Fælles Nyhedsbrev maj Amba

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles Nyhedsbrev maj Amba"

Transkript

1 Fælles Amba Konstituering i bestyrelsen På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så den nu ser ud på flg. måde: Formand: Karl Sigsgaard Næstformand/sekretær: Viggo Rydberg Larsen Formand for havneudvalget: Jan Lyngsø Kasserer: Henrik Hjort Suppleant: Kim Jensen Suppleant: Henrik Olsen Repræsentant for Slagelse Kommune: Helle Jacobsen Sejlklubrepræsentant: Frits Lauritsen Herudover blev der valgt tovholdere på følgende poster: Vild med vand: Henrik Olsen og Kim Jensen. Viggo, Henrik H og Karl ogsupplerer. Presseansvarlig sammen med sejlklubben (Georg og Karl): Viggo Projekt nyt klubhus: Jan Lyngsø og Karl Rasmus Klump Skib: Jan Lyngsø/Martin Skydsgaard Maritime Kulturdage: Kim Jensen It-support: Henrik Hjort Havnens dag 10. juni. Om mindre end en måned afvikler vi Havnens dag for anden gang. Denne gang med et indhold der er genkendeligt, men også med en nydannelse, idet vi har slået os sammen med Bromarked, der gentages på Aktivitetscentret på Halskov. Begge parter har ønsket, at i

2 stedet for at konkurrere om besøgende, så vil vi opfordre til at besøge begge arrangementer. Det gør vi lettere ved at arrangere shuttlebuskørsel mellem bydelene med stop undervejs på et sted, hvor der vil være mulighed for at nyde en forfriskning. Vi håber dette fælles arrangement kan blive en succes og være indledning til en tradition, der ud over at give gode oplevelser kan være med til at binde bydelene sammen. Nye P-pladser I visse spidsbelastningsperioder kniber det med P-pladser på havnen. Derfor har vi nu besluttet at indrette flere pladser, der kan tages i brug, når behovet er der. Der er tale om et område mellem det nordlige masteskur og transformatoren, samt en del af græsarealet langs kørevejen. Grillpladser Nogle har sikkert lagt mærke til, at grillene på de 2 nordlige grillpladser er fjernet, så kun grillbordene står tilbage. Der vil blive lagt fliser i grillbordene, så gæster kan bruge deres egen grill. Der vil blive placeret et par grill i området ved flagstanderen, så der alt i alt bliver flere grillpladser på havnen. Ny type diesel Vi har til denne sæson valgt at indkøbe en ny type miljøvenlig diesel fra Shell, som kaldes GTL, Gas-To-Liquids. Det er et flydende brændstof til dieseldrevne motorer fremstillet af naturgas i stedet for råolie. Produktet brænder renere end råoliebaseret diesel, og der udledes derfor færre skadelige stoffer. Det er helt problemfrit at skifte mellem Shell GTL Fuel og almindelig diesel og fungerer i alle blandingsforhold fra 0 til 100 %. GTL Fuel indeholder under 1% biobrændstof og har derfor meget lille risiko for dieselpest. GTL Fuel opfylder alle krav til gældende diesel standarder og er godkendt af førende motorproducenter såsom Volvo Penta. Bådudlejning? Vi har modtaget nedenstående henvendelse. Ideen er helt i tråd med det vi ser rundt omkring i samfundet, nemlig at der er et marked for deleøkonomi. Vi ser det bl.a. på bil- og boligmarkedet og nu også på bådmarkedet. Kære Korsør Lystbådehavn, Jeg skriver for at forhøre mig om Korsør Lystbådehavn er interesseret i at indgå i et samarbejde med Boatflex. Båddelingstjenesten Boatflex, FLID og en række danske havne samarbejder om at skabe gode og trygge rammer for at dele og sejle både i de danske havne og omkringliggende farvande. Missionen er at vende den nuværende udvikling med færre folk i havnene ved at gøre det nemmere for flere at komme ud og sejle, uden at Korsør Lystbådehavn skal bruge flere ressourcer. Ved at bruge vores platform kan man inspirere bådejerne til at leje deres båd ud og dermed åbne havnen op for nye sejlere samt skabe en indtægtskilde for Korsør Lystbådehavn. Pilotprojektet blev lavet med Vordingborg Havne, og dette håber jeg kan tjene som inspiration til et lignende samarbejde med jer.

3 Læs mere om pilotprojektet her: Pressemeddelelse om samarbejde mellem Vordingborg og Boatflex Se: Nyhedsindslag fra TV2 Øst Få hurtigt overblik over Boatflex her: 1 minut video om Boatflex Det er et samarbejde der vil være til glæde for mange, ikke mindst havnen: INDTÆGTER Indtægt til havnen ved hver ny oprettelse af en båd. Indtægt ved udlejning. Boatflex betaler 5% af udlejningen til havnen. Havnen vil tiltrække flere gæster, der vil bruge penge i havnen og lokalområdet.. Lokale bådejere kan tjene penge på udlejning og derved nedbringe omkostninger ved at have båd. NYE SEGMENTER De lokale klubber vil komme i kontakt med nye sejlere. Boatflex henvender sig til et segment, der normalt er svært for klubber og havne at engagere. F.eks. er 81% af Boatflex s brugere under 51 år. GENNEMSIGTIGHED Alle både i havnen tilmeldt Boatflex vil blive udstyret med en Boatflexvimpel så havnepersonalet kan se det. Havnen vil via Boatflex få fuld gennemsigtighed ift., hvem der opholder sig på havnen i forbindelse med udlejninger. Det betyder at havnen kan holde hånd i hanke med udviklingen indenfor båddeling. OVERNATNINGSMULIGHEDER. Bådejere kan leje deres båd ud kun til overnatning, hvilket betyder at man hurtigt kan få flere overnatningsmuligheder for besøgende i lokalområdet. MARKEDSFØRING AF HAVNEN Som samarbejdspartner vil Boatflex hjælpe med at markedsføre jer, samt skaffe omtale i pressen. Hvis I er interesseret i at høre mere, er I velkommen til at kontakte mig. Jeg er sikker på vi kan finde en model, der passer præcis til jeres behov. Hvis I har lyst til en mundtlig præsentation og diskussion af samarbejdsmodellen kommer vi meget gerne forbi hos jer.

4 Med venlig hilsen, -- Arvid Aagaard COO, Boatflex Spørgsmålet er, om der er bådejere i vores havn, som kunne have interesse i at indgå en aftale med Boatflex. Det kunne være en god idé at drøfte sagen bådejere imellem, så vi kan få en fornemmelse af interessen for emnet. Bestyrelsen vil gerne høre fra interesserede. Sct. Hans Traditionen tro tændes Sct. Hans bål på havnen den 23. juni. Det sker kl Fhv. borgmester og andelshaver i havnen, Lis Tribler, har lovet at holde båltalen. Vi har en forventning om, at restaurant Laguna serverer en lækker Sct. Hansmiddag. Kran- og stativsystemet Projektet skrider planmæssigt frem. Når næste nyhedsbrev udkommer, vil der være mere synlighed på havnen omkring projektet. Tilbud fra Vejrø Vi har modtaget et tilbud fra Vejrø om rabat på overnatning i havnen.. Tilbuddet er gældende de første 2 uger i juni, og havneafgiften er nedsat til 200 kr. pr overnatning. Tilbuddet er hængt op i sejlklubbens lokale. Et andet tilbud er mulighed for at lave en særlig aftale for en gruppe på min.8 både, der kunne tænke sig at lave en fællestur til øen. Kontakt i givet tilfælde via øens hjemmeside. Helhedsplanen for lystbådehavnen På borgermøde den 9. maj fremlagde 17 stk. 4 udvalget - byen møder vandet - de forslag til indsatser i Korsør, som udvalget har arbejdet med. Det drejer sig i alt om 10 forslag af større og mindre omfang. Alle sammen bestemt interessante og gennemarbejdede projekter. Udvalget har arbejdet inden for en ramme på 30 mio kr., som oprindeligt var afsat som støtte til det opgivne globeprojekt. Det siger sig selv, at 30 mio kr. kun rækker ganske lidt i forhold til de 10 projekter. Mediemæssigt og vel også interessemæssigt i 17 stk. 4 udvalget - har interessen samlet sig om de to største projektforslag: vandsportscentret omkring den tidligere færgehavn og Helhedsplanen for lystbådehavnen. Et flertal i udvalget peger på, at vandsportscentret bør prioriteres højest, idet man ser et stort potentiale i det. De første 8 mio kr. for 2017 er bevilget til at gå i gang i Halskov færgehavn. Desværre har det vist sig, at det man troede at kunne udvikle for de 8 mio bliver 3.5 mio kr. dyrere. De bud der var fremme om at reducere projektet for at holde de 8 mio kr. fik det til at se meget vingeskudt ud. Nu redder man det ved at tage de 3,5 mio kr. af næste års bevilling.

5 Men hvad er det udvalget forestiller sig ved et vandsportscenter i verdensklasse? Det fremgår bl.a. af flg. tekst, som Erhverv- plan- og miljøudvalget har taget til efterretning: Udvalget har tidligere godkendt koncept og strategi for vandsportscenter i Færgehavnen. Vandsportscenteret skal være verdensklasse med et produkt/indhold på et meget højt internationalt niveau med fokus på Special Interest Tourism (SIT), f.eks. dykning, snorkling, udspring, roning, surfing, kajak, kano, jetski m.v. Der arbejdes med vandsportscenterets koncept ud fra et kommercielt perspektiv det skal være forretningsmæssigt rentabelt og dermed attraktivt for eksterne investorer. Kun gennem at være verdensklasse vil centret kunne tiltrække gæster, opmærksomhed, omtale, kommercielle aktører etc. og sætte centret på landkortet på sigt. Når centret indrettes med vandaktiviteter af så høj klasse, at man kan tiltrække de bedste inden for en aktivitet, vil de næstbedste, tredjebedste, amatørerne, familierne, masserne, de lokale følge efter. Og det vil kunne give et boost til klubberne, som jo får verdensklasse faciliteter / omgivelser. Klubberne er vigtige, da deres tilstedeværelse betyder, at der ikke startes fra scratch de er med til at kvalificere og troværdiggøre aktiviteterne og give liv ikke mindst. De har også et netværk, som kan aktiveres. Det er verdensklasse aktiviteterne, der skal fremhæves / kommunikeres. Er stedet ikke verdensklasse bliver det blot endnu en park / et aktivitetsområde ved vandet. Planen for projektområderne skal have den nødvendige fleksibilitet ift. ønsker fra potentielle investorer. Ud fra beregninger af effekter for etablering af et vandsportscenter er fremlagt en samlet god business case for Slagelse Kommune. 6 mio. kr. i forøget skattegrundlag pr. år efter fuld indfasning. En kommunal investering på 30 mio. kr. vil være tjent hjem efter 9 år. Det vurderes, at de enkelte aktiviteter som udgangspunkt er for små til at skabe forretning, men at vandsportsaktiviteterne samlet set eller flere sammen er interessante. Før identificering af potentielle investorer udestår definition af retningslinjer for projektområderne. Udvalget præsenteres for en række relevante cases fra ind- og udland, hvorefter der tages stilling til grundlaget for det fremtidige arbejde med investorstrategi og efterfølgende investordialog. Herunder definition af de kommunale retningslinjer for udvikling af projektområderne med udgangspunkt i det godkendte designoplægget fra JDSA. Det må siges at være et meget ambitiøst projekt. At det skulle lykkes med alle ideerne, lyder for godt til at være realistisk. Og det er det vel derfor heller ikke. Forestillingen om at kunne trække en række investorer til med fortjeneste for øje ser meget svært ud. Og at etablere en række maritime aktiviteter i konkurrence med allerede eksisterende er vel heller ikke uproblematisk. Risikoen for at stå med et forpjusketog ikke færdigt projekt lurer lige om hjørnet. Vi skal ikke glemme, at den økonomiske ramme er kommet til veje ved et kuldsejlet tropeprojekt. Og vi har friske erfaringer med et stort opslået, men opgivet brintbilprojekt. Det ser også ud til at projektet omkring Solens Plads har visse problemer. Det er altså ikke rigtigt succeer med unikke projekter, vi kan bryste os af. Når jeg i stedet for den store satsning på færgehavnen foreslår, at der satses på at gennemføre Helhedsplanen for lystbådehavnen, vil mange påstå, at det er for at mele egen kage. Det er ikke hensigten. Jeg vil bare stilfærdigt foreslå, at man tager fat på nogetaf det,

6 vi allerede har og gør det endnu bedre. Helhedsplanen vil skabe en lystbådehavn af stor klasse. Måske ikke verdensklasse, men mindre kan også gøre det. I modsætning til færgehavnen, som bedst kan betegnes som ti fugle på taget, så har vi med Helhedsplanen for lystbådehavnen én fugl i hånden. Jeg håber, at politikkerne vil revurdere projekterne engang og satse på det sikre. 16. maj 2017 Karl Sigsgaard Uddrag fra generalforsamlingen i sejlklubben. Sejlklubben Sejlklubben har p.t. 345 aktive, 24 juniorer, 22 passive samt 6 æresmedlemmer. Dette er en mindre tilbagegang set i forhold til sidste år, men det dækker over både tilgang og udmeldelser. Således er der kommet en del nye sejlere i havnen, og dem skal vi tage godt imod, både på kajen og på vandet. Regnskabet udviste et mindre underskud på ca kr. efter afskrivninger på ca kr., dette er trods alt en forbedring af vores likviditet på ca kr. Bestyrelsen vil arbejde intenst på at få balance i regnskabet, hvilket vil kræve besparelser, alternativt en sponsor som kan bidrage til driften, - det ene udelukker jo ikke det andet! De midler vores fondraisere har skaffet, er alle øremærket til investeringer i grej til juniorafdelingen. Sejlerskolen er p.t. fuldt booket, og man har tilknyttet 2 nye instruktører for at klare efterspørgslen. Således er vores forening godt rustet til at tage imod nye sejlere, samt medlemmer der ønsker at udvide deres færdigheder til søs. Formanden Kasper Jørgensen var på valg og blev genvalgt. Øvrige valg var alle genvalg. Bestyrelsen har konstitueret sig efterfølgende således: Formand Kasper Jørgensen Næstformand Fritz Lauritsen (sejlklubbens repræsentant. i A.m.b.a.) Kasserer Sekretær Inge Jørgensen Morten Adel Larsen

7 Bestyrelsesmedlem Hanne Clausen 1. Supplant Bjarne Rasmussen 2. Supplant Georg Schønemann Valg af revisor Thomas Mantzius Valg af revisorsuppleant Knud O. Nielsen Under eventuelt blev vores svingkran debatteret. Flere medlemmer opfordrede bestyrelsen til at kæmpe for dens bevarelse, - selv når der kommer en ny stor stationær kran. Der blev fremført argumenter som: bevarelse af fleksibilitet, prisniveau, og at svingkranen er en gave fra SydBank. Juniorafdelingen. Bestyrelsen har godkendt indkøb af endnu en Feva-jolle. Vores fondraisere har skaffet størsteparten af købesummen, og indtil der indløber flere midler fra fond-kassen, dækkes restbeløbet af klubkassen. Således råder juniorafdelingen nu over to ens Feva-joller. Juniorafdelingen er nu begyndt for alle de unge sejlere, og der er stor aktivitet og massiv opbakning fra forældregruppen. Der er planlagt en sejlercamp den 30/6 til 2/7 samt en stor aktivitet til Vild med Vanddagen den 10. juni. Disse arrangementer kræver et stort engagement, derfor opfordres alle medlemmer eller forældre, som har lyst til at bidrage med lidt frivilligt arbejde, om til at henvende sig til juniorleder Chr. Houkjær. Kapsejladsudvalget. Man har konstateret, at vores dommerbåd Tøsen, er godt slidt i sejldrevet samt i mange andre vitale dele, hvorfor bestyrelsen har besluttet at begrænse udlånet af båden til naboklubbers stævneaktiviteter. Det er forbundet med store omkostninger at udføre disse reparationer, og med klubbens økonomi in mente, har vi valgt at koncentrere brugen af dommerbåden til egne aktiviteter. Onsdagssejladserne begynder onsdag den 10. maj. Første start er rykket frem til kl E-mærket bliver lagt ud ved først givne lejlighed. Elefanten/Sælhunden. Nu er stenen fundet og afmærket med en lille rød kup. Således har sejlerne mulighed for at undgå grundstødninger. Stenen ligger ret ud for det gamle Klinthuset med en pejling, hvor den blå skorsten er på kanten af Sygehusets høje bygning, ca. 100 m fra land. Effektiv kommunikation kræver korrekte kontaktoplysninger! Hjælp os med at holde vores medlemskartoteker ajour. Ved ændringer af adresse, tlf., mail mv. henvendelse:..for andelshavere:..for sejlklubmedlemmer uden andel: Korsoerlystbaadehavn@gmail.com mmo5545@gmail.com

8 Maj 2017 Georg Schønemann Husk at meddele havnekontoret, når du skifter tlf.nr.,mailadresse og hjemadresse.

Fælles Nyhedsbrev september Amba

Fælles Nyhedsbrev september Amba Fælles Amba Fra Kontoret: Måleraflæsning Så er det atter tid til aflæsning af elmåleren. Jeg vil meget gerne have, at elmølerne aflæses senest den 31. okt. 2017. En stor fordel, hvis det gøres ifbm optagning

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev februar Amba

Fælles Nyhedsbrev februar Amba Fælles Nyhedsbrev februar 2017 Amba Ny sæson Om lidt går sæsonen 2018 i gang. De administrative forberedelser er i fuld gang. Der er udarbejdet søsætningsplan, som er mailet til bådejere, der har afleveret

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev februar Korsør Lystbådehavn

Fælles Nyhedsbrev februar Korsør Lystbådehavn Korsør Lystbådehavn Korsør Sejlklub Fælles Korsør Lystbådehavn Udtalelse vedr. Helhedsplan for Lystbådehavnen Bestyrelsen har sendt flg. høringssvar til Helhedsplan for Lystbådehavnen: Lystbådehavnens

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling, Korsør Lystbådehavn A.M.B.A. den 7. april 2016.

Referat ordinær generalforsamling, Korsør Lystbådehavn A.M.B.A. den 7. april 2016. Referat ordinær generalforsamling, Korsør Lystbådehavn A.M.B.A. den 7. april 2016. Der var 74 stemmeberettigede til stede, heraf 11 fuldmagter. Karl Sigsgaard åbnede generalforsamlingen og bød velkommen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Fraværende: 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Fokus på konstituering

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub 1 Sejlklubben navn og hjemsted Klubbens navn er Frederiksværk Sejlklub. Klubbens hjemsted er Frederiksværk. 2 Sejlklubbens formål Frederiksværk Sejlklubs formål er:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Horsens d. 30.9.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard, Klaus Schubert, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

Det vil glæde mig...

Det vil glæde mig... s Det vil glæde mig... Kære leder Det vil være en glæde for mig sammen med Dig - at designe en unik workshop tilpasset din virksomhed og jeres udfordringer Lad Dig inspirere af workshops, som andre allerede

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger?

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Præsentationsrunde Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Læs mere

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d NYKØBING SJ. SEJLKLUB d. 01.11.2018 Generalforsamling. I henhold til foreningens vedtægter indbydes I til generalforsamling til afholdelse: Lørdag d. 24.november 2018 kl. 10.00 i sejlklubbens lokaler Dagsorden

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet.

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet. 1 Notat fra 2. møde i " - udvalget" onsdag d. 2. marts 2016 kl. 19.00 Deltagere: Johnny, Frederiksværk Motorsbådsklub, Bjarne, Frederiksværk Ro- og Kajakklub, Andreas, Michael, Frederiksværk Bådelaug,

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Årsberetning for Foreningen ØRBÆK MIDTPUNKT Året der gik

Årsberetning for Foreningen ØRBÆK MIDTPUNKT Året der gik Året der gik Ørbæk Midtpunkt har gennem det seneste år fortsat været stedet med rigtig mange gode oplevelser for vores brugere og gæster. Vi ser nu hverdagen som værende normal med de udfordringer, som

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm 2015-2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er en selvstændig forening, der blev oprettet i 2007 med fokus på foreningsservice,

Læs mere

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21.

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21. Referat Møde 2/09, Mandag den 8.06.2009 kl. 09:00 12:00 Mødested: Klubhus Nord, 1. sal, sejlklubbens lokale. Tilstede: Jens Ive, Niels de bang, Jette Ebro, Birgitte Scherning Poulsen, Lars Bing, Jens Dam,

Læs mere

Brejning. Generalforsamling i BBK Dagsorden

Brejning. Generalforsamling i BBK Dagsorden Brejning Båd Klub Generalforsamling i BBK 15.03.2018 Dagsorden 1.Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Fraværende: Erik, Henrik og Lone. Suppleant for Lone : Henrik Leth larsen 1. Godkendelse af referater fra sidste møder. Referater

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Vedtægter. for ODENSE SEJLKLUB

Vedtægter. for ODENSE SEJLKLUB Vedtægter for ODENSE SEJLKLUB Vedtaget på den konstituerende generalforsamling den 15. juni 1911 og ændret ved de ordinære generalforsamlinger den 21. februar 1933, den 22. september 1937, ekstraordinær

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 13. november 2015 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige o Intet nyt 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Sejlklubben Sundet Generalforsamling 2017

Sejlklubben Sundet Generalforsamling 2017 Sejlklubben Sundet Generalforsamling 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamling d. 2017-11-28 for Sejlklubben Sundet 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Forelæggelse og opfølgning

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017 LYSBÅDEHAVNE. TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk/lystbådehavne

Nyhedsbrev september 2017 LYSBÅDEHAVNE. TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk/lystbådehavne Nyhedsbrev september 2017 LYSBÅDEHAVNE TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk/lystbådehavne HAVNENYT Tilfredshedsundersøgelser i 4 havne I juli måned 2017 har vi foretaget tilfredshedsundersøgelser i Vordingborg

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere