Vejledning om dokumentation for egenkapital til taxitilladelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning om dokumentation for egenkapital til taxitilladelse."

Transkript

1 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg Telefon alle hverdage Fax Eksp.tid: mandag og torsdag , tirs., ons., fredag Mail: taxi@frederiksberg.dk juli 2012/ HO J.nr / Vejledning om dokumentation for egenkapital til taxitilladelse. (vognmandsregnskab, revisorerklæring, sikkerhedsstillelse). Generelt: I henhold til 4, stk. 1 i bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012 om taxikørsel m.v. skal en ansøger om taxitilladelse have egne kontante midler eller andre værdier på mindst kr. Ved ansøgning om yderligere tilladelser forhøjes beløbet med kr. for hver ekstra tilladelse. Ansøgeren kan dog vælge i stedet at stille sikkerhed med et nærmere af taxinævnet fastsat beløb og indhold fra et pengeinstitut (eller forsikringsselskab). Sikkerheden skal beløbsmæssigt modsvare de ovenfor nævnte krav til egenkapital. Bestemmelserne finder også anvendelse ved ansøgninger om fornyelse af tilladelser til taxi. Opfyldelse af egenkapitalkravet kan dokumenteres på følgende måder: - ved anvendelse af vognmandens seneste årsregnskab - ved anvendelse af formueopgørelse og erklæring fra en revisor, eller - ved sikkerhedsstillelse fra et pengeinstitut (eller forsikringsselskab). Vognmandens seneste årsregnskab: Ved eksisterende vognmandsvirksomheder er det som udgangspunkt vognmandens seneste reviderede og underskrevne årsregnskab, der lægges til grund for om kravet til egenkapital er overholdt.

2 Hvis vognmanden anser egenkapitalen for at være højere end den, der fremgår af den seneste rapport, er der mulighed for at lade en revisor (statsautoriseret eller registreret revisor) udarbejde en formueopgørelse og afgive en erklæring om egenkapitalens størrelse. Formueopgørelse:./. Hvis en ansøger ønsker at dokumentere, at egenkapitalkravet er opfyldt ved erklæring afgivet af en revisor (statsautoriseret eller registreret revisor), skal erklæringen afgives på vedhæftede blanket (bilag 1), der også kan hentes på taxinævnets hjemmeside Revisor skal opgøre egenkapitalen i henhold til de retningslinier, der er indeholdt i vedhæftede vejledning (bilag 2), der også kan hentes på taxinævnets hjemmeside bekendtgørelse om statsautoriserede og registrerede revisorers erklæringer m.v. (erklæringsbekendtgørelsen) samt den danske revisorstandard om review. Opgørelsen skal følge principperne, som er udtrykt i årsregnskabsloven, med de præciseringer, som specielt vedrører vognmandsvirksomhed, og som fremgår af vejledningen i bilag 2, Sikkerhedsstillelse: Såfremt en ansøger ikke ønsker at give oplysning om sin formue eller ikke har den fornødne egenkapital, skal der i stedet stilles en sikkerhed med et nærmere af nævnet fastsat beløb og indhold fra et pengeinstitut (eller forsikringsselskab). Sikkerheden skal beløbsmæssigt modsvare de ovenfor nævnte krav om egenkapital, og kan ikke udgøre mindre end kr. Egenkapitalkravet skal til enhver tid være opfyldt../. Garantien skal stilles overfor alle og enhver og må ikke være stilet til taxinævnet. Den skal udformes på vedhæftede blanket (bilag 3), der også kan hentes på taxinævnets hjemmeside Ordlyden i blanketten kan ikke fraviges. Garantien må ikke indeholde øvrige vilkår såsom regler om force majeure, almindelige forretningsbetingelser, regaranti eller lignende. Den originale garanti skal opbevares af garantistiller, som sender en bekræftet kopi til Taxinævnet i Region Hovedstaden.

3 Bilag 1. REVISORERKLÆRING om opgørelse af egenkapital (taxi) Til ejeren af taxivirksomheden Undertegnede statsautoriserede/registrerede revisor har efter aftale udført gennemgang af egenkapital for: Navn Adresse Personnummer i henhold til 4, stk. 1 i bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012 om taxikørsel m.v. Egenkapitalopgørelsen er baseret på den ikke-reviderede årsrapport for virksomheden pr. og den ikke-reviderede samlede formueopgørelse for virksomhedens ejer (eventuelt ægtefælles formue i det omfang, formuen hæfter for virksomhedens gæld) pr.. Virksomhedens ejer har ansvaret for egenkapitalsopgørelsen. Vort ansvar er på grundlag af vor gennemgang at afgive en konklusion som egenkapitalsopgørelsen. Den udførte gennemgang. Vi har udført vor gennemgang i overensstemmelse med Taxinævnet i Region Hovedstadens Vejledning om dokumentation for egenkapital til taxitilladelse, herunder den danske revisionsstandard om review. Denne standard kræver, at vi tilrettelægger og udfører gennemgangen med henblik på at opnå en begrænset grad af sikkerhed for, at egenkapitalopgørelsen ikke indeholder væsentlig fejlinformation. En gennemgang er begrænset til først og fremmest at omfatte forespørgsler til virksomhedens ejer samt analyser af regnskabstal og giver derfor mindre sikkerhed end en revision. Vi har ikke udført revision og afgiver derfor ingen revisionskonklusion om egenkapitalsopgørelsen. Forbehold Såfremt gennemgangen giver anledning til forbehold, skal det anføres:

4 Konklusion Ved den udførte gennemgang er vi ikke blevet bekendt med forhold, der afkræfter, at egenkapitalopførelsen er udarbejdet i overensstemmelse med taxinævnets vejledning herom, og at egenkapitalen udgør mindst kr. Supplerende oplysninger Såfremt gennemgangen giver anledning til supplerende oplysninger, skal det anføres:, Sted dato Underskrift med stillingsbetegnelse Stempel, og navn skrevet med blokbogstaver

5 Bilag 2 Opgørelse af egenkapital og revisorerklæring (taxi). Hvis en ansøger ønsker at dokumentere kravet om egenkapitalkrav i 4, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012 om taxikørsel m.v. ved en erklæring afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor, skal erklæringen afgives på en særlig blanket herom (bilag 1). Blanketten kan også hentes på taxinævnets hjemmeside Revisor skal opgøre egenkapitalen i henhold til de retningslinjer, der er indeholdt i denne vejledning, bekendtgørelse om statsautoriserede og registrerede revisorers erklæringer m.v. (erklæringsbekendtgørelsen) samt den danske revisorstandard om review. Generelt: Opgørelsen skal følge principperne, som er udtrykt i årsregnskabsloven, med de præciseringer, som specielt vedrører vognmandsvirksomhed, og som fremgår af denne vejledning. Opgørelsen skal ske ud fra forudsætningen om, at der er tale om en igangværende virksomhed. Samtlige af ansøgerens aktiver og passiver skal indgå, idet opgørelsen skal omfatte såvel vognmandsvirksomhedens som ansøgerens personlige aktiver og passiver. Eventuel ægtefælles formue kan indgå i det omfang, formuen hæfter for virksomhedens gæld. Opgørelsen kan udarbejdes i tilslutning til vognmandsvirksomhedens årsregnskab. Fælles for aktiver/passiver: Der skal ved værdiansættelse af aktiver og gæld ske periodisering af indtægter og udgifter indtil opgørelsesdagen. Poster i udenlandsk valuta skal værdiansættes til officiel valutakurs pr. opgørelsesdagen, alternativt til terminskurs (ved kurssikring).

6 Værdiansættelse af udvalgte aktiver: Driftsmateriel: 1.1. Værdien af køretøjer skal opgøres for hver hovedgruppe for sig. Ved hovedgrupper af køretøjer forstås f.eks. personbiler og taxi Ved opgørelsen af et køretøjs værdi tages udgangspunkt i køretøjets anskaffelsesværdi, det vil sige den pris, der er betalt for at få køretøjet leveret i køreklar stand Køretøjets værdi skal afskrives systematisk på en sådan måde, at køretøjets værdi afskrives over den forventede brugstid, jf. årsregnskabslovens principper Er køretøjets indbytningsværdi (det vil sige den værdi, materiellet opgøres til ved indbytning med nyt materiel) lavere end den værdi, det er udregnet til, jf. punkt , skal køretøjet nedskrives til denne lavere værdi Køretøjer, hvis værdi er væsentligt højere end anskaffelsesværdien eller det beløb, hvortil det er nedskrevet, jf. punkt , kan opskrives til dagsværdi i overensstemmelse med årsregnskabslovens principper. En opskrivning til dagsværdi kræver en vurdering af køretøjerne fra kompetent side Værdien af andet til taxivirksomheden hørende driftsmateriel afskrives over den reelle forventede brugstid i overensstemmelse med årsregnskabslovens principper. Fast ejendom: Værdiansættelse til anskaffelsessum med fradrag af afskrivninger beregnet over ejendommens forventede brugstid. Fast ejendom kan dog værdiansættes til den offentlige ejendomsvurdering. Værdipapirer: Værdiansættelsen af værdipapirer skal tage udgangspunkt i principperne i årsregnskabsloven. Investeringsfonde: Investeringsfondsindestående kan medtages som likvide midler. Investeringsfondshenlæggelsen skal indgå i egenkapitalen og medtages ved beregningen af udskudt skat. Debitorer og andre tilgodehavender: Ved værdiansættelsen skal der ske nedskrivning for evt. uerholdelige tilgodehavender.

7 Gæld: Hensættelser i henhold til årsregnskabsloven betragtes som gæld. Værdiansættelser af udvalgte gældsposter: Såvel skyldig skat (ikke pålignet) som udskudt skat opgøres i henhold til årsregnskabslovens principper. Skyldig skat: For en personligt ejet virksomhed skal skyldig skat afsættes med ansøgerens aktuelle skatteprocent. Udskudt skat: Afsættes med aktuelle skatteprocenter. Alternativt kan udskudt skat for personligt ejede virksomheder afsættes med 60%. Følgende poster indgår ved beregning af udskudt skat: 1. Forskelsværdier driftsmidler. 2. Investeringsfondshenlæggelser. 3. Varelagenedskrivning. 4. Genvundne afskrivninger på bygning. 5. Evt. avance ved salg af ejendomme mv. 6. Forskudsafskrivninger. 7. Opsparet overskud i henhold til virksomhedsskatteloven med fradrag af a/c betalt i virksomhedsskat. 8. Hensættelse til debitortab. 9. Andet relevant. Ved beretning af udskudt skat kan der ske modregning i skattemæssige underskud fra såvel indeværende år som underskud overført fra tidligere år. Prioritetsgæld: Prioritetsgæld måles til amortiseret kostpris. Terminskontrakter: Såvel realiserede som urealiserede tab og gevinster på valutaterminskontrakter og andre finansielle kontrakter skal være medtaget i opgørelsen af ansøgerens egenkapital.

8 Leasingforpligtelser: Leasede aktiver skal behandles efter reglerne i årsregnskabsloven. Finansiel: I henhold til betingelserne i årsregnskabsloven kan finansielle leasede aktiver behandles som købte aktiver. Det vil sige, at det leasede aktiv indregnes i balancen og afskrives over brugstiden. Der indregnes en tilhørende gældsforpligtelse, som regnskabsmæssigt afdrages over den periode, leasingaftalen løber. Operationel: Operationelle leasingaftaler indregnes ikke i balancen.

9 Bilag 3 Sikkerhedsstillelse for egenkapital ved garanti (taxi). Den nedenfor anførte ordlyd kan ikke fraviges og skal fremgå af det dokument om sikkerhedsstillelse - der i bekræftet kopi indsendes til taxinævnet. Dokumentet må ikke være stilet til taxinævnet. Blanketten kan hentes på taxinævnets hjemmeside Garanti (taxi). Nærværende garanti er stillet i henhold til 4, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012 om taxikørsel m.v. Garanti nr.: 1. På foranledning af og for regning for (herefter kaldet ordregiver) påtager, garantistiller sig herved garanti overfor alle og enhver indtil et beløb på DKK, skriver danske kroner / Garantien skal overfor alle og enhver tjene til sikkerhed for opfyldelsen af forpligtelser, som vor ordregiver i forbindelse med sin taxivognmandsvirksomhed efter taxilovgivningen har pådraget sig inden for den periode, hvor vognmanden har været indehaver af gyldig tilladelse. 3. Garantien er gyldig til den (gyldighedsperioden), hvilken dato er fastsat som 6 måneder efter taxitilladelsens gyldighedsdato, jf. dog punkt 5 nedenfor. Krav, som ønskes gjort gældende i henhold til garantien, skal anmeldes inden udløbet af garantiens gyldighedsperiode. 4. I tilfælde af skift af garantistiller tjener den nye garantistillelse til sikkerhed for opfyldelse af forpligtelser, som ordregiver i forbindelse med sin virksomhed har pådraget sig indenfor den periode, hvor han har været indehaver af gyldig tilladelse. Dette gælder uanset om forpligtelsen er pådraget før stiftelsen af den nye garantistillelse. Krav, der er anmeldt i henhold til den oprindelige garanti, overgår til den nye garanti ved taxinævnets frigivelse af den oprindelige garanti. Der kan ikke ske udbetaling for samme krav i både den oprindelige og den nye garantistillelse.

10 Den nye garantistiller skal ved overtagelse af garantiforpligtelsen straks underrette taxinævnet herom. Den oprindelige garantistiller frigives først ved taxinævnets meddelelse herom. 5. I forbindelse med fornyelse af ordregivers tilladelser til taxi ved disses udløb vil garantien kunne forlænges for en ny gyldighedsperiode. I så fald er krav, som er opstået forud for fornyelsen af tilladelsernes gyldighedsdato, fortsat omfattet af garantien. Garantien skal ved forlængelse have en påtegning af følgende ordlyd: "Nærværende garanti, der overfor alle og enhver dækker indtil et beløb på DKK skriver danske kroner, forlænges til den " (ny gyldighedsperiode, der fastsættes som angivet under punkt 3). Der indsendes en bekræftet kopi af den forlængede garanti til nævnet, jf. punkt 19 nedenfor. 6. Garantien kan inden gyldighedsperiodens udløb helt eller delvist frigives af nævnet efter skriftlig anmodning fra garantistiller eller ordregiver, såfremt det fastsatte krav om egenkapital helt eller delvist dokumenteres opfyldt på anden vis (der henvises til taxinævnets vejledning om egenkapital), eller såfremt ordregiver helt eller delvist ophører med at drive taxivognmandsvirksomhed og samtlige omhandlede tilladelser er afleveret til nævnet. I sidstnævnte tilfælde udløber garantien 6 måneder efter den dato taxinævnet har modtaget taxitilladelserne. 7. Garantien er uopsigelig for garantistiller i gyldighedsperioden. 8. Krav under garantien anmeldes skriftligt overfor garantistiller. Garantistiller kan ikke selv søge sig fyldestgjort i garantibeløbet for krav under garantien mod ordregiver i forbindelse med sit engagement med denne. Garantistiller kan dog, såfremt garantibeløbet indgår i en betalingsstandsning, konkurs, akkordforhandling, gældssanering, tvangsopløsning eller dødsbobehandling ved bobestyrer, jf. punkt 14, 15 og 17 anmelde og opnå fyldestgørelse for andre eventuelle krav jf. punkt 2, der ikke hidrører fra udbetaling af garantibeløbet, på lige fod med andre kreditorer. Er den oprindelige garanti blevet frigivet, og en ny garantistiller indtrådt, jf. punkt 4, kan den oprindelige garantistiller gøre krav gældende i henhold til den nye garanti på lige fod med de øvrige kreditorer. Dette gælder dog ikke krav, som måtte være udbetalt i henhold til den oprindelige garanti. 9. Udbetaling under garantien sker til en kreditor, hvis krav er gyldigt anmeldt, og som har dokumenteret, at kravet er stiftet i forbindelse med vor ordregivers taxivogn-

11 mandsvirksomhed, når ordregiver skriftligt overfor garantistiller har godkendt udbetaling. Såfremt ordregiver ikke samtykker i udbetaling, kan udbetaling kun ske, når eksekutionsfristen uden påanke er udløbet i henhold til dom eller kendelse, herunder kendelse truffet i henhold til 20, stk. 2 i lov om arbejdsretten, eller når forfaldstid er indtrådt i henhold til retsforlig eller forlig indgået for en faglig eller anden voldgiftsret, eller i henhold til udenretligt indgået forlig, som i henhold til retsplejelovens 478, stk. 4 kan danne grundlag for fuldbyrdelse, samt til dækning af krav, som i lovgivningen er tillagt udpantningsret, jf. retsplejelovens 478, stk. 2. Er betingelserne for udbetaling opfyldt samtidigt for flere krav, dvs. krav der er anmeldt indenfor samme bankdag, sker udbetaling forholdsmæssigt i forhold til kravenes størrelse, såfremt (rest)garantiens dækningssum ikke fuldt ud kan rumme kravene. 10. Såfremt garantistiller i garantiens gyldighedsperiode har modtaget anmeldelse af krav dokumenteret i form af kopi af indleveret stævning eller klageskrift, fremsendt med anbefalet brev, hvoraf fremgår, at rets- eller voldgiftssag om et krav omfattet af garantien er påbegyndt, vil garantien fortsat dække sådanne krav, også efter at garantiens gyldighedsperiode er udløbet. Udbetaling sker under de i punkt 9 afgivne betingelser. 11. Garantiens dækningsbeløb nedskrives uden særlig meddelelse herom i takt med stedfundne udbetalinger. Nedskrivningen af garantien sker med virkning overfor enhver aktuel eller fremtidig kreditor. 12. Garantistiller skal underrette nævnet om evt. udbetalinger på baggrund af garantien. Hvis garantiens beløb - efter en udbetaling - opskrives til det oprindelig garantibeløb, skal nævnet ligeledes have underretning om denne opskrivning. 13. Hvis der vedrørende ordregiver til skifteretten indgives anmeldelse om betalingsstandsning, eller begæring om konkurs, akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning, kan udbetaling under garantien ikke ske, før der er truffet beslutning om anmeldelsen eller begæringen, jf. punkt 14, 15 og Fører betalingsstandsningen eller begæringen om akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning til en akkord, indgår garantibeløbet ved vurdering af akkorddividendens størrelse og kan udbetales til fordeling mellem de berettigede kreditorer som et led i akkorden.

12 15. Fører betalingsstandsningen eller begæringen om konkurs eller akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning til afsigelse af konkursdekret eller anden form for tvangsopløsning eller ved gældssanering til afsigelse af kendelse fra skifteretten, træffer bobestyreren, ved gældssanering skifteretten, beslutning om frigivelse af garantien overfor garantistiller, når boet og kreditorerne har fået dækning for evt. krav i henhold til garantien. 16. Trækkes anmeldelsen af betalingsstandsningen eller begæringen om konkurs eller akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning tilbage, kan udbetaling fortsat ske under de i punkt 9 angivne betingelser. 17. I et dødsbo, der behandles efter reglerne om behandling ved bobestyrer, finder punkt 13 og punkt 15 anvendelse, således at udbetaling under garantien ikke kan finde sted efter dødsfaldets indtræden, og således at bobestyreren træffer beslutning om frigivelse af garantien overfor garantistiller, når boet og kreditorerne har fået dækning for evt. krav i henhold til garantien. 18. Evt. udbetalinger under garantien kan omstødes efter konkurslovens regler om betalinger foretaget af skyldneren selv. 19. Den originale garanti opbevares af garantistiller, som sender en bekræftet kopi heraf til nævnet. 20. Evt. tvister vedrørende denne garanti skal afgøres efter dansk ret og ved en dansk domstol

Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2

Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2 BY, ERHVERV OG KULTUR BORGERSERVICE Rådhuset - 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 28 Mail: borgerservice@herning.dk Bilag 3 År: 2017 Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2 Den nedenfor

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst Færdselsstyrelsen Postboks 110 2770 Kastrup Tlf.: 7221 8899 info@fstyr.dk Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst Generelt: I henhold til 6, stk. 1, i bekendtgørelse

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse. Garantitekst

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse. Garantitekst Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Tlf.: 7221 8800 info@tbst.dk Maj 2016 Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse Garantitekst Generelt:

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring (tilladelse til godskørsel for fremmed regning og erhvervsmæssig buskørsel)

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring (tilladelse til godskørsel for fremmed regning og erhvervsmæssig buskørsel) Trafikstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Tlf.: 7221 8800 info@trafikstyrelsen.dk Januar 2013 Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring (tilladelse til godskørsel

Læs mere

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 2. maj 2012 KBP KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE SAMMENLÆGNING AF EGNETHEDSKRAV Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes krav

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. august 2013 KBP

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. august 2013 KBP DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. august 2013 KBP KRAV TIL EGENKAPITAL HVORLEDES DOKUMENTERES EGENKAPITAL Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes krav til egenkapital beregnes og opfyldes.

Læs mere

Køge Kommune. Vejledning om egenkapital (Taxikørsel i Køge Kommune)

Køge Kommune. Vejledning om egenkapital (Taxikørsel i Køge Kommune) Køge Kommune Vejledning om egenkapital (Taxikørsel i Køge Kommune) September 2005 2 Vejledning om dokumentation for egenkapital. Generelt I henhold til 3, stk. 1, i Trafikministeriets bekendtgørelse nr.

Læs mere

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. marts 2013 KBP KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE SAMMENLÆGNING AF EGNETHEDSKRAV Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes krav

Læs mere

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm CVR-nr. 35 14 34 91 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm CVR-nr. 35 14 34 91 Årsrapport 1. januar - 31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Håbets Allé 18 2700 Brønshøj CVR-nr.: 73 29 25 14 Årsrapport for året 2011/2012 (28. regnskabsår) 1 Årsrapport Indholdsfortegnelse: Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Time Solution ApS. Industriparken Ballerup. Årsrapport 1. oktober september 2018

Time Solution ApS. Industriparken Ballerup. Årsrapport 1. oktober september 2018 Time Solution ApS Industriparken 12 2750 Ballerup Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2019 Johnni Hanson

Læs mere

Lægeklinikken Budolfi Plads Kim Mølenberg Alment Praktiserende Læge ApS Budolfi Plads 1, 2.th 9000 Aalborg. CVR-nummer:

Lægeklinikken Budolfi Plads Kim Mølenberg Alment Praktiserende Læge ApS Budolfi Plads 1, 2.th 9000 Aalborg. CVR-nummer: Lægeklinikken Budolfi Plads Kim Mølenberg Alment Praktiserende Læge ApS Budolfi Plads 1, 2.th 9000 Aalborg CVR-nummer: 10 13 96 27 ÅRSRAPPORT 1. januar 2013 til 31. december 2013 (11. regnskabsår) Godkendt

Læs mere

Aalborg Trading ApS CVR-nr

Aalborg Trading ApS CVR-nr CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for 2012/13 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 29.11.13 Thomas Olesen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN FOR REGISTREREDE REVISORER 2006 25/8 2006 Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS Bahnsen ApS Intern årsrapport for perioden 1/7 2005-30/6 2006 16. regnskabsår

Læs mere

P.O.K. Holding ApS CVR-nr

P.O.K. Holding ApS CVR-nr P.O.K. Holding ApS CVR-nr. 21 27 62 35 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20. februar 2014. Per Oddershede Kanstrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Knud Erik Møller ApS Karl Andersens Vej 11, 6700 Esbjerg

Knud Erik Møller ApS Karl Andersens Vej 11, 6700 Esbjerg Knud Erik Møller ApS Karl Andersens Vej 11, 6700 Esbjerg CVR-nr. 13 08 02 08 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18.

Læs mere

HHTE ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for 2017/ regnskabsår

HHTE ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for 2017/ regnskabsår HHTE ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 35 63 35 29) Årsrapport for 2017/2018 5. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. Den 10. oktober 2018 Som dirigent Morten

Læs mere

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN Årsrapport 3. januar 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2012 Martin Engbjerg Dirigent Side 2

Læs mere

KOPI. Den selvejende Institution "Parkhallen" Årsrapport for Langmarksvej 47, 8700 Horsens. CVR-nr

KOPI. Den selvejende Institution Parkhallen Årsrapport for Langmarksvej 47, 8700 Horsens. CVR-nr Den selvejende Institution "Parkhallen" Langmarksvej 47, 8700 Horsens CVR-nr. 13 55 48 38 Årsrapport for 2014 Godkendt på bestyrelsesmødet, den Som dirigent:... Indholdsfortegnelse KOPI Ledelsesberetning

Læs mere

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej 38

Læs mere

Schier Håndværker Service ApS

Schier Håndværker Service ApS Statsautoriseret revisor Aksel Christensen Schier Håndværker Service ApS Vanløse Allé 1, st. tv. 2720 Vanløse CVR-nr. 31 86 45 42 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

KEA 14 APS TOBAKSVEJEN 10, 2860 SØBORG

KEA 14 APS TOBAKSVEJEN 10, 2860 SØBORG Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 KEA 14 APS TOBAKSVEJEN 10, 2860 SØBORG ÅRSRAPPORT

Læs mere

MATADOR EJENDOMME APS

MATADOR EJENDOMME APS Tlf: 76 97 37 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab vejen@bdo.dk Ådalen 13 A, 1. www.bdo.dk DK-6600 Vejen CVR-nr. 20 22 26 7020222670 MATADOR EJENDOMME APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

Haagh'n Falck Nedbrydning ApS

Haagh'n Falck Nedbrydning ApS Haagh'n Falck Nedbrydning ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 38 89 08 24) Årsrapport for 2017/2018 1. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. Den 2. oktober 2018

Læs mere

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø CVR-nr. 11 80 15 36 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. maj 2016. Hans Christoffersen

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2016-30. SEPTEMBER 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

Bestyrelses regnskabserklæring... 1. Revisors påtegning... 1. Uafhængig revisors erklæring om review... 2. Anvendt regnskabspraksis...

Bestyrelses regnskabserklæring... 1. Revisors påtegning... 1. Uafhængig revisors erklæring om review... 2. Anvendt regnskabspraksis... Indholdsfortegnelse Bestyrelses regnskabserklæring..................................... 1 Revisors påtegning............................................... 1 Uafhængig revisors erklæring om review..............................

Læs mere

Beregnerservice Nord ApS. Årsrapport for. 1. juli juni CVR-nr

Beregnerservice Nord ApS. Årsrapport for. 1. juli juni CVR-nr Årsrapport for 1. juli 2012-30. juni 2013 CVR-nr. 33592868 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. november 2013 Bjarke Kjær Dirigent Indholdsfortegnelse Virksomhedsoplysninger

Læs mere

N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV

N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV CVR-nr. 31 49 71 67 Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

H. G. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab c/o One Revision Øst, Roskildevej 37A, 3. sal, 2000 Frederiksberg

H. G. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab c/o One Revision Øst, Roskildevej 37A, 3. sal, 2000 Frederiksberg H. G. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab c/o One Revision Øst, Roskildevej 37A, 3. sal, 2000 Frederiksberg CVR-nr. 14 38 84 43 Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

SLOTSHOLMEN 2, 8660 SKANDERBORG 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

SLOTSHOLMEN 2, 8660 SKANDERBORG 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 HOLDINGSE Slotsholmen 8660 Skande 32082203 HOLDINGSELSKABET SPE AF 15/1 2009 APS SLOTSHOLMEN 2, 8660 SKANDERBORG ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

EMG Invest ApS CVR-nr Grædstrupvej Brædstrup. Årsrapport 2014/15

EMG Invest ApS CVR-nr Grædstrupvej Brædstrup. Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89 25 25 25 Telefax 89 25 25 50 www.deloitte.dk EMG Invest ApS CVR-nr. 26868378 Grædstrupvej 45 8740

Læs mere

AC Lundbæk A/S CVR-nr

AC Lundbæk A/S CVR-nr AC Lundbæk A/S CVR-nr. 28 27 94 77 Årsrapport 1. januar - 31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. maj 2014. Claus Lundbæk Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Gelandia ApS ÅRSRAPPORT 2013

Gelandia ApS ÅRSRAPPORT 2013 Gelandia ApS Østerby 4 4990 Sakskøbing ÅRSRAPPORT 2013 CVR NR: 35385606 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2014 Dirigent Frej Revision, Statsautoriseret

Læs mere

Fakse & Fakse-Ladeplads Antenneforening Odinsvej 6, 4640 Faxe

Fakse & Fakse-Ladeplads Antenneforening Odinsvej 6, 4640 Faxe Fakse & Fakse-Ladeplads Antenneforening Odinsvej 6, 4640 Faxe CVR-nr. 17 90 69 33 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Mercandia Invest A/S CVR-nr

Mercandia Invest A/S CVR-nr Mercandia Invest A/S CVR-nr. 21 58 97 13 Årsrapport 1. oktober 2012-30. september 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. februar 2014. Christian Bendik

Læs mere

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR.

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR. Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 R INVEST APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

Bridgewalk Invest ApS

Bridgewalk Invest ApS Fagerlien 11 7000 Fredericia CVR-nr. 37117668 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 1. maj 2018 Tommy Lyndegaard Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

NIELS JEPPESEN HADERSLEV APS FJORDAGERVEJ 21, 6100 HADERSLEV 1. JANUAR DECEMBER 2016

NIELS JEPPESEN HADERSLEV APS FJORDAGERVEJ 21, 6100 HADERSLEV 1. JANUAR DECEMBER 2016 Tlf.: 74 52 41 41 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab haderslev@bdo.dk Nordhavnsvej 12, 1. sal, Box 391 www.bdo.dk DK-6100 Haderslev CVR-nr. 20 22 26 7020222670 NIELS JEPPESEN HADERSLEV APS FJORDAGERVEJ

Læs mere

Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr Årsrapport 2013/14. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den

Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr Årsrapport 2013/14. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER. LEDELSESpATEGNING. DEN UAFHÆNGIGE REVISORS pategning pa ARSREGNSKABET BILAGSKONTROLLANTERS ERKLÆRING

INDHOLDSFORTEGNELSE VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER. LEDELSESpATEGNING. DEN UAFHÆNGIGE REVISORS pategning pa ARSREGNSKABET BILAGSKONTROLLANTERS ERKLÆRING INDHOLDSFORTEGNELSE VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER LEDELSESpATEGNING DEN UAFHÆNGIGE REVISORS pategning pa ARSREGNSKABET BILAGSKONTROLLANTERS ERKLÆRING ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS RESULTATOPGØRELSE FOR PERIODEN 1/1-31/122014

Læs mere

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012 Kærlodden 37 2760 Måløv CVR-nr. 31767237 Årsrapport for 2012 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21. maj 2013 Anne Lise Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Jan Hammer Holding ApS. Årsrapport for 2012

Jan Hammer Holding ApS. Årsrapport for 2012 Jan Hammer Holding ApS Hagelskærvej 9, 7400 Herning CVR-nr. 26 60 09 44 Årsrapport for 2012 11. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

ZZYZX ApS. Alhambravej Frederiksberg C. Årsrapport 1. januar december 2015

ZZYZX ApS. Alhambravej Frederiksberg C. Årsrapport 1. januar december 2015 ZZYZX ApS Alhambravej 10 1826 Frederiksberg C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2016 Peter Holmberg Dirigent

Læs mere

Dragstrupvej 50 I ApS

Dragstrupvej 50 I ApS Dragstrupvej 50 I ApS CVR-nr. 34 09 37 41 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2014 (4. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/01

Læs mere

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014 Mølleåparken 57, 2 f 2800 Kongens Lyngby CVR-nr. 31744229 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. januar 2015 Martin Vesterskov

Læs mere

Molmera Holding ApS. Æblehaven 4, 7000 Fredericia. Årsrapport for

Molmera Holding ApS. Æblehaven 4, 7000 Fredericia. Årsrapport for Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Molmera Holding ApS Æblehaven 4, 7000 Fredericia Årsrapport for 2018 CVR-nr. 31 63 47 92 Årsrapporten

Læs mere

Søndervang Hobro Holding ApS Kirkegaardsvej 11, 9500 Hobro CVR-nr

Søndervang Hobro Holding ApS Kirkegaardsvej 11, 9500 Hobro CVR-nr Kirkegaardsvej 11, 9500 Hobro CVR-nr. 34 04 79 52 Årsrapport for regnskabsåret 01.05.15-30.04.16 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 08.07.16 Morten Nymann Pedersen Dirigent

Læs mere

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 Holdingselsk Grangaard A 7300 Jelling 35875379 HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/2 2015 APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads 38 2100 København Ø Telefon 70 70 77 60 www.kpmg.dk CVR-nr. 25 57 81 98 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

Intellego ApS. Årsrapport for 2017

Intellego ApS. Årsrapport for 2017 Intellego ApS Njalsgade 76, 2300 København S Årsrapport for 2017 (regnskabsår 11/5-31/12) CVR-nr. 38 63 58 75 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/5 2018

Læs mere

Ejd.selskabet Erikstrup A/S Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg CVR-nr

Ejd.selskabet Erikstrup A/S Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg CVR-nr Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg CVR-nr. 15 91 09 33 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 30.05.18 Laurits Toft Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Johannes Andersen og Søn A/S Vognmandsforretning

Johannes Andersen og Søn A/S Vognmandsforretning Johannes Andersen og Søn A/S Vognmandsforretning CVR-nr. 15 12 44 07 Årsrapport for 2013/14 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 24. februar 2015 Som dirigent:... Jens Chr. Andersen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Entreprenør Casa Concept ApS CVR-nr

Entreprenør Casa Concept ApS CVR-nr CVR-nr. 30 56 74 20 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 26.05.13 Ole Arndt Sørensen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af

Læs mere

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr. 29147116

Læs mere

CETONIA TRADING APS 2012/13

CETONIA TRADING APS 2012/13 Tlf: 87 25 58 00 viborg@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Tingvej 11, 1. sal DK-8800 Viborg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 CETONIA TRADING APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012/13 Årsrapporten

Læs mere

REVI-FINANS ApS. Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup. Årsrapport 1. juli juni 2017

REVI-FINANS ApS. Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup. Årsrapport 1. juli juni 2017 REVI-FINANS ApS Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2017 Hans-Georg Christensen

Læs mere

Huset Ravn A/S. Storedamvej 20, Ferup, 6640 Lunderskov. Årsrapport for. 1. januar december 2015

Huset Ravn A/S. Storedamvej 20, Ferup, 6640 Lunderskov. Årsrapport for. 1. januar december 2015 Jupitervej 4 DK-6000 Kolding Tlf. 76 30 18 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Huset Ravn A/S Storedamvej 20, Ferup, 6640 Lunderskov Årsrapport for 1. januar - 31. december 2015 CVR-nr.

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 M. Sørensen Holding ApS Dyrehavevej 24 2930 Klampenborg CVR nr. 28866992 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og

Læs mere

CNR Holding ApS. Årsrapport 1. oktober marts 2017

CNR Holding ApS. Årsrapport 1. oktober marts 2017 Ringager 28 2605 Brøndby CVR-nr. 37222682 Årsrapport 1. oktober 2015-31. marts 2017 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. juli 2017 Christian

Læs mere

Revidata. Jens Koch-Nielsen - Kenny Mencke - Michel Mandrup Anne Haarløv - Minna Jensen Registrerede revisorer

Revidata. Jens Koch-Nielsen - Kenny Mencke - Michel Mandrup Anne Haarløv - Minna Jensen Registrerede revisorer Revidata Jens Koch-Nielsen - Kenny Mencke - Michel Mandrup Anne Haarløv - Minna Jensen Registrerede revisorer Erhvervsstyrelsen A. Saaby-Jensen & Søn ApS Olufsvej 6 B 2100 København Ø Årsrapport 1/1-31/12

Læs mere

Byg & Bolig Kvanløse ApS Ringstedvej 178, Kvanløse 4300 Holbæk

Byg & Bolig Kvanløse ApS Ringstedvej 178, Kvanløse 4300 Holbæk ES ÅRSRAPPORT 2014 Byg & Bolig Kvanløse ApS Ringstedvej 178, Kvanløse 4300 Holbæk CVR nr. 27394671 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

Ludvig Christensen Holding ApS CVR-nr

Ludvig Christensen Holding ApS CVR-nr Ludvig Christensen Holding ApS CVR-nr. 31 75 45 77 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015. Ludvig Dalsgaard Christensen dirigent

Læs mere

FLOWPAD A/S CVR-nr

FLOWPAD A/S CVR-nr CVR-nr. 35 51 78 47 Årsrapport for regnskabsåret 17.10.13-31.12.14 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 21.05.15 Per Knudsen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Randers Int. Hestetransport ApS CVR-nr

Randers Int. Hestetransport ApS CVR-nr Randers Int. Hestetransport ApS CVR-nr. 27 42 99 04 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. februar 2014. Peter Brodersen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

DANSKE AUKTIONER APS STRANDVEJEN 18, 6000 KOLDING 2015/16

DANSKE AUKTIONER APS STRANDVEJEN 18, 6000 KOLDING 2015/16 Tlf.: 76 35 56 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab kolding@bdo.dk Birkemose Allé 39 www.bdo.dk DK-6000 Kolding CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DANSKE AUKTIONER APS STRANDVEJEN 18, 6000 KOLDING ÅRSRAPPORT

Læs mere

REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS

REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS Unsbjergvej 20 5220 Odense SØ Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2017 Reza Rejaye

Læs mere

Westfall Holding ApS Travemündegade 1, 5. th Nordhavn CVR-nr Årsrapport

Westfall Holding ApS Travemündegade 1, 5. th Nordhavn CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Westfall Holding ApS Travemündegade 1, 5. th.

Læs mere

Cam-Tech A/S ÅRSRAPPORT 2015

Cam-Tech A/S ÅRSRAPPORT 2015 Cam-Tech A/S Fabriksvangen 7 3550 Slangerup ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR: 14251545 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 24.05.16 Dirigent Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 PHINI Invest ApS Mådevej 15 6700 Esbjerg CVR nr. 32833543 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og godkendt på den

Læs mere

J Jensen, Vejle ApS. c/o Jacob Jensen, Hallinsgade 22, 2100 København Ø. Årsrapport for 2011/12. CVR-nr

J Jensen, Vejle ApS. c/o Jacob Jensen, Hallinsgade 22, 2100 København Ø. Årsrapport for 2011/12. CVR-nr Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 J Jensen, Vejle ApS c/o Jacob Jensen, Hallinsgade 22, 2100 København Ø Årsrapport for 2011/12 CVR-nr.

Læs mere

Hovedstadens VVS og Kloak A/S CVR-nr

Hovedstadens VVS og Kloak A/S CVR-nr CVR-nr. 13 62 85 48 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 11.06.13 Torben Ljungberg Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

BB Holding Hurup ApS CVR-nr

BB Holding Hurup ApS CVR-nr BB Holding Hurup ApS CVR-nr. 28 32 93 26 Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. november 2013. Bent Søgaard Dirigent

Læs mere

Frandsens Invest ApS Lindevej Esbjerg V CVR-nr Årsrapport

Frandsens Invest ApS Lindevej Esbjerg V CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Frandsens Invest ApS Lindevej 8 6710 Esbjerg

Læs mere

FJORDHUSE I/S FJORDVÆNGET 4, 9370 HALS 29. APRIL JUNI 2016

FJORDHUSE I/S FJORDVÆNGET 4, 9370 HALS 29. APRIL JUNI 2016 Tlf.: 96 34 73 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aalborg@bdo.dk Visionsvej 51 www.bdo.dk DK-9000 Aalborg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 FJORDHUSE I/S FJORDVÆNGET 4, 9370 HALS ÅRSRAPPORT Års 29.

Læs mere

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens GK AGIO ApS Stensballe Strandvej 195 8700 Horsens CVR-nr. 26 73 91 95 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/02 2017 Gert Kristiansen Dirigent

Læs mere

DANSKE SHARE INVEST III ApS

DANSKE SHARE INVEST III ApS DANSKE SHARE INVEST III ApS Værkmestergade 25, 14 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/05/2016

Læs mere

Eggert Eggert ApS Klarinetvej Horsens CVR-nr Årsrapport

Eggert Eggert ApS Klarinetvej Horsens CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Eggert Eggert ApS Klarinetvej 10 8700 Horsens CVR-nr.

Læs mere

CR Bolig & Udvikling ApS Albanigade 44, Odense C CVR-nr Årsrapport

CR Bolig & Udvikling ApS Albanigade 44, Odense C CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk CR Bolig & Udvikling ApS Albanigade 44,

Læs mere

MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr

MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk:RevisorGruppen Danmark MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr. 34 72 32 73 Årsrapport 12. oktober - 31. december 2012 Årsrapporten

Læs mere

REVISIONSFIRMAET HANNE OG ERLING LUND ApS

REVISIONSFIRMAET HANNE OG ERLING LUND ApS REVISIONSFIRMAET HANNE OG ERLING LUND ApS Vestergade 23 7323 Give Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/07/2018

Læs mere

EJENDOMMENE MOSETOFTEN 6-8, HEDENSTED ApS

EJENDOMMENE MOSETOFTEN 6-8, HEDENSTED ApS EJENDOMMENE MOSETOFTEN 6-8, HEDENSTED ApS Gretbjergvej 30 8722 Hedensted Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2018

Læs mere

Martin Villekjær Krogh Holding ApS CVR-nr

Martin Villekjær Krogh Holding ApS CVR-nr CVR-nr. 29 80 16 73 Årsrapport for 2013 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 13.05.14 Martin Villekjær Krogh Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem

Læs mere

Speciallæge Aarslev Holding ApS

Speciallæge Aarslev Holding ApS Speciallæge Aarslev Holding ApS Børglumvej 68, 7400 Herning CVR-nr. 34 90 19 96 Årsrapport for 2012 1. regnskabsår Opstillet uden revision eller review Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt

Læs mere

Vagn Hansen Holding A/S CVR-nr

Vagn Hansen Holding A/S CVR-nr CVR-nr. 11 73 13 41 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 01.03.13 Vagn Hansen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International

Læs mere

MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR. CVR nr Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 29.

MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR. CVR nr Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 29. MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR ÅRSRAPPORT 2014/15 A.A. Rustfri Kleinsmedie Holding ApS Klintegårdsvej 28 4736 Karrebæksminde CVR nr. 32783775 Indsender: Registreret revisor FSR &

Læs mere

BELT ApS CVR-nr Årsrapport 2013

BELT ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk BELT ApS CVR-nr. 30357892 Årsrapport

Læs mere

REVISIONVEST STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

REVISIONVEST STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB REVISIONVEST STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Niels Juels Vej 108 9900 Frederikshavn Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

SYVSTEN KRO INVEST ApS

SYVSTEN KRO INVEST ApS SYVSTEN KRO INVEST ApS Ålborgvej 439, st tv 9352 Dybvad Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2018 Liselotte

Læs mere

BRØNDBYVESTERVEJ 18 APS C/O ACCEPTOR APS, ENGMOSEVEJ 4, 2920 CHARLOTTENLUND 4. DECEMBER DECEMBER 2018

BRØNDBYVESTERVEJ 18 APS C/O ACCEPTOR APS, ENGMOSEVEJ 4, 2920 CHARLOTTENLUND 4. DECEMBER DECEMBER 2018 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 BRØNDBYVESTERVEJ 18 APS C/O ACCEPTOR APS, ENGMOSEVEJ

Læs mere

Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund

Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund CVR-nr. 35 47 53 03 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Pleje Plus ApS CVR-nr Tværgade Nykøbing F. Årsrapport 2014/15

Pleje Plus ApS CVR-nr Tværgade Nykøbing F. Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Herningvej 34 4800 Nykøbing F Telefon 54 84 88 00 Telefax 54 84 88 11 www.deloitte.dk Pleje Plus ApS CVR-nr. 34354022 Tværgade 14 4800

Læs mere

T.T. Tømrerfirma ApS CVR-nr

T.T. Tømrerfirma ApS CVR-nr CVR-nr. 32 29 52 07 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 07.06.13 Theis Hallden Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International

Læs mere

FLØE EJENDOMME ApS. Årsrapport 1. maj april Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

FLØE EJENDOMME ApS. Årsrapport 1. maj april Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den FLØE EJENDOMME ApS Årsrapport 1. maj 2011-30. april 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/10/2012 Peter Fløe Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3. Selskabsoplysninger Selskabsoplysninger 5

Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3. Selskabsoplysninger Selskabsoplysninger 5 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Selskabsoplysninger Selskabsoplysninger 5 Årsregnskab Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse

Læs mere

LJ DUBAI INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 31. maj 2012.

LJ DUBAI INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 31. maj 2012. Tlf: 96 34 73 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aalborg@bdo.dk Sofiendalsvej 11, Box 7030 www.bdo.dk DK-9200 Aalborg SV CVR-nr. 20 22 26 7020222670 LJ DUBAI INVEST APS ÅRSRAPPORT Årsrapport

Læs mere