Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Folkemusik,"

Transkript

1 Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj Det internationale ensemble Ancestral Modernism leverer en magisk og tidløs musikalsk oplevelse med deres koncert Høst. I et spændende kulturmøde mellem øst og vest præsenterer de fire slagtøjsspillere musik af højeste kvalitet. Programmet rummer både nutidig kompositionsmusik af Per Nørgaard og ældgammel asiatisk musik, rodfæstet i tusindårige traditioner. Undervejs veksles mellem traditionel koreansk høstmusik, kaldet Samulnori, og danske høstsange, alt sammen akkompagneret af den særlige klang af de koreanske slagtøjsinstrumenter. Til koncerten foregår formidlingen på dansk og engelsk. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Da musikerne sidder på gulvet og spiller, er det vigtigt med scene/podie og publikumsopbygning, så alle kan se.

2 Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Cubansk musiktradition Raisa Castro Sang Yasser Pino Bas, Vokal Michael Heise klaver Rune Harder Olesen Percussion Charanga Copenhagen spiller swingende cubanske rytmer med smukke harmonier. En stor del af repertoiret refererer til sange, mange kender i forvejen, men her serveres de i nye, friskpressede, afrocubanske versioner! Gruppen vil guide lytteren igennem klassiske cubanske stilarter som Són, Danzón, Chachachá og Afro og sørge for, at publikum lærer de forskellige rytmer at kende ikke mindst clave-rytmen og oplever den polyrytmik, som er kernen i cubansk percussion. Samtidig vil gruppens cubanske sangerinde vise nogle af de klassiske dansetrin, der er en integreret del af Cubas musiktradition. Helt i top. Meget dygtig musikalsk fremførelse, man kunne ikke sidde stille. Meget varieret materiale, som nemt kunne indgå i undervisningen Smidstrup-Skærup Skole, sep De fangede børnene og satte spor i dem. Vi taler stadig om koncerten. Alle var begejstret. Ødsted Skole, sep Fint undervisningsmateriale omkring anmeldelse, man kan bruge det hele eller plukke i det. Firkløverskolen Give, Søndermark afd., sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

3 CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon Marimbaen er et eksotisk og varmt klingende instrument, som spænder over 5 oktaver og er 2,5 meter lang. Oplev sand ekvilibrisme, når Cph Marimba Duo folder sig ud på hele to styks af slagsen samt på marimbaens jazzede søsterinstrument: Vibrafon. Til koncerten kommer duoen hele jordkloden rundt med en perlerække af klassiske og folkloristiske musikstykker fra bl.a. Frankrig, Japan og Nigeria, samt fra tegnefilmens verden. Anders og Mathias er begge topengagerede formidlere og glæder sig til at guide eleverne sikkert og underholdende gennem denne musikalske odyssé. Imponerende koncert med dygtige musikere! Eleverne var imponerede over musikken, men især også over det, de så; altså hurtigheden med de mange køller hen over marimbaer og vibrafon. Eleverne var også bagefter meget begejstrede og har talt meget om oplevelsen efterfølgende. Og rigtig godt undervisningsmateriale! især de små videoklip rigtig gode som introduktion til koncerten, og sjovt for eleverne at få sat ansigt på de to musikere inden koncerten! Baggesenskole, aug Rigtig god koncertoplevelse. Søde imødekommende musikere, der fortalte både musikhistorisk og fjollede med eleverne. Skovvejens Skole, afd. Jyderup, aug t er let at gå til, en rigtig god optakt til koncerten, og ideer til videre arbejde i klassen Vemmelev Skole, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Har brug for 3 store elever/voksne til at bære instrumenter ind/ud.

4 Den lille bitte opera Opera for alle Målgruppe: Mellemtrin Genre: Opera Vi spiller: Opera på dansk med glimt i øjet Louise Pape Sanger/Lucy René Visgaard Bjerregaard Sanger/Ben Merethe Køhl Hansen Pianist Den lille bitte Opera præsenterer Opera for alle, som gennem en humoristisk kombination af sang, stor lyd og dialog vil trække eleverne med ind i operaens forunderlige univers. Eksempler på kendte operaarier og duetter demonstrerer det at udtrykke sig gennem sang. Få svar på spørgsmål som Kan børn lide opera? og Tør operasangerne overhovedet synge for børn?. Koncerten ender med en opførelse af Menottis opera Telefonen, som giver eleverne indblik i operaens verden og tager fat i et højaktuelt emne i samfundet vores store forbrug af mobiltelefoner. Alt synes på dansk. Det var en fantastisk, gribende og lærerig oplevelse for både børn og voksne; Det var så dejligt at opleve, at selv dem, der har svært ved at holde fokus og være i ro, fulgte med og var optagede af koncerten. Jeg havde en elev der på spørgsmålet Hvad ved i om opera? inden koncerten svarede: Jeg ved én ting, og det er, at det lyder af lort. Han sad hele koncerten med åben mund, bogstavelig talt, og var helt opslugt af musik, stemning og stemmernes klang. Flere gav efterfølgende udtryk for, at deres syn på opera som noget gammeldags og kedeligt var ændret til noget langt mere positivt nu. Egtved Skole, nov Utrolig dygtige sangere og pianist. En god oplevelse af noget fremmedartet, som kom ned på jorden og gjort nærværende. Låsby Skole, nov Mange var skeptiske på forhånd, men endte med at se ideen med opera. Koncerten var utroligt godt bygget op og pædagogisk velovervejet. Spjald Skole, nov Især var undervisningsmaterialet ang. stemmen godt. Vestervig Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Har brug for et omklædningsrum til tøjskift og stemmeopvarmning. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet. Vigtigt med publikumsopbygning så alle kan se.

5 Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte. Ea Philippa tager sammen med percussionisten Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse, hvor sange, fortælling og skiftende kostumer i tæt samspil skaber et magisk univers. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som væver alle børns drømme, en mystisk troldmand fra den dystre by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper børn, når de er kede af det. Publikum får også lov at synge med til denne sansemættede koncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem i hånden ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Dejlig, intens oplevelse. De ældste elever havde ikke så store forventninger til koncerten på forhånd, men blev positivt overraskede og levede sig ind i koncerten Lindved Skole, jan Gruppen var rigtig god til at nå børnene og formidle historien til dem. Hyldgårdsskolen, jan Meget positiv og skøn oplevelse. Vores elever var meget begejstret og det samme var personalet. Jeg syntes også at materialet var godt. Storebæltskolen, jan Super rare og dygtige mennesker. Hovedgård Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk, billedkunst og elevernes alsidige udvikling og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Spiller gerne på specialskoler. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse.

6 Gospel Sisters Gospel Sisters Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Gospel Susanne Wiik Kalvåg Sang Anette Wiik Vesterager Sang Sabina Mathew Sang Kristoff Jasik Klaver Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne gruppe Gospel Sisters indtager scenen med høj professionalisme, positiv energi og smittende musikglæde! De tre sangere med pianist leverer masser af medrivende gospelmusik og fortæller ind imellem numrene om gospelens udvikling og historie. Børnene vil blive inddraget med sang, koreografi og klap, og der bliver rig lejlighed til at mærke gospelstemningen og musikkens intensitet og spontanitet på egen krop, når aulaen fyldes af et håndklappende brus. Glæd jer til en sjov og levende skolekoncert! Kæmpe roser fra både elever og lærere - SÅ godt! Vestre Skole, marts 2016 De havde en god indlevelse og et godt tag i publikum. Der var både stille og energiske momenter, præcis som sådan en koncert skal være. Det var en professionel og uovertruffet præstation. Ejby Skole, feb Det var en rigtig god koncert - og de sang virkelig godt og var gode til at få publikum med. De må gerne komme igen! Herfølge Skole, nov God respons fra nogle af de lærere, som var med og efterfølgende ganske opløftede gik og sang gospel på lærerværelset. Skåde Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, kristendom og engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet, som er tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

7 Heebøll&Vinther Bal på skolen Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Folkemusik og dans Kristine Heebøll Violin Jesper Vinther Petersen Harmonika Et bal er en anderledes måde at opleve og indtage musik på. Fællesskab og samhørighed kommer i højsædet, når musikken både er kræs til øret og brændstof til benene. De to erfarne folkemusikere i Heebøll&Vinther kalder det for Bal På Skolen og præsenterer her folkemusik og dans med en kombineret workshop/koncert. Først øves der i mindre hold, hvor børnene lærer dansen, dernæst spilles en koncert med ny + gammel folkemusik, hvor titler som Den Store Badedag og Go Røv Polka giver gode historier og billeder på nethinden, og til sidst danser alle på én gang, for fuld skrue der er Bal på Skolen Tak for en rigtig god koncert. Jeg har evalueret med eleverne og de fortæller at de synes musikken var god. I var gode til at spille sammen. De synes det var fedt at lære en ny folkedans. Super fedt at beat boxe til folkemusik sang - den kørte igen et par dage efter, for de ville lige se om de kunne huske det. Thyregod Skole, okt De yngste 4. og 5. klasse syntes, det var godt, halvdelen af 6.klasserne syntes, det var akavet at danse folkedans. Stubbæk Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, idræt og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Besøget tager samlet 90 minutter plus pauser til skift. Det består af tre workshops a 20 minutter hver for elever. Derpå en fælles balkoncert på 30 minutter. Det er vigtigt at skolen her husker at kontakte gruppen i god tid, så detaljer om besøget kan planlægges. Lokalet skal helst være et stort rum uden bænke eller stole, så der er god plads til at danse.

8 Richard Andersson NOR Musik i mørket Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz Vi spiller: Nordisk originalkomposition Richard Andersson kapelmester/komponist/ kontrabassist Oskar Gudjonsson Tenorsaxofon Matthias Hemstock Trommer Hvad ser du i mørket? Som 14-årig mistede jazzbassisten Richard Andersson synet ved en fyrværkeriulykke. På et splitsekund ændredes hans liv, og han måtte indstille sig på et liv i mørke. Før ulykken interesserede han sig for sport og tegneserier. Nu måtte han famle sig frem efter en ny retning i livet. Svaret blev musikken! Med afsæt i sin historie vil han rette opmærksomhed mod det, der sker, når vi kobler synsindtrykkene fra og udelukkende sanser via vores hørelse og på et mere abstrakt plan får øje på os selv i mørket. Richard Andersson Trio er akustisk, intim musik helt tæt på. Det havde en mærkbar effekt, at Richard er blind. Den historie kunne eleverne godt sætte sig ind i og forstå alvoren af. Når det er sagt, havde Richard en naturlig, rolig og insisterende udstråling af glæde og kærlighed til musik, som smittede alle, selvom programmet var eksperimenterende impro-jazz. Super dygtige musikere med et kæmpe overskud, som gør at man føler sig henført, inddraget og båret af musikken. Det var nu også positivt, at der var noget velkendt musikstof. Rungsted Skole, sep Det var fint, at der var mulighed for variation i, hvor meget tid man brugte på materialet. Hedensted Skole, sep Eleverne fik noget nyt med hjem i form af jazz. De oplevede et menneske, som trodsede dårlige odds og gik efter drømmen. Tak for gode oplevelser. Bøgballe Friskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Mørklægning hvis muligt.

9 Snorre Kirk Trio Swing Swing Swing Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Swingende jazz for alle aldre Snorre Kirk Trommer/Kapelmester Magnus Hjorth Klaver, melodika, trombone Anders Fjeldsted Kontrabas Hvad betyder det egentlig, når vi siger, at noget swinger? Og hvad i alverden har det mon med gode manerer at gøre? Den prisvindende trommeslager og komponist Snorre Kirk byder sammen med sin swingende trio på jazz i øjenhøjde, hvor spilleglæde og samarbejde er i højsædet. Målet er at give eleverne en spændende og anderledes musikalsk oplevelse, hvor de løbende inddrages med indspark, sang og klap. En koncert hvor alle kan være med, og som giver et godt indblik i, hvorfor det er så fedt at spille sammen, og at jazz sagtens kan være mere sjovt end svært. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen bemærkninger.

10 SVIN SVIN Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Avantgarderock/improvisationsmusik Henrik Pultz Melbye Saxofon/klarinet Lars Bech Pilgaard Guitar Thomas Eiler Trommer Med deres unikke blanding af direkte energi fra rock-/beatbaseret musik og overraskende elementer fra fri improvisation præsenterer instrumentalgruppen SVIN et teknisk svært og stærkt personligt bud på morgendagens tunge kunstmusik. Her er garanti for en musikalsk oplevelse eleverne ikke har fået før og skal have tid til at fordøje. SVIN kan man ikke lukke ørerne for til gengæld går de gerne i dialog med publikum før under og efter koncerten. Velkommen i et intenst, hårdtslående og inspirerende musikalsk univers, som mødes bedst forberedt og med åbent sind. Der udleveres ørerpropper. Hvert medlem i gruppen var på sin egen måde gode til at formidle viden om instrumenter, genrer, klangbilleder. De var gode til at besvare spørgsmål fra salen, og fik eleverne til at tænke videre. Musikken er jo lidt utraditionel, men man kunne næsten se elevernes ører blafre, sådan som de tog alle indtrykkene ind. Ishøj Skole, sep Mega cool musikalsk indlevelse, og det var fedt at Svin tog sig tid til at præsentere den musikalske proces i et af numrene. Lillebæltskolen, aug Med humor og historier nåede I eleverne på en god måde; For eleverne var det en meget anderledes og speciel oplevelse. Rigtig fin koncert vi vil huske. Hærvejsskolen, sep SVIN gav det, der kan kaldes en helt speciel stærk og stemningsfuld lydoplevelse. Skanderborg Realskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og mobil-app (præsentation) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Gruppen spiller højt, så der uddeles ørerpropper. Det er vigtigt, at skolen prioriterer at vise eleverne SVINs præsentationsapp (fremgår af undervisningsmaterialet), da det har stor betydning ift. elevernes oplevelse af koncerten.

11 Timeland Lydenes Hemmelige Verden Målgruppe: Indskoling Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Eksperimenterende/rytmisk musik Birgit Løkke Percussion, vokal, looper Jesper Siberg Sampling, laptop, diverse Med Lydenes Hemmelige Verden sætter Timeland (Jesper Siberg, synth & elektronik og Birgit Løkke, percussion & vokal) kunstnerisk fokus på vores daglige lydmiljø: Trafik, mobiler, dyr, støj og meget andet, som vi er så vant til, at vi slet ikke tænker over det. Men hvad sker der, når vi begynder at lytte? Og hvad med alt det, vi ikke hører? De to musikere forvandler hverdagens lyde til musik. Biler bliver til kor, møbler til slagtøj, bobler i et glas vand til en rytme, og undervejs vil eleverne opleve lyd blive visualiseret på spændende måder og komme til at lege med støj, stilhed og musik. Meget god, lærerig oplevelse med et anderledes og spændende show. Timeland fremstår professionelle og har rigtig god og anerkendende kommunikation med eleverne. Eleverne var opmærksomme og deltagende. t var super godt og nemt at bruge Skottegårdsskolen, nov.2018 Det var inspirerende at høre, hvordan man kan bruge helt dagligdags ting til at frembringe musik. God kommunikation undervejs i koncerten med børnene. Man kunne sagtens bruge undervisningsoplægget og lave et fyldigt forløb, som virkelig vil give mening. Måske gør vi det efterfølgende. Egtved Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen skal bruge 60 min. på at stille op.

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Bull&Hjorth Mit liv er alles Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: En musikpoetisk tidsrejse Gorm Bull Gutar, sang Palle Hjorth Klaver Med musik af Gorm Bull og tekster af den unge digter,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz, Latinamerika, improvisation Michael Heise klaver Yasser Pino Bas, Vokal Raisa Castro Sang Rune Harder Olesen Percussion Charanga

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Genre: Folkemusik, Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler Støttet af Leverandør til de danske folkeskoler Skolekoncert for udskoling Præsentationsmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Sønderjyllands Symfoniorkester

Sønderjyllands Symfoniorkester Sønderjyllands Symfoniorkester Tema 2018 : t r a z o M e k s i g a M Et musikforløb for 4. klasser Forældremateriale 1 Indhold Kære forældre... Brev uddelt på skolerne... Om skolekoncerterne... Børn og

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020 Undervisningen i faget Musik bygger på Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres og

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

COPENHAGEN CUBA KVARTET

COPENHAGEN CUBA KVARTET AFLEVER DETTE MATERIALE TIL KLASSELÆRERNE I OVERBYGNINGEN så de kan forberede eleverne på KONCERTEN MED LMS aktiviteter er støttet af Kunstrådet S K O L E K O N C E R T TU R N É UNDERVISNINGSMATERIALE

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

Støttet af WE GO. Music from movement. Skolekoncert for udskolingen Introduktionsmateriale

Støttet af WE GO. Music from movement. Skolekoncert for udskolingen Introduktionsmateriale Støttet af WE GO Music from movement Skolekoncert for udskolingen Introduktionsmateriale Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Koncertplakat til ophængning på skolen 6 LMS præsenterer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN NB. Ved brug af dette materiale tilgodeses væsentlige fælles mål i musik. Læs side 8. S K O L E K O N C E R T TU R N É LMS

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskolingen og mellemtrinnet Sammenspil Percussion Bodybeat Brug før / efter skolekoncert med HEARTBEAT LMS aktiviteter er støttet af Fælles Mål Musik

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ea Philippa Ea Philippa - Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, rock/pop, fortælling, vokal, nordisk Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ea Philippa Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Rock/pop, fortælling, avantgarde Ea Philippa Ea Philippa onid=530 Forfatter, sangerinde og komponist Ea Philippa udgav i foråret 2010 eventyrromanen

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

Music Mind Games i Børnehaven

Music Mind Games i Børnehaven Music Mind Games i Børnehaven Projekt med Malene Horsfeldt forår 2017 Deltagende børnehaver: Børnehaven Østergade Aldersgruppe: 3 (4) år (et par af børnene havde specielle behov og passede i udvikling

Læs mere

BØRN møder BAROK. workshop

BØRN møder BAROK. workshop workshop BØRN møder BAROK Kom med på en rejse ind i barokken med Concerto Copenhagen, musiker og fortæller Poul Høxbro og illustrator Tea Bendix til tidens malerier og musik. www.coco.dk/eap/den-morgen-vi-var-hyrder/

Læs mere

DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT

DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT 6 DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT IMPROVISATION SAMLING Pædagogisk improvisation er ligesom at spille jazz Hverdagen er fyldt med uforudsete situationer, hvor man som pædagog må gribe børnenes input og det,

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik (Indskolingen) Musikforståelse: Guitar-forløb Musikudøvelse: Øv et omkvæd! Brug før / efter skolekoncert med COPENHAGEN GUITAR DUO + 1 LMS aktiviteter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Skive kammermusikforening

Skive kammermusikforening efterår 2012 forår 2013 www.skivekammermusikforening.dk Trio Nebula, Young-Choon Park, Duo Delirium, William s Birds, Trioen Meike Fomsgaard Franke, Amelie Helmstad og Emil Møller Jensen Skive Kammermusikforening

Læs mere

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17.

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse Fagformål for faget musik Eleverne skal i faget musik udvikle kompetencer til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge danske sange. Faget skal bibringe dem forudsætninger for

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere