Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9"

Transkript

1 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9 Skift af venstre forhjulsleje på Citroen Berlingo 1.8i årgang 2000 Haynes er skrevet til biler, som ikke er rustne. Her kommer en praktisk vejledning til hvordan det gøres på en 9 år gammel bil som har kørt km og fået Pava. Alle fotos- og side-referencer er til Haynes Citroen Berlingo & Peugeot Partner, 1996 to 2005 (P to 55 registration) Petrol & Diesel, ISBN10: , ISBN13: Værkstedsforhold: Lift Trykluftværktøj 15 tons presse. Varmeflamme (acetylen + ilt) Aftrækker til styrekugle Aftrækker til inderringen på lejet ( knife-edged leje-aftrækker). Høj buk eller giraf eller lignende. Momentnøgle til 320nm (det havde jeg ikke). Forberedelse: Lav Y-værktøj, se Haynes side 8*2 (Alu 150x20x5mm + 400x20x5mm). Hul i enderne på Ø13mm, så det passer til hjulboltene på Ø12mm. (Hvis dette ikke haves, så kan en anden person måske træde tilstrækkeligt på bremsen mens bolten løsnes/strammes, og/eller hjulet være monteret uden centerdæksel, således at bilens hjul mod jorden får akslen til at stå stille). Køb i supermarked eller lign: Snor / sejlgarn Tynd olie (cykelkædeolie eller WD40) Ståluld (alternativt Rens-let, hvor sæben først skylles ud). Køb hos Citroen (i alt 75kr incl. moms): Varenr : Bolt til bærekugle M10x150-50, pris: 9kr+moms (Haynes lower suspension arm balljoint clamp bolt. 2 stk. Varenr : Låsemøtrik 10mm-150 til bolt til bærekugle, pris 6kr + moms (Haynes lower suspension arm balljoint clamp bolt nut, den møtrik som spænder bærekuglen fast til navet, se foto 2.8 side 8*2) + Låsemøtrik 10mm-150 til bolt til bolt til vedhæftet på støddæmperen, pris 6kr + moms (Haynes swivel hub clamp bolt nut ). Varenr : Bolt til vedhæftet på støddæmperen 10x150-65, pris: 9kr+moms (Haynes swivel hub clamp bolt. Varenr. 4010F5: Låsemøtrik til styrekugle, pris: 30kr + moms. (Haynes kalder den Track rod balljoint nut ) Køb hos Krogslund: Venstre hjulleje (forhjul). Vare nr.: , 247,50kr incl. moms. Der medfølger låsering og den store aksel-møtrik (Haynes driveshaft retaining nut ). Rettelse: Hjullejet holdt kun ganske kort (ca. 1 års tid). Jeg kan IKKE anbefale hjullejer fra Krogslund. Har efterfølgende monteret originalt hjulleje fra Citroen i stedet.

2 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 2 af 9 Beskrivelse: Hvis der er standard stålfælge (vinterdæk) på, så vent med at afmontere hjulet. Hvis ALU-fælge, så afmonter venstre forhjul (side 10*3). Fjern R-splitten.og fjern låsehætten over møtrikken (side 10*3). Løsnet den store centermøtrik (med 35mm top) på drivakslen således: Ved stålfælge, så lad bilen stå på jorden når den store centermøtrik løsnes med trykluft-værktøj. Ved Alu-fælge, så få en anden person til at træde på bremsen og centermøtrikken løsnes med trykluft-værktøj. (side 10*3) Den sad MEGET fast, og da trykluftværktøjet ikke var nok måtte jeg varme på den (med acetylen+ilt) før at trykluft-værktøjet kunne få den løs. (Åben først for acetylen, og ved flamme åben forsigtigt for ilten til der er 1cm lyseblå flamme. Brug spidsen af den 1cm flamme til at varme på møtrikken med). Hvis hjulet ikke er afmonteret endnu, så gør det nu. Afmonter møtrikken, og bind drivakslen op til krængnings-stabilisatoren, så ikke drivakslen senere hænger i egen vægt (8*2 kolonne 2 punkt 7). Haynes foreskriver at afmontere ABS-sensoren, men det vil formentligt resultere i defekt sensor grundet rust. Den er kendt for at ruste fast. Alene hætten til sensoren vil nok give problemer at afmontere:

3 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 3 af 9 Derfor kommer her en alternativ metode, som er bedre: Afmonter ledningen til ABS-sensoren hele vejen op til motorrummet (mod kabinen til venstre i motorrummet. Den var svær at få ud af clipsne inde i motorrummet. Den ender i et gråt stik, som nok ikke kan undgås at gå i stykker i montageclipsen til chassis et, men det kan senere monteres med en strip ell. lign: Afmonter bøjlen som holder bremseslangen:

4 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 4 af 9 Afmonter bremsekaliber og bind den op med noget snor/ledning til støddæmper-fjederen, så ikke bremseslangen bliver forstrukket af kaliberens vægt: Afmonter bremseskive. Fjern rust på toppen af styrekuglen med en stålbørste og pas på ikke at beskadige gummiet. Afmonter møtrikken som holder styrekuglen (brugte 6-kantet 16mm top),og løsne den koniske styrekugle-stang med en balljoint separator (10*3 kolonne 1 paragraf 8): Afmonter bolten som holder bærekuglen, se foto 2.9 side 10*3 samt foto 2.8 side 8*2.

5 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 5 af 9 Bank et koben ind og spred navet, se foto 2.9a: Bank herefter nedad på bærearmen oppefra herpå for at få bærekuglen ud. Sæt evt. koben eller dækjern ind forbi bærearmen og ned under liftens underside, så bærearmen kan presses nedad uden at ridse bilen. Pas på med ikke at ødelægge gummiet på bærekuglen. Akslen ryger meget let for langt ud, og så ryger gearkasseolien ud!!! Så vær ekstrem opmærksom på hele tiden at have drivakslen langt nok inde. Haynes foreskriver herefter at fjerne beskyttelsespladen fra bærekuglen, se foto 2.10 side 8*2, men jeg tror det er en fordel at lade den blive på, så den beskytter bærekuglen under resten af processen. Løsne navet fra støddæmperen således: Løsne møtrikken og pres et koben ind for at udvide åbningen (side 10*3 kolonne 2 punkt 12+13). Pas på ikke at ødelægge den lille styre-not på bagsiden af støddæmperen (se foto 2.16 side 10*4). Flyt evt. snoren som holder bremsekaliberen længere bagud. Sæt noget ind som støtter under fjederskålen og sænk bilen en smule, så bærearmen hæves lidt.

6 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 6 af 9 Bank nu navet nedad og fri fra støddæmperen. Der skal bankes godt til, da det sidder ret fast. Billedet viser hvor navet endnu kun er banket lidt af vejen ned: Hav noget snor klar til at binde trækakslen op med, så ikke den falder ud af sin position. Akslen ryger meget let for langt ud, og så ryger gearkasseolien ud!!! Så vær ekstrem opmærksom på hele tiden at have drivakslen langt nok inde. Det skete 2 gange for mig, skønt jeg forsøgte at undgå det. Træk navet udad og hold drivakslen konstant, så ikke drivakslen hopper ud af pakdåsen i modsatte side (foto 2.11 side 8*2). Brug evt. gummihammer til at løsne navet med. Nu skulle navet kunne tages væk fra bilen. Hvis ABS sensoren blev afmonteret fra navet (hvilke jeg valgte ikke at gøre), så rens hullet i navet til ABS-sensoren fri for rust og giv det cobber-fedt.

7 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 7 af 9 Side 10*4 kolonne 2 punkt 2+4 beskriver hvordan lejet presses ud: Monter navet i en skruestik eller på nogle blokke, således at flanchen som hjulboltene kan sidde i vender nedad. Brug et rørformet afstandsstykke (eks en top fra et topnøglesæt) som kun støtter på indersiden af hjulnavets flancheplade (den som hjulets 4 bolte kan skrues fast i). Pres inderrøret incl. hjulflanchepladen ud oppefra, se foto 3.3 side 10*4. (pres IKKE på lejet). Hvis lejets inderring bliver sidden på navet, så brug en knife-edged leje-aftrækker. (Jeg har hørt at man alternativt kan skære et hak i den med en vinkelsliber og banke den af med en mejsel. Jeg har også hørt at man kan vende det på hovedet og varme på inderringen indtil at den falder ned eller kan vippes ned med en skruetrækker i siden. Men ingen af delene har jeg afprøvet). Fjern låseringen fra indersiden af navet (se foto 3.3 side 10*4). Jeg måtte bruge varme (Acetylen+ilt) for at få den løsnet. Den sad MEGET fast. Pres nedefra hele lejet ud. Lejet skal presses ud forbi dér hvor låseringen sad, for der er en kant i navet på den modsatte side, som lejet ikke kan komme forbi. Inden ipresningen af det nye leje skal der gøres grundigt rent. Fjern alle rustbelægninger, og poler gerne efter med ståluld for at gøre overfladen så glat som muligt. Smør alle fladerne med tynd olie, eks WD40. (Haynes 10*4 kolonne 3 punkt 6). Det gamle leje bruges til anlæg mod det nye leje. Her gælder det om ar være omhyggelig med at det hele står lodret. Ellers kæntrer det hele når man begynder at presse. Pres det nye leje i på yderkanten af lejet. (Der er ikke magnetstribe i lejet for min bils tilfælde). Se figur 3.7 side 10*3. Monter den nye låsering. Pres røret i og hold imod på indersiden af det nye leje. Hvis der holdes imod ydersiden, så går det nye leje i stykker. Tjek at røret kan dreje frit i lejet, og fjern overskydende olie. Montering igen: Sørg for at stjerne-noterne er helt rene på drivakslen, og at de øvrige dele som skal samles er rene. (Haynes 10*3 kolonne 3 punkt #15) Sæt stjernenot-drivakslen ind i hjullejets inderrør igen. Monter navet på støddæmperen. Bemærk den lille knop, som skal passe i position, se figur 2.16 side 10*4. Sørg for at bøjlen kommer helt op til stop-fladen på støddæmperen. Montér bolten og en ny møtrik. Møtrikken skal tilspændes med 45nm (Swivel hub-to-strut bolt). Sæt beskyttelses-skiven på bærekuglen igen (hvis den blev taget af), spred spændebøjlen med en mejsel (foto 2.10a), og sæt bærekuglen op i navet. Monter bolten (balljoint clamp bolt) og sæt ny møtrik og ny bolt på med 40nm (Lower arm balljoint clamp bolt nut). Sæt styrekuglen på hjulnavet og understøt så det koniske kommer under pres. Ellers vil bolten blot dreje rundt når møtrikken skal på. Dette gøres eks ved at sætte en buk under og sænke bilen en lille

8 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 8 af 9 bitte smule: Sæt en ny møtrik på og tilspænd med 35nm (track rod balljoint-to-swivel hub nut). Sæt bremseskive på igen, og sæt bremsekaliber på igen med loctite (105nm). Træk ABS sensorens ledning tilbage i position som den oprindeligt var. Det er svært at få alle clips på plads igen. Oprindeligt billede, hvor ledningsføringen til ABS-sensoren ses ude ved hjulet: Monter lednings-bøjlen igen. Smør indersiden og gevindet på drivakslens møtrik med ren motorolie, og monter møtrikken. Brug Y-værktøjet til at undgå at drivakslen roterer. Tilspænd med 320nm (driveshaft retaining nut). Jeg havde ikke en momentnøgle som gik til mere end 210nm, så jeg mærkede hvor meget 210 føltes som, og så gav jeg den lidt mere... Tjek at drivakslen kan rotere frit.

9 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 9 af 9 Smør fedtet (som fulgte med i en lille pose sammen med det nye hjulleje) omkring drivakslens bolt og aksel-spids, så det ruster mindre. Sæt låsehætten over møtrikken på en måde så hullet passer, og monter R-splitten. Hvis uheldet var ude og der har løbet gearkasseolie ud, så tjek gearkasse-olieniveau et ved at fjerne bolten og pump gearkasseolie ind til at det løber ud. Vent til at det holder op med at løbe, og sæt bolt i med ny pakning. Skruen er ved den røde fiber-pakning på nedenstående billede: Monter hjulet igen. Tidsforbrug: Det var første gang jeg skiftede et hjulleje (og første gang at jeg rodede med hjulophæng i det hele taget), og det tog ca. 12 timer, hvoraf ¾ af tiden gik med afmonteringen grundet rust. God arbejdslyst!

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: Hvordan man udskifter hjulleje i for på BMW X3 E83 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Træk håndbremsen. 3 2 Placer kileblokke under baghjulene. 4 Hæv bilen i for og sikre den på støtter. Løsn hjulboltene.

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: Hvordan man udskifter hjulleje i for på Suzuki Swift 3 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Træk håndbremsen. 3 2 Placer kileblokke under baghjulene. 4 Hæv bilen i for og sikre den på støtter. Løsn

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: Hvordan man udskifter hjulleje i for på PEUGEOT 206 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Træk håndbremsen. 3 2 Placer kileblokke under baghjulene. 4 Hæv bilen i for og sikre den på støtter. Løsn

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: Hvordan man udskifter hjulleje i for på Mercedes-Benz A W169 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Træk håndbremsen. 3 2 Placer kileblokke under baghjulene. 4 Hæv bilen i for og sikre den på støtter.

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: Hvordan man udskifter hjulleje i bag på MERCEDES-BENZ C W203 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 2 Placer kileblokke under forhjulene. Løsn hjulboltene. 3 4 Hæv bilen i bag og sikre den på støtter.

Læs mere

Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning

Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning Benyttede Haynes ISBN: 1 85960 561 3 som udgangspunkt. Symptomer: Efter påfyldning af kølervæske samt udluftning af kølersystemet (2 steder), så kørte den

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

Samling af Kunz Rough Cut Brakpudser MR 55B

Samling af Kunz Rough Cut Brakpudser MR 55B Trin 1: Brakpudseren må kun transporteres opretstående. Trin 2: Læg Brakpudseren forsigtigt ned på 2 paller. Bemærk at brakpudseren er meget tung. Du skal være 2 eller 3 mand til dette atv@roedkilde.com

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2 REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8 5 LED System carrier 2 - 2 - version 2 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 4 2. Nødvendigt specialværktøj... 5 2.1 Specialværktøj... 5 3. Vedligeholdelse... 6 3.1

Læs mere

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning Ladcykel Med kaleche Samlevejledning Side 2 Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Det anbefales, at være 2 personer om at samle ladcyklen. Udpak forsigtigt alle dele og læg dem på

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 5. PCarrier

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 5. PCarrier REPARATIONS- VEJLEDNING NR 5 PCarrier1 2013-2014 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj... 4 3. Vedligeholdelse... 5 3.1 Motor 50275... 5 3.2

Læs mere

2) Åbn bagklappen og fjern bagbeklædningen. Der sidder en skrue i hvert håndtag.

2) Åbn bagklappen og fjern bagbeklædningen. Der sidder en skrue i hvert håndtag. Renovering af viskermotor til Mondeo MK3 Stationcar. 1) Med bagklappen lukket, vippes den klap, der dækker akslen fra motoren, op. Møtrikken skrues af, og den tilhørende skive fjernes. Viskerarmen tages

Læs mere

Forgaffel Udskiftning af tætningsringe på model DD 250E-9

Forgaffel Udskiftning af tætningsringe på model DD 250E-9 Forgaffel Udskiftning af tætningsringe på model DD 250E-9 epoulsen@youseepost.dk Udskiftning af tætningsringe i en Regal Raptor forgaffel. Vi skal have skiftet tætningsringe i forgaflen på denne Raptor

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: støddæmpere i for på Citroen C3 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udskift begge støddæmpere ved reparationen af din bil Citroen C3 at the same time. Træk håndbremsen. 2 3 Placer kileblokke under

Læs mere

5 Stor fjeder 1. Nøglestartsæt Workman MDX-arbejdskøretøj. Klargøring af maskinen. Løsdele. Kræver ingen dele. Fremgangsmåde. Monteringsvejledning

5 Stor fjeder 1. Nøglestartsæt Workman MDX-arbejdskøretøj. Klargøring af maskinen. Løsdele. Kræver ingen dele. Fremgangsmåde. Monteringsvejledning Nøglestartsæt Workman MDX-arbejdskøretøj Modelnr. 119-9534 Form No. 3366-101 Rev B Monteringsvejledning Bemærk: Maskinens venstre og højre side er som set fra den normale betjeningsposition. Bemærk: Hvis

Læs mere

VED BRUG AF GEVINDSTANG SKAL DENNE SKRUES HELT I BUND!!!

VED BRUG AF GEVINDSTANG SKAL DENNE SKRUES HELT I BUND!!! WA1090-01-16T-U Hydrauliksæt 16 t. WA1090-01-WAL (Nr 1-10) 1. WA1090-01 Hydraulikcylinder 16 T, tryk/træk 2. WARES 4026 Trækstang M 18/22 3. WARES 4024 Møtrik M18 4. WARES 1090-01-09 Trykfod M 24 5. WARES

Læs mere

POWXG8250 DA 1 BESTANDDELE (FIG. A) GENERELLE SIKKERHEDSREGLER MONTERING JUSTERINGER (FIG. 10) KONFORMITETSERKLÆRING...

POWXG8250 DA 1 BESTANDDELE (FIG. A) GENERELLE SIKKERHEDSREGLER MONTERING JUSTERINGER (FIG. 10) KONFORMITETSERKLÆRING... 1 BESTANDDELE (FIG. A)... 2 2 GENERELLE SIKKERHEDSREGLER... 2 3 MONTERING... 2 3.1 Figur 19... 2 3.2 Figur 2... 2 3.3 Figur 3... 2 3.4 Figur 4... 3 3.5 Figur 5... 3 3.6 Figur 6... 3 3.7 Figur 7... 4 3.8

Læs mere

Aftrækkerværktøj til forhjulslejer

Aftrækkerværktøj til forhjulslejer dk Aftrækkerværktøj til forhjulslejer brugervejledning user guide 47137_DK_User_Guide.indd 1 06/11/13 15.44 > brugervejledning dk Aftrækkerværktøj til forhjulslejer tekniske specifikationer > Spindel:

Læs mere

Guide til samling, montering og justering af koblings snegl.

Guide til samling, montering og justering af koblings snegl. Da der fra tid til anden har været spørgsmål om dette emne har jeg lavet denne lille guide der dækker samling af koblingssneglen, samt justering afkoblingen. Indledning: Herunder en tegning af de komponenter

Læs mere

Samlevejledning Mountain Bike

Samlevejledning Mountain Bike Samlevejledning I. Udpakning af kassen 4 II. Klargøring af forhjul 4 III. Montering af forhjulet 5 IV. Fastsættelse af forhjulet i forgaflen 9 V. Justering af styret 10 VI. Tilpasning af sadlen 10 VII.

Læs mere

EL-LADCYKEL med mekaniske skivebremser

EL-LADCYKEL med mekaniske skivebremser EL-LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem,

Læs mere

EL-LADCYKEL med hydrauliske skivebremser

EL-LADCYKEL med hydrauliske skivebremser EL-LADCYKEL med hydrauliske skivebremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem,

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Renovering af vandpumpen Gasgas 250 årgang 2007

Renovering af vandpumpen Gasgas 250 årgang 2007 Renovering af vandpumpen Gasgas 250 årgang 2007 Overblik Det hele begyndte med at jeg fik motorolie udover hele motoren og olien i inspektions glasset blev helt mælkehvid. De kloge hoveder fortalte mig

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053255 Centrifugalspreder, 23 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Håndspreder - Varenr. 9053255 Beskrivelse: Centrifugalspreder

Læs mere

El-ladcykel, Cargo9000 JL-48

El-ladcykel, Cargo9000 JL-48 Samlevejledning El-ladcykel, Cargo9000 JL-48 Arbejdstid: Cirka 2,5 time 1 Før du begynder at samle Tillykke med købet af din nye ladcykel! Din nye ladcykel er et fremragende stykke personlig transportudstyr,

Læs mere

Ukiftning af forreste Trækaksler Toyota Landcruiser HJ61 1987

Ukiftning af forreste Trækaksler Toyota Landcruiser HJ61 1987 Ukiftning af forreste Trækaksler Toyota Landcruiser HJ61 1987 Created by Mr. Harder (HJ61)! Start med at ridse-mærke (det letter isætningen), så det er til at se hvor de forskellige dele har siddet som

Læs mere

LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEVEJLEDNING

LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEVEJLEDNING LADCYKEL med mekaniske skivebremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem,

Læs mere

Samlevejledning Touring / City / Hybridcykel

Samlevejledning Touring / City / Hybridcykel Touring / City / Hybridcykel Samlevejledning I. Udpakning af kassen 4 II. Klargøring af forhjul 4 III. Montering af forhjulet 5 IV. Fastsættelse af forhjulet i forgaflen 9 V. Justering af styret 10 VI.

Læs mere

Citybikes, pige og drenge cykler

Citybikes, pige og drenge cykler Citybikes, pige og drenge cykler 1. Pak cyklen ud og fjern transportbeskyttelsen. 2. Monter saddelpind med saddel i en højde der passer dig. Det er en god idé at smøre med fedt inden montage. Monter aldrig

Læs mere

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 8A. 50/60 Hz 1/3~

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 8A. 50/60 Hz 1/3~ Servicevejledning SP 8A 50/60 Hz 1/3~ Indholdsfortegnelse 1. Typeidentifikation...2 1.1 Typeskilt... 2 1.2 Typenøgle... 2 2. Tilspændingsmomenter og smøremidler... 3 3. Serviceværktøj...4 4. Demontering

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på Audi A4 В7 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udfør udskiftningen af bremseklodser i hele sæt på hver aksel. Dette giver en effektiv bremsning. Træk håndbremsen.

Læs mere

Brugsanvisning. Cementblander, 180 liter Varenr.:

Brugsanvisning. Cementblander, 180 liter Varenr.: Brugsanvisning Cementblander, 180 liter Varenr.: 90 18 936 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! nden installering og brugen

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på Mercedes-Benz E-Class W210 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udfør udskiftningen af bremseklodser i hele sæt på hver aksel. Dette giver en effektiv bremsning.

Læs mere

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Lav, kort kobling for lokomotiver og vogne med begrænset plads, 2 par til (1021) Life-Like E8A banerømmer eller Bachmann 4-8-4 banerømmer. #1021 til lokomotiver

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på TOYOTA RAV 4 II Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udskift bremseklodser på Toyota RAV 4 II i par for hver aksel. Det sikrer effektiv bremsning. Træk håndbremsen.

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

vsm.skf.com SKF Group 2006 PUB80/P7 6394 DA 06

vsm.skf.com SKF Group 2006 PUB80/P7 6394 DA 06 Se Pole Position-programmet for at få yderligere oplysninger om produkterne i SKF-sortimentet. Kontakt din lokale SKF-forhandler for at få fl ere oplysninger om, hvordan du bliver tilmeldt. vsm.skf.com

Læs mere

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr Form No. 66-8 Rev B Forbindelsessæt til hastighedsstyring 009 GrandStand -plæneklipper Modelnr. 9-8770 Monteringsvejledning Løsdele Brug skemaet herunder til at kontrollere, at alle dele er blevet leveret.

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Brugsanvisning Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start Varenr.: 90 Varenr.: 90 36 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fa 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR

POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR Model:Y6 Brugervejledning 1 ID: ID: A 2 B A DANSK Polar kadence-sensor er beregnet til at måle kadence, dvs. pedalomdrejninger i minuttet, mens man cykler. Polar

Læs mere

LÆS HELE MONTERINGSVEJLEDNINGEN, FØR DU PÅBEGYNDER MONTERINGEN.

LÆS HELE MONTERINGSVEJLEDNINGEN, FØR DU PÅBEGYNDER MONTERINGEN. ASSEMBLY INSTRUCTIONS Kunz Engineering Inc. Mendota, IL Electric Lift Kit 003912 1/09 LÆS HELE MONTERINGSVEJLEDNINGEN, FØR DU PÅBEGYNDER MONTERINGEN. Tjek, at udstyret indeholder følgende dele: - 1 stk.

Læs mere

Nogle dele jeg har købt er filtre til det oprindelige som sidder på for at skifte dem ud, man kan selvfølgelig genbruge dem.

Nogle dele jeg har købt er filtre til det oprindelige som sidder på for at skifte dem ud, man kan selvfølgelig genbruge dem. Montering af forlygtevasker på en Vectra C: Kræver følgende dele: Før faceliftet udgave 9186050 NOZZLE,HEADLAMP WASH,OUTER,RH 1 9186049 NOZZLE,HEADLAMP WASH,OUTER,LH 1 90508376 SPRING,RETAINING,HEADLAMP

Læs mere

Remafskærmningssæt Z Master Commercial 2000-plæneklipper. Kontrol af brændstoftanken. Løsdele. Monteringsvejledning

Remafskærmningssæt Z Master Commercial 2000-plæneklipper. Kontrol af brændstoftanken. Løsdele. Monteringsvejledning Remafskærmningssæt Z Master Commercial 2000-plæneklipper Modelnr. 119-9925 Form No. 3375-941 Rev A Monteringsvejledning Løsdele Brug skemaet herunder til at kontrollere, at alle dele er blevet leveret.

Læs mere

TROLLA Plænelufter/ Gødningsspreder

TROLLA Plænelufter/ Gødningsspreder TROLLA Plænelufter/ Gødningsspreder Artikel nr.: 12011 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

Nøglestartsæt Workman MD/MDX-arbejdskøretøj

Nøglestartsæt Workman MD/MDX-arbejdskøretøj Nøglestartsæt Workman MD/MDX-arbejdskøretøj Modelnr. 121-6338 Form No. 3397-346 Rev A Monteringsvejledning Dette sæt er til en 2013 Workman MD med et serienummer på 313000401 og opefter. Dette sæt er til

Læs mere

Af- og påmontering af ruderamme

Af- og påmontering af ruderamme Af- og påmontering af ruderamme Page 1 of 1 Af- og påmontering af ruderamme Afmontering Kør ruden ned indtil anslag. Afmonter dørbeklædningen Reparationsgruppe70. Løsn isoleringsmåtten -1- i det øverste

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1 Type 1 Monteringsprofil Luxaflex

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1 PRO-MOVEC 200W og 250W System 2008/2010 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj 250W system... 4 2.2 Specialværktøj

Læs mere

Vejledning i udskiftning af starterkobling, YAMAHA XVS 1100.

Vejledning i udskiftning af starterkobling, YAMAHA XVS 1100. Vejledning i udskiftning af starterkobling, YAMAHA XVS 1100. Dette er en vejledning udarbejdet på grundlag af dels manualer, dels min egen erfaring. Det er helt på eget ansvar at gå i gang med opgaven

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på Volkswagen Polo IV Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udskift bremseklodser i par for hver aksel. Det sikrer effektiv bremsning. Træk håndbremsen. Udskift

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

Montagevejledning for Milewide Ø170 skiltemaste

Montagevejledning for Milewide Ø170 skiltemaste Montagevejledning for Milewide Ø170 skiltemaste Indholdsfortegnelse Indledning. Nødvendigt værktøj til montagearbejdet. 1. Montagevejledning for betonfundament og mast. 2. Montagevejledning for skilteopsætning.

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Type 1. Standard Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1. Monteringsprofil

Læs mere

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse!

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Da jeg modtog plastkassen med lodder, ur, nøgle og pendul så jeg at skiven ikke havde det godt! Malingen

Læs mere

EL-LADCYKEL med V-bremser

EL-LADCYKEL med V-bremser EL-LADCYKEL med V-bremser SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem, inden monteringen

Læs mere

Model No. ART390 Hjælpearm til dækmaskine. Vedligeholdelsesvejledning. Reservedele. (Rev )

Model No. ART390 Hjælpearm til dækmaskine. Vedligeholdelsesvejledning. Reservedele. (Rev ) Model No. ART390 Hjælpearm til dækmaskine Vedligeholdelsesvejledning Reservedele (Rev. 01-2017.03.06) he process of continuous improvement and 153-165 Bridge Street Northampton NN1 1QG Storbritannien 1

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 903387 Anhænger med 4 hjul Sdr. Ringvej - 6600 Vejen - Tlf. 70 6 6 - Fax 70 6 30 www.p-lindberg.dk Anhænger med 4 hjul - Varenr. 903387 Beskrivelse: Anhænger med 4 hjul til efterspænding

Læs mere

Samling af ATV Wagon UT 1600 Trailer

Samling af ATV Wagon UT 1600 Trailer Rødkilde ATV Rødkildevej 15 5762 V. Skerninge www.atvsalg.com 1/8 Trin 1: Pak traileren ud og læg den forsigtigt på pap på hovedet på gulvet (Du skal være 2 mand til dette trin). Læg akslerne på bundrammen.

Læs mere

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 11A - SP 14A. 50/60 Hz 1/3~

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 11A - SP 14A. 50/60 Hz 1/3~ Servicevejledning SP 11A - SP 14A 50/60 Hz 1/3~ Indholdsfortegnelse 1. Typeidentifikation...2 1.1 Typeskilt... 2 1.2 Typenøgle... 2 2. Tilspændingsmomenter og smøremidler... 3 3. Serviceværktøj...4 4.

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på Mercedes-Benz A W168 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udfør udskiftningen af bremseklodser i hele sæt på hver aksel. Dette giver en effektiv bremsning.

Læs mere

Palleløfter Højtløfter

Palleløfter Højtløfter Brugsanvisning Varenr.: 9041928 Palleløfter Højtløfter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Palleløfter højtløfter Varenummer: 9041928 Beskrivelse: Manuel palleløfter

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Kompetence fra den Originale udstyrs leverandør

Kompetence fra den Originale udstyrs leverandør Reparations Tips Kompetence fra den Originale udstyrs leverandør GKN Driveline er verdens førende leverandør af komponenter og systemer til transmissioner til bilindustrien. Vores globale markeds førende

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2.

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Monteringen blev foretaget fordi jeg fik slået min forrude i stykker og fik monteret en ny rude med det rigtige beslag. Det skulle

Læs mere

Montering af sprinkler rør på bagrude visker.

Montering af sprinkler rør på bagrude visker. Montering af sprinkler rør på bagrude visker. Jeg var så heldig at sprinkledysse røret til bagrude viskeren knækkede. Jeg opdagede det ved at dyssen pludselig pegede i en helt forkert retning. Med et opkald

Læs mere

Monteringsvejledning for PSmover

Monteringsvejledning for PSmover Monteringsvejledning for PSmover 1. Kontroller, at følgende dele er medleveret (vist i rækkefølge ovenfra og fra venstre mod højre): 1 tværvange 1 teleskop mellemstang for kobling 2 øvre fastspændingsbeslag

Læs mere

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug.

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. SAMLEVEJLEDNING Tag delene forsigtigt ud af emballagen

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

Bremsesaddel Brembo 17 og 18

Bremsesaddel Brembo 17 og 18 Bremsesaddel Brembo 17 og 18 Efter udskiftning af bremsebelægningerne skal bremsepedalen trædes kraftigt i bund flere gange, mens bilen holder stille, så bremsebelægningerne opnår den rette placering under

Læs mere

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 1A - SP 5A. 50/60 Hz 1/3~

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 1A - SP 5A. 50/60 Hz 1/3~ Servicevejledning SP 1A - SP 5A 50/60 Hz 1/3~ Indholdsfortegnelse 1. Typeidentifikation...2 1.1 Typeskilt... 2 1.2 Typenøgle... 2 2. Tilspændingsmomenter og smøremidler... 3 3. Serviceværktøj...4 3.1 SP

Læs mere

Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric. MTB /downtube batteri

Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric. MTB /downtube batteri Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric MTB /downtube batteri Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj... 4 3. Vedligeholdelse... 5 3.1

Læs mere

Elproducerende cykel

Elproducerende cykel Elproducerende cykel Byggevejledning Indhold: Introduktion 3 Vejledning: Klargøring af cykel 4 Montering af elmotor/generator i stel 6 Montering af cykel i træningsstativ 8 Montering af ensretter og spændingsregulering

Læs mere

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 31 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Betjeningsvejledning - græs- og

Læs mere

AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil

AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil Azeno Cabriolet samlevejledning 1. Pak alle dele ud af kassen og gør klar til samling. 2. Start med bag akslen. 3. Tag de 2 plastik

Læs mere

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01 TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: 12052 DK montagevejledning 2015/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Servicevejledning med delliste

Servicevejledning med delliste Servicevejledning med delliste MAGdrive 50/60 Hz, 3~ CRN 1, 1s, 3, 5 CRN 10, 15, 20 CRN 32, 45, 64, 90 1. CRN 1, 1s, 3, 5, 10, 15, 20... 2 1.1 Tegninger... 2 1.2 Delliste... 4 1.3 Demontering og montering...

Læs mere

At montere viserværket.

At montere viserværket. At montere viserværket. Med indgribningscirklen finder du den korrekte centerafstand mellem minuthjul og vækselhjul Borer for og skærer gevind 3,0 mm. Vækselhjulet skal sidde på en kadraturstift... Den

Læs mere

Reparation af forhjulsbremse, bremsesaddel Brembo 18

Reparation af forhjulsbremse, bremsesaddel Brembo 18 Reparation af forhjulsbremse, bremsesaddel Brembo 18 Efter udskiftning af bremsebelægningerne skal bremsepedalen trædes kraftigt i bund flere gange, mens bilen holder stille, så bremsebelægningerne opnår

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele Best.nr. 9276 Brugsanvisning TRYKLUFTSÆT Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af dit nye trykluftsæt, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykluftsættet i brug. Vi anbefaler

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på Mercedes-Benz E-Class W211 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udfør udskiftningen af bremseklodser i hele sæt på hver aksel. Dette giver en effektiv bremsning.

Læs mere

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag.

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Før du går i gang. Har du undersøgt grunden for nedgravet ledning og rør? Har du det fornødne værktøj? Du skal bruge: En impact akkudrill,

Læs mere

Renovering af Yamaha FS1 motor. Guide til renovering af Motor på Yamaha FS1

Renovering af Yamaha FS1 motor. Guide til renovering af Motor på Yamaha FS1 Guide til renovering af Motor på Yamaha FS1 Data: Motor: Model 381 (Danmark) En cylinder luftkølet Boring / slaglængde: 40 x 39,7 mm Plejlstangs længde: 84 mm Slagvolumen: 49 ccm Kompression forhold: 5,2

Læs mere

Bagrullebørste til DPA-klippeenheder i Greensmaster 3120, 3150, 3250-D, TriFlex og 3400-serien

Bagrullebørste til DPA-klippeenheder i Greensmaster 3120, 3150, 3250-D, TriFlex og 3400-serien Form No. 3412-948 Rev D Bagrullebørste til DPA-klippeenheder i Greensmaster 3120, 3150, 3250-D, TriFlex 3300- og 3400-serien Modelnr. 04650 Monteringsvejledning Dette produkt overholder alle relevante

Læs mere

On Road-skivebremsenav

On Road-skivebremsenav (Danish) DM-HB0004-01 Forhandlermanual On Road-skivebremsenav HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug af professionelle cykelmekanikere.

Læs mere

Tilbehør til detektering af hydraulikolielækage TriFlex -traktionsenhed i Greensmaster 3300-/3400-serien

Tilbehør til detektering af hydraulikolielækage TriFlex -traktionsenhed i Greensmaster 3300-/3400-serien Form No. Tilbehør til detektering af hydraulikolielækage TriFlex -traktionsenhed i Greensmaster 3300-/3400-serien Modelnr. 04730 3373-332 Rev A Monteringsvejledning Løsdele Brug skemaet herunder til at

Læs mere

Instruktionsbog. BODY BIKE Indoor Cycle. til din BODY BIKE INDOOR CYCLE. BODY BIKE Classic Supreme B R A K E S Y S T E M

Instruktionsbog. BODY BIKE Indoor Cycle. til din BODY BIKE INDOOR CYCLE. BODY BIKE Classic Supreme B R A K E S Y S T E M Instruktionsbog til din BODY BIKE Indoor Cycle LUBRICATION FREE B R A K E S Y S T E M BODY BIKE Classic Supreme BODY BIKE INDHOLDSFORTEGNELSE Nødvendigt værktøj 2 Introduktion 3 Specifikationer 4 Generel

Læs mere

Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign.

Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign. STANDARDMONTERING Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign. 1. Montering af standardbeslag Beslagene kan bruges

Læs mere

Freja H0 Modeltog. Absalonsgade 19-8600 Silkeborg www.freja-modeltog.dk. Vejledning til færgegalgen for færgeklappen med jernbanesporet

Freja H0 Modeltog. Absalonsgade 19-8600 Silkeborg www.freja-modeltog.dk. Vejledning til færgegalgen for færgeklappen med jernbanesporet Freja H0 Modeltog Absalonsgade 19-8600 Silkeborg www.freja-modeltog.dk Vejledning til færgegalgen for færgeklappen med jernbanesporet Færgegalgens ætsede plade Øverste ætsning Glyngøre Mors og nederste

Læs mere

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Art nr: 75700675 EAN nr: 5709133750688 1 af 9 230 / 50Hz / 85Watt 5300 Diameter.108mm Huldiameter.23mm 35 til højre og venstre 1/4 + 3/8 Ca. 2,1kg Øvrige Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere

ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR

ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR 9135931 ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR Manual og samlevejledning GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse Generelle sikkerhedsforskrifter... 3 Faresignal - ordforklaring... 4 Funktionsforklaring...

Læs mere

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge:

Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: bremseklodser til skivebremser i for på AUDI A4 B6 Udfør udskiftning i følgende rækkefølge: 1 Udfør udskiftningen af bremseklodser i hele sæt på hver aksel. Dette giver en effektiv bremsning. Træk håndbremsen.

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere