Påskeløb i sommervejr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Påskeløb i sommervejr"

Transkript

1 Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Påskeløb i sommervejr læs Lones beretning Nr

2 Klubbens kort sponsorer

3 Adresser og Telefonnumre BESTYRELSE: Formand: Jane Thode Jensen, Markvænget 10C, 7700 Thisted Tlf Næstfmd.: Susanne Karlshøj, Brundvej 18, 7700 Thisted Tlf Kasserer: Bjarne Krogh, Dissinggade 3, Sjørring, 7700 Thisted Tlf Sekretær: Gunver Grøn, Sundbyvej 106, Sundby, 7950 Erslev Tlf Medlem: Lone Jensen, Dalen 22, Nors, 7700 Thisted Tlf Medlem: Henrik Overgaard, Jasminvej 4, 7700 Thisted Tlf TRÆNINGS OG SKOVUDVALG: Henrik Overgaard Tlf KORTUDVALG: Henning Olesen Tlf UNGDOMSUDVALG: Lone Jensen Tlf PR-UDVALG: Gunver Grøn Tlf MATERIEL: Erik Hedegaard Tlf LØBSTILMELDINGER: Herman Jensen Tlf eller KLUBBLAD og HJEMMESIDE: Gerda Vangsgaard Tlf Gunver Grøn Tlf Ole Bernth Jensen Tlf Susanne Karlshøj Tlf Indlæg til kan mailes til: Indlæg til Hjemmesiden kan mailes til: udkommer 1. februar og 15. juni Deadline for næste udgave: Løbende information om klubbens aktiviteter se:

4 Formandens hjørne Der er meget, der skal ordnes og huskes bl.a. indlægget til. Jeg skulle nok ikke have ventet til i dag søndag efter Klubmesterskabsløbet i Stenbjerg, men nu er teltet hængt til tørre ude og de gennemblødte, ildelugtende sko sat udenfor. Vinden skal nok snart få det tørt. Godt at det ikke regnede så meget, da de andre var ude at løbe i går, og flot at Mikkel klarede den mellemsvære bane, ligesom han gjorde til påske. Vi blev godt våde, inden vi nåede hjem og fik alt det våde tøj og skærme hængt til tørre, inden der blev tid til mad. Nu kommer der bare en voldsom byge ak teltet på tørresnoren nå det holder nok op igen. Hermann har regnet på resultatet, jeg skal lige kontrollere, inden det sendes. Emitenheder og skærme skal bakkes sammen og pløkke tørres lidt af. Nu må jeg altså i gang med det indlæg. Fik jeg klippet ud fra avisen: Den fine omtale af Jens s bronze og Signes guld til Jysk-Fynsk Sprint og Ud i Naturen annoncen, hvor orienteringsløbene er kommet med. Jeg skal huske, at få rettet sluttidspunktet til næste gang. Hermann er i gang med de sidste rettelser til kort og tekst til Find vej brochuren. Mødet med skoven er i morgen, men det blev ikke vejr til at checke de sidste steder i Visbøl i dag. Det er ved at være op over, da både Naturstyrelsen, Nationalparken og vi håber på indvielse sidst i juni. Vi skal huske at få nogle til at hjælpe med at skrue skilte på de pæle, der skal stå i Vilsbøl. Jeg skal også huske at få nogle til at hjælpe med at male pælene i Eshøj. Det står der i kontrakten, og det ser ud til, at kommunen vil forny den på samme vilkår. Vi kunne godt se, til Skovens dag, at maling vil pynte. Det regner stadigt, men det er snart kaffetid. Der er vist lidt rabarberkage til overs fra i går. Der var ikke så mange ude at løbe, men de spiste nu godt! Husker vi alle de gode oplevelser her i foråret: Vinterlang i Nystrup, MTB-O løb i Tvorup, det fine indslag i TV Midtvest med Signe efter udtagelsen til U16- samlingen, de dejlige Påskeløbsdage, hvor vi dog blev snydt for at se brødrene Krogh på sejrskamlen samtidig.

5 Husker vi, hvor sjovt det plejer at være til Skaw-dyst? Det er den juli. Vi skal huske at melde os til Div. Match i Bulbjerg den 18. sept. og til Op/ned matchen i Horsens den 2. oktober, og vi skal huske, at der bliver brug for mange hjælpere den 25.september, når vi afholder Op/Ned match Div. i Tved. Det regner stadigt, og teltet kan vist ikke blive mere vådt! Jeg håber, det får regnet af, inden vi skal til Stafet og Div. Match i den kommende uge. Jeg må huske at aflevere Kronhjortegeviret, og jeg håber, at vi klarer Silkeborgbakkerne til Div.matchen, selvom vi må undvære flere af ungdomsløberne, der er på kursus. Til sidst vil jeg huske at ønske alle klubbens medlemmer og deres familier en rigtig god sommer. På gensyn i skoven. Hilsen Jane

6 Lones beretning fra Påskeløbet 2011 Så blev det min tur til at berette fra påskeløbet, men nu har jeg jo også deltaget hvert eneste år siden 2002, så det er vel heller ikke for tidligt. I år foregik indkvarteringen på Skals Efterskole, hvor vi havde slået pjalterne sammen med OK Pan og Århus Et arrangement, der var en stor fordel for mig, idet jeg denne gang, ikke selv skulle have noget at gøre med indkøb til måltiderne. Selve optakten til påskeløbet, var lige ved at blive en katastrofe for mig. Onsdag aften, mens jeg var ved at bage den kage, jeg traditionen tro skulle medbringe, gik strømmen pludselig i Nors. Det gav sved på panden, for tænk nu hvis kagen blev mislykket. Jeg tænkte på den kageglade Thode familie, og især Lise det ville være et chok for hende, hvis jeg ikke havde kage med. Katastrofen blev dog afværget, ved at lade kagen stå i ovnen, mens ovnen stadig var varm. Og efter sigende smagte den udmærket, den blev i hvert tilfælde spist op. Selve påskeløbet vil jeg især huske, for det utroligt dejlige vejr. Vi har før haft godt vejr, men jeg kan ikke mindes, at vi har gået i shorts og haft bare tæer. Det gav nogle dejlige dage på de forskellige stævnepladser, hvor vi ud over de faste deltagere, havde besøg af Nørmølles og Jørgen Knudsen. Jane og Herman havde igen i år slæbt hele familien med, og dem er det jo altid en fornøjelse at møde. Vi fik set det nyeste skud på stammen af børnebørn, og ham kan de også godt være bekendt. Så for første gang i klubbens historie var der hele 2 flaskebørn med til påskeløb se de fine billeder af dem her i bladet. Dagmar og Mikkel deltog for første gang, og Karoline skulle også have været med, men hun var desværre blevet syg. Jeg håber, de syntes det var en god oplevelse, og har lyst til at deltage igen de næste mange år. Det kunne nemlig være sjovt med lidt flere deltagere, for jeg syntes at påskeløbet er en oplevelse, der er med til at styrke sammenholdet i klubben.

7 Min interne konkurrence med Bjarne er også værd at huske tilbage på, selvom han gik sejrrigt ud af konkurrencen alle 3 dage. De to første dage havde jeg nogle gevaldige bum, hvis det da er en undskyldning, men der er ikke nogen undskyldning for den sidste dag. Så jeg må nok bare konstatere, at han var bedre end mig. Efter det andet løb, hvor han var en lille smule høj af succesen, var han ellers så sød at sige til mig, at han måske godt ville lade mig vinde den sidste dag, men det havde han tilsyneladende glemt dagen efter. Jeg håber at han tager familien med til Rømø næste år, for jeg vil meget gerne have revanche. Et bum der kommer i den øverste halvdel af klubbens top 10, stod lange Jan for. På første dagen var et stykke af banen snitzlet, fordi vi skulle ledes uden om noget beboelse, der lå tæt på løbsområdet. Hvordan det så kunne gå til, at Jan alligevel endte inde i en carport, ja det må guderne vide. Som nævnt boede vi samme sted som OK Pan og Århus 1900, og det var OK Pan der havde sørget for indkøb og fordeling af opgaverne. Forplejningen var formidabel. Det var ren luksus, at man bare kunne sætte sig til bordet, uden selv at have rørt en finger. Det eneste måltid vi skulle sørge for, var morgenmaden lørdag. Selv om det betød, at vi skulle meget tidligt op lørdag, syntes jeg at det var billigt sluppet. Jeg tror også at ungdomsløberne var glade for, at der boede så mange andre unge mennesker det samme sted. Det var i hvert tilfælde ikke meget vi så til Jens og Mikkel.

8 Som sædvanlig var der flere gode resultater til klubben. Peter Thode blev nr. 1 sammenlagt i H-35B, Christian Krog og Signe fik hver en 2. plads sammenlagt, i hhv. H-20AK og D-16A. Der var en del problemer med beregningen, så det var først et par dage efter vi var kommet hjem, at Troels fik bekræftet, at han var blevet nr. 3 i H-20AK. Men jeg syntes også Mikkels løb, er værd at nævne. Når man tænker på, at han først lige er begyndt at løbe de mellemsvære baner, er det altså rigtig flot at gennemføre 3 løb, hvor sværhedsgraden var mere end mellemsvær. Der var for øvrigt nogle stykker der mente, at Peter Thode efterhånden må have vundet hævd på førstepladsen i H-35B, som han jo har vundet de sidste par år. De samme mente at Haderslev OK var på udkig efter ham, idet de manglede en vinder i denne klasse, men vi giver nu ikke lige afkald på ham i Nordvest OK. Jeg vil gerne takke alle deltagerne fra Nordvest Ok for nogle dejlige dage, både på stævnepladserne, og til hygge og eftersnak på Skals Efterskole. For mig er det et af årets højdepunkter i klubben, og mine børn ved godt, at jeg ikke er til rådighed de første 3 dage i påsken. Der skal nok nærmest ske en katastrofe, før jeg ikke deltager. Hilsen Lone

9 Konkurrence Gæt en skov Her et lille udsnit af 5 af de skove vi løber i. Gæt hvilken skov og udsnit der passer sammen. Send svaret til susanne.karlshoej@mail.dk inden 1. august og vær med i konkurrencen om 1 flaske vin. Skov A Stenbjerg Legind Bjerge Vilsbøl Tved Tvorup Øst Skov B Skov C Skov D Skov E NB: Kortudsnit er fra O-kort på klubbens hjemmeside.

10 Vinterlang I Nystrup Plantage d. 27. februar 2011 I en årrække har foreningen Nordkredsens Venner stået som overordnet arrangør af vinterlang i DOF s nordkreds. Der afholdes hver vinter (hvis vejret tillader det) 5 løb fordelt rundt om i nordkredsen. Fem forskellige klubber bliver udvalgt/påtager sig banelægning og postudsætning m.v., medens Lars Kopp fra vennerne står for start, mål og tidtagning. Det er altså forholdsvis overkommeligt for klubberne. Løbene kan evt. afvikles på geodætiske kort eller gamle O-kort alt efter den arrangerende klubs ønsker. Der skal laves 6 baner, og den længste skal være på ca. 20 km., så der kræves en skov med god plads. Nordvest OK var i 2010 blevet bedt om at lave et af løbene i vinteren Klubben sagde ja, og efter et par ændringer, blev datoen fastsat til den 27. februar. Jeg blev bedt om at være banelægger, og det påtog jeg mig med glæde. Kristian Edsen påtog sig at være assisterende banelægger, og Hermann Jensen at være banekontrollant. Jeg tænkte, at det gamle Nystrup kort fra 2000 måtte være det rigtige til et sådant løb, og da Nordvestjysk Golfklub, som ligger lige i kanten af kortet, velvilligt ville låne os parkeringsplads samt en opvarmet garage til omklædning, blev Ny-strup det endelige valg. Jeg var dog klar over, at der var sket store forandringer i skoven, siden nogen havde kikket på den sidst. Ja, vi havde jo stort set ikke brugt den i mange år. En hurtig revidering (uden at gå i detaljer) måtte kunne forbedre den væsentlig. I perioden fra den 20. oktober til udgangen af året var jeg derfor der ude i alt 17 gange for at rette tætheder m.v. I et par af de mere finurlige områder måtte jeg dog have assistance af Henning Olesen. Desværre kom sneen alt for tidligt, og til sidst måtte jeg vade i dyb sne. Dette går selvfølgelig ud over kvaliteten, men jeg synes da selv, at kortet nu kan bruges i hvert fald til klubbens egne løb. En rigtig efterfølgende revision er dog tiltrængt, og det håber jeg lader sig gøre. Jeg synes faktisk, det er en dejlig varieret skov at løbe i.

11 Da løbet skulle afvikles, var der stadig sne og is ude i skoven. Vejret var dog nogenlunde på dagen. Der var let frost og stille vejr, så det var vel ok. til et vinterløb. Desværre var der kun 37 deltagere, og heraf var de 14 fra Nordvest. Et så lille deltagerantal står næsten ikke mål med det arbejde, der er med banelægning m.v., men det var faktisk en fornøjelse at lave løbet, og heldigvis var deltagerne tilfredse med arrangementet. Nordvest OK var ubeskedne nok til at løbe med en hel del af sølvtøjet. Henrik Overgaard vandt således bane 4 på 9,4 km., og Christian Krogh blev nr. 2. På samme bane blev Mette Edsen bedste dame med en 6. plads. På bane 5, som var på 5,9 km., fik Troels Krogh en 4. plads, medens Anette B. Hansen blev bedste dame med en 6. plads. På bane 6 på 3,5 km. fik Jens Edsen en 3. plads. Hilsen Leif Hansen

12 TRÆNINGSPROGRAM Hjælp træningsudvalget!!! Hjælp med at gøre træningsprogrammerne bedre. har du/i nogle specielle ønsker??? - kunne I eksempelvis tænke jer: at lave et løb på en bestemt dag i en bestemt skov sammen med?? et bestemt tema Har I ønsker i den retning, så lad mig det vide, så jeg kan få disse med i efterårsprogrammet. Send enten en mail overgaard@hotmail.com eller sig det til mig i skoven, så skal jeg gøre mit bedste. Henrik Overgaard Træningsprogram Søndag den 31. juli kl Træningsløb på o-løbet fra adventure-race Thy til lands... Skov / startsted meddeles senere på hjemmesiden Banelægger: Jane Thode & Hermann Jensen Banelægger-tlf.: Lørdag den 6. august kl Træningsløb Tema: alm. o-løb Vandet Plantage - afmærkning: Hjardalvej Banelægger: Gerda & Flemming Vangsgaard Banelægger-tlf.: Lørdag den 13. august kl Træningsløb Tema: klitter Stenbjerg Plantage afmærkning: Istrupvej Banelægger: Else & Jens Roesgaard Banelægger-tlf.:

13 TRÆNINGSPROGRAM Torsdag den 18. august kl (bemærk at der igen er o-løb midt på ugen) Træningsløb Tema: kort / lang orientering Vilsbøl Plantage afmærkning: Klitmøllervej Banelægger: Anette Bernth & Leif Hansen Banelægger-tlf.: Lørdag den 27. august - kl afd. af klubmesterskabet Tvorup Øst - afmærkning: Trapsandevej (ca. 150 m til start) Banelægger: Troels, Christian & Bjarne Krogh Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: Lørdag den 3. september kl Træningsløb Tema: alm. o-løb Nystrup Plantage - afmærkning: Nystrupvej Banelægger: Jane Thode & Hermann Jensen Banelægger-tlf.: Lørdag den 10. september - kl afd. af klubmesterskabet Vandet Plantage - afmærkning: Vandetvej Banelægger: Erik Hedegaard & Jan Andersen Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: / Søndag den 18. september Divisionsmatch alle skal med!! Bulbjerg - Arr.: Aalborg OK Tilmelding til Jane eller Hermann Søndag den 25. september Op / ned match for 1. / 2. division Tved Plantage Arr.: Nordvest OK Tilmelding til Jane eller Hermann Søndag den 2. oktober Op / ned match alle skal med!! Arr.: Horsens OK Tilmelding til Jane eller Hermann

14 TRÆNINGSPROGRAM Søndag den 9. oktober Divisionsfinale kort afstand!! Vester Thorup Arr.: St. Binderup OK Tilmelding til Jane eller Hermann Lørdag den 15. oktober kl afd. af klubmesterskabet Tved Plantage - afmærkning: Hindingvej Banelægger: Kjeld & Henrik Overgaard Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: / Lørdag den 22. oktober kl Træningsløb Tema: fin-orientering Tvorup Øst afmærkning: Tvorupvej Banelægger: Lone & Ole B. Jensen Banelægger-tlf.: Lørdag den 29. oktober kl Træningsløb Tema: alm. o-løb Legind Bjerge afmærkning: Legindvej Banelægger: Gunver & Anders Grøn Banelægger-tlf.: Lørdag den 5. november kl afd. af klubmesterskabet Vilsbøl Plantage afmærkning: Klitmøllervej Banelægger: Mette & Kristian Edsen Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: Lørdag den 12. november kl Træningsløb Tema: alm. o-løb Nystrup Plantage afmærkning: Nystrupvej (midlertidig skovtilladelse ændres måske pga jagt) Banelægger: Susanne & Torben Karlshøj Banelægger-tlf.:

15 TRÆNINGSPROGRAM Skovtilladelser Ansøgningerne om skovtilladelser i Thy Statsskovdistrikt sker via internettet, hvor vi får tilsendt en skovtilladelse til hver enkelt løb. Skovtilladelserne til ovennævnte løb findes i Klubkassen, og skal kunne forevises mod forlangende. Til nye løbere: Der er telefonnumre på banelæggerne, så du nemt kan komme i kontakt med dem, såfremt du har spørgsmål vedr. startsted eller lignende. Til banelæggerne: Er du forhindret i at lave det løb, du er sat på til, så bedes du finde en anden at bytte med. Træningsudvalget Vi ses i skoven

16 En drøm er opfyldt -kunne vi læse i avisen. Udtagelsen kommer fra Signe, NOK s U16 landsholdsløber. Drømmen Signe hentyder til er hendes udtagelse til at repræsentere de danske farver ved Ungdoms EM i Tjekkiet i juni måned. Vi håber der vil blive opfyldt mange flere drømme for Signe fremover. Inden afgangen til Tjekkiet har Signe, sammen med resten af U16 landsholdet, været på træningssamling i Sverige. Læs hendes beretning her. Susanne U16 Göteborg Samling Der er hvert år fire U16 samlinger om året, hvor en af dem er i Göteborg. Meningen med at samlingen er i Sverige er at man skal lære at løbe i nordisk terræn, som er en del tungere at løbe i, og en del sværere teknisk end det terræn vi kender fra Danmark. Terrænet er for det meste bakket, der er mange sten og stubbe, tydelige moser, og nogen gange slet ingen stier. Vi tog af sted onsdag middag/ eftermiddag alt afhængig af hvor i landet man kom fra. Jeg og Linnea skulle selv med færgen fra Frederikshavn til Göteborg, hvor vi så blev hentet af en af trænerne. De andre skulle syd om og med færgen fra Helsingør til Helsingborg. Vi boede i orienteringsklubben IF Herkules Klubhus. Torsdag formiddag startede vi med signaturvandring, hvor hver træner havde en lille gruppe med sig. Så går man ellers bare rundt i terrænet og kigger på de forskellige signaturer såsom stubbe, store sten, moser og en masse andet. Altså specielt ting som man ikke bruger så meget i sin orientering her i Danmark. Efter det havde vi en introbane, som bare er en almindelig bane hvor man kommer ud og mærker lidt på terrænet. Fredag formiddag stod den på langdistance, i meget bakket og klippet terræn, dvs. rigtig tungt at løbe i. Fredag eftermiddag var det alternativ træning. Vi startede med noget Core Stability som er styrketræning som styrker korsettet. Efter vi havde gennemgået styrketræningen, lavede vi nogle løbeøvelser som kan ændre din løbestil.

17 Vi sluttede af med intervaller 3 min x 2 med 1min pause, og til allersidst lidt afjog. Meningen med træningen var ikke at vi skulle ud og smadre os selv med intervaller lige efter en hård langdistance, men sådan vi vidste hvordan vi skulle gøre når vi engang kom hjem. Lørdag formiddag var der mangepostbane, en almindelig o-bane bare med rigtig mange poster. Lørdag eftermiddag løb vi en mellemdistance bane. Søndag tidlig formiddag sluttede vi weekenden af med en 2-mands stafet. Vi rejste hjemad igen søndag efter middag, og jeg var hjemme på Mors ca. kl Så ja det var lidt hårdt at komme op i skole mandag morgen!! Terrænet var generelt meget åbent, og mange lyse klippetoppe hvor man kunne se rigtig meget oppe fra. Der var også en del bakker, sten og stybbe. Det var en rigtig god tur med nogle fede træninger, og i selskab med nogle herlige mennesker. Nu ser jeg bare frem til det største indtil nu, nemlig EYOC i Tjekkiet fra d juni!!!! Signe Edsen Et af træningsløbene i Göteborg.

18 De 10 skarpe Denne gang besvaret af Anette Bernth Hansen. 1. Hvorfor løber du orienteringsløb. Jeg har altid været glad for at færdes i naturen, og i min tid som spejder havde jeg snuset til kort og kompas. Da jeg traf Leif, og der næsten sammenfaldende var et rekrutteringsprogram i klubben, var det naturligt at starte her. 2. Nævn en ting du synes er godt ved klubben. At alle aldre er repræsenteret, og det dejlige fællesskab vi har. 3. Nævn en ting der er mindre godt. Det er svært at få nye medlemmer. Hvis bare flere børnefamilier kunne få øjnene op for, hvor unik o-sporten er for familielivet. Her kan alle deltage på hver enkelt persons præmisser. Når man, som jeg, dumper ind i en familie, der har haft o- sporten som fælles interesse, forstår man den betydning, det kan have for familiesammenholdet. 4. Din bedste oplevelse som o-løber. Det er svært, men den største naturoplevelse var, da jeg overraskede to kronhjorte i en lavning. Jeg tror, det var i Tved. Hvem der blev mest forskrækket ved jeg ikke!! 5. Dine øvrige fritidsinteresser. Jeg har altid gang i en god bog og en kryds og tværs. Jeg spiller klaver og startede sidste år med at spille golf. Om vinteren går jeg til motionsgymnastik. 6. Dit job. Jeg arbejder som sygeplejerske på Billeddiagnostisk Afdeling på Sygehus Thy-Mors 7. Nævn en person der har gjort indtryk på dig. Der er flere, men jeg kan ikke fremhæve 8. Hvor og hvordan vil du helst holde ferie. Om vinteren langrend i Norge. Sammen med gode venner og Leif. Om sommeren vandreferie enten i Norge, eller som vi efterhånden har prøvet nogle gange, i Sydeuropa. Storbyferier holder jeg med min søn Martin. Leif er ikke skabt til storbyer! Jeg håber, jeg må opleve en ren daseferie engang. en bestemt.

19 9. Kom med et godt råd til klubben. At klubben stiller op, når der er aktiviteter indenfor friluftslivet i vores område. Dette er med til at synliggøre vores sport så andre kan blive fristet til at prøve den. 10. Dit yndlingsområde og hvorfor? Hele Thy. Her har jeg rod, her fra min verden går. Hilsen Anette Bernth Hansen.

20

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Jens Edsen, Karoline Tange og Mikkel Tange Nordjyske Mestre i stafet. Læs Oles beretning fra NJM-stafet dagen. Nr. 2-2013 Bedre sent end aldrig nr. 2-2013. Så kom

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Foto af Tove Marie. Bulbjerg. smukt, barsk og udfordrende O-løbs område.

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Foto af Tove Marie. Bulbjerg. smukt, barsk og udfordrende O-løbs område. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Bulbjerg smukt, barsk og udfordrende O-løbs område. Foto af Tove Marie Nr. 2-2014 nr. 2-2014 Så blev sommerens udgave af klar, dog ikke med helt så mange sider som

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. februar 2008.

Referat fra generalforsamlingen den 27. februar 2008. Referat fra generalforsamlingen den 27. februar 2008. Pkt. 1 Valg af dirigent Gerda Vangsgaard blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene Se beretningen Trænings- og Skovudvalg

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 19. februar 2014 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter

Referat fra generalforsamlingen 19. februar 2014 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Referat fra generalforsamlingen 19. februar 2014 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 20 af klubbens medlemmer Pkt 1. Valg af dirigent Ole Bernth Jensen valgt Pkt 2. Formandens beretning herunder

Læs mere

De gaml øh voksne Klubmestre 2010 findes bagerst i bladet :)

De gaml øh voksne Klubmestre 2010 findes bagerst i bladet :) Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Ungdoms Klubmestrene 2010 De gaml øh voksne Klubmestre 2010 findes bagerst i bladet :) Nr. 1-2011 Klubbens Nordjyske Mestre i H/D 12 stafet, Karoline, Mikkel

Læs mere

Referat fra generalforsamling 22. februar 2012 i Sjørring Kulturog Fritidscenter

Referat fra generalforsamling 22. februar 2012 i Sjørring Kulturog Fritidscenter Referat fra generalforsamling 22. februar 2012 i Sjørring Kulturog Fritidscenter Til stede var 23 af klubbens medlemmer Pkt. 1 Valg af dirigent Jørgen Nørmølle valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. Sol sommer og O-løb

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. Sol sommer og O-løb Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Sol sommer og O-løb Nr. 2-2016 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Mindeord og tak til Tove Christiansen. Klitløbet. Banekontrollantans

Læs mere

Zonering. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Hvad handler det om og hvilken betydning har det for vores O-løb? Læs Hermanns forklaring på dette.

Zonering. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Hvad handler det om og hvilken betydning har det for vores O-løb? Læs Hermanns forklaring på dette. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Zonering Hvad handler det om og hvilken betydning har det for vores O-løb? Læs Hermanns forklaring på dette. Nr. 2-2015 I dette nr. af klubbladet kan I læse:

Læs mere

Referat fra generalforsamling 20. februar 2013 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 22 af klubbens medlemmer

Referat fra generalforsamling 20. februar 2013 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 22 af klubbens medlemmer Referat fra generalforsamling 20. februar 2013 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 22 af klubbens medlemmer Pkt 1. Valg af dirigent Jørgen Nørmølle valgt Pkt. 2 Formandens beretning - herunder

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. ...Vilsbøl Plantage. Se billeder fra Find vej i -dagen.

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. ...Vilsbøl Plantage. Se billeder fra Find vej i -dagen. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside...vilsbøl Plantage Se billeder fra Find vej i -dagen. Nr. 2-2012 Klubbens kort sponsorer Adresser og Telefonnumre BESTYRELSE: Formand: Jane Thode Jensen,

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Klubmestre 2016

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Klubmestre 2016 Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Klubmestre 2016 D 50 Mette Edsen D 60 Jane Thode Jensen H 19A Henrik Overgaard (mangler på billedet) H 50 Torben Karlshøj H 60 Hermann Jensen Tillykke til

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 18. februar 2015

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 18. februar 2015 Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 18. februar 2015 Pkt.1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt.2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene: Formandsberetning 2015: 2014

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Nr. 2-2017 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Påskeløb. Klubtur til Sverige. De 10 skarpe af Lise Tange. Ny bane ved klubmesterskabsløb.

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Klubmestre Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside

Klubmestre Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Klubmestre 2018 Fra venstre. Leif Hansen H 70 Bjarne Krogh H 60 Henrik Overgaard H 19A Mette Edsen D 50 Lone M. Jensen D 60 Steffen Alm H 50 Anna Jørgensen

Læs mere

forside for Nordvest Orienteringsklub Påskeløb Skaw Dysten

forside for Nordvest Orienteringsklub Påskeløb Skaw Dysten forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Påskeløb Skaw Dysten Nr. 2-2019 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Påskeløb. Orienteringsløb -motion for både hjerte og hjerne. Skaw

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 22. februar deltagere. Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 22. februar deltagere. Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 22. februar 2017 19 deltagere Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene: Formandsberetning

Læs mere

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Kreds Ungdoms Match 2018 Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 14 i Skørping og Rold Skov Vejledende program Fredag d. 26 oktober 19.00-20.00

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 Bjarke vinder sin klasse ved Påskeløbene 2011 Tirsdagstræning en succes Som noget nyt besluttede vi i bestyrelsen i efteråret 2010

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Ny idé til start - kloakrør i stedet for klapkasser... Nr. 1-2012 Klubbens kort sponsorer Adresser og Telefonnumre BESTYRELSE: Formand: Jane Thode Jensen,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Indbydelse til Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Arrangør: i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Klassifikation: Mødested: Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

SKISMØREN HIB SKIKLUB

SKISMØREN HIB SKIKLUB BRANDESKIKLUB.dk SKISMØREN HIB SKIKLUB 2012 Nr. 19 10. årgang Formanden har ordet: Sommeren er begyndt - vi har allerede haft en rigtig varm pinse - og den kommende vintersæson ligger måneder ude i fremtiden.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 25. Februar 2009

Referat fra generalforsamlingen d. 25. Februar 2009 Referat fra generalforsamlingen d. 25. Februar 2009 Der var 24 af klubbens medlemmer, som deltog. Pkt. 1 Valg af dirigent Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 4 September - Oktober 2010 ÅRG. 43 Zenia ved VM i Trondheim (foto: Tut) Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-5 den 12.08.2010 Tilstede: Orla Kastrup Kristensen,

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub

forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Nr. 1-2018 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Indkaldelse til generalforsamling. Et orienteringskort bliver til af Henning Olesen. Find

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 1. Klassifikation: 4-stjernet A-stævne. 2. Stævnecenter: Informationen/stævnekontor på stævnepladserne fungerer samtidig som

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 DECEMBER 2010 JANUAR 2011 Per Korsbæk modtager Stampe Jacobsens Hæderslegat ÅRG. 43 Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-6 den 28.09. 2010 Tilstede: Orla

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44 oo.cup juli 2011 Tirsdagstræning Tirsdagstræninger igen i Aars - Vi starter kl. 18.00 Tirsdag den 16.8 Tirsdag den 23.8

Læs mere

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 NOVEMBER 2009 JANUAR 2010 ÅRG. 42 Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland Referat fra O-møde i Klubhuset

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Orientering = Trail-løb

Orientering = Trail-løb Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Orientering = Trail-løb Læs om de mange fordele der er ved at løbe Orientering/Trail. Nr. 1-2014 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne.

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

NOK - løbere til Thy til vands, til lands og i luften

NOK - løbere til Thy til vands, til lands og i luften Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside NOK - løbere til Thy til vands, til lands og i luften Team NOK 2012 Signe Edsen Torben Karlshøj Kristian Edsen Steffen Alm Team Q 50 +/- Lone M. Jensen Annette

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Klubmestre 2015

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Klubmestre 2015 Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Klubmestre 2015 D19A D40 D60 H19A H50 H60 Signe Edsen Mette Edsen Dagmar Tange Henrik Nørmøller Leif Hansen Jens Roesgaard (på billedet mangler Henrik og

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 21. februar deltagere. Pkt. 1 Valg af dirigent: Torben Karlshøj blev valgt

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 21. februar deltagere. Pkt. 1 Valg af dirigent: Torben Karlshøj blev valgt Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 21. februar 2018 21 deltagere Pkt. 1 Valg af dirigent: Torben Karlshøj blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene: Formandsberetning:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

Skive Orienteringsklub En afdeling under Skive Atletik- og Motionsklub O-brev nr. 2 April 2017

Skive Orienteringsklub En afdeling under Skive Atletik- og Motionsklub O-brev nr. 2 April 2017 Formanden Vigtige datoer Det er snart sommer og der er masser af muligheder for at komme ud til orienteringsløb. 29. april Find Vej Dagen i Krabbesholm. 6. maj Rosenhøj Grand Prix i Krabbesholm. Fra 27.

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

INDBYDELSE Påskeløb 2019

INDBYDELSE Påskeløb 2019 INDBYDELSE Påskeløb 2019 Den 18. 20. april i Stråsø og Vosborg C***** stævne Arrangør Vestjysk Orienteringsklub og Herning Orienteringsklub Løbsområder Mødested Stævnecenter Stævneplads Kort Nr. Vosborg

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk Officiel indbydelse til Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Skagen den 10., 11. og 12. april 2012. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København,

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

forside for Nordvest Orienteringsklub Klubtur til Sverige Med O-løb i spændende terræn -læs de forskellige beretninger fra turen i bladet.

forside for Nordvest Orienteringsklub Klubtur til Sverige Med O-løb i spændende terræn -læs de forskellige beretninger fra turen i bladet. forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Klubtur til Sverige Med O-løb i spændende terræn -læs de forskellige beretninger fra turen i bladet. Nr. 2-2018 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40: side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / 2017-09-17 17:40:51 Matcher (3 division) -------------------- 1 : KaSki OK - Nordvest OK : 37-76 2 : KaSki OK - Randers/Djurs OK : 40-65 3 : KaSki OK - OK Vendelboerne :

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 APRIL-MAJ 2008 ÅRG. 41 Rico Årets sportsnavn 2007 i Vesthimmerlands Kommune Flot sponsorgave fra Sparekassen Himmerland St. Binderup Orienteringsklub

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Årets MTB-O rytter overrakt af Walther Rahbek på vegne af Bjarke Refslund, MTBOudvalget Camilla Søgaard, Horsens OK Traditionelt har det været op til DOF s medlemmer at stemme på Årets MTBO-rytter, men

Læs mere

Vi blev i 3. division og skal i 2016 konkurrere mod Kaski, OK Vendelboerne, Randers OK/Djurs og Vestjysk OK og mon ikke også Rold Skov OK.

Vi blev i 3. division og skal i 2016 konkurrere mod Kaski, OK Vendelboerne, Randers OK/Djurs og Vestjysk OK og mon ikke også Rold Skov OK. Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 24. februar 2016 21 deltagere Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene: Formandsberetning

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Årsberetning for 2012

Årsberetning for 2012 Årsberetning for 2012 2012 Et aktivt år! Året 2012 i Svendborg Orienteringsklub har været et aktivt år! Vi har igen afholdt en stribe arrangementet både lokale, men også nationale. I weekenden den 11-12.

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning: Afmærkning med O-skærm + pil

Læs mere

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014 Indbyder søndag d. 17/8 2014 kl. 10.00 til JFM Lang 2014 Stævnetype Stævnet er et A-arrangement Skov Gludsted-Børgelund Stævneplads Stævneplads i lysning umiddelbart vest Militærdepot Hjøllund Afmærkning

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet  betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank Arrangør: Klassifikation: Tilmelding og betaling: INDBYDELSE Nordjysk 2-dages 2013 8. 10. marts 2013 Vester Thorup (Link til: Startliste Instruktion Resultater Stræktider Oversigtskort ) Generel information

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Klubtur og divisionsmatch

Klubtur og divisionsmatch har mange aktiviteter - vel mødt på vej, i skov og i klubhuset. Derfor løber vi orienteringsløb Orienteringsløb er en fantastisk sport. En masse frisk luft, en tur i skoven og frem for alt en masse hygge

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. December

PG-Nord. Nyhedsbrev. December PG-Nord Nyhedsbrev 1999 December Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Næstformand: Sekretær: Kasserer: Chefinst.: Klubinst.: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: 970226@udd.aalsem.dk

Læs mere

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10 Marts 2013 Kære forældre Påske Der er åbent i SFO her på skolen i de tre dage op til påske d. 25., 26. og 27. marts kl. 6.30-17. Tilmelding ikke nødvendig. Der vil også være børn og voksne fra Højboskolens

Læs mere

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Stafetten afvikles i forlængelse af DM-Mellem i Højgård arrangeret af OK Gorm. Form på stafetterne

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere