Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik"

Transkript

1 Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert Raft Rasmussen Bas, saxofon, clarinet Martin Seidelin Trommer, percussion Babulja spiller sprælsk og levende musik i højt tempo, fuld af glæde og energi, skæg og ramasjang: Polka, reggae, cubansk, brazil, sørøversang, sigøjnerjazz, masser af vilde rytmer og alt sammen håndspillet fra A-Z. Babulja tager publikum ind under vingerne, og sammen besøges alt fra Rio til Blåvandshuk. Stort musikalsk overskud bliver omsat til en legende og inkluderende koncert, hvor der er fokus på dialog både gennem musikken og mellem numrene. Babulja har spillet masser af jobs på spillesteder, skoler, biblioteker og festivaler over hele landet samt udgivet to album med egne numre. Spændende, billedskabende musik med god gang i. Fedt med noget maskulin, sømands-energi. Det kan man godt savne på sådan en folkeskole med mange kvindelige lærere, pædagoger og ledere. Horsens Byskole, Kildegade afd., sep Rigtig gode sange. Børnene var virkelig glade for at bevæge sig til dem og arbejde med selv at finde på bevægelser til sangene. Lydquizzen i materialet appelerede meget til børnene. Vi hørte lydsekvenserne mange gange. Bindslev Skole, sep Professionelle musikere, som kunne deres kram. Nordvestskolen, Stormarkafdelingen, sep Meget god kontakt til eleverne Skærbæk Kommuneskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og bevægelse/uuv og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

2 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Human beatbox / Clarinet Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2 mikrofoner, 2 klarinetter, 2 loopstationer. De to musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab. Siden har de to toptrimmede musikere spillet hundredvis af koncerter for børn og unge over hele Frankrig med stor succes. Uden talte ord, men med deres eget helt specielle mix af stemmer, instrumenter og loops, blander de hip hop og jazz på smukkeste og medrivende vis. Både elever og lærere havde en fantastisk koncertoplevelse. Box Office formåede at holde niveauet og elevernes interessere hele vejen. Eleverne var meget begejstret. De synes, det var en rigtig god musikoplevelse. De genkendte elementer fra noget af de musik de høre, men de syntes, det var sjovt at høre det i en blanding. Vemmelev Skole, sep Det var en super koncert fra ende til anden. Vi har også haft god brug af materialet og brugt to ugers musikundervisning på at forberede os til koncreten Tjørnegårdskolen, sep Musikerne var gode til at skabe kontakt til børnene ved hjælp af deres musikalske præstationer. God brug af humor. Filstedvejens Skole, sep Kunne fastholde eleverne i alle 45 minutter uden at sige et ord. Kærbyskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Gruppen taler engelsk/fransk. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

3 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes Buhl Piano Morten Ankarfeldt Bas Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsamterialet var rigtig godt. 5. klasse havde efterfølgende et godt forløb med at skrive om trommesættets historie ud fra bandets materiale. Søholmskolen, feb Det var gennemgående en fantastisk indføring i jazzens historiske udvikling. Det blev leveret med god humor og genial musik. Højmarkskolen, nov Det var en forrygende god og veludført koncert med stor musikalitet og spilleglæde som smittede af på børn og voksne. Efter koncerten var der en elev som udtalte: Nu ved jeg, hvad jeg vil, når jeg bliver voksen: Jeg vil spille jazz! Hannæsskolen, dec Elev kommentarer: Jazz er jo fedt Jeg troede jazz var for gamle mennesker, men nej, jeg kunne godt LI det Bedsted Skole, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

4 CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten marimba/vibrafon Marimbaen er et eksotisk og varmt klingende instrument, som spænder over 5 oktaver og er 2,5 meter lang. Oplev sand ekvilibrisme, når de to unge, fremtrædende slagtøjsmusikere folder sig ud på hele to styks af slagsen samt på marimbaens jazzede søsterinstrument: Vibrafon. Til koncerten kommer duoen hele jordkloden rundt med en perlerække af klassiske og folkloristiske musikstykker fra bl.a. Frankrig, Japan og Nigeria, samt fra tegnefilmens verden. Anders og Mathias er begge topengagerede formidlere og glæder sig til at guide eleverne sikkert og underholdende gennem denne musikalske odyssé. Både børn og voksnegav efter koncerten udtryk for generel begejstring. Både over musikken:( Det lød helt rigtig da de spillede Harry Potter!, Tænk at de kunne spille sangen med vandet!!, og over stemningen med leg og alvor blandet sammen. De var også meget optagede af, at man kunne skrive musik om en ven, der døde. Firkløverskolen Give, Ikær afd., sep Dejlig musik. Super, at der både var noget kendt film-musik og de lidt sværere tilgængelige numre. Har kun fået tilfredse tilbagemeldinger fra både lærere og elever. Tønder Grundskole, sep t var lige til at gå til;) Eleverne glædede sig, fordi de var forberedt med videopræsentationer. Horsens Byskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Har brug for 3 store elever/voksne til at bære instrumenter ind/ud.

5 Den lille bitte opera Opera for alle Målgruppe: Mellemtrin Genre: Opera Vi spiller: Opera på dansk med glimt i øjet Louise Pape Sanger/Lucy René Visgaard Bjerregaard Sanger/Ben Merethe Køhl Hansen Pianist Den lille bitte Opera præsenterer Opera for alle, som gennem en humoristisk kombination af sang, stor lyd og dialog vil trække eleverne med ind i operaens forunderlige univers. Eksempler på kendte operaarier og duetter demonstrerer det at udtrykke sig gennem sang. Få svar på spørgsmål som Kan børn lide opera? og Tør operasangerne overhovedet synge for børn?. Koncerten ender med en opførelse af Menottis opera Telefonen, som giver eleverne indblik i operaens verden og tager fat i et højaktuelt emne i samfundet vores store forbrug af mobiltelefoner. Alt synes på dansk. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som netop nu er under produktion. Det ligger derfor ikke fast, hvilke(t) fag, det retter sig mod, men det vil tilgodese flere Fælles Mål og indeholde oversigt over de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål. Da denne koncertproduktion er ny hos LMS, vil materialet først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Har brug for et omklædningsrum til tøjskift og stemmeopvarmning. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet. Vigtigt med publikumsopbygning så alle kan se.

6 Ensemble Shahar Orientens Prinsesse Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/opera Vi spiller: Crossover af klassisk og folkemusik Idil Alpsoy sopran Emil Goldschmidt klarinetter Bilal Irshed oud Thomas Gooseman klaver Shahar betyder begyndelse på sumerisk, ét af verdens ældste sprog. Ensemble Shahars koncert er begyndelsen på et usædvanligt og spændende eventyr, hvor Orientens prinsesse fortryller sine arvefjender med operasang. Hun fører eleverne gennem Mellemøstens mystik, jødiske sagn og ungarske røverhistorier med musik og fortællinger. På sin vej møder hun en arabisk oud-spiller, en klassisk tangentspiller og en jødisk klarinettist. Eleverne inddrages i universet gennem klap, sang og dans, hvor musikken danner et fællessprog, der bygger bro mellem musikalske genrer og kulturer. Gode fortællere og meget dygtige til at fange eleverne Bakkeskolen, jan Rigtig dygtige musikere. Flot musikalsk indlevelse. Gruppen var rigtig gode til at fange børnenes opmærksomhed og fange dem ind i deres musikalske historie. Vi kan kun anbefale Ensemble Shahar til andre skoler. Vindinge Skole, marts 2017 Eleverne klappede med og var meget optaget af musikken. Smidstrup-Skærup Skole, feb Super godt undervisningsmateriale. Der var lidt for en hver smag. Godt at man kan vælge flere modeller ifht hvor meget tid man kan/vil bruge på forberedelse. Vindinge Skole, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og indskolingsteamet og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer. Plads til dans.

7 Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygekvartet Samira Dayyani cello Andrea Gyarfas Brahe violin Karen Pedersen violin Mette Brandt bratsch Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten præsenterer den russiske komponist Shostakovich s Strygekvartet nr. 8 fra 1960, et gribende og samtidig umiddelbart forståeligt eksempel på nyere klassisk musik. Shostakovich dedikerede det til ofrene for krig og fascisme, og havde både ofrene for 2. verdenskrig samt sine egne oplevelser under det sovjetiske regime i tankerne. Stemningerne bevæger sig fra dyb sørgmodighed igennem maskinel voldsomhed og grotesk-manisk vals tilbage til den tragiske grundstemning. Til koncerten introduceres hver sats med forklaring og et par korte musikeksempler. Både elever og lærere var rimeligt enige om, at det absolut ikke var musik, som de ville have opsøgt af egen fri vilje, men at det så viste sig at være en rigtig god oplevelse. Stensballeskolen, nov Det var en fuldstændig magisk koncert. Kvarteten havde i den grad fat i eleverne og formåede at gøre svært tilgængelig musik vedkommende og interessant for de store elever. Men først og fremmest er de -udover at være gode formidlere - gudsbenådede musikere, nej hvor lød det smukt og gribende. Tusind tak for en koncert, jeg vil huske meget længe. Margretheskolen, nov Super god formidling og god evne til at anskueliggøre tingene. Eleverne virkede optagede af arrangementet. Også rigtig fint undervisningsmateriale. Fjerritslev Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og musik - valgfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan maks. spille for 100 elever pr. koncert. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Vigtigt at alle kan se og sidder tæt på musikerne, da det er en akustisk koncert. Gruppen foretrækker lokale med mørklægning.

8 Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Rytmisk med mange afstikkere! Pojken Flensborg klaver & melodica Jacob Venndt bas, mundharmonikaer m.m Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazz-konstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition. Musikken kan nærmest betegnes som en slags improviseret programmusik, hvor indholdet kan tage musikalsk udgangspunkt i f.eks en mobiltelefon, æblekage med flødeskum, en frostklar dag i Vejle eller en tv-helt. Duoens lyriske, muntre og til tider spraglede lydunivers inddrager publikum på forskellig vis og skabes af en mængde forskellige instrumenter, blandt andet klaver, kontrabas, mundharper, kalimba, blokfløjte, klokkespil, melodikaer og sav. Alle var godt underholdt. Stor oplevelse. Kobberbakkeskolen afdeling Sydby, marts 2017 t var lige tilpas, nemt at differentiere. Fladsåskolen afdeling Korskilde, marts 2017 Skønt varieret program, der fangede børnene. Selv nogle af vores ellers udfordrede elever var helt optaget af musikken og den underholdende tilgang. Skelgårdsskolen, marts 2017 God energi hele vejen igennem. Masser af grin og højt humør blandt børnene. Løjtegårdsskolen, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod tværfagligt emne musik, dansk, billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

9 Funky Currywurst Brothers Holy Schnitzelburger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Rhythm and comedy Peter Stavrum Nielsen altmuligmusiker Johannes Bohun trommer/perc Funky Currywurst Brothers er en dansk/østrigsk percussion-duo bestående af Johannes Bohun og Peter Stavrum Nielsen. Begge har turneret med det internationale percussion show Stomp siden 2001, og nu har de taget energien, erfaringen, de skarpe rytmiske koreografier og slapstick -humoren med sig og dannet deres egen duo i en musikgenre, de kalder Rhythm & Comedy. Her er virtuost spil på plastikkrus, koreografi for kontorstole og masser af sjov og spændende musik med bodypercussion, melodika og kalimba. En humørfyldt hyldest til groovy opfindsom percussion og god interaktion med børnene. De var helt fantastiske performere. En magisk oplevelse. Laursens Realskole, sep De var efterfølgende meget begejstrede og flere ville gerne have plakaten med hjem. Søndervangskolen, sep Meget optagede af hvad der foregik på scenen. Eleverne begejstrede for al rytmikken og hvor dygtige de var. Susåskolen afd. Herlufmagle, sep De kom virkelig ud over scenekanten og eleverne blev aktive deltagere Fladsåskolen afd. Korskilde, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og understøttende undervisning og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Kan ikke spille i lokale med gulvtæppe. Foretrækker gymnastisksal eller lukket aula. Kan efter aftale spille for 150 elever.

10 Jacob Nielsen Klaverbiografen Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk klavermusik Jacob Nielsen Klaver Teknisk Assistent Engageres fra år til år Roadie/videofotograf Klaverbiografen kan i korthed beskrives som et klassisk klaverpotpourri med drys af uventede ingredienser. Med udgangspunkt i en klassisk klaverkoncert møder pianisten Jacob Nielsen børnene på deres egen banehalvdel ved dels at akkompagnere klavermusikken med humoristiske og fantasifule 3D-animationsfilm, dels at forstørre det fantastiske klaverhåndværk med tre programmerede live videokameraer. I koncerten finder elementer fra poppens og filmmusikkens verden også vej ind i de fejende virtuose klaverarrangementer og det i sammenhænge, hvor man mindst venter det! Det var bare professionelt! Skøn pianisme! Meget fin formidling af - for eleverne - usædvanligt stof. Roligt og meget informativt. Og rigtig godt undervisningsmateriale! De involverede klassers musiklærere har været glade for at bruge det - for dem har det også været spændende. Paradisbakkeskolen, jan Alle lærere og elever var rigtig glade for koncerten. En god og lærerig oplevelse. Skovbyskolen, jan Vi fik det også sagt lige efter koncerten - du var fabelagtig! Dejligt spil, dejligt musikvalg, fantastisk formidling - både det, du sagde til eleverne, og det, du havde i teknikken. Super-duper! Hellevad Børneunivers, dec Jacob nåede så bestemt ud til børnene, som efter koncerten var meget begejstrede. Hovslund Børneunivers, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Mørklægning, så eleverne kan se projektion til hvidt lærred. Hvis skolen råder over et godt, velfungerende akustisk klaver/flygel, vil musikeren gerne vurdere det og måske spille på dette. Elklaver medbringes altid. Skal bruge 70 min. på at stille op.

11 Jazz Five Danmark møder New Orleans Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: New Orleans Funk/Blues/Jazz Stefan Andersen Trommer/lead vokal Jonas Starcke Bas/lead vokal Johan Bylling Lang Saxofon/kor Jeppe Zacho Saxofon/kor Esben Hillig Klaver/kor Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans med et storswingende festfyrværkeri af blues, boogie og second line funk. Inspirationen er blandt andet hentet fra Mardi Gras-musikken, det årlige karneval i New Orleans og bandets idoler som Dr. John, Fats Domino og brassband-musik fra New Orleans. Jazz Five spiller egne numre samt egne arrangementer af klassikere som Sct. James Infermary Blues og Mardi Gras In New Orleans. Jazz Five har de sidste fem år spillet ca. 200 roste, elevinddragende skolekoncerter og vandt både i 2014 og 2016 prisen som Årets Børnejazznavn ved DMA Jazz. Rigtig rigtig god koncert og super formidling af musikken.elever og lærere var meget begejstrede. Kildedamsskolen, afd. Vipperød, jan Fed oplevelse...eleverne gav rigtig mange skønne udsagn tilbage. Lundskolen, jan De var super dygtige. Eleverne var glade og fik en fed oplevelse. Og det gjorde lærerene i den grad også. Det var fedt at der var de små historier imellem numrene. det gav en større forståelse for nummeret. Nørre Alslev skole, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kanefter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

12 Jeppe og Jazzhyænerne Jeg vil ud! Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Jazz i børnehøjde Jeppe Vig Find Vokal, komponist Martin Stender Saxofon, komponist Morten Mandel Bas, kor Mathias Holm Klaver, keyboard Bjørn Heebøll Trommer, percussion Børne-tv-vært Jeppe Vig Find ( Lille Nørd og Sommersummarum, DR) er på en musikalsk mission sammen med sine trofaste Jazzhyæner, Martin Stender (sax), Mathias Holm (piano), Morten Mandel (bas) og Bjørn Heebøll (trommer). Sammen vil de 5 sprudlende musikere udbrede jazzens toner og skæve univers til børn. Det sker med legende improvisationer, vilde soloer og glad swing. Børnene inspireres til at udforske jazzens muligheder for selv at digte med, danse eller blot lade sig forføre af melodierne. En medrivende koncert, hvor musikken fortæller historierne og hele kroppen lytter aktivt med. Jeg hørte en lille dreng fra første sige, at det var den bedste koncert, han nogen sinde havde været til Borupgårdskolen, maj 2017 Der var simpelthen gang i den fra det øjeblik hvor koncerten gik i gang. Selv elever der normalt trækker sig tilbage, var på gulvet og danse. Musikken blev nærmest oplevet med kroppen, så næste gang de hører jazzmusik, tænker jeg at de vil være åbne over for det. Valsgård Skole, okt Super dygtige musikere, der kunne deres kram. Jeppe var god (pædagogisk) til at fange børnene. Det en rigtig god koncert, hvor musikken og glæden ved musikken var i centrum. Farsø Skole, okt Fantastisk koncert - masser af musikglæde, engagement, musikalitet og indlevelse på alle planer. Holdt vores indskoling i deres hule hånd. Stor ros! Tangsø Skolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og evt. dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Plads til at publikum kan danse. Gruppen har røgmaskine med.

13 Kalles World Tour Musikterapi og Flodhestefunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Musikalsk Show med trommefest Kalle Mathiesen Trommeslager, bassist og sanger Kalles World Tour er et onemanshow med multikunstner og trommeslager Kalle Mathiesen som musikalsk og filosofisk urkraft. Kalle vil med sin koncert vise, at musik kan flytte grænser, og engagere eleverne til at tage stilling til fx klimaforandringer. Koncerten byder bl.a. på vilde trommesoli, alle musikalske stilarter og stand up-comedy, og eleverne skal selv være med til at komponere musikken med kreativ hjælp fra Kalles loop-station. Kalle inviterer de unge med på en rejse, som de aldrig har prøvet før i håbet om, at musikken vil gøre dem klogere på sig selv, verden og meningen med livet. Et virkeligt godt virtuøst og hæsblæsende show, hvor der også var indlagt tid til reflektion. Eleverne var meget begejstrede! Busses Skole, okt Kalle har helt sikkert styr på musikken, men det var ret forvirrende. Eleverne havde svært ved at følge den røde tråd, og faldt derfor fra nogle gange. For eleverne var showet ret sort, de forstod simpelthen ikke, hvad der forgik og hvor Kalle ville hen med det. Jeg har svært ved at forstå, hvad Kalle gerne ville med showet, og hvad det havde med demokrati at gøre. Rønde Skole, okt Varme anbefalinger fra Solbjerg! Vi var underholdt fra start til slut. Tak!! Kalle leverede et fantastisk, sprudlende, sjovt show på en ellers grå oktober onsdag. Vi har grinet, krummet tæer og lyttet til moraler om bl.a. musik indavl. Citater fra børnene var fx: Han var så plat, at det var sindssygt sjovt!! Vi takker for en fantastisk god musikalsk oplevelse og gode grin. Solbjergskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

14 Katrine Stochholm & DetVildeBand Katrine & romantikerne Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Elektronisk eksperimenterende pop Katrine Stochholm Nielsen komponist, leadsanger, keyboardspiller Michelle Elmhøj Kor Sofie Christiansen kor/omnichord Tobias Sachse Synthesizer Frej Lesner Trommer Som medstifter af den prisvindende gruppe Under Byen har komponisten Katrine Stochholm gennem 9 år skabt en række banebrydende kompositioner i spændingsfeltet mellem moderne eksperimenterende popmusik og dansk lyrik. På solo-albummet Danser Til Radio udforsker hun dette felt yderligere med en række nye danske sange, hvis tekster spænder fra 1800-tallet frem til i dag. Katrine Stochholm har udover sine egne tekster sat musik til store danske digtere som Emil Aarestrup, Jeppe Aakjær, Viggo Stuckenberg. Sammen med DetVildeBand præsenterer hun her et helt nyt koncertperspektiv på dansk lyrik. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Gruppen skal bruge 2 timer på at stille op, og turnéen planlægges derfor så gruppen spiller to koncerter på samme skole samme dag.

15 Krøyer & Winding Krøyer & Winding Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk og lidt Ny Musik Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet, kontrabasklarinet, diverse percussion. Eskild Skovbakke Winding Piano, diverse percussion Til koncerten med Krøyer & Winding vil eleverne møde nogle af den klassiske musiks store mestre og komme helt tæt på en række spændende instrumenter. De vil bl.a. opleve kontrabasklarinetten mime elefantens tyngde og tunge elegance, og klaveret skabe et helt akvarium af klangfarver. Undervejs vil børnene desuden blive inddraget i musikken med forskellige musikalske aktiviteter. Glæd jer til en ganske særlig koncert med de to prisvindende musikere, klarinettisten Rasmus Krøyer og pianisten Eskild Winding, der med erfaring, spilleglæde og nærvær formidler musikkens kontraster, skønhed og humor. Super kontakt med eleverne - specielt ros for den rolige væremåde, gruppen har over for eleverne; der tales rolig og i en fin stemmeføring, der underbygger ro og koncentration under koncerten. Vinding Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Bruger helst skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer. Medbringer elklaver.

16 Mike Andersen / Jens Kristian Dam Mike Andersen / Jens Kristian Dam Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Blues Mike Andersen Sang, guitar Jens Kristian Dam Pedersen Piano, trommer, sang, fortæller Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere. Helt forrygende fantastisk og gennemmusikalsk oplevelse! Det er helt specielt, når man på helt tæt hold, får lov til at opleve professionelle musikere, som bare lever og ånder for deres musik. Eleverne var før koncerten noget skeptiske, men efterfølgende var de helt høje og meget begejstrede. Nummeret Raindrop in a Drought ligger nu på flere af elevernes playliste. Og så er hele formålet med skolekoncerter jo opnået. Parkvejens Skole, sep Meget flinke musikere - det betyder også noget, at der står en musiker og giver hånd til lærerne. En af lærerne sagde at det var den bedste skolekoncert vi har haft. Det var i hvertfald den skolekoncert der gav den bedste undervisning samtidigt. Eleverne har sagt, at det var fedt. De var godt med, selvom man som teenager helst ikke må vise al for meget begejstring Tarm Skole, sep Fedt at I havde afveksling mellem musik og personlige historier. I gav helt sikkert eleverne noget med på vejen. Nymarkskolen, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

17 Mzungu Kichaa Den hvide Afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen (Mzungu Kichaa) Lead sanger og guitarist Emmanuel Mwandemelela (Mopoa) Guitar og backing vokal Emmanuel Obedi (Emma The Drummer) trommer og backing vokal Kevin Mpangala (Sam Groove) bas Shabani Rashid Shabani (Shabani Mugado) Keyboards Jacob Nielsen (Jacko) Lydmand Mzungu Kichaa er superstjerne i Østafrika, har blandt andet været dommer i Tanzanias X-factor og er desuden ambassadør for SOS Børnebyerne. Navnet er swahili og betyder den skøre hvide mand. Og hvid er han, og derudover er han dansker og hedder i virkeligheden Espen Sørensen. Som 6-årig kom han til Afrika med sine forældre, og Tanzanias kultur og musik blev en integreret del af hans opvækst. I dag turnerer han jævnligt i både Afrika og Europa med sit tanzanianske band, og nu er turen endelig kommet til at de danske skoler får en smagsprøve på den festlige, afrikanske musikkultur. Dejlig, livsglad musik, fint med lidt fortælling. Niveauet højt. At gruppen krydrer med små danse, understøttede musikken. Det var svært at sidde stille. Efterfølgende har jeg kun fået positive tilbagemeldinger. Især vores elever af anden etnisk herkomst var glade for mødet med bandet. Skønt at musikerne gav sig tid til at tale med de unge mennesker bagefter. Tak for det. Hjørring UngdomsCenter, okt Det er så godt for børnene, at møde mennesker fra andre dele af verden. Hou Skole, sep Eleverne har givet udtryk for koncertoplevelsen som en stor oplevelse. God variation af fortælling, sang og dans. Vestermarkskolen, sep Helt igennem en top præstation, der fangede børnene Horne Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod Musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever.

18 Shitney Øje-Øre / Klippe-Klistre Målgruppe: Mellemtrin Genre: Elektronisk musik Vi spiller: Elektronisk/akustisk improvisation Qarin Wikström sang/keys/pedaler Katrine Amsler computer/keys Maria Faust saxofon/pedaler Niklas Antonson video kunst Shitney er tre improviserende kvinder fra Estland, Sverige og Danmark. Trioen skaber et uforudsigeligt mix af konkret og abstrakt musik via. beats, samplinger, syntetiske og akustiske lyde, der improviseres og leges frem på stedet. Med sig har de en videokunstner, der simultant med musikken improviserer med billeder, filmklip og grafik. Shitney inviterer børnene med helt ind i processen med at lave musik i nuet, og afslører bl.a. hvordan man looper, og hvordan lyd kan opfattes forskelligt, alt efter hvilken slags billeder man ser til. Bandet bruger saxofon, sang, computer, keys mv. Glæd jer! De var generelt positive om end, også selv om de synes, at det var meget anderledes. Virupskolen, sep Meget positive tilbagemeldinger fra eleverne. t var lige til at gå til - gode aktiviteter, som højner elevernes udbytte af koncerten Langhøjskolen, sep Spændende præsentation af lydunivers :) Hørsholm Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Mørklægning påkrævet. Spiller ikke i hal. Da børnenes forberelse har afgørende betydning for deres oplevelse af denne koncert, er det vigtigt at skolen prioriterer at bruge undervisningsmaterialet.

19 SVIN SVIN Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Avantgarderock/improvisationsmusik Henrik Pultz Melbye Saxofon/klarinet Thomas Eiler Trommer Lars Bech Pilgaard Guitar Rasmus Kjær Larsen Synthesizer Med deres unikke blanding af direkte energi fra rock-/beatbaseret musik og overraskende elementer fra fri improvisation præsenterer instrumentalgruppen SVIN et teknisk svært og stærkt personligt bud på morgendagens tunge rockmusik. Her er garanti for en musikalsk oplevelse, eleverne ikke har fået før og skal have tid til at fordøje. For SVIN kan man ikke lukke ørerne for. Til gengæld går de gerne i dialog med publikum før under og efter koncerten. Velkommen i et intenst, hårdtslående og inspirerende musikalsk univers, som mødes bedst forberedt og med åbent sind. Ørepropper fås ved indgangen. Super dejligt band, der virkeligt levede sig ind i musikken :-) Hillerødsholmskolen, sep Det var et dejligt band at have på besøg. Eleverne er ikke vant til den musikgenre, så de skal lige have tid til at indoptage indtrykket. Men de synes, det var cool, da de fik lov at spille med. Virring Skole, okt Det var kulturcrewet der havde ønsket at få SVIN til skolen. Jeg ved ikke, om de helt havde forudset, hvor specielt musikken er. Som lærer var jeg ovenud tilfreds med den helt specielle koncert, og at vores elever har oplevet noget så anderledes end de normalt gør. Højboskolen, okt Det var lidt svært tilgængeligt musik, men det tydeligt, at der var helt styr på hvordan man gør det. Jeg var imponeret over, hvordan man forsøgte at få fat i eleverne. Havde de været en anelse bedre forberedte, så kunne det måske have været bedre. Nogle reagerede kraftigt på den specielle musik. Eleverne stille spørgsmål, og den måde SVIN svarede på dem var virkelig super. Jeg kom selv til at tænke på nye ting omkring musik på baggrund af deres svar. Bl.a på spørgsmålet om hvorfor man spiller musikken så højt. Der blev forklaret om, at det var fordi musik ikke altid skal være dejligt og rart, og at man ikke skal skulle slippe udenom den. Jeg opfattede, at der var god kontakt mellem eleverne og orkestret. Højboskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og mobil-app (præsentation) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Gruppen spiller højt, så der uddeles ørerpropper. Det er vigtigt, at skolen prioriterer at vise eleverne SVINs præsentationsapp (fremgår af undervisningsmaterialet), da det har stor betydning ift. elevernes oplevelse af koncerten.

20 The Gothenburg Combo The life and adventures of The Gothenburg Combo Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk musik David Hansson Guitar Thomas Hansy Guitar Den internationalt kendte svenske klassiske guitarduo, The Gothenburg Combo fra Göteborg, har i de seneste år vakt stor opmærksomhed med deres rasende virtuose guitarspil, deres ukonventionelle koncerter og stærke sceneoptræden. Duoen har turneret i et utal af lande i og uden for Europa med overvældende publikumsreaktioner til følge og er nu skolekoncertaktuel i Danmark. Deres koncerter er kendetegnet ved musikalsk topklasse, en umiddelbarhed i udtrykket, og et personligt og ofte humoristisk islæt. Kort sagt: En fuldtræffer til de store elever. Dialogen med publikum foregår på engelsk. Der var ingen tvivl om, at det var nogle meget dygtige musikere, vi havde besøg af. Jeg er sikker på, at eleverne nu anskuer akustisk guitarspil på en helt ny måde! Kommentarer fra 7. årgang var blandet andet at koncerten var sjov, de var dygtige, fedt med musik fra forskellige lande og godt med billeder til, fedt at opleve, at der kunne komme så mange spillemåder ud af en almindelig guitar. Ikast Nordre Skole, sep Jeg kunne fornemme, at eleverne blev benovede, at det altså er muligt at blive dygtig til noget, når man øver sig. Ejstrupholm Skole, sep De var meget professionelle og dygtige og havde en god pædagogisk tilgang, til at formidle deres passion for guitarspil. Eleverne var meget optaget af koncerten. Dybbøl-Skolen, sep Det virkede som om eleverne fra 7. årgang var lidt for unge, men 9. klasserne forstod bedre musikken og kunne høre, hvor dygtige I musikere var. Ulkebøl Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, engelsk og valgfag musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gerne delvis mørklægning til. diasshow. Vil om muligt gerne bruge skolens projektor og lærred.

21 Trio Wolski Med øjne og øre i fokus Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Moderne folkemusik Kristian Wolski Cittern Petter Ferneman Acoordion Hanna Blomberg Violin I denne koncert møder I Trio Wolski, som er en moderne folkemusiktrio med et højt musikalsk niveau. Med stærke klangfarver og store dynamiske variationer suges lytteren ind i en magisk verden, som understreger styrken ved en live koncertoplevelse. Med instrumenterne violin, accordeon og cittern spiller trioen både traditionel og nykomponeret folkemusik, der er inspireret af så forskellige genrer som jazz, rock og klassisk musik. Numrene inspirerer til historiefortælling og indre billedskabelse, så publikum skal huske et åbent sind, skarpe ører og en livlig fantasi. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som netop nu er under produktion. Det ligger derfor ikke fast, hvilke(t) fag, det retter sig mod, men det vil tilgodese flere Fælles Mål og indeholde oversigt over de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål. Da denne koncertproduktion er ny hos LMS, vil materialet først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

22 Trolle og Tormod Reggae skal ud til børnene Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Reggae Morten Trolle Sang, guitar Tormod Holm Sang, guitar, keyboard Marco Diallo Trommer, percussion Jonathan Rahbæk Bas En del af den musik vi i dag lytter til, er inspireret af reggae og dens gyngende og vuggende rytmer. Men hvordan opstod reggaemusikken, og hvordan har den udviklet sig? Duoen Trolle og Tormod tager børnene med på en musikalsk rejse til reggaens hjemland Jamaica. Det sker i særdeles kompetent musikalsk selskab med trommeslager Marco Diallo og bassist Jonathan Rahbæk. Sammen præsenterer de en bunke egne, dansksprogede reggaesange, bygget op omkring en spændende fortælling om musikkultur fra Jamaica. Eleverne vil danse, synge og klappe med på forskellige reggaegenrer som roots, ska og dancehall. Det var en fantastisk musikoplevelse, og Trolle og Tormod var super gode til at inddrage eleverne og gøre dem til en del af koncerten Skovvejens Skole, afd. Jernløse Skole, okt Trolle og Thormod er super underholdning for alle aldre, og samtidig får man et fint lille indblik i reggaeens historie. Ny Hollænderskolen, nov Vi har idag haft en FEST på Sydthy Friskole. Vi var 75 børn og 15 voksne der hoppede, sparkede, dansede, stak fingrene i ørrne og drak Rom guidet af 4 fantastiske engagerede talenter. Der var noget for alle at være med på. Sydthy Friskole, nov Rigtigt fint undervisningsmateriale! Både læsestof, tværfagligt materiale og masser af sang, dans og sammenspil. Tønder Diskriktsskole, Filial Digeskolen, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 200 elever. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Gruppen skal bruge 60 min. på opstilling.

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman Sanger Mikkel Szlavik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Dansk Mellemtrin Musikoplevelse Lytte-/lydopgave Fremstilling Stop-motion film Brug før / efter skolekoncert med LMS aktiviteter er støttet af Indhold

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/Perc. Kai Stensgaard Krop Kim Dahl Krop Tonny Fischer Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Genre: Folkemusik, Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Rudersdal Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Skolekoncerter 2018-19 Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, nordisk, improvisation Jacob Venndt Bas, mundharmonika Pojken Flensborg Klaver & melodica Flensborg/Venndt-Duo er en moderne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Gråvejr. Hundekoldt Sne på alle tage Solen er nede på lave volt Ved du, hvad får vi i februar? Længer og længere dage. Under frossen hæk spinkel som en nerve, spirer den sødeste

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Køge Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Skolekoncerter 2018-19 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Human beatbox / Clarinet Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere