Beretning 15. juni 2013 Grundejerforeningen Skovmose

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning 15. juni 2013 Grundejerforeningen Skovmose"

Transkript

1 Beretning 15. juni 2013 Grundejerforeningen Skovmose Velkomst ved formanden Henning Jepsen Velkommen til Skovmoses 38. generalforsamling. Det er dejligt, at der år efter år møder så mange op. I pinsen var vi inviteret i et sommerhus ved Slette Strand. Onsdagen efter pinse startede med opringninger om vedvarende regn, der havde oversvømmet Skovmose igen. Opringningerne fortsatte dagen igennem, og vi besluttede at tage hjem om torsdagen. Der blev set på vandskader og talt meget om disse de efterfølgende dage. Tirsdagen herefter tog vi så af sted på en planlagt tur til Celle sammen med 50 andre rejsefæller. På vejen hjem skulle vi se havnepromenaden i Lauenburg, men det kunne vi ikke, idet der var lidt forhøjet vandstand. Ca. 50 cm, men nok til at promenadestien var oversvømmet. Det var en skuffelse, for det havde vi jo glædet os til. Set i bakspejlet er det der skete her i Skovmose, og de 50 cm. vand vi oplevede i Lauenburg, nok småtingsafdelingen sammenlignet med de vandmasser, der for nylig blev kanaliseret gennem Tjekkiet og Tyskland. Vi har hørt den seneste uge, at der er ca. 10 meter vand over normalt de værste steder. Vel hjemkommet blev det søndag, og så blev der læst JydskeVestkysten, 4 sider, og så talte Randi og jeg ikke om meget andet en vand i Skovmose. Nu er det da blevet et rigtigt vandland, periodevis. Det er ikke særlig befordrende for vores ejendomsværdier i Skovmose.

2 Dette var blot lidt betragtninger. Efterfølgende blev så bestyrelsens gøren og laden i årets løb nedskrevet og tilrettet, men nemt har det ikke været. Vi har husket meget, og det vi ikke har husket, må i så spørge til efterfølgende. Sidste år blev datoerne 12/8 og 4/ nævnt. Det er datoerne, hvor der kom store regnmængder, og nu kan vi tilføje 22/ Vandløbssagen venter vi med til sidst. - Sidste år lovede vi, at Skovmose tekst på velkomststenen ville blive forstørret. Det sker ikke af flere årsager - stenhugger har lukket butikken. - Ordensreglerne er nu godkendt af Kommunen, bliver lagt på hjemmesiden som fuldgyldige for Skovmoses vedkommende km skilt og bygrænse skilt. Byskilt nedtages ved lejlighed. - Skovbygaard-svingets oversigtsforhold er problematiske, men der er ikke udsigt til forbedringer. Måske kommer der et gadespejl op på marksiden. - På Lærkemose, første sidevej til højre, har vi forsøgsvis lagt asfalt et stykke ind på sidevejen. Dette for at undgå små sten ude på asfaltvejen, der kan være generende for cyklister og bilister - stenopspring i bilruder. Dette er oprindeligt sket på opfordring fra gamle moser. Nu er det undersøgt, hvad det koster, og det bliver ca kr. pr. næse. Også til de gamle mosers medlemmer. Det er jo en del af vejen, dermed en del af fællesskabet, og jeg tror, at vi skal spørge dem først, inden vi bare laver det på resterende sideveje.

3 - I første omgang lader vi Kommunen trække grus af, og ser om ikke det vil afhjælpe problemet med sten på asfaltvejen. Vi håber det. - I det nye område er vejene blevet ordnet af Kommunen, og det blev rigtig pænt. Der er eller skal efterfølgende renses vejdrænsbrønde for sten. - Vores læbælter begynder så småt at ligne læbælter igen, de vokser sig større, og om få år tænker vi nok ikke over, at de blev mere eller mindre skamferet. Visne buske i kanten er blevet taget ud, og det pyntede. - Vi har erkendt, at det gik hårdt ud over læbæltet ved Egemose, hvilket gav ukrudtet gode vækstbetingelser. Vi har sørget for, at dette ukrudt har fået hormonbehandling, så det vokser sig ihjel. Vi tror, at der er forståelse for dette, og at det sammen med lidt selvhjælp virker på sigt. - Fredsskoven har vi haft Skovdyrkerforeningen til at efterse, så det plantede har gode vækstforhold og ikke gror efter i ukrudt. - Knud Hansen slår græsset på rabatterne ved Skovmosevej, idet Kommunen jo ikke gør det mere. Vi kan ikke være bekendt, at disse rabatter ikke er slået og ser pæne og indbydende ud. Denne udgift er en fællesudgift, der betales efter H&G (Hus- og Grundejerforeningen i Skovmose) fordelingsnøgle.

4 - Det er vel et spørgsmål, om ikke det var en ide, at drage en parallel til ubebyggede grunde og foreslå, at disse også skulle slås regelmæssigt hen over den periode, der går forud for mælkebøtternes frø-smidning. Måske skulle vi også kunne give mælkebøtterne hormoner i tide, for at forhindre at mælkebøtterne smider frø. - I øvrigt er det vel en selvfølge, at vi klipper græs uden for vores grund langs vores hække. - De ubebyggede grunde skal i øvrigt have klippet græs senest til Sct. Hans. Det sørger Knud Hansen for, at det bliver gjort straks efter 24. juni. - Der er som vanlig klippet stier i det grønne område, tak til Poul Raeder og de øvrige, der frivilligt hjælper os, og som gerne benytter stierne til at spadsere og cykle på. - Jeg læste i avisen JV, at Billund Kommune nu er blevet træt af, at en del borgere øver selvtægt, og ikke kan skelne mellem dit og mit. Noget med at blive inden for eget skel. Vi kender godt til disse problemer i Skovmose plus et par flere. Jeg lister lige et par ting op om, hvad vi bør gøre noget ved. - Tjekke op på om alle har levende hegn om deres grundstykke, og dem der har holder sig til at være i skel eller indenfor. - Der må ikke nogen steder i vores område være plankeværk i skel, ud mod stier, grønt område eller vej / vendepladser. Plankeværk må kun opstilles i forbindelse med huset og ved terrasser.

5 - Der er nogen, der skal flytte hækken ind til sig selv. - Alle har eller skal have 2 p-pladser på egen grund. Der er nogen, der altid har en bil stående på græsrabatten ud for en vendeplads eller sidevej. - Jeg vil gerne appellere til alle, der får henvendelse fra naboer om store træer, der skygger, om at være så imødekommende, som det er muligt. Alle bør glæde sig til, at solen skinner og kunne nyde den. - Mobil- dækningen er blevet bedre i vores område, men der er stadig pletter, hvor det kniber. - Skal vi have fibernet i Skovmose? Vi har fået en henvendelse fra SE om dette. Det kræver at 60 % tilmelder sig på forhånd, så det har nok lange udsigter. Sagen er overladt til et af vore medlemmer, og I vil høre nærmere. Enten ved brev, med referatet eller på hjemmesiden. - Sønderborg Forsyning: - 1. Renovation: - Vi kan lige så godt acceptere det, at hvis vores renovationsafhentning skal fungere, så skal renovatøren have de

6 optimale forhold, som Sønderborg Forsyning og renovatør har aftalt. Hvis der ikke kan leves op til alle deres krav, er der kun tilbage at stille containeren ud til vejen på en dertil nedlagt flise. Dette er noget den enkelte skal tale med renovatør / Sønderborg Forsyning om. Vi kan ikke som forening hjælpe. 2. Genbrug: - Vi er ikke stolte af, at kuberne er blevet placeret på Skovmosevej. Der er næsten altid ekstra affald rundt omkring kuberne. Vi vil gerne have, at de bliver fjernet igen. Så kan vi køre vores affald / genbrug op til affaldspladsen ved Skovby, som vi tidligere har gjort. Vi har et brev fra Sønderborg Forsyning, hvor det skrives, at det er en forsøgsperiode, men det var en fejl. Kuberne er kommet for at blive, og der vil blive flisebelagt og indhegnet. Det mener vi ikke, at det bliver hverken bedre eller pænere af. Vi vil fortsat sige, at kuberne er uønskede ved Skovmosevej. - Nu hvor der er ny renovatør i området, er der også større biler til afhentning. Såfremt disse biler forøver skade på vores område, rabatter veje, er det en sag mellem grundejer og renovatør. - - Klageadresse vedlægges, når vi udsender referat fra generalforsamling. Adressen er: Meldgård Miljø, Askelund 10, 6200 Aabenraa. Tlf att. Erik Lauritzen. Mail: el@meldgaard.com.

7 Vindmøller: - I H&G regi er der udnævnt to, der skal følge med i, hvad der sker. Der er skriftlig protesteret mod større møller til Kommuner i rette tid. Der er nok ingen tvivl om, at der kommer nye møller, når de gamle er demonteret. Det, vi kan prøve på, er at få de nye så langt væk, ud mod Pøl, som det er muligt. Fyrremose overvejer at melde sig i Fritidshusejernes Landsforening, og ad denne vej kan der købes Ekspert-jura hjælp til en rimelig pris. Det er på alles vegne, de påtager sig denne opgave, og der kan så komme en regning. Denne juridiske hjælp, uden garanti, er jo for os alle. Såfremt der ikke kommer de store protester mod dette ønske, vil vi lade Fyrremose vide, at det er vi med på. Vore observatører er Eigil Lauritzen, Egemose og Peter Frøslev, Fyrremose. Sydals Øst Vandforsyning: Her vil jeg kun sige, at de nye vandmålere er installeret. Digelaget: - Digelaget laves der ikke om på. Det fortsætter med de deltagere, der hele tiden har været.

8 - Pumpelaget skal derimod udvides, så det også omfatter alle de grundejere, der vil få nytteværdi af de tiltag, der senere vil ske. - Nemlig at vi ikke bliver oversvømmet hver gang, der kommer lidt regn. Det er vel sådan, at vores område er stærkt nedvurderet i salgsmæssig henseende, og det er vel med til at alle får nytteværdi efter tiltagene. Sådan er lovene bare ikke indrettet. Alle deltagere i pumpelaget har indtil nu haft 100 parter, som betales med 3.00 kr. pr. part. Lig 300 kr. pr. år Nu får vi alle tildelt nye parter. På kort i avisen var der farver på disse. Disse vil være hhv: Grønne, ingen parter = 0 kr. Blå = 100 parter = 300 kr. Gule = 150 parter = 450 kr. og Røde = 200 parter = 600 kr. Vi er i alt 727 Grundejere i hele Skovmose området. Ud af disse var der 27, der lavede en indsigelse, hvoraf 8 fik reduceret deres parts-tal. Efterfølgende er det besluttet i Teknik og Miljøudvalget, at sådan bliver det. Nu er vi så i en høringsfase på 4 uger. Kommer der klager i denne periode, vil man forholde sig til disse. Klager der alene går på, at man ikke vil betale, er ikke nok. Derimod skal der tages hensyn til velunderbyggede klager. Så kan der komme en taksationskommission på banen, og klagen får opsættende virkning. Når høringsperioden er slut, bliver der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Digelaget. Her skal de nye vedtægter vedtages.

9 Der er nu lavet retningslinjer for, hvordan både de nye og de nuværende kanaler skal passes fremadrettet. Der er også fast 3 deltagere fra Skovmose repræsenteret i den nye bestyrelse. Heraf 2 ud af vores forening. Vandløbssagen: - Vandløbssagen har stort set ligget stille siden sidste år. Det hele startede med at der samlet skulle betales 9,5 million i 3 forskellige niveauer på hhv. ca kr kr. og kr. Nu er vi nede samlet 7,5 million, som deles ud på 3 niveauer på hhv kr kr. og kr. Jeg gentager, at det er Kommunen, og Kommunen alene, der har startet vandløbssagen. Det kunne Kommunen gøre, når der var en eller flere, der henvender sig om hjælp. Kommunen kan også gøre det på eget initiativ. Det er i vores tilfælde sket som en kombination af begge dele. Det er sket fordi der i august / september 2011 pludselig var store samfundsmæssige værdier på spil. - Der blev spurgt fra Kommunen om vi i H&G regi ville lade os repræsentere i vandløbsudvalget. Dette svarede vi ja til. At det så endte med, at vi en overgang var 4 ud af 5 repræsentanter er nok lidt tilfældigt. Efter vores opfattelse er 90 % af vores medlemmer bag os i opfattelsen af, at denne sag skal færdiggøres med en løsning, der forebygger fremtidige oversvømmelser. Omvendt er der nogle få

10 tilbage, der ikke ønsker at deltage i denne forebyggelse. Det er jo demokratiets vilkår, sådan er det. Der er love, der foreskriver, hvad en vandløbssag er. Her er det nøje beskrevet, hvordan den skal oprettes. Hvordan alt skal gøres, men alle situationer er naturligvis ikke ens. Vores sag er vist ikke en normalsag. Det er almindeligvis ude på landet, hvor der er åbent landskab, langt mellem husene, og husene ligger som regel højt. Vores sag er atypisk. Her er husene samlet på et lille areal, arealet ligger meget lavt, det meste i alt fald. Vi bliver stort set alle ramt, og er vel at betragte som et kollektiv. - Dermed er vores opfattelse, at vi alle i samlet flok skal løse denne opgave, med små forskelle i beløbsstørrelse, afhængig af den højde kote vores grund nu har. De få der ikke er enig, har deres lovmæssige ret til at påklage dette, og klagen skal så behandles, sådan er det. Det har måske opsættende virkning, såfremt det er en relevant klage, og ikke en klage der alene går på, at jeg vil ikke betale. Vi kan ikke med vores bedste vilje se, at generalforsamlingen skal stemme om ja eller nej til noget, vi ikke som forening kan påvirke. Det kan kun det enkelte medlem gøre som grundejer. Der skal være en personlig underskrift på en klage. - Bestyrelsen håber, at de få, der er imod projektet, vil opgive deres modstand for solidaritetens skyld. Det er også nødvendigt at sige, at der er over 30 grundejere, som lige nu ikke har eller ikke kan få forsikret deres værdier, før der er lavet foranstaltninger, der forebygger flere oversvømmelser.

11 - Det er også nødvendigt at sige, at en del af os grundejere lader vores overfladevand løbe direkte i kloaksystemet. Dette er ulovligt. Den rigtige måde er naturligvis at lade det løbe i faskinen. Den rigtige løsning er beskrevet på hjemmesiden. Den ekstra vandtilførsel i kloaksystemet betyder, at der er grundejere, der ved store regnmængder oplever at toiletterne løber over, altså baglæns. Denne form for ulovlig vandudledning har vi fra H&G regi flere gange bedt Sønderborg Forsyning om at kontrollere, og det seneste jeg har hørt er, at det vil de gå i gang med snarest. Der er indkøbt et kamera der kan sendes ind i kloakrørene og konstatere, om der er ulovlige tilslutninger. - Der er også nogen, der under oversvømmelserne har lettet på kloakdækslerne, og ladet vandet løbe direkte ned i dette system. Det er også ulovligt. - Under det seneste regnskyl blev der gravet grøft i en grusvej, for at vandet kunne løbe vide til nogen andre lavere området. Dette er heller ikke lovligt, og kan være ansvarspådragende, såfremt der stilles krav og den ansvarlige findes. - Dette er, hvad vi har og agter at arbejde med fremadrettet. - Når vi er færdige med vandløbssagen, og det bliver vi jo nok engang, så er det vel ved at være tiden, hvor vi skal interessere os for, om de gamle dræn kan retableres.

12 Det kan vi ikke undslå os for, idet vi har pligt til at vedligeholde de dræn, der er etableret. Her kan foreningen også blive involveret med de dræn, der ligger i fællesområder og veje. Jeg er i besiddelse af mange forskellige drænkort, som måske kan hjælpe. Eksempelvis er jeg kommet i besiddelse af komplet oversigt over Fyrremose. Når vandløbssagen er færdig, har vi forhåbentlig nogle kanaler, hvor vores dræn kan ledes hen til. Det kan jo være aktuelt i de områder, der inde i området ligger lavt. - Vores aftale om kontingentopkrævning via Kommunen, er blevet opsagt. Dette er en katastrofe for foreningen, og vi vil forsøge at få den genoptaget. - - H&G vil skrive til Teknik og Miljøudvalget om, at Sønderborg Kommune skal deltage i udgifterne til projektering og gravning af grøfter i forbindelse med vandløbssagen. - - Som en servicemeddelelse er håndværkerudgifter i sommerhuse fradragsberettigede i Til mine bestyrelseskolleger, tak for samarbejdet i det forløbne år. Der har været en del at tale om, og det er sket både som mails og tlf. samtaler og så naturligvis adskillige bestyrelsesmøder.

13 - Det sidste bestyrelsesmøde sluttede vi af med at invitere vores ægtefæller med til en god middag. Det syntes vi, at de havde fortjent, med det fravær bestyrelsesarbejdet har krævet i det forløbne år. Tak for det. Henning Jepsen, formand

Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00.

Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00. Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00. Bestyrelsens beretning. Velkommen til generalforsamling nr. 40. Godt at se det store fremmøde. Mange af jer er

Læs mere

Beretning 2012 i Grundejerforeningen Skovmose

Beretning 2012 i Grundejerforeningen Skovmose Beretning 2012 i Grundejerforeningen Skovmose Velkomst ved formanden Henning Jepsen Endnu engang velkommen til Skovmoses 37. generalforsamling. Dejligt at se, der er kommet så mange. Som formand fremlægger

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovmose den 17. juni 2017 på Skovby Kro kl

Beretning til generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovmose den 17. juni 2017 på Skovby Kro kl Beretning til generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovmose den 17. juni 2017 på Skovby Kro kl. 13.00. Formanden Henning Jepsen bød velkommen til den 43. generalforsamling. Bestyrelsens beretning:

Læs mere

De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret.

De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret. Velkomst ved Sabine Schulze Lorenzen Der blev talt 130 fremmødte på Skovby Kro. De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret. Det blev endvidere fastslået, at man ved dagens møde ville

Læs mere

Referat af Medlemsmøde i Fyrremose, den

Referat af Medlemsmøde i Fyrremose, den Referat af Medlemsmøde i Fyrremose, den 6.6.2015 Hermed kommer referatet fra vores møde, som ikke er: I kronologisk rækkefølge, men emnerelateret! Noteret med navneangivelser, hvem der har spurgt hvad.

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamling lørdag den 15. juni 2013 kl. 13.00 på Skovby Kro på Sydals. Tilstede var 147 personer hvoraf 114 var stemmeberettigede. Formand Henning Jepsen

Læs mere

ad a) Bent Petersen valgt, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

ad a) Bent Petersen valgt, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamlingen, den 18. juni 2010. Der var 41 tilmeldte. Dagsorden: a) valg af dirigent ad a) Bent Petersen valgt, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. b) formanden

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamlingen lørdag den 20. juni 2015 kl. 13.00 på Skovby Kro i Skovby på Sydals. Tilstede var 70 personer, hvoraf 49 var stemmeberettigede. Formanden bød

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamlingen lørdag den 16. juni 2018 kl. 13.00 på Skovby Kro i Skovby på Sydals. Tilstede var 68 personer, hvoraf de 44 var stemmeberettigede. Formand Henning

Læs mere

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 Vi har været igennem et år med udfordringer, fornøjelser og glæder. For et års tid siden besluttede generalforsamlingen sig for at revidere vedtægterne. Det fik vi gjort efter

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone.

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone. Grundejerforeningen Skovmose Referat af den 36. ordinære generalforsamling lørdag den 18. juni 2011 kl. 13.00 på Skovby Kro. Tilstede var 91 deltagere hvoraf 62 var stemmeberettigede. Formanden Henning

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 10.marts 2019. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 17. april 2016 kl. 9.30 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 17. april 2016 kl. 9.30 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. Peter

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Dejligt vi fik tid til at mødes! Tak!

Dejligt vi fik tid til at mødes! Tak! 9.5.2018 Dejligt vi fik tid til at mødes! Tak! ? Køber jeg en ny bil, når askebægeret er fyldt? Nej, det er nok ingen, der gør! Men hvorfor skal vi investere i en dyr vandløbssag, inden vi kender problemerne

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Et år er gået - en beretning skal aflægges på denne sommerdag - og det er igen dejligt at se så mange

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere)

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Den 21. november 2010 blev der holdt et møde i den gamle gymnastiksal her på skolen. Vi skulle stifte en andelsforening. Og hvorfor

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 1. april 2017 kl. 10.00 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Velkommen. Oversvømmelse i Skovmose. - Informationsmøde d. 23. februar 2012

Velkommen. Oversvømmelse i Skovmose. - Informationsmøde d. 23. februar 2012 Velkommen - Informationsmøde d. 23. februar Hvem er vi? 2 Dagsorden 1. Indledning (15 min) 2. Orientering fra Sønderborg Kommune (10 min) 3. Mulige årsager til oversvømmelserne (10 min) 4. Løsning (25

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013:

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: John Wachs valgt til dirigent. Dirigenten konstater at generalforsamlingen er retmæssigt indkaldt. Formandens beretning ved

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014.

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. 1. VELKOMST. Allerførst vil jeg gerne have lov til at byde alle hjertelig velkommen, endnu

Læs mere

GRUNDEJERFORNING EN ORE STRANDPARK

GRUNDEJERFORNING EN ORE STRANDPARK GRUNDEJERFORNING EN ORE STRANDPARK Referat af generalforsamlingen søndaqden 7. august 2011 kl. 10.09 i Aastruo Forsamlinsshuå Formanden, Axel Jensen, b6d velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Marielyst Grundejerforening. NYHEDSBREV 1. årgang nr. 1 - december 2018

Marielyst Grundejerforening. NYHEDSBREV 1. årgang nr. 1 - december 2018 Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 - Lollands Bank 6520 4159720 info@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 1. årgang nr. 1 -

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 16.marts 2018. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelser 2. Tilbudsliste 3. Almindelige betingelser 4.

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamlingen lørdag den 17. juni 2017 kl. 13.00 på Skovby Kro i Skovby på Sydals. Tilstede var 71 personer, hvoraf 45 var stemmeberettigede. Formand Henning

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Information til beboerne i andelsboligforeningen. ...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse

Information til beboerne i andelsboligforeningen. ...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse April. 2012 Information til beboerne i andelsboligforeningen Landsbyen...stedet med det gode boligmiljø...der har en yderst god økonomi...med lav boligydelse Klokkelyngen - Viborg Information Hermed kort

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent, hvilket godkendtes eenstemmigt.

Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent, hvilket godkendtes eenstemmigt. År 1975, den 15. april kl. 20.00 afholdtes generalforsamling på Hotel Eremitagen, Lyngby. Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted.

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Robert Teddy Jensen Kornbakken 14, Esbønderup 3230 Græsted Esbønderup den 16. marts 2015. Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Hermed fremsendes

Læs mere

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann 27. november 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Renè Olesen & Stefan Krebs Jensen Per René Schmidt 09. Februar 2015 kl. 19.30 på Skibelund

Læs mere

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Alting pipper og pibler og når solen skinner er det dejligt i Marienlyst. Vi er snart i april og sæsonens start nærmer sig. MARTS / APRIL 2019 KALENDER 30. marts /kl

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere