Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik"

Transkript

1 Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert Raft Rasmussen Bas, saxofon, clarinet Martin Seidelin Trommer, percussion Babulja spiller sprælsk og levende musik i højt tempo, fuld af glæde og energi, skæg og ramasjang: Polka, reggae, cubansk, brazil, sørøversang, sigøjnerjazz, masser af vilde rytmer og alt sammen håndspillet fra A-Z. Babulja tager publikum ind under vingerne, og sammen besøges alt fra Rio til Blåvandshuk. Stort musikalsk overskud bliver omsat til en legende og inkluderende koncert, hvor der er fokus på dialog både gennem musikken og mellem numrene. Babulja har spillet masser af jobs på spillesteder, skoler, biblioteker og festivaler over hele landet samt udgivet to album med egne numre. Spændende, billedskabende musik med god gang i. Fedt med noget maskulin, sømands-energi. Det kan man godt savne på sådan en folkeskole med mange kvindelige lærere, pædagoger og ledere. Horsens Byskole, Kildegade afd., sep Rigtig gode sange. Børnene var virkelig glade for at bevæge sig til dem og arbejde med selv at finde på bevægelser til sangene. Lydquizzen i materialet appelerede meget til børnene. Vi hørte lydsekvenserne mange gange. Bindslev Skole, sep Professionelle musikere, som kunne deres kram. Nordvestskolen, Stormarkafdelingen, sep Meget god kontakt til eleverne Skærbæk Kommuneskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og bevægelse/uuv og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Ingen.

2 Basco feat. Jullie Hjetland Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Nordisk Folk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/brastch Anders Ringgaard Harmonika/trombone Ale Carr Cittern Den prisvindende nordiske kvintet Basco feat. Jullie Hjetland fortolker sagn og myter fra det gamle Norden, så det damper af frygt og spænding, kærlighed og glæde, sorg og had. Bascos gnistrende spil og Jullies lysende stemme giver gamle nordiske viser liv påny og forløser de hvirvlende melodier. Hurtige skotske reels, flyvende norske hallingdanse, danske polkaer og elverpigesang fra de svenske skove blandes med inspiration fra alverdens musik, som de fem musikere har hørt, spillet, danset, dyrket og elsket. Små fortællinger binder musikken sammen, og eleverne synger med på en kanon undervejs. Eleverne var MEGET begejstrede og syntes, at musikerne var dygtige til både at spille og til at fortælle historier. Eleverne var vældigt optagede af begge dele. Juelsminde Skole, feb Jeg synes, musikerne var rigtig gode til at fange børnenes opmærksomhed. De kom ud til børnene og fik dem engageret. Børnenes begejstring for koncerten var større, end jeg på forhånd havde turdet håbe på. Hou Skole, marts 2017 Det var en super god koncert. Sjovt med forskellige sprog. Eleverne var med og fik en super god oplevelse. Der blev ikke spillet luftguitar men lufttrombone :) Dejligt når der også er lidt fis og ballade. Bedsted Skole, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Ingen.

3 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Human beatbox / Clarinet Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2 mikrofoner, 2 klarinetter, 2 loopstationer. De to musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab. Siden har de to toptrimmede musikere spillet hundredvis af koncerter for børn og unge over hele Frankrig med stor succes. Uden talte ord, men med deres eget helt specielle mix af stemmer, instrumenter og loops, blander de hip hop og jazz på smukkeste og medrivende vis. Både elever og lærere havde en fantastisk koncertoplevelse. Box Office formåede at holde niveauet og elevernes interessere hele vejen. Eleverne var meget begejstret. De synes, det var en rigtig god musikoplevelse. De genkendte elementer fra noget af de musik de høre, men de syntes, det var sjovt at høre det i en blanding. Vemmelev Skole, sep Det var en super koncert fra ende til anden. Vi har også haft god brug af materialet og brugt to ugers musikundervisning på at forberede os til koncreten Tjørnegårdskolen, sep Musikerne var gode til at skabe kontakt til børnene ved hjælp af deres musikalske præstationer. God brug af humor. Filstedvejens Skole, sep Kunne fastholde eleverne i alle 45 minutter uden at sige et ord. Kærbyskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Skal bruge 60 min. til at stille op. Gruppen taler engelsk/fransk. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

4 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes Buhl Piano Morten Ankarfeldt Bas Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsamterialet var rigtig godt. 5. klasse havde efterfølgende et godt forløb med at skrive om trommesættets historie ud fra bandets materiale. Søholmskolen, feb Det var gennemgående en fantastisk indføring i jazzens historiske udvikling. Det blev leveret med god humor og genial musik. Højmarkskolen, nov Det var en forrygende god og veludført koncert med stor musikalitet og spilleglæde som smittede af på børn og voksne. Efter koncerten var der en elev som udtalte: Nu ved jeg, hvad jeg vil, når jeg bliver voksen: Jeg vil spille jazz! Hannæsskolen, dec Elev kommentarer: Jazz er jo fedt Jeg troede jazz var for gamle mennesker, men nej, jeg kunne godt LI det Bedsted Skole, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

5 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har rejst hele verden rundt i 10 år på jagt efter verdens bedste guitarmusik. På deres rejse gennem en masse lande møder de bl.a. en sigøjner i Frankrig, en tyrefægter i Spanien, en cigarsælger i Cuba, en røver i Mexico og en valsekonge i Venezuela! Finder de mon verdens bedste guitarmusik? Med to spanske guitarer i front kastes klangene udover scenekanten, mens børnene lærer om de forskellige lande og deres musik. Det hele præsenteres i en ramme af humor, fantasi, dialog og elevindragelse, og koncerten er en sand øjenåbner for de mange muligheder i den spanske guitar. t er vedkommende og meget brugbart. Ikke en uoverstigelig stor opgave. Dejligt. Spjald Skole, sep Fortælling og gejst river børnene med. Meget fin koncert. Så godt at kunne holde så små børn fanget med spansk guitar, og rytmer de ikke hører så ofte. Hvide Sande Skole, afd. Fjordskolen, sep I topklasse! Gruppen har en smittende positiv energi. De er hurtige til at få elevernes opmærksomhed og fastholde den gennem hele koncerten. Vores elever snakker stadigvæk om den fantastiske koncert. Flere har givet udtryk for, at nu vil de gerne til at spille på guitar:-) Nordre Skole, sep Virkelig god oplevelse. De dybeste, varmeste anbefalinger herfra. Børnene havde en fest og var virkelig med! Sødalskolen - Løvelafdelingen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever.

6 Diversity Trio Dansemusik gennem 300 år Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk, jazz, folkemusik Helene Simonsen Tværfløjte Isabella Hübener Tværfløjte Mads Vinding Kontrabas Diversity Trio giver børnene en koncert med 300 års dansemusik lige fra klassisk musik over folkemusik til nutidens beat præsenteret i en sjov, tilgængelig og inkluderende form. Hvordan lød musikken for 300 år siden, og hvordan er den forskellig fra f.eks. svenske brudevalse og irske folkedanse? Én ting er fælles - musikken går lige i blodet og i kroppen. Trioen består af to klassiske fløjtenister og en jazzbassist, og sammen byder de på en fængende koncert på tværs af genrer og stilarter, hvor udvalgte satser af J.S. Bach blander sig med virtuos folkemusik og det hele ender i en fællesdans! Top professionelle musikere, med stor musikalsk faglighed, teknik og udtryk og ikke mindst udstråling af glæde ved musikken, som kom os alle til gavn for oplevelsen heraf. Ulsted Skole, sep Helt unik oplevelse for alle til koncerten, hvor vi kom igennem et strej af musikhistorien på en lidt anderledes måde. Musikken blev præsenteret, så eleverne fik en stor indre musikalsk oplevelse. To fløjter i et malerisk udtryk og klangverden, som direkte påvirkede eleverne følelsesmæssigt. Ulsted Skole, sep Skøn koncertoplevelse! God og levende formidling i børnehøjde. Vedbæk Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Ingen stole, da publikum skal danse.

7 Duo Boersma/Hyldig Myter Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Polsk impressionisme Herbert Boersma violin Kristoffer Nyholm Hyldig piano Mennesker har til alle tider haft en længsel i sig efter det ukendte, mystiske og magiske. I denne koncert udforskes denne længsel i den polske komponist K. Szymanowskis værk, Myter Op. 30 (1915). I tre satser, baseret på myterne Arethusas Kilde, Narcissus og Dryaderne og Pan, bevæges musikken af en drømmende og umiddelbar sans for natur, erotik og længsel. Med fortælleglæde og passion fører violinist Herbert Boersma og pianist Kristoffer Hyldig eleverne ind i en verden af ulykkelig kærlighed, selvmord og mystik, hvor stærke følelser og indre drømme får frit spil i en intens koncertoplevelse. Det lykkedes duoen at præsentere svært tilgængelig musik på en enkel og tilgængelig måde. Kirkebakkeskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Bruger helst skolens klaver/flygel, hvis det er i lokalet og stemmer. (Kan alternativt spille på medbragt elklaver).

8 Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte. Ea Philippa tager sammen med percussionisten Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse, hvor sange, fortælling og skiftende kostumer i tæt samspil skaber et magisk univers. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som væver alle børns drømme, en mystisk troldmand fra den dystre by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper børn, når de er kede af det. Publikum får også lov at synge med til denne sansemættede koncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem i hånden ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Stort engagement og god indlevelse. Der var tid til spørgsmål fra publikum efter koncerten. Dette var en god oplevelse for børnene. Kærbyskolen, nov Rigtig god koncert. Gruppen øje super kontakt til eleverne. Kompecencecenter Kalvehave, nov Meget søde og kompetente musikere og også rigtig godt og brugbart materiale Søndre Skole, Rødbyafd. Byskolevej, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk, billedkunst, elevernes alsidige udvikling og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Spiller gerne på specialskoler

9 Funky Currywurst Brothers Holy Schnitzelburger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Rhythm and comedy Peter Stavrum Nielsen altmuligmusiker Johannes Bohun trommer/perc Funky Currywurst Brothers er en dansk/østrigsk percussion-duo bestående af Johannes Bohun og Peter Stavrum Nielsen. Begge har turneret med det internationale percussion show Stomp siden 2001, og nu har de taget energien, erfaringen, de skarpe rytmiske koreografier og slapstick -humoren med sig og dannet deres egen duo i en musikgenre, de kalder Rhythm & Comedy. Her er virtuost spil på plastikkrus, koreografi for kontorstole og masser af sjov og spændende musik med bodypercussion, melodika og kalimba. En humørfyldt hyldest til groovy opfindsom percussion og god interaktion med børnene. De var helt fantastiske performere. En magisk oplevelse. Laursens Realskole, sep De var efterfølgende meget begejstrede og flere ville gerne have plakaten med hjem. Søndervangskolen, sep Meget optagede af hvad der foregik på scenen. Eleverne begejstrede for al rytmikken og hvor dygtige de var. Susåskolen afd. Herlufmagle, sep De kom virkelig ud over scenekanten og eleverne blev aktive deltagere Fladsåskolen afd. Korskilde, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og understøttende undervisning og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Skal bruge 60 min. til at stille op. Kan ikke spille i lokale med gulvtæppe. Foretrækker gymnastisksal eller lukket aula. Kan efter aftale spille for 150 elever.

10 Kalles World Tour Musikterapi og Flodhestefunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Musikalsk Show med trommefest Kalle Mathiesen Trommeslager, bassist og sanger Kalles World Tour er et onemanshow med multikunstner og trommeslager Kalle Mathiesen som musikalsk og filosofisk urkraft. Kalle vil med sin koncert vise, at musik kan flytte grænser, og engagere eleverne til at tage stilling til fx klimaforandringer. Koncerten byder bl.a. på vilde trommesoli, alle musikalske stilarter og stand up-comedy, og eleverne skal selv være med til at komponere musikken med kreativ hjælp fra Kalles loop-station. Kalle inviterer de unge med på en rejse, som de aldrig har prøvet før i håbet om, at musikken vil gøre dem klogere på sig selv, verden og meningen med livet. Et virkeligt godt virtuøst og hæsblæsende show, hvor der også var indlagt tid til reflektion. Eleverne var meget begejstrede! Busses Skole, okt Kalle har helt sikkert styr på musikken, men det var ret forvirrende. Eleverne havde svært ved at følge den røde tråd, og faldt derfor fra nogle gange. For eleverne var showet ret sort, de forstod simpelthen ikke, hvad der forgik og hvor Kalle ville hen med det. Jeg har svært ved at forstå, hvad Kalle gerne ville med showet, og hvad det havde med demokrati at gøre. Rønde Skole, okt Varme anbefalinger fra Solbjerg! Vi var underholdt fra start til slut. Tak!! Kalle leverede et fantastisk, sprudlende, sjovt show på en ellers grå oktober onsdag. Vi har grinet, krummet tæer og lyttet til moraler om bl.a. musik indavl. Citater fra børnene var fx: Han var så plat, at det var sindssygt sjovt!! Vi takker for en fantastisk god musikalsk oplevelse og gode grin. Solbjergskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Ingen.

11 Mzungu Kichaa Den hvide Afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen (Mzungu Kichaa) Lead sanger og guitarist Emmanuel Mwandemelela (Mopoa) Guitar og backing vokal Emmanuel Obedi (Emma The Drummer) trommer og backing vokal Kevin Mpangala (Sam Groove) bas Shabani Rashid Shabani (Shabani Mugado) Keyboards Jacob Nielsen (Jacko) Lydmand Mzungu Kichaa er superstjerne i Østafrika, har blandt andet været dommer i Tanzanias X-factor og er desuden ambassadør for SOS Børnebyerne. Navnet er swahili og betyder den skøre hvide mand. Og hvid er han, og derudover er han dansker og hedder i virkeligheden Espen Sørensen. Som 6-årig kom han til Afrika med sine forældre, og Tanzanias kultur og musik blev en integreret del af hans opvækst. I dag turnerer han jævnligt i både Afrika og Europa med sit tanzanianske band, og nu er turen endelig kommet til at de danske skoler får en smagsprøve på den festlige, afrikanske musikkultur. Dejlig, livsglad musik, fint med lidt fortælling. Niveauet højt. At gruppen krydrer med små danse, understøttede musikken. Det var svært at sidde stille. Efterfølgende har jeg kun fået positive tilbagemeldinger. Især vores elever af anden etnisk herkomst var glade for mødet med bandet. Skønt at musikerne gav sig tid til at tale med de unge mennesker bagefter. Tak for det. Hjørring UngdomsCenter, okt Det er så godt for børnene, at møde mennesker fra andre dele af verden. Hou Skole, sep Eleverne har givet udtryk for koncertoplevelsen som en stor oplevelse. God variation af fortælling, sang og dans. Vestermarkskolen, sep Helt igennem en top præstation, der fangede børnene Horne Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod Musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever.

12 Opera-tioner Carmen Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Vi spiller: Opera Bo Kristian Jensen sanger Kristine Becker Lund sanger Charlotte Thaning pianist Opera-tioner leverer her en flot præsentation af operagenren, specielt rettet mod unge. Operaens virkemidler og stemmebrug introduceres i en kort optakt, før denne hæsblæsende, teatersport-inspirerede udgave af Bizets mest berømte opera, Carmen, sættes i gang. Den dramatiske historie rulles ud med håndplukkede uddrag af musikken og hurtige sceneskift. To sangere spiller alle roller, et klaver udgør hele orkesteret. Store følelser som jalousi, kærlighed og vrede foldes ud i en højoktan blanding af musik, aktivitet og dialog, mens eleverne hører de bedste arier fra verdens mest spillede opera. En super koncert- imponerende klaverspil og sang :-) Præstemoseskolen, okt Super fedt, og helt sikkert en af de oplevelser eleverne tager med sig. Risbjergskolen, okt Eleverne var nærmest mundlamme efter forestillingen, fordi det var en meget intens musikalsk og følelsesmæssig oplevelse Rungsted Skole, nov Mange lærere kom hen til mig for at sige, at de syntes, det var fantastisk, hvordan gruppen kunne nå de blaserte unge. Og de mente, at det var meget vigtigt, at skoler har koncerter som den, Operationer gav. Frederiksborg Byskole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Bruger helst skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer. Medbringer elklaver.

13 RagaJazz RagaJazz Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/jazz Vi spiller: Indisk og Jazz Abhijit Banerjee Tablas (perc) Kala Ramnath Violin Lars Møller Saxofon - Kapelmester Thor Madsen Guitar Jonas Johansen Trommer RagaJazz præsenterer en unik musikalsk cocktail, bestående af den indiske musiks farverige, melodiske ragaer og groovy rytmemønstre, mixet med den skandinaviske musiks arkitektoniske skønhed og de legende improvisationer fra den moderne, amerikanske jazztradition. Kort sagt, en ægte global musik, hvor de fem virtuose musikere tre danske og to indiske er drevet af samme nysgerrighed efter at nå nye kreative dybder og essens i deres fælles musikalske skaben. RagaJazz ønsker at dele denne vision om potentialet i det åbne kulturmøde med resten af verden og især de danske skoleelever. Flere gav udtryk for at musikken var svært tilgængelig - men samtidig spændende og helt anderledes, og der var stor begejstring for musikernes dygtighed. Hårup Skole, sep Lærere og elever synes, det var en rigtig god måde, at musikere beskrev instrumenterne og de forskellige stilarter. De var meget begejstrede. Eleverne synes, det var godt, med en spændende måde at blande forskellighed. Risskov Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod religion og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan Delvis mørklægning og lærred ønskes. Gruppen kan efter aftale spille for 200 elever.

14 SaltoMortale Klods Hans Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/opera Vi spiller: Musikalsk fortælling Cille Buch Sang Tobias Ørum Sang Rasmus Krøyer Klarinet Kaare Munkholm Vibrafon Et utroligt kendt eventyr på en utrolig anderledes måde. Med SaltoMortales musikalske fortælling om Klods Hans skabes en verden, hvor børnene ikke blot får mulighed for at kigge ind under låget på sangens skatkiste, men også får lov at opleve de musikalske guldstykker på nærmeste hold. Eventyrets tekst anvendes i sin originale ordlyd, men i en ny form, hvor klassikere fra den nordiske sangskat og stemningsskabende instrumentale værker og kommentarer kunstfærdigt flettes ind i fortællingen og åbner for et stærkt og humoristisk møde med klassisk musik. Se, dét er et rigtigt eventyr. Dygtige musikere, inspirerende og udtryksfulde. Meget fint og indlevende sammenspil mellem sang - og instrumentalstemmerne. Hjørring Private Realskole, marts 2017 De er virkelig dygtige. Vores elever havde virkelig en god oplevelse. De grinede og lyttede. Opera er nu mere spændende end nogensinde før for dem. Stenlille Skole, aug Fantastisk oplevelse for både børn og voksne! Fredensborg Skole afdeling Vilhelmsro, sep Det var en super fin koncert -i øjenhøjde med børnene. Flere af børnene sagde: Det hele var godt! Sakskøbing Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kan efter aftale spille for op til 150 elever. På mindre skoler kan gruppen efter aftale optræde for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

15 Svøbsk Forførende folkemusik Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Ny og gammel folkemusik Jørgen Dickmeiss Violin, sang, guitar, mundog jødeharpe, diatonisk harmonika Maren Hallberg Larsen Harmonika, sang og skeer Simon Busk Percussion, sang Theis Langlands klaver, sang, ukulele, mundharpe, harmonika Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. De fire erfarne musikere formår at balancere mellem tradition og fornyelse med vild og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. Alene instrumenterne er en oplevelse for det unge publikum, der blandt andet vil høre mundhuggende mundharmonikaer og rytmefyldte skeer. Undervejs inddrager Svøbsk publikum i sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab. Eleverne havde haft en rigtig god koncert, som de stadig taler om. Møllebakkeskolen, feb Wow, de var dygtige! Igen super - fed måde at opleve anderledes musik på for eleverne, der tydeligt var godt underholdt. Gårslev Skole, dec Tusind tak for en virkelig dejlig musikalsk oplevelse, som fik smilet frem hos alle - store som små. I var eminent gode til at fastholde børnene i musikken med musikken. Gesten Børnecenter, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

16 Via Artis Konsort Eldorado Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Folkelig barokmusik Anne Eisensee sang og gambe Poul Udbye Pock-Steen komponist/orkesterleder/cembalo/fløjter Ambjørn Bidstrup Lebech slagtøj Mogens Rasmussen gambe Eldorado fortæller om store kultursammenstød i Latinamerika i d. 16. og 17. årh. Her bliver Den Nye Verden på godt og ondt bygget af tre ulige grupper: Europæere, indianere og afrikanere. Trods strid og undertrykkelse vokser en sjælden blomst frem. En musik, der blander lokalt og europæisk til en iørefaldende latinamerikansk folkebarok. Eleverne vil opleve 400 år gammel musik i et autentisk setup med sang, cembalo, gamber, organetto, keenanfløjte, trehuls-fløjte og slagtøj. Lyden er pga. de gamle instrumenttyper sart og skrøbelig og kræver lydhørhed blandt publikum og et klangfuldt lokale. En anderledes koncert med andre toner end dem man hører normalt. Eleverne var interesseret og modtagelige for den lidt anderledes musik. Marievangsskolen, nov Der var fin vekselvirkning mellem musik og historiske anekdoter, så eleverne kunne sætte det i perspektiv. Flere elever tilkendegav bagefter, at det var lidt underlig musik men at det var rart, at det var specielt - en god oplevelse og godt, at der blev fortalt imellem numrene. Bredsten-Gadbjerg Skole, Bredsten, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie/samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Da børnenes forberelse har afgørende betydning for deres oplevelse af denne koncert, er det vigtigt at skolen prioriterer at bruge undervisningsmaterialet.

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Gråvejr. Hundekoldt Sne på alle tage Solen er nede på lave volt Ved du, hvad får vi i februar? Længer og længere dage. Under frossen hæk spinkel som en nerve, spirer den sødeste

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Ida Gard StorytellerPunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Pop/rock med fortællingen i centrum Ida Østergaard Sang/guitar - artist Anne Kirstine Winkler Trommer Christian Rohs Lyd Sangskriver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik (Indskolingen) Musikforståelse: Guitar-forløb Musikudøvelse: Øv et omkvæd! Brug før / efter skolekoncert med COPENHAGEN GUITAR DUO + 1 LMS aktiviteter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman Sanger Mikkel Szlavik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Mzungu Kichaa Den hvide afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen Lead sanger og guitarist Kevin Mpangala Bas Shabani Rashid Shabani

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Ana Silvera + Jasper Høiby

Ana Silvera + Jasper Høiby Ana Silvera + Jasper Høiby Ana Silvera + Jasper Høiby Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik,Jazz, Vi spiller: Folkemusik fra fortid til nutid Ana Silvera Sang, guitar, harmonium Jasper Høiby Kontrabas

Læs mere