Køge Kommune. Vejledning om egenkapital (Taxikørsel i Køge Kommune)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Køge Kommune. Vejledning om egenkapital (Taxikørsel i Køge Kommune)"

Transkript

1 Køge Kommune Vejledning om egenkapital (Taxikørsel i Køge Kommune) September 2005

2 2 Vejledning om dokumentation for egenkapital. Generelt I henhold til 3, stk. 1, i Trafikministeriets bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. skal en ansøger ved ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig personbefordring (taxikørsel, herunder limousinekørsel og sygetransport) dokumentere at have egne kontante midler eller andre værdier på i alt mindst kr. Ved ansøgning om yderligere tilladelser forhøjes beløbet med kr. for hver ekstra tilladelse. I medfør af bekendtgørelsens 3, stk. 2, kan der i stedet stilles en sikkerhed med et nærmere af Køge Kommune fastsat beløb og indhold af et forsikringsselskab eller pengeinstitut, jf. nedenfor. Bestemmelserne finder også anvendelse ved ansøgninger om fornyelse af tilladelser til erhvervsmæssig personbefordring. Opfyldelse af egenkapitalkravet kan dokumenteres på følgende måde: Ved anvendelse af et selskabs seneste underskrevne årsrapport m.v. Ved erklæring afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor. Ved sikkerhedsstillelse. Når Køge Kommune skal vurdere, om en ansøger opfylder det anførte egenkapitalkrav, skelnes der mellem, om ansøgeren er en personlig virksomhed, et interessentskab eller et selskab. I det følgende gennemgås de måder, hvorpå "egenkapitalen" kan dokumenteres overfor Køge Kommune. Anvendelse af et selskabs seneste årsrapport m.v. For selskaber er det selskabets egenkapital, som fremgår af den seneste underskrevne årsrapport, og for nystiftede selskaber den egenkapital, der fremgår af den reviderede åbningsbalance, der lægges til grund. Erklæring afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor En person, der ansøger om at blive godkendt til at drive erhvervsmæssig personbefordring (taxikørsel, limousinekørsel og sygetransport), skal indsende en erklæring om opgørelse af virksomhedens egenkapital afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor. En personligt drevet virksomhed, som ansøger om yderligere tilladelser eller fornyelse af tilladelser, skal indsende en erklæring om opgørelse af virksomhedens egenkapital afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor. Den seneste årsrapport for virksomheden skal samtidig indsendes. Et interessentskab, der ansøger om godkendelse til at drive erhvervsmæssig persontransport (sygetransport), skal indsende en erklæring om opgørelse af egenkapitalen for samtlige interessenter afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor. Der findes en særskilt erklæring for interessentskaber. Et allerede etableret interessentskab, der søger om yderligere tilladelser eller fornyelse af tilladelser, skal indsende en erklæring om opgørelse af egenkapitalen for samtlige interessenter afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor. Interessentskabets seneste årsrapport skal samtidig indsendes.

3 3 Hvis et selskab anser egenkapitalen for at være højere end den, der fremgår af den seneste årsrapport, er der mulighed for at lade en statsautoriseret eller registreret revisor udarbejde en opgørelse og afgive en erklæring om egenkapitalens størrelse. En revisorerklæring om opfyldelse af egenkapitalkravet skal afgives på en særlig blanket, og opgørelsen af egenkapitalen skal udarbejdes i overensstemmelse med den særlige vejledning herom. Sikkerhedsstillelse Hvis en ansøger ikke har den fornødne egenkapital, kan der i stedet stilles en sikkerhed med et nærmere af Køge Kommune fastsat beløb og indhold af et forsikringsselskab eller pengeinstitut, jf. bekendtgørelsens 3, stk. 2. Sikkerheden skal stilles over for alle og enhver og må ikke være stilet til Køge Kommune. Størrelsen af sikkerhedsstillelsen eller garantien kan ikke udgøre mindre end kr. Såvel beløbets størrelse som gyldighedsperioden fastsættes af Køge Kommune, hvortil der skal rettes henvendelse inden udfærdigelsen.

4 4 Vejledning om garantistillelse Generelt Ved ansøgning om 1 tilladelse til erhvervsmæssig personbefordring (taxi-, limousine- og sygekørsel) skal ansøgeren dokumentere at have en egenkapital på mindst kr. Ved ansøgning om yderligere tilladelser forhøjes beløbet med kr. for hver ekstra tilladelse. Egenkapitalkravet kan opfyldes ved, at der stilles en garanti med et nærmere af Køge Kommune fastsat beløb og indhold af et forsikringsselskab eller pengeinstitut. Egenkapitalkravet skal til stadighed være opfyldt. Reglerne findes i 3, stk. 1 2, i bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. Garantien skal stilles over for alle og enhver og må ikke være stilet til Køge Kommune. Størrelsen af garantien skal udgøre mindst kr. Såvel beløbets størrelse som gyldighedsperioden skal fastsættes af Køge Kommune, hvortil der skal rettes henvendelse inden udfærdigelsen. Garantien skal udformes på en blanket som findes i denne vejledning. Ordlyden, der er fastsat af Køge Kommune, kan ikke fraviges. Garantien må ikke indeholde øvrige vilkår såsom regler om force majeure, almindelige forretningsbetingelser, regaranti el. lign. Den originale garanti skal opbevares af garantistiller, som sender en bekræftet kopi til Køge Kommune. Skift af garantistiller Hvis vognmanden i løbet af gyldighedsperioden skifter pengeinstitut og derved ændrer garantistiller, frigives den oprindelige garanti både for aktuelle og for fremtidige kreditorer, således at garantien helt ophører. Den nye garantistiller overtager alle forpligtelser, herunder også krav, der er anmeldt i den oprindelige garanti. Der henvises til punkt 4 i garantiteksten. Den nye garantistiller skal ved overtagelsen af garantiforpligtelsen straks underrette Køge Kommune herom. Køge Kommune frigiver den oprindelige garanti med virkning fra den dato, hvor Køge Kommune modtager den nye garanti. Ophør af virksomhed Hvis vognmanden helt eller delvist ophører med at drive virksomhed, og denne indsender de omhandlede tilladelser, frigiver Køge Kommune garantien helt eller delvist både overfor aktuelle kreditorer og fremtidige kreditorer med virkning 6 måneder efter den dato, hvor Køge Kommune har modtaget tilladelserne. Der henvises til punkt 6 i garantiteksten. Krav, der er gyldigt anmeldt inden fristens udløb, honoreres i overensstemmelse med garantiens regler herom. Det samme gælder, hvis virksomheden ændrer juridisk status, f.eks. fra personlig virksomhed til virksomhed i selskabsform. Egenkapitalen dokumenteres opfyldt på anden vis Hvis vognmanden inden gyldighedsperiodens udløb dokumenterer, at egenkapitalkravet er opfyldt på anden vis (der henvises til denne vejlednings afsnit om dokumentation for egenkapital) frigives ga-

5 5 rantien af Køge Kommune både for aktuelle kreditorer og for fremtidige kreditorer med virkning fra den dato, hvor Køge Kommune modtager dokumentation for opfyldelse af egenkapitalkravet. Der henvises til punkt 6 i garantiteksten. Krav, der er gyldigt anmeldt inden da, honoreres efter garantiens regler herom. Overgangsordning Der gælder en særlig overgangsordning i de tilfælde, hvor der er indgået en garanti i henhold til en tidligere gældende ordning, og det i løbet af garantiperioden dokumenteres, at det fastsatte krav om egenkapital er opfyldt på anden vis, ved skift af garantistiller eller ved ophør af virksomheden. Hvis garantistiller og vognmanden er enige om, at Køge Kommune skal frigive garantien, kan begge parter skrive under på en erklæring, hvorefter parterne er enige om, at garantien frigives i forhold til aktuelle og fremtidige kreditorer. Der henvises til erklæringen om frigivelse af garanti i denne vejledning. Køge Kommune frigiver garantien med virkning fra den dato, hvor Køge Kommune modtager den underskrevne erklæring. I tilfælde af ophør frigives garantien med virkning fra den dato, hvor den underskrevne erklæring og samtlige tilladelser er modtaget i Køge Kommune. Ikrafttrædelse: Garantiteksten i denne vejledning skal anvendes fra den 1. marts Ved forøgelse af antallet af tilladelser i en virksomhed, der har opfyldt egenkapitalkravet ved garantistillelse efter den tidligere garantitekst, kan garantibeløbet i denne garanti forhøjes. Det vil således fortsat være muligt at anvende den eksisterende garantitekst, selv om forøgelse af tilladelsesantallet og dermed garantibeløbet finder sted efter den 1.marts 2002, idet der er tale om en allerede indgået garantiaftale. I de tilfælde, hvor en vognmand, der har indgået en garantiaftale med en tidligere ordlyd, skifter pengeinstitut, skal garantiteksten i denne vejledning anvendes.

6 6 (Denne blanket skal anvendes) Køge Kommune Anmodning om frigivelse af garanti, der er stillet i henhold til Køge Kommunes vejledning af marts 2003 eller tidligere vejledninger.... (garantistiller) har den (dato)... stillet garanti nr.... på... kr., der udløber den (dato)... for: navn adresse ID-nummer (ordregiver) I henhold til garantiens punkt 5 kan garantien inden gyldighedsperiodens udløb helt eller delvist frigives af Køge Kommune i relation til fremtidige kreditorer efter skriftlig anmodning fra garantistiller, hvis ordregiveren helt eller delvis ophører med at drive vognmandsvirksomhed, og samtlige omhandlede tilladelser er afleveret til Køge Kommune, eller hvis det fastsatte krav om egenkapital dokumenteres opfyldt på anden vis. Ordregiver og garantistiller er enige om at fravige garantitekstens punkt 5, således at garantien af Køge Kommune kan frigives i relation til aktuelle og fremtidige kreditorer. I de tilfælde, hvor der er indgået garanti uden bestemmelser om frigivelse, har det hidtil været Køge Kommunes praksis inden gyldighedsperiodens udløb helt eller delvist at frigive garantien i relation til fremtidige kreditorer, hvis ordregiveren helt eller delvis ophører med at drive vognmandsvirksomhed, og samtlige omhandlede tilladelser er afleveret til Køge Kommune, eller hvis det fastsatte krav om egenkapital dokumenteres opfyldt på anden vis. Ordregiver og garantistiller er enige om at anmode Køge Kommune om at frigive denne garanti i relation til aktuelle og fremtidige kreditorer. Underskrift Garantistiller Ordregiver Garantistillers stempel: Dato

7 7 (Denne blanket skal anvendes) Køge Kommune Garanti Nærværende garanti er stillet i henhold til 3 i bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. Garanti nr.: 1. På foranledning af og for regning for navn adresse ID-nummer (herefter kaldet ordregiver) påtager garantistiller sig herved garanti over for alle og enhver indtil et beløb på DKK..., skriver danske kroner.../ Garantien skal over for alle og enhver tjene til sikkerhed for opfyldelsen af forpligtelser, som ordregiver i forbindelse med sin virksomhed har pådraget sig inden for den periode, hvor virksomheden har været indehaver af gyldige tilladelser. 3. Garantien er gyldig til den... (gyldighedsperioden), hvilken dato er fastsat som 6 måneder efter sidste gyldighedsdato for de af Køge Kommune til virksomheden udstedte tilladelser, medmindre den forinden er frigivet af Køge Kommune, jf. pkt. 4 og 6 nedenfor. Krav, som ønskes gjort gældende i henhold til garantien, skal anmeldes inden udløbet af garantiens gyldighedsperiode. 4. I tilfælde af skift af garantistiller tjener den nye garantistillelse til sikkerhed for opfyldelse af forpligtelser, som ordregiver i forbindelse med sin virksomhed har pådraget sig inden for den periode, hvor virksomheden har været indehaver af gyldig tilladelse. Dette gælder uanset om forpligtelsen er pådraget før stiftelsen af den nye garantistillelse. Krav, der er anmeldt i henhold til den oprindelige garanti, overgår til den ny garanti ved Køge Kommunes frigivelse af den oprindelige garanti. Der kan ikke ske udbetaling for samme krav i både den oprindelige og den nye garantistillelse. Den ny garantistiller skal ved overtagelse af garantiforpligtelsen straks underrette Køge Kommune herom. Den oprindelige garantistiller frigives først ved Køge Kommunes meddelelse herom. 5. I forbindelse med fornyelse af ordregivers tilladelser ved disses udløb vil garantien kunne forlænges for en ny gyldighedsperiode. I så fald er krav, som er opstået forud for fornyelsen af tilladelsernes gyldighedsdato, fortsat omfattet af garantien. Garantien skal ved forlængelse have en påtegning af følgende ordlyd: "Nærværende garanti, der overfor alle og enhver dækker indtil et beløb på DKK (xxx) skriver (xxx) danske kroner, forlænges (xxx) (ny gyldighedsperiode, der fastsættes som angivet under pkt. 3). Der indsendes en bekræftet kopi af den forlængede garanti til Køge Kommune, jf. pkt. 19 nedenfor. 6. Garantien kan inden gyldighedsperiodens udløb helt eller delvist frigives af Køge Kommune efter skriftlig anmodning fra garantistiller eller ordregiver, hvis ordregiver helt eller delvist ophører med at drive virksomhed, og samtlige omhandlede tilladelser er afleveret til Køge Kommune. Garantien udløber i disse tilfælde 6 måneder efter den dato, hvor Køge Kommune har modtaget de omhandlede vognmandstilladelser.

8 8 Hvis det fastsatte krav om egenkapital helt eller delvist dokumenteres opfyldt på anden vis (der henvises til Køge Kommunes vejledning om opgørelse af egenkapital), kan garantien helt eller delvis frigives af Køge Kommune. I disse tilfælde frigives garantien helt eller delvist ved Køge Kommunes modtagelse af dokumentation for egenkapital. 7. Garantien er uopsigelig for garantistiller i gyldighedsperioden. 8. Krav under garantien anmeldes skriftligt over for garantistiller. Garantistiller kan ikke selv søge sig fyldestgjort i garantibeløbet for krav under garantien mod ordregiver i forbindelse med sit engagement med denne. Garantistiller kan dog, Hvis garantibeløbet indgår i en betalingsstandsning, konkurs, akkordforhandling, gældssanering, tvangsopløsning eller dødsbobehandling ved bobestyrer, jf. pkt. 14, 15 og 17 anmelde og opnå fyldestgørelse for andre eventuelle krav jf. pkt. 2, der ikke hidrører fra udbetaling af garantibeløbet, på lige fod med andre kreditorer. Er den oprindelige garanti blevet frigivet, og en ny garantistiller indtrådt, jf. pkt. 4, kan den oprindelige garantistiller gøre krav gældende i henhold til den ny garanti på lige fod med de øvrige kreditorer. Dette gælder dog ikke krav, som måtte være udbetalt i henhold til den oprindelige garanti. 9. Udbetaling under garantien sker til en kreditor, hvis krav er gyldigt anmeldt, og som har dokumenteret, at kravet er stiftet i forbindelse med ordregivers virksomhed, når ordregiver skriftligt over for garantistiller har godkendt udbetaling. Hvis ordregiver ikke samtykker i udbetaling, kan udbetaling kun ske, når eksekutionsfristen uden påanke er udløbet i henhold til dom eller kendelse, herunder kendelse truffet i henhold til 20, stk. 2 i lov om arbejdsretten, eller når forfaldstid er indtrådt i henhold til retsforlig eller forlig indgået for en faglig eller anden voldgiftsret, eller i henhold til udenretligt indgået forlig, som i henhold til retsplejelovens 478, stk. 4, kan danne grundlag for fuldbyrdelse, samt til dækning af krav, som i lovgivningen er tillagt udpantningsret, jf. retsplejelovens 478, stk. 2. Er betingelserne for udbetaling opfyldt samtidigt for flere krav, dvs. krav der er anmeldt indenfor samme bankdag, sker udbetaling forholdsmæssigt i forhold til kravenes størrelse, hvis (rest)garantiens dækningssum ikke fuldt ud kan rumme kravene. 10. Hvis garantistiller i garantiens gyldighedsperiode har modtaget anmeldelse af krav dokumenteret i form af kopi af indleveret stævning eller klageskrift, fremsendt med anbefalet brev, hvoraf fremgår, at rets- eller voldgiftssag om et krav omfattet af garantien er påbegyndt, vil garantien fortsat dække sådanne krav, også efter at garantiens gyldighedsperiode er udløbet. Udbetaling sker under de i pkt. 9 angivne betingelser. 11. Garantiens dækningsbeløb nedskrives uden særlig meddelelse herom i takt med stedfundne udbetalinger. Nedskrivningen af garantien sker med virkning over for enhver aktuel eller fremtidig kreditor. 12. Garantistiller skal underrette Køge Kommune om eventuelle udbetalinger på baggrund af garantien. Hvis garantiens beløb - efter en udbetaling - opskrives til det oprindelig garantibeløb, skal Køge Kommune ligeledes have underretning om denne opskrivning. 13. Hvis der vedrørende ordregiver til skifteretten indgives anmeldelse om betalingsstandsning, eller begæring om konkurs, akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning, kan udbetaling under garantien ikke ske, før der er truffet beslutning om anmeldelsen eller begæringen, jf. pkt. 14, 15 og Fører betalingsstandsningen eller begæringen om akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning til en akkord, indgår garantibeløbet ved vurdering af akkorddividendens størrelse og kan udbetales til fordeling mellem de berettigede kreditorer som et led i akkorden.

9 9 15. Fører betalingsstandsningen eller begæringen om konkurs eller akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning til afsigelse af konkursdekret eller anden form for tvangsopløsning eller ved gældssanering til afsigelse af kendelse fra skifteretten, træffer bobestyreren, ved gældssanering skifteretten, beslutning om frigivelse af garantien overfor garantistiller, når boet og kreditorerne har fået dækning for eventuelle krav i henhold til garantien. 16. Trækkes anmeldelsen af betalingsstandsningen eller begæringen om konkurs eller akkordforhandling eller gældssanering eller tvangsopløsning tilbage, kan udbetaling fortsat ske under de i pkt. 9 angivne betingelser. 17. I et dødsbo, der behandles efter reglerne om behandling ved bobestyrer, finder pkt. 13 og pkt. 15 anvendelse, således at udbetaling under garantien ikke kan finde sted efter dødsfaldets indtræden, og således at bobestyreren træffer beslutning om frigivelse af garantien overfor garantistiller, når boet og kreditorerne har fået dækning for eventuelle krav i henhold til garantien. 18. Eventuelle udbetalinger under garantien kan omstødes efter konkurslovens regler om betalinger foretaget af skyldneren selv. 19. Den originale garanti opbevares af garantistiller, som sender en bekræftet kopi heraf til Køge Kommune. 20. Eventuelle tvister vedrørende denne garanti skal afgøres efter dansk ret og ved en dansk domstol.

10 10 Vejledning vedrørende opgørelse af egenkapital ved afgivelse af revisorerklæring. Indledningsvis henvises til Køge Kommunes vejledning om opgørelse af egenkapital i henhold til bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. Hvis en ansøger ønsker at dokumentere, at taxilovens egenkapitalkrav er opfyldt ved en erklæring afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor, skal erklæringen afgives på en særlig blanket, som er vedhæftet. Vedrører erklæringen et selskab, skal erklæringen afgives af selskabets revisor. Den i denne vejledning fortrykte blanket skal anvendes. Revisoren skal opgøre egenkapitalen i henhold til de retningslinjer, der er indeholdt i denne vejledning. Generelt Opgørelsen skal følge principperne, som er udtrykt i årsregnskabsloven og god regnskabsskik i øvrigt med de præciseringer, som specielt vedrører taxi-, limousine- og sygekørselsvirksomhed, og som fremgår af denne vejledning. For personligt drevne virksomheder kan der ske tilpasninger som følge af forholdene. Opgørelsen skal ske ud fra driftsøkonomiske principper samt forudsætningen om, at der er tale om en igangværende virksomhed (going-concern). For en personligt ejet virksomhed skal samtlige ansøgerens aktiver og passiver indgå, idet opgørelsen skal omfatte såvel virksomhedens som ansøgerens personlige aktiver og passiver. Eventuel ægtefælles formue kan indgå i det omfang, formuen hæfter for virksomhedens gæld. Ved interessentskaber skal såvel interessentskabets som de enkelte interessenters aktiver og passiver indgå i opgørelsen. Opgørelsen kan udarbejdes i tilslutning til virksomhedens årsrapport. Koncerner Hvis det ansøgende selskab er moderselskab i en koncern, skal dattervirksomhedens regnskaber ved opgørelsen udarbejdes efter de samme regnskabsprincipper som det ansøgende selskab. Dattervirksomhedernes regnskaber skal indarbejdes i moderselskabets regnskab efter indre værdis metode. Hvis det ansøgende selskab er et datterselskab, skal hæftelsen over for moderselskabet indgå i opgørelsen. Det er alene datterselskabet, der skal opfylde egenkapitalkravet. Hvis det ansøgende selskab hæfter for gæld i andre selskaber i form af kaution, stillet sikkerhed eller lignende, skal gælden medtages ved opgørelse af det ansøgende selskabs balance. Dette skal alene ske i det omfang, disse andre selskaber måtte have negativ egenkapital. Fælles for aktiver/passiver. Der skal ved værdiansættelse af aktiver og gæld ske periodisering af indtægter og udgifter indtil opgørelsesdagen. Poster i udenlandsk valuta skal værdiansættes til officiel valutakurs pr. opgørelsesdagen, alternativt til terminskurs (ved kurssikring).

11 11 Værdiansættelse af udvalgte aktiver Driftsmateriel 1.1. Værdien af virksomhedens køretøjer skal opgøres for hver hovedgruppe for sig. Ved hovedgrupper af køretøjer forstås f.eks. personbiler, busser, taxier Ved opgørelsen af et køretøjs værdi tages udgangspunkt i køretøjets anskaffelsesværdi, det vil sige den pris, der er betalt for at få køretøjet leveret inkl. opbygning i fuldregistreret og køreklar stand Køretøjets værdi skal afskrives systematisk på en sådan måde, at køretøjets værdi afskrives over den forventede brugstid, jfr. årsregnskabslovens principper Er køretøjets indbytningsværdi (det vil sige den værdi, materiellet opgøres til ved indbytning med nyt materiel) lavere end den værdi, det er udregnet til, jfr. pkt , skal køretøjet nedskrives til denne lavere værdi Køretøjer, hvis værdi er væsentligt højere end anskaffelsesværdien eller det beløb, hvortil det er nedskrevet, jfr. pkt , kan opskrives til denne højere værdi, Hvis værdiforøgelsen må antages at være af varig karakter. En opskrivning kræver en begrundelse eller en vurdering af køretøjerne fra kompetent side Værdien af andet til virksomheden hørende driftsmateriel afskrives over den reelle forventede brugstid i overensstemmelse med årsregnskabslovens principper. Fast ejendom Værdiansættes til anskaffelsessum med fradrag af afskrivninger beregnet over ejendommens forventede brugstid. Fast ejendom kan dog værdiansættes til den offentlige ejendomsvurdering. Værdipapirer Værdiansættelsen af værdipapirer skal tage udgangspunkt i anskaffelses- eller kostpris efter principperne i årsregnskabslovens 31. Investeringsfonde Investeringsfondsindestående kan medtages som likvide midler. Investeringsfondshenlæggelsen skal indgå i egenkapitalen og medtages ved beregningen af udskudt skat. Goodwill Værdiansættelsen skal ske inden for rammerne af årsregnskabsloven. Afskrivningsperioden kan dog maksimalt udgøre 5 år. Kun købt goodwill kan indgå i opgørelsen. Debitorer og andre tilgodehavender Ved værdiansættelsen skal der ske nedskrivning for eventuelle uerholdelige tilgodehavender. Gæld Hensættelser i henhold til årsregnskabsloven betragtes i relation til nærværende formueopgørelse som gæld. Værdiansættelse af udvalgte gældsposter Såvel skyldig skat (ikke pålignet) som udskudt skat opgøres som gæld. Skyldig skat For en personligt ejet virksomhed skal skyldig skat afsættes med ansøgerens aktuelle skatteprocent. Udskudt skat Afsættes med aktuelle skatteprocenter.

12 12 Alternativt kan udskudt skat for personligt ejede virksomheder afsættes med 60%. Følgende poster indgår ved beregning af udskudt skat: 1) Forskelsværdier - driftsmidler. 2) Investeringsfondshenlæggelser. 3) Varelagernedskrivning. 4) Genvundne afskrivninger på bygning. 5) Eventuel avance ved salg af ejendomme m.v. 6) Forskudsafskrivninger. 7) "Opsparet overskud" i henhold til virksomhedsskatteloven med fradrag af a/c betalt i virksomhedsskat. 8) Hensættelse til debitortab. 9) Andet relevant. Ved beregning af udskudt skat kan der ske modregning i skattemæssige underskud fra såvel indeværende år som underskud overført fra tidligere år. Prioritetsgæld Prioritetsgæld medtages til den nominelle gæld. Terminskontrakter: Såvel realiserede som urealiserede tab og gevinster på valutaterminskontrakter og andre finansielle kontrakter skal være medtaget i opgørelsen af ansøgerens egenkapital. Leasingforpligtelser Finansiel: Ved finansiel leasing kan leasede aktiver behandles som købte aktiver. Hvis dette er tilfældet, skal de leasede aktiver afskrives med den samme afskrivningsprocent som de tilsvarende købte aktiver. Skyldige leasingydelser skal passiveres. Eventuelle fortjenester på sale/leasing back arrangementer skal tilbageføres. Operationel: Leasingforpligtelser kan medtages med de samlede ydelser, som endnu ikke er betalt.

13 13 (Denne blanket skal anvendes) Køge Kommune Revisorerklæring for personlig drevne virksomheder om opgørelse af egenkapital i henhold til bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. Undertegnede statsautoriserede/registrerede revisor erklærer at have gennemgået den af navn (vognmanden) adresse CVR-nummer personnummer identifikationsnummer (ID-nr.) (virksomhedens identifikationsnummer i Køge Kommune) udarbejdede opgørelse af egenkapital. Det udførte arbejde Der er ikke foretaget revision. Omfanget af det udførte arbejde er således mindre end ved revision og giver således mindre sikkerhed for, at eventuelle fejl og mangler i opgørelsen opdages, end tilfældet er ved revision. Arbejdet er tilrettelagt og udført i overensstemmelse med god revisorskik med henblik på at opnå grundlag for afgivelse af erklæring om virksomhedens opgørelse af egenkapitalen. Gennemgangen har omfattet en sammenholdelse af opgørelsen af egenkapitalen med den ikkereviderede årsrapport for virksomheden pr. (dato), den ikkereviderede samlede formueopgørelse for ansøgeren (eventuelt ægtefælles formue i det omfang, formuen hæfter for virksomhedens gæld) pr. (dato), forespørgsler til ansøger samt analyser af udvalgte poster og sammenhænge, herunder af de reguleringer, der er foretaget med henblik på at opfylde kravene til egenkapitalopgørelsen efter Køge Kommunes vejledning. Hvis gennemgangen giver anledning til forbehold, skal det anføres: Forbehold Hvis gennemgangen giver anledning til supplerende oplysninger, skal det anføres: Supplerende oplysninger

14 14 Konklusion På grundlag af gennemgangen af opgørelsen og de til grund liggende dokumenter er det opfattelsen, at egenkapitalen er opgjort i overensstemmelse med lovgivningen, god regnskabsskik og Køge Kommunes vejledning herom, og at opgørelsen ikke indeholder væsentlige fejl og mangler. Der erklæres hermed, at egenkapitalen udgør mindst kr. Erklæringen afgives under ansvar efter straffelovens 163., den (sted) (dato) Underskrift med stillingsbetegnelse Stempel og navn skrevet med blokbogstaver

15 15 (Denne blanket skal anvendes) Køge Kommune Revisorerklæring for virksomheder drevet i selskabsform om opgørelse af egenkapital i henhold til bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. Undertegnede statsautoriserede/registrerede revisor erklærer at have gennemgået den af navn (selskabet) adresse CVR-nummer (selskabets registreringsnr. i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen) identifikationsnummer (ID-nr.) (virksomhedens identifikationsnummer i Køge Kommune) udarbejdede opgørelse over selskabets egenkapital. Det udførte arbejde Der er ikke foretaget revision. Omfanget af dette arbejde er mindre end ved revision og giver således mindre sikkerhed for, at eventuelle fejl og mangler i opgørelsen opdages, end tilfældet er ved revision. Arbejdet er tilrettelagt og udført i overensstemmelse med god revisorskik med henblik på at opnå grundlag for afgivelse af erklæring om selskabets opgørelse af egenkapitalen. Gennemgangen har omfattet en sammenholdelse af opgørelsen af egenkapitalen med det ikkereviderede perioderegnskab for selskabet pr. (dato), forespørgsler til ledelsen samt analyser af udvalgte poster og sammenhænge, herunder af de reguleringer, der er foretaget med henblik på at opfylde kravene til egenkapitalopgørelsen efter Køge Kommunes vejledning. Hvis gennemgangen giver anledning til forbehold, skal det anføres: Forbehold Hvis gennemgangen giver anledning til supplerende oplysninger, skal det anføres: Supplerende oplysninger

16 16 Konklusion På grundlag af gennemgangen af selskabets opgørelse er det opfattelsen, at egenkapitalen er opgjort i overensstemmelse med lovgivningen, god regnskabsskik og Køge Kommunes vejledning herom, og at opgørelsen ikke indeholder væsentlige fejl og mangler. Der erklæres hermed, at egenkapitalen udgør mindst kr. Samtidig erklæres det, at undertegnede er selskabets revisor. Erklæringen afgives under ansvar efter straffelovens 163., den (sted) (dato) Underskrift med stillingsbetegnelse Stempel og navn skrevet med blokbogstaver

17 17 (Denne blanket skal anvendes) Køge Kommune Revisorerklæring for interessentskaber om opgørelse af egenkapital i henhold til bekendtgørelse nr. 220 af 31. marts 2000 om taxikørsel m.v. Undertegnede statsautoriserede/registrerede revisor erklærer at have gennemgået den af navn på samtlige interessenter navn og adresse på interessentskabet interessentskabets CVR-nummer personnummer på samtlige interessenter identifikationsnummer (ID-nr.) (virksomhedens identifikationsnummer i Køge Kommune) udarbejdede opgørelse af egenkapital. Det udførte arbejde Der er ikke foretaget revision. Omfanget af dette arbejde er mindre end ved revision og giver således mindre sikkerhed for, at eventuelle fejl og mangler i opgørelsen opdages, end tilfældet er ved revision. Arbejdet er tilrettelagt og udført i overensstemmelse med god revisorskik med henblik på at opnå grundlag for afgivelse af erklæring om virksomhedens opgørelse af egenkapitalen. Gennemgangen har omfattet en sammenholdelse af opgørelsen af egenkapitalen med den ikkereviderede årsrapport for virksomheden pr. (dato), den ikkereviderede samlede formueopgørelse for interessenterne (eventuelt ægtefælles formue i det omfang, formuen hæfter for virksomhedens gæld) pr. (dato), forespørgsler til interessenterne samt analyser af udvalgte poster og sammenhænge, herunder af de reguleringer, der er foretaget med henblik på at opfylde kravene til egenkapitalopgørelsen efter Køge Kommunes vejledning. Hvis gennemgangen giver anledning til forbehold, skal det anføres: Forbehold

18 18 Hvis gennemgangen giver anledning til supplerende oplysninger, skal det anføres: Supplerende oplysninger Konklusion På grundlag af gennemgangen af opgørelsen og de til grund liggende dokumenter er det opfattelsen, at egenkapitalen er opgjort i overensstemmelse med lovgivningen, god regnskabsskik og Køge Kommunes vejledning herom, og at opgørelsen ikke indeholder væsentlige fejl og mangler. Der erklæres hermed, at egenkapitalen udgør mindst kr. Erklæringen afgives under ansvar efter straffelovens 163., den (sted) (dato) Underskrift med stillingsbetegnelse Stempel og navn skrevet med blokbogstaver

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst Færdselsstyrelsen Postboks 110 2770 Kastrup Tlf.: 7221 8899 info@fstyr.dk Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse samt Garantitekst Generelt: I henhold til 6, stk. 1, i bekendtgørelse

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse. Garantitekst

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse. Garantitekst Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Tlf.: 7221 8800 info@tbst.dk Maj 2016 Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved garantistillelse Garantitekst Generelt:

Læs mere

Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2

Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2 BY, ERHVERV OG KULTUR BORGERSERVICE Rådhuset - 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 28 Mail: borgerservice@herning.dk Bilag 3 År: 2017 Garantistillelse iht. Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. 4, stk. 2 Den nedenfor

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapital til taxitilladelse.

Vejledning om dokumentation for egenkapital til taxitilladelse. Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 alle hverdage 10.00-14.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring (tilladelse til godskørsel for fremmed regning og erhvervsmæssig buskørsel)

Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring (tilladelse til godskørsel for fremmed regning og erhvervsmæssig buskørsel) Trafikstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Tlf.: 7221 8800 info@trafikstyrelsen.dk Januar 2013 Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring (tilladelse til godskørsel

Læs mere

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 2. maj 2012 KBP KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE SAMMENLÆGNING AF EGNETHEDSKRAV Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes krav

Læs mere

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE

KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. marts 2013 KBP KRAV TIL EGENKAPITAL ELLER SUPPLERENDE SIKKERHEDSSTILLELSE SAMMENLÆGNING AF EGNETHEDSKRAV Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes krav

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. august 2013 KBP

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. august 2013 KBP DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. august 2013 KBP KRAV TIL EGENKAPITAL HVORLEDES DOKUMENTERES EGENKAPITAL Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes krav til egenkapital beregnes og opfyldes.

Læs mere

SLOTSHOLMEN 2, 8660 SKANDERBORG 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

SLOTSHOLMEN 2, 8660 SKANDERBORG 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 HOLDINGSE Slotsholmen 8660 Skande 32082203 HOLDINGSELSKABET SPE AF 15/1 2009 APS SLOTSHOLMEN 2, 8660 SKANDERBORG ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

Beslutningsgrundlag. skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode?

Beslutningsgrundlag. skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode? Beslutningsgrundlag skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode? Indledning Der kan være mange årsager til at omdanne den personligt ejede virksomhed til et selskab. Overvejelserne

Læs mere

Census Statsautoriseret revisionsaktieselskab. Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 2

Census Statsautoriseret revisionsaktieselskab. Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 2 VM Invest ApS CVR-nr. 34 45 56 78 Årsrapport 1. marts - 31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. marts 2013. Lars Moeslund Nielsen Dirigent

Læs mere

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 Holdingselsk Grangaard A 7300 Jelling 35875379 HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/2 2015 APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

FOLKENBERG HOLDING APS OVER BØLGEN 2 C, 2., 2670 GREVE 1. JANUAR DECEMBER 2017

FOLKENBERG HOLDING APS OVER BØLGEN 2 C, 2., 2670 GREVE 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 FOLKENBERG HOLDING APS OVER BØLGEN 2 C, 2., 2670

Læs mere

INTERESSENTSKABSKONTRAKT

INTERESSENTSKABSKONTRAKT Eksempel interessentskabskontrakt INTERESSENTSKABSKONTRAKT vedrørende 1. Interessenterne 1.1 Mellem undertegnede og og i det følgende benævnt interessenterne er der den truffet aftale om at etablere fælles

Læs mere

Knud Erik Møller ApS Karl Andersens Vej 11, 6700 Esbjerg

Knud Erik Møller ApS Karl Andersens Vej 11, 6700 Esbjerg Knud Erik Møller ApS Karl Andersens Vej 11, 6700 Esbjerg CVR-nr. 13 08 02 08 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18.

Læs mere

S.CHR Holding, statsautoriseret revisionsanpartsselskab Sct. Bernardvej 10, 3550 Slangerup

S.CHR Holding, statsautoriseret revisionsanpartsselskab Sct. Bernardvej 10, 3550 Slangerup S.CHR Holding, statsautoriseret revisionsanpartsselskab Sct. Bernardvej 10, 3550 Slangerup CVR-nr. 28 32 66 29 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm CVR-nr. 35 14 34 91 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Forbehold - eksempler

Forbehold - eksempler Forbehold - eksempler Væsentlige fejl og mangler (uenighed med ledelsen) Uenighed med ledelsen fortsat drift Ledelsen har aflagt regnskabet under forudsætning om fortsat drift. Som omtalt i årsregnskabets

Læs mere

FAMILIEN ANDRÈS ApS Årsrapport for 2013/14

FAMILIEN ANDRÈS ApS Årsrapport for 2013/14 FAMILIEN ANDRÈS ApS Årsrapport for 2013/14 (regnskabsår 1/4-31/3) CVR-nr. 33 25 04 36 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4 /7 2014 Jøren Andrés Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm CVR-nr. 35 14 34 91 Årsrapport 1. januar - 31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

HHTE ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for 2017/ regnskabsår

HHTE ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for 2017/ regnskabsår HHTE ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 35 63 35 29) Årsrapport for 2017/2018 5. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. Den 10. oktober 2018 Som dirigent Morten

Læs mere

NIELS JEPPESEN HADERSLEV APS FJORDAGERVEJ 21, 6100 HADERSLEV 1. JANUAR DECEMBER 2016

NIELS JEPPESEN HADERSLEV APS FJORDAGERVEJ 21, 6100 HADERSLEV 1. JANUAR DECEMBER 2016 Tlf.: 74 52 41 41 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab haderslev@bdo.dk Nordhavnsvej 12, 1. sal, Box 391 www.bdo.dk DK-6100 Haderslev CVR-nr. 20 22 26 7020222670 NIELS JEPPESEN HADERSLEV APS FJORDAGERVEJ

Læs mere

BB Holding Hurup ApS CVR-nr

BB Holding Hurup ApS CVR-nr BB Holding Hurup ApS CVR-nr. 28 32 93 26 Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. november 2013. Bent Søgaard Dirigent

Læs mere

Revisors erklæring om opstilling af årsrapport

Revisors erklæring om opstilling af årsrapport Revisors erklæring om opstilling af årsrapport Til den daglige ledelse i Pixy Film ApS Vi har opstillet årsrapporten for Pixy Film ApS for 2017 på grundlag af selskabets bogføring og øvrige oplysninger,

Læs mere

J Jensen, Vejle ApS. c/o Jacob Jensen, Hallinsgade 22, 2100 København Ø. Årsrapport for 2011/12. CVR-nr

J Jensen, Vejle ApS. c/o Jacob Jensen, Hallinsgade 22, 2100 København Ø. Årsrapport for 2011/12. CVR-nr Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 J Jensen, Vejle ApS c/o Jacob Jensen, Hallinsgade 22, 2100 København Ø Årsrapport for 2011/12 CVR-nr.

Læs mere

Time Solution ApS. Industriparken Ballerup. Årsrapport 1. oktober september 2018

Time Solution ApS. Industriparken Ballerup. Årsrapport 1. oktober september 2018 Time Solution ApS Industriparken 12 2750 Ballerup Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2019 Johnni Hanson

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 27. august 2007.

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 27. august 2007. Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 350 Offentligt J.nr. 2007-418-0020 Dato: 17. september 2007 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 350-359 af 27. august 2007.

Læs mere

MATADOR EJENDOMME APS

MATADOR EJENDOMME APS Tlf: 76 97 37 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab vejen@bdo.dk Ådalen 13 A, 1. www.bdo.dk DK-6600 Vejen CVR-nr. 20 22 26 7020222670 MATADOR EJENDOMME APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

HOLDINGSELSKABET AF 29/ APS KYSTVEJEN 57, 3., 8000 AARHUS C 1. JULI DECEMBER 2015

HOLDINGSELSKABET AF 29/ APS KYSTVEJEN 57, 3., 8000 AARHUS C 1. JULI DECEMBER 2015 Tlf.: 89 30 78 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aarhus@bdo.dk Kystvejen 29 www.bdo.dk DK-8000 Aarhus C CVR-nr. 20 22 26 7020222670 HOLDINGSELSKABET AF 29/6 2013 APS KYSTVEJEN 57, 3., 8000

Læs mere

Anders Ladegaard, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR-nr

Anders Ladegaard, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR-nr Anders Ladegaard, Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR-nr. 20 74 30 85 Årsrapport 1. oktober 2012-30. september 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Haagh'n Falck Nedbrydning ApS

Haagh'n Falck Nedbrydning ApS Haagh'n Falck Nedbrydning ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 38 89 08 24) Årsrapport for 2017/2018 1. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. Den 2. oktober 2018

Læs mere

Kristeligt Dagblads Fond Vimmelskaftet 47, 1161 København K

Kristeligt Dagblads Fond Vimmelskaftet 47, 1161 København K Kristeligt Dagblads Fond Vimmelskaftet 47, 1161 København K CVR-nr. 11 62 62 89 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på fondens ordinære generalforsamling den 2.

Læs mere

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr. 67 10 52 14 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. september 2013. Grete Wiemann Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej 38

Læs mere

N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV

N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV CVR-nr. 31 49 71 67 Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

C. STORGAARD HOLDING APS

C. STORGAARD HOLDING APS Tlf: 96 14 27 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab skive@bdo.dk Slotsgade 3 www.bdo.dk DK-7800 Skive CVR-nr. 20 22 26 7020222670 C. STORGAARD HOLDING APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2013 Årsrapporten

Læs mere

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Frichsvej 19 8600 Silkeborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924

Læs mere

Hairmatch ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for regnskabsår

Hairmatch ApS. Søndre Alle 2, 4600 Køge. (CVR. nr ) Årsrapport for regnskabsår Hairmatch ApS Søndre Alle 2, 4600 Køge (CVR. nr. 38 17 54 24) Årsrapport for 2018 2. regnskabsår Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 2. april 2019 Som dirigent Heidi Rasmussen

Læs mere

Wegeberg Holding ApS CVR-nr

Wegeberg Holding ApS CVR-nr Wegeberg Holding ApS CVR-nr. 26 42 37 75 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2013. Mark Lyngaa Wegeberg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Byg & Bolig Kvanløse ApS Ringstedvej 178, Kvanløse 4300 Holbæk

Byg & Bolig Kvanløse ApS Ringstedvej 178, Kvanløse 4300 Holbæk ES ÅRSRAPPORT 2014 Byg & Bolig Kvanløse ApS Ringstedvej 178, Kvanløse 4300 Holbæk CVR nr. 27394671 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

Molmera Holding ApS. Æblehaven 4, 7000 Fredericia. Årsrapport for

Molmera Holding ApS. Æblehaven 4, 7000 Fredericia. Årsrapport for Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Molmera Holding ApS Æblehaven 4, 7000 Fredericia Årsrapport for 2018 CVR-nr. 31 63 47 92 Årsrapporten

Læs mere

H. G. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab c/o One Revision Øst, Roskildevej 37A, 3. sal, 2000 Frederiksberg

H. G. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab c/o One Revision Øst, Roskildevej 37A, 3. sal, 2000 Frederiksberg H. G. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab c/o One Revision Øst, Roskildevej 37A, 3. sal, 2000 Frederiksberg CVR-nr. 14 38 84 43 Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

HOLDINGSELSKABET JKJ AF 15/ APS STRANDVEJEN 5A, ST., 6000 KOLDING 2014/15

HOLDINGSELSKABET JKJ AF 15/ APS STRANDVEJEN 5A, ST., 6000 KOLDING 2014/15 Holdingsels JKJ af 15/1 ApSStrandve 5A, st.6000 Kolding3207 HOLDINGSELSKABET JKJ AF 15/1 2009 APS STRANDVEJEN 5A, ST., 6000 KOLDING ÅRSRAPPORT Års 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

REVISIONVEST STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

REVISIONVEST STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB REVISIONVEST STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Niels Juels Vej 108 9900 Frederikshavn Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

SLANGERUP BYG OG RÅDGIVNING IVS

SLANGERUP BYG OG RÅDGIVNING IVS SLANGERUP BYG OG RÅDGIVNING IVS Ågårdsstræde 6 B 3550 Slangerup Årsrapport 11. november 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/06/2016

Læs mere

Strube VVS A/S Årsrapport for 2014

Strube VVS A/S Årsrapport for 2014 Strube VVS A/S Årsrapport for 2014 CVR-nr. 26 04 94 58 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/2 2015 Jesper Strube Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

Circle Rentals ApS CVR-nr

Circle Rentals ApS CVR-nr Circle Rentals ApS CVR-nr. 33 78 07 02 Årsrapport 1. juli 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2013. Søren Tonnesen Dirigent

Læs mere

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår)

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR 33 95 93 62 ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29 / 12 2014. Claus Overgård Rønnow Dirigent

Læs mere

AC Lundbæk A/S CVR-nr

AC Lundbæk A/S CVR-nr AC Lundbæk A/S CVR-nr. 28 27 94 77 Årsrapport 1. januar - 31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. maj 2014. Claus Lundbæk Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Torben Villadsen Holding ApS. Årsrapport for 2017/18

Torben Villadsen Holding ApS. Årsrapport for 2017/18 Torben Villadsen Holding ApS c/o Torben Villadsen, Parkvej 6, 7400 Herning Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 29 60 75 24 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Årsrapport for (4. regnskabsår)

Årsrapport for (4. regnskabsår) Årsrapport for 2017 01.01.17-31.12.17 (4. regnskabsår) Eyesopen IVS Østerbro 24, 3. tv 9000 Aalborg CVR-nr. 36065362 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31.

Læs mere

Kolding Erhvervsservice ApS

Kolding Erhvervsservice ApS Kolding Erhvervsservice ApS Skovlundvej 32 6000 Kolding Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Flemming

Læs mere

MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr

MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk:RevisorGruppen Danmark MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr. 34 72 32 73 Årsrapport 12. oktober - 31. december 2012 Årsrapporten

Læs mere

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017 Holdingselsk Grangaard A 7300 Jelling 35875379 HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/2 2015 APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2016-30. SEPTEMBER 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

ERIK LUNDORFF HOLDING APS ENGELSHOLMVEJ 1, 8940 RANDERS SV 1. JANUAR DECEMBER 2016

ERIK LUNDORFF HOLDING APS ENGELSHOLMVEJ 1, 8940 RANDERS SV 1. JANUAR DECEMBER 2016 Tlf.: 87 10 63 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab randers@bdo.dk Thors Bakke 4, 2., Box 4002 www.bdo.dk DK-8900 Randers C CVR-nr. 20 22 26 7020222670 ERIK LUNDORFF HOLDING APS ENGELSHOLMVEJ

Læs mere

Bekendtgørelse af Konkursskatteloven

Bekendtgørelse af Konkursskatteloven Bekendtgørelse af Konkursskatteloven Herved bekendtgøres konkursskatteloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 702 af 6. september 1999, med de ændringer, der følger af 2 i lov nr. 874 af 3. december 1999, 11

Læs mere

Statsautoriserede revisorer

Statsautoriserede revisorer Statsautoriseret Revisionsaktieselskab - Bakkevænget 16-8990 Fårup - www.olv.dk - tlf. 87828900 - cvr. 31501741 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors revisionspåtegning

Læs mere

ZZYZX ApS. Alhambravej Frederiksberg C. Årsrapport 1. januar december 2015

ZZYZX ApS. Alhambravej Frederiksberg C. Årsrapport 1. januar december 2015 ZZYZX ApS Alhambravej 10 1826 Frederiksberg C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2016 Peter Holmberg Dirigent

Læs mere

MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR. CVR nr Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 29.

MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR. CVR nr Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 29. MASTER I SKAT (LLM) UFFE BERG REGISTRERET REVISOR FSR ÅRSRAPPORT 2014/15 A.A. Rustfri Kleinsmedie Holding ApS Klintegårdsvej 28 4736 Karrebæksminde CVR nr. 32783775 Indsender: Registreret revisor FSR &

Læs mere

GO-TO A/S CVR-nr

GO-TO A/S CVR-nr GO-TO A/S CVR-nr. 33 05 51 29 Årsrapport 1. januar - 31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. juni 2013. Mikael Vinther Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for regnskabsåret 01.09.14-31.08.15 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 20.01.16 Thomas Olesen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

EMG Invest ApS CVR-nr Grædstrupvej Brædstrup. Årsrapport 2014/15

EMG Invest ApS CVR-nr Grædstrupvej Brædstrup. Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89 25 25 25 Telefax 89 25 25 50 www.deloitte.dk EMG Invest ApS CVR-nr. 26868378 Grædstrupvej 45 8740

Læs mere

Miss Communication ApS Sortedam Dosseringen 3, 4 tv 2200 København N

Miss Communication ApS Sortedam Dosseringen 3, 4 tv 2200 København N ES ÅRSRAPPORT 2014 Miss Communication ApS Sortedam Dosseringen 3, 4 tv 2200 København N CVR nr. 27982727 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2016-30. SEPTEMBER 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt "banken", om at udstede følgende garanti

Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt banken, om at udstede følgende garanti Garantirekvisition Undertegnede anmoder som rekvirent herved Sydbank A/S, herefter kaldt "banken", om at udstede følgende garanti Arbejdsgaranti AB 92 ABT 93 Entreprenørgaranti med 5 års mangelsansvar,

Læs mere

REALVISION - REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB

REALVISION - REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB REALVISION - REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB Frederiksgade 76, 1 8000 Aarhus C Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

KOPI. Den selvejende Institution "Parkhallen" Årsrapport for Langmarksvej 47, 8700 Horsens. CVR-nr

KOPI. Den selvejende Institution Parkhallen Årsrapport for Langmarksvej 47, 8700 Horsens. CVR-nr Den selvejende Institution "Parkhallen" Langmarksvej 47, 8700 Horsens CVR-nr. 13 55 48 38 Årsrapport for 2014 Godkendt på bestyrelsesmødet, den Som dirigent:... Indholdsfortegnelse KOPI Ledelsesberetning

Læs mere

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej 2 7000

Læs mere

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2013

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vesterballevej 25A Postboks 454 7000 Fredericia Telefon 75 92 72 22 Telefax 75 93 39 88 www.deloitte.dk HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr.

Læs mere

Aalborg Trading ApS CVR-nr

Aalborg Trading ApS CVR-nr CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for 2012/13 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 29.11.13 Thomas Olesen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2012

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vesterballevej 25A Postboks 454 7000 Fredericia Telefon 75 92 72 22 Telefax 75 93 39 88 www.deloitte.dk HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr.

Læs mere

HOLDINGSELSKABET PKL AF 15/ APS STRANDVEJEN 5B, 6000 KOLDING 2014/15

HOLDINGSELSKABET PKL AF 15/ APS STRANDVEJEN 5B, 6000 KOLDING 2014/15 Holdingsels PKL af 15/1 ApSStrandve 5B6000 Kol 32082106 HOLDINGSELSKABET PKL AF 15/1 2009 APS STRANDVEJEN 5B, 6000 KOLDING ÅRSRAPPORT Års 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 M. Sørensen Holding ApS Dyrehavevej 24 2930 Klampenborg CVR nr. 28866992 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og

Læs mere

PLS 1 ApS. Busbjergvej Bjerringbro. Årsrapport 1. oktober september 2015

PLS 1 ApS. Busbjergvej Bjerringbro. Årsrapport 1. oktober september 2015 PLS 1 ApS Busbjergvej 85 8850 Bjerringbro Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/02/2016 Peter Lykke Sørensen

Læs mere

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads 38 2100 København Ø Telefon 70 70 77 60 www.kpmg.dk CVR-nr. 25 57 81 98 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Kitchenette ApS Lyngby Hovedgade Lyngby

Kitchenette ApS Lyngby Hovedgade Lyngby ES ÅRSRAPPORT 2014 Kitchenette ApS Lyngby Hovedgade 37 2800 Lyngby CVR nr. 34206902 Indsender: Profil Revision A-S Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 24.

Læs mere

P.O.K. Holding ApS CVR-nr

P.O.K. Holding ApS CVR-nr P.O.K. Holding ApS CVR-nr. 21 27 62 35 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20. februar 2014. Per Oddershede Kanstrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ludvig Christensen Holding ApS CVR-nr

Ludvig Christensen Holding ApS CVR-nr Ludvig Christensen Holding ApS CVR-nr. 31 75 45 77 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015. Ludvig Dalsgaard Christensen dirigent

Læs mere

Speciallæge Aarslev Holding ApS

Speciallæge Aarslev Holding ApS Speciallæge Aarslev Holding ApS Børglumvej 68, 7400 Herning CVR-nr. 34 90 19 96 Årsrapport for 2012 1. regnskabsår Opstillet uden revision eller review Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt

Læs mere

HOLDINGSELSKABET HK ApS

HOLDINGSELSKABET HK ApS HOLDINGSELSKABET HK ApS Skovbrynet 8 8000 Aarhus C Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/02/2018 Henrik Axel

Læs mere

ÅRSRAPPORT 1. juli juni 2017

ÅRSRAPPORT 1. juli juni 2017 ÅRSRAPPORT 1. juli 2016-30. juni 2017 Elite Leasing ApS Solrød Strandvej 118 2680 Solrød Strand CVR nr. 35647236 Indsender: S. J. Revision Registreret Revisionsanpartsselskab Literbuen 9, 1. sal 2740 Skovlunde

Læs mere

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN FOR REGISTREREDE REVISORER 2006 25/8 2006 Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS Bahnsen ApS Intern årsrapport for perioden 1/7 2005-30/6 2006 16. regnskabsår

Læs mere

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 18. november 2013 blev i sag nr. 18/2013 Skat mod registreret revisor A afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret

Læs mere

SPEDITION DK ApS. Karupvej Aarhus C. Årsrapport 1. oktober juni 2017

SPEDITION DK ApS. Karupvej Aarhus C. Årsrapport 1. oktober juni 2017 SPEDITION DK ApS Karupvej 6 8000 Aarhus C Årsrapport 1. oktober 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/01/2018 Iliana Corporan Dirigent

Læs mere

S.C. INVEST ApS. Skovholmvej 7 A 2920 Charlottenlund. Årsrapport 1. oktober september 2017

S.C. INVEST ApS. Skovholmvej 7 A 2920 Charlottenlund. Årsrapport 1. oktober september 2017 S.C. INVEST ApS Skovholmvej 7 A 2920 Charlottenlund Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/03/2018 Christian

Læs mere

BELT ApS CVR-nr Årsrapport 2013

BELT ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk BELT ApS CVR-nr. 30357892 Årsrapport

Læs mere

ÅRSRAPPORT Sand Nordjylland FOR. Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg

ÅRSRAPPORT Sand Nordjylland FOR. Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg ÅRSRAPPORT FOR Sand Nordjylland Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg Sand Nordjylland INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indehaverberetning 1 Indehavererklæring 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse for 4 Balance

Læs mere

K & J HOLDING APS KIRKEBAKKEGÅRDSVEJ 56, 3540 LYNGE CVR.NR ÅRSRAPPORT 2011/ REGNSKABSÅR

K & J HOLDING APS KIRKEBAKKEGÅRDSVEJ 56, 3540 LYNGE CVR.NR ÅRSRAPPORT 2011/ REGNSKABSÅR GBH REVISION & RÅDGIVNING A/S Registreret Revisionsaktieselskab M.D. Madsensvej 13 Postboks 99 3450 Allerød Telefon 48 14 38 00 Telefax 48 14 38 30 Mail gbh@gbh.dk Web www.gbh.dk CVR. nr. 17 61 04 30 K

Læs mere

KÆRBÆK SMEDEN ApS. Kærbækvej Ansager. Årsrapport 10. oktober december 2015

KÆRBÆK SMEDEN ApS. Kærbækvej Ansager. Årsrapport 10. oktober december 2015 KÆRBÆK SMEDEN ApS Kærbækvej 21 6823 Ansager Årsrapport 10. oktober 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2016 Martin Bjerg Dirigent

Læs mere

JACOBSEN VVS VIBORG ApS

JACOBSEN VVS VIBORG ApS JACOBSEN VVS VIBORG ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2013 Kim Jacobsen Dirigent (Urevideret) Side 2 af 11

Læs mere

PROTICA GROUP APS. CVR-nr Regnskabsår. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli Dirigent

PROTICA GROUP APS. CVR-nr Regnskabsår. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli Dirigent Årsrapport for periode 2014 PROTICA GROUP APS CVR-nr. 33 24 65 79 4. Regnskabsår Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli 2015 Dirigent -------------------------------------------- Årsrapport

Læs mere

Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr

Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr Naverland 2 2600 Glostrup Tlf. 43 43 44 77 Fax 43 43 44 79 haamann@haamann.dk www.haamann.dk Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr. 24 25 69 95 ÅRSRAPPORT 2014/15 (2. regnskabsår) INDHOLD Side

Læs mere

Ejd.selskabet Erikstrup A/S Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg CVR-nr

Ejd.selskabet Erikstrup A/S Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg CVR-nr Vingårdsgade 22, 9000 Aalborg CVR-nr. 15 91 09 33 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 30.05.18 Laurits Toft Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Den 28. januar 2015 blev der stillet lovforslag til ændring af årsregnskabsloven. Ændringerne skyldes primært, at Danmark skal implementere det EU-regnskabsdirektiv,

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 PHINI Invest ApS Mådevej 15 6700 Esbjerg CVR nr. 32833543 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og godkendt på den

Læs mere

Mercandia Invest A/S CVR-nr

Mercandia Invest A/S CVR-nr Mercandia Invest A/S CVR-nr. 21 58 97 13 Årsrapport 1. oktober 2012-30. september 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. februar 2014. Christian Bendik

Læs mere

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012 Kærlodden 37 2760 Måløv CVR-nr. 31767237 Årsrapport for 2012 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21. maj 2013 Anne Lise Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere