Produktkatalog Varmepumper

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktkatalog Varmepumper"

Transkript

1 Produktkatalog Varmepumper

2 Om Nevica Nevica Varmepumper er svensk leverandør af energibesparende produkter. Vi tilbyder smarte, økonomiske og innovative løsninger, som gør energibesparelse mulig for en bredere skare. Hver dag installerer flere og flere husholdninger Nevicas produkter. Det indebærer både besparelser og øget komfort. Vor vision er at udfordre et traditionelt marked og traditionelle aktører med nytænkning i produktsortiment, service og behandling. Du kan idag få Nevicas produkter i flere lande udenfor Sverige. Nevica er et EUregistreret varemærke. Vi har over 25 års erfaring i varmepumper og energibesparende produkter. Alt vi tilbyder er udviklet, testet, dimensioneret og tilpasset det nordiske klima. Vore produkter er testet hos ledende europæiske testinstitutter så som TÜV og Intertek og garanterer drift ned til -20 grader. Sammen med vore forhandlere findes vi nær dig - alt for at gøre dit valg enkelt med en god besparelse og formindsket CO2 -udslip. Velkommen til Nevica!

3 Et smartere valg Nevica er et svenskt foretagende baseret i Stockholm som tilbyder varmepumper specielt udviklet til norden. Vi stiller hårde krav til vore varmepumper som vi designer og udvikler for Norden til nordiske husholdninger. Vi ved hvad en nordisk vinter indebærer og tilbyder derfor kun markedets bedste komponenter og ydeevne. Det kan være svært at vælge varmepumpe. Derfor står vi klar til at rådgive dig gennem vore dygtige forhandlere. Ved at vælge en varmepumpe fra Nevica kan du være sikker på at du har valgt en varmepumpe af høj kvalitet, ydeevne, driftsikkerhed, komfort og energibesparelse kommer i første række. Uden kompromisser. Vores mål er altid at ligge forrest når det gælder driftsikkerhed og ydeevne og med en prissætning som gør det muligt for husejere rundt om i landet at vælge en varmepumpe som holder år efter år. Vidste du for eksempel at alle vore luft/luft varmepumper har vedligeholdelsesvarme på +8 C, godt til fx udestuen i vintertiden eller garagen? Kontakt en af vore forhandlere så hjælper de dig med at finde den rigtige varmepumpe til dine behov og betingelser.

4 Vi ved hvad der er vigtigt for dig og dit hus. Lad os mødes. At skifte opvarmningssystem er for mange husejere en stor beslutning. Alternativerne er mange og alle huse og miljøer har sine specielle forudsætninger. Nevicas forhandlere hjælper dig derfor med både valg af system og installation, alt baseret på dine forudsætninger. Hele vejen - fra tilbud til idriftsat system. Det er vigtigt at vælge rigtige rør. Det gør vi gennem en analyse af både dine ønsker og dit hus behov. Vi finder i fællesskab ud af ting som fx placering af varmepumpen, tilslutninger til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder og byggemetode og ser på kravene i dit nuværende system af radiatorer og rør. Baseret på vore analyser kan vi tilbyde dig et gennemtænkt og bekymringsfrit valg. Alt for at du skal kunne opnå maksimal energibesparelse, sikkerhed og komfort. Eksempelvis findes der ingen risiko for at rør mellem inde- og udedel fryser til på Nevicas produkter og vore luft vand pumper har styresystem til solenergi indbygget allerede fra begyndelsen. Kontakt os så hjælper vi dig med at udrede begreber og vælge system. Vore systemer er lette at installere og anvende. Du kommer til at opnå besparelser med vore produkter allerede fra første måned!

5 Varmepumpe luft/luft Estus 4-6

6 Estus 4 Varmepumpe luft/luft Sveriges mest prisvindende varmepumpe Luft/luft Varmepumperne i Estus serien er her. En luft/luft varmepumpe fuld af den seneste teknik giver en af markedets absolut bedste ydeevner. Estus 4 er valget for dig med et lidt mindre hus. Alle modellerne i Estus familien er udrustet med +8 funktion. Det gør at du enkelt kan opretholde en god vedligeholdelsesvarme i din ejendom. Perfekt til gæstehus, sommerhus og garage når du ikke er der. Installeret med 1 knaptryk. Estus varmepumperne har alt som den seneste udvikling kan tilbyde. Kompressoren er fx en avanceret 180 Twin Rotary kompressor fra Toshiba. Dette tilsammen med varmepumpens hastighedsstyring på udedelen gør at du får mindre vibrationer udover lydsvag og mere energirigtig drift. Den er også udrustet med den populære funktion Follow Me. Det indebærer at du enkelt med fjernbetjening kan veksle fra indedelens temperatursensor til den som sidder i fjernbetjeningen. Perfekt hvis du har en lidt besværlig indretning. Produktfakta Estus 4 er udrustet med den seneste afrimningsteknik med elektronisk ekspansionsventil, overdimensionerede fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerede komponenter og flere elektroniske varmere. Dette giver dig en garanteret drift ned til -20. Designet af Estus pumperne er svær ikke at synes om, rene, enkle og hvide flader gør dem lette at placere i dit hjem. Aktuel temperatur, arbejdsfrekvens og valgt program vises elegant gennem et stilrent LCD display. 4 års garanti. Varmekapacitet: 0,7-4,2 kw Energiklasse: A COP: 5,23 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 10A Lydniveau inde: 26 db(a) Lydniveau udedel: 53 db(a) Temperaturspænd: OBS! Uanset hvilken varmepumpe du vælger så er placeringen vigtig. Sammen med vore forhandlere og installatører så finder vi en optimal placering for en så høj varmespredning som muligt.

7 Estus 5 Varmepumpe luft/luft Mest for pengene Luft/luft varmepumperne i Estus serien er her. En luft/luft varmepumpe fuld af den seneste teknik giver én af markedets absolut bedste ydeevner. Estus 5 er valget for dig med et lidt større hus. Estus 5 er udrustet med +8 funktion. Det gør at du enkelt kan opretholde en god vedligeholdelsesvarme i din ejendom. Perfekt funktion til gæstehus, sommerhus og garage når du ikke er der. Installeret med 1 knaptryk. Estus varmepumperne har alt som den seneste udvikling kan tilbyde. Kompressoren er fx en avanceret 180 Twin Rotary kompressor fra Toshiba. Dette sammen med varmepumpens hastighedsstyring på udedelen gør at du får mindre vibrationer udover mere stille og energirigtig drift. Den er også udrustet med den populære funktion Follow Me. Det indebærer at du enkelt med fjernbetjeningen kan ændre indedelens temperatursensor til den som sidder i fjernbetjeningen. Perfekt hvis du har en lidt besværlig indretning. Produktfakta Estus 4 er udrustet med den seneste afrimningsteknik med elektronisk ekspansionsventil, overdimensionerede fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerede komponenter og flere elektroniske varmere. Dette giver dig en garanteret drift ned til -20. Designet af Estus pumperne er svær ikke at synes om, rene, enkle og hvide flader gør dem lette at placere i dit hjem. Aktuel temperatur, arbejdsfrekvens og valgt program vises elegant gennem et stilrent LCD display. 4 års garanti. Varmekapacitet: 0,7-5,1 kw Energiklasse: A COP: 4,4 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 10A Lydniveau inde: 27 db(a) Lydniveau udedel: 53 db(a) Temperaturspænd: OBS! Uanset hvilken varmepumpe du vælger så er placeringen vigtig. Sammen med vore forhandlere og installatører så finder vi en optimal placering for en så høj varmespredning som muligt.

8 Estus 6 Varmepumpe luft/luft Valget for dig som kræver alt. Kraft, design og teknik. Luft/luft varmepumperne i Estus serien er her. En luft/luft varmepumpe fuld af den seneste teknik giver en af markedets absolut bedste ydeevner. Estus 6 er valget for dig med et stort hus. Alle modellerne i Estus familien er udrustet med +8 funktion. Det gør at du enkelt kan opretholde en god vedligeholdelsesvarme. Perfekt til gæstehus, sommerhus og garage når du ikke er der. Installeret med 1 knaptryk. Estus varmepumperne har alt som den seneste udvikling kan tilbyde. Kompressoren er fx en avanceret 180 Twin Rotary kompressor fra Toshiba. Dette sammen med varmepumpens hastighedsstyring på udedelen gør at du får mindre vibrationer udover mere stille og energirigtig drift. Den er også udrustet med den populære funktion Follow Me. Det indebærer at du enkelt med fjernbetjeningen kan ændre indedelens temperatursensor til den som sidder i fjernbetjeningen. Perfekt hvis du har en lidt besværlig indretning. Produktfakta Estus 6 er udrustet med den seneste afrimningsteknik med elektronisk ekspansionsventil, overdimensionerede fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerede komponenter og flere elektroniske varmere. Dette giver dig en garanteret drift ned til -20. Designet af Estus pumperne er svær ikke at synes om, rene, enkle og hvide flader gør dem lette at placere i dit hjem. Aktuel temperatur, arbejdsfrekvens og valgt program vises elegant gennem et stilrent LCD display. 4 års garanti. Varmekapacitet: 0,8-6,0 kw Energiklasse: A COP: 3,8 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 16A Lydniveau inde: 27 db(a) Lydniveau udedel: 55 db(a) Temperaturspænd: OBS! Uanset hvilken varmepumpe du vælger så er placeringen vigtig. Sammen med vore forhandlere og installatører så finder vi en optimal placering for en så høj varmespredning som muligt.

9 Varmepumpe luft/vand Aquazen 8, 12, Indol 190

10 Aquazen 6 Varmepumpe luft/vand Ét system - Alle behov. Fremtidssikret. Aquazen luft/vand varmepumper fra Nevica er hjertet i din husopvarmning. Den giver dig og din tegnebog en besparelse på op til 70 %. Varmepumpen drives gennem kølemediet R410 som sammenkobler inde- og udedelen. Det gør at risikoen for frost i dit system forsvinder. Du får gennem systemet både varmt brugsvand og opvarmning til dit hus. Systemet består af 3 dele. En udedel som monteres udendørs på et markstativ, en indedel for montage i eksem-pelvis vaskerum og en vandvarmer på 300 liter i rustfri stål. Aquazen varmepumperne er forberedt til solcelleenergi. Tanken som medfølger i standardpakken kan kobles sammen med solpaneler, en tryghed for fremtiden. Til og med styresystemet til solenergi er indbygget fra begyndelsen. Så uanset hvad du vælger til dit hus så er du forberedt! Flere smarte funktioner findes i varmepumpen. Et indbygget anti-bakteriesystem gør at varmepumpen eksempelvis ugeligt hæver tankens temperatur op til 70. Ved 60 dør bakterier med det samme. Ved ekstremt kolde vinterperioder findes en backup-varmer med 8 kw indbygget i varmepumpens indedel som støtte når den effektive varmeveksler ikke rækker til. Aquazen er både enkel at installere og vedligeholde. Den kan installeres både i eksisterende og nye hus. Sammenlignet med bjergvarme giver Aquazen dig en lav investeringsomkostning da der ikke behøves nogen borring eller omfattende udgravning. 4 års garanti. Produktfakta Udrustet med den seneste afrimningsteknik. Elektronisk ekspansionsventil, overdimensionerede fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerade komponenter og flere elektroniske varmere giver driftsikkerhed. Garanteret ned til -20. Varmekapacitet: 0,8-6,0 kw Energiklasse: A COP: 3,8 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 16A Lydniveau inde: 27 db(a) Lydniveau udedel: 55 db(a) Temperaturspænd: OBS! Dimensionering er vigtig. Sammen med vore forhandlere gennemgår vi dit behov og dine betingelser. Vi diskuterer valg såsom placering af varmepumpen, tilslutning til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder, byggemetode og det historiske energiforbrug i husstanden.

11 Aquazen 12 Varmepumpe luft/vand Ét system - Alle behov. Fremtidssikret. Aquazen luft/vand varmepumpar fra Nevica er hjertet i din husopvarmning. Aquazen giver dig og din tegnebog en besparelse på op til 70 %. Aquazen 12 er modellen for dig med et større hus. Varmepumpen anvender kølemediet R410 som sammankobler inde- og udedelen. Det gør at risikoen for tilfrysning af dit system forsvinder. Du får gennem systemet både varmt brugsvand og opvarmning til dit hus. Systemet består af 3 dele. En udedel som monteres udendørs på et markstativ, en indedel til at montere i eksempelvis vaskerum og en vandvarmer på 300 literi rustfri stål. Aquazen varmepumperne er forberedt til solcelleenergi. Tanken som medfølger i standardpakken kan kobles sammen med solpaneler, en tryghed for fremtiden. Til og med styresystemet til solenergi er indbygget fra begyndelsen. Så uanset hvad du vælger til dit hus så er du forberedt! Flere smarte funktioner findes i varmepumpen. Et indbygget anti-bakteriesystem gør at varmepumpen for eksempel ugevis forøger tankens temperatur op til 70. Ved 60 dør bakterierne med det samme. I ekstremt kolde vinterperioder findes en backup varmar på 8 kw indbygget i varmepumpens indedel som støtter når den effektive varmeveksler ikke rækker til. Aquazen er både enkel at installere og vedligeholde. Den kan installeras både i eksisterende og nye huse. Sammenlignet med bjergvarme giver Aquazen dig en lavinvesteringsomkostninger da der ikke behøves borring eller omfattende udgravning. 4 års garanti. Produktfakta Udrustet med den seneste afrimningsteknik. Elektronisk ekspansionsventil, overdimensioneret fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerede komponenter og flere elektroniske opvarmere giver driftsikkerhed. Garanteret ned til -20. Varmekapacitet: 12 kw Energiklasse: A COP: 4,3 Tilslutningseffekt: 5,4 kw Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja OBS! Passende sikring: 16A Lydniveau inde: 32 db(a) Lydniveau udedel: 54 db(a) Tankvolumen/Material: 300 liter Rustfri stål Temperaturspænd: Dimensionering er vigtig. Sammen med vore forhandlere gennemgår vi dit behov og dine betingelser. Vi diskuterer valg såsom placering af varmepumpen, tilslutning til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder, byggemetode og det historiske energiforbrug i husstanden.

12 Indol 190 Hybrid Vandvarmer En besparelse bliver næppe enklere. Næste generations vandvarmere. Indol-190 er et unikt produkt som giver dig nye muligheder at spare penge og udslip. Indol-190 er helt enkelt en vandvarmermed indbygget luft/vand varmepumpe, alt integreret for en kompakt og enkel installation. Indol-190 gør at du kan spare op til 70 % af dine omkostninger til varmt brugsvand. Vidste du at svenske hjems vandvarmere er de højeste energislugereifølge varmeudgifterne? I en familie på fire personer går kilowatt-timer energi per år til varmvand*. Der findes altså store besparelser på dette felt. Den seneste tids stigende energipriser har drevet frem teknikken i vandvarmere til nye effektive, energi-besparende produkter. Indol-190 er resultatet af den udviklingen. Den giver en stor besparelse uden at du behøver mindske dit varmvandsforbrug. Indol-190 er en avanceret hybrid vandvarmer med indbygget varmepumpekombineret med traditionelle elektriske elementer. Disse kan kobles ind i opvarmingeneller som Booster hvis det ønskes. Semesterläget (??) som er enkelt indstillet og tilbyder dig muligheden at, om du vil, lukke af for vandvarmeren i en periode for at, SMS e 6 timer inden hjemkomst for at vandvarmeren startes igen. Hybrid vandvarmere er udrustet med overtryksventil, en emaljeret tank for temperaturer op til 70 og har smarte funktioner såsom et indbygget anti-bakteriesystem som gør at varmepumpen, ugentligt, går ind og forhøjer tankens temperatur til 70. Ved 70 dør bakterierne med det samme. Produktfakta Indol-190s konstruktion gør at du flexibelt kan installere din vandvarmer.luftindtag og luftudblæsning kan forlænges op til 5 meter med 160 mm kanaler/slanger. Du styrer Indol-190 enkelt, via en simpel men avanceret men lethåndterlig LCD display. Varmekapacitet: 3 kw Energiklasse: A COP: 3,6 Tilslutningseffekt: 515 kw Spænding: 1 fase, V~,50Hz Kompressor: Toshiba Mål: φ552x1638mm Lydniveau: 48 db(a) Tankvolumen/Material: 190 liter Emaljeret Temperaturspænd: OBS! Dimensionering er vigtig. Sammen med vore forhandlere gennemgår vi dit behov og dine betingelser. Vi diskuterer valg såsom placering af varmepumpen, tilslutning til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder, byggemetode og det historiske energiforbrug i husstanden. *Fra Energimyndigheten

13 Teknisk data - Estus Model Beskrivelse ESTUS 4 ESTUS 5 ESTUS 6 Strømforsyning 230V-50Hz 230V-50Hz 230V-50Hz Varme Kapacitet 4,2 kw 5,1 kw 6,0 kw Energiforbrug 560 W (190~1150) 870 W (220~1300) 1460 W (380~1750) COP 5,23 4,38 3,80 Køling Kapacitet 3,4 kw 4,0 kw 5,3 kw Energiforbrug 530 W (180~1100) 840 W (210~1250) 1460 W (380~1750) Kompressor Type Twin-rotery DC inv. Twin-rotery DC inv. Twin-rotery DC inv. Mærke Toshiba Toshiba Toshiba Ventilator (indemodul) Luftmængde (Hi/Mi/Lo) 820/700/600 m 3 /h 820/720/620 m 3 /h 850/750/620 m 3 /h Lydniveau (Hi/Mi/Lo) 39/32/26 db(a) 39/33/27 db(a) 41/33/27 db(a) Dimension (indemodul) Mål 850x305x225 mm 850x305x225 mm 850x305x225 mm Vægt 10,5 kg 10,5 kg 10,5 kg Ventilator (udemodul) Luftmængde 2200 m 3 /h 2200 m 3 /h 2200 m 3 /h Lydniveau 53 db 53 db 55 db Dimension (udemodul) Mål 760x590x285 mm 760x590x285 mm 760x590x285 mm Vægt 37 kg 37 kg 37 kg Kølevæske Type R410A R410A R410A Vægt 1250 g 1250 g 1250 g Sikring Maks Amp. 10A 10A 10A

14 Teknisk data - Aquazen 8 & 12 Indendørs enhed Beskrivelse Enhed AQUAZEN 8 AQUAZEN 12 Strømforsyning Ph-V-Hz 1-220~ ~ ~ Funktioner Type Varme & Køling (Reversibel) Opvarmning C 20~55 20~55 Køling C 5~22 5~22 Brugsvand C 40~60 40~60 Lydniveau db(a) Varme & Køling (Reversibel) Mål og vægt Enhedsmål (W*H*D) mm 500x900x x900x375 Pakkemål (W*H*D) mm 610x1110x x1110x510 Netto/Brutto vægt kg 63/75 65/71 Varmelement Størrelse kw 9 9 Antal 1 1 Vandtilslutning Indgående mm DN32 DN32 Udgående mm DN32 DN32 Udendørs enhed AQUAZEN 8 AQUAZEN 12 Strømforsyning Ph-V-Hz 1-220~ ~ ~ Vandtank Beskrivelse Enhed AQUAZEN 8 AQUAZEN 12 Strømforsyning Ph-V-Hz 1-220~ ~ ~ Volumen Liter Dimension (DxH) Enhedsmål (H*D) mm φ580x1800 φ580x1800 Pakkemål (W*H*D) mm 620x1960x x1885x670 Vægt Netto/Brutto kg 75/84 75/84 Varmeelement kw 3,0 3,0 Tank materiale Rustfri SUS304 SUS304 Tilslutninger Vand ind mm φdn20 φdn20 Vand ud mm φdn20 φdn20 Sikkerhedsventil MPa φdn20 φdn20 Solpaneler Dimension mm*mm 22*0,8 22*0,9 Længde m Materiale SUS304 SUS304 Indgående dimension mm DN20 DN20 Udgående dimension mm DN20 DN20 Varme Kapacitet kw 8 12 COP kw/kw 2 2,8 Omgivende temperatur C 15~43 15~43 Køling Kapacitet kw 6,3 10 COP kw/kw 2 2,8 Omgivende temperatur C 15~43 15~43 Mål og vægt Enhedsmål (W*H*D) mm 900x862x x1327x400 Pakkemål (W*H*D) mm 1016x910x x1377x435 Netto/Brutto vægt kg 66/85 95/100 Lydniveau db(a) Kølemiddel Type kg R410a R410a/2,7 Tryk MPa 4,4 4,4 Kompressor Type Rotary Rotary Mærke Mitsubishi Mitsubishi Blæser Mærke Welling Welling

15 Teknisk data - Indol 190 Indendørs enhed Beskrivelse Enhed Info Økonomi Elvarme 3-380~ Omgivende temperatur C -7~43-30~43 Fremløbstemperatur C Standard 65 C, 38 C~70 C Spænding Ph-V-Hz 1-220~ Størrelse Liter 190 Vandopvarmning Kapacitet kw 1,50 3,00 COP kw/kw 3,60 1,00 Maks. amp. A 4,0 13,0 Enheden Dimension (DxH) mm*mm φ552x1638 Pakkestørrelse mm*mm*mm Netto/Brutto vægt kg 96/110 Lydniveau db(a) 48 Kølemiddel Type/Mængde kg R134a/0,95 Kølemiddel tryk MPa 3,0/1,2 Lufttilslutning mm 160, maks. 5 meter Luftflow m 3 /h 360/300/280 Kompressor Type Rotary Mærke Toshiba Input kw 0,515 Ventilatormotor Mærke Welling Input w 25 Hastighed r/min 900/750/620 Dimensioner for vandrør Vand ind mm φdn20 Vand ud mm φdn20 Afløb mm φdn20 Sikkerhedsventil mm φdn20 Maks. tryk MPa 1,2 Elvarmer kw 3,0

16 Ditlevsen & Skov ApS Bibliotekvej Hvidovre Tlf: Version 1.0 Marts 2013 Med forbehold for trykfejl og ændringer

Danfoss Varmepumper. Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet

Danfoss Varmepumper. Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Varmepumper Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet DANFOSS HEAT PUMPS 1 2 God for din pengepung

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

Intelligente alt-i-én varmeløsninger

Intelligente alt-i-én varmeløsninger Gaskedel units Intelligente alt-i-én varmeløsninger Gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit - du kan også lade solen levere det varme vand ecocompact aurocompact Spar på pladsen og energien med Intelligente

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

Den store varmepumpebog Vejledning, information og inspiration til indkøb af en varmepumpe.

Den store varmepumpebog Vejledning, information og inspiration til indkøb af en varmepumpe. Den store varmepumpebog Vejledning, information og inspiration til indkøb af en varmepumpe. Indhold Velkomst 2 Varmepumpe en klog energiløsning 4 Tre afgørende spørgsmål ved valg af varmepumpe 6 Danfosss

Læs mere

Skær op til 200.000,- kr. af varmeregningen på 10 år - med DanmarksPumpen

Skær op til 200.000,- kr. af varmeregningen på 10 år - med DanmarksPumpen Skær op til 200.000,- kr. af varmeregningen på 10 år - med DanmarksPumpen LEVERET & INSTALLERET FRA 375,- KR. UDEN UDBETALING NU FÅS VERDENS TRE BEDSTE FABRIKATER SOM DANMARKSPUMPER - ALLE MED 7 ÅRS GARANTI

Læs mere

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt de få som har fremstillet Alle komponenter er fabriksmonteret

Læs mere

Mitsubishi Electric SF

Mitsubishi Electric SF Mitsubishi Electric SF varmepumpe Folk vil ofte have varme i sommerhuset, også når det står tomt. Mitsubishis varmepumpe med sin +10ºC funktion er en god løsning på dette. Den passer perfekt til alle slags

Læs mere

Med DanmarksPumpen sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år

Med DanmarksPumpen sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år Med sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år NU UDVIDET NU UDVIDET NU UDVIDET Bedst-i-test med SCOP op til 5,40 Klarer opvarmning af huse op til 150 kvm Ekstremt lydsvage anlæg 23

Læs mere

Nyhed 2013 / 2014 BOLIG NORDEN. Indhold

Nyhed 2013 / 2014 BOLIG NORDEN. Indhold højere effektivitet Større besparelser 2013 / 2014 BOLIG // VArmE- og kølesystemer 2013 / 2014 Nyhed 2013 / 2014 BOLIG NORDEN Indhold Panasonic udvikler indeklimaet til fremtiden...4 Pålidelighed FAKTA...6

Læs mere

Compact P. Opvarmning. Ventilation Varmt brugsvand Komfort Køl. Komfort varme. Aktiv varme genvinding. Passiv varme genvinding.

Compact P. Opvarmning. Ventilation Varmt brugsvand Komfort Køl. Komfort varme. Aktiv varme genvinding. Passiv varme genvinding. Et anlæg Utallige funktioner by nilan Passiv varme genvinding Aktiv varme genvinding Opvarmning Komfort Køl Komfort varme Kompakt ventilations- og opvarmningsløsning på kun 0,5 m 2 Certificeret til brug

Læs mere

Compact P by nilan. Ét kompakt ventilations- og varmeanlæg fem effektive funktioner. Certificeret til brug i passivhuse

Compact P by nilan. Ét kompakt ventilations- og varmeanlæg fem effektive funktioner. Certificeret til brug i passivhuse 1>5 Compact P by nilan Ét kompakt ventilations- og varmeanlæg fem effektive funktioner Certificeret til brug i passivhuse 2 1 >5 Compact P by NILAN ET MODULSYSTEM MED FLERE LØSNINGER Compact P-serien fra

Læs mere

Med DanmarksPumpen sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år

Med DanmarksPumpen sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år Med sparer man over 10000,- kr på varmeregningen de næste 10 år Bedst-i-test med SCOP op til,40 Klarer opvarmning af huse op til 10 kvm Ekstremt støjsvage anlæg 23 db A+++ -mærkede anlæg Effektiv også

Læs mere

Varmepumper. Varmepumper. fremtidens miljøvenlige varmekilde

Varmepumper. Varmepumper. fremtidens miljøvenlige varmekilde Varmepumper Varmepumper fremtidens miljøvenlige varmekilde 2 Udnyt den gratis energi i naturen Moderne, højeffektive varmepumper er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug

Læs mere

KLIMAET UNDER KONTROL

KLIMAET UNDER KONTROL KLIMAET UNDER KONTROL Zibro mobile og fastmonterede klima-anlæg Spar hundredvis af kroner på installationen Energibesparende Inverters Alt til den rigtige luftfugtighed SPECIALIST I KLIMASTYRING Om du

Læs mere

Solceller - Varmepumper - Solvarme www.reb2b.dk

Solceller - Varmepumper - Solvarme www.reb2b.dk Din partner for grøn energi Solceller - Varmepumper - Solvarme www.reb2b.dk 2 WWW.REB2B.DK indhold 1. REB2B------------------------------------------------------------------------------------------- 4

Læs mere

Spar penge og energi i dit sommerhus

Spar penge og energi i dit sommerhus Spar penge og energi i dit sommerhus Anbefalinger til energiforbedringer i sommerhuset Undgå ubehagelige overraskelser Spar tusindvis af kroner Frostskader og forsikringsdækning Se hvordan du finder en

Læs mere

Naturgas. Naturlig varme. Naturgasfyr til ethvert behov

Naturgas. Naturlig varme. Naturgasfyr til ethvert behov Naturgas Naturlig varme Naturgasfyr til ethvert behov Naturgas En effektiv og miljøvenlig varmekilde Naturgas er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret

Læs mere

gør energieffektivitet til din forretning

gør energieffektivitet til din forretning gør energieffektivitet til din forretning Smarte løsninger har deres egen farve Solar er en teknisk grossist inden for el, kommunikation, sikring, belysning, automation, vvs, ventilation og vedvarende

Læs mere

sigt Jesper Asholt I år gav vi bare 558 kr. om måneden i el og varme Jeg gør klar til solceller og jordvarme så hurtigt som muligt Jordvarme erstatter

sigt Jesper Asholt I år gav vi bare 558 kr. om måneden i el og varme Jeg gør klar til solceller og jordvarme så hurtigt som muligt Jordvarme erstatter ENERGIINDSIGT FEBRUAR/MARTS 2012 IND ENERGIINDSIGT sigt EnergiMagasinet med TEMA OM VARMEPUMPER Jesper Asholt Jeg gør klar til solceller og jordvarme så hurtigt som muligt Jordvarme erstatter Pensionsklart

Læs mere

Med DanmarksPumpen sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år

Med DanmarksPumpen sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år Med sparer man over 150.000,- kr. på varmeregningen de næste 10 år NU UDVIDE GRNI GRNI DNMRKSPUMPEN.DK NU UDVIDE GRNI KINNN a/s - DK-8250 Egaa - lf. +45 861 800 NU UDVIDE GRNI Bedst-i-test med SCOP op

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning Vedligeholdelsesvejledning Atec 086L0134 Rev. 1 DA Thermia Värme AB forbeholder sig ret til ændringer i komponenter og specifikationer uden forudgående varsel. 2010 Thermia Värme AB. Den originale brugsanvisning

Læs mere

161 503 48-1 2015-04-28. Providing sustainable energy solutions worldwide. Installations- og vedligeholdelsesvejledning CTC EcoZenith i550 Pro

161 503 48-1 2015-04-28. Providing sustainable energy solutions worldwide. Installations- og vedligeholdelsesvejledning CTC EcoZenith i550 Pro 161 503 48-1 2015-04-28 Providing sustainable energy solutions worldwide Installations- og vedligeholdelsesvejledning Installations- og vedligeholdelsesvejledning 161 503 48-1 2015-04-28 Generelle oplysninger

Læs mere

Luft/vand-varmepumper. Hvorfor Vaillant? Fordi vi kan få den friske luft til at levere varmen til din bolig

Luft/vand-varmepumper. Hvorfor Vaillant? Fordi vi kan få den friske luft til at levere varmen til din bolig Luft/vand-varmepumper Hvorfor Vaillant? Fordi vi kan få den friske luft til at levere varmen til din bolig geotherm plus geotherm Hvorfor geotherm? Fordi naturens ressourcer udnyttes Ideer til intelligent

Læs mere

en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED

en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED Varmepumper til varmekilderne luft, jord og grundvand Varmepumper til nybyggeri og modernisering Varmepumper opvarmning eller varme/køle-kombination

Læs mere

Danmarks mest solgte gaskedler med energimærke AAA

Danmarks mest solgte gaskedler med energimærke AAA Væghængt villagaskedel Danmarks mest solgte gaskedler med energimærke AAA Årsnyttevirkning Miljøbelastning Elforbrug ecotec plus Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus med 4 års garanti

Læs mere

Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design

Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design Væghængt villagaskedel Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design ecotec plus Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus med 4 års garanti Ideer til intelligent boligkomfort

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning. DHP-A DHP-A Opti DHP-AL DHP-AL Opti DHP-C DHP-H DHP-H Opti DHP-H Opti Pro DHP-L DHP-L Opti DHP-L Opti Pro VUBMA901

Vedligeholdelsesvejledning. DHP-A DHP-A Opti DHP-AL DHP-AL Opti DHP-C DHP-H DHP-H Opti DHP-H Opti Pro DHP-L DHP-L Opti DHP-L Opti Pro VUBMA901 Vedligeholdelsesvejledning DHP-A DHP-A Opti DHP-AL DHP-AL Opti DHP-C DHP-H DHP-H Opti DHP-H Opti Pro DHP-L DHP-L Opti DHP-L Opti Pro VUBMA901 Danfoss A/S forbeholder sig ret til ændringer i komponenter

Læs mere

Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning

Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning solvarme Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning www.baxi.dk Tag hul på en solskinshistorie Solvarme er en indlysende god idé. Solen giver os gratis og vedvarende energi. Faktisk skinner solen

Læs mere

H. Jessen Jürgensen A/S - alt til klima- og køleanlæg

H. Jessen Jürgensen A/S - alt til klima- og køleanlæg H. Jessen Jürgensen A/S - alt til klima- og køleanlæg Brugervejledning MHI Hydrolution Luft / vand varmepumpe Ballerup Tempovej 18-22 2750 Ballerup Tlf. 70 27 06 07 Fax 70 26 34 05 Kolding Gejlhavegaard

Læs mere