ERHVERVSKONFERENCE TALENT & BUSINESS PROGRAM FREDAG DEN 21. JUNI 2019 COMWELL KELLERS PARK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ERHVERVSKONFERENCE TALENT & BUSINESS PROGRAM FREDAG DEN 21. JUNI 2019 COMWELL KELLERS PARK"

Transkript

1 ERHVERVSKONFERENCE TALENT & BUSINESS PROGRAM FREDAG DEN 21. JUNI 2019 COMWELL KELLERS PARK

2 VELKOMMEN TIL DRIVE BUSINESS EXPO 2019 Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på eventen, DRIVE BUSINESS EXPO 2017, hvor ca. 200 ledere var samlet om emnet: Fremtidens vindere. Det bygger vi nu videre på i 2019 og forventer op mod 400 erhvervsledere fra hele landet. Dette års tema er: Talent & Business Vi glæder os til igen at byde indenfor på det skønne Comwell Kellers Park, hvor hele hotellet er reserveret til at huse dette års DRIVE BUSINESS EXPO Glæd dig til en fantastisk dag, hvor du har muligheden for at give dig selv, dine kolleger, dine kunder og samarbejdspartnere noget ud over det sædvanlige. En dag til at skabe nye og udvikle eksisterende relationer, der kan være med til at øge værdien i din virksomhed. Rigtig god fornøjelse! PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER / HOSPITALITY CENTRES / GALLA / MUSIK

3

4 ÅRETS TEMA TALENT & BUSINESS POUL ERIK SKAMMELSEN KONFERENCIER Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/ TV2 NEWS siden 1988 og har været udsendt til de fleste af verdens brændpunkter. Han har været studievært på flere tv-programmer.

5 BRIAN MIKKELSEN TILTRÆKNING OG UDVIKLING AF TALENTER I DANSKE VIRKSOMHEDER Hvordan står Danmark i den internationale konkurrence med at tiltrække talenter til landet. Og hvad gør danske virksomheder mere generelt for at tiltrække og udvikle talenter i deres virksomheder. MADS NIPPER TRANSFORMATION OG TALENTUDVIKLING Grundfos er under transformation fra en pumpeproducent til en af verdens vigtigste virksomheder i kampen mod verdens vand- og klimaudfordringer. Hvorfor er det vigtigt for verden, virksomheden og vores talenter? Hør om dette, og om hvordan Grundfos arbejder med konstant udvikling af talenter. JESPER RAALSKOV HVAD ER TALENT, OG HVORDAN UDVIKLES DET? Jesper vil fortælle om begrebet talent samt komme med en indføring til Talent Management. Hvad kendetegner et talent? Hvordan arbejder virksomheder med talent? Og hvilke dilemmaer er knyttet til arbejdet med de talentfulde medarbejdere? LOUISE OPPRUD JAKOBSEN HVAD ER FREMTIDENS UDDANNELSE MED FOKUS PÅ DIGITALISERING & DISRUPTION Louise har en masse spændende erfaring fra flere store virksomheder inden for digitalisering og disruption. Kom og hør om fremtidens uddannelse med fokus på netop disse to områder, og hvordan giver jeg som leder og medarbejder værdi i fremtiden? IRIS ISABELLA ENGELUND SÆT DIT TALENT I SPIL Få svaret på, hvorfor de fleste af os tænker: hvorfor gør de andre ikke bare som mig? Få indsigt i, hvordan vores talenter spiller sig ud i vores kommunikation, samarbejde og opgaveløsning og få en ny og tankevækkende forståelse af, hvordan vi med denne viden kan optimere vores samarbejde og effektivitet markant. BJARNE RIIS SÅDAN ARBEJDER JEG MED UDVIKLING AF TALENTER OG TEAMS I CYKELSPORTEN For et mindre budget end de øvrige World Tour teams har han formået at skabe verdens bedste cykelhold, løfte talenter såvel som stjerneryttere til nye niveauer og genfinde gejsten og formen hos store talenter.

6 DRIVE BUSINESS EXPO 2019 JENS EJNER CHRISTENSEN, VEJLES BORGMESTER ÅBNER DETTE ÅRS EXPO

7 MORGEN KL ANKOMST Registrering, morgenbuffet & networking KL VELKOMST TIL DRIVE BUSINESS EXPO 2019 Morten Bech byder velkommen til DRIVE EXPO 2019 Jens Ejner Christensen, Vejles borgmester åbner dette års EXPO Poul Erik Skammelsen, velkomst og intro til dagen og 1. taler KL KL KL BRIAN MIKKELSEN, ADM. DIREKTØR HOS DANSK ERHVERV Brian Mikkelsen vil tale generelt om, hvad Danmark og danske virksomheder gør og skal gøre for at tiltrække og udvikle de rigtige talenter, og hvordan de er stillet i den internationale konkurrence. MADS NIPPER, CEO HOS GRUNDFOS Hør Mads Nipper fortælle om den transformation, Grundfos er inde i disse år, og hvordan det stiller krav til Grundfos talenter om konstant udvikling. PAUSE FORMIDDAG KL JESPER RAALSKOV, PROFESSOR TALENT MANAGEMENT HOS SDU Jesper vil give dig inspiration til begrebet talent, hvad det er og hvordan man arbejder med at udvikle det i virksomheden.

8 DRIVE BUSINESS EXPO 2019 DER SERVERES LÆKKER STREET FOOD TIL FROKOST

9 KL KL LOUISE OPPRUD JAKOBSEN, FREMTIDSFORSKER Hvad er fremtidens uddannelse med fokus på digitalisering & disruption, og hvordan giver jeg som leder og medarbejder værdi i fremtiden? FROKOST STREET FOOD EFTERMIDDAG KL KL KL KL IRIS ISABELLA ENGELUND, TALENTUDVIKLER Sæt dit talent i spil, og hør om hvordan du kan optimere samarbejdet og effektiviteten markant. BJARNE RIIS, MEDEJER AF VIRTU CYCLING GROUP Bjarne vil fortælle, hvordan han har arbejdet og arbejder med talentudvikling igennem alle år med sine cykelhold, og hvordan han arbejder med at udvikle teams, så de fungerer mest optimalt. PAUSE PANEL OM TALENT & BUSINESS Styret af Poul Erik Skammelsen Deltagere: Bjarne Riis, Louise Opprud Jakobsen, Iris Isabella Engelund og Jesper Raalskov KL AFRUNDING PÅ DAGSPROGRAM

10 BRIAN MIKKELSEN Hvordan står Danmark i den internationale konkurrence med at tiltrække talenter til landet. Og hvad gør danske virksomheder mere generelt for at tiltrække og udvikle talenter i deres virksomheder. Brian Mikkelsen er direktør i Dansk Erhverv og tidligere medlem af Folketinget, hvor han repræsentererede Det Konservative Folkeparti, og var derudover erhvervsminister. Brian Mikkelsen var også formand for den konservative folketingsgruppe. Han sad i Folketinget var han minister i VK-regeringerne. Fra 2001 kulturminister og siden blev han udnævnt til justitsminister. Ved ministerrokaden 2010 blev han økonomi- og erhvervsminister; en post som han bestred frem til Folketingsvalget 2011, hvor Det Konservative Folkeparti mistede regeringsmagten. Han blev i 2016 erhvervsminister igen, inden han i 2018 valgte at gå ud af politik og få den nuværende post som adm. direktør hos Dansk Erhverv.

11 MADS NIPPER Grundfos er under transformation fra en pumpeproducent til en af verdens vigtigste virksomheder i kampen mod verdens vand- og klimaudfordringer. Hvorfor er det vigtigt for verden, virksomheden og vores talenter? Hør om dette, og om hvordan Grundfos arbejder med konstant udvikling af talenter. Mads Nipper, administrerende direktør for Grundfos. Født i 1966, uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Ansat hos Lego i 1991, marketingdirektør fra Koncernchef i Grundfos fra 2014, hvor han afløste Carsten Bjerg. Grundfos fik i 2017 sit hidtil bedste resultat med et salg på 26 milliarder kroner og et overskud på 1,8 milliarder kroner.

12 JESPER RAALSKOV Jesper vil fortælle om begrebet talent samt komme med en indføring til Talent Management. Hvad kendetegner et talent? Hvordan arbejder virksomheder med talent? Og hvilke dilemmaer er knyttet til arbejdet med de talentfulde medarbejdere? Jesper har en mangeårig baggrund i praksis og har bl.a. arbejdet hos Nykredit, som Erhvervskundechef og HR konsulent, samt arbejdet som Projektkonsulent hos Business Kolding. Han bygger således i sin forskning og formidling bro mellem praksis og det akademiske. Igangværende forskningsprojekter har stadig sit udgangspunkt i talent-begrebet, herunder effekterne af de talentfulde medarbejdere og ledere. Af øvrige kompetence- og forskningsområder kan nævnes rådgivning, coaching, adfærdsteori og stress.

13 LOUISE OPPRUD JAKOBSEN Louise har en masse spændende erfaring fra flere store virksomheder inden for digitalisering og disruption. Kom og hør om fremtidens uddannelse med fokus på netop disse to områder, og hvordan giver jeg som leder og medarbejder værdi i fremtiden? Louise har de sidste 10 år været meget tæt på verdens mest innovative virksomheder, når hun i Sillicon Valley har udforsket hvordan den digitale DNA hos pionervirksomheder ser ud. Louise har arbejdet med innovation og kreativitet på tværs af nogle af Scandinaviens største virksomheder og holder et skarpt overblik over fremtidens måde at arbejde på influeret af kunstig intelligens og automatisering. Hun har arbejdet for Udenrigsministeriet i Palo Alto, 8,5 år som kreativ chef for Innovation Lab og har i dag virksomheden New Ways of Working og er en del af tænketanken DareDisrupt. Louise arbejder med en høj international båndbredde til udviklingsmiljøet i Silicon Valley, så hun sammen med virksomheder kan være med til at svare på spørgsmålene om hvordan vi gearer vores organisationer til den næste æra hvilke kompetencer vi skal have og hvordan vi holder os relevante i en tid hvor gennemsnitsalderen på en virksomhed er faldet fra 67 år til blot 15 år?

14 IRIS ISABELLA ENGELUND Få svaret på, hvorfor de fleste af os tænker: hvorfor gør de andre ikke bare som mig? Få indsigt i, hvordan vores talenter spiller sig ud i vores kommunikation, samarbejde og opgaveløsning og få en ny og tankevækkende forståelse af, hvordan vi med denne viden kan optimere vores samarbejde og effektivitet markant. Iris store passion er at skabe vækst, innovation og flow via sit fokus på talentudvikling. Hendes talent er, at hun kan tilføre en håndterbar strategi, som virker med det samme, som er helt nede på jorden og som virker på den lange bane. Hun har 20 års erfaring med vækststrategier, ledelse og teamudvikling, samt coaching, både kommunalt og i det private erhvervsliv. I hendes arbejde sætter hun fokus på præcis de områder og mål, der ønskes af virksomheden eller personen hun coacher, så der afslutningsvist er kommet løsninger og nye forbedrings tiltag på bordet.

15 BJARNE RIIS Bjarne Riis har igennem alle sine år som holdejer arbejdet målrettet med talentudvikling. Et stort professionelt cykelhold består at ca. 75 medarbejdere inkl. staff og Bjarnes fokus har alle dage været på hele teamet. Som eksempel kan det nævnes, at han altid har gjort meget ud af, at samle alle til en årlig overlevelsestur, der fungerede som en onboarding af unge talenter på cykelholdene. For et mindre budget end de øvrige World Tour teams har han formået at skabe verdens bedste cykelhold, løfte talenter såvel som stjerneryttere til nye niveauer og genfinde gejsten og formen hos store talenter. Idag ejer Bjarne et talentfuldt kontinental hold - hør om hans arbejde med talentudvikling. Bjarne er tidligere professionel cykelrytter på bl.a. Castorame, Ceramiche Ariostea, Gewiss-Ballan samt Team Telekom. Han er vinder af Tour De France i 1996 og Amstel Gold Race i 1997 Han er tidligere holdejer af: Team Saxo Bank og nuværende medejer af Virtu Cycling Group, herunder cykelholdene Team Waoo samt Team Virtu Cycling

16 DRIVE BUSINESS EXPO 2019 TOPUNDERHOLDNING: JAN HELLESØE MANIPULERER UNDER MIDDAGEN - MÅSKE MED DIG!

17 AFTEN KL KL VELKOMSTDRINK Alle gæster til gallamiddag kan blive fotograferet på den røde løber GALLAMIDDAG Velkomst til gallamiddagen Musik og underholdning under og efter middagen - Søren Okholm med band - Jan Hellesøe - Waqas & Lenny (Outlandish) KL NATMAD LØRDAG MORGEN KL MORGENBUFFET KL Der er morgenbuffet indtil kl KL TJEK-UD OG TAK FOR DENNE GANG! Mulighed for at blive på hotellet og komme i spa en!

18 SØREN OKHOLM MED BAND Når Frontfiguren Søren Okholm, som er anerkendt vidt og bredt for sin sprøde og fyldige stemme, trykker den af med sit band i ryggen er der garanti for musikalsk overskud og feststemning af ypperste karat. Bandet har altid selv en fest, når de tager ud, og det kan mærkes på deres store energi og direkte forbindelse til gæsterne. Okholm bringer et stort repertoire bestående af de største rock-, pop- og dansehits fra de sidste fem årtier og efterlader publikum uden undskyldninger for ikke at danse. Søren Okholm er forsanger i en håndfuld bands og optræder jævnligt som solist med forskellige orkestre - blandt andre sammen med Lis Sørensen, Peter A.G., Søs Fenger, Shaka Loveless, Erann DD, Monique, Bobo Moreno, Dicte, Søren Huss og Zididada.

19 WAQAS OG LENNY MED MUSIKERE Waqas og Lenny fra Outlandish er kendt fra en lang række hits. De spiller et sæt fyldt med de store hits fra deres Outlandish katalog samt en blanding af deres nye singler. De har et fantastisk energisk show fyldt med anekdoter og hits. Pt. spiller de rundt om i verden på festivaler og store klubber. Senest i Danmark, Indien, Oman, UK, Rusland, Rumænien, Kazakstan, Moldova, Dubai og DK etc

20

21 Priser og indhold for eventen er for henholdsvis DRIVE business medlemmer, eventpartnere, deres kunder samt for alle øvrige deltagere. Normalpris / Medlems- og partnerpris DAGSBILLET Inkl. alle foredrag, besøg i lounger & hospitality centre, events, morgenbuffet og frokost inkl. øl/vand Pris pr. person 1.595,- kr. / 1.395,- kr. GALLAAFTEN-BILLET Gallaaften med 4-retters gallamiddag. Vin, øl og vand under middagen ad libitum. Musik med Søren Okholm & band samt Waqas og Lenny (fra Outlandish). Manipulation med Jan Hellesøe under middagen Pris pr. person 1.695,- kr. / 1.495,- kr. *1.495,- pr. person ved bestilling af min. 1 bord til 10 personer OVERNATNING OG SPA Overnatning med morgenbuffet. Enkeltværelse 995,- kr. / Dobbeltværelse 1.395,- kr. Adgang til spa (både fredag og lørdag) + Pris pr. person 250,- kr. Alle priser er ex. moms og billetgebyr Endelig deadline for køb af billetter 15. maj 2019

22

23

24 EKSKLUSIV PARTNERE KONTAKT MORTEN BECH HVIS DU ER INTERESSERET I AT HØRE MERE OM DENNE EKSKLUSIVE EVENT. KØB DINE BILLETTER ONLINE HER > Obs! Priser i billetsystemet vises inkl. moms og billetgebyr mb@drivebusiness.dk

ERHVERVSKONFERENCE TALENT & BUSINESS PROGRAM FREDAG DEN 21. JUNI 2019 COMWELL KELLERS PARK

ERHVERVSKONFERENCE TALENT & BUSINESS PROGRAM FREDAG DEN 21. JUNI 2019 COMWELL KELLERS PARK ERHVERVSKONFERENCE TALENT & BUSINESS PROGRAM FREDAG DEN 21. JUNI 2019 COMWELL KELLERS PARK VELKOMMEN TIL DRIVE BUSINESS EXPO 2019 Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på eventen, DRIVE BUSINESS

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

DRIVE BUSINESS E X P O PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK

DRIVE BUSINESS E X P O PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK DRIVE BUSINESS E X P O 2 017 PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK ÅRETS TEMA FREMTIDENS VINDERE POUL ERIK SKAMMELSEN KONFERENCIER Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/ TV2 NEWS siden

Læs mere

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL HOTEL KELLERS PARK VEJLE

FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL HOTEL KELLERS PARK VEJLE FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL HOTEL KELLERS PARK VEJLE WHAT IS AN EXPO? An Expo is a global event that aims at educating the public, sharing innovation, promoting progress and fostering cooperation.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

EVER CHANGING TOMORROW

EVER CHANGING TOMORROW EVER CHANGING TOMORROW COMWELL CONFERENCE CENTER COPENHAGEN TORSDAG DEN 22. NOVEMBER 2018 HORESTA ÅRSDAG 2018 Digitalisering transformerer i disse år verden som aldrig før. I kølvandet følger nye krav

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Fredag den 4. oktober 2013 På Comwell Kellers Park, Brejning

Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Fredag den 4. oktober 2013 På Comwell Kellers Park, Brejning Generalforsamling i Dansk Byggeri Fyn Fredag den 4. oktober 2013 På Comwell Kellers Park, Brejning Sponsoreret af STARK Comwell Kellers Park John Engelbrecht Indkaldelse til generalforsamling og fest i

Læs mere

DRIVE business. Eventprogram 2019

DRIVE business. Eventprogram 2019 DRIVE business Eventprogram 2019 Eventprogram 2019 17. januar DRIVE business Nytårskur 2019 27. januar VM i håndbold 2019, VIP arrangement til finaledagen i Boxen 22. februar Besøg på Golf- & Ferie for

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017

PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 PROMOTED BY THE AGGER FOUNDATION ROYAL GOLF COPENHAGEN / CROWNE PLAZA 17. JUNI 2017 IKKE ALLE HAR DET NEMT Jeg har været heldig i mit liv. Mine forældre har altid været dér. Vist vejen. Tydeligt defineret

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør

Læs mere

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene - Risiko og rejsegilde Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 - Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her - Risiko og rejsegilde Executive

Læs mere

Fredag den 5. november 2010 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Fredag den 5. november 2010 Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle TIL TIDLIGERE AKTIVE MEDLEMMER NU PASSIVE MEDLEMMER Kolding den 5. oktober 2010 Invitation til ordinær DM generalforsamling og fest 2010 Det vil glæde os rigtig meget at se tidligere aktive medlemmer og

Læs mere

Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres!

Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres! INVITATION Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres! IKA inviterer, i samarbejde med Tolstrup & Hvilsted, til en konference, hvor vi sætter fokus på IT-understøttelse af offentligt indkøb. Hands On

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk.

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Generalforsamling i Fugebranchen, FSO 2019

Generalforsamling i Fugebranchen, FSO 2019 Generalforsamling i Fugebranchen, FSO 2019 Fredag den 1. marts 2019, Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby Indbydelse til generalforsamling i Fugebranchen Program 09.30 Ankomst samt morgenbuffet

Læs mere

TIL STJERNER INVITATION TIL GOLFAID - STJ ERNEGOLF GOLF AID 21. + 22. JUNII

TIL STJERNER INVITATION TIL GOLFAID - STJ ERNEGOLF GOLF AID 21. + 22. JUNII TIL STJERNER INVITATION TIL GOLFAID - STJ ERNEGOLF GOLF AID 21. + 22. JUNII 2013 KIDSAID DONATIONERNE BETYDER NOGET Ingen syge børn/unge og deres forældre og familier vælger selv at at de skal indlægges

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til fire fremragende og aktuelle Masterclasses. Fire muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Indkaldelse til ordinær DM-Generalforsamling og Branchedag 2014

Indkaldelse til ordinær DM-Generalforsamling og Branchedag 2014 TIL SAMTLIGE AKTIVE MEDLEMMER SAMT UDSALGSSTEDER Kolding den 10. oktober 2014 KNi/hhh Indkaldelse til ordinær DM-Generalforsamling og Branchedag 2014 Fredag den 21. november 2014 Trinity Hotel & Konference

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

MARKEDSPLADSEN FOR DE GODE IDEER

MARKEDSPLADSEN FOR DE GODE IDEER LEDERTRÆF 2016 MARKEDSPLADSEN FOR DE GODE IDEER Vi omdanner foyeren i Aalborg Kongres & Kultur Center til én stor markedsplads, med stande og boder, hvor ideer kan vises og deles. Ses vi? Fotos: Ledertræf

Læs mere

Velkommen. Konference og kåring 4.Juni 2019 JURY 2019

Velkommen. Konference og kåring 4.Juni 2019 JURY 2019 2019 -?????? Velkommen Konference og kåring 4.Juni 2019 2018 - Jesper Riis DSV 2017 - Torben Kjær tidl. Rambøll 2016 - Morten Gade Christensen tidl. Energinet 2015 - Torben Ruberg tidl. Falck 2014 - Claus

Læs mere

Julefester. the Antonelli orchestra. dine n dance JULEBUFFET LIVEMUSIK DANS 1. OG 2. DECEMBER 15. OG 16. DECEMBER 8. OG 9.

Julefester. the Antonelli orchestra. dine n dance JULEBUFFET LIVEMUSIK DANS 1. OG 2. DECEMBER 15. OG 16. DECEMBER 8. OG 9. Julefester JULEBUFFET LIVEMUSIK DANS the Antonelli orchestra dine n dance 1. OG 2. DECEMBER 15. OG 16. DECEMBER 8. OG 9. DECEMBER HOTEL OPUS HORSENS JULEFESTER 1. OG 2. DECEMBER 15. OG 16. DECEMBER MUSIKKEN

Læs mere

FUNDRAISING GALLA 7-9-13

FUNDRAISING GALLA 7-9-13 FUNDRAISING GALLA 7-9-13 7. SEPTEMBER 2013 I BELLA CENTER Til fordel for mennesker i Danmark, som har en afhængighed, et misbrug eller som er pårørende. Silvia Meyer Initiativtager og Formand for Misbrugsportalen

Læs mere

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads!

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! INVITATION TIL Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! Konference den 31. oktober 2006 Scandic Copenhagen Invitation Motiverede og tilfredse medarbejdere er en væsentlig forudsætning for, at staten

Læs mere

Generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland. Fredag den 24. oktober 2014 I Fængslet i Horsens og på Scandic Bygholm Park i Horsens

Generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland. Fredag den 24. oktober 2014 I Fængslet i Horsens og på Scandic Bygholm Park i Horsens Generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland Fredag den 24. oktober 2014 I Fængslet i Horsens og på Scandic Bygholm Park i Horsens Invitation til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde

Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde 30.-31. oktober 2014 Aalborg Kongres & Kultur Center Program Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde PROGRAM Torsdag den 30. oktober Tid til forandring! Så er det igen tid til to dage med fokus på en fjernvarmebranche

Læs mere

Nytænk. Produktiviteten. + reduceret lønandel. + fleksibel teknologi. + leverandører og kunder i h. + øget udvikling af viden

Nytænk. Produktiviteten. + reduceret lønandel. + fleksibel teknologi. + leverandører og kunder i h. + øget udvikling af viden Kundetilpassede løsning + Masseproduktion i små mæ + fleksibel teknologi + reduceret lønandel + øget udvikling af viden + leverandører og kunder i h = konkurrencedygtig fr Nytænk Produktiviteten 8. 9.

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

Sund By Netværksdage. 16.-17. marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse

Sund By Netværksdage. 16.-17. marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Sund By Netværksdage 16.-17. marts 2015 2015 Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Velkommen til Sund By Netværksdage 2015 SBN-dagene handler i år om sundhed og beskæftigelse. Vi sætter fokus

Læs mere

DRIVE business Program 2017

DRIVE business Program 2017 DRIVE business Program 2017 1. halvår 2017 Fredag d. 6. januar Boot camp som en sund start på det nye år. Flere eksterne foredragsholdere inspirerer os til en sundere hverdag og giver os nogle værktøjer

Læs mere

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR VEJLE BOLDKLUB 2019 1 BLIV I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor dedikation, ambition og fællesskab

Læs mere

ALLER MEDIA EVENTKALENDER

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIA EVENTKALENDER SHOWS Dansk Top Award 8.000 gæster i Boxen i Herning, alt tv-transmitteres på dk4. Målgruppen er kvinder og mænd i alderen 40+ år. Mulighed for integreret samarbejde, sampling

Læs mere

TIL BOLDSPONSORER FUNDRAISING TIL FORDEL FOR SYGE OG SVAGE BØRN I DANMARK GOLF AID 21. + 22. JUNII

TIL BOLDSPONSORER FUNDRAISING TIL FORDEL FOR SYGE OG SVAGE BØRN I DANMARK GOLF AID 21. + 22. JUNII TIL BOLDSPONSORER FUNDRAISING TIL FORDEL FOR SYGE OG SVAGE BØRN I DANMARK GOLF AID 21. + 22. JUNII 2013 KIDSAID DONATIONERNE BETYDER NOGET Ingen syge børn/unge og deres forældre og familier vælger selv

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

Kulturkonference 2014

Kulturkonference 2014 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Guldborgsund inviterer til Kulturkonference 2014 Fredag den 19. søndag

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Generalforsamling og festaften i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Fredag den 7. november 2014 Best Western Hotel Schaumburg

Generalforsamling og festaften i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Fredag den 7. november 2014 Best Western Hotel Schaumburg Generalforsamling og festaften i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland Fredag den 7. november 2014 Best Western Hotel Schaumburg Invitation til Generalforsamling og fest På vegne af bestyrelsen inviteres

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Sætter du scenen for fremtidens teknologi?

Sætter du scenen for fremtidens teknologi? GALLA 2018 16:00 Ankomst Registrering networking minimesse snacks velkomstdrink PROGRAM FOR DAGEN 17:00 SHOWTIME DEL 1 Velkomst v. Josefine Brader, nyhedsvært på TV2 Nord. Hun brænder for de gode nordjyske

Læs mere

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Velkommen Sæsonen fortsætter Det er os en stor fornøjelse, at kunne invitere til VM Dans 13. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Gallafest. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid

Læs mere

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten Invitation - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016 Comwell Borupgaard i Snekkersten Velkommen - til jubilæumsfesten 2016 på Comwell Borupgaard i Snekkersten IBK s jubilæum fejres med en gallafest, et must

Læs mere

invitation til diversity lab eksperimenter og erfaringer med mangfoldighedsledelse konference den 24. november 2008 eigtveds pakhus, københavn

invitation til diversity lab eksperimenter og erfaringer med mangfoldighedsledelse konference den 24. november 2008 eigtveds pakhus, københavn invitation til diversity lab eksperimenter og erfaringer med mangfoldighedsledelse konference den 24. november 2008 eigtveds pakhus, københavn DIVERSITY LAB INVITERER TIL ÅBENT LAB - Få inspiration til

Læs mere

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse Konference på Hotel Vejlefjord Sæt SKUB i din forandringsledelse 20. august 2018 Få ledelsesværktøjer, der hjælper dine medarbejdere i lærings- og forandringsprocesser Sådan får du og dit team succes i

Læs mere

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017 INVITATION Medlemsmøde INNOVATION OG SAMARBEJDE - ØGET EKSPORT RINGE, 22. NOVEMBER 2017 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere til efterårets medlemsmøde den 22.

Læs mere

Sund By Netværksdage marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse

Sund By Netværksdage marts 2015 Fængslet, Horsens. Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Sund By Netværksdage 16.-17. marts 2015 2015 Bedre sammenhæng mellem sundhed og beskæftigelse Velkommen til Sund By Netværksdage 2015 SBN-dagene handler i år om sundhed og beskæftigelse. Vi sætter fokus

Læs mere

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM 1 Ledelse og styring af kommunerne i 2020 Kære kolleger og gæster I 2013 er det 100 år siden, at Kæmnerforeningen blev stiftet. Efter et par kommunalreformer

Læs mere

Velkommen til LANDSMØDE 2017

Velkommen til LANDSMØDE 2017 Velkommen til LANDSMØDE 2017 Bæredygtig HR Bestyrelsen har til dette års landsmøde valgt at fokusere på bæredygtig HR. Bæredygtighed er et flittigt anvendt begreb i både offentlig og privat virksomhed,

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

INFRASTUKTUR. Big Data Konference

INFRASTUKTUR. Big Data Konference INFRASTUKTUR Big Data Konference Formål Formålet med konferencen er at føre deltagerne up to date på den nyeste udvikling på området Big Data og give inspiration til hvor virksomheder og det offentlige

Læs mere

FREMTIDENS DIGITALE UNDERSTØTTELSE AF POLITIKERE INNOVATION & DIGITAL VÆKST

FREMTIDENS DIGITALE UNDERSTØTTELSE AF POLITIKERE INNOVATION & DIGITAL VÆKST FREMTIDENS DIGITALE UNDERSTØTTELSE AF POLITIKERE INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter og Copenhagen Inland

Læs mere

FREMTIDENS TILSKUDSADMINISTRATION INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS TILSKUDSADMINISTRATION INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS TILSKUDSADMINISTRATION INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter.

Læs mere

StjerneGolf 2019 CHARITY GOLF OG GALLA FOR KIDSAID TIL FORDEL FOR SYGE OG SÅRBARE BØRN I DANMARK

StjerneGolf 2019 CHARITY GOLF OG GALLA FOR KIDSAID TIL FORDEL FOR SYGE OG SÅRBARE BØRN I DANMARK StjerneGolf 2019 TIL FORDEL FOR SYGE OG SÅRBARE BØRN I DANMARK CHARITY GOLF OG GALLA FOR KIDSAID DATO: DEN 21-22. JUNI 2019 STED: STENSBALLEGAARD GOLFKLUB & HORSENS GOLFKLUB Hvem er KidsAid? KidsAids primære

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013

Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013 Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013 1 Indhold Login til database: Adgang til gæster og medarbejdere Restricted Camp Darup Idrætscenter - teltplads Restricted Camp Darup

Læs mere

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje Det er vigtigere end nogensinde

Læs mere

Den 20. - 21. marts Program

Den 20. - 21. marts Program Kommunalpolitisk Topmøde 2014 Den 20. - 21. marts Program 2 Velkommen til Kommunalpolitisk Topmøde 2014 På vegne af KL s bestyrelse er det en glæde at byde velkommen til Kommunalpolitisk Topmøde den 20.

Læs mere

Valencia den maj

Valencia den maj Valencia den 19. - 21. maj Velkommen til Passione Ferrari Superbiler, race og passionen for køreglæde. Det er hjertet i Passione Ferrari. Her kan du opleve den mest spændende side af motorsporten, nemlig

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL CENTRALVÆRKSTEDET, AARHUS 5. NOVEMBER 2018 WHY For første gang nogensinde afholder LEAD THE TALENT konferencen TALENT & DIVERSITY SUMMIT, mandag d.

Læs mere

KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG,

KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG, KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG, EM@RAMBOLL.COM 19.06.2017 INTRODUKTION TIL RAMBØLL Rambøll Uafhængigt ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed Rambøll

Læs mere

DRIVE business- & eventprogram 2015

DRIVE business- & eventprogram 2015 DRIVE business- & eventprogram 2015 DRIVE business byder i 2015 bl.a. på: DRIVE business Et eksklusivt netværk af 40-50 positive og engagerede ledere i spændende virksomheder i Danmark Et professionelt

Læs mere

Store Netværksdag 2008

Store Netværksdag 2008 Store Netværksdag 2008 Torsdag den 12. juni på Hotel & Casino Marienlyst, Helsingør Torsdag den 19. juni i Aalborg Kongres & Kultur Center www.sn08.dk Velkommen til Store Netværksdag 2008 Der netværkes

Læs mere

Kulturelle Samråd i Danmark. byder velkommen til Kulturkonference september 2017 i Aarhus Kommune.

Kulturelle Samråd i Danmark. byder velkommen til Kulturkonference september 2017 i Aarhus Kommune. Kulturelle Samråd i Danmark byder velkommen til Kulturkonference 22. 24. september 2017 i Aarhus Kommune. Velkommen til Aarhus Kommune, og Kulturhovedstad 2017! Velkommen fra Samrådet for amatørkulturen

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

VORES FESTER LIDT UDOVER DET SÆDVANLIGE

VORES FESTER LIDT UDOVER DET SÆDVANLIGE VORES FESTER LIDT UDOVER DET SÆDVANLIGE Unikke fester, udover det sædvanlige kiwibirds har stået bag fester med alt fra 100 til mere end 1000 gæster. Hver en fest er unik - og planlægningen af den er både

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sydjylland. Fredag den 2. oktober 2015, kl. 16.30 På Comwell Kolding

Generalforsamling i Dansk Byggeri Sydjylland. Fredag den 2. oktober 2015, kl. 16.30 På Comwell Kolding Generalforsamling i Dansk Byggeri Sydjylland Fredag den 2. oktober 2015, kl. 16.30 På Comwell Kolding Indkaldelse til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Sydjylland På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS 20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS VELKOMMEN TIL FINANSSEKTORENS LEDERDAG 2017 Talentudvikling skab succesfulde talentmiljøer med ledelsesfokus!

Læs mere

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014.

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. If you can dream it - you can do it Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. Glæd jer til et fantastisk, målrettet

Læs mere

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund

IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN OKTOBER På Hotel Propellen Nordmarksvej Billund GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS ARRANGEMENT I BILLUND DEN 26. - 28. OKTOBER 2012 På Hotel Propellen Nordmarksvej 3 7190 Billund www.propellen.dk Kære Medlemmer, I år er der planlagt flere spændende kurser fredag

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

DA N S K GOL F U N ION

DA N S K GOL F U N ION DA N S K GOL F U N ION Kompetencer og kreativitet i de danske golfklubber Udviklingskonference 17. november 2012 PROGRAM FOREDRAGSHOLDER PANELDEBAT WORKSHOPS Kompetencer og kreativitet i de danske golfklubber

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

DRIVE business Eventprogram 2016

DRIVE business Eventprogram 2016 DRIVE business Eventprogram 2016 En AKTIV dag på Comwell Hotel Kellers Park Vejle med masser af inspiration til sund livsførelse. En aktiv dag med nyt om ledelse og inspiration til sund livsførelse - Du

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder

Invitation. - kun for kvinder Invitation Woman 2014 Torsdag d. 28. august 2014 - kun for kvinder Præstér, når det gælder! - og oplev suset fra saltvandsindsprøjtningen i mange aspekter af dit liv. Ikke mindst på jobbet! Energi, glæde,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Indkaldelse til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Nordjylland

Læs mere

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT CONNECTSPORT NEWS JUNI 2016 SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT ConnectSport begynder at tage form, og det begynder at tage fart. Vi er meget glade for den massive opbakning fra alle, og vi holder konceptet.

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 SPONSORKONCEPT Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 Ønsker din virksomhed at støtte talenterne i AC Horsens, har I her muligheden. Hele sponsoratet går til talentudviklingen i AC Horses. I kan blive

Læs mere

Personalechefkonferencen

Personalechefkonferencen INVITATION TIL Personalechefkonferencen 2007 Kvalitetsreform i rygsækken og frem mod OK08 7. 8. november 2007 Hilton Copenhagen Airport Program Onsdag den 7. november 2007 Med Kvalitetsreformen i rygsækken

Læs mere

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Færre omkostninger. flere muligheder Invitation til Enterprise Briefing & Vision 2009 Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Hvilken

Læs mere

ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa

ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa KURSER FORÅR 2016 ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa Icon Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da

Læs mere

FREDAG DEN 30. OKTOBER, KL. 10.00-17.00 LØRDAG DEN 31. OKTOBER, KL. 10.00-17.00

FREDAG DEN 30. OKTOBER, KL. 10.00-17.00 LØRDAG DEN 31. OKTOBER, KL. 10.00-17.00 FREDAG DEN 30. OKTOBER, KL. 10.00-17.00 LØRDAG DEN 31. OKTOBER, KL. 10.00-17.00 på Radisson Blu Aarhus FDA Forenede Danske Antenneanlæg Side 1 af 12 Indhold Velkomst 3 Konferenceprogram 4 Udstillere 5

Læs mere