Brenderup Realskole. Nyhedsbrev #6 marts 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brenderup Realskole. Nyhedsbrev #6 marts 2018"

Transkript

1 Brenderup Realskole Nyhedsbrev #6 marts 2018 Foråret banker så småt på døren, og om ikke andet er dagene i al fald blevet mærkbart længere og lysere, selv om varmen fortsat lader vente på sig. Forårsblomsterne kigger op over jordoverfladen og fuglekvidder kan høres, hvis man er heldig. Det går med andre ord mod varmere og lysere tider. Den grønne, søde vår igen på jorden går. Se, solen drypper ild, og vinden er mild Sådan skrev den danske Nobelprismodtager Johannes V Jensen i 1920, da foråret endelig kom efter en lang og mørk vinter og blev afløst af en ilddryppende sol og milde temperaturer. Forårsfornemmelserne kan også mærkes på skolen, hvor der er spire- og virkelyst, og hvor forårsinspirationen er ved at melde sig blandt både børn og voksne. En vigtig indikator for foråret, ser vi hvert år når vores nye mini0-elever starter på skolen den 1.marts. De 20 elever blev budt velkommen af 5a, der fremover er deres skolevenner, der hjælper med at de nye elever kan få fundet sig tilrette på skolen. Det er en stor og vigtig opgave, som 5a løser fremragende. Det er stort at starte i skole. Man tænker ikke over det, når man starter i mini0, men man går fra barn til voksen i løbet af sin skoletid, der dermed nemt bliver det vigtigste samlede forløb i livet. Vi glæder os meget til at følge mini0 i dette forløb og vi vil gøre vores allerbedste for at børnenes skolegang bliver den bedst mulige. I løbet af foråret er der konfirmationer i 7.klasserne. I år har vi over halvfjerds 7.klasseselever fra et meget stort område, så konfirmationerne afholdes over en længere tidsperiode og i mange sogne. Alle konfirmanderne ønskes et hjerteligt tillykke med konfirmationerne, når den tid kommer. Foråret er også tiden, hvor de ældste elever for alvor er begynder at forberede sig på den kommende afgangseksamen, der planmæssigt påbegyndes med de skriftlige prøver i starten af maj, og hvor status over 10 års skolegang skal gøres. Det glæder vi os til, for for den velforberedte elev er eksamen altid en fest. I nyhedsbrevet kan du læse lidt om hvad der rører sig hos os. Læs løs, og følg os desuden gerne på Facebook, som vi ofte opdaterer. Mange hilsner fra Curt

2 Velkommen til 20 nye mini0-elever 1.marts er en stor dag på Brenderup Realskole. Ud over at datoen markerer at foråret er på vej, er det også dagen, hvor vores nye mini0-elever starter. Det har vi glædet os til i lang tid. 20 skønne børn med sommerfugle i maven blev budt velkommen af deres nye skolevenner i 5a, som i den næste tid vil hjælpe med at vise de nye elever til rette. Klokken 9 blev dørene åbnet for de nye elever og deres forældre. Efter morgenkaffe/juice- og boller blev mini0-eleverne kaldt op én af gangen, mens resten af forsamlingen klappede, og præsenteret for deres nye skolevenner, inden hele klassen gik til den første skoletime. 3.klasse SFO afslutningsprojekt 3.klasse er ved at afslutte deres tid i SFO og traditionen tro gøres det med et kunstprojekt. Temaet i år har været Fortællinger fra havet og Anne Gerd, der er kunsthåndværker, har guidet og hjulpet børnene undervejs. Børnene har hver lavet en flise i ler ud fra temaet og ideerne har været mange; sjove smukke fantasifisk, havmænd på skildpadder, blæksprutter der sprutter og kyssefisk der... Det endelige værk består af 24 kakler, der tilsammen danner en fortælling om havet. Til ferniseringen blev det flotte værk afsløret, og det hænger nu i gangen i hallen, hvor det fremover kan ses og nydes af alle, der færdes i området.

3 2.a på Ejby Bibliotek I 2.a har vi besøgt Ejby Bibliotek. Her fik vi en booktalk af bibliotekarerne Line og Mette. De fortalte løs om en masse bøger, som passede til os, så vi fik rigtig meget lyst til at læse dem alle sammen. Nogle af dem kendte vi, men vi hørte også om mange nye. Bagefter oprettede vi lånerkort, læste og snakkede om bøger. Det var meget hyggeligt. Det var et besøg, vi kan anbefale alle klasser på skolen. Biblioteket kan besøges med sygesikringsbevis udenfor åbningstiden, og det er gratis at låne, når man er oprettet som låner, man skal bare huske at aflevere bøgerne igen til tiden! Skrevet af 2.a 0.a tæller, tegner og maler Når man går i 0.a, er der så meget, der skal læres hele tiden - men pludselig kan man meget mere, end man gik og troede. Efter vinterferien skulle klassen lige finde sig til rette, derfor startede de stille op med små opgaver i matamatikbogen. I 0.klasse er målet at kende tallene op til 50, men 0.a kan dem helt op til 164! Nu var blyanterne ved at være varme og der måtte flere opgaver til. Simon fandt en opgave med priktegning frem, som Selma, Agnes og Markus straks kastede sig over - resten af klassen var dybt imponeret, og der måtte flere opgaver på bordet. Snart sad hele klassen fordybet i prikker, streger og farvede felter, og det var en meget stolt lærer der efter timen kunne sige; tak for i dag.

4 Skolekorets årlige koncert på Brenderup Dagcenter Skolekoret har fået matchende t-shirts, som første gang kom rigtig i brug, da de optrådte på Dagcenteret i Brenderup. Skolekorets sang på Dagcenteret er en årligt tilbagevendende begivenhed, som eleverne i koret glæder sig til hvert år. Børnene gjorde det vældig godt, og der blev virkelig sunget til. Efter sangen var der lidt lækkert til alle, og flere af beboerne kunne minsandten fortælle om deres tid på Brenderup Realskole, og om hvordan det var at have musik dengang i forhold til i dag. LEGO Education i natur-teknik og robotter på Økolariet i Vejle 3.a har haft den bedste natur/ teknik-time nogensinde! De har nemlig haft fingrene i skolens spritnye LEGO Education klassesæt. Under temaet konstruktion og programmering har eleverne to og to bygget biler, som den man kan se på billedet her. Aldrig har der været så meget fokus og koncentration i 3.a - men skulle de selv bestemme, så lavede de ikke andet hele ugen. Kort efter var der fagdag for hele skolen og her tog 3.a og 4.a på heldagstur til Økolariet i Vejle. Her fortsatte byggeriet af LEGO robotter efter et spændende oplæg, om hvad robotter egentlig er for en størrelse, og hvad de kan bruges til.

5 Verden omkring os - sådan lød det overordnede tema for 9.klassernes projektopgave i år. Projektopgaven giver eleverne mulighed for at fordybe sig i et emne efter eget valg, så længe det ligger indenfor temaet. Nogle af overskrifterne har lydt; jordens udvikling, racisme, markedsføring på sociale medier og flygtninge og menneskerettigheder. Rammerne er vide, og det er der i år kommet rigtig mange spændende projekter ud af. Hele uge 5 er sat af til projekt. Der arbejdes typisk i grupper og metoden er undersøgende - i år har der fx været foretaget mange interviews med bl.a. Nordfyn Kommunes borgmester Morten Andersen og Sissi, der er wietnamesisk bådflygtning. Grupperne skal udarbejde en rapport, fremstille et produkt og fremlægge for klasse og forældre. Produktet kan være en Facebook side, en pjece, jordkloden som model, en sang eller en digtoplæsning - det er kun fantasien der sætter grænser. Billederne her er fra 9.b. 5.a : Avis Naturligvis 5.a har arbejdet med temaet avis i undervisningen. Hvordan skriver man en artikel? Hvad er et læserbrev og hvordan laver man et godt interview? Forløbet sluttede af med et besøg af Journalist Thomas Gregersen. Thomas fortalte om uddannelsen og hverdagen som journalist. Det var utroligt spændende og lærerigt. Redaktion: 2.a, Lene Sand, Ester Larsen, Camilla Andersen & Curt Graugaard Jensen Foto: Esther Larsen, Lene Sand, Gyrithe Jepsen, Maybrit Kierkegaard, Jennifer Thomsen & Anette Christensen

Påsken står for døren, og med påsken også en ugelang skoleferie, som forhåbentligt kan nydes i smukt forårsvejr sammen med familie og venner.

Påsken står for døren, og med påsken også en ugelang skoleferie, som forhåbentligt kan nydes i smukt forårsvejr sammen med familie og venner. Brenderup Realskole Nyhedsbrev #9 april 2019 Påsken står for døren, og med påsken også en ugelang skoleferie, som forhåbentligt kan nydes i smukt forårsvejr sammen med familie og venner. Påsken er en af

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb.

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den 22.02.19. Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. 1.kl. har også arbejdet koglefolket I efteråret hørte vi bogen, Koglefolket.

Læs mere

Så går året på hæld og julen står for døren. Julen er for mange traditionernes tid og vel også tiden til eftertanke om hvordan året egentlig gik.

Så går året på hæld og julen står for døren. Julen er for mange traditionernes tid og vel også tiden til eftertanke om hvordan året egentlig gik. Brenderup Realskole Nyhedsbrev #5 december 2017 Kære alle Så går året på hæld og julen står for døren. Julen er for mange traditionernes tid og vel også tiden til eftertanke om hvordan året egentlig gik.

Læs mere

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud N t y d t å o r G Januar Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud Sidste måneds vinder af konkurrencen blev Tugba og Rikke 9.a tillykke! 2 Løsning: 1. Den

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2011

Tale til sommerafslutning 2011 Tale til sommerafslutning 2011 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

ER MIT BARN KLAR TIL SKOLE?

ER MIT BARN KLAR TIL SKOLE? ER MIT BARN KLAR TIL SKOLE? At skulle starte skole kan være en stor omvæltning for både jer og jeres børn. I forældre har måske tanker som er mit barn nu skoleparat og hvad skal han/ hun egentlig kunne,

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder.

Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder. Nyhedsbrev fra SFO og stemningsbilleder. FDF - Spejder. Fredag den 23. februar var sidste gang børnene kunne deltage til FDF spejder i SFO. Dagen begyndte med at børnene sang flagsangen, mens de hejste

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema

Temauge. Kend din by. Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby. Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Temauge Fra 22.oktober -26.oktober På Kildeskolen i Valby Kend din by Redaktion: Dana, Elisabeth, Khansa, Leonora, Semina og Umema Introduktion Vi har i uge 43 her på Kildeskolen beskæftiget os med vores

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

Betaling for lejrturen skal ske senest mandag den 25. april. Turen koster 250 kr, der skal overføres til: torsdag den 21. april fra kl 16 til ca.

Betaling for lejrturen skal ske senest mandag den 25. april. Turen koster 250 kr, der skal overføres til: torsdag den 21. april fra kl 16 til ca. Info om lejrtur Fra mandag den 2. maj til onsdag den 4. maj er der lejrtur for hele Blå Gruppe med oplevelser i nærområdet og overnatning på skolen. Der vil senere komme praktiske informationer bl.a. til

Læs mere

At skabe sin egen helt ud af ler, lego, pinde, perler, skyer, fjer, trylledej, mudder eller hvad-som-helst kan være et spændende og lærerigt projekt.

At skabe sin egen helt ud af ler, lego, pinde, perler, skyer, fjer, trylledej, mudder eller hvad-som-helst kan være et spændende og lærerigt projekt. MIN HELT Af Mette Hegnhøj Mortensen At skabe sin egen helt ud af ler, lego, pinde, perler, skyer, fjer, trylledej, mudder eller hvad-som-helst kan være et spændende og lærerigt projekt. MIN HELT består

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Vinter 2017/ December - Januar - Februar

Vinter 2017/ December - Januar - Februar Vinter 2017/2018 - December - Januar - Februar Nissejagt i Stensbæk Plantage - Grønne Spirer - Spring ud i naturen Så er det blevet den 1. december, en måned som børnene glæder sig til. Fordi der plejer

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Selvevaluering Bifrost 2016 Matematik 0. klasse

Selvevaluering Bifrost 2016 Matematik 0. klasse Undervisningsplan 1 Faglige mål 2 Indholdsfortegnelse 3 To eksempler på en lukket opgave den samme opgave løst af to forskellige børn 4 5 To eksempler på en åben opgave den samme opgave løst af to forskellige

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Maj 2009 Nr. 5. For at se skolens aktiviteter, gå da ind på: www.vemmedrupskolen.dk. Herefter under aktiviteter og aktivitetskalender

Maj 2009 Nr. 5. For at se skolens aktiviteter, gå da ind på: www.vemmedrupskolen.dk. Herefter under aktiviteter og aktivitetskalender Maj 2009 Nr. 5 Dette sker i maj For at se skolens aktiviteter, gå da ind på: www.vemmedrupskolen.dk Herefter under aktiviteter og aktivitetskalender Husk skolens festdag den 29. maj 2009 HUSKATTEN udkommer

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Daugård Skole. Introfolder til Daugård Skole

Daugård Skole. Introfolder til Daugård Skole Daugård Skole Introfolder til Daugård Skole Skolestart på Daugård Skole Tidligere startede alle børn samtidigt i 0. klasse i august det år de fyldte seks år. Men på Daugård Skole er der rullende skolestart.

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Brenderup Realskole. Kundskaber for livet. læring, fællesskab identitet, kommunikation udvikling med tradition stærk faglighed

Brenderup Realskole. Kundskaber for livet. læring, fællesskab identitet, kommunikation udvikling med tradition stærk faglighed Brenderup Realskole Kundskaber for livet læring, fællesskab identitet, kommunikation udvikling med tradition stærk faglighed Brenderup Realskole er en enestående skole motiverende, professionel, fagligt

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

Pædagogiske Læreplaner børnehaven. i Kastanieborgen

Pædagogiske Læreplaner børnehaven. i Kastanieborgen Pædagogiske Læreplaner børnehaven i Kastanieborgen Folketinget besluttede i 2004, at alle daginstitutioner skal arbejde med udgangspunkt i en pædagogisk læreplan, der skal omhandle følgende seks fokusområder:

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Kapitel 1-3. Instruktion: Skriv ja ved det, der er rigtigt - og nej ved det, der er forkert. Der skal være fire ja og fire nej.

Kapitel 1-3. Instruktion: Skriv ja ved det, der er rigtigt - og nej ved det, der er forkert. Der skal være fire ja og fire nej. Opgaver til En drøm om mord af Jens-Ole Hare. Opgaverne kan løses, når de angivne kapitler er læst, eller når hele bogen er læst. Opgaverne kan hentes på www.vingholm.dk. Kapitel 1-3 Opgave 1 Instruktion:

Læs mere

Innovation Step by Step

Innovation Step by Step Innovation Step by Step Elevhæfte. kl. verdens bedste læserum Et tværfagligt forløb mellem dansk og billedkunst Innovation Step by Step Et undervisningsmateriale til mellemtrinnet med fokus på arkitektur

Læs mere

G E B R E V E T. Forår i luften kan du mærke duften. Fuglenes sang med den smukke klang. Uro i kroppen hjertes hoppen.

G E B R E V E T. Forår i luften kan du mærke duften. Fuglenes sang med den smukke klang. Uro i kroppen hjertes hoppen. U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 1 Kære børn og forældre! Lemming d. 16. marts 2018 Forår i luften kan du mærke duften Fuglenes sang med den smukke klang Uro i kroppen hjertes

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

FORÆLDRENYT. 8. februar Læs bl.a. om

FORÆLDRENYT. 8. februar Læs bl.a. om FORÆLDRENYT 8. februar 2018 Læs bl.a. om Leder o Toiletforhold Træningsprøver Ledelse på besøg 5.Y s bidrag til landsindsamlingen Rullesko i skolen Projektopgave 8. årgang Input fra fagdag Nye medarbejdere

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Tegnehæfte til sommerferien

Tegnehæfte til sommerferien Tegnehæfte til sommerferien Barnets navn: Kære forældre, her er et hæfte, hvor jeres barn skal lave nogle flotte tegninger i sommerferien. Tegningerne skal laves med tykke blyanter og tykke farveblyanter

Læs mere

Kultur og samfund. Tro og Ritualer. Totemdyr

Kultur og samfund. Tro og Ritualer. Totemdyr Tro og Ritualer Totemdyr TRIN 1 Opgave: Lav dit eget totemdyr Lad eleverne lave deres eget totemdyr. De skal selv finde på, hvilke egenskaber dyret skal have. Tag udgangspunkt i følgende spørgsmål Hvad

Læs mere

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer.

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer. Dimission 2016 Kære 9. klasse Først vil jeg ønske jer et stort til lykke med eksamen. Det har for de fleste af jer været en tid med blandede følelser. Det er dejligt at have læseferie, men det er et pres

Læs mere

Sæt gang i læsningen med et LÆSE-JULETRÆ. Send os jeres resultat og vind biografbilletter. minutter. minutter. minutter. minutter.

Sæt gang i læsningen med et LÆSE-JULETRÆ. Send os jeres resultat og vind biografbilletter. minutter. minutter. minutter. minutter. Sæt gang i læsningen med et LÆSE-JULETRÆ Send os jeres resultat og vind biografbilletter Sådan fik Rikke eleverne til at læse mere i december Julekonkurrence Lav et læse-juletræ Det skal du bruge - Snor

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde

Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde Forfatter & illustrator workshoppen er skræddersyet til skolernes 3. 6. klassetrin / 3 timer Der er her tale om et koncept, hvor elevernes resultater bliver

Læs mere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere

Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Vi har glade og dygtige børn på Hee Skole - og vi har plads til flere Kære forælder På Hee Skole lægger vi vægt på både dit barns trivsel og dit barns læring. Begge dele er vigtige for os - og for dit

Læs mere

SPROGSTART 3-6 ÅR INTRODUKTION FOR PÆDAGOGER I BØRNEHAVEN

SPROGSTART 3-6 ÅR INTRODUKTION FOR PÆDAGOGER I BØRNEHAVEN SPROGSTART 3-6 ÅR INTRODUKTION FOR PÆDAGOGER I BØRNEHAVEN SPROGSTART Sprogstart er ambitiøst på børnenes vegne! Ambitiøst fordi fordybelse kræver mod og åbenhed. Men også ambitiøst i forhold til at rumme

Læs mere

Opgaver til tema om litteraturlyst for alle

Opgaver til tema om litteraturlyst for alle Opgave 1: Krydsogtværs om danske forfattere Læs først artiklen: Komiker skal give tv-seere lyst til at læse danske forfattere Løs derefter krydsogtværsen på næste side. Du kan printe krydsogtværsen ud,

Læs mere

SJAW LÆS OM: KUN FOR. Skolesport. Nogle af skolens ældste elever er ved at uddanne sig til junioridrætsledere. stort udbytte for både store og små!

SJAW LÆS OM: KUN FOR. Skolesport. Nogle af skolens ældste elever er ved at uddanne sig til junioridrætsledere. stort udbytte for både store og små! KUN FOR SJAW Skolesport Nogle af skolens ældste elever er ved at uddanne sig til junioridrætsledere. Det giver stort udbytte for både store og små! OPSNUZT I SMUG AF WIZMY ALT DET, DER ER SJOVT AT HØRE

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. Februar 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen. Bladet

Læs mere

Skriv om dit liv. Ragnhild Bach Ølgaard

Skriv om dit liv. Ragnhild Bach Ølgaard Skriv om dit liv Ragnhild Bach Ølgaard 1 Sådan skriver du dine erindringer Du er en guldgrube af viden Sørg for at give den videre i tide Skriv Skriv Skriv Skriv, hvad du kan huske. Det her er ikke noget

Læs mere

Afrapportering pædagogisk læreplan :

Afrapportering pædagogisk læreplan : Afrapportering pædagogisk læreplan 2015-2017: Afdeling: Børnehaven Essenbækken. Aktivitetstema: Kulturelle udtryksformer og værdier: Æstetiske oplevelser Skabende praksis Traditioner og værdier Kultur

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Glædelig jul Brian Salomonsen. Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul Brian Salomonsen. Glædelig jul og godt nytår -------------------------------------------------------------------------- Nyhedsbrev nr. 7 december 2018 -------------------------------------------------------------------------- Glædelig jul Brian Salomonsen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

BALLERUP BIBLIOTEKERNES BIBLIOTEKSTILBUD TIL 0-3 KLASSE, FORÅR 2015

BALLERUP BIBLIOTEKERNES BIBLIOTEKSTILBUD TIL 0-3 KLASSE, FORÅR 2015 BALLERUP BIBLIOTEKERNES BIBLIOTEKSTILBUD TIL 0-3 KLASSE, FORÅR 2015 VELKOMMEN TIL FORÅRETS TILBUD Ballerup Bibliotekerne er stolte over at kunne præsentere vores nye skolekatalog for skolerne for foråret

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Hold fast i drømmene og kæmp for dem

Hold fast i drømmene og kæmp for dem Hold fast i drømmene og kæmp for dem Som den første i sin familie valgte Lise Hansen som 52-årig at forlade Lolland og flytte til København. Det var ikke let, men hun ville til enhver tid gøre det igen.

Læs mere