Påsken står for døren, og med påsken også en ugelang skoleferie, som forhåbentligt kan nydes i smukt forårsvejr sammen med familie og venner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Påsken står for døren, og med påsken også en ugelang skoleferie, som forhåbentligt kan nydes i smukt forårsvejr sammen med familie og venner."

Transkript

1 Brenderup Realskole Nyhedsbrev #9 april 2019 Påsken står for døren, og med påsken også en ugelang skoleferie, som forhåbentligt kan nydes i smukt forårsvejr sammen med familie og venner. Påsken er en af de vigtigste højtider vi har, for i påsken var det, at Jesus hang på korset, døde, blev begravet og genopstod. Påskebudskabet kredser om, at vi som mennesker er overladt til hinanden, og at vi derfor skal hjælpe hinanden med at leve, og at vi er helt afhængige af de mennesker vi omgiver os med. Den sydafrikanske nobelprismodtager og ærkebiskop Desmond Tutu skrev, at et menneske kun bliver til et menneske i kraft af andre mennesker, og at vi alle er afhængige af andre i de venskaber, ægteskaber og fællesskaber som vi færdes i. Ingen kan klare sig alene. Mange år inden Tutu, skrev også Grundtvig om fællesskabet. Han kaldte det gensidige afhængighedsforhold for den levende vekselvirkning, og mente, at alle mennesker udvikler og forandrer sig sammen med andre. På skolen oplever vi det hver dag; i et stærkt og godt fællesskab med ordnede forhold, trives og udvikler både store og små sig bedst. I begyndelsen af marts kunne vi byde velkommen til 20 nye mini0-elever. De er startet i mini0 og bliver i august til 0.klasseselever. Det er en meget fin klasse, som vi glæder os til at have på skolen i de næste 10 år. For andre på skolen nærmer afslutningen sig hurtigt. I begyndelsen af maj afvikles de skriftlige afgangsprøver for 9.klasseseleverne, og i juni de mundtlige afgangsprøver. Det bliver afslutningen på 10 års grundskolegang for 9.klasserne, og det er fra skolens side som altid forbundet med både spænding og en smule vemod at indlede afslutningen for 9.klasserne. Spænding om eksamensudfaldet og en smule vemod over at skulle sige farvel til klasserne. I nyhedsbrevet kan du læse om stort og småt fra skolen. Vi lægger desuden ofte opdateringer på vores Facebook-side, som du er meget velkommen til at besøge. En af de vigtigste ting på Facebook lige nu, er at vi har en lærerstilling opslået, idet Anne Lise Olsen efter mange år som lærer på skolen, går på pension til sommer. Anne Lise Olsen er en fremragende lærer, som vi komme til at savne. Man er velkommen til at sprede budskabet om den ledige stilling. Mange hilsner fra Curt

2 Fagdage Siden sidste nyhedsbrev er der blevet afholdt to fagdage på skolen. Hvert år har vi tre hele dage, hvor lærerer og elever har mulighed for at fordybe sig i et fag en hel dag ad gangen. I hverdagen er det skemaet der bestemmer, hvilke bøger der skal op af tasken, og rammen er sat med de 45 minutter en lektion varer. På fagdagene derimod kan man blæse på klokken, hvis det ikke lige passer med det forsøg, man har gang i, for klasse og lærer har alligvel hinanden igen efter frikvarteret. Det handler ikke altid om at gøre noget større. Er man heldig, har man en fagdag i et af de små fag, som ikke har så mange ugentlige timer, og pludselig har man fem timer, hvor man både kan nå at se film, arbejde med den og afrunde et emne, inden dagen er slut. I februar var 4.b så heldige, at deres fagdag lå i natur-teknik. Det blev til en dag i LEGO ens tegn med programering, bygning og væddeløb - alle var glade. I april havde 9.a fagdag i kristendomskundskab. Dagen blev brugt til at arbejde med etiske dilemmaer som abort og aktiv dødshjælp. Resultatet skulle fremlægges som til eksamen, sådan at det også blev trænet. 7.a skulle have haft engelsk, men endte med madkundskab. Det var ikke noget dårligt bytte. Under temaet cafemad skulle de planlægge en lækker menu til ca 25 kr/pr person, de skulle handle og tilsidst tilberede deres retter. Henrik og Ib var smagsdommere, og egentlig skulle de kåre en vinder, men alle var gode, og det blev til en fælles førsteplads, fordi alle havde gjort sig så megen umage.

3 Udeskole i 0.klasse Hver torsdag står der udeskole på 0.a s skoleskema. Tit er de i skoven, hvor de bygger huler, laver bål og lærer om udeliv og hinanden. For når man kommer ud af klasselokalet, og der er højt til loftet, så bliver det nogle gange lettere at komme tæt på hinanden. Man oplever også sider af sine klassekammerater, som ikke kommer til udtryk indenfor, men først åbenbarer sig når man sidder og snitter, slagter en kylling eller tænder bål. Andre gange er de på tur. I år er det blevet til både bondegårdsbesøg, skraldedag, hvor der blev samlet skrald i Brenderup og omegn (der var pænt meget!), og en tur med skolens bus til Hindsgavl i Middelfart. Gældende for det hele er, at eleverne kommer glade hjem med røde kinder og nye oplevelser i turtasken. Besøg på Johannes Larsens museet 4. og 5.klasse har i løbet af febuar og marts brugt to uger, hvor de har lavet mini-projekt om De fynske malere. Eleverne har hver valgt en maler, som de har skrevet en opgave om. Efterfølgende har de lavet en PowerPoint, som de gruppevis præsenterede for hinanden. Sidste del af projektet var en billedanalyse. Som inspiration tog de på tur til Johannes Larsen museet i Kerteminde. Eleverne var rundt på en fantastisk rundvisning, og der blev lyttet og kigget med stor interesse. Madpakkerne blev nydt i høj solskin foran Svanemøllen.

4 Verden drejer I SFO en afholdes hvert år et kunstnerisk afslutningsprojekt, som markerer at 3.klassesbørnene inden længe stopper i SFO en. Projektet afsluttes med fernisering, hvor børnene og deres familier deltager og kunstværket bliver indviet. I år har børnene sammen med multikunstner Mikkel Hviid og SFO-medarbejder Anne Margrethe Hansen skabt en rotator ved navn Verden drejer. Værket er en blanding af ting, som er indsamlet i skoven og behandlet med indgraveringger og forme og elementer med et strøg nordisk design over sig. Kunstværket hænger i trappeopgangen i hallen, hvor alle kan se det. Som foto har jeg dog valgt dette, der er taget kort inden ferniseringen, hvor der stadig blev arbejdet hektisk med at få alle elementer til at hænge rigtigt. Fest i indskolingen Torsdag den 29. marts blev der afholdt skolefest i indskolingen. Der var på forhånd øvet indmarch, og selvom man kan få lidt sommerfugle i maven af højtideligheden ved at gå ind sammen, hånd i hånd foran alle forældrene, så var det også en rigtig god oplevelse, som gik helt som trænet. Derefter bød aftenen på alskens gode sager - ikke mindst en masse forskellige kager. Der var også arrangeret både spisning af snørebånd på tid, ballondans og tombola. Det var forældrene på 3.årgang der havde stået for planlægningen, hvor alle indtægter gik til de to klassers klassekasser. Aftenen var en stor succes, og stafetten er hermed givet videre til næste år.

5 Mon de spiste mange kartofler under reformationen? I 6.a er der ikke en dag, der ligner den foregående. Men om de kan besvare overstående spørgsmål, det skal alligevel være uvist. Dog ved de meget om både kartofler og reformationens vigtige skikkelser. I madkundskab har de netop fordybet sig i kartoflen som tema. Undervejs gik kartoflen fra at være en lidt kedelig og beskidt knold til at kunne alt muligt. Forløbet blev afsluttet med tilberedning efter eget valg - det var lækkert og alle gik mætte hjem den dag. I historie har klassen lært om reformationen, og her blev de sat igang med at lave collager. De blev rigtig flotte og klassen har nu tjek på både Frederik den 1., Christian den 2. og ikke mindst Skipper Klement. Projektfremlæggelse og forberedelse til eksamen I både 9.a og 9.b arbejdes der benhårdt fremad mod sommerens afsluttende prøver. I februar kunne de hakke en af de første udfordringer af, da deres projektuge kunne afsluttes med en række vellykkede fremlæggelser. Det overordnede tema for projekterne var at krydse grænser. Det kom der en række spændende opgaver om fx seksualitet, flygtninge og konvertering ud af. Her i begyndelsen af april har klasserne været omkring Ib s kontor, hvor de har trukket emner i idræt, hvis faget skulle blive udtrukket til eksamen.

6 Første skoledag for mini0 1. marts startede 20 superspændte nye mini0 er. Klokken 9.00 stod de klar ved hallen, hvor 5.a bød dem velkommen med flag-allé. 5.klasse har en vigtig rolle i forhold til de nye elevers trivsel på skolen. De er nemlig deres skolevenner og har som opgave at hjælpe mini0 med at finde sig til rette på skolen i frikvartererne, ligesom de har læsehøjttimer sammen, hvor 5.a læser højt for deres skolevenner. Men tilbage til 1. marts hvor der blev budt velkommen, sunget og spist morgenmad sammen. Herefter mødte skolevennerne hinanden for første gang og mini0 sluttede af med at gå over og tage deres nye klasseværelse i besiddelse. Klassen er allerede faldet godt til, og meldingen er, at de tegner til at blive en rigtig god klasse. Tobias og Jens Allerede om eftermiddagen tog Tobias med bussen hjem. Det var ingen sag, han kendte nemlig udemærket vores faste chauffør Jens vældig godt fra alle de gange, hvor han har været med ved busstoppestedet og sat sin storesøster på bussen om morgenen. Historien har også været med på vores Facebookside, hvor den fik mere end 100 likes. Nok fordi så mange børn og forældre kender og er afhængige af Jens trofaste indsats bag rattet. Redaktion: Maybrit Kierkegaard, Esther Larsen, Anette Christensen, Anette Østenkær, Lene Sand, Camilla Andersen & Curt Graugaard Jensen Foto: Esther Larsen, Maybrit Kierkegaard, Anette Christensen, Ib Busk Nielsen, Lene Sand & Camilla Andersen

Brenderup Realskole. Nyhedsbrev #6 marts 2018

Brenderup Realskole. Nyhedsbrev #6 marts 2018 Brenderup Realskole Nyhedsbrev #6 marts 2018 Foråret banker så småt på døren, og om ikke andet er dagene i al fald blevet mærkbart længere og lysere, selv om varmen fortsat lader vente på sig. Forårsblomsterne

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Firkløverskolen Give Elkjær-afdeling Elkjær-afdelingen er områdets lokale folkeskole, for alle børn der går i 0.-6. årgang. Efter 6. årgang fortsættes skolegangen på Søndermarks-afdelingen

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Marts 2018 Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar Nyhedsbrev marts 2018 De vigtige traditioner Ingen elever eller forældre på Højvangskolen kan være i tvivl om

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

**********************************************************************************************

********************************************************************************************** Fredagsnyt, den 20. april, 2018 Kirsten er på kursus, så der ikke noget indlæg fra hende i fredagsnyt denne gang. Her i april kom årets første sommerdag i går - fantastisk, det er så skønt at se, hvordan

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer noget. På skolen gør vi vores bedste

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Kære forælder På Hee Skole lægger vi vægt på både dit barns trivsel og dit barns læring. Begge dele er vigtige for os - og for dit

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 22/2019 Skolen@arrildfriskole.dk Det er

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb.

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den 22.02.19. Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. 1.kl. har også arbejdet koglefolket I efteråret hørte vi bogen, Koglefolket.

Læs mere

Daugård Skole. Introfolder til Daugård Skole

Daugård Skole. Introfolder til Daugård Skole Daugård Skole Introfolder til Daugård Skole Skolestart på Daugård Skole Tidligere startede alle børn samtidigt i 0. klasse i august det år de fyldte seks år. Men på Daugård Skole er der rullende skolestart.

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Skolebladet. God sommerferie

Skolebladet. God sommerferie Skolebladet God sommerferie Sommerferie I skrivende stund er der helt stille på Torslev Skole. Forberedelserne til aftenens brag af en dimissionsfest er på plads, og vi glæder os til det sidste hyggelige

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Alle opfordres stadig til at annoncere Høst & Loppemarkedet til venner, naboer og alle de andre:

Alle opfordres stadig til at annoncere Høst & Loppemarkedet til venner, naboer og alle de andre: Fredagsnyt d. 9. september, 2016 Nu hverken kan eller skal vi vente længere: I morgen er der Høst & Loppemarked på Gjerndrup Friskole og vi er klar! Elever, forældre og lærere har i de sidste tre dages

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever.

Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever. Fredagsnyt d. 5. maj 2017 Kære alle Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever. Begejstringen har været endeløs og alle - også de ældste - har brugt

Læs mere

Men det nye skoleår er ikke hvilket som helst skoleår men det første år med en ny skolereform og en ny arbejdstidsaftale for lærerne.

Men det nye skoleår er ikke hvilket som helst skoleår men det første år med en ny skolereform og en ny arbejdstidsaftale for lærerne. Baggesenskolen skoleåret 2014/2015 Kære forældre og elever på Baggesenskolen Sommeren er så småt begyndt at indfinde sig, og afgangselevernes sidste skoledag nærmer sig. Dette betyder at et skoleår går

Læs mere

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2016 54. Årgang Vi har på skolen gennemført den nationale trivsels måling. Resultatet af den er endnu ikke offentliggjort, så det ser vi

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2014 Siden sidst Kære forældre på Karup Skole og andre interesserede. Hermed følger skoleårets næstsidste månedsinformation. Arbejdet med skolereformen. Ledelsen og personalet

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. december 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 887 Næste uge: Mærkedag: 02. januar 03. januar 06. januar Fri Spireloppen åben I skole igen Lærermøde Civilt bestyrelsesmøde 17. december 22.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt.

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. På Nøvlingskov vil vi gerne skabe trivsel og gode rammer for undervisning, fællesskab og efterskoleliv. Derfor har vi

Læs mere

Maj 2009 Nr. 5. For at se skolens aktiviteter, gå da ind på: www.vemmedrupskolen.dk. Herefter under aktiviteter og aktivitetskalender

Maj 2009 Nr. 5. For at se skolens aktiviteter, gå da ind på: www.vemmedrupskolen.dk. Herefter under aktiviteter og aktivitetskalender Maj 2009 Nr. 5 Dette sker i maj For at se skolens aktiviteter, gå da ind på: www.vemmedrupskolen.dk Herefter under aktiviteter og aktivitetskalender Husk skolens festdag den 29. maj 2009 HUSKATTEN udkommer

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig...

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Alle elever går på sommerferie d. 26. juni og møder i skole igen onsdag d. 12. august kl.08.00. Vi byder på morgenmad til elever og

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning. Skoleåret Præsenteres af formand Anna Rieper Jørgensen

Skolebestyrelsens årsberetning. Skoleåret Præsenteres af formand Anna Rieper Jørgensen 1 Skolebestyrelsens årsberetning Skoleåret 2016-2017 Præsenteres af formand Anna Rieper Jørgensen Skoleåret startede med dejligt solskinsvejr, og vi kunne med stor glæde, byde to nye forventningsfulde

Læs mere

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus VELKOMMEN i SFO EN Nim Skole og Børnehus INDHOLD Velkommen.. 3 SFO1 og SFO2 4 Pædagogik 4 Åbningstider.. 4 Dagsrytme. 5 Aflevering.. 5 Afhentning. 5 Mad 5 Kørsel 5 Tøj og garderobe. 5 Årets traditioner

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Årsplan for 1.a Tingagerskolen 2012-2013

Årsplan for 1.a Tingagerskolen 2012-2013 Årsplan for 1.a Tingagerskolen 2012-2013 Klassens sociale mål: I 1. klasse skal vi blive gode til: At lytte til og respektere hinanden. At hjælpe hinanden At passe på egne og andres ting At passe på hinanden,

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. december 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Dec. 2018/ januar 2019 Mærkedage dec. 2018/ januar 2019 20. december 20. december 21. december 2. januar 3. januar 14. januar 15. januar 18. januar 19. januar

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording Nr. 5 37. årg. 30. marts 2007 Temauge: Det er smukt Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Skolefest Byggeriet skrider frem Indhold: Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg.

Læs mere

Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13

Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13 Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13 Formålet med dette introhæfte er at guide nye medarbejdere lettere ind i ånden og arbejdet i vores SFO. Værdierne for Børneskolen

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Vi er 239 elever fra børnehaveklasse til 10. kl. o Max 20 i bhkl til 6. kl. Dog kan der i 7.- 9. klasse være 24 elever. Det udløser

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

PutPut-Tidende. Første skoledag. De spændte nye elever er på vej til deres første time.

PutPut-Tidende. Første skoledag. De spændte nye elever er på vej til deres første time. PutPut-Tidende Første skoledag er altid præget af de mange elevers store forventnigner og den store spænding alle eleverne går rundt med. Af: Amanda, Emil, Nathalie, Line, Celine og Christina Mandag d.

Læs mere

Skolehjemsamarbejdet skoleåret

Skolehjemsamarbejdet skoleåret Skolehjemsamarbejdet skoleåret 2014-2015 Indledning... 2 To former for områder vedr. samtaler/møder... 2 1. Det nære vedrørende jeres eget barns faglige udvikling og trivsel... 2 2. Det fælles vedrørende

Læs mere

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR LOUISIANA LEJRSKOLE EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR 19.8-23.8.2019 VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Frederik Højfeldt Nielsen Med Louisiana Lejrskole

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Så går året på hæld og julen står for døren. Julen er for mange traditionernes tid og vel også tiden til eftertanke om hvordan året egentlig gik.

Så går året på hæld og julen står for døren. Julen er for mange traditionernes tid og vel også tiden til eftertanke om hvordan året egentlig gik. Brenderup Realskole Nyhedsbrev #5 december 2017 Kære alle Så går året på hæld og julen står for døren. Julen er for mange traditionernes tid og vel også tiden til eftertanke om hvordan året egentlig gik.

Læs mere

Velkommen til Kongevejens Skole

Velkommen til Kongevejens Skole Velkommen til Kongevejens Skole På Kongevejens Skole arbejder vi for at give eleverne gode og meningsfyldte skoledage, hvilket er omdrejningspunktet for vores planlægning og udvikling. Vores pædagogiske

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

Forældreguide til den nye folkeskolereform

Forældreguide til den nye folkeskolereform Forældreguide til den nye folkeskolereform Kære forældre på Vamdrup Skole. Efter sommerferien træder den meget omtalte skolereform i kraft. Så er det ikke længere et fatamorgana, som befinder sig et sted

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Forårshilsen fra indskolingen.

Forårshilsen fra indskolingen. Forårshilsen fra indskolingen. Maj 2016 Kære indskolingsforældre Solen skinner, om få dage kan vi byde sommeren velkommen, men her på en smuk senforårsdag i maj når vi lige at sende en forårshilsen til

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. oktober 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 918 Næste uge: Mærkedag: 7. oktober 9. oktober 10. oktober 11. oktober 12. oktober 13. oktober Uformel dag for kommende bh.kl. samt forældre Skole-hjem

Læs mere