Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet."

Transkript

1 Hvad kan jeg under fanen Eksternt Login? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data i tilmeldingen. Ekstern skal forstås på den måde, at personen ikke har et login til Conference Manager. Du kan selv definere hvad den pågældende person skal have adgang til i systemet. Ekstern Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. En ekstern adgang tæller ikke som en bruger i systemet, og man kan derfor tillade så mange eksterne logins til sit arrangement, som man selv ønsker. For at fastsætte det eksterne login skal man ind under Arrangementet Eksternt Login Klikke på Opret Ny Herefter skal man udfylde Navn, Brugernavn til personen til det eksterne login samt hvilken , login et skal sendes til. Under Adgang kan man kalde profilen noget, så man hurtigt kan lave samme opsætning, hvis man har flere personer, der skal have samme type adgang. Efter at have trykket på Fortsæt, kan man definere hvilken information personen med det eksterne login skal have adgang til. På de følgende sider vil hver af de forskellige adgange blive gennemgået. Man kan sagtens lave et eksternt login, hvor personen får adgang til flere ting.

2 Udsendelse af login til ekstern person Efter at have opsat det eksterne login, vil du se personen på fanen under Eksternt Login. Nu skal login informationerne udsendes til personen. Markér personen og klik på Herefter får du en boks op, hvor du kan skrive en mail til personen med det eksterne login. Du skal udfylde emne og en mail, som det eksterne login får. Nederst i mailen vil brugernavn, password, mobilnøgle og link altid være klippet ind i mailen. Brugernavnet har du selv lige defineret, mens passwordet bliver genereret automatisk. Mobilnøglen anvendes, hvis der gives adgang til ankomstscanning via en mobil, mens linket altid skal anvendes, når det eksterne login skal tilgå de informationer, du har givet adgang til. HUSK: Skriv i mailen, at den pågældende person ikke blot kan kopiere passwordet ind, når der skal logges ind første gang. Den tager typisk et mellemrum for meget med, og derfor vil han/hun ikke kunne logge ind. Afslut med at trykke på På de kommende sider kan du finde en gennemgang af de forskellige kategorier, man kan give adgang til via det eksterne login.

3 Adgang til ankomstscanning Ved at give et eksternt login adgang til ankomstscanning kan man have medhjælpere, der kan registrere ankomsten af ens deltagere. Dette forudsætter, at man har sat sit arrangement op med en billet, da det er denne, som skal scannes. Den eksterne bruger vil få fremsendt et link, hvori man kan tilgå registreringen til arrangementet. Ved at downloade app en, der hedder CM Exhibition kan den pågældende person nu registrere ankomster med via sin telefon. Med den mobilkode, der er sendt ud i mailen til den eksterne bruger kan man åbne CM Exhibition og bruge sin telefons kamera som scanner på deltagernes billetter. Man kan ligeledes søge på deltagere via deres deltagerid. Den eksterne bruger kan også vælge følge linket i mailen på en PC, hvori man kan 1) søge på deltagerid og på den måde registrere ankomst, 2) søge på deltageren via navn eller eller 3) scanne med en håndscanner, der er tilsluttet til PC en via USB. En sådan scanner skal i så fald lejes eksternt. Udsnit af ankomstregistrering på PC: Udsnit af ankomstregistrering via CM Exhibition app: Efterfølgende kan der eventuelt skrives en kommentar på deltageren, hvis der er noget vigtigt at huske om den specifikke deltager.

4 Adgang til deltager registreringer Skal ikke anvendes. Er en gammel funktion, som Conference Manager ikke har opdateret i længere tid. Brug Adgang til at hente lister i stedet Adgang til afstemninger Under Spørgeskema Afstemninger kan der oprettes simple afstemninger/spørgsmål, som deltagerne kan svare på via CM Event app en. Der kommer en kode til syne på skærmen, som deltagerne taster ind, og de kan nu være med til at svare på spørgsmålene. Husk derfor at informere deltagerne på forhånd, hvis I ønsker at anvende funktionen. Aktiveringen af disse afstemninger kan man give eksternt, så en oplægsholder eller andet selv kan sætte afstemninger i gang. Afstemningerne køres i den browser, som det eksterne login er åbnet på, så husk at sætte denne PC til en skærm, hvis afstemninger ønskes at bruges. Hvis I aktivt ønsker at anvende afstemninger til jeres næste arrangement, så prøv at sætte det op og prøv det af på hinanden. I kan også altid få hjælp ved at skrive til conferencemanagersupport@au.dk. Adgang til live spørgefunktion Live spørgefunktionen kan fungere som en substitut for en håndholdt mikrofon, der skal sendes rundt i lokalet. Ved at aktivere live spørgefunktion kan deltagerne via CM Event app en stille spørgsmål, som kommer til syne. Her kan en moderator udvælge spørgsmål, der skal stilles ligesom alle spørgsmål efterfølgende bliver arkiveret i en Excel fil, så man har det fulde overblik. Ligesom ved afstemninger skal deltageren have downloadet CM Event app en, mens det eksterne login selv kan åbne op for live spørgefunktionen. Herefter kan deltagerne stille spørgsmål, deltagerne kan like de forskellige spørgsmål så moderatoren kan vælge det spørgsmål flest vil have svar på eller man kan vælge og fremhæve det spørgsmål, man vælger at behandle. Hvis I aktivt ønsker at anvende live spørgefunktion til jeres næste arrangement, så prøv at sætte det op og prøv det af på hinanden. I kan også altid få hjælp ved at skrive til conferencemanagersupport@au.dk. Adgang til at uploade materiale Denne funktion giver det eksterne login mulighed for at uploade materiale. Dette uploadede materiale kan arrangøren så efterfølgende gøre tilgængeligt som downloads for deltagerne eller som en del af programmet, hvis der eksempelvis er noget materiale, som passer på et givent programpunkt. Når det eksterne login kommer ind på sin overbliksside, kan han/hun vælge at definere om det uploadede materiale passer til et bestemt programpunkt (hvis man har aktiveret programmet i sin tilmelding) eller blot uploade materialet uden at definere mere om, hvor det hører til.

5 Efterfølgende skal man som arrangør ind under Arrangementet Eksternt Login Uploadet materiale, hvor man kan se hvad der er blevet uploadet. Ovenfor kan det ses, at det eksterne login har tilknyttet sit materiale til workshop 2. Herefter kan man uploade materialet til programpunktet Workshop 2, så deltagerne kan tilgå det via deres tilmelding eller CM Event app en. Adgang til at hente filuploads Hvis man har lavet uploads som en del af tilmeldingen eller som et separat punkt (se mere i guiden Hvordan håndterer jeg uploads i Conference Manager ), kan du give adgang til et eksternt login, som kan downloade disse filer eller kommentere på dem. Hvis man har lavet forskellige statusknapper, som beskrevet i guiden Hvordan håndterer jeg uploads i Conference Manager kan det eksterne login klikke på Status og efterfølgende skifte markeringen på den fil, der er valgt. Det eksterne login vil se følgende på sin skærm når der logges ind, hvis der kun er givet adgang til at hente filuploads:

6 Ved at klikke på knappen No status eller Afvist eller Ubehandlet ovenfor, kan det eksterne login skifte status for det pågældende upload. Det eksterne login kan så vælge ud fra de foruddefinerede felter, man som arrangør har valgt for det pågældende upload (se mere i guiden Hvordan håndterer jeg uploads i Conference Manager ) Adgang til at hente lister Her kan man give adgang til at hente diverse lister. Der er en lang række valgmuligheder, hvor man kan definere hvilke oplysninger det eksterne login skal have adgang til, ligesom man kan definere det på valg i programmet og forskellige tilvalg. Det eksterne login vil efterfølgende kunne downloade de lister, man har givet adgang til som enten PDF, hvor det er sat overskueligt op eller i Excel, med alt den rå data. HUSK altid at have persondataforordningen for øje, når du deler eksterne logins ud. Det er dit ansvar at sikre, at den data, der er kommet ind bliver behandlet efter forordningens regler.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg bruge funktionen Eksternt Login til? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data

Læs mere

Afstemninger og Live Beskeder

Afstemninger og Live Beskeder Afstemninger og Live Beskeder Conference Managers Afstemninger og Live Beskeder er en interaktiv feature til at afgive svar på meningsmålinger, quizzer eller skrive spørgsmål under arrangementet. Arrangøren

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Quick Guide Mit Plandent

Quick Guide Mit Plandent Quick Guide Mit Plandent Indhold Hvad er Mit Plandent?... 2 Hvordan logger jeg ind på Mit Plandent?... 2 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?... 4 Hvordan finder jeg vores aftaler?... 5 Hvor

Læs mere

CM Events App. Få det hos

CM Events App. Få det hos CM Events App CM Events tilpasses efter arrangementernes opsætning. Som deltager har du derfor altid adgang til arrangementets program, tilmeldingsoplysninger, billet og meget mere. Det er derfor et nemt

Læs mere

HVAD ER WORDPRESS 2 HVORDAN LOGGES IND 3 HVORDAN NAVIGERES DER 4 HVORDAN SKRIVES EN SIMPEL NYHED 5 AVANCEREDE NYHEDER 6 HVORDAN RETTES EN NYHED 7

HVAD ER WORDPRESS 2 HVORDAN LOGGES IND 3 HVORDAN NAVIGERES DER 4 HVORDAN SKRIVES EN SIMPEL NYHED 5 AVANCEREDE NYHEDER 6 HVORDAN RETTES EN NYHED 7 JonLitle.dk HVAD ER WORDPRESS 2 HVORDAN LOGGES IND 3 HVORDAN NAVIGERES DER 4 HVORDAN SKRIVES EN SIMPEL NYHED 5 AVANCEREDE NYHEDER 6 HVORDAN RETTES EN NYHED 7 PROFIL 7 KOMMENTARER 7 Hvad er Wordpress Wordpress

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Opgavestyring, op og download af mange filer

Opgavestyring, op og download af mange filer 1 Opgavestyring, op og download af mange filer Det er muligt at downloade alle besvarelser i en arbejdsgang til din PC, hvorefter der kan rettes og kommenteres på besvarelserne, til sidst kan alle de kommenterede

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 6 Udskriv PDF og Excel... 12 Min side Foreningsopgaver... 16 Håndbold app.... 18 Side 2 af 20 Foreningsopgaver Oprettelse af aktiviteter

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 17.08.2015 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart Link til vejledning, login data, og Digimatch kan findes her: http://boxerligaerne.dk/klubsider/kamprapport/ Det er

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Guide for oprettelse af login og anvendelse af Parrot Asteroid Market (Asteroid Smart og Asteroid Tablet).

Guide for oprettelse af login og anvendelse af Parrot Asteroid Market (Asteroid Smart og Asteroid Tablet). Før du kan downloade og installere applikationer på din Parrot Asteroid enhed, så skal du oprette et login til Parrot Asteroid Market, som gøres nemmest fra en computer. Bemærk at denne guide er lavet

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP)

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP) Web appen Min Kørsel bruges til indberetning af medarbejderens egen kørsel. Kørselsregistrering indtastes manuelt af brugeren med registrering af start og stop-adresse. Hertil er der mulighed for automatisk

Læs mere

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos Dusager 4 8200 Århus N Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskPortalen hos INDHOLD Login på ServiceDeskPortalen...

Læs mere

Brugervejledning Digital Post for administratorer

Brugervejledning Digital Post for administratorer Brugervejledning Digital Post for administratorer 1. Login Login til administrationsmodulet i Digital Post sker via Admin -knappen på forsiden. I login-billedet tastes det opgivne brugernavn og adgangskode

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Administrators overblik Under menuen Overblik vil du altid kunne se status på de forskellige undersøgelser. Her vises i procenter og

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017

Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Brugervejledning Administration af Læringsledelse kortlægninger 2017 Administrators overblik Under menuen Overblik vil du altid kunne se status på de forskellige undersøgelser. Her vises i procenter og

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Brugervejledning - Kundeportal kiropraktor

Brugervejledning - Kundeportal kiropraktor Brugervejledning - Kundeportal kiropraktor Login til kundeportalen 1. Åbn din internet browser 2. Gå til det link du fik tilsendt fra IKAS http://www.ikas.dk/kundeportal 3. Indtast dit Brugernavn og din

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Introduktion for medarbejdere i somatikken Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Roller i praktikportalen

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 E-mail til bruger... 5 Rediger bruger info... 6 Bruger typer... 8 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger i HO... 9 Hvervs tilknytning - Foreningshverv...

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere Netprøver.dk Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere 15. november 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 1.1 Rollen som Bedømmer og Vejleder... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før du skal bedømme skriftlige

Læs mere

Sådan bruger du Google Drev

Sådan bruger du Google Drev Sådan bruger du Google Drev Start med at gå ind på www.google.dk. Øverst til højre kan du logge ind hvis du ikke allerede er det. De fleste har en Google konto af en eller anden art, Gmail, Youtube, Google

Læs mere

CONFERENCE MANAGER. For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome

CONFERENCE MANAGER. For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome VELKOMMEN TIL I CONFERENCE MANAGER For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome Åben www.conferencemanager.dk og klik på Log Ind oppe i højre hjørne. BENYT NEDENSTÅENDE LOGIN OPLYSNINGER

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

Indhold. Vejledning til ShareFile. Sådan uploader du en fil til My Files & Folders. Sådan uploader du en fil til Shared Folders

Indhold. Vejledning til ShareFile. Sådan uploader du en fil til My Files & Folders. Sådan uploader du en fil til Shared Folders Indhold Sådan uploader du en fil til My Files & Folders Sådan uploader du en fil til Shared Folders Sådan giver du andre adgang til Shared Folders/My Files & Folders Sådan deler du en fil fra My Files

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i hjemmesygeplejen Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Roller i praktikportalen

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning til Office 365

Vejledning til Office 365 Vejledning til Office 365 For elever på Trelleborg Friskole Strandvejen 121 4200 Slagelse Udarbejdet af Jakob B. Andersen Jakob.andersen@trelleborgfriskole.dk [Webadresse] Kom godt i gang Denne vejledning

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 5 Kopier fra år til år... 10 Udskriv PDF og Excel... 10 Min side.foreningsopgaver... 14 Håndbold app.... 16 Side 2 af 17 Foreningsopgaver

Læs mere

Grundlæggende: Dokumentboks virker i alle Browsere (internetprogrammer). Dokumentboks virker ikke på tablets herunder Ipads eller mobiltelefon.

Grundlæggende: Dokumentboks virker i alle Browsere (internetprogrammer). Dokumentboks virker ikke på tablets herunder Ipads eller mobiltelefon. 5.0 Dokumentboks Dokumentboksen giver landsbestyrelse, lokalafdelinger og distrikter mulighed for at uploade dokumenter til Ældre Sagens server. Alle frivilliggrupper der har adgang til dokumentboksen

Læs mere

Online-timeseddelregistrering

Online-timeseddelregistrering Online-timeseddelregistrering Denne vejledning giver dig et overblik over, hvordan du kommer i gang med at foretage registrering af dine timesedler i vores online-tidsregistreringssystem, som hedder AXP.

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

Manual til dropbox på ipad

Manual til dropbox på ipad Manual til dropbox på ipad Af Randi Majgård Høgh VIFIN Indholdsfortegnelse Forord 3 Oprettelse af dropbox på IPad 5 Download video til din IPad 16 Download billeder til din IPad. 20 Link et billeder, en

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Dansk Cardiologisk Selskab Arbejdsgruppefunktioner på cardio.dk

Dansk Cardiologisk Selskab Arbejdsgruppefunktioner på cardio.dk Dansk Cardiologisk Selskab Arbejdsgruppefunktioner på cardio.dk ARBEJDSGRUPPESIDE 1 2 4 1. Arbejdsgruppetitel (låst) 2. Medlemsoversigt (autogenereret) 3. Opslagstavle der kan udfyldes af nukleus 5 4.

Læs mere

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone MYFONE APP GUIDE Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter 1 1 2 3 6

Læs mere

Quick guide - WISEflow

Quick guide - WISEflow Quick guide WISEflow 1.4.0 // 2015 05 04 1 Quick guide - WISEflow 1. Introduktion 2. Opret brugere a) Tilføj flere brugere (Licensadmin) b) Tilføj en enkelt bruger (Licensadmin) c) Log in meddelelse til

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

IT på Social og Sundheds Skolen Fyn Juni 2019

IT på Social og Sundheds Skolen Fyn Juni 2019 Indhold Overblik.... 2 Skift af kode og komme på skolens netværk... 2 Tilslutning til Printer... 5 Brug dit studiekort til print... 9 Microsoft Office 365... 9 Installation af Office 365... 12 1 Januar

Læs mere

HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING

HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING HJEMMESIDE GENNEM GANG OG UNDERVISNING Ubberud idrætsforening 9/1 2017 Andreas Jørgensen Bestyrelsen fodbold Klub CMS Administrator https://www.dbu.dk LOG IND LOG IND TIL STYRESYSTEM http://live-1514-ubberud-if.umbraco-proxy.com/umbraco/#/content/content/edit/1264?doctype=newsitem&create=true

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

23. maj 2011 Version 3.0 Sådan byder du ind på en SKI-rammeaftale via udbudssystemet ETHICS

23. maj 2011 Version 3.0 Sådan byder du ind på en SKI-rammeaftale via udbudssystemet ETHICS 23. maj 2011 Version 3.0 Sådan byder du ind på en SKI-rammeaftale via udbudssystemet ETHICS NB: Følgende præsentation og eksempler er baseret på et offentligt udbud. Ved et begrænset udbud foregår udvælgelse

Læs mere

Sådan printer du på biblioteket. Juli 2018

Sådan printer du på biblioteket. Juli 2018 Sådan printer du på biblioteket Juli 2018 1 Opret bruger i bibliotekets printsystem Hvis du ikke har benyttet bibliotekets printsystem, skal du følge vejledningens første trin. Hvis du har en konto, kan

Læs mere

Fronter for elever - Første undervisning

Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning 1 Kom godt i gang 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 0) Nulstille unilogin i UMS - (Elev) 4 1) Logge på Fronter

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1 Indhold Manual til Wiegaardens Go2net CMS-løsning... 3 Login... 4 Administrationen... 4 Den øverste menu... 5 Styring af din menu på hjemmesiden... 5 Menustrukturen... 5 De grå ikoner... 6 De blå ikoner...

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i sundhedsplejen

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i sundhedsplejen Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i sundhedsplejen Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Sådan kommer du

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

På denne server vil materiale til kommende møder blive lagt i en mappe, som du kender det fra Windows stifinder og Apples Finder.

På denne server vil materiale til kommende møder blive lagt i en mappe, som du kender det fra Windows stifinder og Apples Finder. FTP vejledning Introduktion Du har i en separat mail modtaget et personligt brugernavn og en adgangskode, som skal du bruge i det følgende for at logge på Kulturstyrelsens FTP server. På denne server vil

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder at kunne se, rette og registrere følgende: Se lønsedler op til 12 måneder tilbage i tiden Registrer timer Registrer kørsel

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere Netprøver.dk Brugervejledning til Bedømmere 15. maj 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før du skal bedømme skriftlige besvarelser... 3 2.1 Sådan logger du på www.netprøver.dk...

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Vejledning Patientportal

Vejledning Patientportal Vejledning Patientportal side 1 af 6 Indhold Patientportalen... 3 Hvordan finder jeg Patientportalen?... 3 Hvad kan jeg fra Patientportalens forside?... 3 Opret bruger på Patientportalen... 4 Hvordan opretter

Læs mere

Manual Datalogisk, Stubbekøbingvej 41, 4840 Nørre Alslev, Telefon:

Manual Datalogisk, Stubbekøbingvej 41, 4840 Nørre Alslev, Telefon: Manual Datalogisk, Stubbekøbingvej 41, 4840 Nørre Alslev, Telefon: 70203311 Generelt kan anvendes til markregistrering, tidsregistrering og eller registrering af observationer. Hjemmeside Næsgaard Mobile

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 25. maj 2016 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Filer... 3 Billede... 4 Foredragsholdere... 5 Annoncering... 6 Pris for annoncering... 6 Spørgsmål... 7 Publicer

Læs mere

Upload 8 Tekst 9 Media Manager 9 Arkiv 9 Indstillinger 9 Teaser 10 Generelt 10 Slet, rediger og se kataloger 10

Upload 8 Tekst 9 Media Manager 9 Arkiv 9 Indstillinger 9 Teaser 10 Generelt 10 Slet, rediger og se kataloger 10 E-pages Quick Guide Login til E-pages 3 Opret en skabelon 3 Indstillinger til skabelonen 3 Side 3 Tekst 4 Ikoner 4 Layout 5 HTML 6 Indstillinger 6 Ads 7 Slet, kopier eller rediger skabeloner 7 Opret et

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

VDI Manual v. 5 Indhold

VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5... 1 VDI Windows 7 Manual... 2 VDI Windows xp Manual... 3 Andre Browsere Manual... 4 VDI Andoid Manuel opsætning af Citrix Reciever... 6 Automatisk opsætning af

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

Guide til bestyrelsesfunktioner i QuickCoop / Coop app

Guide til bestyrelsesfunktioner i QuickCoop / Coop app Guide til bestyrelsesfunktioner i QuickCoop / Coop app Version 1.0 Side 1/19 Indhold 1 Indledning... 3 2 Start QuickCoop fra mobiltelefon - Android... 4 3 Start QuickCoop fra mobiltelefon - iphone... 4

Læs mere

IT vejledning i MUS for ledere

IT vejledning i MUS for ledere IT vejledning i MUS for ledere Indhold 1. Indledning... 1 2. MUS processen... 1 3. AUHRA pålogning og startside... 2 4. Lederens invitation til MUS... 5 5. Lederens forberedelse til MUS... 7 6. Lederens

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 6 Principper... 7 Opbygning... 8 Projektinfo - Entreprenør... 8 Opsummering

Læs mere

Brugervejledning - Kundeportal kiropraktor

Brugervejledning - Kundeportal kiropraktor Brugervejledning - Kundeportal kiropraktor Login til kundeportalen 1. Åbn din internet browser 2. Gå til det link du fik tilsendt fra IKAS http://www.ikas.dk/kundeportal 3. Indtast dit Brugernavn og din

Læs mere

Vejledning til Blackboards portfolio værktøj

Vejledning til Blackboards portfolio værktøj Vejledning til Blackboards portfolio værktøj Brug denne vejledning, når du skal udarbejde din undervisningsportfolio i Blackboards portfolio værktøj. Ved at følge alle trinene nedenfor får du udarbejdet

Læs mere

Opgavestyring Workflow:

Opgavestyring Workflow: Opgavestyring Workflow: 1 2 Indholdsfortegnelse Opgavestyring... 1 Opret opgave... 3 1. Via skema... 3 2. Via kuffert... 3 3. Via menuen... 4 4. Via Find udbudte aktiviteter via udbudte undervisningsforløb...

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis

Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis Login til kundeportalen Tip! Det kan være en god ide at kopiere dit brugernavn og adgangskode fra den tilsendte e- mail. Der er udarbejdet en video omkring,

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning. MBridge tilmeldingssystem Version 01-11-2018. Vejledning. Indledning... 2 Tilmelding til turnering (spillere)... 2 Slet tilmelding... 5 Opsætning af turneringer (turneringsleder)... 6 Oprettelse af turnering/liste....

Læs mere

Vi skifter din adgangskode fordi en gennemgang har vist, at for mange adgangskoder ikke er stærke nok eller ikke har været skiftet længe.

Vi skifter din adgangskode fordi en gennemgang har vist, at for mange adgangskoder ikke er stærke nok eller ikke har været skiftet længe. Kære bruger på TDC Erhvervs telefoni løsninger Du har sikkert fundet til siderne her, fordi du har hørt om, at vi udskifter din adgangskode til din TDC Telefoni løsning eller fordi du allerede har modtaget

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

Kvik guide. FIONA Online. marts 2017

Kvik guide. FIONA Online. marts 2017 Kvik guide FIONA Online marts 2017 Indholdsfortegnelse Sådan er FIONA Online opbygget... 3 Første side "Indberettere" viser de virksomheder du har adgang til... 4 Indberetningsoversigten... 4 Opret en

Læs mere

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere).

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto første gang Adgang til folder hvor I uploader film Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto er det program som vi skal bruge til at I uploader præsentationer.

Læs mere

SKV-portalens brugerguide

SKV-portalens brugerguide SKV-portalens brugerguide Version 1.A Indhold Indledning... 2 Funktioner på SKV-portalen... 2 Startside... 2 Blanketter... 3 Vejledninger... 3 Oprettelse som bruger på SKV-portalen... 3 Profil og præferencer...

Læs mere