Portfolio Rasmus Jørgensen. Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole. Master of arts in architecture The Royal Danish Academy of Fine Arts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Portfolio Rasmus Jørgensen. Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole. Master of arts in architecture The Royal Danish Academy of Fine Arts"

Transkript

1 Portfolio Rasmus Jørgensen Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole Master of arts in architecture The Royal Danish Academy of Fine Arts English: There is a small English summary at the beginning of each project.

2 2010 Ben Wood Studio Shanghai Circulations diagram til konkurrence præsentation. Igangværende projekter hos Ben Wood Studio Shanghai Et lille indblik i mit arbejde i Kina Konkurrence for masterplan til et ny kommercielt knudepunkt uden for Shanghai English: On-going work at Ben Wood Studio Shanghai in China. A small preview of my work in China. Luksus villaer baseret på traditionelle kinesiske gårdhavehuse

3 2009 Afgangs projekt fra Kunsakademiets Arkitektskole ET BALTISK HUS I KØBENHAVN Ambassade fællesskab for de baltiske lande English: The Baltic House in Copenhagen is my final project at The Royal Danish Academy of Fine Arts - School of Architecture. The building is an attempt to rethink an embassy and the role it plays in the city - trying to match the era of Obama where foreign affairs no longer is about confrontation and aggression, but about dialog and empathy.

4 Det konceptuelle greb - de tre ambassader holder i hinanden og danner tilsammen en fælles figur. Litauen Litauen Letland Estland Hovedgrebet tager afsæt i demonstrationen The Baltic Way, som fandt sted under brudet med Sovjet. Her tog to millioner mennesker fra alle tre lande hinanden i hænderne og dannede en ubrudt menneskekæde gennem alle lande - over 600 km - som billede på deres ønske om selvstændighed. Mit programatiske arbejde med ambassaderne udviklede sig undervejs i processen til tre rumlige L-figurer. Figurerne tager hinanden i hænderne og folder sig sammen til en figur, der danner et fælles atrium. Det bliver til en stabling, hvor de tre ambassader sammen holder om fællesskabet. \ Mellem ambassaderne ligger husets store rumlige oplevelse - det store foyerrum med det åbne atrium, der bevæger sig op gennem bygningen og sender blik ud i havnen. Foyeren med den store trappe er indrettet specifikt til de store folkelige korarrangementer, hvor man bruger trappen enten som scene eller tilskuerpladser. Atriumet over foyeren er husets hjerte, hvor ansatte mødes og samarbejdet mellem de tre lande opstår. Det er et rum skabt af fællesskabet mellem landene og til fællesskabet mellem landene. Udgangspunktet for opgaven har været en interesse Letland for bygninger, hvor den arkitektoniske figur rummer et udsagn, som ikke bare er æstetisk men også er meningsbærende Estland - værdipolitisk eller socialt. Jeg har haft en særlig interesse for bygninger, der på den ene side kræver et niveau af sikkerhed og på den anden side har et program, der kræver at bygningen fremstår åben og imødekommende. Det baltiske hus i København er mit bud på en nyfortolkning af ambassadebygningen og dens rolle i byen. En ambasaden skal ikke kommunikere konfrontation og aggression men dialog og forståelse. Min intention har været at skabe en hybrid mellem en ambassade og et kulturinstitut, for at give den formelle repræsentation en folkelig og udadvendt afbalancering - at give diplomatiet et diplomatisk ansigt i byen. B Konsulat Mødelokale Te køkken Sikret serverrum Arkiv Mødelokale B Forsvars attaché Ambassadør A A

5

6 2008 Projekt hos Sauerbruch Hutton Architects Diagrammer over cirkulations og sikkerheds konceptet Permanent hovedsæde for den Internationale straffedomstol i Haag International konkurence Min primære opgave lå i plantegningerne Summary: At Sauerbruch Hutton I took part in the international competition for the new permanent premises for the International Criminal Court in The Haag. My responsibility was to solve the highly complex program and suggest a circulation concept, considering the unique security issues.

7 2008 Projekt hos Jordan+Steenberg Arkitekter VANDMØLLEPLADSEN Et legende byrum i Nykøbing Falster Summary: The shared space in Nykøbing Falster, Denmark is an experimental traffic solution and a generous public square. It serves as a playground, a marketplace, a stage, a sculpture and an intermission in the pedestrian flow.

8 Vandmøllepladsen i Nykøbing Falster er et legende byrum, der afprøver et nyt trafikalt princip - shared space. Jeg udviklede de første skitser til projektet, mens jeg var praktikant hos tegnestuen Jordan+Steenberg i I dag står pladsen færdig og fungerer som legeplads, scene, skulptur, markedsplads og som en lille charmerende oplevelse, der binder to rekreative områder bedre sammen. Pladsen er skabt som et shared space, hvor bilister krydser et område, hvor de bløde trafikanter har fortrinsret. Bilisterne tvinges således til at være opmærksomme og vise hensyn. Min tidlige konceptuelle skitse Billeder fra byggepladsen Jeg udviklede den simple form som generere et væld af mønstre og mulige koblinger.

9 2008 Projekt fra Kunsakademiets Arkitektskole SKOLE+ En folkeskole i samspil med sin kontekst English: A public school with a PLUS, developed for Teglholmen in Copenhagen. The school integrates public program like a library, a theatre and lecture hall, a cafe and a few commercial stores. The building is oriented towards its context in both form and program.

10 Et kollage-diagram der beskriver nogle idéer om skolens møde med byen - to programmers synergi Larme rum Larme rum Stille rum Stille rum Lærerværelse Her vises mellemskolen, som er ét åbent rum med mulighed for lukkede stationer for larmende eller rolige aktiviteter. Internet cafe Tagterrasse Læse lounge Offentligt bibliotek Jeg har tegnet en folkeskole med et plus. En moderne folkeskole som lukker nærmiljøet ind og går i symbiose med sin kontekst. Folkeskolen er en kulturel resurse af aktiviteter og faciliteter, som kan tilføre byen liv og oplevelser. Samtidig kan man tilføre skolen nogle resurser, som ellers er afsat til andre formål. Jeg har eksperimenteret med at tilføje skolens program et plus i form af nogle kvarterhus- eller medborgerhus-funktioner. Et bibliotek, en netcafe, adgang til værksteder, rum for møder og foredrag, en biografsal, en cafe - forsamlingshus kvaliteter. Skolen bliver på den måde en pulserende kulturinstitution. Samtidig har jeg også integreret en erhvervsdel med plads til både butikker og f.eks. en tandlæge. Jeg har givet skolen et plus, der får skolen ud i byen og byen ind i skolen. Skolen er tegnet ud fra de pædagogiske ideer om forskellige læringsstile, som kræver meget fleksible og varierede rum. Skolen er ikke opdelt i klasser men i hjemmeområder, hvor et klassetrin deler et køkken og en række arbejdsstationer. Det åbne flow giver en høj grad af vidensdeling mellem elever i forskellige aldre og udfordre underviserne til at nytænke undervisningen. Konteksten er Teglholmen og Sluseholmens to komprimerede kanalbyer isoleret i Københavns havn. Ringvejen afskærer området og industridomisiler omringer livet på de to halvøer. Det skaber et sovebymiljø midt i København, hvor havnelivet får svært ved at blomstre. Omvendt ser jeg også potentiale i disse små isoledere samfund. De kan netop være rugekasse for en landsbykultur midt i storbyen, hvor bylivet ikke er sæson eller turist basseret men lever af beboernes engagement og nærvær. Mit mål er at give Teglholmen/Sluseholmen et kulturelt kraftcenter, der på sigt kan trække livet hele vejen ned gennem Københavns havn. Den store foyer med fordrags- og samlingstrappen og kig til atriumet med sportshallen i baggrunden. Skolen der åbner sig med biblioteket mod den store samlende plads ved havnebassinet. Skolens rum og programmer flyder sammen og overlapper. Overgangen fra offentligt program til skolen markeres her blot af en kant.

11 2007 Projekt fra Kunsakademiets Arkitektskole BADEKULTURHUS NØRREBRO Et intimt socialt rum, der kan skabe sammenhold og formidle forskelle. English: A bath culture center for Nørrebro, Copenhagen which integrate the Arab and the Danish bath culture in a local bathhouse. I find that a bathhouse with the tradition, the ritual, the sensuality and the intimacy has a great social potential for integrating cultures and mediate differences.

12 I min opgave har jeg taget udgangspunkt i badet som socialt rum. Et intimt socialt rum, der kan skabe sammenhold og formidle forskelle. Badets traditionelle, rituelle og sanselige kvaliteter kan bruges til at samle en broget bydel. Jeg mener, et badeanlæg i Nørrebro Park skal være et lokalt centrum, der skaber sammenhold og rum for integration. På grund af demografien på Nørrebro har jeg valgt at kigge på både dansk og arbabisk badekultur. Jeg har studeret både den københavnske badeanstalt og den arabiske hamam og kigget på den badekultur, der opstår, og på de rumligheder, der genererer den. Flere forskellige grupper fortjener et godt badeanlæg på Nørrebro. Børn og unge trænger til et bad med gode muligheder for at udforske vandet som element - muligheder som rækker ud over det, en almindelig svømmehal kan tilbyde.jeg mener derfor, at det er vigtigt at skabe både rum, hvor de store børn kan tumle og springe, og rum hvor børnefamilierne kan lege og hygge sig. Samtidig er de regelmæssige voksne brugere, der kommer af sociale årsager, utroligt vigtige for udviklingen af en social badekultur. De forskellige grupper har forskellige tempi, støjniveau og interesser, hvorfor det er lige så vigtigt at kunne adskille dem, som det er vigtigt, at de mødes og interagerer. Jeg har lagt vægt på, at funktionerne er adskilt akkustisk men sammenhængende visuelt og rumligt. Hamamen kan ses og opleves som en skulptur på bunden af dykkebassinet. Omklædningen med atrierne er skabt af aftrykket fra bassinerne ovenover. Transport spalten i midten binder alle funktioner sammen med lys og visuel kontakt. Jeg ha tilføjet programmet en bydels-lobby - et åbent rum til kvarteret og til parken som kan bruges af kvarterets institutioner og foreninger til markeder, skøjteudlejning, udstilling eller andre arrangementer. Lobbyen er med til at gøre huset til en del af den lokale kultur på nørrebro. snit

13 Opstalt vest Snit nord-syd

14 2007 Bachelor projekt fra Kunsakademiets Arkitektskole SCENE PÅ VAND En flydende scene for moderne scenekunst English: My bachelor project. A stage for modern performance art floating in Copenhagen harbour. I made a flexible performance landscape with multiple setup possibilities. The form is inspired by origami and gives the performers the freedom to open or close all sides of the stage as a challenge and an inspiration to invent new performance spaces. The audience can watch from the quay and from boats and bridges or from the buildings along the quay - or they can be invited on board.

15 nivelleringstank septiktank teknikrum rentvandstank nivelleringstank 10300mm 3000mm 1800mm Scenen er tænkt som et performance landscape. Begrebet dækker over en sceneform, der modsat de klasiske scener ikke har en låst og klart defineret scene-sal relation. Kukkasse-teatret er begrænset af en struktur hvor publikum altid sidder i plyssæderne og kunstnerne står på scenen - i et performance landscape forhandles den relation konstant. Derfor har min scene f.eks. ikke en klar retning. Den runde form udfordrer kunstneren til at forhandle scene-sal relationen og afprøve nye veje. Skal publikum stå på én eller flere sider af scenen, skal de stå højt eller lavt, skal de ombord på scenen? Min påstand er, at en flydende scene ikke skal forsøge at være en klassisk scene med optimal akkustik og plys-komfort. En flydende scene egner sig til de særlige begivenheder - festivaler, cross-over projekter mellem klasisk og rytmisk musik, mellem video og dans, elektronisk musik og performance teater. Projekter der kan tåle medspillet og modspillet fra havnen og fra et performance landscape, der skal indtages og fortolkes fra projekt til projekt. Formgivningen tog afsæt i kunsten at folde papir. Med inspiration i Jørn Utzons projekt til Jeddah Stadion i Saudi Arabien fra 1967 udforskede jeg de konstruktive kvaliteter i origami. Hvordan folden styrker fladen. Jeg udforskede også de fleksible og mobile kvaliteter i at folde ind og ud. Jeg modellerede projektet frem i foldet papir men fik hurtigt lyst til at åbne facetterne op. Med tiden blev facetterne til rammer for sejl og langsomt ændrede mine modeller karakter. Den åbne struktur skulle ikke foldes. Jeg tegnede snit, jeg modellerede digitalt, fræsede støbeforme og støbte gelemodeller. Jeg 3D-printede og byggede træmodeller. Resultatet er en facetteret beton ponton med et trædæk der kan åbnes og give adgang til gadevrober og ophold i pontonen. Over scenen spænder et rum gitter af limtræssøjler og aluminiumsprofiler, der kan apteres med sejl og lyd og lys udstyr. disponibelt rum 24m 2 garderobe 12m 2 garderobe 12m 2 disponibelt rum 12m 2 disponibelt rum 12m 2 garderobe 12m 2 garderobe 12m 2 opholds zone 24m 2

16 Detalje tegninger 1:5 og 1:20 Modelfoto af 3D-printet model 1:200 Modelfoto af snitmodel 1:50

17 2006 Projekt fra Kunsakademiets Arkitektskole Møbeldesign 62 cm hvile - et siddemøbel til industriel produktion English: This chair was designed for lasercutting. Mixing hard MDF plates and soft cell rubber plates I created a new form of upholstered chair. The design is additive, which makes it possible to extend the chair into a sofa or a series of seats for public lounges. The soft area where the white MDF is cut back from the seat makes a hypnotic optic effect when you pass the chair. The black spot disappears as you move to face the chair. The prototype was displayed at the Copenhagen Furniture Fair and in a Copenhagen design store.

18 De hårde MDF plader arrangeret til laserskæring. De bløde skiver arrangeret til vandstrålestæring. Opstalter - forfra og fra siden.

19 Foto af den færdige prototype.

20 Rasmus Jørgensen - Curriculum vitae født i Århus, Danmark d Maoming Lu, appartment Shanghai, China rasmus@rart.dk Uddannelse: Kunstakademiets Arkitektskole Cand. arch. fra afd. 7 - Arkitektur, Bygning og Realisation Bachelorgrad fra afd Arkitektur, Design og Industriel form. Teatervidenskab på Københavns Universitet, Eksamen i følgende fag: dramapædagogik, dramaturgi, teaterhistorie og videnskabsteori. The European Film College - 8 md Kurser i instruktion, manuskript-skrivning, video redigering mm. Sproglig student ved Risskov Amts Gymnasium 1998 Profil: Jeg er en ung, skarp formgiver med ideer og visioner. Jeg har en modenhed og en selvstændighed, der gør mig i stand til at arbejde målrettet og effektivt. Jeg arbejder indlevet og med udgangspunkt i et stærkt socialt engagement. Jeg er en empatisk arkitekt både i mit arbejde og på tegnestuen. Jeg ønsker at arbejde med at udvikle, åbne og nytænke offentlige bygninger - skoler, kulturinstitutioner og arbejdspladser. Jeg håber på at finde en plads på en tegnestue, hvor formgivning og innovation går hånd i hånd med integritet og empati. Referencer: David Wegener - leder for rekruttering hos Sauerbruch Hutton. Tlf: dw@sauerbruchhutton.com Charlie Steenberg - indehaver af Steenberg Architects, tidligere arbejdsgiver. Tlf: cs@steenbergarchitects.dk Thomas Ryborg - min vejleder på Kunstakademiets Arkitektskole. Tlf: thomas.ryborg@karch.dk Fremmedsprog: Engelsk flydende mundtlig og skriftlig har erfaring med engelsk som arbejdssprog. Tysk øvet mundtlig og skriftlig har erfaring med tysk som arbejdssprog. Norsk flydende mundtlig min kæreste er norsk. Computer kompetencer: Jeg har professionel arbejdserfaring med: 2D: AutoCad, MicroStation, Photoshop, Illustrator, Indesign 3D: 3D-studio max, SketchUp, Maxwell, FormZ Film redigering: Final Cut - imovie Jeg har desuden kendskab til Rhino, Maya, ArchiCad og Solidworks Tegnestuearbejde: Ben Wood Studio Shanghai - Skitserende arkitekt, Shanghai, Kina 2010-fortsat Konkurrence opgaver. Skitsering og projektering på et stort luksus villa resort. Arbejde med restaurering og genopførelse af et traditionelt kinesisk gårdhave hus. RART mit firma som momsregistreret freelancer, Assisterer tegnestuer med 3D-modellering, visualisering, diagramatisering og skitsering. Kunder bl.a. Steenberg Architects og DSA ARK Studio, Sauerbruch Hutton - Trainee-stilling, Berlin, 5 md, 2008 Projekteringen af ADAC s hovedkvarter i München samt arbejde med konkurrenceforslaget til Den Internationale Forbryderdomstol i Haag. Jordan+Steenberg - Praktik, 2 md Skitsering og formidling bl.a. af projektet Vandmøllepladsen i Nykøbing Falster, Danmark Henning Larsen Architects - Studenter medhjælper, D-visualisering og modelbygger Udvalgt arbejdserfaring og projekter: Interaktiv video udvalgt til den censurerede udstilling Nordnorsken Bodø Kunstforening / Den Nordnorske Kunstutstilling, Norge 2008 Scenografiassistent for Maja Ravn på udstillingen/forestillingen The Democracy Kunsthallen Nikolaj, Produceret af Das Beckwerk 2007 Underviser på Dansk Arkitektur Center - DAC undervisning Arrangerede og afviklede tegnestue for børn på Kulturnatten 2006 Scenograf på forestillingen PlusQuamPerfectum Teater Paul Ø - opført på CaféTeatret i KBH Vorspiel - en video-rum-installation Opsat på Operaen - Det kongelige teater - produceret af Workshop Scenen Aftenskole underviser AOF metropol, København Freelance teater-instruktørassistent og dramaturg Teatret Svalegangen, Århus/København - periodevis copyright 2010 Rasmus Jørgensen

1:200 1 semester Individuelt. En folkeskole i symbiose med sin kontekst

1:200 1 semester Individuelt. En folkeskole i symbiose med sin kontekst 1:200 1 semester Individuelt SKOLE+ En folkeskole i symbiose med sin kontekst English: A public school with a PLUS developed for Teglholmen in Copenhagen. The school integrates public functions like a

Læs mere

AFGANGSPROJEKT FINAL PROJECT Rasmus Jørgensen Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole

AFGANGSPROJEKT FINAL PROJECT Rasmus Jørgensen Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole FGNGSPROJEKT FINL PROJECT Rasmus Jørgensen Cand. arch. Kunstakademiets rkitektskole Marster of arts in architecture The Royal Danish cademy of Fine rts ET LTISK HUS I KØENHVN 1:100 100 dage Individuelt

Læs mere

Portfolio Rasmus Jørgensen. Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole. Master of arts in architecture The Royal Danish Academy of Fine Arts

Portfolio Rasmus Jørgensen. Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole. Master of arts in architecture The Royal Danish Academy of Fine Arts Portfolio Rasmus Jørgensen Cand. arch. Kunstakademiets Arkitektskole Master of arts in architecture The Royal Danish Academy of Fine Arts INDHOLD - udvalgte eksempler på mit arbejde Ambassadefællesskab

Læs mere

PRAKTIKRAPPORT MIE DINESEN OBRA ARCHITECTS 17. JANUAR - 1. JUNI 2011

PRAKTIKRAPPORT MIE DINESEN OBRA ARCHITECTS 17. JANUAR - 1. JUNI 2011 PRAKTIKRAPPORT MIE DINESEN OBRA ARCHITECTS 17. JANUAR - 1. JUNI 2011 OBRA ARCHITECTS Ansatte: Pablo Castro - Ejer og partner Jennifer Lee - Ejer og partner Shin Kook Kang - Arkitekt ansat i 6 år Yihong

Læs mere

Curriculum Vitae. Profil. Ansættelser. Computer kompetencer

Curriculum Vitae. Profil. Ansættelser. Computer kompetencer Profil Professionel Jeg er dygtig til at formgive og arbejder meget med komplekse former. Jeg lægger vægt på research og analyse, inddragelse af brugerne og en forståelse af konteksten og funktionerne.

Læs mere

METTE. træsorter Mette findes i træsorter og overflader i gruppe wood Mette is available in wood group

METTE. træsorter Mette findes i træsorter og overflader i gruppe wood Mette is available in wood group METTE 75 45 54 52 Mette dining chair is created by architect Carsten Buhl. Classic danish design with excellent comfort. A chair with an elegant expression where the legs meet in an A. Mette is tested

Læs mere

Historien om en ikonisk vase

Historien om en ikonisk vase Varekatalog 2016 ...tilbage til de danske hjem Historien om en ikonisk vase Lyngby by Hilfling er en dansk virksomhed, der genopdager og genskaber brugskunst fra vores fælles skandinaviske designarv og

Læs mere

KULTURCENTER. Laboratorium for udvikling af det gode og aktive hverdagsliv

KULTURCENTER. Laboratorium for udvikling af det gode og aktive hverdagsliv KULTURCENTER Laboratorium for udvikling af det gode og aktive hverdagsliv IDÉOPLÆG Hvad drømmer du om? Det spørgsmål stillede Områdefornyelsen borgerne på Ydre Østerbro til borgermødet Kulturcenter for

Læs mere

PORTFOLIO Henriette Ditte Marquard Andresen - Cand. Arch., Arkitekt maa. - sommer 2008

PORTFOLIO Henriette Ditte Marquard Andresen - Cand. Arch., Arkitekt maa. - sommer 2008 PORTFOLIO Henriette Ditte Marquard Andresen - Cand. Arch., Arkitekt maa. - sommer 2008 KLØVERPARKEN/KLØVERMARKEN - indledende skitsering for Skanska a/s - forår/sommer 2007 gennem brainstorming, undersøgelse

Læs mere

Byens Rum. The Meaningful City of Tomorrow

Byens Rum. The Meaningful City of Tomorrow Byens Rum The Meaningful City of Tomorrow The vision of the future is always changing, dependent of the technology and knowledge on all fields: If you design the best building you know to design, that's

Læs mere

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com.

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com. 052430_EngelskC 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau C www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

BIL LED SKO LEN. toldkammeret.dk

BIL LED SKO LEN. toldkammeret.dk BIL LED SKO LEN 2013-2014 BIL LED SKO LEN BYG OG FIND PÅ Hold 1 // 4.-9. klasse // mandag kl. 15.00-18.00 Lærer: Gitte Mathiasen Prøv dig selv af som arkitekt og designer. Huse, parker, møbler, kopper

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

CV - Anders Bergmann. Personlige oplysninger: Kort uddannelsesmæssig beskrivelse:

CV - Anders Bergmann. Personlige oplysninger: Kort uddannelsesmæssig beskrivelse: CV - Anders Bergmann Personlige oplysninger: Fornavn: Anders Efternavn: Bergmann Fødselsdato: 05-07-1978 Stilling: Arkitekt Gade og nr.: Søren Norbysvej 41 Postnummer: 9900 By: Frederikshavn Land: Danmark

Læs mere

Sofie Mandrup Andreassen Portfolio

Sofie Mandrup Andreassen Portfolio Sofie Mandrup Andreassen Portfolio Navn Sofie Mandrup Andreassen Adresse Hasserisgade 1, 2.th 9000 Aalborg, Denmark E-mail sman07@student.aau.dk Mobil +45 27 33 07 24 Fødselsdag 1. sep. 1986, 24 år PEDESTRIAN

Læs mere

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T:

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T: Hermed fremsendes fondsøgning til Puppet Junior 2016 Forestillinger og publikum på den Røde Plads i 2014 Børnekulturformidler og leder af Børnekulturhuset Sokkelundlille Utterslev Torv 9 2400 Kbh. NV Puppet

Læs mere

ARKITEKTUR KUNST. - En udvidelse af KUNSTEN - Museum of Modern Art Aalborg

ARKITEKTUR KUNST. - En udvidelse af KUNSTEN - Museum of Modern Art Aalborg ARKITEKTUR KUNST - En udvidelse af KUNSTEN - Museum of Modern Art Aalborg Præsentation. Arkitektur og Design. 2009 Aalborg Universitet. Arkitektur Ba5-9 Camilla Ulfkjær Ammitzbøll Dorte Skou Lauge Andersen

Læs mere

Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt

Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt Danø arkitektur September 2016 Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt 23.09.2016 DANØ arkitektur & Danø arkitektur September 2016 Ry torv med Torvehal - ophold og aktivitet - mangfoldighed - følelse

Læs mere

Kultur. Hverdag. Læring. Det lokale. Bevægelse. Det globale. Samvær

Kultur. Hverdag. Læring. Det lokale. Bevægelse. Det globale. Samvær Børneverden Undervisere Læring Kunst Det lokale Hverdag Kunstnere Voksne Fest Voksenverden Børn Samvær Bevægelse Det globale Kultur Udtryk Forskere Kildevæld Kulturcenter Laboratorium for udvikling af

Læs mere

Demokratiske byrum. Fra demokratisk symbol til platform for demokratisk udfoldelse

Demokratiske byrum. Fra demokratisk symbol til platform for demokratisk udfoldelse Louise Vogel Kielgast Project Manager 20. Januar 2016 Aarhus, Danmark Demokratiske byrum Fra demokratisk symbol til platform for demokratisk udfoldelse DEMOKRATI det associative * Fællesskab gennem erfaring

Læs mere

Jacek Hofman Bispehavevej 37,4 th 8210 Århus tlf.: 20 70 43 74 CURRICULUM VITAE

Jacek Hofman Bispehavevej 37,4 th 8210 Århus tlf.: 20 70 43 74 CURRICULUM VITAE Personlige data CURRICULUM VITAE Navn: Jacek Hofman Adresse: Bispehavevej 37,4 th. 8210 Århus Telefon: 8629 4374 Mobil: 2070 4374 E-mail: jacek@post.tele.dk http://www.jacek-hofman.dk/cv/index.htm Facebook

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER

Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER 1 BUTIK Der bliver en butik i stueetagen på ca. 700 m 2. UDDANNELSE Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole får ca. 6200

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

Model CFM06 Design by C F Møller Design

Model CFM06 Design by C F Møller Design Arm height (frame): 59 cm Arm width: 7 cm Total depth: 87 cm Seat depth: 53 cm Seat height: 43 cm Total height (frame): 59 cm 120 x 60 x 42 cm 180 x 60 x 42 cm Arm height (frame): 59 cm Arm width: 7 cm

Læs mere

Louisiana DET ARABISKE NU

Louisiana DET ARABISKE NU Louisiana DET ARABISKE NU Tekst: Dorthe Bendtsen, arkitekt MAA og journalist DJ Foto: Mathilde Schjerning Byens Netværk har været en tur i Arabien. Eller i hvert fald noget der ligner! D. 6. marts var

Læs mere

ESBEN MARTINUS SERUP JENSEN - CV & PORTFOLIO GMAIL.COM

ESBEN MARTINUS SERUP JENSEN - CV & PORTFOLIO GMAIL.COM ESBEN MARTINUS SERUP JENSEN - CV & PORTFOLIO +45 61402665 - ESBENSJENSEN @ GMAIL.COM CURRICULUM VITAE ESBEN MARTINUS SERUP JENSEN Seedorffs Vænge 2. 2, 3. 2000 Frederiksberg. Født. 28.06.85. Dansk (modersmål),

Læs mere

Praktikophold. Unni Nørløv Iwanczuk Stud. 2836. Afdeling 11 Kunstakademiets Arkitektskole 24. august 2009-31. januar 2010.

Praktikophold. Unni Nørløv Iwanczuk Stud. 2836. Afdeling 11 Kunstakademiets Arkitektskole 24. august 2009-31. januar 2010. Praktikophold Hos Bosch & Fjord Unni Nørløv Iwanczuk Stud. 2836 Afdeling 11 Kunstakademiets Arkitektskole 24. august 2009-31. januar 2010 indhold praktikophold - hos bosch & Fjord LEGO - Analyse og præsentation

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

DSB s egen rejse med ny DSB App. Rubathas Thirumathyam Principal Architect Mobile

DSB s egen rejse med ny DSB App. Rubathas Thirumathyam Principal Architect Mobile DSB s egen rejse med ny DSB App Rubathas Thirumathyam Principal Architect Mobile Marts 2018 AGENDA 1. Ny App? Ny Silo? 2. Kunden => Kunderne i centrum 1 Ny app? Ny silo? 3 Mødetitel Velkommen til Danske

Læs mere

LESS. LESS er WalkIn Companys første entrémøbelserie - navnet er inspireret af den amerikanske arkitekt Charles W. Moores valgsprog Less is more.

LESS. LESS er WalkIn Companys første entrémøbelserie - navnet er inspireret af den amerikanske arkitekt Charles W. Moores valgsprog Less is more. DESIGN MED MENING WalkIn Company er leverandør af møbler til privat og erhvervsmæssig brug. Firmaets intentioner er at levere produkter i en kvalitet som dansk møbel design er verdenskendt for. WalkIn

Læs mere

Infills når byerne trænger til en fyldning

Infills når byerne trænger til en fyldning Infills når byerne trænger til en fyldning Huller i byen I Man kan sammenligne en række bygninger med et tandsæt. Når et hus bliver sygt, bliver det trukket ud af rækken, og et nyt hus opføres et såkaldt

Læs mere

Bagenkop Nedslag - færgehavn

Bagenkop Nedslag - færgehavn DGI Faciliteter & Lokaludvikling Bagenkop Nedslag - færgehavn Juni 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles profil med

Læs mere

100-salen. - Kulturstationen og Kinorevuen

100-salen. - Kulturstationen og Kinorevuen 100-salen - Kulturstationen og Kinorevuen 12.07.2017 // 1726 INDHOLD For tegninger i rigtigt målforhold print i A4 BAGGRUND/HISTORIE VISION KONTEKST LUFTFOTO SKØRPING LUFTFOTO KULTURSTATIONEN KONCEPT SITUATIONSPLAN

Læs mere

PRÆSENTATION. Curriculum Vitæ I 2014 I 01 ANNE KRISTINE WESSELHOFF I ARKITEKT MAA

PRÆSENTATION. Curriculum Vitæ I 2014 I 01 ANNE KRISTINE WESSELHOFF I ARKITEKT MAA PRÆSENTATION Curriculum Vitæ I 2014 I 01 UDDANNELSE Profil Studieforløb Efteruddannelse Curriculum Vitæ I 2014 I 02 Arkitekt maa med erfaring i alle aspekter af dispositionsprojektets processer i skala

Læs mere

CATALYST ARCHITECTURE

CATALYST ARCHITECTURE BYENS RUM OPLEV BÆREDYGTIG ARKITEKTUR I UDSTLLINGEN CATALYST ARCHITECTURE / UTZON CENTER 3. DECEMBER 2014-8. MARTS 2015 CATALYST ARCHITECTURE INDHOLD OM CATALYST ARCHITECTURE...3 DE FIRE VÆKSTBYER: KØBENHAVN...5

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2014

Trolling Master Bornholm 2014 Trolling Master Bornholm 2014 (English version further down) Den ny havn i Tejn Havn Bornholms Regionskommune er gået i gang med at udvide Tejn Havn, og det er med til at gøre det muligt, at vi kan være

Læs mere

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? ARKITEKTUR / DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES TEKSTIL / MØBLER / BYER OG RUM / ILLUSTRATION INTERAKTIONSDESIGN / GRAFISK DESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN LÆRT AT TEGNE, MEN OGSÅ UDVIKLET

Læs mere

Portfolie. Projekter. Studierelaterede arbejder

Portfolie. Projekter. Studierelaterede arbejder Stefan Urup Kaplan Portfolie Gennem mit studieforløb har jeg hovedsageligt været tilknyttet Studieafdeling 3, arkitektur, proces og metode, som skalamæssigt spænder fra rum til bebyggelse. Mit tredje studieår

Læs mere

Byens Hus det kreative samlingssted

Byens Hus det kreative samlingssted Konsensuspapir for Byens Hus side 1 af 5 Byens Hus det kreative samlingssted Baggrund Byens Hus har løbende været på den politiske dagsorden siden revitaliseringen af Kokkedal i 1999. Ved budgetforliget

Læs mere

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation Konceptkommunikation Status... En række koncepter, der efterhånden har taget form Status......nu skal vi rette os mod det færdige koncept idé 1 idé 2 How does it fit together Mixing and remixing your different

Læs mere

HAVEJE-ATELLIERNE 27681

HAVEJE-ATELLIERNE 27681 HAVEJE-ATELLIERNE 27681 BESKRIVELSE HAVEJE-ATELLIERNE INTENTION En spændende udviklings proces er i gang( ) Variation, kreativitet og liv på gaden. Et sted der er rart at være for dem der bor der, og tiltrækker

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Model Zenith Design Jens Juul Eilersen

Model Zenith Design Jens Juul Eilersen 84 x 100 cm 180 x 100 cm 240 x 100 / 110 cm 84 x 100 cm 180 x 100 cm 240 x 100 cm 240 x 110 cm English: Zenith is a fusion of our loungers and the classic box sofa. A two-in-one model where you get the

Læs mere

Designer med grafisk flair og et godt overblik

Designer med grafisk flair og et godt overblik DVS Entertainment I/S att.: Anne-Mette Lautrup 18.05.2010 Designer med grafisk flair og et godt overblik Efter telefonisk aftale med Anne-Mette Lautrup fremsender jeg hermed min ansøgning til stillingen

Læs mere

MUSIK- OG TEATERHUS OG MUSIKKONSERVATORIUM I ODENSE

MUSIK- OG TEATERHUS OG MUSIKKONSERVATORIUM I ODENSE UDBUD DIALOGMØDE 1 DIALOGMØDE 2 DIALOGMØDE 4 DIALOGMØDE 5 DIALOGMØDE 3 PROCES TILBUD fakta - ark bestiller og bruger: lejer: ejer og driftsherre & bruger: totalentreprenør: arkitekt: ingeniør: akustik

Læs mere

De næste tre år arrangerer vi tre store kulturprojekter for og med unge mellem 13 og 20 år

De næste tre år arrangerer vi tre store kulturprojekter for og med unge mellem 13 og 20 år Hygge Factory er en non profit organisation, der laver kunst og kulturprojekter med unge i København. Vi tager unge seriøst som aktive kulturskabere, og udfordrer deres kreative potentialer igennem procesog

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Bachelor i arkitektur

Bachelor i arkitektur Det kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservaering Bachelor i arkitektur Martine Seedorff Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Diakonissestiftelsens hovedbygning udvikler

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Bram Alexander Andersen MAA, Arkitektonisk Design

CURRICULUM VITAE. Bram Alexander Andersen MAA, Arkitektonisk Design CURRICULUM VITAE Bram Alexander Andersen MAA, Arkitektonisk Design BAGGRUND Jeg har i min udannelse og mine jobs beskæftiget mig med mange forskellige aspekter af faget; som skitserende landskabarkitekt,

Læs mere

1. R E J S E B R E V

1. R E J S E B R E V 1. R E J S E B R E V Dato: 18/9 2012 Pernille Larsen Studie nr. HS10047 Email: 1004861@ucn.dk Mit 5 semester på Monash Peninsula University I Frankston, Melbourne, Australien I perioden 7/7 2012 15/12

Læs mere

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen CV Professionel profil Jeg er en passioneret, entusiastisk og ansvarsfuld kommende multimediedesigner, der har gåpåmod og er ivrig efter at gøre min hobby og uddannelse

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

DESIGNER. Jeg ser frem til at høre fra jer, og vil meget gerne uddybe mine erfaringer, interesser og portefølje ved en personlig samtale.

DESIGNER. Jeg ser frem til at høre fra jer, og vil meget gerne uddybe mine erfaringer, interesser og portefølje ved en personlig samtale. DESIGNER INTRO Jeg er uddannet designer med en International Bachelor i Design og Business med speciale i design fra Via Design and Business (Teko). Jeg bestod med et 12-tal og er udvalgt til at vise min

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen Fotos: Lene K LISSY BOESEN Lissy Boesens værker står overalt i det offentlige rum, i ind- og udland, på torve og gågader, i skolegårde, boligområder og parker. Men hvem er kvinden bag de kendte og populære

Læs mere

FLY. Designed by DITLEV KARSTEN

FLY. Designed by DITLEV KARSTEN FLY Designed by DITLEV KARSTEN TIMELESS DESIGN AND SUPREME COMFORT FLY Fly er designet af møbelarkitket Ditlev Karsten. Stolen er fremstillet med trinløs ryg funktion og regulerbar nakkedel, og dermed

Læs mere

ANNE ELLEKJÆR. leder i Dome of Visions og står for at skabe den kuratoriske ramme i bygningen på Søren Kierke-

ANNE ELLEKJÆR. leder i Dome of Visions og står for at skabe den kuratoriske ramme i bygningen på Søren Kierke- 76 ET TREDJE STED 77 ANNE ELLEKJÆR Dome of Visions er mange ting: Et opdateret forsamlingshus, et byudviklingsprojekt, et arkitektonisk og et bæredygtigt projekt klimatisk såvel leder i Dome of Visions

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON - strategi og spilleregler Dette er en strategi for udvikling af Musicon on. Strategien kan ses som et spil med spillere, spilleregler og en spilleplade. Spillerne er aktørerne

Læs mere

Litteraturliste. Litteratur:

Litteraturliste. Litteratur: 88 Konklusion Dette projekt tager sit udgangspunkt i det nye motorvejsprojekt i og omkring Silkeborg. Den kommende motorvej i Silkeborg får store konsekvenser for byen, både negative og positive. Silkeborg

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 BAGGRUND Østerbro lokaludvalg har i vinteren 2009-2010 igangsat en proces for at udvikle en ny lommepark omkring pladsen på Carls Nielsens Allé ud mod Østerbrogade

Læs mere

hansen facadeentreprenøren HSHansen Projekt: Novozymes - Bagsværd, København

hansen facadeentreprenøren HSHansen Projekt: Novozymes - Bagsværd, København hansen facadeentreprenøren HSHansen Projekt: Novozymes - Bagsværd, København Novozymes Bagsværd, København Copenhagen, Denmark Det falder naturligt at Novosymes som verdens førende inden for bioinnovation

Læs mere

www.helbak.dk / SPRING 2013

www.helbak.dk / SPRING 2013 www.helbak.dk / SPRING 2013 MALENE HELBAK - en kombination af nordisk enkelhed og en farverig verden. Hendes ambition er at lave brugsting, der gør en forskel. Der skaber positiv opmærksomhed og daglig

Læs mere

HELSINGØR STADION ATRIUM ARKITEKTER 09.06.2015

HELSINGØR STADION ATRIUM ARKITEKTER 09.06.2015 HELSINGØR STADION ATRIUM ARKITEKTER 09.06.2015 ATRIUM ARKITEKTER ApS Sofie Brahes gade 1A 3000 Helsingør Telefon nr. +45 60 21 23 72 Mail info@atriumarkitekter.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Side 4 HELSINGØR Side

Læs mere

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN FÅET PRAKTISKE EVNER MED MIG, MEN OGSÅ EN EVNE TIL AT

Læs mere

En ny tilflytter. benene eller blive underholdt af de mange festlige aktiviteter. Midlertidigt byrum

En ny tilflytter. benene eller blive underholdt af de mange festlige aktiviteter. Midlertidigt byrum Nomaden Nomaden er flyttet til den smalle gade i den lille købstad. På den 400 meter lange kulturvej har Nomaden slået sig ned i mellem to byhuse det gule og det røde. Det er i forbindelse med det store

Læs mere

APPENDIX. Katalog Grafisk katalog Referencer Logbog. Niels Guénec

APPENDIX. Katalog Grafisk katalog Referencer Logbog. Niels Guénec APPENDIX Katalog Grafisk katalog Referencer Logbog Niels Guénec Montage Afgang efterår 2015 Baumschlager Eberles liste over bygningsdeles levetid (med længst levetid øverst): Kontekst Struktur Facade Program

Læs mere

Midlertidige rekreative byrum Sagen kort fortalt

Midlertidige rekreative byrum Sagen kort fortalt Midlertidige rekreative byrum Byens Netværk arrangement 2009.06.10 Tekst: Charlotte Seidenberg, Teddy Olsen og Henriette Sofie Larsen Foto: Teddy Olsen Daglig leder af Byens Netværk Henriette Sofie Larsen

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

Nyt Internationalt Kulturhus på ydre Nørrebro. - en analyse af 3 forskellige placeringsmuligheder

Nyt Internationalt Kulturhus på ydre Nørrebro. - en analyse af 3 forskellige placeringsmuligheder Nyt Internationalt Kulturhus på ydre Nørrebro - en analyse af 3 forskellige placeringsmuligheder 3. Potentialer for Ydre Nørrebros nye Kulturelle mødested 1. 2. I midten af maj sendte kvarterløft Nørrebro

Læs mere

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk Charley Nordahn CV 2005-2014 Info Charley Nordahn Fødselsdato: 16-02-1987 Civilstatus: Enlig uden børn Sprog Dansk Engelsk Resume eg har nu gennem en årrække studeret visuel udvikling på flere niveauer.

Læs mere

KULTURTÆPPET. - et nyt kulturelt byrum i Randers

KULTURTÆPPET. - et nyt kulturelt byrum i Randers KULTURTÆPPET - et nyt kulturelt byrum i Randers et skitseforslag udformet i et samarbejde mellem Randers Kommune, Værket og RUM april 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE side 3 geografisk placering side 4 idébeskrivelse

Læs mere

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN Præsentation af undervisere Som fælles grundlag og inspiration var vi deltagere på et kursus i 2007 afholdt på Vækstcenteret. Vi arbejder alle professionelt med børn og unge. Kurset var arrangeret af foreningen

Læs mere

BODIL DALGAARD PORTFOLIO

BODIL DALGAARD PORTFOLIO BODIL DALGAARD PORTFOLIO Bo d il D a lg aa rd M Sc 01 Hatle hol Kir ke Stud.Polyt.Arch, Architecture and Design Aalborg, Danmark bdalga12@student.aau.dk + 45 50 73 00 90 Tektonisk design, structur og konstruction

Læs mere

Positiv skiltning Funktion og form

Positiv skiltning Funktion og form Funktion og form Hvad er positiv skiltning? Traditionelt set fungerer skilte som forbud eller som information og henvisninger til, hvordan man skal opføre sig, hvad man må og kan i offentlige rum, private

Læs mere

Generel mening om projektet - God ide?

Generel mening om projektet - God ide? Side 1 Generel mening om projektet - God ide? Generel mening - uddybet Flere fester jeg ville ikke bruge det, på baggrund af det umiddelebare indhold af aktiviteter i huset Synes der er andet at prioritere

Læs mere

DONG Energy. Photobook

DONG Energy. Photobook DONG Energy Photobook DA Om Duba-B8 Duba-B8 A/S er blandt de førende i norden indenfor totalindretning af kontormiljøer. Vores indretningskoncepter er skræddersyede og bygger på rådgivning og analyse af

Læs mere

OPSAMLING - WORKSHOP. Borgermøde

OPSAMLING - WORKSHOP. Borgermøde OPSAMLING - WORKSHOP Borgermøde 06.02.2018 WORKSHOPPENS TEMAER HVORDAN SER LIVET & BYEN UD OMKRING ISS GRUNDEN UD I FREMTIDEN? BOLIG ERHVERV HVORDAN ER DE UDADVENDTE BOLIGER OG ERHVERV? HVORDAN ER BEBYGGELSES

Læs mere

ARTSTAMP.DK + GUEST. April 16th - May 22nd ARTSTAMP.DK. Ridergade 8 8800 Viborg Denmark. www.braenderigaarden.dk braenderigaarden@viborg.

ARTSTAMP.DK + GUEST. April 16th - May 22nd ARTSTAMP.DK. Ridergade 8 8800 Viborg Denmark. www.braenderigaarden.dk braenderigaarden@viborg. ARTSTAMP.DK + GUEST April 16th - May 22nd Ridergade 8 8800 Viborg Denmark ARTSTAMP.DK www.braenderigaarden.dk braenderigaarden@viborg.dk A mail project by STALKE OUT OF SPACE and Sam Jedig Englerupvej

Læs mere

ALTANER. Nyskabende design

ALTANER. Nyskabende design ALTANER Nyskabende design IMAGINE INNOVATE IMPRESS 2 IMAGIN Inspiration goes hand in hand with creativity and imagination. We want to create a world of opportunities - a universe without limits - but space

Læs mere

Dansk Talentakademi: Vision for Campus

Dansk Talentakademi: Vision for Campus Dansk Talentakademi: Vision for Campus vedtaget af bestyrelsen September 2014 Indledning Dansk Talentakademi tilbyder undervisning til ca. 150 elever fordelt på fem linjer: Musik Kunst og Design Dans Musical

Læs mere

Bliv opfinder! Et spændende og anderledes tilbud til kommende 6. og 7. klasses elever i Vejen kommune

Bliv opfinder! Et spændende og anderledes tilbud til kommende 6. og 7. klasses elever i Vejen kommune Bliv opfinder! Et spændende og anderledes tilbud til kommende 6. og 7. klasses elever i Vejen kommune Lay out: Vejen Kommune Tekst: Dagtilbud & skole, Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune Udgivet: Marts

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 6

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 6 Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 6 English version further down Johnny Nielsen med 8,6 kg laks Laksen blev fanget seks sømil ud for Tejn. Det var faktisk dobbelthug, så et kig ned i køletasken

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

Opfølgning på målbeskrivelse for budget 2017

Opfølgning på målbeskrivelse for budget 2017 Opfølgning på målbeskrivelse for budget 2017 Serviceområde 15 Kultur Brugerdrevet og flexibel kulturforvaltning Udfordring Den måde, der uddeles kulturstøtte på, skal være mere brugerdefineret, brugerdreven,

Læs mere

Udkast til program for KFUs studietur til Manchester/Liverpool maj 2016

Udkast til program for KFUs studietur til Manchester/Liverpool maj 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Presse NOTAT 12-01-2016 Udkast til program for KFUs studietur til Manchester/Liverpool maj 2016 2. maj Manchester Kl. 10.30 Forventet ankomst

Læs mere

Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav fx: Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funny shapes.

Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav fx: Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funny shapes. Brug sømbrættet til at lave sjove figurer. Lav f: Et dannebrogsflag Et hus med tag, vinduer og dør En fugl En bil En blomst Få de andre til at gætte, hvad du har lavet. Use the nail board to make funn

Læs mere

HØJE TAASTRUP C. VISION

HØJE TAASTRUP C. VISION HØJE TAAASTRUP C 1 HØJE TAASTRUP C. VISION EN SAMMENHÆNGENDE, MANGFOLDIG OG AKTIV OG TRYG BY Høje Taastrup ændrer sig, vokser, forfalder, blomstrer op på ny, omfortolkes og udvikler sig. Det tager helhedsplanen

Læs mere

Curriculum Vitae. Se portfolio på http://michaelsoja.wordpress.com/ Se også www.sherwoodbikes.com

Curriculum Vitae. Se portfolio på http://michaelsoja.wordpress.com/ Se også www.sherwoodbikes.com Profil Professionel Jeg er dygtig til at formgive og arbejder meget med komplekse former. Jeg lægger vægt på research og analyse, inddragelse af brugerne og en forståelse af konteksten og funktionerne.

Læs mere

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK EN FASTHOLDELSE AF ALT DET DER GÅR GODT OG EN HURTIG SCANNING

Læs mere

Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole 1 Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Engelsk 3.-4. Der vil mundtlig primært blive arbejdet ud fra clio portalen skriftligt arejder vi enten med pirana eller lets do it. Måned Uge nr. Forløb Antal

Læs mere