Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase"

Transkript

1 Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi også nogle skarpe bloggere eksempelvis Tue Lindblad, der tjener godt på hans supergode blog. Du kan se hans regnskab nedenfor Tue Lindblad onlinebijobber.dk Der er stor sandsynlighed for at du ikke har erfaringen der kræver, for at lave sådan en blog på nuværende tidspunkt, hvilket er helt forståeligt. Jeg vil i dette indlæg forsøge at dele nogle råd, der kan hjælpe dig på rette spor med din blog. Selvom det tager lang tid at opbygge en solid og indtjenende blog, vil du med disse 5 råd være godt på vej. De 5 blog-stadier 1. Lav din blog 2. Skaf 50 fans 3. Optimer på din trafik 4. Scor kassen på dine besøgende 5. Sæt din blog på autopilot De 5 stadier kræver en længere forklaring du kan læse nedenfor. De 5 stadier ovenfor lyder som noget der kan gøres på en god weekend, men sådan er det desværre ikke. Det kræver mange lange arbejdsdage at automatisere en blog, men det er det hele værd. Jeg har en blog om mode (en engelsk blog), og den tjener kroner dagligt. Det er ikke alverdens men det er en fantastisk følelse at vide at man tjener penge nu, uden at røre en finger. Men selvfølgelig ligger der mange arbejdstimer bag projektet.

2 1. Stadie: Lav din blog Du skal på forhånd registrere et domæne til din hjemmeside, hvilket er super simpelt. Du kan købe dit eget domæne og webhotel mange steder, men jeg kan VARMT anbefale unoeuro.com blogs Inden du vælger et domæne skal du have bestemt dig for, hvad du gerne vil skrive om på din blog. Du kan med fordel vælge et domæne der er sigende for indholdet på din hjemmeside, da det ofte vil give SEO-mæssige fordele men også brugermæssige fordele. 1 Vælg dit niche / emne Allerede ved dette trin, er der utrolig mange der begår fejltagelser. Hvis du gerne have en succesfuld blog, er det vigtig at du har gjort dig klare tanker om din målgruppe. Spørg dig selv: Hvem vil jeg gerne hjælpe med mine indlæg? Indtil du har fundet ud af hvem der skal være interesseret i din blogs indhold, er alt andet fuldstændig underordnet. Først når du har besluttet dig for din målgruppe, kan du vælge hvordan du vil få trafik til din hjemmeside. Du skal ikke være bekymret for at være for indsnævret med dit niche, du kan altid udvide din blogs omfang løbende, hvis den skulle få succes. Når vi har valgt vores niche kan vi begynde at skrive indhold til hjemmesiden/bloggen og dertil finde produkter vi kan sælge, eller reklamere for. 2 Forestil dig en person i din blogs målgruppe Når du har spurgt dig selv, hvem du gerne vil hjælpe med dine indlæg, er du parat til at lære mere om din målgruppe. Det er lettere at skrive god og indtjenende indhold, hvis du ved præcis hvordan din målgruppe interagere på internettet, og i en helhed.

3 Jeg vil f.eks. have 2 vidt forskellige måder at forklare SEO på, hvis vi forestiller os at den ene målgruppe er pensionister mens den anden målgruppe er folk med en basisviden indenfor SEO. Her er en liste over ting der er gode at vide om din målgruppe: Alder (Ikke et bestemt tal, men et interval. F.eks år) Køn Job (Stor/Lav indkomst?) Interesser & Hobbyer Værdier Nu skulle du gerne have en klar idé om hvordan en person i din blogs målgruppe er. Dette kan hjælpe dig med at bestemme præcis hvordan dit indhold skal skrives, og hvilke produkter du med fordel kan reklamere for / sælge på din blog.

4

5 3 Opsæt din blog Jeg vil på nuværende tidspunkt ikke gå i dybden med, hvordan du opsætter din blog. Jeg vil dog henvise til at du benytter WordPress som CMS system, da det er gratis og giver dig en bred vifte af muligheder. Jeg anbefaler også at du benytter et tema der er passende for din målgruppe. Hvis du skal virke professionel nytter det ikke noget, at du har hjemmesiden fyldt med blinkende tekst m.m. Der er ikke noget bestemt tema der giver dig mere trafik eller større indkomst end andre temaer, så vælg et pænt og stilrent tema, og tilpas det som du ønsker. Indlæg om wordpress opsætning kommer senere Du skal være indstillet på at din første blog ikke bliver perfekt, jeg har haft mange blogge gennem årenes løb, og først nu føler jeg, at jeg er ved at finde det jeg ønsker. En blogs udseende er utrolig vigtig for din læsers førstehåndsindtryk, så du kan med fordel afsætte meget tid til opsætning af hjemmesiden. Du skal forvente at det kan tage op til 1-2 uger at opsætte din hjemmeside præcis som du vil have den, og hvis du skal have foretaget nogle avancerede ændringer, kan det muligvis ske at du skal betale en ekspert. 4 Find ud af hvor din målgruppe hænger ud For at du kan interagere med din målgruppe, er det væsentligt at vide hvor de befinder sig på det store internet. Jeg vil derfor foreslå at tager et kig på dine konkurrenter, og ser hvad de gør rigtigt og hvad du selv mener at du kan forbedre. Hvis du har en mode-blog kan du f.eks. søge som jeg gør nedenfor, og notere dig alle de relevante modeblogs du møder.

6 Når du har fundet en masse gode blogs med mange besøgende, kan du bevæge dig videre og forsøge at finde nogle forums eller facebook-sider indenfor dit niche. Her kan du gøre lidt ydmyg reklame for din blog, og møde andre der deler den samme interesse for dit niche. F.eks. hvis jeg så en der spurgte om hvordan man kom godt igang med sin blog, kunne jeg henvise til dette indlæg og skrive noget i stilen af Der er selvfølgelig mange forskellige måder at starte sin blog på, men jeg har i dette indlæg skrevet en masse om de tanker og idéer jeg gjorde mig i min opstart, og derefter vedhæfte et link. Dette vil både få den spørgende person til at besøge din side, men også en masse andre bloggere der kunne være nysgerrig. 2. Stadie: Skaf 50 fans Trofaste fans er guld værd! Når du på din blog har faste læsere der jævnligt kommer og besøger din blog, er der stor sandsynlighed for at de deler dine indlæg, eller køber de produkter du reklamerer for. Du skal derfor gøre alt hvad du overhovedet kan, for at holde fast på dine faste læsere. Det kan du f.eks. gøre ved at lade dem tilmelde sig et nyhedsbrev, eller på andenvis subscribe til din blog. Konceptet er opstillet af Kevin Kelly, der redegjorde for at man kunne klare sig problemfrit hvis blot man havde 1000 ægte fans. Jeg synes dog at 1000 fans er i overkanten, når man er starten fra bunden på sin blog. Jeg vælger derfor i stedet at man skal se om man kan skaffe sig Du skal selvfølgelig ikke stoppe der, du skal altid se om du kan optimere på din blog, og det samme gælder på din fanskare.

7 Der findes forskellige måder at opbygge en trofast fanskare på, og jeg vil herunder introducere dig til nogle af dem, og du kan derefter benytte dem afhængig af din målgruppe. Strategi 1 Skriv det perfekte indhold i din blogs indlæg Kvaliteten i dine indlæg er langt vigtigere end kvantiteten. Det nytter ikke noget at hamre en masse indlæg af, hvis det er noget vrøvl der står i dem. Der findes forskellige typer indlæg der er særligt tiltrækkende for en læser, og det er især disse 2 typer: En liste Roundup-indlæg Mange læsere elsker lister, da det er let at forholde sig til, og man kan nemt skimme artiklen igennem og blive fanget af de forskellige overskrifter. En international undersøgelse har vist, at indlæg med lister er de mest delte på de sociale medier, og det er derfor særligt attraktivt at din blogs indlæg indeholder lister. Roundup-indlæg er også populære fordi man får flere personers meninger indover. Roundup-indlæg går ud på, at du spørger forskellige personer om noget, og opsummere deres svar i ét indlæg. F.eks. hvis du har en modeblog kan du lave et indlæg der hedder Se hvilke sko de andre modebloggere foretrækker eller lignende. Du får dermed muligheden for at referere til deres blogs og måske de også henviser til din. Dette vil både give bedre søgemaskine-rangering og flere besøgende. Strategi 2 Skriv et gæsteindlæg At skrive et gæsteindlæg er nok ét af de absolut bedste måder at drive mere trafik til din blog, og dermed også øge chancen for at få ægte fans. Det er lidt forskelligt afhængig af dit niche, hvor let det er at udveksle gæsteindlæg, men typisk er blogejerne modtagelige overfor idéen. Du skal helst finde populære blogs med en masse besøgende, og indgå nogle klare regler med bloggens ejer. Det er sjældent at en blogger vil have et gæsteindlæg, hvis det blot er ren reklame for sin egen blog. Du skal derfor forsøge at skrive indlæg der passer til den blog du gæsteskriver for, og ikke din egen blog. Dette vil både gavne dig selv og blogejeren.

8 Strategi 3 Interager på de sociale medier Du kan selvfølgelig altid benytte sociale medier til at få flere besøgende. Det er dog sjældent at de giver noget på SEO-fronten at du benytter sociale medier, men det kan med sikkerhed giver nogle flere besøgende. Jeg fraråder dig at benytte sociale medier som din eneste trafikkilde, da det variere med tiden hvad der er moderne. Hvis du har en facebookside vil jeg varmt anbefale at du deler dine indlæg derinde, og besvare alle eventuelle kommentarer der kan være på Facebook. Forsøg gerne at holde en samtale kørende med dine følgere på Facebook. Hvis du f.eks. har lagt et indlæg ind på Facebook, og der er en kommentar der lyder Godt indlæg!. Så prøv at sig Tusind tak, hvad var det du især godt kunne lide ved mit indlæg?. Dette vil resultere i at personen endnu engang kommenterer indlægget, og personen vil helt klart føle en tættere tilknytning til dig, og du vil virke meget mere nede-på-jorden.

9 Husk at din adfærd på Facebook også kan have en negativ indflydelse på din blogs status. Hvis du spammer links fra din blog overalt på Facebook, og i Facebook-grupper vil folk hurtigt blive trætte af dig, og vil derfor undgå din blog. Du kan også benytte dig af betalte reklame (paid-traffic) på Facebook, men det vil jeg i hvert fald fraråde indtil du har tjent lidt penge på egen hånd, og du har lidt overskud på bloggen. Herefter kan du eksperimentere lidt med den betalte trafik, hvis du ønsker. 3. Stadie: Optimer på din trafik Du har måske nogle daglige besøgende på din blog på nuværende tidspunkt, men det kan tage flere måneder eller måske år, at få nok besøgende til at du kan leve af den indkomst. Det der er svært for mange af dem der vil leve af sin blog, er det faktum at man skal arbejde lang tid, inden man begynder at tjene penge på det, og mange opgiver inden de når så langt. Med tiden finder du ud af, hvornår der er flest besøgende på din blog i løbet af en dag eller uge, og du kan dermed tilpasse dine nye indlæg så du udgiver dem når der er mest aktivitet på din side. Sæt dig selv nye trafikmål Jeg har haft stor fordel af at sætte mig nye mål hele tiden, og på den måde altid have blod på tanden. Jeg har haft målsætninger for besøgende pr dag og pr måned. Jeg krydser dem så løbende af når jeg opnår dem, f.eks: 10 daglige besøg tjek 25 daglige besøg tjek 50 daglige besøg tjek 100 daglige besøg På den måde kan jeg konkurrere med mig selv, og sætte nye mål for min blog. Jeg synes selv det er en sjov måde at holde mig i gang på. Sæt dig selv nye rangerings mål Du kan også konkurrere på google rangeringerne. Du kan indtaste alle keywords fra dine indlæg på en serptracker som f.eks. og derefter se om du stiger eller falder i rangeringen, og hvor højt du ligger i forhold til dine konkurrenter. 4. Stadie: Sæt din blog på autopilot Du kan selvfølgelig ikke sætte din blog på autopilot, hvis du har din egen webshop tilknyttet og dermed sælger fysiske produkter der skal pakkes og fragtes, men hvis du sælger affiliateprodukter kan du sagtens sætte den på autopilot.

10 1 Tjen på Google Adsense Én af de muligheder du har for at tjene penge på autopilot er Google Adsense. Google Adsense er reklamer som du placerer på din hjemmesider gennem en simpel kode. Hver gang nogen klikker på dine reklamer, vil du tjene en smule penge. Dette er nok den simpleste og letteste måde at tjene lidt passive kroner på. Det eneste du skal fokuserer på, er ikke at overtræde Googles regelsæt. Hvis vi siger du har 100 daglige besøgende og 5% klikker på dine reklamer. Vil du altså få 5 * 2-10 kroner. Det er umuligt at sige præcis hvad du får pr reklameklik, men forvent et par kroner. Du kan altså sagtens tjente kroner for 100 besøgende med Google Adsense, hvilket ikke er alverdens, men det er rart at få uden at røre en finger. Forestil dig at du arbejder hårdt på din blog i et par uger, og du derefter får 20 kroner om dagen, i resten af dit liv. Det lyder rart, ikke? 2 Tjen penge på Affiliate Marketing Affiliate Marketing går ud på at du sælger produkter for en anden virksomhed. Du behøves ikke engang være i besiddelse af produkterne, det er nok at du henviser til deres hjemmeside gennem aftalte links. F.eks. kunne jeg have indgået i en aftale med unoeuro.com da jeg tidligere i indlægget henviste til deres side, og dermed generede salg for dem. Dette ville have gavnet os begge, da de får flere købere og jeg får en procentsats af salget. Det er typisk sværere at få et affiliatesalg igennem, end det er at få et Adsense reklameklik igennem, men indkomsten ved et affiliatesalg er også betydeligt større. Ligesom med Adsense kræver affiliateprodukter heller ikke nogen vedligeholdelse, men du skal dog tjekke dem engang i mellem, da nogle produkter udløber eller på andenvis tilbageholdes af sælgeren. 3 Ansæt folk til dit sure arbejde Når du begynder at tjene penge på din blogs reklamer, kan du begynde at ansætte folk til at skrive nyt indhold til siden. Du kan med fordel tilsidesætte nogle af de penge du har tjent, og bruge dem på nye indlæg. På den måde har du også styr på at du ikke bruger flere penge end du tjener. Du kan både aftale gæsteindlæg, men også forhøre dig hos professionelle skribenter. Fordelen ved at uddelegere denne type opgaver er, at du får mere tid til andre projekter eller blogge. Hvis først din blog er begyndt at tjene penge, er det blot at poste flere indlæg der vil føre til flere penge, og ellers forsøge sig i andre nicher.

11

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter.

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter. Sælg (meget) mere med nyhedsbreve Majbritt Lund 2014 1. udgave 2014 ISBN: 978-87-996803-0-6 Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne.

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. Jeg har valgt at vise de 10 mindst betydende parametre, nemlig parametrene 48 til 58, så du kan få

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at bruge video

Sådan kommer du i gang med at bruge video Sådan kommer du i gang med at bruge video INDHOLD INDLEDNING... 3 DERFOR SKAL DU I GANG MED AT BRUGE VIDEO... 4 OVERVEJELSER... 5 SOCIALE MEDIER... 5 YOUTUBE... 6 OPDATER OFTE... 6 UDSTYR... 6 HVAD SÅ

Læs mere

I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten kan give dig af information.

I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten kan give dig af information. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. I light-udgaven viser jeg 22 tilfældigt udvalgte parametre, så du kan få et indtryk af, hvad Søgeoptimeringsrapporten

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

1-2-2011 FORRETNINGS DESIGN BUSINESSCOACH. En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling

1-2-2011 FORRETNINGS DESIGN BUSINESSCOACH. En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling 1-2-2011 BUSINESSCOACH FORRETNINGS DESIGN En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling Forretnings Design En Guide Til Succesfuld Forretnings Udvikling Af Marlene Kristensen, BusinessCoach Jan 2011 Marlene

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Interaktiv 3d i Flash

Interaktiv 3d i Flash 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INTRODUKTION 4 3 PROBLEMFORMULERING 4 4 PROBLEMAFGRÆNSNING 5 5 METODE OG STRUKTUR 5 5.1 Metode 6 5.2 Struktur 6 6 UDVIKLINGS IDE. 7 6.1 Bruger anvendelighed

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi Copyright www.casperfrederiksen.dk 1 Forord Er du beslutningstager? Er du træt af halv-humanistisk kommunikationsnak om

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE Kære læser I vores arbejde med at tiltrække mere erhvervsturisme til Aarhus og Herning, drøfter vi tit, hvordan vi skal arbejde mere strategisk med digitale

Læs mere

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen SØGEORDSANALYSE EBOGEN Side 1 af 43 EBOGEN OM SØGEORDSANALYSE Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang hørte om begrebet søgeordsanalyse. Disciplinen søgeordsanalyse hænger tæt sammen med

Læs mere