktivitetskalender August 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 5 6 12 Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 13 19 20 26 27 7 8 14 15 21 Juridisk rådgivning Hårlev, kl. 13-15 Natur-hold Villa Gallina, kl.

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

ÅRS RAPPORT BYSEKRETARIATET

ÅRS RAPPORT BYSEKRETARIATET ÅRS RAPPORT 2016 BYSEKRETARIATET Indholdsfortegnelse Forord 3 Det boligsociale arbejde en helhedsorienteret indsats 5 Uddannelse, beskæftigelse og erhverv 7 Børn, unge og familie 8 Beboernetværk, inddragelse

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Tildeling af midler efter Servicelovens 79 i Frederiksberg Kommune 2016

Tildeling af midler efter Servicelovens 79 i Frederiksberg Kommune 2016 Tildeling af midler efter Servicelovens 79 i Frederiksberg Kommune 2016 Ansøgers stamoplysninger Foreningens navn Frederiksberg Seniorklub og Værested af 1972 Adresse Bernhard Bangs Alle 17 A, 2000 Frederiksberg

Læs mere

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 Villa Gallina, kl. 12.30 3 4 FREDAGS CAFÉ Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 7 8 9 Vemmetofte skov, kl. 12.30 10 11 Pårørendeskole Faxe,

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere