Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. ...Vilsbøl Plantage. Se billeder fra Find vej i -dagen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. ...Vilsbøl Plantage. Se billeder fra Find vej i -dagen."

Transkript

1 Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside...vilsbøl Plantage Se billeder fra Find vej i -dagen. Nr

2 Klubbens kort sponsorer

3 Adresser og Telefonnumre BESTYRELSE: Formand: Jane Thode Jensen, Markvænget 10C, 7700 Thisted Tlf Næstfmd.: Susanne Karlshøj, Brundvej 18, 7700 Thisted Tlf Kasserer: Dagmar Tange, Margrethevej 4, 7700 Thisted Tlf Sekretær: Gunver Grøn, Sundbyvej 106, Sundby, 7950 Erslev Tlf Medlem: Lone Jensen, Dalen 22, Nors, 7700 Thisted Tlf Medlem: Henrik Overgaard, Jasminvej 4, 7700 Thisted Tlf TRÆNINGS OG SKOVUDVALG: Henrik Overgaard Tlf KORTUDVALG: Henning Olesen Tlf UNGDOMSUDVALG: Lone Jensen Tlf PR-UDVALG: Gunver Grøn Tlf MATERIEL: Erik Hedegaard Tlf LØBSTILMELDINGER: Herman Jensen Tlf eller KLUBBLAD og HJEMMESIDE: Gerda Vangsgaard Tlf Gunver Grøn Tlf Ole Bernth Jensen Tlf Susanne Karlshøj Tlf Indlæg til kan mailes til: Indlæg til Hjemmesiden kan mailes til: udkommer 1. februar og 15. juni Deadline for næste udgave: Løbende information om klubbens aktiviteter se:

4 Formandens hjørne Formandens hjørne Så kom sommeren med sol og varme. Jeg sidder i Ballerup meget tæt på Lille Hareskov, hvor der er faste poster. På vejen herover var vi til Gudenådyst, hvor vi løb på Sletten i en solbeskinnet lysegrøn bøgeskov med stejle bakker! Her så vi også faste poster, så tankerne går uvilkårligt til vores egne faste poster i Vilsbøl og til den store deltagelse, der var til vores Find vej dag den 28.april. Over 60 deltagere, de fleste familier med børn. Hvor var det dejligt. Alle så ud til at nyde det, og flere kom igen til løbet i Nystrup 14 dage senere. Jeg håber, at mange har fået lyst til at fortsætte, og jeg er sikker på, at de gamle vil byde dem alle velkommen i klubben. Orientering er en fantastisk familiesport for små og store, unge og gamle kombineret med en dejlig naturoplevelse. Foråret har levet op til alle forventningerne både til Signe på U-16 landsholdet, til Nordjysk 2-dages, til divisionsmatchen i Kollerup, til Påskeløbet på Rømø og til stafetten i Rebild, hvor Karoline, Mikkel og Amalie fik en sølvmedalje.

5 Det kom dog som en dejlig overraskelse, at 5 ungdomsløbere fra klubben blev udtaget til Kredsungdomsmatch (KUM). Rigtig ærgerligt var det for Jens, at han blev skadet. Til 1.div. matchen i Dollerup løb han ved post 5 ind i et træ og fik en flænge i knæet. Det slog ham ikke ud, nej han fortsatte og vandt, da han slog alle konkurrenterne fra 1. div. klubberne! Efterfølgende blev knæet syet med 5 sting, og der måtte meldes fra til KUM. Selvom solen og varmen måske ikke fortsætter, er jeg sikker på, at der venter mange gode oplevelser forude. Flere fra klubben er allerede tilmeldt VestJysk 2 dages ugen efter Klitløbet - og Læsø 3 dages fra den juli. Den 12. august afholder St. Binderup divisionsmatch i Søttrup Plantage, hvor alle skal med. Forhåbentlig skal vi så løbe om oprykning, når Horsens OK afholder op/ned match i Sukkertoppen den 9. september. Det lyder da som et sødt sted! og kan vi finde hjem! Den 21. oktober bliver der brug for mange hjælpere, når vi arrangerer Nordjysk Dag i Vandet Plantage. Alle klubmedlemmer og deres familier ønskes en rigtig god sommer. På gensyn i skoven. Jane Jeg håber, at rigtig mange kommer med til Klubweekend i Bulbjerg Mon der også bliver natløb denne gang?

6 Find vej i... Vilsbøl Plantage Lørdag den 28. april 2012 kunne hele Danmark prøve orientering i let tilgængelig form ved Find vej i Danmark dagen Denne dag fejrede Dansk Orienterings Forbund, de danske orienteringsklubber og Dansk Idræts Forbund, at Find vej i Danmark har vokset sig stort med langt over 100 projekter fordelt over hele landet. Rigtig mange af DOF s klubber støttede op om dagen med lokale events, deriblandt Nordvest OK. Lone og jeg tog os af det praktiske op til dagen, med planlægning samt bestilling af diverse materialer bl.a. flyers, plakater, diplomer samt klubfolder, hvor vi til alle skulle lave en tekst der passede til vores event, som blev afholdt i Vilsbøl Plantage. Jørgen og Marie lavede banerne, både som klubbens medlemmer kunne løbe, men også 2 lette baner på 3 og 6 km. Til alle baner blev de faste poster brugt.

7 Inden dagen havde flere af klubbens medlemmer delt flyers ud og hængt plakater op flere steder. Lørdagen før stod Lone og jeg på Store Torv i Thisted og delte flyers ud, der var rigtig mange interesserede, så vi var meget spændte på, hvor mange der ville dukke op i Vilsbøl på selve dagen. Lørdag den 28. april kl begyndte de første at komme ved Skovlegepladsen i Vilsbøl og indenfor den næste time var i alt 62 nye mødt op. Inden start fik vi navn og mailadresse på alle nye. Ligesom der blev udleveret Alle var selvfølgelig velkommen, men vores primære målgruppe var familier med børn, hvilket der også kom mange af. kuglepenne samt forskellige pjecer til alle.

8 De fremmødte blev delt i mindre hold. Kristian sørgede for, at alle fik et indblik i, hvordan et orienteringskort skal læses, selvfølgelig på et niveau der passede nybegyndere. Vores indtryk var, at alle synes det var en god instruktion og var med til at alle kom gennem banerne uden de store problemer. Alle Find vej events blev forsynet med frugt og grønt fra Stævnesnacks, som er et samarbejde mellem FDB og Dansk Idræts Forbund. Der var frugt til i alt 120 frugtbakker ved hver event.

9 Gunvor og Annette stod for at anrette frugt og grønt i små bakker. Alt hvad der skulle bruges af remedier, såsom knive, skærebrætter, frugtdeler, handsker, bakker, pjecer, klistremærker o.s.v. var med fra Stævnesnacks. Og det smagte godt! - der var også vand til alle. Efter en tur i skoven, nød alle - også de firbenede - både stævnesnacks og vand.

10 I forbindelse med Find vej i -dagen forsynede DOF hver klub med et par sponserede præmier, som skulle uddeles ved lodtrækning blandt de nye O-løbere. Det var op til hver enkelt klub, hvordan lodtrækningen skulle foregå. LØBEREN sponserede en flot drikkedunk. Øh.. Lyndrup. Derudover sponserede TRIMTEX et specialdesignet Find vej i -træningssæt. Vi Ud over dagen i Vilsbøl havde vi også opfordret nye løbere til at deltage ved klubbens 3. afdeling af klubmestersskabsløbet i Nystrup Plantage. Her blev der til lejligheden lavet 2 lette baner på ca. 3 og 6 km. blev enige om, at der blandt deltagerne den 28. april i Vilsbøl Plantage, skulle trækkes lod om drikkedunken. En glad vinder blev Ebbe Sa.. Blandt familierne/holdene der deltog begge dage, trak vi lod om dragten fra TRIMTEX.

11 Vinderen/vinderene af denne dragt blev dette hold, bestå ede af søstrene Dorte og Lone Lilleøre samt Søren Gramstrup. Det er så op til disse 3 at finde ud af, hvem der får æren, men da dragten er en størrelse M, kunne det tænkes det blev én af søstrene :) Sund Stævnesnacks og vand er godt men en kop varm kakao efter en tur i skoven, er nu heller ikke at foragte. Her Tove Maries 2 dejlige børnebørn. Efter et vel overstået Find vej i arrangement, er vi fuldt ud tilfredse med, at så mange nye løbere mødte op, det var flere end vi havde turdet håbe på. Vi håber og tror på, at flere af deltagerne har fået lyst til at prøve orientering igen. Vi vil gøre vores til at opfordre dem til at komme til O-løb igen og tage godt imod dem når de møder op. Susanne.

12 I det sidst opfanget noterede jeg, at der var påskeløb på Rømø. Da min mor nævnte at hun, Karoline og Mikkel nok ville af sted, tænkte jeg, det vil jeg også, og hele familien skal med! Morten (min mand) var lidt skeptisk, hvad skulle han da lave? Tja... fantasien sætter kun grænsen for hvad man kan lave mellem ca 2000 mennesker, på en lille vadehavsø og i selskab med ens egne 3 børn! Jeg vil lige indskyde at min deltagelse af turen ikke er så vinder orienteringsløbs minded, men en oplevelse af at være med til et stort stævne, samt en del af helheden og det sociale. Selve løbet startede Skærtorsdag, min mor havde set at jeg skulle starte 11.41, og hun oplyste at jeg selv kunne gå ind på DOF s hjemmeside og kontrollere mine starttider. Det jeg så var i overensstemmelse med mors oplysninger. Så familien på 5 drog syd på ved 7 tiden om morgenen, børnene vågnede straks da de blev sat direkte fra den varme seng og ud i den morgenkolde bil, hmm! Jeg havde drømt om en god lur nedover mens Morten crousede afsted med trailer. Morgenmadpakken blev nydt, vejret var godt, og der blev talt om minder fra vores tidligere Rømø-sommerferie. Turen gik godt, og da vi kørte gennem Rejsby, hvor vi jo skulle indkvarteres på efterskolen senere på dagen, begyndte spændingen at stige hos mig. Hvordan ville det mon være at deltage i sådan et stort stævne, ville jeg kunne finde ud af det og ville vi nå frem til tiden! Når man kommer til Rømø er det egentligt nemt at finde rundt, for ca 1 km inde på øen kommer det største lyskryds på øen, her kan man enten komme mod nord, syd, vest eller tilbage til fastlandet mod øst på øens hovedveje, resten af øens infrastrukturen forbinder de store områder af campingpladser og sommerhuse, og på stranden gælder vist kun højre vigepligt! Vi skulle mod nord, og var ikke et sekund i tvivl, for foran kørte en sølvgrå Fiat Punto med en lille orange/hvid skærm hængende i bakspejlet. Vi kom i ok tid, børnene fik tøj på, og vi spejdede efter et NOK-flag,

13 og gik lige til første post, jeg syntes der var god tid, hele 10 min! Men jeg vidste ikke at jeg skulle stå ved start 10 min før, så Ole sprang op og fulgte mig til start, og undervejs fortalte han mig små fif om stævner, Ole fortalte at jeg bare skulle gå ind og frem for jeg var 1 min for sent ved tjek ind, men der var ingen lille EMIT-lap til mig. Så bredte panikken sig, for hvor var min støttepædagog gået hen! Ole, råbte jeg næsten, fik fat i ham igen, med hjertet i halsen og hvad var der gået galt?! Tidstavlen blev kontrolleret, til mit store held kom min mor som kaldet i min krise ;-) det viste sig at jeg først skulle løbe 45 min senere, og mor havde set mit EMIT-nummer også var forkert. Igen var Ole der. Min debut fik prøvet det hele, jeg stod skansen og kom godt af sted. Nu vidste jeg jo hvor start var, og på vej der hen gik jeg og nød varmen og læet, jeg gik i normalt tempo overhalede en mand omkring de 75år og blev selv overhalet af 4 friske tøser omkring de 15 år i let trav og med svajende hestehaler. Nervøsiteten havde lagt sig, jeg fulgte strømmen og brugte mine gode instrukser Ole gav mig. De første 300 m var på skov vej, jeg kunne skimte klitterne igennem bevoksningen, det var som en mega stor myretue, der var løber i alle retninger, jeg spottede Karoline der havde taget to af mine børn med på børnebanen og overvejede et split sekund om jeg skulle råbe hej! Bare fordi ekstasen boblede, over at der var nogle jeg kendte, men tog mig, for hvis alle råbte hej efter nogle de kendte, ville det blive et være råberi! Ved min post 5 så jeg myretuen fra toppen af en lille klit, hvorfra jeg også kunne genkende løbere af samme rute som jeg var tvunget til at løbe sammen med resten af vejen, medmindre jeg var super spurter. Det næste naturnydelsesstop jeg tog var post 11, Rømøs højeste punkt, på en klar dag

14 ekstasen boblede, over at der var nogle jeg kendte, men tog mig, for hvis alle råbte hej efter nogle de kendte, ville det blive et være råberi! Ved min post 5 så jeg myretuen fra toppen af en lille klit, hvorfra jeg også kunne genkende løbere af samme rute som jeg var tvunget til at løbe sammen med resten af vejen, medmindre jeg var super spurter. Det næste naturnydelsesstop jeg tog var post 11, Rømøs højeste punkt, på en klar dag kan man se til England, men der var havgus, der var nu alligevel en dejlig udsigt helt ud til Vesterhavet. Jeg tillod mig i 2 min at nyde udsigten før jeg rendte ned og i mål. Alle var glade, solen skinnede, der blev daset og leget og shoppet. Her på stævnepladsen så jeg, hvor mangfoldig en sport O-løb egentlig er, der var barnevogne og ældre på min mormors alder (87 år), det syn gjorde mig så glad og jeg tænkte, hvorfor er der dog ikke flere der løber O-løb hjemme i Thy, når man jo så nemt kan have hele familien med?! Da lejren skulle brydes op, blev der talt om vejrvarslerne til den næste dag, så Henning, Dagmar, Karoline, Mikkel og Edsen kørte til 2. dagens stævneplads og satte teltet op, det var dejligt for der kom regn og kraftig blæst om natten, vejret var trist hele langfredag. Vi Kørte tilbage til Rejsby Europæiske Efterskole, hvor vi ikke kunne ønske os bedre indlogering og gæstfrihed fra eleverne, som vi lånte værelserne af. Jeg tog hurtigt et dejligt varmt bad, mor, Karoline, Morten og Laust (min dreng på 6 måneder) fik det kolde gys! Vi mødtes på skolens fællesarealer og talte om banerne, jeg sad og sugede til mig om hvordan de andre løb, hvad de kiggede efter, hvordan posterne ikke var der de skulle ha været, men havde flyttede sig mm. Så var der aftensmad,

15 Lasagne med fetaost og lækker perlebyg salat, mmmm, og så blev opvasken klaret af personalet på skolen, lykken er...børnene så vi stort set ikke, de legede, spillede pool, fodbold, spil, nintendo mm mens vi andre hyggede omkring bordet med kage og rødvin fra Tyskland. Som mor til 3 og med hus og div gøremål, så var det som at være på et 7 stjernet hotel (tror jeg), bare det at maden blev serveret og ryddet af, der var ikke andre muligheder end at hygge sig, for ukrudtet det var jo ikke med. Så fredag morgen svævede jeg ud af sengen, smurte madpakker til hele familien, dækkede bord og hentede dem over i nattøj. Ingen stress og jag. Vejret var dårligt, regn og blæst, så Morten satte mig af ved vejen ind til pladsen, og kørte videre med alle børnene, Laust var spist af, og kunne klare sig de næste par timer. Jeg fulgte strømmen og tænkte, da der faktisk også var en rimelig stor modstrøm. Her kommer jeg og skal starte ca 12.30, der er allerede folk der er på vej hjem, som har løbet i dag, hvad mon de skulle lave resten af dagen? Jeg kom lige til tiden, mor nåede at ringe for at kontrollere hvor langt jeg var, jeg svarede, jeg kunne skimte teltene mellem træerne. Det var altså koldt og blæsende, hvis I ikke har forstået det, teltet overlevede nattens blæst. Vinden blæste direkte ind på indslusningskøen, så ved take off lå der en kæmpe bunke jakker. Det var så koldt at mellem min post 2 og 3 mødte jeg en forfrossen Karoline der ikke kunne tænke klart, hun havde opgivet da hun ikke kunne finde posten og ikke havde mere energi, hun indrømmede at hun havde haft for lidt tøj på. Så mit unge moderhjerte var ved at vende om for at få Karoline sikkert hjem, men vi trak ærmerne ud over hendes hænder, gnubbede hende og hun gik selv tilbage, med tanken om varm the på termokanden. Jeg fortsatte,

16 for lidt tøj på. Så mit unge moderhjerte var ved at vende om for at få Karoline sikkert hjem, men vi trak ærmerne ud over hendes hænder, gnubbede hende og hun gik selv tilbage, med tanken om varm the på termokanden. Jeg fortsatte, ved post 8 skulle jeg ud i klitterne, kom lidt skævt ind mod min post, og brugte nogle af de fif som jeg høre der var snakket om til kortgennemgang, nemlig at bruge opfanget, så vidste man nøjagtigt hvor man stod. Det gjorde jeg og fandt post 8. Jeg stødte senere på en dame, hun havde samme kort som jeg!, men talte et helt andet sprog, vi havde samme mål, O- løb har intet sprog, men kan tales af alle. Tilbage i teltet havde Karoline fået varmen, jeg fik også noget varmt the og min mad. Vi tog alle rimelig hurtigt hjem i varmen og til et velfortjent bad. Vi har ikke wiie hjemme, så på vej hjem i bilen aftalte jeg med Balder (5 1/2 år) at spæne op i spillerummet og kaste os over wiien, her sad han så resten af eftermiddagen. Vi talte med forstanderen og fik lov til at klatre på klatrevægen. Karoline og Mikkel klatrede op som to kattekillinger, selv Kristian kom op, altså 1/3 op af de ca 8m, Lone var også frisk på en tur og nåede helt op. Jens og mange af de andre børn klatrede også løs, og de fik brugt deres krop på en anden måde end ved løb.

17 Så kom vi til 3. dagen. Morgenmaden var fremskudt med en time, så jeg listede op, smurte madpakker, satte maden på bordet og hentede 3 sovende børn over til maden. Vi havde en stor fordel i at jeg ikke løber så hurtigt, 3. dags løbet var et jagt løb, og jeg skulle derfor starte sent så vi havde god tid til at få pakket og gjort rent. men skoven spejlede sig i den blanke overflade, og jeg spejlede mig og spurgte, hvem er den smukkeste løber her? Tilbage på pladsen, blev det sidste kage spist, løbene skulle diskuteres og stævnepladsen blev pakket ned, pokaler blev uddelt og Signe kom hjem med et kæmpe påskeæg. Så vidt jeg husker blev Kristian slået af sin bror. Vejret var igen blevet dejligt, dog lidt vind, men livet genopstod på stævnepladsen, og løbeturen var dejlig. Jeg skulle på et tidspunkt gøre op med mig selv hvilken rute jeg ville tage, og igen rungede en af de historier mor har fortalt; der er løber der bare trodser vand og løber tværs igennem! så jeg tænkte, der er ikke så langt igen, mon ikke jeg klarer at få våde tær. Jeg turde godt gå langs kanten af vådområdet, men hvis jeg havde tænkt lidt, ville jeg ha husket at det mørkere grønne område var knortefyr-område, som hjemme i Tvorup, meget af den bevoksning der er på Rømø ligner den hjemme i Thy. Efter bare to skridt i kanten, og skide værd med det, var der våde fødder. Dette vådområde var, på den nordlige side, omringet af en bevokset inderklidt, og på toppen af den, var der udsigt til den smukkeste blanke sø, ikke særlig stor,

18 For jer der aldrig har været med til et påskestævne; tag med til næste år. Se lige her et tilbud I da ikke kan sige nej til: Hej mulige deltagere i Påskeløb Jeg har prøvet på at søge på andre muligheder for overnatning end Danhostel Silkeborg. Jeg har fundet en spejderhytte i området, se følgende. Den er ledig i tidspunktet fra torsdag d. 28. til d. 30. marts. Prisen for at leje hytten er 6000 kr + el + depositium på 2000 kr. Se hjemmeside: skal have reserveret hytten. Jeg vil gerne have svar senest 20. juni. Jeg synes dog som minimun, at vi skal være mindst 10 deltagere, da vi ellers lige så godt kan benytte Danhostel, hvor prisen er med forplejning og rengøring. I hytten skal vi jo selv lave maden og gøre rent efter os. Med venlig hilsen Lone. Vi ses i Silkeborg og i skoven. Lise. Hvis det har interesse, hører jeg gerne fra jer, idet jeg jo

19 Klubweekend 2012 i Nordvest OK Hvis du ikke allerede har reserveret weekenden den 31. august til den 2. september 2012, kan du stadig nå at sætte kryds i kalenderen. Så kom og vær med til en hyggelig weekend sammen med dine klubkammerater fra Nordvest OK. Bestyrelsen har reserveret Bulbjerghus til weekenden, så der er plads til alle. Du kan for- vente: Masser af O-løb også natløb. Sjove indslag. Hyggeligt samvær både i skoven og i Bulbjerghus. En overkommelig pris for hele weekenden. Mere på klubbens hjemmeside senere. På bestyrelsens vegne Lone

20 TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM Hjælp træningsudvalget!!! Hjælp med at gøre træningsprogrammet endnu bedre.. har du/i nogle specielle ønsker??? kunne I eksempelvis tænke jer: at lave et løb på en bestemt dag i en bestemt skov sammen med?? et bestemt tema Har I ønsker i den retning, så lad mig vide, så jeg kan få disse med i efterårsprogrammet. Send enten en mail overaard@hotmail.com eller sig det til mig i skoven, så skal jeg gøre mit bedste. Henrik Overgaard Søndag den 5. august - kl Træningsløb på banerne fra Thy til Lands... Nærmere info omkring skov / startsted følger på Banelægger: Jane Thode & Hermann Jensen Banelægger-tlf.: Søndag den 12. august Divisionsmatch alle skal med!! Søttrup Pl. - Arr.: St. Binderup OK Tilmelding til Jane eller Hermann Lørdag den 18. august kl Træningsløb Tema: alm. o-løb Vandet Plantage - afmærkning: Hjardalvej Banelægger: Else & Jens Roesgaard Banelægger-tlf.: Lørdag den 25. august kl afd. af klubmesterskabet

21 TRÆNINGSPROGRAM Vilsbøl Plantage afmærkning: Klitmøllervej Banelægger: Lone & Ole B. Jensen Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: Fre søndag den 31. august 2. september Klubweekend i Bulbjerg Se nærmere info i / hjemmesiden Søndag den 9. september Divisionsmatch (Op/Ned) alle skal med!! Sukkertoppen - Arr.: Horsens OK Tilmelding til Jane eller Hermann Lørdag den 15. september - kl Træningsløb Tema: kort/lang orientering Tved Plantage - afmærkning: Hindingvej Banelægger: Annette Møller & Bjarne Krogh Banelægger-tlf.: Lørdag den 22. september kl afd. af klubmesterskabet Stenbjerg Plantage afmærkning: Istrupvej Banelægger: Gerda & Flemming Vangsgaard Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: eller fv@vangsgaard.com Lørdag den 29. september kl Træningsløb Tema: alm. o-løb Nystrup Plantage afmærkning: Nystrupvej Banelægger: Jan Andersen & Anders Grøn Banelægger-tlf.: / Lørdag den 6. oktober kl afd. af klubmesterskabet Tved Plantage afmærkning: Kirken (Hanstholmvej) Banelægger: Erik Hedegaard & Leif Hansen Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: /

22 TRÆNINGSPROGRAM Søndag den 14. oktober - kl Træningsløb Tema: Find vej i Vilsbøl Vilsbøl Plantage - afmærkning: Klitmøllervej Banelægger: Susanne & Torben Karlshøj Banelægger-tlf.: Søndag den 21. oktober NJM-Dag Vandet Plantage - Arr.: Nordvest OK Tilmelding til Jane eller Hermann Lørdag den 27. oktober - kl Træningsløb Tema: kurveløb Legind Bjerge - afmærkning: Legindvej Banelægger: Henning Jørgensen & Henning Olesen Banelægger-tlf.: / Lørdag den 3. november kl afd. af klubmesterskabet Tvorup Øst afmærkning: Tvorupvej Banelægger: Steffen Alm & Henrik Overgaard Tilmelding senest onsdagen før på tlf.: eller overgaard@hotmail.com Lørdag den 10. november kl Træningsløb Tema: afslutningsløb Vilsbøl Plantage - afmærkning: Klitmøllervej Banelægger: Familien Edsen Banelægger-tlf.:

23 TRÆNINGSPROGRAM Skovtilladelser Ansøgningerne om skovtilladelser i Thy Statsskovdistrikt sker via internettet, hvor vi får tilsendt en skovtilladelse til hver enkelt løb. Skovtilladelserne til ovennævnte løb findes i Klubkassen, og skal kunne forevises mod forlangende. Til nye løbere: Der er telefonnumre på banelæggerne, så du nemt kan komme i kontakt med dem, såfremt du har spørgsmål vedr. startsted eller lignende. Til banelæggerne: Er du forhindret i at lave det løb, du er sat på til, så bedes du finde en anden at bytte med. Træningsudvalget

24 De 10 skarpe Denne gang besvaret af Susanne Karlshøj 1. Hvorfor løber du orienteringsløb? Jeg kan bedst lide at dyrke udendørssport, - en skov er skønnere at løbe i end på landevej, - jeg bliver udfordret, - det er en enkeltmandspræstation, men også holdpræstation (stafet, div. match o. lign.) og så kan jeg godt lide det uhøjtidelige der er ved O-sporten. Derfor løber jeg orientering. 2. Nævn en ting du synes er godt ved klubben. Synes vi har et godt sammenhold i klubben, der er en dejlig afslappet stemning, når vi er samlet og der er plads til alle både eliteløbere og dem der kan bruge timer på en mellemsvær bane 3. Nævn en ting der er mindre godt. At vi ikke har et klubhus. Jeg ved godt det vil kræve mere af klubbens medlemmer i form af vedligehold og lign. samt højere kontingent, men synes nu det kunne være lidt hyggeligt. Hver gang vi har startsted fra Skovbørnehaven i Vilsbøl, drømmer jeg altid om, hvor dejligt det ville være, hvis det, eller huset ved siden af, var vores klubhus. 4. Din bedste oplevelse som o-løber. Kan ikke nævne lige noget bestemt, men synes det er opløftende, at være på vej ind til en post i et svært terræn og gå ud fra, at posten må være i en lavning lidt længere fremme og den så er der der er en yes oplevelse. 5. Dine øvrige fritidsinteresser. At ro kajak (og det hedder ro kajak ikke sejle). Det har jeg gjort siden jeg var år og var fra jeg var

25 ungdomsroer i 1975 og til jeg stoppede efter OL I 1988 fast på det Danske Kano og Kajak Landshold. Har stadig en kajak liggende, og nyder at tage en tur på Vandet Sø, når vejret er godt. Derudover er jeg begyndt at cykle på mountainbike og har sammen med 3 andre seje piger tilmeldt mig dette års Thy til lands, til vands og i luften som jo består af det jeg kan li... nemlig O-løb, mountainbike, udfordringer og noget med vand. Men en tur til sydens sol og strand, hvor man tager ud og spiser hver aften, er nu heller ikke at foragte. 6. Dit job. Er tandplejer hos Tandlægerne i Brogade i Thisted. Skiftede dertil for godt 1 år siden efter 24 år i Thisted kommunale tandpleje. 10. Dit yndlingsområde og hvorfor? Synes vi er utrolig heldige med de skove vi har her i Thy og på Mors, selvom jeg ikke er så vild med Leginds stejle bjerge. Jeg kan specielt godt lide de udfordringer der er i vores klitplantager. 7. Nævn en person der har gjort indtryk på dig. Kan ikke nævne én bestemt, men personer men en ægte personlighed og et positivt livssyn sætter jeg stor pris på. 9. Kom med et godt råd til klubben. At vi hver især prøver at trække et nyt medlem eller en familie med til klubbens løb. Tror det er det der skal til, for at få flere til at løbe. Jeg var nok ikke kommet i gang, hvis Jane ikke havde været så ihærdig, og Torben nok ikke, hvis jeg ikke havde trukket ham med. 8. Hvor og hvordan vil du helst holde ferie? I vores familie kan vi godt lide en aktiv ferie. Bl.a. tager vi hvert år på skiferie. Da børnene var små var det Norge eller Sverige, men de sidste mange har det været sydpå, mest Østrig. Derudover er vi også hvert år på kanotur sammen med nogle venner og deres børn, en rigtig primitiv ferie med telt og mad over bål.

26 Konkurrence Gæt en NOK-løber på tøjet Her et udsnit af 9 NOK-løbere i forskelligt tøj. Men hvem er det??? Gæt og send svaret til susanne.karlshoej@mail.dk inden 1.nov. Til årets klubfest vil vi udtrække vinderen - som selvfølgelig vil få en præmie. A B C D E F G H I

27 Ny klub overtræksdragt. Bestyrelsen har besluttet NOK skal have ny overtræksdragt. Noname leverer og laver tryk på tøjet. Der vil komme mere ang. tøjet på hjemmesiden, og alle får mulighed for at prøve tøjet inden det bestilles. Endurance jakke med eller uden for. Tryk på ryggen og muligvis logo foran. Der kan vælges mellem en sort løs overtræksbuks......eller en sort mere tætsiddende buks.

28

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Jens Edsen, Karoline Tange og Mikkel Tange Nordjyske Mestre i stafet. Læs Oles beretning fra NJM-stafet dagen. Nr. 2-2013 Bedre sent end aldrig nr. 2-2013. Så kom

Læs mere

Påskeløb i sommervejr

Påskeløb i sommervejr Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Påskeløb i sommervejr læs Lones beretning Nr. 2-2011 Klubbens kort sponsorer Adresser og Telefonnumre BESTYRELSE: Formand: Jane Thode Jensen, Markvænget 10C,

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Foto af Tove Marie. Bulbjerg. smukt, barsk og udfordrende O-løbs område.

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Foto af Tove Marie. Bulbjerg. smukt, barsk og udfordrende O-løbs område. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Bulbjerg smukt, barsk og udfordrende O-løbs område. Foto af Tove Marie Nr. 2-2014 nr. 2-2014 Så blev sommerens udgave af klar, dog ikke med helt så mange sider som

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 19. februar 2014 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter

Referat fra generalforsamlingen 19. februar 2014 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Referat fra generalforsamlingen 19. februar 2014 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 20 af klubbens medlemmer Pkt 1. Valg af dirigent Ole Bernth Jensen valgt Pkt 2. Formandens beretning herunder

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. februar 2008.

Referat fra generalforsamlingen den 27. februar 2008. Referat fra generalforsamlingen den 27. februar 2008. Pkt. 1 Valg af dirigent Gerda Vangsgaard blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene Se beretningen Trænings- og Skovudvalg

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Klubmestre 2016

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Klubmestre 2016 Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Klubmestre 2016 D 50 Mette Edsen D 60 Jane Thode Jensen H 19A Henrik Overgaard (mangler på billedet) H 50 Torben Karlshøj H 60 Hermann Jensen Tillykke til

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Referat fra generalforsamling 22. februar 2012 i Sjørring Kulturog Fritidscenter

Referat fra generalforsamling 22. februar 2012 i Sjørring Kulturog Fritidscenter Referat fra generalforsamling 22. februar 2012 i Sjørring Kulturog Fritidscenter Til stede var 23 af klubbens medlemmer Pkt. 1 Valg af dirigent Jørgen Nørmølle valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Referat fra generalforsamling 20. februar 2013 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 22 af klubbens medlemmer

Referat fra generalforsamling 20. februar 2013 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 22 af klubbens medlemmer Referat fra generalforsamling 20. februar 2013 i Sjørring Kultur- og Fritidscenter Tilstede var 22 af klubbens medlemmer Pkt 1. Valg af dirigent Jørgen Nørmølle valgt Pkt. 2 Formandens beretning - herunder

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. Sol sommer og O-løb

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside. Sol sommer og O-løb Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Sol sommer og O-løb Nr. 2-2016 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Mindeord og tak til Tove Christiansen. Klitløbet. Banekontrollantans

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Zonering. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Hvad handler det om og hvilken betydning har det for vores O-løb? Læs Hermanns forklaring på dette.

Zonering. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. Hvad handler det om og hvilken betydning har det for vores O-løb? Læs Hermanns forklaring på dette. Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Zonering Hvad handler det om og hvilken betydning har det for vores O-løb? Læs Hermanns forklaring på dette. Nr. 2-2015 I dette nr. af klubbladet kan I læse:

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Klubmestre Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside

Klubmestre Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Klubmestre 2018 Fra venstre. Leif Hansen H 70 Bjarne Krogh H 60 Henrik Overgaard H 19A Mette Edsen D 50 Lone M. Jensen D 60 Steffen Alm H 50 Anna Jørgensen

Læs mere

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun.

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun. HejMor&Far Så kom vi hjem til Danmark igen... uha her er lidt koldt men også sol med mellemrum så det er ok og her er dejlig grønt over det hele, det har har jeg savnet. Viharhaftenrigtiggodturogjegharfåetlidtfarvemenjegvilikkekaldemig

Læs mere

Orientering fra formanden

Orientering fra formanden Orientering fra formanden Vores divisionsmatch blev ramt af konfirmationer. Mange måtte melde afbud til den første af årets konkurrencedage, inkl. mig selv. De 14, der mødte op, gjorde en fin indsats og

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside

Klubblad for Nordvest Orienteringsklub. forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Nr. 2-2017 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Påskeløb. Klubtur til Sverige. De 10 skarpe af Lise Tange. Ny bane ved klubmesterskabsløb.

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub

forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Nr. 1-2018 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Indkaldelse til generalforsamling. Et orienteringskort bliver til af Henning Olesen. Find

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 25. Februar 2009

Referat fra generalforsamlingen d. 25. Februar 2009 Referat fra generalforsamlingen d. 25. Februar 2009 Der var 24 af klubbens medlemmer, som deltog. Pkt. 1 Valg af dirigent Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Årsberetning for 2012

Årsberetning for 2012 Årsberetning for 2012 2012 Et aktivt år! Året 2012 i Svendborg Orienteringsklub har været et aktivt år! Vi har igen afholdt en stribe arrangementet både lokale, men også nationale. I weekenden den 11-12.

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

De gaml øh voksne Klubmestre 2010 findes bagerst i bladet :)

De gaml øh voksne Klubmestre 2010 findes bagerst i bladet :) Klubblad for Nordvest Orienteringsklub forside Ungdoms Klubmestrene 2010 De gaml øh voksne Klubmestre 2010 findes bagerst i bladet :) Nr. 1-2011 Klubbens Nordjyske Mestre i H/D 12 stafet, Karoline, Mikkel

Læs mere

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab. Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE DM Lang Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til at byde velkommen i Munkebjerg

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44 oo.cup juli 2011 Tirsdagstræning Tirsdagstræninger igen i Aars - Vi starter kl. 18.00 Tirsdag den 16.8 Tirsdag den 23.8

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 Bjarke vinder sin klasse ved Påskeløbene 2011 Tirsdagstræning en succes Som noget nyt besluttede vi i bestyrelsen i efteråret 2010

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 18. februar 2015

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 18. februar 2015 Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 18. februar 2015 Pkt.1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt.2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene: Formandsberetning 2015: 2014

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Stafetten afvikles i forlængelse af DM-Mellem i Højgård arrangeret af OK Gorm. Form på stafetterne

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus

Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Selvevaluering skoleåret 09/10 Unge Hjem, efterskolen i Århus Plan og mål for udviklingsarbejdet. Skoleåret 09/10 er det første skoleår hvor selvevalueringsobjektet tager udgangspunkt i elevernes fysiske

Læs mere

Zumba: Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen.

Zumba: Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen. Foreningsnyt nr. 5. august 2010 Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen. Håber alle har nydt en god og varm sommer og nu er klar til at motionere igen. TV2 øst Mere for pengene.

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Instruktion til Midgårdsormen

Instruktion til Midgårdsormen Instruktion til Midgårdsormen Arrangør: OK Pan Aarhus Stævne: Midgårdsormen 10-mands mellemdistance-stafet. Tjalfe 4-mands ungdomsstafet. Dato: 3. og 4. september Løbsområde og kort: Ørnbjerg Mølle revideret

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

forside for Nordvest Orienteringsklub Påskeløb Skaw Dysten

forside for Nordvest Orienteringsklub Påskeløb Skaw Dysten forside Klubblad for Nordvest Orienteringsklub Påskeløb Skaw Dysten Nr. 2-2019 I dette nr. af klubbladet kan I læse: Formandens hjørne. Påskeløb. Orienteringsløb -motion for både hjerte og hjerne. Skaw

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 22. februar deltagere. Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt

Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 22. februar deltagere. Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Referat fra generalforsamlingen i Nordvest OK 22. februar 2017 19 deltagere Pkt. 1 Valg af dirigent: Jørgen Nørmølle blev valgt Pkt. 2 Formandens beretning herunder beretning fra udvalgene: Formandsberetning

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere