Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen"

Transkript

1 Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH Godkendt af bestyrelsen Lagt på hjemmesiden

2 Gaver og jubilæumsnål: Der gives gaver for op til 400 kr. til jubilæer og lign. udenfor klubben. Aktive medlemmer tildeles jubilæumsnål v. 25/40/50 års medlemskab. Startpenge: Hundeførere betaler selv startpenge til alle konkurrencer, undtagen til holdmesterskabet. Tilmelding til konkurrencer er bindende. Det betyder når man er tilmeldt ved sidste tilmeldingsfrist, betales startpengene selvom man ikke deltager i konkurrencen. DM: Foreningen yder lommepenge, svarende til 100 kr/døgn. Kørepenge udbetales med 1 kr./km i færrest mulige biler, samt brobizz. Afregning skal foretages senest 14 dage efter hjemkomst. Ydes der betaling andre steder fra, bortfalder betaling fra klubben. Udtagelse af førere til områdemesterskab, holdmesterskab, sjællandsmesterskab m.v. Bestyrelsen bestemmer, hvem der skal udtages i disse foreningskonkurrencer som førere ud fra sammenligneligt konkurrencemateriale. Klubmesterskab: Kun aktive medlemmer kan deltage som førere i klubmesterskab. Man skal så vidt muligt deltage som hjælper den dag man ikke stiller med hund. Medlemmer, der har en hund i kåringsklassen, som har vist sig ikke at kunne kåres som følge af at der ikke er stambog på n eller n har en øvelse den ikke kan bestå i, og som tidligere er blevet klubmester i kåringsklassen, kan stille i ungklassen til klubmesterskabet og (efter udtagelse af bestyrelsen) til Holdmesterskabet. Klubmestertitlen i ungklassen tildeles den hund der får flest point, uanset om n er i kårings- eller ungklassen. Forslaget motiveres ved at der træner flere i foreningen som ikke kan kåres, da de ikke er stambogsførte, ligesom der er som har vist sig at have store problemer med enkelte øvelser, hvorfor de ikke kan bestå kåringskravet. For at motivere disse personer til fortsat at træne hund i foreningen, og på anden vis bidrage til løsning af opgaver i foreningen, findes det relevant at give dem et mål med træningen. Bestyrelsen forbeholder sig ret til at slå Patrulje- Kriminal- og Vinderklassen sammen, afhængig af det aktuelle antal. Dog skal der findes en klubmester i hver klasse. I tilfælde af at klasserne slås sammen, uddeles der fælles pokaler på dagen efter antal samlede deltagere i alle 3 klasser. Der uddeles klubmesterpokaler i alle klasser på dagen. Sommer Cup er en lydighedkonkurrence for ALLE, med og uden stambog, på tværs af alle klasser. Konkurrencen afholdes hver sommer: Der konkurreres i 6 øvelser: 1. Lineføring 2. Fri ved fod 3. Apportering (efter klasse)

3 4. Spring (fuld højde) 5. Halsgivning 6. Afdækning (tid efter klasse) Der dømmes efter konkurrence-reglementet. I hver øvelse kan der opnås 10 point og 10/10. Der kan benyttes 1 uddannet dommer og 1 ikke uddannet i alt 2 dommere. Der konkurreres 3 gange i løbet af sommeren. Den der har flest point, er vinder. I tilfælde af point-lighed gælder de samlede point på dommersedlerne. Er der også pointlighed her, vinder den der har samlet flest point i fri ved fod. Hvis ikke HUFØ kan komme alle 3 gange kan man sagtens deltage alligevel. Så får man 1 point den dag man ikke kommer. i Sommer Cup som følger, er der flere, er der flere point at kæmpe om: Placering med 6 med 5 ud af 6 med 4 ud af 6 med 3 ud af X X X 6 2 X X X Manglende Pris: Alle 3 konkurrencer i alt kr. 150,00, der betales 1. konkurrencedag. 1 konkurrence ad gangen kr. 60,00, der betales den dag man deltager. Der uddeles præmier efter retningslinjer for samarbejdskonkurrencer. Tilmeldingsgebyr dækker fælles traktement for alle deltagere og hjælpere, drikkevarer til hjælpere samt præmier. Der trækkes lod om startrækkefølgen blandt alle førerne om morgenen. Har en fører en gyldig grund til at foretrække et givent ca. tidspunkt (arbejde mm.) vil det blive imødekommet. Der bliver ikke lavet en tidsplan. HUFØ holder sig orienteret og holder sig til. Der er lavet specielle dommersedler til Sommer Cup, der skal printes ud. Der er lavet specielt resultatskema til at udfylde på PC. Der er lavet specielt pointskema til at udfylde på PC eller manuelt.

4 Retningslinier for indberetning af konkurrenceresultater: Ved alle konkurrencer, er det den der bliver bedst placeret fra Østsjælland, der er ansvarlig for at resultaterne bliver sendt til den der står for hjemmesiden. Det betyder, at man godt kan lave en aftale med en anden, der sender, men den bedst placerede er stadig ansvarlig. Det er nemmest at læse, hvis resultatskemaet scannes ind og sendes som en PDF fil. Billeder af resultatskemaer på smartphones bliver nemt underbelyst, og så er de vanskelige at læse. Hvis I tager billeder af resultatskemaet, så tjek lige at det kan læses. I må også meget gerne sende billeder fra dagen og især de placerede. Resultater og billeder sendes som mail og ikke som MMS. Klubfest: Festudvalg er et fast punkt på generalforsamlingens dagsorden. Her vælges festudvalg for et år, bestående af 2-3 personer. Festudvalget planlægger klubfester og julehygge, såfremt der er stemning for dette. Vandrepokaler: Uddeles ved den årlige klubfest. Vandrepokaler afleveres igen nypudsede sidst på året, for gravering. Vin til lodsejerne/skytter m.m.: Hvert år til jul, uddeles vin til diverse lodsejere/skytter, der udlåner arealer m.m. til foreningen. Bestyrelsen tager stilling til, hvem der skal modtage vin, og hvor mange flasker der skal uddeles. Medlemsmøder: Bestyrelsen bestræber sig på at afholde to medlemsmøder om året, hvor mødet afholdes efter en på forhånd fastsat dagsorden. Område 5: Østsjællands politiforening er medlem af Dansk Politiforening område 5. Fremvisning af ansvarsforsikring: Hvert år, helst til generalforsamlingen eller senest 1. februar, skal alle medlemmer fremvise gyldig udvidet ansvarsforsikring til holdrepræsentanten. Lån af klubhus: Medlemmer kan låne klubhuset mod at betale et ekstra rengøringstillæg på kr. 300, som afregnes senest 14 dage efter arrangementets afholdelse. Parallelmedlemssskab: Parallelmedlemmer kan ikke deltage i konkurrencer afholdt i PH Østsjælland og har ej stemmeret. Parallelmedlemmer har samme rettigheder som aktive medlemmer, men forventes ikke at deltage i klubbens arrangementer. Kontingent er 1½ gang aktivt kontingent. Lydighedskursus: Foreningen bestræber sig på at afholde lydighedskursus 2-3 gange årligt. Der er en drejebog, for at garantere at alt er klart til indskrivning. Det er bestyrelsen og den lydighedsansvarlige, der står for planlægning af lydighedskurser.

5 Kontingent for begyndere efter lydighed: Der skal indbetales 50 kr. for hver måned, indtil indmeldelse i hovedforeningen (typisk årsskiftet). Er en fører kommet ind i foreningen udenom lydighedskursus, betales 65 kr. for hver måned, indtil indmeldelse til hovedforeningen (typisk årsskiftet). Bestyrelsen står for denne indkrævning. Husstandskontingent (kontingent x 1,6): 2 personer på samme adresse, 1 person udover føreren, har mulighed for at betale husstandskontingent. Derved kan begge personer være hjælper til konkurrencer, figurant eller lydighedsinstruktør. Begge personer oprettes som aktive medlemmer. Regelsæt for begyndere: Senest 3 uger efter kursusafslutning, skal der afholdes en test for /førere, som lydighedsinstruktøren vurderer kunne findes egnet til at fortsætte arbejdet i Dansk Politiforening. 2 udpeget af bestyrelsen skal foretage denne test - som skal indeholde skoledressur - halsgivning - skud og bidearbejde (sæk). Efter 3 måneder afholdes en ny test for at vurdere de nye s/føreres fremgang og egnethed til at fortsætte i foreningen. Hvis hund/fører ikke har opnået fremgang eller udviser egnethed, har bestyrelsen ret til at opsige samarbejdet efter afholdt prøve. Regelsæt for fortsættere: Når en hund/fører har trænet hele kåringsprogrammet, bør de medtages ved førstkommende kåringskonkurrence eller standpunktsprøve. En hund kan indstilles til kåring, når der ved en kåringskonkurrence/test og en efterfølgende prøvekåring har opnået gældende point. Ved en prøvekåring forstås, at de samme to dommere bedømmer alle øvelser. Efter behov kan der afholdes kåringskonkurrence/test med mulighed for standpunktsprøve. Kåringskonkurrencer: Afholdes min. 2 gange årligt, efter gældende regler for samarbejdskonkurrencer, i fuldt program. Der kan inviteres naboklubber. Klubmesterskabet tæller, i det regnskab, ikke for en kåringskonkurrence. Kåringstest: I forbindelse med test med henblik på prøvekåring. Intet startgebyr, ingen pokaler. Fuldt program med godkendte dommere. Standpunktsprøve: ½ gældende startgebyr, ingen pokaler. Kan dømmes af erfarne førere. Øv. 1-7 udføres efter programmet med valgfri højde på spring. Øv. 8 kan udføres med reduceret længde og bredde på runderingsbanen. Øv kan udføres med reduceret længde på banen. Bedømmelse af øv er Bestået/Ikke bestået. Fordeling af bestyrelseshonorar/honorar for poster: Formand og kasserer får hver kr. 800 årligt.webmaster og lydighedskoordinator får hver kr. 600 årligt. Dette gælder også hvis disse 2 poster måtte varetages af medlemmer udenfor bestyrelsen.

6 Bestilling af tøj med klubbens logo: Der bestilles direkte hos Lotte Hansen fra HH Tryk og Folie. HH tryk og folie v/erik Hashøj Hansen Hasehøjvej 3 Kyse 4700 Næstved Tlf.: (bedst efter 14) Web: hhtrykogfolie.dk Betaling direkte til HH Tryk og Folie via tilsendt faktura. Der kan bestilles ved at bruge bestillingslisten, der ligger på hjemmesiden under Kommende arrangementer, eller ved at sende en mail hvor bestillingen fremgår.

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende Oktober 2013 Træningsplads og arealer... 2 Indskrivning... 2 Betaling... 2 PRØVER... 3 Kredsens præmieregler/tilskud...

Læs mere

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IGP2 eller IPO2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point

Læs mere

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Stiftende generalforsamling onsdag den 8. september 1976 Første valgte formand: Ejner Lauritsen Rønbjerg. Beslutninger er opdelt

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af områdebestyrelsesmøde den 15. september 2016 i Taastrup Kulturcenter Fremmødte: Birkerød: Karin, Leif, Anette Frederiksværk: Torben, Torben B., Karin, Mette Helsingør: Bjarne, Kurt København:

Læs mere

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER Generelle bestemmelser for Vestegnsmesterskaberne (VM) Generelle bestemmelser for VestegnsMesterskaberne: - afholdes én gang årligt i udendørssæsonen - er åbne for alle vestegnsklubberne - holdmesterskab

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Øvelsen udføres ved at hundeføreren på dommerens kommando fører hunden i line.

Øvelsen udføres ved at hundeføreren på dommerens kommando fører hunden i line. Hvalpekonkurrence Øvelse 1, lineføring Øvelsen udføres ved at hundeføreren på dommerens kommando fører hunden i line. Dommeren kan kommandere: fremad gå venstre om højre om omkring, 3 skridt fremad og

Læs mere

Grunduddannelse Redningshund Optagelsestest

Grunduddannelse Redningshund Optagelsestest i redningsberedskabet 5. del, afsnit 13, side 1 Grunduddannelse Redningshund Optagelsestest Formål Optagelsestesten har til formål at bedømme hundens trænbarhed samt om hundens karaktertræk er anvendelige

Læs mere

Regler for LØSR s klubmesterskaber

Regler for LØSR s klubmesterskaber Regler for LØSR s klubmesterskaber Gældende fra 2014 Revideret 2018 Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. 1. Ved klubmesterskabsstævnet afholdes der samtidig LØSR

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. KÅRINGER: Hunde, der fremstilles til kåring, skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være en brugshunderace. Hvilke racer, der kan kåres, fremgår af Dansk Politihundeforenings

Læs mere

Arbejdsdokument for kåringsmænd

Arbejdsdokument for kåringsmænd Arbejdsdokument for kåringsmænd Arbejdsdokument for kåringsmænd Udarbejdet på møde for kåringsmændene d. 7. MAJ 2011 i Odense PH s Klubhus. Kåringsmændene fra område 5 og 7 havde meldt afbud. Der var mødt

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter DANSK POLITIHUNDEFORENING OMRÅDE 6 OMRÅDELEDEREN Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Fremmødte: Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

Sådan foregår en avlskåring

Sådan foregår en avlskåring Før selve avlskåringen Der bliver normalt planlagt 3 avlskåringer om året, 1 på Sjælland, 1 på Fyn og 1 i Jylland. Sidste tilmelding er altid 3 uger før, og tilmelding er bindende og beløbet skal være

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo Kasserer Anette Fejsø Birkerød Områderepræsentant Erik Goth-Eriksen

Læs mere

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglementet (revideret april 2015) 1 Formål Markprøverne skal være avlsvejledende med det overordnede

Læs mere

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014.

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Vojens 7. februar 2014. Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Gennemgang af dagsorden Egon Bak gennemgik dagsordenen, konstaterede at Tønder afd. ikke var repræsenteret. Forslog Knud Jensen som

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

Der kan opnås 99 point. for at bestå bedømmelse 1 skal der opnås mindst 77 point.

Der kan opnås 99 point. for at bestå bedømmelse 1 skal der opnås mindst 77 point. Generelle bestemmelser: Alle øvelser udføres under dommerens kommando.der må ikke anvendes skarpt halsbånd, og hunden må ikke afstraffes før/under eller efter øvelserne. Hunden skal være i line mellem

Læs mere

TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart

TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart Cup Syd afvikles for følgende klasser: Cadet Mini, Cadet

Læs mere

TILLÆGSREGLER & RETNINGSLINER FOR KART CUP SYD 2011

TILLÆGSREGLER & RETNINGSLINER FOR KART CUP SYD 2011 TILLÆGSREGLER & RETNINGSLINER FOR KART CUP SYD 2011 Kart Cup Syd 2011 afvikles over 6 afdelinger, 2 på Vojens Karting Center, 2 på Als Gokart Bane og en 2 på Skærbæk Gokart bane. De seks afdelinger er

Læs mere

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

BRUGS GRUND KURSUS 2 (BGK 2):

BRUGS GRUND KURSUS 2 (BGK 2): (BGK 2): GENERELT: For tilmelding til BGK 2 skal man have bestået BGK 1 eller kunne indstilles af dressurlederen, hvis man har anden tilsvarende bedømmelse/kåring fra en anden klub. HUSK til og fra meldinger

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER 2010-2011 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne

Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle Vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Hold DM for retrievere i Nordjylland lørdag den 1. juni 2019

Hold DM for retrievere i Nordjylland lørdag den 1. juni 2019 Hold DM for retrievere i Nordjylland lørdag den 1. juni 2019 Kære regioner Det er med stor glæde, at Region Nordjylland kan invitere jer til Hold DM 2019. Hold DM afholdes i Tolne Skov, vest for Frederikshavn,

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS)

REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS) GB kapitel 2 D, side 1 REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS) Formål: Hovedavlsskuet skal understøtte, at det avlsmæssige billede af den korrekte schæferhund bliver forbedret i overensstemmelse

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB

VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB 24. OKTOBER 2017 VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB TIL REGIONERNE OG BRUGSHUNDEUDVALGET EMMA FREIDAL LAURSEN SPANIEL KLUBBENS BRUGSHUNDEUDVALG Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Oprettelse af prøver...

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere. 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018

SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere. 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018 SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018 KONCEPT Sigma Swim inviterer til stort weekendstævne for senior-, junior-, årgangs- og børnesvømmere

Læs mere

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer!

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer! Søndag d. 5.9.10 Udtagelse til DM. Endelig kom dagen som vi har ventet på et helt år. Udtagelsen blev afhold af Vestjyllands PH. Så det har været nogle spændende mdr. op til, for Kim og Kjeld stod jo for

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering Januar 2011. VEJLEDNING OG HANDLINGSPLAN Dette lille hæfte er ment som en forhåndsvejledning og drejebog til arrangører af DM i Nordisk i DcH. Hæftet udleveres til den lokalforening som skal arrangere

Læs mere

Arbejdsdokument for kåringsmænd 2013.

Arbejdsdokument for kåringsmænd 2013. Arbejdsdokument for kåringsmænd 2013. Udarbejdet på møde for kåringsmændene d. 25. MAJ 2013 i Nyborg PH s Klubhus. Til stede var kåringsmændene fra område 1, 3, 4 og 6. Fra DPU deltog Keld Andersen. Der

Læs mere

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 1. Kvalifikationskonkurrencer 1.1 Konkurrencerne afholdes efter gældende ISDS-regler. 1.2 Reglerne gælder for kvalifikationskonkurrencer, der

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

Arbejdsdokument for kåringsmænd 2016.

Arbejdsdokument for kåringsmænd 2016. Arbejdsdokument for kåringsmænd 2016. Udarbejdet på møde for kåringsmændene d. 24. MAJ 2016 i Nyborg PH s Klubhus. Til stede var kåringsmændene fra område 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7 (alle). Fra DPU deltog Axel

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie.

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Schæferhundeklubben kreds 38 Haderslev Regler for uddeling af pokaler. Prøver generelt: Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Prøver aflagt uden for kredsen meddeles

Læs mere

Arbejdsdokument for kåringsmænd

Arbejdsdokument for kåringsmænd Arbejdsdokument for kåringsmænd Arbejdsdokument for kåringsmænd Udarbejdet på møde for kåringsmændene d. 23. MAJ 2009 i Odense PH s Klubhus. Kåringsmændene fra område 1 og 5 havde meldt afbud. Der var

Læs mere

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Ansøgning om at holde

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

PRØVELEDERMAPPE WORKINGTEST og MARKPRØVER

PRØVELEDERMAPPE WORKINGTEST og MARKPRØVER PRØVELEDERMAPPE WORKINGTEST og MARKPRØVER Revideret marts 2008 1 Indholdsfortegnelse Sidst revideret 1 Indholdsfortegnelse 2 Generel information 3 Fremsendelse af kataloger 3 Prøveleder på Working tests

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

EFTERSØGNING 1 1 august 2019 / FO

EFTERSØGNING 1 1 august 2019 / FO GENERELT: For at træne på EFTERSØGNING skal man have bestået BGK 2. Man starter i laveste klasse, som så skal bestås for at rykke til næste klasse. Hvis der bruges momenter fra andre programmer skal det

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til AL Bank KVIK Årgangs Cup 2014 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til AL Bank - KVIK

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Tekst markeret med kursiv skrift refererer direkte til klubbens vedtægter. Indhold 1. Konstituering af bestyrelsen... 2 2. Bestyrelsens arbejde... 2 3.

Læs mere

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information: Praktisk information: Opdateret 28.12.2017 Dansk Politihundeforenings Københavnsafdeling er en social konkurrence-forening, der blev stiftet i 1911. Dansk Politihundeforening adskiller sig fra andre hundeforeninger/klubber,

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er SCX Digital Scale Racing (SDSR) og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information: Praktisk information: Opdateret 01.03.2017 Dansk Politihundeforenings Københavnsafdeling er en social konkurrence-forening, der blev stiftet i 1911. Dansk Politihundeforening adskiller sig fra andre hundeforeninger/klubber,

Læs mere

Vedtaget på generalforsamling den 23. januar 2013 og ændringer godkendt af Hovedforeningen d. 14. september 2013.

Vedtaget på generalforsamling den 23. januar 2013 og ændringer godkendt af Hovedforeningen d. 14. september 2013. 8 Generalforsamlingen er den højeste myndighed i alle foreningens anliggender og er beslutningsdygtig uanset de fremmødtes antal. Bestyrelsen indvarsler til ordinær generalforsamling med mindst 4 ugers

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2015 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 6. juni 2015 i Gladsaxe sportshaller.

Læs mere

Hvilke oplysninger skal DKK have for at godkende en udenlandske dommer?

Hvilke oplysninger skal DKK have for at godkende en udenlandske dommer? Dansk Kennel Klub Parkvej 1 DK-2680 Solrød Strand Tlf. +45 5618 8100 Information +45 5618 8155 http://www.dkk.dk post@dkk.dk Vejledning til afholdelse af officielle DKK lydighedsprøver Denne vejledning

Læs mere

Vinskueudvalget. Regler for Dansk Vinskue Betingelser for deltagelse

Vinskueudvalget. Regler for Dansk Vinskue Betingelser for deltagelse Regler for Dansk Vinskue 2017 Betingelser for deltagelse Vinskuet er åbent for alle danske vine som er fremstillet af druer dyrket i Danmark. Vinavlere fra Norden kan tilmelde vin og deltage som gæster

Læs mere

HSKCUP2015. invitation. invitation HSKCUP2016. den 30. september - 2. oktober

HSKCUP2015. invitation. invitation HSKCUP2016. den 30. september - 2. oktober HSKCUP2015 invitation HSKCUP2016 invitation den 30. september - 2. oktober Indbydelse til HSK CUP 2016 Hvidovre Skøjte Klub har hermed fornøjelsen, at indbyde til HSK Cup 2016. Konkurrencen er en klubkonkurrence,

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 28.08.2013 Tilstedeværende: Deltagere: Djimie Davidsen Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Natasja Lyse Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende:... 1 Dagsorden:...

Læs mere

FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL

FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL DM 17 18 september 2005 1 Praktiske oplysninger. Banens adresse: Tilmelding: Bredgade 82, Feldborg, 7540 Haderup. Sendes klubvis til: Birgit Rolfing Barslundvej 9 7500

Læs mere

HSKCUP2015. invitation. invitation HSKCUP2017. den 29. september - 1. oktober

HSKCUP2015. invitation. invitation HSKCUP2017. den 29. september - 1. oktober HSKCUP2015 invitation HSKCUP2017 invitation den 29. september - oktober Indbydelse til HSK CUP 2017 Hvidovre Skøjte Klub har hermed fornøjelsen, at indbyde til HSK Cup 201 Konkurrencen er en klubkonkurrence,

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Område generalforsamling 2009.

Område generalforsamling 2009. Vojens d. 22. januar 2009. Område generalforsamling 2009. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 35. medlemmer. 3. Valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER FLSmidth Cycling

VEDTÆGTER FLSmidth Cycling VEDTÆGTER FLSmidth Cycling 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Afdelingens navn er FLSmidth Cycling Stk. 2. Afdelingen, der er oprettet i november 1991, er tilknyttet og underkastet lovene for FLS-Motion. 2 Formål

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Ansøgning om at holde

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Nökkvi klubstævneregler

Nökkvi klubstævneregler Nökkvi klubstævneregler Følgende regler er gældende til alle Nökkvi klubstævner: udgivet 23. marts 2013 / senest opdateret 11. august 2015 Generelle betingelser: Du behøver ikke stamtavle på din hest,

Læs mere