1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger."

Transkript

1 BETI NGELSER FORMOBI LSHOP HOSNETTALK VERSI ON 1. 0,NOVEMBER 2012

2 Betingelser for mobilshop hos Nettalk A/S (Herefter Nettalk) November 2012 Herunder fastsættes betingelserne for køb foretaget i Nettalks shop for telefoner. 1. Kunder 1.1 For at handle hos Nettalk skal du acceptere disse betingelser. Din markering af feltet "Jeg har læst og accepterer Nettalk's betingelser" anses for at udgøre en aftale mellem dig og Nettalk, hvorefter begge parter er bundet af betingelserne. Alle ordrer og meddelelser afgivet via Nettalk betragtes som skriftlige og bindende. Du frasiger dig enhver ret til at påberåbe dig ugyldighed eller manglende binding pga. manglende skriftlighed i papirform. 1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger. 2. Bestilling, bekræftelse og priser 2.1 Hos Nettalk har du mulighed for at bestille mobiltelefoner i bundle med binding til abonnementer. Du finder varerne i menuen i toppen. Du vil normalt kunne finde yderligere information og tekniske specifikationer om hver enkelt vare. Nettalk tager forbehold for trykfejl. 2.2 For alle varer gælder, at prisen er inkl. moms, men excl. fragt. Prisen for fragt oplyses inden din endelige godkendelse af ordren. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser; dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. 2.3 Inden ordren afgives, skal du godkende dine oplysninger. Hvis du ønsker at ændre ordren, skal du klikke på knappen "Tilbage" / "Back" i din browser, indtil du kan foretage ændringerne. 2.4 Når du har godkendt din ordre, sendes en ordrebekræftelse til den opgivne adresse. Der tages forbehold for lagervisning. Ordrebekræftelsen skal alene ses som besked på, at ordren er modtaget hos Nettalk. 2.5 Du bliver inden din bestilling bliver bekræftet kreditvurderet. Er denne godkendt vil din ordre gå videre til levering og du vil modtage en mail. Bliver den afvist vil din ordre blive annulleret og du vil modtage en mail herom. 2.6 Enhver varebestilling foregår via Internet, og alle aftaler indgås på dansk. 3. Betaling Du har følgende betalingsmuligheder: Onlinebetaling med Dankort, Visa Dankort eller MasterCard. 4. Levering - hvor, hvordan og hvornår 4.1 Vi leverer varer til hele Danmark, dog med undtagelse af Grønland og Færøerne.

3 4.2 Leveringstiden er normalt 2-4 hverdage, men Nettalk tager forbehold herfor og garanterer ikke levering indenfor den angivne tid. 4.3 Alle vareforsendelser er forsikret indtil levering på leveringsadressen. 4.4 Ved modtagelse af varen skal du kontrollere, at alt er som aftalt i ordrebekræftelsen. Hvis du ved modtagelsen kan se fysiske skader på pakken (trykket kasse, opskæringer, pap gået i stykker o.l.), skal du nægte at modtage pakken. 4.5 Nettalk forbeholder sig ret til at nægte levering til tredjemands adresse, hvis Nettalk har mistanke om svindel. 5. Fortrydelsesret og returnering Ønsker du alligevel ikke at købe den vare, som du har bestilt, kan du annullere ordren. Find kontaktdata til Nettalk.dk under fanebladet ''Kundeservice på. Ved annullering skal du oplyse navn og ordrenummer. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på annulleringen via . Ifølge reglerne herom i forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen. Hvis du fortryder købet og varerne returneres intakte, får du beløbet for hele handlen retur inkl. forsendelse. Du har følgende mulighed, hvis du fortryder købet af en vare, som er afsendt: 1. Du kan sende varen retur KONTAKT KUNDESUPPORT, SOM UDLEVERER RETURADRESSE OG RMA-NR. Det anbefales, at du sikrer dig bevis for rettidig fortrydelse. Derfor bør du gemme din post-kvittering eller lignende dokumentation for varens returnering. Bemærk, at du skal selv betale returforsendelsen, og at vi ikke modtager forsendelser sendt pr. efterkrav. Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er intakt, hvorefter vi overfører beløbet til din konto indenfor 30 dage. Du mister fortrydelsesretten for mobiltelefoner, hvis software er installeret/aktiveret, eller hvis produktet har været taget i brug, så det ikke kan leveres tilbage i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Det samme gælder, hvis din brug åbenbart efter varens art medfører en forringelse af varens salgsværdi. Du mister fortrydelsesretten for tilbehør, hvis plomberingen er brudt. 6. Ejendomsrettigheder, licensforhold m.v. 6.1 Alt indhold på er ejet af eller givet i licens til Nettalk. Copyright forbeholdes. Indhold, data, tekst, billeder m.v., må ikke kopieres eller på anden måde udnyttes i strid med disse betingelser. 6.2 Netværksforhold Du gøres opmærksom på, at produkter og software ikke altid er testet på og i henhold til alle operatørers net. I øvrigt henvises til producentens garanti. 7. Reklamation vedr. fejl og mangler 7.1 Som forbruger har man to års reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at du enten kan

4 få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og reklamationen sker indenfor rimelig tid efter, at forbrugeren har opdaget en mangel. KONTAKT KUNDESUPPORT, SOM UDLEVERER RETURADRESSE OG RMA-NR. Returnér varen sammen med kopi af kvittering inden fristens udløb. Husk at angive helt præcist, hvori manglen/fejlen består. 7.2 Der henvises generelt til producentens garantiordninger. Garantien er kun gældende, såfremt garantierklæringens betingelser er opfyldt herunder anvisninger for brug, montering og andet. 7.3 Nettalk giver ingen selvstændig garanti på produkter, og alt salg sker i henhold til disse betingelser og ansvarsbegrænsninger. Hvis varen indenfor eventuel garantiperiode viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager Nettalk sig at videreformidle klage og assistere ved kontakt til producenten. 8. Forbehold og ansvarsbegrænsninger 8.1 Produktinformation Der tages forbehold for fejl og ændringer i oplysninger og billedmateriale på hjemmesiden. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende overfor Nettalk. 8.2 Ansvarsbegrænsninger Nettalk har intet ansvar for Kundens manglende mulighed for køb via denne webshop. Nettalk har i intet tilfælde ansvar for direkte og indirekte tab, driftstab, tabt fortjeneste eller andet afledt tab, herunder bl.a. indkøbsomkostninger, tab af forventede besparelser eller af aftaler i øvrigt, uanset årsag hertil. Nettalk påtager sig intet ansvar for, at varer købt hos Nettalk, virker sammen med varer købt andetsteds. Ved eventuel reklamationsreparation hvor fejlen viser sig at være inkompatibilitet mellem en vare købt hos Nettalk og en vare købt andetsteds, vil varen blive betragtet som fuldt virkende og vil blive behandlet efter vores reklamationsbestemmelser. Nettalk ansvar er begrænset til en sum svarende til værdien af det købte produkt, hvortil ansvar kan henføres. 8.3 Produktansvar I forhold til forbrugere følger Nettalk eventuelle produktansvar af gældende lovgivning, samt nedenstående betingelser i det omfang de ikke strider mod gældende ufravigelig lovgivning. 9. Betaling over Internet Hos Nettalk foregår al betaling via Internettet. Når du betaler bliver dine kortoplysninger sendt direkte til Wannafind (http://www.wannafind.com), sådan at Nettalk ikke har adgang til dine kortoplysninger. Der vil af dit kontoudtog fremgå, at beløbet er blevet trukket af "Nettalk".

5 De data, som du sender i forbindelse med et køb på betalingskort, transmitteres krypteret. Dermed har hverken Nettalk eller andre udenforstående adgang til dine bankdata. Kundedata bliver ikke gemt i krypteret form, og personhenførbare oplysninger som ordrebekræftelsen transmitteres ikke på krypteret vis. 10. Persondata - registrering og behandling 10.1 Kundedata Ved afgivelse af en ordre, skal du indtaste dine kundedata med navn, adresse, postnr., by, telefonnummer og . Samtidig opfordres du til at acceptere at modtage markedsføringsmateriale fra Nettalk Formål med dine kundedata Data registreres hos Nettalk. Data er alene til internt brug som angivet i disse salgs-, leverings- og betalingsbetingelser, så vi i givet fald kan komme i kontakt med dig. Samtidig bruger vi data til løbende forbedringer af webshoppen. Nettalk registrerer og måler på brugen af websitet, bl.a. vha. cookies ol. lignende. Kundedata behandles fortroligt, og er kun tilgængelige for medarbejdere hos Nettalk. Data bliver aldrig videregivet, medmindre du har givet samtykke hertil. Dog kan Nettalk videregive oplysningerne efter pålæg i henhold til lovgivningen, eller som svar på en gyldig anmodning fra en retshåndhævende eller offentlig myndighed. Vi gemmer dine kunde- og fakturadata i henhold til årsregnskabs- og bogføringsloven, hvilket svarer til indeværende og 5 hele regnskabsår beregnet fra tidspunktet for dit køb. Derefter bliver data slettet. Data opbevares beskyttet mod ødelæggelse, forvanskning eller misbrug. 11. Øvrige forhold og generelle oplysninger Nettalk er berettiget til at overdrage samtlige rettigheder og pligter i henhold til aftalen til tredjemand. Hvis nogen del af disse salgs-, leverings- og betalingsbetingelser skulle blive anset for retsstridige eller ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af disse salgs-, leverings- og betalingsbetingelser. Enhver uoverensstemmelse, som måtte opstå mellem parterne i anledning af denne aftale, afgøres ved de almindelige domstole efter retsplejelovens regler i henhold til dansk ret.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

TDC s købsvilkår for privatkunder

TDC s købsvilkår for privatkunder TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 1. Priser Alle vores priser er i danske kroner inkl. 25% moms. Levering er gratis og du betaler ikke kreditkortgebyr.

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014)

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Nedenstående betingelser gælder for alle aftaler mellem DLG Tele I/S og kunder om DLG Teles salg af telefoner m.v. indgået via DLG Teles internetbutik www.dlgteleshop.dk

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd

Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd December 2013 Version 1.9 Indhold 1. Abonnementsaftalen... 3 1.1. Aftalen generelt... 3 2. Oprettelsesmuligheder... 3 2.1.1. OiSTER Mobilt Bredbånd uden binding... 3 2.1.2.

Læs mere

Call me registrerer opkalds- og faktureringsdata med henblik på at kunne foretage korrekt opkrævning af betaling for forbrug af mobiltjenesten.

Call me registrerer opkalds- og faktureringsdata med henblik på at kunne foretage korrekt opkrævning af betaling for forbrug af mobiltjenesten. Abonnementsbetingelser for Call me Mobil (version 5.04) Disse abonnementsbetingelser gælder for alle kundeaftaler om oprettelse af mobiltelefoniabonnementer både på postpaid og prepaid (herefter Call me

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13 HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 13 E-mail: webshop@notabene.dk CVR-nr.: 19860647 Notabenes almindelige salgs-

Læs mere

Handelsbetingelser for Homoware.dk

Handelsbetingelser for Homoware.dk Om Virksomheden Hjemmesiden ejes og drives af HarinWeb, enkeltmandsvirksomhed, cvr.nr. 33188013, oprettet november 2010 Fysisk adresse: HarinWeb Havremarken 4B, L.11 3650 Ølstykke Online kontaktoplysninger:

Læs mere

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

Samsungs generelle købsbetingelser for forbrugere (e-handel)

Samsungs generelle købsbetingelser for forbrugere (e-handel) Samsungs generelle købsbetingelser for forbrugere (e-handel) 2012-10-12 Disse generelle købsvilkår ( Købsbetingelser ) gælder for samtlige forbrugeraftaler om køb, som du indgår om med Samsung Electronics

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

PRIVAT BRUG. din betaling. Sedler & Mønter. PRISER BESTILLING. kurven. Aftalen. er indgået, når EKSPEDITIONSGEBYR. haves. BETALING KORTBETALING

PRIVAT BRUG. din betaling. Sedler & Mønter. PRISER BESTILLING. kurven. Aftalen. er indgået, når EKSPEDITIONSGEBYR. haves. BETALING KORTBETALING SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER FOR PERSONERS KØB AF SAMLERMØNTER OG SEDLER TIL PRIVATT BRUG VIA WEBSHOPPEN ELLER TELEFONISK, HERUNDER BETINGELSER FORR PERSONERS ABONNEMENT PÅ ÅRLIGE MØNTSÆT TIL PRIVAT BRUG

Læs mere

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Handelsbetingelser for Nethandel med SuperSail ApS. Priser Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for. Der tages forbehold

Læs mere

Auktionsbetingelser for onlineauktion (ingen fysisk auktion på stedet)

Auktionsbetingelser for onlineauktion (ingen fysisk auktion på stedet) Auktionsbetingelser for onlineauktion (ingen fysisk auktion på stedet) Alle varer sælges som beset uden nogen form for garanti og reklamationsret. Reklamationer tages ikke til følge. Der kan ikke gøres

Læs mere

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt. HANDELSBETINGELSER Handelsbetingelser for webshoppen: Victory Europe Ltd. ). Priser Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o. lign. Dette omhandler de vilkår der følger på victory-europe.com.

Læs mere

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013 Aarhus 4. Juni 2013 Handelsbetingelser iposen ApS Brendstrupgårdsvej 102 DK-8200 Århus N kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Journalnr. 21480 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nærværende salgs- og leveringsbetingelser (herefter benævnt Aftalen ) fastlægger de vilkår, der gælder for Brugerens anvendelse af E.P. Grafisk online-services

Læs mere

Standard Betingelser Betingelser for Moderne Fastnet Snak løs hos Onfone... 2

Standard Betingelser Betingelser for Moderne Fastnet Snak løs hos Onfone... 2 Standard Betingelser Betingelser for Moderne Fastnet Snak løs hos Onfone... 2 Betingelser for Moderne Fastnet Fastpris hos Onfone... 7 Betingelser for Moderne Fastnet Udland hos Onfone... 12 Betingelser

Læs mere

Abonnementsvilkår. OiSTER Mobil

Abonnementsvilkår. OiSTER Mobil Abonnementsvilkår OiSTER Mobil Januar 2013 Version 1.11 1 1. Aftalen... 4 1.1. Aftalen mellem dig og OiSTER... 4 1.2. Aftalens gyldighedsperiode... 4 2. Oprettelse og registrering... 5 2.1. Startpakke

Læs mere

Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m.

Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m. Købssvilkår Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m. Har du spørgsmål til vores købsvilkår, er du naturligvis velkommen til at kontakte

Læs mere

Abonnementsvilkår. OiSTER

Abonnementsvilkår. OiSTER Abonnementsvilkår OiSTER Februar 2014 Version 1.15 1 1. Aftalen... 4 1.1. Aftalen mellem dig og OiSTER... 4 1.2. Aftalens gyldighedsperiode... 4 2. Oprettelse og registrering... 5 2.1. Startpakke og mobilnummer...

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Mobilpenge udsteder Hovedkontor: Lån & Spar Bank A/S, CVR13538530, Højbro Plads 9-11, 1200 København K, E-mail lsb@lsb.dk Ret til at fortryde aftalen vedrørende Mobilpenge. Kontohaver/bruger har mulighed

Læs mere

Instrulog A/S REV: 02 Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Tlf. +45 44 97 94 77 Fax +45 44 97 54 57 www.instrulog.dk info@instrulog.

Instrulog A/S REV: 02 Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Tlf. +45 44 97 94 77 Fax +45 44 97 54 57 www.instrulog.dk info@instrulog. Instrulog A/S REV: 02 Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Tlf. +45 44 97 94 77 Fax +45 44 97 54 57 www.instrulog.dk info@instrulog.dk HANDELSBETINGELSER INSTRULOG A/S Dette dokument beskriver handelsbetingelser

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering...

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering... Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke og mobilnummer... 4 2.2 Kundeoplysninger

Læs mere

Køb trygt på internet og postordre. Ren besked fra Forbrugerstyrelsen

Køb trygt på internet og postordre. Ren besked fra Forbrugerstyrelsen Køb trygt på internet og postordre Ren besked fra Forbrugerstyrelsen Køb trygt på internet og postordre Skærmene summer i de danske hjem med spil, homebanking og e-mails til venner og familie. Men i de

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere