Stor ros til ny varmemester

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stor ros til ny varmemester"

Transkript

1

2 Stor ros til ny varmemester Jeg vil gerne have lov til at rose den nye varmemester Claus, nu har jeg haft denne fornøjelse at have ham nede og hjælpe mig et par gange og jeg synes at han er sådan en behagelig mand, som der altid tager sig tid til tingene og kan han ikke gøre noget lige nu og her så vender han altid tilbage med en melding om hvad der skal ske og hvornår. Det er dejligt der er kommet sådan en mand til afdelingen, nu føler jeg at det kan betale sig at komme og bede og hjælp. Så rigtig mange roser herfra. Hilsen den anonyme beboer Formanden har ordret Legeplads: Siden sidste er der sket en hel del på Oddesundvej. Det som optager rigtig mange af beboerne er, hvornår kommer der en ny legeplads. Opsætning af den nye legeplads ved fælleshuset vil blive påbegyndt tirsdag i uge 16, hvis vi får byggetilladelsen inden. Firmaet er bestilt til opsætning tirsdag i uge 16. Det betyder, at du har mulighed for, at hente sand indtil søndag i uge 14 på legepladsen ved fælleshuset samt på legepladsen overfor nr. 72. Husk at tegningen over, hvordan vi forventer, at legepladsen ved fælleshuset samt legepladsen overfor nr. 72 vil komme til at se ud, stadig er opsat i glasskabet ved vaskeriet. Bestyrelsen: Jeanette Schøn har trådt ud ad bestyrelsen og 1 suppleant Rasmus Bengtzon er trådt ind. Bestyrelsen vil gerne takke Jeanette Schøn for store arbejde i bestyrelsen, samtidig byder vi Rasmus Bengtzon velkommen. Gratis opvaskemaskine: Mangler du en opvaskemaskine? Da har du mulighed for, at få den opvaskemaskine, som tidligere stod i fælleshuset. Det eneste du skal gøre er at aflevere en seddel i postkassen med dit navn og husnr. senest tirsdag 15/4 2008, og der vil blive trukket lod, hvis der skulle være flere interesseret. Du vil efterfølgende få besked om du er

3 den heldige. Opvaskemaskine er ca. 5 år, den kan ses i kontortiden, da den står i garageanlægget. Oddesundvejs hjemmeside: Vi forventer at vores hjemmeside for Oddesundvej vil være ajourført omkring april Du har mulighed for at se, hvad der pt. Du vores hjemmeside på -tryk på afdelingshjemmesider tryk på Oddesundvej Afdeling 24. Peter Vilsen i nr. 159 vil hjælpe med at hjemmesiden som udgangspunkt er ajourført. Har du forslag til oplysninger der burde være på vores hjemmeside er du velkommen til at maile dine forslag til p.vilsen@vip.cybercity.dk eller til majbritt.d.jensen@stofanet.dk. Alle forslag er velkommen. Parkering i afdelingen: I den senere tid er der mange, som har parkeret nede i afdelingen. Det har været parkeret således, at det har været umuligt, for et udrykningskøretøj at komme forbi, da parkering har været på et hjørne. Der har været parkeret på græsplænerne, der har været parkeret i gaderne på en sådan måde, at det har været næsten umuligt for beboerne, at komme ind eller ud ad deres bolig. Husk parkere du i afdelingen kan det i yderste konsekvens betyde død og ødelæggelse. Hvordan skal ambulancen eller brandbilen kunne komme frem, når der holder biler rundt omkring i afdelingen både dag og nat. Det gøres opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere i afdelingen. Dette gælder også for gæster m.m. til afdelingen. P-bøjler på p-pladsen: Bestyrelsen har fået en henvendelse om, der er mulighed for at opsætte p-bøjler på p- pladsen, da det åbenbart er vanskeligt at finde en parkeringsplads sidst på dagen i den nederste del af p-pladsen. Denne forespørgsel er sendt videre til boligkontoret, som kontakter Kommunen. Når der foreligger et endelig svar vil vi vender tilbage. Politiet: Tirsdag den 11/ havde bestyrelsen og varmemesteren møde med Andreas Mylund, som er ansat ved det kriminalpræventiv sikringsrådgivning i Nordjyllands Politiet. Vi har kontaktede Andreas Mylund for, at høre noget om, hvad han kunne fortælle os. Han fortalte, at afdelingen er et meget roligt sted at bo. Det var vi nu ikke i tvivl om, men det er altid rart, at høre det andre. Det har resulterede i, at vi vil overveje om, der skal opsættes yderligere lamper rundt omkring i afdelingen, da gode lysforhold vil være med til, at gøre det mere trygt at færdes i området. Det skulle gerne være sådan, at alle føler sig trygge når de færdes på Oddesundvej.

4 Vi bør måske også overveje, at få beskåret eller fældet nogle af træerne på volden op mod p-pladsen for at give mere lys. Dette kan måske være med til, at stresse tyverne, da muligheden for, at stjæle en bil uden at det opdages vil være mindre. Vi har forespurgt flere steder om, vi må opsætte et overvågnings- kamera på p- pladsen, dette er ikke lovligt. (desværre) 25 års Jubilæumsfest på Oddesundvej: I forbindelse med vores 25 års jubilæum havde bestyrelsen indkaldt alle interesseret beboer til at møde op tirsdag den 4, marts 2008 kl i fælleshuset. Der kom ikke så mange, som vi havde håbet på, men du har stadig en chance for at være med til at gøre dagen til en fest for alle på Oddesundvej. Vi holder møde igen tirsdag den 8. april kl i fælleshuset, du er velkommen. Skulle du mod forventning være forhindret i at deltage i mødet, men gerne vil give en hånd med på selve dagen, da kan du aflevere en seddel i med navn og adresse i postkassen ved varmemesterkontoret eller i nr. 5, 8og du vil blive indkaldt til de efterfølgende møder om jubilæumsfesten. Fælleshuset og rummet: Hvordan kan jeg leje fælleshuset eller rummet? Du har følgende muligheder: Du kan forespørge på mail majbritt.d.jensen@stofanet.dk, du kan henvende dig personligt i nr. 58 eller du skrive en seddel med dato og aflevere seddelen i postkassen ved nr. 58. Hvor mange kan der være i fælleshuset: Der er service, stole og borde til 50 personer. Hvad koster det at leje fælleshuset: En dag, som er fra kl dette gælder fra mandag torsdag koster det 100 kr. i leje, som betales på girokort, og der betales 500 kr. i depositum samtidig med, at lejekontrakten underskrives. En dag i weekenden, som er fra kl gælder for fredag søndag koster det 200 kr. i leje, som betales på girokort, og der betales 500 kr. i depositum samtidig med, at lejekontrakten underskrives. Weekend leje, som kan være fra fredag kl til søndag kl eller lørdag kl til mandag kl koster det 500 kr. i leje, som betales på girokort, og der betales 500 kr. i depositum samtidig med, at lejekontrakten underskrives. Hvad koster det at leje rummet: Det koster 50 kr. pr. overnatning. Du skal selv medbringe linned. Der er 2 senge, der er et badeværelse.

5 Frivillig renovering af badeværelser Der har været forespørgsler vedrørende renovering af badeværelserne om, der fortsat var mulighed for, at vælge en delvis renovering af badeværelset, hvor, der er mulighed for, at vælge inventaret fra. Bestyrelsen har undersøgt sagen og kan oplyse, at der er mulighed for, at vælge en delvis modernisering af badeværelset. En delvis modernisering betyder, at der opsættes nye fliser på gulv og vægge. Der er mulighed for at vælge varme i gulvet. (el-varme) Hvad koster en total modernisering af badeværelset pr. måned? Prisen er afhængig af hvilke type lejelighed du bor i. Her er de vejledende pris pr : Total Delvis Type D: 68 kvm. 612 kr. pr. mdr. 516 kr. pr. mdr. Type A & A1: Frit liggende huse 630 kr. pr. mdr. 534 kr. pr. mdr. Type B & E: 86 kvm + 97,3 kvm 593 kr. pr. mdr. 497 kr. pr. mdr. Hvis du er interesseret kan du henvende dig i kontortiden og få udleveret en bestillingsblanket. Prisforskellen på en total modernisering og en delvis modernisering er kun ca. 100 kr. pr. måned i lånets løbetid. Der gøres opmærksom på, at det eneste der betales mere for ved en total renovering er inventarets pris, som er forhandlet langt ned i pris, og det koster ikke mere at få opsat nye inventar contra at få opsat det oprindelige. Et par gode råd Husk at vi er en afdeling med mange forskellige mennesker og derfor kræves det af den enkelte udviser respekt overfor andre. Det betyder, man bør være meget tolerant overfor sine medmennesker. HUSK - Man kommer langt her i livet med et smil og en snak i stedet for brok og klager. Tænk positivt. HUSK - At være overfor andre, som du ønsker de skal være overfor dig. Tolerance er en god evne når vi bor så tæt sammen.

6 Vinduer og terrassepartier: Der har været foretaget 1 års gennemgang af vores vinduer og terrassepartier og ifølge vores driftsansvarlig på boligkontoret Torben Hvidsten er der enkelte hængepartier. Hvis du ikke mener, at dine fejl og mangler ved vinduerne og terrassepartiet er blevet rettet - Henvend dig i kontortiden hos vores varmemester Claus Rasmussen, eller kontakt Torben Hvidsten på boligkontoret på telefonnr Bestyrelsen og boligkontoret følger op på sagen fra Basta om Velfac vinduerne. HUSK- du er medansvarlig for at problemerne med vinduerne bliver løst. Problemerne bliver ikke løst ved at du fortæller det til andre på Oddesundvej Problemerne løses kun hvis du henvender dig til vores varmemester eller til Torben Hvidsten på boligkontoret. Husk at når du tørrer tøj inde kræver det ekstra udluftning. Du bør minimum lufte ud 3 gange 10 minutter om dagen. Vaskeriet Efter henvendelse fra flere beboer har bestyrelsen besluttet at den første maskine på vaskeriet (der påført en seddel) bruges til vask af arbejdstøj, hundetæpper m.m., da det er irriterende at få sit tøj ødelagt. Hvis du har farvet i denne maskine skal du betale for en ekstra vask for, at få fjernet eventuelle rester af farven. Husk at hente dit tøj når maskinen er færdig, da det er til stor irritation for andre, at skulle tage dit tøj ud ad maskine eller tørretumbleren. Ansøgninger Hvis du ønsker, at søge om tilladelse til opsætning af f.eks. skur, hegn, udvidelse m.m., da kan du aflevere din ansøgning i postkassen ved nr. 58 eller i postkassen ved varmemesterkontoret. Ansøgningen sendes til boligkontoret til videre behandling. Du vil modtage svar fra boligkontoret på ansøgning uanset om, det drejer sig om udvendig forhold eller om indvendige forhold.

7 Genbrugspladsen: Genbrugspladsen som er placeret på p-pladsen mellem garagerne har åbent tirsdag og torsdag mellem kl , samt hver søndag mellem kl Du er velkommen til komme op og kigge også selvom du ikke har noget at aflevere, du kan altid få en sludder med den der sidder og har vagt og hvem ved det kunne måske også være at der var noget du kunne bruge. Husk at sortere dit affald, det koster afdelingen mange penge at bortskaffe affaldet, som ikke er sorteret. Husk at pap og papir, flamingo, flasker og dåser ikke skal i containerne i affaldshusene. Det skal sorteres fra, alt hvad der sorteres fra er gratis, at få bortskaffet. Du må ikke aflevere byggeaffald, vaskemaskiner, tørretumbler, fryser og køleskab på genbrugspladsen. Disse ting skal du selv få bortskaffet. Det koster afdelingen mange penge at få disse ting fjernet. Hvis vi ikke får reduceret vores dagrenovation vil det betyde, at vores husleje kommer til at stige betydelig til næste år. Husk vi ønsker alle at holde huslejen på et fornuftigt niveau. Det kan I alle være med til. Hjælp os med at sortere. Udestuer Der har været forespørgsler på, om muligheden for at opsætte en udestue. Dette har resulteret i, at der er blevet udarbejdet nogle standardtegninger for, hvordan en udestue skal opføres. Bestyrelsen forventer, at kunne fremlægge et forslag på beboermødet i maj. Husdyr I afdelingen er det tilladt, at have 2 husdyr pr. bolig, som skal være registeret. Har du mere end 2 husdyr er det en overtrædelse af husorden, som i yderste konsekvens kan betyde, at dit lejemål bringes til ophør. Kontrollere om du har fået registeret dit husdyr. Hvis ikke henvend dig i nr. 58 medbringende vaccinationspapir samt forsikringspolice hvis det er en hund. Er det en kat medbring da kun vaccinationspapir. Husk, at ifølge vores husorden på Oddesundvej skal husdyr registreres,

8 Husdyrregistreringen 1 32 H H 156 H HH HK H H 67 HH KK 99 H H HK 101 H H K K H 11 K H K HH H H H 45 HH H 170 K 15 H HH 171 H H H H 17 K K 110 HH H HK H H 147 K HH 180 KK KK 87 HH 118 HH HH H 89 H HH K H HH 93 K H = Hund K = Kat Registering sker ved henvendelse til Majbritt Jensen Oddesundvej 58

9 Indlæg til oddeposten. Der er i den seneste tid indkommet en del klager over hunde og katte, derfor vil det være på sin plads at huske alle på husordenen vedrørende dyrehold. Først til hundene klagerne går ud på, at hundeejerne lader deres hunde stå i haverne og gø. Dette er selvsagt til stor gene og irritation for omgivelserne, og må ikke finde sted, og skal bringes til ophør. Når foråret står for døren, og alle vil være i haverne er det heller ikke sagen, at hundene står og gøer. Dernæst til kattene som det også fremgår af husordenen, skal alle husdyr og dermed også kat holdes i snor. Tilsyneladende er der behov for at indskærpe reglerne. Såfremt man ikke overholder husordenen, kan det i yderste fald medføre skriftlig advarsel og i sidste ende kan lejemålet bringes til ophør. Når husorden er meget specifik på husdyrområdet hænger det sammen med at vi alle skal være her, og at man ikke må genere sin genboere/naboer. Det er ikke et udtryk for at man har ønsket at genere husdyrejerne. Jeg har gentagne gange hørt argumentet om at katten er et frit dyr, som man ikke kan have i snor. Det mener jeg er noget sludder, adskillige katteejer har fortalt mig, at det blot er et spørgsmål om at lære sin kat at sådan er det altså. Hvis man som katteejer har den holdning, at katte er frie og skal have lov til at bevæge rundt uden snor, så må man finde en bolig, hvor sådan et dyrehold er i orden det er det ikke på Oddesundvej. Flemming Vinter nr. 137 Referat fra repræsentantskabsmøde i NTA den 17. marts 2008 af Flemming nr NTA står for Nørre Tranders Antenneforening, der er vores leverandør af tv og radiosignalet. Der blev orienteret om et nyt udspil fra YOU SEE, og man forhandler p.t. med antenneforeningerne. Det nye er at man taler om en standardpakke (der kan minde om vores nuværende pakke 2) der udover vil der være muligt at til vælge tillægspakker, hvor hver pakke indeholder 4 kanaler. I disse tilvalgspakker vil TV2- sport også være. Der arbejdes ihærdigt på at få forhandlingerne med YOU SEE færdiggjorte, og der tales om, at forhandlingerne kan være på plads inden længe. (husk at følge med på NTAs hjemmeside) og ellers vil jeg orientere så snart der foreligger et resultat. Det ligger ligeledes i kortene, at DAB-radio vil komme på NTAs Event kanaler, således at man ikke behøver at investere i en DAB-radio.

10 Repræsentantskabet besluttede enstemmigt, at give bestyrelsen fuldmagt til at gå videre i forhandlinger med YOU SEE, og når der foreligger et resultat vil der blive indkaldt til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde med det ene punkt på dagsordenen. Der var indkommet et forslag om at fjerne 24-Nordjyske kanalen. Det blev nedstemt. Den nuværende formand Hans Jørgen Bengaard havde meddelt sin afgang, og bestyrelsens indstilling til repræsentantskabet var, at Leo Andersen blev valgt som ny formand. Repræsentantskabet valgte enstemmigt Leo Andersen. Forårstid er havetid: Foråret er nu forhåbentlig på vej! Det betyder bl.a., at det er tiden, hvor vi alle bør gå i gang med at gøre haver/terrasser klar til de forårs-/sommerdage, som forhåbentlig snart står for døren. I bestræbelserne på, at gøre Oddesundvej til et attraktivt sted at bo også for kommende beboer, derfor opfordre bestyrelsen alle til at gå i gang med at få haverne både foran og bagved kikket efter. Husk at du har pligt til at holde dine stauder og andre planter indenfor dit eget areal. Husk hvis du lufter hund eller kat i haven, at du skal fjerne dyrets efterladne skaber, da lugten kan genere dine naboer.

11 Nyttige oplysninger Varmemesterens kontor: Låsesmed BC låseteknik a/s Boligkontorets ekspeditionstid: Mandag onsdag kl Torsdag kl Fredag lukket Boligkontorets telefontid: ( ) Mandag onsdag kl Torsdag kl Fredag lukket

12 Varmemesterens kontortider Mandag-fredag Mandag -fredag: På gensyn

Den heldige, som blev udtrukket var Johanne i nr. 86, Vi ønsker tillykke, og håber den er blevet flittigt brugt.

Den heldige, som blev udtrukket var Johanne i nr. 86, Vi ønsker tillykke, og håber den er blevet flittigt brugt. Formanden har ordret Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at byder alle vores nye beboere hjertelig velkommen på Oddesundvej, og håber I er faldet rigtig godt, og måske allerede har hils på jeres naboer.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Juni 2015 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53 Hvidkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 24 ODDEUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 24 ODDEUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 24 ODDEUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52 Fyrkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN Velkommen i vores afdeling Afdelingsbestyrelsen byder velkommen i afdelingen og håber du må blive glad for at bo her. Vi arbejder for at skabe en

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Nyhedsbrev No. 3 2007

Nyhedsbrev No. 3 2007 Bestyrelsen sammensætning: Nyhedsbrev No. 3 2007 Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial»

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 19 SALLINGSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 19 SALLINGSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 19 SALLINGSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Oktober 2014 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 September 2011 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47 Husorden Kontaktpersoner: Varmemester: Willy Larsen Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00 Telefon 36 16 23 47 Udenfor normal kontortid kan der

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt Husorden afd. 11 HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre det hele lidt

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE AFFALD CYKLER, KNALLERTER M.M. ANSØGNINGER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE AFFALD CYKLER, KNALLERTER M.M. ANSØGNINGER «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Velkommen til Afdeling 1

Velkommen til Afdeling 1 Husorden afd. 1 Velkommen til Afdeling 1 Boligforeningen Lillebælt er en almennyttig boligforening. Det betyder bl.a., at det er en demokratisk forening, man er medlem af. Den øverste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Maj 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang VELKOMMEN til afdeling 6 Kongsvang Velkommen Afdelingsbestyrelsen, varmemesteren og pjeceudvalget, vil med denne velkomstpjece byde dig/jer velkommen. Afdelingen blev opført i 1953, med i alt 164 lejemål.

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre det hele lidt

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial»

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden afdeling 88 - Skæphøj

Husorden afdeling 88 - Skæphøj Nærværende husorden er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen og vedtaget på det årlige afdelingsmøde. Denne reviderede udgave er vedtaget på afdelingsmødet den 27. september 2011. Vi lægger i husorden op

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 39

VELKOMMEN TIL AFDELING 39 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 39 DANAGÅRDEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN VELKOMMEN TIL MIDTBYEN Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I MIDTBYEN - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 50. Ravnkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 50. Ravnkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 50 Ravnkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3 9600 Aars Tlf.: 98 62 24 13 Kontor- og telefontid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdai

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 14

VELKOMMEN TIL AFDELING 14 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 14 GOLFPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Brohuset Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C 22. januar 2019 Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B,

Læs mere

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Februar 2016 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere