Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015"

Transkript

1 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret Til vore møder er suppleanterne inviteret for at styrke bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen har den 26. juli 2014 set på forholdene ved sti 24 og den 30. juli 2014 ved sti 23. Det vender jeg tilbage til. Vi har også deltaget i bestyrelsesmøder og generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune, hvor vi har 3 pladser, heraf en bestyrelsespost - som tidligere har været formandsposten. Den har jeg efter 10 år på posten frasagt mig. Det årlige møde mellem bestyrelsen i Sammenslutningen og Jammerbugt kommune fandt sted den 15. januar Den 5. marts 2015 mødtes vor bestyrelse med kommunaldirektør Knud Nørgaard i Pandrup. Endelig er Jammerbugt kommunes formandsmøde for alle foreninger i kommunens sommerhusområde afholdt den 13. maj Stier. Jeg tror vi alle kender vore stier i området, og de er et vigtigt bindeled mellem strand og bagland. Det er kommunen der forestår vedligeholdelsen med bl.a. flis belægning af de 40 strandstier. Sti 100 der går inde i baglandet fra nord til syd, forbinder de mange strandstier med kysten, og giver mange muligheder for at kombinere en rask travetur. Men på traveturen er der nogle steder udfordringer i form af høje klittoppe, hvor man næsten skal være bjergbestiger for at forcere disse. Derfor har bestyrelsen været ude at se på mulighed for, at afhjælpe dette på de værste stier. Vi har før deltaget i ændring af sti 14 med godt resultat, og forsøgt på sti 15, hvor der ikke var velvilje til ændringen fra ejeren af matriklen, hvorpå ændringen skulle ske. Men det har ikke taget modet fra os med hensyn til at søge de værste klittoppe omlagt. Som vi fortalte på sidste generalforsamling ville vi prøve på sti 23 og 24. På sti 23 blev vor henvendelse modtaget positivt og vi kunne hurtigt finde en god løsning, som de berørte grundejere syntes var god. På sti 24 gik det knapt så godt. Vi sendte brev til 4 grundejere den 31. marts 2014, med beskrivelse af forslag til ændring. Vi fik svar på mails fra alle med ønsket om, at få tilsendt et kort med forslag til, hvor ændring kunne ske.

2 På et bestyrelsesmøde drøftede vi ændring på et kort, men før vi sendte det frem til alle, ville bestyrelsen mødes med grundejerne den 26. juli 2015, så alle kunne deltage i kortlægningen af ændringen. Det var kun muligt for 2 grundejere at være tilstede, men der var god stemning og på stedet ændres forslag for nyt forløb til nord for, i stedet for syd for eksisterende sti. Dette tegnes ind på kort, som sendes med tilhørende brev til alle den 15. august Så langt så godt. Men nu melder de 2 grundejere, som ikke deltog i mødet den 26. juli, sig ind i sagen. Ændringen vil kun berøre een matrikel, men ejeren kan ikke godkende forslaget. Vi spørger om årsagen og foreslår, vi måske kan tilpasse ændringen af stien til hans ønsker. Vi hører ikke mere fra ejeren, og pludselig kommer der en mail fra den anden som ikke deltog i mødet, med støtte til ejeren bl. a. i, at han ikke behøver at begrunde hvorfor han ikke kan godkende forslaget. Dette medførte yderlig et par mails imellem grundejerne der både var for og imod ændring. Der står sagen om sti 24. På sti 100 og de øvrige stier er der mange på mountainbikes, som vi håber vil vise hensyn efter kommunen atter har rettet henvendelse til Trim klubben, på bl.a. vor opfordring. På stierne er vore bænke et godt aktiv for alle der færdes i området, hvad enten man trænger til et hvil, eller blot vil nyde udsigten over klitter og havet. Veje. Vore grusveje trænger altid til vedligeholdelse på grund af den megen trafik. I efteråret fik grundejerforeningen en henvendelse fra Kettrup Bjerge Vej, med ønsket om hastighedsbegrænsning, og der henvises til skilte på nogle stikveje. Vi tog sagen med til mødet med kommunen den 5. marts Det viser sig at være en svær opgave. For at kunne søge om at få tilladelse til skiltning, skal det ske i forbindelse med vejregulering, bl. a. med vejbump og chikaner, som først skal godkendes af politiet. Endvidere blev det på mødet oplyst, at de skilte der omtales er ulovligt opsat. De store tilkørselsveje henhører direkte under Jammerbugt Kommune, medens de private fællesvejes vedligeholdelse, som regel varetages af et vejlaug. Hvis der ikke findes et vejlaug eller vejudvalg, kan den enkelte grundejer henvende sig til kommunen, som så vil se på vejen. Det er grundejerens pligt at gøre kommunen opmærksom på, når vejen ikke er i forsvarlig stand. På trods af opfordring de sidste mange år, må bestyrelsen atter minde om, at vore veje bliver smallere på grund af tiltagende bevoksning, så vi må til at tage fat om problemet.

3 Derfor har bestyrelsen besluttet, at indberette steder hvor det er særligt galt til kommunen, som så vil tage kontakt til grundejeren det pågældende sted. Jammerbugt Kommune. På mødet den 15. januar 2015 mellem Sammenslutningen og kommunen, var der udover bestyrelsen, Borgmester Mogens Gade, Udvalgsformand Jens Chr. Golding, Næstformand Torben Sørensen og Teknisk direktør Knud Nørgaard tilstede. På mødet blev blandt andet følgende drøftet: Nyt om renovation Cykelklubben Trim Anlæggelse af jordvolde Nyt om vindmølleprojekter Formandsmødet 2015 Orientering om forslag til ny administrativ organisering Og her er et kort referat fra et par af punkterne: Nyt om renovation: Orientering om Affalds- og Ressourceplan Som særligt vil give problemer i sommerhusområder, hvilket vi kommer til at høre meget mere om. Cykelklubben Trim: Trim lovede på et møde i 2013 at informere om cykelløb i postkassen langs ruten. Dette skete i 2013 men ikke i Derfor har kommunen udbygget de kommunale vilkår for, at afvikle cykelløb med krav om, at der lægges information i postkassen langs ruten. Anlæggelse af jordvolde: Der er stor forskel på reguleringen i de mange lokalplaner, byplanvedtægter og deklarationer og derfor er det ikke i alle områder muligt at forhindre jordvolde. Jammerbugtkommune er generelt modstander af jordvolde, da de ofte kommer til at virke meget skræmmende og unaturlige i et sommerhusområde. Nyt om vindmølleplaner: Opsætningen af 6 vindmøller på 150 meter, syd for Saltum er påbegyndt og vil blive færdig i Der er pt. ingen planer om at påbegynde planlægning af nye møller i nærheden af sommerhusområder. Det var slut på mødet den 15. januar Mødet mellem Kommunen og bestyrelsen den 5. marts Status for omlægning af sti 23 og 24:

4 Kommunen fik tegning med ændring af sti 23 og grundejernes accept hertil, og vil foretage de nødvendige henvendelser til Miljø Center Aalborg og Nordjyllands Statsskovdistrikt. Sti 24 er, som omtalt, gået i hårdknude! Beskæring ved veje og stier: Bestyrelsen vil prøve, som i Blokhus, at indberette udvalgte steder til kommunen, som så vil tage kontakt til grundejeren. Hastighed på Kettrup Bjerge Vej: Er som tidligere omtalt ikke så ligetil at regulere. Lokalplaner/deklarationer: Vi spurgte ind til kommunens holdning til overholdelse heraf. Fjerne affald i grøft ved sti 25: Træstamme vil blive fjernet. Redningsmateriale på stranden: Der er det samme antal redningskranse og redningsreb som hidtil. På samme møde havde vi mulighed for, at sige farvel til kommuneingeniør Knud Nørgaard som få dage efter gik på pension. Formandsmødet den 13. maj Her var emnerne stort set de samme som på mødet mellem bestyrelsen for Sammenslutningen og Kommunen, så af dem vil jeg fremhæve det klart vigtigste nemlig Affalds - og Ressourceplanen , som særligt i sommerhusområderne vil få store udfordringer som er svære at forene. Men det kommer vi til, at høre meget mere om i nær fremtid. Tiltag i vort område. Medlemskampagne: Der er stadig gang i medlemskampagnen, og vi sender de første 200 breve ud. Ro omkring nye vindmølleplaner i sommerlandet. Vi har stadig ikke hørt, hvad Post Danmark vil stille op, med hensyn til manglende postkasseanlæg. Nyfors vil forsøge at etablere mobilt bredbånd på små flagstangs master som er ca. 23 meter høje. Det kræver plads til opsætning af ca. 6 master i området fra Grønhøj i nord til Bredbjerg i syd, hvilket er besværligt at finde. Det forlyder, at det er hos grundejerne, Nyfors har svært ved at finde placering til flagstangsmaster, hvorimod kommunen ikke vil stå i vejen.

5 Bestyrelsen vil forsat holde øje med de høje stiovergange til havet.. Diverse. Der er blå flag på Saltum strand som tegn på rent badevand. Vær opmærksom på, hvis der på stranden er brug for hjælp, så er der skilte med numre på, som fortæller, hvor på stranden man opholder sig. Jeg vil gentage politiets opfordring til, at sikre vore sommerhuse, samt at kontakte politiet, hvis der sker mistænkelige ting i området. Husk der er generalforsamling i Jonstrup vandværk lørdag den 18. juli 2015, kl. 14 her på Fårup Skovhus. Husk uden for tømningsperioden, at medtage affald, så det ikke kommer til at ligge og flyde. Husk også at besøge vor hjemmeside på adressen som har fået et nyt look, rigtig mange bruger den til adresseændring, tak for det! Vi er for tiden 379 medlemmer i Grundejerforeningen for Saltum Strand. Husk at meddele flytning og salg af sommerhuset. Jeg har så kun tilbage at takke bestyrelse og suppleanter for godt og positivt samarbejde i det forløbne år.

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2008 / 2009 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2008 samt 2 i foråret 2009, samt møde i november med Teknik og Miljøforvaltningen

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2007 / 2008 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2007 samt 2 i foråret 2008. Endvidere har der været afholdt møder

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2010 / 2011 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2010 og 2 i foråret 2011. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2011 / 2012 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2011 og 2 i foråret 2012. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud Referat fra møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 5. februar 2019, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Kystbeskyttelse 2. Partyhuse 3. Vægtbegrænsning

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen

Deltagere. Bestyrelsen Referat for møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 6. februar 2018, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Beredksab særlig brand m.v. 2. Ren strand

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6.

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 16. januar 2013 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner

Læs mere

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune.

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Det er den 3. generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejere i Jammerbugt kommune. Vi kan se tilbage på et år,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Søren Dam Søndergade 58 9700 Brønderslev Tlf.: 98 80 09 26 Mail: soerendam@mail.dk Kettrup Bjerge. XXXX

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt.

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 1. december 2011 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Opkrævning

Læs mere

Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt.

Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 11. februar 2008 kl. 15.00 Mødelokale 2 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Status vedrørende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Peter Bonne Eriksen Dalsø Park 38 3500 Værløse Tlf.: 44 48 62 13 Mail: peterbonneeriksen@hotmail.com

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015

Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015 Antal fremmødte: 33 personer Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015 Antal fremmødte foreninger: 21 Formand Hans Jørgen Jensen bød velkommen med kaffe og rundstykker. Dagsorden Emne Kommentarer / beslutninger

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: Udvalgsformand Jens Chr. Golding. Teknisk direktør Knud Nørgaard

Deltagere. Bestyrelsen Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: Udvalgsformand Jens Chr. Golding. Teknisk direktør Knud Nørgaard for møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 15. januar 2015 kl. 14.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Nyt om renovation 2. Cykelklubben Trim 3. Anlæggelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Hærvejsstien 4. Mobiltelefoni 5. Grønt partnerskab

Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Hærvejsstien 4. Mobiltelefoni 5. Grønt partnerskab af møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 3. juli 2014 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering fra kommunen 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Nyt om tidspunkt for renovationsafhentning

Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering fra kommunen 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Nyt om tidspunkt for renovationsafhentning fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 13. februar 2014 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Grundejerforeningen St. Sjørup Strand www.st-sjoerup.strand.dk St. Sjørup den 19/7 2015. Generalforsamling d. 12/7 2015 kl. 10 i Huset i St. Sjørup. 47 personer er frem mødt og 38 husstande repræsenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Et år er gået - en beretning skal aflægges på denne sommerdag - og det er igen dejligt at se så mange

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj. Fredag d kl i Ølstykke Kirkes konfirmandstue

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj. Fredag d kl i Ølstykke Kirkes konfirmandstue Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj Fredag d. 23.10 2009 kl. 19.00 i Ølstykke Kirkes konfirmandstue Fremmødte: Bestyrelse 4 + suppleant samt 12 medlemmer i alt 17 personer.

Læs mere

Grundejerforeningen Lodskovvad

Grundejerforeningen Lodskovvad Grundejerforeningen Lodskovvad Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 19. april 2014. Generalforsamlingen afholdtes ifølge vedtægterne på Ålbæk Gl. Kro påskelørdag kl. 10.00. Formanden bød velkommen

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Renè Olesen & Stefan Krebs Jensen Per René Schmidt 09. Februar 2015 kl. 19.30 på Skibelund

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten Lørdag den 1. juni 2019 kl. 14 i Harboøre Hotel, Stationsvej 5, 7673 Harboøre Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune V / formanden Hans Jørgen Jensen Sletten 3 9270 Klarup Tlf. : 9813 7075 Mail: hhjj@it.dk Energistyrelsen Mail ens@ens.dk Klarup den 22.

Læs mere

Grundejerforeningen FJORDPARKEN.

Grundejerforeningen FJORDPARKEN. Side 1 af 6. Grundejerforeningen FJORDPARKEN. Referat af Grundejerforeningen FJORDPARKENS ordinære generalforsamling lørdag den 27. april 2013 kl.09:00. Idrætshallens Cafeteria, Skuldelevs skole. Der var

Læs mere

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012 Svogerslev Lokalråd Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 66043 Brevid. 1430885 Ref. AUM Dir. tlf. 46 31 37 25 anitaum@roskilde.dk NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Grundejerforeningen Kysing Næs Nord

Grundejerforeningen Kysing Næs Nord Grundejerforeningen Kysing Næs Nord Bestyrelse pr. 22. maj 2016 Formand. Knud Høgh Knudsen knud@hoeghknudsen.dk Mob: +45 20 70 94 00 Fokusområder: Samarbejdspartnere Næstformand. Carsten Juste carsten.juste@post.tele.dk

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej

Ordinær generalforsamling. Grundejerforening Musvågevej Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 1. marts 2008 Mamma s Pizza 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden Ovenstående er uddrag fra indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Beretning GF 2014. Sagen er gået helt i stå efter, at vi havde et møde med Teknisk Udvalgs formand Ole Kamp, hvor Jørgen Boe kom med et nyt forslag.

Beretning GF 2014. Sagen er gået helt i stå efter, at vi havde et møde med Teknisk Udvalgs formand Ole Kamp, hvor Jørgen Boe kom med et nyt forslag. Beretning GF 2014. Kære medlemmer så er vi igen samlet til generalforsamling i vores grundejerforening, det lykkede ikke at få et klitsyn sidste år, men vi blev indkaldt til et møde med Svend Wodskou angående

Læs mere

Formand Per Nielsen bød velkommen og foreslog Knud Jørgensen som dirigent.

Formand Per Nielsen bød velkommen og foreslog Knud Jørgensen som dirigent. Referat af SSJK generalforsamling 09.04.2016. Antal deltagere: 27 personer Antal repræsenterede grundejerforeninger: 20 Formand Per Nielsen bød velkommen og foreslog Knud Jørgensen som dirigent. Punkt

Læs mere

Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling.

Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. taj/beret14.docx BESTYRELSENS BERETNING VEDR. ÅRET 2014. Velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. Nye omgivelser for første gang siden etablering i 1993. Hermed efterfølgende

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Vendsyssel J.nr. NST-4129-000-00001 Ref. ckjae 10. juli 2015 Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Mårup Kirke, d. 12. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant fra grundejerforeningen Strandgården Repræsentant

Læs mere

Referat af 06.02.11 fra bestyrelsesmøde nr. 22 den 05.02.11 blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen.

Referat af 06.02.11 fra bestyrelsesmøde nr. 22 den 05.02.11 blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. Til: Bestyrelsen Fra: Mogens Berglund Simonsen Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 23 den 03.05.2011 Dato: 11.05.2011 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK)

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Punkter fra Jammerbugt Kommune 10. Fremtidens sommerhus. Deltagere. Bestyrelsen. Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune:

Punkter fra Jammerbugt Kommune 10. Fremtidens sommerhus. Deltagere. Bestyrelsen. Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 10. december 2009 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Affaldsplan

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 10/5-2014 hos Peter Deltagere: Hans, Jeppe, Jørgen, Niels Jørgen, Peter Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Konstituering 3. Evaluering af seneste generalforsamling 4. Fastlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 30. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ejgild Christensen nr. 35. blev valgt til dirigent Flemming Johansen nr. 27. valgt til referent Eigil slog takten an og kunne konstaterede at indkaldelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Mødereferat Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Tid: Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19:00 Sted: Friskolen, Aabybro Deltagere: I alt 36

Læs mere

Grundejerforeningen "Under Lien" Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C

Grundejerforeningen Under Lien Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C Grundejerforeningen "Under Lien" Slettestrand, Johan Langes Vej 15, 8000 Århus C BESTYRELSENS BERETNING på ordinær generalforsamling på Hotel Klitrosen lørdag den 7. juni 2014 Bestyrelsen har følgende

Læs mere

Generalforsamling i Sammenslutningen den 14 april 2018

Generalforsamling i Sammenslutningen den 14 april 2018 Generalforsamling i Sammenslutningen den 14 april 2018 Hotel Søparken 1, 9440 Aabybro. Deltagere: Saltum Strandpark, Fårup Klitbakker, Sandkassen, Kordals Klit, Grøndhøj Huse, Grønhøj Nord, Rødhus Skolevej,

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Resumé af referatet fra generalforsamling Læs hele referatet på www.beringsminde.dk Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19.00 afholdte Grundejerforeningen

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

Det er en glad og stolt bestyrelse der nu fremlægger beretningen for det sidste års tid.

Det er en glad og stolt bestyrelse der nu fremlægger beretningen for det sidste års tid. Beretning generalforsamling 2010 Det er en glad og stolt bestyrelse der nu fremlægger beretningen for det sidste års tid. I de sidste 3 år har der været meget debat omkring fællearealer og Nørhedevejs

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen 2008.

Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen 2008. 29. marts 2008 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen 2008. Endnu et forenings år gået og vi er igen forsamlet til generalforsamling. Dette er den 26. ordinære generalforsamling. Siden vi sidst

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle Pkt. 1: Godkendelse af referatet fra sidste bestyrelsesmøde Pkt. 2: Bordet rundt/siden

Læs mere

Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014

Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014 Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014 Indledning Det har været med store vejrbegivenheder: 2 storme i oktober og december. Men ikke rigtig nogen vinter og sne. Stormene har påvirket

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Formand Leif Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 20. maj 2009. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 20. maj 2009. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 20. maj 2009 Dagsorden Velkomst ved Otto Kjær Larsen 1. Planlægning: Helhedsplan09 er nu i offentlighedsfasen frem til den 10. juli.

Læs mere

Referat Lukkede punkter Kommunalbestyrelsen 27. juni 2013 kl. 18:00 Byrådssalen, Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune

Referat Lukkede punkter Kommunalbestyrelsen 27. juni 2013 kl. 18:00 Byrådssalen, Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune Referat Lukkede punkter Kommunalbestyrelsen 27. juni 2013 kl. 18:00 Byrådssalen, Jammerbugt Rådhus Jammerbugt Kommune 76. Lukket punkt: Evt. salg af areal til Saltum Vandværk til opsætning af solcelleanlæg

Læs mere

Kære medlem af Bratten Grundejerforening

Kære medlem af Bratten Grundejerforening Kære medlem af Bratten Grundejerforening Den 6 marts 2019 blev grundejerforeningens medlemmer via Facebook gruppen Bratten Strand Grundejerforening gjort opmærksom på, at vejen mellem Kandeborgvej og Klemmen/Kippen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Teknisk vurdering af forslag til: Vandre- og cykelrute Skovgårde Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune

Teknisk vurdering af forslag til: Vandre- og cykelrute Skovgårde Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune Teknisk vurdering af forslag til: Vandre- og cykelrute Skovgårde Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune 24. september 2015 Ved Jens Erik Larsen Foreningen Frie Fugle Jens Erik Larsen er civilingeniør og

Læs mere

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand

Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Grundejerforeningen St. Sjørup Strand Referat fra generalforsamling den 27/5 2018 i Hevring forsamlingshus. Der var 35 stemmeberettigede fremmødt. 1. Einar Andersen blev foreslået og valgt til dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl.19.00 i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 32 foreninger med i alt 45 stemmeberettigede var til stede. Formand Kurt Wriedt bød

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere