Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig"

Transkript

1 Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen er den første kontakt, en besøgende har med en bygning. Den er bygningens visitkort, og som sådan bør den signalere, at den besøgende er kommet til det rigtige sted. Som det er tilfældet med alle andre mobilitetshotspots, skal indgangen opfylde bygningens kriterier på tre vigtige områder: bæredygtighed, sikkerhed og service. Indgangen kræver dog et fjerde element: et flot og funktionelt design.

2

3 Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig om indgange. Vi leverer et udvalg af standardiserede løsninger, som er afprøvede og testede. Med dine ideer om design og vores tekniske ekspertise kan disse dokumenterede teknologier forvandle sig til en smuk og funktionel dør.

4 Bæredygtighed Karruseldøre er de mest energieffektive indgangsløsninger på markedet i dag. Karruseldøre bygger på det enkle princip: altid åben, altid lukket. Dette sikrer, at den konditionerede luft indenfor og den ikke-konditionerede luft udenfor holdes adskilt, forhindrer træk og holder støv og støj ude af bygningen. Da det kræver mindre energi at opretholde det konditionerede indeklima i bygningen, kan karruseldøre være med til at nedbringe CO 2 -belastningen fra bygningen og spare energi og omkostninger. Den samme virkning kan opnås ved at installere et vindfang, men hvis det skal fungere effektivt sammen med konventionelle skydedøre eller svingdøre, kan vindfangets ind- og udgangsdøre aldrig være åbne på samme tid. Det betyder, at brugere ofte må vente i vindfanget på, at den næste dør åbnes, hvilket skaber frustration og en følelse af ikke at være velkommen. Fordelen ved karruseldøre er, at de sparer energi samtidig med, at de åbner for en stadig strøm af mennesker. Hos Boon Edam er vi stolte af, hvad vi har opnået gennem de sidste 140 år, og vi vil gerne sikre, at vores virksomhed findes i mindst 140 år endnu. Vi er således stærke tilhængere af at skabe en bæredygtig fremtid og bevare jorden for fremtidige generationer. Vores indgangsløsninger bidrager til opfyldelsen af vores mål, men vi går længere i vores produktionsproces og forsøger at bruge genbrugsmaterialer eller genanvendelige materialer, hvor det er muligt, bruge produktionsprocesser med minimal påvirkning af miljøet og sortere og genanvende affaldsmaterialer mest muligt. Vi råder også over detaljerede oplysninger om hvert af vores produkters CO2-belastning. Disse oplysninger kan bruges i LEEDcertificeringsprocesser.

5 Rådgivning og Service Hos Boon Edam samarbejder vi med vores kunder om at finde frem til den bedste løsning til kundens bygning. Vores serviceydelser strækker sig fra den første fase i designprocessen til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse. Uanset om du søger oplysninger om lokale byggevedtægter, sikkerhedsretningslinjer eller krav til hjælp til handi cappede, kan vores lokale kontorer yde detaljeret rådgivning. Med lokale repræsentanter verden over kender vi til særbestemmelser i den lokale lovgivning og kan være dig behjælpelig med at sikre, at indgangen til din bygning opfylder alle lovbestemmelser. Andre serviceydelser, som Boon Edam kan tilbyde: BIM - Boon Edam var den første producent af indgangsløsninger, der udgav Revit-modeller af deres produkter til BIM (bygningsinformationsmodellering). Modeller af de fleste af vores karruseldøre kan downloades fra vores website. Support i hele design- og specifikationsprocessen med CAD-tegninger og specifikationstekster m.m. Software til beregning af energibesparelser - I tæt samarbejde med University of Delft, et af Hollands førende tekniske universiteter, har Boon Edam udviklet et software system, som kan udnytte bygningsspecifikke data til at beregne, hvor meget energi karruseldøre sparer sammenlignet med sving- eller skydedøre. En dedikeret projektleder, som er din kontaktperson under hele produktions- og installationsprocessen, og som yder support på alle nødvendige områder. Professionel installation - Alle vores service- og installationsmedarbejdere er veluddannede og certificerede. De er i stand til at løse de mest uventede problemer på stedet, så installationen kan fuldføres uden forsin kelse. En række service- og vedligeholdelsesmuligheder efter installationen, herunder Teleboon-fjernovervågning.

6 Sikkerhed Sikkerhed i en indgang har to forskellige aspekter: bygningens sikkerhed og brugernes sikkerhed. Boon Edams karruseldøre overholder de strengeste sikkerhedsbestemmelser. Sensorer i dørfløjene og rammen sikrer en begrænsning af den hastighed, som dørene drejer rundt med. Andre sensorer kan forhindre eller minimere påkørsel af dørfløjene på brugerne. Disse indstillinger kan tilpasses efter behov i din bygning. Hvor børn, ældre mennesker eller personer med særlige behov udgør en større del af brugerprofilen, vil det være klogt at forhindre al påvirkning. Boon Edam kan tilbyde ekstra sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. knapper til midlertidig lav hastighed og synlig skiltning på dørfløjene samt buede vægge, så alle brugergrupper har mulighed for at få adgang. Andre målgrupper kan kræve færre sikkerhedsforanstaltninger, og et minimum af påvirkning vil kunne tillades for at fremme menneskestrømmen gennem døren. Boon Edam kan rådgive dig om, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er tilrådelige i din situation. Nødudgangen er et af de vigtigste spørgsmål i forbindelse med en bygnings hovedindgang. Boon Edams tre- og fire fløjede karruseldøre fås praktisk talt alle med et sammenfoldelige dørblade, hvilket skaber en fri passage, der kan bruges som bygningens primære nødudgang. Mange byggevedtægter foreskriver imidlertid, at en karruseldør med to fløje ikke længere må være en bygnings eneste nødudgang. Kontrolmyndighederne har i visse tilfælde ment, at dørens bevægelse og design ikke er tilstrækkeligt intuitiv i nødstilfælde. I sådanne tilfælde anbefaler vi en sidedør, som kun kan åbnes, hvis der opstår en nødsituation i nærheden af karruseldøren, og som kan bruges som nødudgang, uden at man behøver at gå på kompromis med indgangens bæredygtige egenskaber. Alle Boon Edams karruseldøre findes med forskellige natlåsningsmuligheder, som kan sikre, at bygningen er forsvarligt aflåst uden for åbningstiderne. Det drejer sig om forskellige typer af låsemekanismer, som låser dørfløjene i deres hvileposition, og natskydedøre, som lukkes over karruseldørens munding. Hvilken mulighed, der kræves i din bygning, afhænger af sikkerhedsbehovene og den type karruseldør, du vælger. Derudover findes vores Tourniket- og Tournex-karruseldøre med en godkendt indbrudssikringspakke i klasse 3, som omfatter indbrudssikkert glas, speciallås og forstærkede profiler. Denne pakke er udviklet, testet og certificeret i overensstemmelse med de europæiske ENV1627-standarder. Vi anbefaler vores Tourlock-sikkerhedskarruseldøre i situationer, som kræver strengere sikkerhedsforanstaltninger. Tourlock kan udstyres med en række adgangskontrolsystemer, som hindrer uønskede besøgende i at få adgang til bygningen. Denne dør fås desuden med projektilsikkert glas til yderligere sikring af dem, der befinder sig i bygningen. Du kan finde flere oplysninger om Boon Edams sikkerhedsdøre og passagesikringer ved at besøge vores website.

7 Design En bygnings indgang er dens visitkort, den første kontakt med den besøgende. Som sådan er bygningens design et vigtigt element for dens succes. Alle Boon Edamkarruseldøre fås med flere forskellige finish og design. Rammen er en aluminiumskonstruktion, som kan have en anodiseret eller pulverlakeret beklædning i mange forskellige farver. Hvis der ønskes et mere poleret udseende, kan den leveres beklædt med rustfrit stål eller en anden type metal. Vores Tourniket-karruseldør findes desuden med en finish i træ og vintage look. Dørfløjene og de buede vægge kan leveres i klart eller tonet glas eller i ren metal. Hærværks- eller indbrudssikkert glas fås ligeledes. Vores karruseldøre er tilgængelige i mange forskellige højder og bredder med forskellige taghøjder og højder under taget, som sikrer, at vi kan imødekomme mange forskellige ønsker for design med et af vores standardiserede produkter. Hvis dit designønske falder uden for de tilgængelige muligheder, samarbejder vores salgschefer og teknikere gerne med dig om at skabe en sikker og bæredygtig indgang, som opfylder alle krav.

8

9

10 Crystal Tourniket Vores Cystal Tourniket er det ultimative blikfang. Stort set helt gennemsigtig med en minimal rustfri stålramme og tætningslister til maksimering af styrken udstråler den elegance og stil. Denne karruseldør er tilgængelig med tre eller fire dørfløje, og som et ekstra raffinement kan der anvendes tonet glas til dørfløjene og de buede vægge. Crystal Tourniket findes til både automatisk og manuel drift, men vi anbefaler at bruge et automatisk drev ved diametre på over 2800 mm.

11

12 NRG+ Tourniket NRG+ Tourniket er det mest unikke produkt i vores produktsortiment. Denne manuelle karruseldør er den første dør i verden, som omdanner den energi, der bruges til at rotere den, til elektricitet. Det er begrænset, hvor meget elektricitet der genereres ved én omdrejning, men det er tilstrækkeligt til at forsyne lamperne i dørens loft med strøm. Med teknologiske forbedringer forventer vi i fremtiden at kunne øge den mængde energi, der genereres, så døren for alvor kan bidrage til bygningens energiforsyning. Denne karruseldør fås med tre eller fire dørfløje og finish i en række forskellige varianter. I det førstehåndsindtryk, besøgende får af bygningen, vidner NRG+ Tourniket om, at bygningens beboere er bevidste om miljøet og arbejder på at skabe en bæredygtig fremtid.

13 Tourniket Tourniket er vores mest alsidige karruseldør, som kan tilpasses din bygnings design og funktionalitet fuldstændigt. Døren findes med tre eller fire dørfløje, med manuel eller automatisk drift og i praktisk talt enhver farve eller finish, man kan forestille sig. Tourniket fås også med et dørblade, som automatisk foldes sammen, når der trykkes på knappen for adgang til handicappede. Denne funktion giver let og uhindret adgang for handicappede, selv i døre med en lille diameter.

14

15 Duotour Vores Duotour er en automatisk karruseldør med to dørfløje. En udstillingsmontre eller et buet panel i enden af dørfløjen sikrer, at princippet for karruseldøren: altid åben, altid lukket kan overholdes. Skyde- eller svingdøre er inkorporeret mellem de to udstillingsmontrer. Disse døre bevirker, at Duotour kan bruges som en karruseldør eller som skyde- eller svingdør. De gør det desuden muligt frit at forlade bygningen i nødstilfælde eller giver plads til, at hospitalssenge eller store genstande kan passere igennem. Denne dør egner sig særligt godt til sundhedssektoren eller indkøbscentre, fordi de store segmenter giver let passage. Udstillingsmontrerne kan benyttes til udsmykning til glæde for patienter eller til reklamer for produkterne i indkøbscenteret. Montrerne kan udelades for at skabe endnu mere plads i kamrene.

16 Tournex Tournex, som er en større udgave af Tourniket, fås med tre eller fire dørfløje, som giver let og hurtig adgang for store menneskemængder, kørestole, vogne og store kufferter. Ligesom Tourniket findes den i stort set enhver farve eller finish. Man kan tilvælge udstillingsmontrer, som kan monteres omkring centrum af karruseldøren og bruges til f.eks. reklamer. På grund af sin størrelse findes døren kun i en automatisk udgave.

17 Twintour I karruseldøre tvinges besøgende til at passere igennem i en halvcirkel. Dette kan være ubekvemt i lufthavne eller store indkøbscentre, hvor folk går igennem med uhåndterlige vogne eller store mængder baggage. Boon Edams Twintour er en unik løsning på dette problem. En kombination af to eller flere tofløjede karruseldøre, som er indbyrdes forbundet via en korridor, gør det muligt for brugerne at gå lige igennem. Dette er mere bekvemt for brugerne og øger dørens kapacitet. En Twintour, som har tre eller flere karruseldøre, kan bruges i forskellige konfigurationer til at styre strømmen af mennesker til forskellige dele af en bygning eller lobby og på denne måde adskille brugere med forskellige destinationer.

18 Produktoversigt Tourniket Crystal Tourniket NRG+ Tourniket Tournex Duotour Twintour Tourlock 120 Tourlock Diameter (mm) Enhedens Bredde (mm) Antal Dørvinger Kapacitet / Minut Højde (mm) (Under Stern / Barriere) Sikkerhedsniveau Handicapadgang Nødudgang* Fail Safe / Fail Secure Sammenfoldeligt Dørsæt / Barriere / 4 3 / / 4 2 2x x x x x x x x 15 2x / / Finish Rustfri stål Pulverlakeret aluminium Eloxeret aluminium Træ Sten Tilbehør Indbrudssikringspakke Natlåsning Pris * Krav gælder i henhold til lokale sikkerhedsforskrifter ** Topinddækning kun

19 Circlelock Swinglane Speedlane Speedlane Speedlane Twinglock 900 Winglock 900 Transpalock 900 Trilock 900 Trilock 75 Trilock 60 Trilock / tripod tripod tripod tripod / / / / / / / / / / / / ** ** ** ** ** ** ** ** **

20 Turnlock 100 Turnlock 150 Turnlock 200 Turnlock / / / / /

21

22 Crystal Tourniket NRG+Tourniket Tourniket Tournex Duotour Twintour Boon Edam Denmark Buddingevej Søborg Danmark Version T info@boonedam.dk RD-PRB-BESABDK Boon Edam arbejder efter et princip om kontinuerlig udvikling og forbedring og forbeholder sig derfor ret til til hver en tid at ændre design og detaljer.

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Indgangslåger Et af de mest karakteristiske træk ved mobilitetshotspots er, at de fungerer som modtagelsessted for en bred vifte af besøgende: tilbagevendende besøgende, engangsbesøgende, besøgende i kørestol,

Læs mere

Sikkerhedskarruseldøre og Sluser

Sikkerhedskarruseldøre og Sluser Sikkerhedskarruseldøre og Sluser Et mobilitetshotspot er det område, der udgør indgangen til en besøgendes bestemmelsessted. Samtidig er det det område, hvor strømmen af medarbejdere adskilles fra strømmen

Læs mere

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer.

Bæredygtighed. omfattende genanvendelsesprogram, hvor vi sorterer og genbruger vores affaldsmaterialer. Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg

Sikkerhed Et vendekors er en hurtig og pålidelig meka nis me til opretholdelse af sikkerheden i bestemte områder af en bygning. De aktiveres af et adg Vendekors Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestem melsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Vendekors er en driftssikker

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Speedgates Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestemmelsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Dette kræver et system,

Læs mere

Vores Verden Drejer sig om din. Fokus På Vores Kunder. Global Miljøbelastning

Vores Verden Drejer sig om din. Fokus På Vores Kunder. Global Miljøbelastning Referencer Vores Verden Drejer sig om din Arbejdsmiljøer bliver stadigt mere globaliserede og dynamiske. I takt med denne udvikling er indgangen i mange bygninger blevet et centrum for aktiviteter. Efterhånden

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

Aktiveringsenheder i Besam-serien

Aktiveringsenheder i Besam-serien Aktiveringsenheder i esam-serien Gør døråbningen lettere Hver automatisk døråbner skal forsynes med impulsenheder, der giver dørautomatikken signal om at åbne døren. Forskellige døre og situationer kræver

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED CURVED 2 record your global partner for entrance solutions record CURVED produkter Smuk, indbydende, imponerende

Læs mere

Besam karruseldøre. En komplet serie, der når hele vejen rundt.

Besam karruseldøre. En komplet serie, der når hele vejen rundt. Besam karruseldøre. En komplet serie, der når hele vejen rundt. The global leader in door opening solutions 02 Besam karruseldøre Serien du kan stole på... Besam karruseldørserien fra ASSA ABLOY Entrance

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Automatisk Dørsystem Besam Slim

Automatisk Dørsystem Besam Slim Automatisk Dørsystem Besam Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim Thermo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter ønske - malet i farve i henhold til RAL-skalaen type: -, 0 eller

Læs mere

Besam Automatisk Dørsystem. Slim og Slim Thermo. Tilbehør og muligheder. Slim og Slim Thermo. Slim Telescopic og Slim Thermo Telescopic

Besam Automatisk Dørsystem. Slim og Slim Thermo. Tilbehør og muligheder. Slim og Slim Thermo. Slim Telescopic og Slim Thermo Telescopic Besam Automatisk Dørsystem Slim og Slim Thermo Slim og Slim Thermo Den grundlæggende version af det automatiske dørsystem Besam Slim fås også i modeller med teleskop-, panik- og reversible panikmoduler.

Læs mere

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør SVING- OG SKYDEDØRE Tilbehør Sikker og pålidelig adgang Dette tilbehør gør det sikkert at anvende alle former for automatiske døre i en lang række forskellige miljøer. De kan bruges i indkøbscentre og

Læs mere

Virksomhedsbrochure. Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark. T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk I www.boonedam.dk

Virksomhedsbrochure. Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark. T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk I www.boonedam.dk Virksomhedsbrochure Boon Edam Denmark Buddingevej 306 2860 Søborg Danmark T +45 70 20 20 52 E info@boonedam.dk www.boonedam.dk Vores byer ændres. Vores arbejdsmåder ændres. Vores bygninger ændres. ndgangen

Læs mere

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer Gode grunde til at vælge Frico til din indgang Mange

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

ASSA ABLOY Karruseldøre. En komplet serie, der når hele vejen rundt

ASSA ABLOY Karruseldøre. En komplet serie, der når hele vejen rundt ASSA ABLOY Karruseldøre. En komplet serie, der når hele vejen rundt The global leader in door opening solutions 02 ASSA ABLOY Karruseldøre. Serien du kan stole på... ASSA ABLOY karruseldørserien fra har

Læs mere

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling Stålsanering J. Jensen har som de eneste mange års erfaring med sanering i sikre, lukkede kredsløb. Nu har vi udviklet Stål Jet, som er markedets mest effektive, miljørigtige saneringsanlæg. 2 J. Jensen

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate er specielt udviklet af Heras som en funktionel løsning til at kombinere barrieres hastighed

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Genanvend. Reparer. Udskift. Modernisering er en af de mest effektive metoder til opfyldelse af moderne budgetkrav.

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

TORMAX er en division og et registreret mærke af Landert Motoren AG

TORMAX er en division og et registreret mærke af Landert Motoren AG WT-204 dän 3.05 Der tages forbehold for tekniske ændringer TORMAX Landert Motoren AG CH-8180 Bülach-Zürich www.tormax.com info@tormax.com TORMAX er en division og et registreret mærke af Landert Motoren

Læs mere

CIRCLELOCK COMBI. YOUR ENTRY EXPERTS. HØJSIKKERHEDSSLUSE SOM TILBYGNINGSMODUL TIL EKSISTERENDE HÆNGSLEDE DØRE

CIRCLELOCK COMBI. YOUR ENTRY EXPERTS. HØJSIKKERHEDSSLUSE SOM TILBYGNINGSMODUL TIL EKSISTERENDE HÆNGSLEDE DØRE YOUR ENTRY EXPERTS. HIGH MEDIUM LEVEL LEVEL SECURITY CIRCLELOCK COMBI. HØJSIKKERHEDSSLUSE SOM TILBYGNINGSMODUL TIL EKSISTERENDE HÆNGSLEDE DØRE Circlelock Combi har alle de samme sikkerhedsfunktioner som

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Unikke plastlister. til ledningsskjul. www.lynddahllister.dk. fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul

Unikke plastlister. til ledningsskjul. www.lynddahllister.dk. fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul Unikke plastlister til ledningsskjul fodliste indfatning skureliste sandliste kabelskjul www.lynddahllister.dk UNIKKE LISTER til ledningsskjul Lynddahl har udviklet et nyt unikt koncept til at skjule ledninger.

Læs mere

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER 2016-1 1 STÅLDØRE FRA SAFCO DOORS LEVERANDØR AF UNIKKE LØSNINGER INDENFOR STÅLDØRE Hos Safco Doors har vi mere end 15 års erfaring i at levere

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Åbner alverdens døre! TORMAX REVOLVEDOOR Turn System

Åbner alverdens døre! TORMAX REVOLVEDOOR Turn System Åbner alverdens døre! TORMAX REVOLVEDOOR Turn System TORMAX Turn System CLASSIC, Hotel Intercontinental, Tyskland Karruseldøre. Den raffinerede indgangsdør. BEKVEMMELIGHED Karruseldøre byder Dem velkommen.

Læs mere

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION EASY MOTION OPTI MOTION OPTI MOTION LøsNinger som opfylder EN 16005 impulsgivere og sikkerhedssensorer, til automatik på hængslede- og Opfylder kravene

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

OM SJEC DANMARK DANMARK KORT OM MARKEDET

OM SJEC DANMARK DANMARK KORT OM MARKEDET DANMARK OM SJEC DANMARK SJEC Danmark er en forholdsvis ny leverandør på det danske markede med en stor erfaring og succes internationalt, og er en virksomhed i rivende udvikling. SJEC Danmark fokusere

Læs mere

Barrierer for energirenovering af danske parcelhuse

Barrierer for energirenovering af danske parcelhuse Barrierer for energirenovering af danske parcelhuse Andrea Mortensen Cand.polyt.arch am@civil.aau.dk AAU + Isover www.zeb.aau.dk Conference, August 25, 2010 1/13 Parcelhuse opført indtil 2010: 1.036.568

Læs mere

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling.

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. Malgodt.dk CSR Strategi En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. 2 Malgodt.dk CSR Strategi OM OS Malgodt.dk er en moderne detailforretning der sælger maling, malertilbehør samt

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER Badeværelsesmøbler ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Brusebadsløsninger og badekar Alle byggeprojekter

Læs mere

JRV's Lægevask er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde.

JRV's Lægevask er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde. Le ter det daglige arbejde JRV's er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde. 1 JRV A/S Bag en unik historie der

Læs mere

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISERET LÅSESYSTEM

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISERET LÅSESYSTEM QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISERET LÅSESYSTEM Låsesystem QSC Standardiseret betjening af hurtigskift højner sikkerheden I dag er der en snes større gravemaskineproducenter, der alle har et

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Arkiv

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Arkiv Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Arkiv Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør til

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim

Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim termo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver i henhold til RAL-kort Glastype:

Læs mere

SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER

SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER Vægløsninger til depot- og pulterrum SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Verdens førende leverandør af indendørs afskærmning Troax er verdens førende

Læs mere

Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger

Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger 1 2 Indvendige døre til projektmarkedet Novoferm KORA-system tilbyder et komplet sortiment af løsninger til forskellige segmenter så som hospitaler,

Læs mere

Insektnet. Nyd den friske luft i fred

Insektnet. Nyd den friske luft i fred Insektnet Nyd den friske luft i fred Allergivenlige net Lider du eller en anden i familien af allergi, er Luxaflex insektnet også et oplagt valg. Vi har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

synergy element Indbegrebet af enkelthed

synergy element Indbegrebet af enkelthed synergy element Indbegrebet af enkelthed ELEVATOR ThyssenKrupp elevator 2 WELCOME TO THE I Next Level lover vi dig kvalitetsløsninger, specialtilpasset dine behov og med et ambitiøst mål: at stræbe højere,

Læs mere

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB ØSNINGER TI DIT BADEVÆRESE RENE AFØB DESIGNAFØB BIVER MERE OG MERE POPUÆRE Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle løsninger, der kan opfylde

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Altid lys, når du kommer hjem

Altid lys, når du kommer hjem PHILIPS mygarden Væglampe Bustan IR antracit LED Altid lys, når du kommer hjem Denne smukke L-formede Philips Bustan-væglampe i førsteklasses antracitgrå aluminium kaster virkningsfuldt, dæmpet, varmt

Læs mere

Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien

Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Frame - Frame termo (termisk afbrudt profil) Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver

Læs mere

Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien

Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim termo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver i henhold til RAL-kort

Læs mere

Superliften til privat og erhverv

Superliften til privat og erhverv Superliften til privat og erhverv Prisvenlig, gedigen og masser af muligheder - Indendørs og udendørs Platformslift til alle behov Perfekt komfort Enkle at installere - kræver minimalt indgreb i huset.

Læs mere

arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger

arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger Indhold: Miljøvenligt på flere måder En idé, mange løsninger Succesfulde erfaringer arcoplus systemer Polycarbonate i detaljer Uendelige

Læs mere

Yderdøre Specialmål & Farver

Yderdøre Specialmål & Farver DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. mål & Farver 2018-1 DEN RETTE YDERDØR VISER HUSETS KARAKTER Med det rette valg af døre, kan den personlige stil underbygges og være et vigtigt element i at skabe husets

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Et væghængt anlæg kan monteres både ude- og indendørs og leveres med forskellige størrelser brevkasser, afhængig af vægplads og hvor mange lejligheder, der er i opgangen.

Læs mere

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima Imexpo Aluminium måtte system zoners rengøring af indgangsparti emcobad emcobau emcoklima Indgangsmåtter Indgangspartier bliver ofte bedømt ud fra deres design, der skal passe til resten af bygningen,

Læs mere

ARKITEKTONISKE GLAS LØSNINGER. Rammeløs bundprofil til glas

ARKITEKTONISKE GLAS LØSNINGER. Rammeløs bundprofil til glas ARKITEKTONISKE GLAS LØSNINGER Rammeløs bundprofil til glas STEMS Innovativ, aluminium bundprofil til glas NEM OG HURTIG INSTALLATION Designet således at bundprofilet kan monteres på en flade, der ikke

Læs mere

Krystallen - præsentation

Krystallen - præsentation Krystallen - præsentation DFM-net 27. November 2012 Bygningschef Lars Damkjær Olesen FM Byg 27-11-2012 1 Krystallen FM Byg 27-11-2012 2 2005 FM Byg 27-12-2012 3 Krystallen 27-12-2012 4 Krystallen FM Byg

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ JEUDAN - DAMPFÆRGEVEJ CREATING SPACES. For os handler det ikke om at bygge vægge. Det handler i langt højere grad om at skabe de perfekte rum og rammer for jeres

Læs mere

Til brug for min opfølgningsrapport (nr. 1) modtog jeg herefter amtets og sygehusets udtalelser.

Til brug for min opfølgningsrapport (nr. 1) modtog jeg herefter amtets og sygehusets udtalelser. FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 6. august 2003 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 13. juni 2003 af Sygehus Vestsjælland, Ringsted Sygehus. I rapporten bad jeg amtet om udtalelser og om underretning

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Stilrent design og regulerbar lydstyrke Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM

TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM ENKLE GLASVÆGGE MED BRAND- OG LYDEGENSKABER TRIPLAN LITE -glasvægssystemet består af 1 eller 2 lag glas, der spænder fra gulv til loft og som fastholdes i top,

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

BGB DESIGN GLASVÆGGE

BGB DESIGN GLASVÆGGE FLEKSIBLE GLASVÆGGE BGB DESIGN GLASVÆGGE GLASVÆGGE DESIGNET TIL DIT BEHOV - BGB DESIGN GLASVÆGGE Indvendige glasvægge er uundværlige i et moderne kontorbyggeri, og skaber et lyst, luftigt og åbent arbejdsmiljø

Læs mere

3M Renewable Energy Division. Energibesparelse - 3M Solfilm. Reducér energiforbruget. opnå bedre. komfort. 3MVinduesfilm.dk

3M Renewable Energy Division. Energibesparelse - 3M Solfilm. Reducér energiforbruget. opnå bedre. komfort. 3MVinduesfilm.dk 3M Renewable Energy Division Energibesparelse - 3M Solfilm Reducér energiforbruget og opnå bedre komfort 3MVinduesfilm.dk 3M Solfilm 3M er førende producent af solfilm til vinduer. 3Ms omfattende produktsortiment

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Dansk Carport System A/S Ødumvej 5, 8370 Hadsten Tlf.: 87 25 49 16 www.danskcarportsystem.dk Email: info@danskcarportsystem.dk

Dansk Carport System A/S Ødumvej 5, 8370 Hadsten Tlf.: 87 25 49 16 www.danskcarportsystem.dk Email: info@danskcarportsystem.dk Hos os får du: Carport i et gennemført og stilrent design Materialer af bedste kvalitet Lang holbarhed Minimal vedligeholdelse Stor erfaring indefor speciale løsninger Kort leveringstid Dansk Carport System

Læs mere

Terrassetag Carport Solceller

Terrassetag Carport Solceller Terrassetag Carport Solceller 2 Arkitektur og egen grøn elproduktion Denne folder er tænkt som information og inspiration for den grønne projektmager, som ønsker sig en kombination af æstetik og vedvarende

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Karakteristik af vægpaneler

Karakteristik af vægpaneler - Renrum Karakteristik af vægpaneler Panel typer: Skillevægspanel 62 mm Beklædningspanel 42 mm Standard dimensioner: 100, 300, 600, 900, 1200 mm Мaterialler: Galvaniseret stålplade 0.8 mm Aluminium plade

Læs mere

Vi holder dørene åbne for din forretning

Vi holder dørene åbne for din forretning Vi holder dørene åbne for din forretning Serviceaftaler til dine indgangsløsninger ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions 02 ASSA ABLOY Entrance Systems Service ASSA ABLOY

Læs mere

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver.

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver. HØJT TIL LOFTET OG LANGT TIL BEGRÆNSNIGER Sign1 arbejder for det meste selvstændigt, men har tætte samarbejdspartnere, når opgaverne kræver det. Vi er 3M certificerede. Vi har til mål at skabe og udvikle

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

Højtydende, effektiv husstandsmølle

Højtydende, effektiv husstandsmølle Højtydende, effektiv husstandsmølle Gaia-Wind: en etableret designer og producent af husstandsmøller for husstande i landzonen og eventuelt tilknyttet virksomhed samt ikke-kommercielle institutioner www.gaia-wind.com

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere