Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods"

Transkript

1 Guldborgsund Kommune Erhverv og Turisme Att. Kitt Henriksen Parkvej Nykøbing F Tlf.: Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods Idé og formål: Dansk Forum for Frugtvin I 2013 blev en ny producentforening dannet med navnet Dansk Forum for Frugtvin. Foreningen er brancheorganisation for mostproducenter, frugtvinsbryggere og frugtbrændevinsbrændere i Danmark. Centralt for foreningens virke er at arbejde for innovation og udvikling af nye kvalitets- og højværdiprodukter af danske frugter og bær. Herunder at promovere de nye produkter. En hovedaktivitet for foreningen er at arrangere en årlig frugtvinsmesse for at synliggøre de unikke muligheder i dansk frugt for forbrugerne. Frugtvinsmesse 2014 Dansk Forum for Frugtvin afholdte den 17. maj 2014 Danmarks største Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods. Messen blev arrangeret i samarbejde med Lollands Kommune, der bidrog med midler til projektet. På baggrund af samarbejdet kunne vi påbegynde arbejdet med at annoncere i presse og via flyer i store dele af Danmark. Det betød at mindst 700 gæster fra hele Danmark tog turen til Lolland- Falster for at høre om frugtvinsproduktion, se Frederiksdal Gods og ikke mindst smage på de dejlige frugtvine. Der var også massiv presse tilstede og der blev skrevet mange artikler om Frugtvinsmessen ikke blot i de lokale nyhedsmedier, men også i den landsdækkende presse. Frugtvinsmessen blev således en kulturel begivenhed, der gav gæsterne et indblik i dansk frugtvinsproduktion og den vinkultur som findes i Danmark og som i den grad er i opblomstring. Men frugtvinsmessen blev ikke kun en kulturbegivenhed. Den blev i lige så høj grad brugt som platform for bæravlere, most- cider- og frugtvinsproducenter til at udveksle erfaringer og finde samarbejdspartnere. På selve dagen for frugtvinsmessen blev der afholdt foredrag af både producenter, leverandører og indkøbere og der blev afsat tid til netværksgrupper. På dagen for frugtvinsmessen blev der desuden afholdt en vinsmagningskonkurrence blandt over 100 vine om at blive årets bedste frugtvin. I konkurrencen deltog både etablerede frugtvinsproducenter og nystartede producenter for at få vurderet deres vine og modtage smagenoter fra dommerne til inspiration for den videre udvikling af frugtvin. Med Frugtvinsmessen 2014 kunne vi udbrede kendskabet til den unikke frugtvinsproduktion, som foregår, ikke blot på Frederiksdal Gods, men blandt de mange frugtvinsproducenter i hele Danmark. Vi skabte grobund for oplysning og udbredelse af en bæredygtig produktion af kvalitets frugtvin, cider og most. En produktion som ofte finder sted i udkantsområder, og derfor også inspirerer og oplyser om aktiviteter, som finder sted i netop landbrugsområder.

2 Frugtvinsmesse 2015 Dansk forum for Frugtvin afholder igen i år den maj 2015 Frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods. Frederiksdal Gods har tilbudt igen i år at være vært ved dette års frugtvinsmesse. I 2015 ønsker vi at udvikle sidste års Frugtvinsmesse med nedenstående formål: 1) at videreudvikle de netværksfora som blev etableret ved forrige frugtvinsmesse 2) at etablere Frugtvinsmessen som en årligt tilbagevendende kulturbegivenhed for nicheprodukter som frugtvin, most og cider og etablere en dansk vinkultur. 3) at synliggøre nye initiativer i landdistrikterne hvor bæravlere og cider-, most-, og frugtvinsproducenter ofte er bosiddende og på sigt skabe nye og varige arbejdspladser i landdistrikterne 4) at udbrede kendskabet til Dansk Frugtvin nationalt som internationalt. Netværksfora Ved Frugtvinsmessen 2014 blev der i løbet af dagen afholdt foredrag fra danske cider-, most-, og frugtvinsproducenter, bæravlere og leverandører. Foredragene var indrettet således at der var mulighed for at netværke efterfølgende og drøfte indholdet. Desværre var tiden knap da selve frugtvinssmagningen blev afholdt samtidigt. I år afholder vi derfor Frugtvinsmessen over to dage. Lørdag d. 30. maj afholder vi foredrag og netværksfora for foreningsmedlemmer, bær- og frugtproducenter samt relevante samarbejdspartnere. På den måde får vi afsat mere tid til udvikling af frugtvinsproduktion og gensidig sparring samt etableret netværk. Kulturbegivenhed I 2015 fik Frugtvinsmessen stor bevågenhed og budskabet om dansk vinkultur blev vidt udbredt. Det Nordiske køkken har opnået stor international appel siden Noma blev valgt som Verdens bedste restaurant i Det nordiske køkken har skabt en ny madkultur der sætter fokus på organiske, bæredygtige og lokale produkter. Med Frugtvinsmessen er vi med til at udvikle og styrke den danske vinkultur og udfordre danskerne på hvad dansk vin er, hvordan den bliver produceret og hvordan den bidrager til kulinariske oplevelser. Dansk vin er i fremmarch og danskerne skal involveres i den danske vinkultur og have mulighed for at bidrage til udviklingen heraf. Vi ønsker, at bringe mennesker sammen om dansk frugtvin og derigennem styrke den danske identitet som et vinproducerende land. Den gode historie om udvikling i landdistriktsområder De fleste most-, cider-, og frugtvinsproducenter samt frugt- og bæravlere bor i landdistriktsområder, og de har alle en interesse i at fortælle vidt og bredt om mulighederne ved at bosætte sig i udkantsområder. Alle producenter har behov for kvalificeret arbejdskraft og er afhængige af et aktivt lokalområde. Derfor er denne type aktivitet, hvor folk samles fra nær og fjern i et landdistriktsområde med til at vise udefrakommende de muligheder og potentialer, som findes her.

3 International bevågenhed Ved frugtvinsmessen 2014 inviterede vi ikke international presse og vinanmeldere da projektet var på sit første stadie. I 2015 ønsker vi at udvide Frugtvinsmessen sådan at vi får inviteret internationale vinanmeldere, internationale frugtvinsproducenter og internationale oplægsholdere. Ud over at Frugtvinsmessen selvfølgelig skal være et endnu større tilløbsstykke end i 2014, hvor vi forventer langt over 1000 danske gæster, så har vi forventninger til at flere tyske, engelske og spanske interessenter deltager så der kan etableres netværk. Aktiviteter/Program: Lørdag d. 30. maj :00-13:00: Bestyrelsen afholder den årlige generalforsamling. 14: : Faglige oplæg af danske og internationale oplægsholdere og netværksmøder. 19:00: Middag for foreningsmedlemmer. Søndag d. 31. maj : Godset åbner for publikum frugtvinsproducenter åbner deres boder for udskænkning af frugtvin, cider og most. Alle betalende gæster får udleveret et smageglas, som de kan få smagsprøver i. - La Comida i Nykøbing m.fl. lokalt forankrede restauratører vil servere frokost for publikum - Der vil være demonstrations køkkener som udfordrer smagsløgene med gastronomiske retter i kombination med danske frugtvine. Blandt andet komiker, Simon Jul, og kok, Jan Friis Mikkelsen afholder demokøkken. Desuden deltager Helle Rimmer fra Den store Bagedyst og kogebogsforfatter, Nethe Plenge. - Der er rundvisninger i Vineriet, hvor gæsterne får fortalt om vinproduktionen og dansk vins udvikling. - Der er rundvisninger i kirsebærplantagerne på traktorlad, hvor der også vil blive fortalt om beskæring, dyrkning af kirsebærtræer og frugtens historie m.v. - Det er også muligt at tage en tur i hestevogn i de smukke omgivelser. 16:00 Den årlige vinsmagningskonkurrence afsluttes. Danmarks bedste frugtvin kåres. 18:00 Frugtvinsmessen lukker Projektregnskab 2014 og 2015 Jeg har vedhæftet regnskabet for Frugtvinsmessen 2014 og et estimeret budget for Vi forventer at de samlede udgifter til Frugtvinsmessen 2015 vil være tilsvarende udgifterne i Udgifterne fordeler sig dog anderledes på udgiftsposterne da vi forventer færre udgifter til planlægning og løn, men til gengæld har vi øget udgiftsposterne hvad angår invitation, rejseudgifter og forplejning af internationale vinanmeldere, producenter og oplægsholdere. Desuden forventer vi større indtægter på entrésiden i Det ansøgte beløb på kr. er vurderet på baggrund af forventninger om udbetalinger fra andre ansøgte puljer.

4 Finansieringsbudget 1. Dansk forum for Frugtvin er en frivillig forening. Foreningens medlemmer yder et stykke frivilligt arbejde i forbindelse med planlægning og afvikling af frugtvinsmessen. Vi forventer at 10 frivillige fra foreningen bidrager med ca. 30 timer pr. person. Opgaverne omfatter afregning og budgettering, markedsføring, planlægning og afholdelse af frugtvinskonkurrencen. 2. Derudover prøves der at findes samarbejdspartnere der kan sponsorerer nogle udgiftsposter i form af naturalier. 3. Sidste år deltog mindst 700 betalende gæster á gennemsnitligt 55kr pr. person i entré. I år forventer vi en deltagelse af minimum 1000 gæster til en entrépris på gennemsnitligt 100kr pr. person. Disse indtægter fremgår af budgettet. 4. The Food Project har tildelt midler til invitation af internationale vinanmeldere og presse. De har endnu ikke oplyst præcist hvor mange midler de ønsker at bidrage med, da dette afhænger af hvor mange vinanmeldere vi kan tiltrække. Jeg har som udgangspunkt noteret i budgettet at de bidrager med Der er ansøgt om fra Landdistriktspuljen. Vi forventer et svar fra Ministeriet for Bolig, By og Landdistrikter i marts/april måned. Tilsvarende beløb ansøgte vi om i 2014, men modtog ingen støtte. 6. Der er ansøgt om fra Lolland Kommune. De bidrog sidste år med tilsvarende Svar på ansøgning forventes til april. 7. Der ansøges om hos Kulturpuljen Der ansøges om hos Landbrugets Kulturfond. Svar på støtte forventes efter d. 29. maj. 9. Der ansøges om hos Karl Pedersens og Hustruens Industrifond. Fonden kan først søges til februar med svar i april. Målgruppe Målgruppen spænder bredt fra alle vinnørder og madanmeldere til alle vin- og madglade borgere. Desuden er målgruppen danske frugt- og bærproducenter, internationale vinanmeldere og forskere inden for Plante- og Miljøvidenskab. Vi annoncerer både lokalt, i København, på Fyn og store dele af Jylland. Vi inviterer presse inden for vin og gastronomi. Desuden inviterer vi bloggere og andre skribenter om vin. Vi annoncerer også via Politiken Plus og på AOK (Alt om København) da brugere af disse tilbud ofte er meget interesserede i tilsvarende arrangementer. Alle vores forhandlere får også udleveret flyers. Organisationen The Food Project hjælper med at skaffe international presse og Pometet fra Københavns Universitet bidrager med relationer til relevante forskere.

5 Dato Underskrift Jens Skovgaard P.V.A. /Dansk forum for Frugtvin & Cider Foreningsformand: Jens Skovgaard Haversmosevej Randers NV Tlf Mail:

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution FOOD ORGANISATION OF DENMARK Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution Vil du være med til at sikre Danmarks position som et af verdens gastronomiske hotspots, arrangere og afvikle presseture

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015.

Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015. lo. IS.00 601-4-IS Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015. 05.03,2015 Ansøgning: Hermed ansøger foreningen Vestjyske Fortællespor Holstebro kommune om 15.000 kr. til

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Udviklingsstrategi. for landdistrikter

Udviklingsstrategi. for landdistrikter Udviklingsstrategi for landdistrikter Indhold Indledning 2 Landdistrikterne under forandring 3 Prioriterede udfordringer i kommunens landdistrikter 4 Initiativer idéer til tværgående projekter 5 Idéer

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012

Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012 Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012 Læs venligst vejledningen, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For

Læs mere

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Hvis du har et projekt, som du ønsker at søge tilskud til, skal du udfylde nedenstående formular. Husk at søge i god tid før du går i gang med dit

Læs mere

Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave)

Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave) Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave) Medborgerskab og samspil med frivillige Hvordan bringer vi det aktive medborgerskab i spil og styrker samspillet med de frivillige kræfter

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Turismepuljen. Bevilling. 1. Ansøger. 2. Kontaktperson. 3. Projektinfo. 4. Ansøgningsformular. Afgørelse Afslag Tilsagn

Turismepuljen. Bevilling. 1. Ansøger. 2. Kontaktperson. 3. Projektinfo. 4. Ansøgningsformular. Afgørelse Afslag Tilsagn Turismepuljen Ansøgninger til Turismepuljen bliver vurderet og prioriteret ud fra gældende puljekriterier og Kultur, Turisme & Bosætningsudvalgets prioriteringsværktøj. Der opfordres derfor til, at du

Læs mere

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Om projektet Grønland i Tivoli GiT afholder i sommeren 2018 en 2 dages kulturfestival, med samme navn som projektet, i Tivoli København. Over 2 dage inviteres grønlændere,

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Eva Søndergaard AgroTech SMAG PÅ LANDSKABET

Eva Søndergaard AgroTech SMAG PÅ LANDSKABET Eva Søndergaard AgroTech SMAG PÅ LANDSKABET BAGGRUND - TO PRODUKTER FORMÅLET MED PROJEKTET At udvikle et koncept for naturpleje og afsætning af kød produceret på naturarealer Hovedbudskaber: Landmanden

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Ansøgningsskema : Entry # 51. Pulje. Oplysninger om ansøger. Vaelg den pulje, du gerne vil soge. Pulje til synliggørelse. Jeg soger som: Forening

Ansøgningsskema : Entry # 51. Pulje. Oplysninger om ansøger. Vaelg den pulje, du gerne vil soge. Pulje til synliggørelse. Jeg soger som: Forening Pulje Vaelg den pulje, du gerne vil soge Pulje til synliggørelse Oplysninger om ansøger Jeg soger som: Forening Navn (forening, institution osv.) Region Syd v, Formanden for Fotoklubben Guldborgsund Jan

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015 Assens Kommune Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget att.: Thomas Barfoed Assens, den 27. april 2015 Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens

Læs mere

Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes.

Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes. Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes. Vær opmærksom på, at online forbindelsen til skemaet afbrydes efter 15 minutter. Oplysninger om ansøger (juridisk ansvarlig). Vælg CPR-nummer

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014 Referat torsdag den 21. august 2014 Kl. 18:00 i TOKE Lejre KFUM Spejderne,Klostergårdsvej 66,Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Besøg hos TOKE Lejre KFUM Spejderne...

Læs mere

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA Sønderjyske Fødevarer kvalitet og sundhed Aabenraa Kommune ønsker at styrke kendskabet til og skabe ny viden om sønderjyske fødevarer. Derfor sætter vi

Læs mere

Hvad er det? Hvorfor? Hvordan gør man? Hvad har det med fødevareproducenter at gøre? Jon Sundbo, RUC

Hvad er det? Hvorfor? Hvordan gør man? Hvad har det med fødevareproducenter at gøre? Jon Sundbo, RUC Hvad er det? Hvorfor? Hvordan gør man? Jon Sundbo, RUC Hvad har det med fødevareproducenter at gøre? Hvad er en oplevelse? 2 Hvad er oplevelsesøkonomi? Kaffen koster 100 kr + 50 kr oveni for musik Servicen

Læs mere

-z.---- ASSENS KOMMUNE

-z.---- ASSENS KOMMUNE Gem en kopi Udskriv ansøgning -.14 f.t -z.---- ASSENS KOMMUNE Ansøgningen sendes til: Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens E-mail: kulturogfritid(ffiassens.dk Dato: 131216 ANSØGNING OM TILSKUD TIL

Læs mere

Erfaringer fra Landdistriktspuljen

Erfaringer fra Landdistriktspuljen t: et de på dt n. e, er st, re ik nd. Erfaringer fra Landdistriktspuljen ERFARINGSOPSAMLING FOR MINISTERIET FOR BY, BOLIG OG LANDDISTRIKTERS LANDDISTRIKTSPULJE JANUAR 2015 Indhold / Baggrund og formål

Læs mere

Turismeudviklingspuljen (TUP) Rammebetingelser og vilkår

Turismeudviklingspuljen (TUP) Rammebetingelser og vilkår Turismeudviklingspuljen (TUP) Rammebetingelser og vilkår Hvordan du søger midler? Den følgende beskrivelse har til formål at forklare lidt om Turismeudviklingspuljen, hvem der kan søge, og hvordan søgningen

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

MADKVALITET I DANSK TURISME

MADKVALITET I DANSK TURISME MADKVALITET I DANSK TURISME AGENDA Data Egne observationer og analyse Erfaringer fra udlandet FOODs egne projekter plus et par bonus-events Bud på fremadrettet indsats Data fra Danmark TURISMEERHVERVET

Læs mere

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA NDLAG U R G S G IN N T E FORR FOR EVENTS I SØNDERBORG Indhold 1. Formål med et forretningsgrundlag for events 2. Politisk og strategisk sammenhæng 3. Formål og mål for arbejdet med event 4. Organisering

Læs mere

KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018

KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018 KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018 GULDBORGSUND KOMMUNE MAJ 2018 SIDE 2/5 INDHOLDSFORTEGNELSE Om Kulturpuljen 3 Hvem kan søge? 3 Hvad kan man søge om tilskud til? 3 Hvad kan

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

Frivilligpolitik for Reden Internationals Krisecenter

Frivilligpolitik for Reden Internationals Krisecenter Frivilligpolitik for Reden Internationals Krisecenter Reden Internationals Krisecenter er en institution under KFUKs Sociale Arbejde. Som det ses af organisationsdiagrammet på næste side, så driver KFUKs

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Alle medlemmer er velkomne og er du interesseret kan du

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune Center for Kultur- og Fritid Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn evao@frederikshavn.dk Ansøger: SF FILMPRODUCTION, Halfdansgade 10, 2300 København S. Kontaktperson: Mie Andreasen CVR-nr.

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Eventsekretariatet AFTALE NOVEMBER 2014

Eventsekretariatet AFTALE NOVEMBER 2014 Eventsekretariatet AFTALE 2015 2016 NOVEMBER 2014 1 1. Indledning Randers Byråd har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indgås aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede mål

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm 2015-2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er en selvstændig forening, der blev oprettet i 2007 med fokus på foreningsservice,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Ansøgning om støtte til Lys over Lolland 2016: Spor Periode: 26. august til 4. september 2016

Ansøgning om støtte til Lys over Lolland 2016: Spor Periode: 26. august til 4. september 2016 01.04.16 Kultur- Turisme og Bosætningsudvalget Guldborgsund Kommune Att. Jørgen Lykke Madsen Ansøgning om støtte til Lys over Lolland 2016: Spor Periode: 26. august til 4. september 2016 Under temaet Spor

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgningen sendes til: Hørsholm Kommune Center for Politik og Borgerservice Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm Mail: pob-post@horsholm.dk

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

DJURSLANDSOMRÅDET PÅ FOOD FESTIVAL 2018

DJURSLANDSOMRÅDET PÅ FOOD FESTIVAL 2018 DJURSLANDSOMRÅDET PÅ FOOD FESTIVAL 2018 PROJEKTET Norddjurs Kommune, Syddjurs Kommune, FOOD og Det Grønne Museum gik sammen i et projekt, som skulle understøtte, udvikle og hjælpe fødevarevirksomheder

Læs mere

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i 2017.

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i 2017. Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i 2017. Ansøger: Ansøgning om tilskud til: Koncert Teater Udstilling Andet Kort beskrivelse af profil: Beskrivelsen skal indeholde oplysninger

Læs mere

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler Projekttitel fra ansøgningen CPH:DOX for Børn og Unge på Amager Dato for projektets afholdelse? 16. til 26. marts 2017 Ansøgt beløb: 35.000 DKK Bevilget beløb: 35.000 DKK Kort beskrivelse af udførte aktiviteter:

Læs mere

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Social- og Omsorgsudvalget Rådhuset, Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

Fødevarepolitik og handlingsplan

Fødevarepolitik og handlingsplan 1 Fødevarepolitik og handlingsplan 2019-23 Vision Et stærkt vestjysk fødevareerhverv, der gør sig gældende nationalt og internationalt til gavn for vores område. 1. Fødevarefortællingen Vores aktiviteter

Læs mere

Vores bus. Trafikbestillerkonferencen, 21. juni 2018

Vores bus. Trafikbestillerkonferencen, 21. juni 2018 Vores bus Trafikbestillerkonferencen, 21. juni 2018 Vores Bus baggrund Konceptet skal inspirere til at markedsføre busserne også uden ændringer i trafikbestillingen skabe en stærk identitet til de lokale

Læs mere

KULTURELLE AKTIVITETER

KULTURELLE AKTIVITETER Gem en kopi Udskriv ansøgning -14 k :=:::- ASSENS KOMMUNE Ansøgningen sendes til: Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens E-mail: kulturogfritid@assens.dk Dato: 20 sept 2016 ANSØGNING OM TILSKUD TIL KULTURELLE

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2012 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed

Læs mere

Kulturaftale (herefter kaldet aftalen)

Kulturaftale (herefter kaldet aftalen) Mellem Københavns Kommune (herefter kaldet kommunen) og er indgået følgende Fonden Pumpehuset (herefter kaldt Fonden) Kulturaftale (herefter kaldet aftalen) om Fondens virksomhed i Københavns Kommune i

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kom m une Asylgade Thist ed. CVR-nummer Evt.

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kom m une Asylgade Thist ed. CVR-nummer Evt. Thisted Kom m une Asylgade 30 7700 Thist ed Dato 18.06.2019 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 39028069 Evt. P-nummer Navn Vejnavn Hopla Vestervigvej Husnummer 112 Etage Side/Dør Postnummer

Læs mere

De frie Kulturmidler. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter. Aktivitet. Ansøger

De frie Kulturmidler. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter. Aktivitet. Ansøger De frie Kulturmidler Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse Dato for 1. annoncering Syng for sundheden Forskellige steder i kommunen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Guide til arrangører fra idé til udførelse

Guide til arrangører fra idé til udførelse Guide til arrangører fra idé til udførelse Har du planer om at afholde et arrangement eller en event men i tvivl om hvad og hvordan? Vi har lavet en lille hjælpeguide, som kan hjælpe dig godt i gang og

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Formål: Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvordan hænger projektet sammen

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. 1 Fra: sendjs@tdcadsl.dk [mailto:sendjs@tdcadsl.dk] Sendt: 7. februar

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Åbent Akademi. Akademiet for Talentfulde Unge Øst

Åbent Akademi. Akademiet for Talentfulde Unge Øst Åbent Akademi Akademiet for Talentfulde Unge Øst 1 Akademiet for Talentfulde Unge Øst Det er Akademiet for Talentfulde Unge Østs mission: At udvikle talentfulde børn og unges potentiale via alsidige, faglige

Læs mere

International signaturbegivenhed for topgastronomi og kvalitetsfødevarer

International signaturbegivenhed for topgastronomi og kvalitetsfødevarer International signaturbegivenhed for topgastronomi og kvalitetsfødevarer - Ansøgning til Vækstforum i Region Midtjylland om støtte til afvikling i 2012 og 2013 Baggrund Der er i øjeblikket en enestående

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Bofællesskaberne Uldums Venner Sanne Wilhardt Frederiksøvej 27, 6000 Kolding Telefon: 40539526

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Læsemesse for læseglade Foredragssalen på Vissenbjerg Bibliotek Dato for afholdelse Dato for 1. annoncering

ASSENS KOMMUNE. Læsemesse for læseglade Foredragssalen på Vissenbjerg Bibliotek Dato for afholdelse Dato for 1. annoncering ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus AM 5 5610 Assens Dato 27.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Læsemesse for læseglade

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

Gastro 2025 Marts 2019

Gastro 2025 Marts 2019 Gastro 2025 Marts 2019 Gastro 2025 Regeringen lancerer den 12. marts 2019 en række initiativer, der vil understøtte Danmarks internationale styrkeposition som gastronomisk toneangivende nation. Initiativerne

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Ansøgningsskema til Erhvervspuljen i Syddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Erhvervspuljen i Syddjurs Kommune Ansøgningsskema til Erhvervspuljen i Syddjurs Kommune 1. Projekttitel Iværksætter i praksis lokal- og specialproducerede fødevarer 2. Ansøgt beløb fra Erhvervspuljen 94.000 3. Ansøger Virksomhedens/foreningens/organisationens

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN Navn på forening / Dansk Præmatur Forening organisation: Kontaktperson: Ansøgning: Fundraiser Winnie Motzfeldt Thomsen,, Karetmagervej 14, 9300 Sæby Afholdelse

Læs mere

FESTIVAL OF LIGHTS. Teknik og budget

FESTIVAL OF LIGHTS. Teknik og budget FESTIVAL OF LIGHTS Teknik og budget ENGHAVEPARKEN LED træ-mapping Vi bruger i Enghaveparken strømbesparende Led-strips, der bliver kodet m.m., Således kan de styres, til at lave farver og mønstre, der

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #3 juni 2015 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Juni Kære alle i Jobbanken i Aarhus Sommeren er begyndt og vi ønsker alle

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 07.11.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 30788869 Evt. P-nummer Navn Vejnavn DK Psoriases Forening Thy-Mors Søndergade Husnummer 12

Læs mere

NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016

NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016 NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016 INTRO NCLF startede i 2015 som et initiativ mellem Odsherred Erhvervsråd og Odsherred Kommune. I januar 2016 blev initiativet et tværkommunalt samarbejde mellem Odsherred, Holbæk

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

ProjektSpace Status 2013

ProjektSpace Status 2013 ProjektSpace Status 2013 KMØ Projektspace er et ud af 9 projekter under kulturaftalen KulturmetropolØresund, der er indgået mellem 26 kommuner, Region Hovedstaden og Kulturministeriet. Aftalen løber fra

Læs mere

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 Til Ikast-Brande Kommune Vi tillader os at sende denne ansøgning med håbet om, at Byrådet vil se positiv på den. Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 På vegne af Danske Kirkers Råd (se beskrivelse

Læs mere

Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave)

Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave) Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave) Høringsudgave Medborgerskab og samspil med frivillige Hvordan bringer vi det aktive medborgerskab i spil og styrker samspillet med de frivillige

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.06.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 274. Ansøgning fra arrangørklubberne til

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilken type af forsøgsprojekter

Læs mere

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Udarbejdet af den af bysamfundene nedsatte arbejdsgruppe den 19. september 2006 Revideret 28.august 2008 Forslag til Revideret udgave september

Læs mere

Køn Respondenter. Hvilket år er du født? Mand 50% 50% Kvinde 0% 25% 50% 75% 100%

Køn Respondenter. Hvilket år er du født? Mand 50% 50% Kvinde 0% 25% 50% 75% 100% Køn Mand Kvinde Hvilket år er du født? 9 9 9 9 94 9 96 97 98 99 9 9 9 9 94 9 96 97 98 99 94 94 94 94 944 94 946 9% 9% Hvilken forening repræsenterer du? (sæt gerne flere x'er) Idrætsforening % BUS-forening

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010 Kære Sherryvenner Vi har i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2010 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler gerne vil være med.

Læs mere

Kulturkonference 2014

Kulturkonference 2014 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Guldborgsund inviterer til Kulturkonference 2014 Fredag den 19. søndag

Læs mere

NÅR FORENINGER SAMARBEJDER...

NÅR FORENINGER SAMARBEJDER... NÅR FORENINGER SAMARBEJDER... KORT FORTALT hovedpunkter fra undersøgelsen Tværgående samarbejde blandt folkeoplysningens aktører NÅR FORENINGER SAMARBEJDER... hovedpunkter fra undersøgelsen Tværgående

Læs mere