MIDI-GRAVER SV / kg. Call for Yanmar solutions

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDI-GRAVER SV100-2. 9625 / 10075 kg. Call for Yanmar solutions"

Transkript

1 MIDI-GRAVER SV / kg Call for Yanmar solutions

2 ET ULIGE FORHOLD MELLEM STØRRELSE OG YDELSE Drejeradius, baglæns: 1330 mm Drejeradius, minimum: 2480 mm Drejeradius med bom udstrakt: 2110 mm Kun udstrakt bagtil 170 mm Fantastisk udsyn med 360 Spor: 1870 mm Maskinens samlede bredde: 2320 mm Ideel til bymæssig bebyggelse 3440 mm SV100-2 er særligt velegnet til arbejde i bymæssig bebyggelse - det er ikke nødvendigt, at blokere trafikken i to spor.

3 Ren teknologi og innovation samlet under ét, SV100-2 har en kapacitet som en stor gravemaskine, samtidig med at den har fordelene ved en kompakt størrelse. Den er designet til at arbejde effektivt på meget forskelligartede byggepladser og kombinerer kompakthed, kraft, alsidighed, komfort og pålidelighed. KOMPAKT Maksimal stabilitet og fremragende løftekræfter SV100-2 er udstyret med VICTAS systemet, som betyder, at den bærende flade og sporbredden kan forøges takket være anvendelsen af asymmetriske larvefødder. Dette system, som er patenteret af Yanmar, formindsker slid på larvefødderne, gør transport mere afdæmpet og reducerer vibrationer. Sammen med anvendelsen af en stor kontravægt og en fremragende vægtfordeling, giver den en stabilitet, der er på lige fod med - endog bedre end - konventionelle maskiner i samme vægtklasse, såvel som en bemærkelsesværdig løftekapacitet. To positioner af vippearmens cylinderaksel Når der bruges lynkobling bevirker dobbeltjustering af vippearmens cylinderaksel at der skabes en bølgebevægelse, og herved undgås, at bommen slår imod, samtidig med at gravekapaciteten bevares.

4 ARBEJDSKAPACITET Med rod i erfaring og enestående ekspertise sikrer Yanmars teknologi fremragende ydelse, samtidig med at den er miljøvenlig. SV100-2 forener kraft, smidighed og præcision. Med sin store alsidighed bliver den din ideelle partner til produktivitetsforbedring, uanset hvor vanskeligt arbejde du bliver udsat for (gravning, nivellering, nedrivning, opfylding o.m.a.). YDELSE UDEN LIGE FOR EN MIDI-GRAVER AF DENNE STØRRELSE Kompakt - men yder som en stor gravemaskine Dens trækstyrke på 68,5 kn på skovlen og 45,8 kn på vippearmen er usædvanlig for en gravemaskine på 10 ton med et meget lille udhæng bagtil. Gravedybden på 4570 mm (3870 mm med lodret væg) kombineret med en fremragende trækkraft sætter SV100-2 i stand til at foretage større opgaver, så som nedlægning af kloakrør eller udgravning samt rydning af store arealer. Hydraulisk kredsløb VIPPS (ViO Progressive 3 Pumps System) SV100-2 er forsynet med et hydraulisk kredskøb med sumregulering med en dobbelt stempelpumpe med variabelt gennemløb, en tandhjulspumpe og en fordeler med flere kombinationer. Pumperne går automatisk i gang i forhold til den igangværende opgave og yder dermed større brugskomfort for operatøren. Dels bevirker akkumuleringen af pumpernes ydeevne, at arbejdshastigheden øges, og dels har systemet en smidig drift uden ryk i alle operationer samtidigt, selv mens maskinen er i bevægelse. Regulering af det hydrauliske system i forhold til motorhastighed Den nye elektroniske regulering af de hydrauliske pumper betyder, at deres ydelse kan justeres i forhold til motorens ydelse. Motorkraften udnyttes derfor perfekt, og maskinens ydelse optimeres. SMIDIGHED, PRÆCISION OG ALSIDIGHED Justerbar proportionalstyring af hjælpelinjer SV100-2 er to seriemonterede hjælpekredsløb med proportionalstyring fra joystick, der justeres af et potentiometer. Proportionalstyringen betyder, at olieforbruget indrettes efter hvert enkelt redskabs funktion og behov. Operatøren har derfor perfekt kontrol over redskaberne (vipbare skovle, rydningsredskaber, o.m.a.) Højre joystick: kontrol af den første hjælpelinje (BRH). Venstre joystick: kontrol af den anden hjælpelinje (rotation, griber). Det røde kontrollys viser konstant forbruget. Olieforbruget kan justeres med 2 potentiometre.

5 EN NY, MEGET KRAFTIG OG MILJØVENLIG YANMAR MOTOR Styrke og renhed Den nye Yanmar dieselmotor med direkte indsprøjtning i SV100-2 udvikler en nettokraft på 51,7 kw (70,3 HK) og overholder standarderne for emission Fase IIIB og Niveau 4 Den er udstyret med en elektronisk styreenhed af motoren og et Common Rail system, hvormed der opnås et fremragende forhold mellem styrke/forbrug/støj takket være den elektroniske styring af brændstofindsprøjtningen. Et partikelfilter opfanger de partikler, der findes i udstødningsgassen og afbrænder dem under den automatiske regenerering. Da der ikke bruges tilsætningsstoffer, kan vedligeholdsomkostningerne holdes nede. Indgang Afkøling Udgang EGR ELEKTRONISK KONTROLSYSTEM EGR ventil Topstykke EGR afkøling Indsprøjtningsnæb Stempel Udstødningsgasserne afkøles delvist og blandes med den indkommende luft, hvorved iltkoncentrationen i luftindtaget mindskes. På den måde kan forbrændingstemperaturen nedsættes og udstødningen af NOx begrænses, mens brændstofeffektiviteten samtidig stimuleres. MINDRE BRÆNDSTOFFORBRUG Auto-Idle Et system, der automatisk reducerer hastigheden (kan slås fra), betyder, at motorhastigheden nedsættes, så snart SV100-2 ikke arbejder. Hvis styrehåndtagene ikke betjenes i 4 sekunder, sættes motoren i tomgang. Når der atter flyttes på dem går motoren tilbage til den tidligere hastighed. De miljømæssige præstationer (støj og udstødning) og brændstofforbruget er i den grad forbedret. Øko indstillinger I Øko indstillingerne kontrolleres motorhastigheden effektivt, hvilket giver et stærkt nedsat brændstofforbrug. Det er især nyttigt ved opgaver, der ikke kræver megen styrke og lav kørselshastighed (nivellering med grøftegraver m.m.), hvor Øko indstillingen kan give en brændstofbesparelse på op til 17 % af og besparelse på driftsomkostningerne.

6 KOMFORT Førerhuset i SV100-2 er rummeligt og behageligt, fordi det er udviklet til at leve op til operatørernes forventninger. På grund af det særlige fokus på arbejdsmiljø og ergonomi, føler man sig godt tilpas på de lange arbejdsdage på pladsen. Det forbedrede udsyn og den komfortable indretning af operatørpladsen gør operatøren mere produktiv og mindre træt. KOMFORT UDEN SAMMENLIGNING FOR STØRRE EFFEKTIVITET Rummeligt og komfortabelt førerhus Førerhuset i SV100-2 er meget rummeligt. Operatøren har god plads til sine ben og sidder komfortabelt hele den lange arbejdsdag. Også indstigningen er meget bred og gør det nemt at stige ind og ud af førerhuset. Bredt sæde med pneumatisk affjedring i denne serie Seriens brede sæde med nakkestøtte har luftaffjedring og kan rykkes fremad eller tilbage alene eller sammen med styregrebene.. Herved kan operatøren finde en optimal arbejdsstilling i forhold til højde og drøjde og alligevel reduceres stød og vibrationer. Et endnu bedre klimaanlæg Med klimaanlægget i SV100-2 kan man arbejde længe i en behagelig temperatur uanset vejrforholdene. Luftudtagene er placeret, så der sikres en ensartet temperatur inde i førerhuset. Klimaanlæggets luftfilter sidder inde i førerhuset og er nemt at tage ud for rensning eller udskiftning. Afiserfunktionen sikrer, at forruden altid er perfekt afdugget Seriens standardudstyr Radio med USB-udtag. Mange fralægningsbokse samt flaskeholder. Filter til aircondition. Automatisk loftslys. 2 udtag 12V. Værktøjskasse. Gummi LYDDÆMPET FØRERHUS Førerhuset i SV100-2 er monteret på en silent block - et innovativt og perfektioneret vibrations- og lyddæmpende system. Lydniveauet for operatøren er meget lavt (72 db(a)). De 4 støttepunkter absorberer selv meget kraftige vibrationer. Silikone

7 MASSER AF UDSTYR SIKRER LETTERE OG BEDRE KONTROL Perfekt indretning af førerhuset Indretningen af førerhusets indre i SV100-2 er velgennemtænkt for at forbedre førerens kørestilling og gøre hans arbejde mindre anstrengende, især på opgaver, der er lange og krævende. Håndledsstøtterne er justerbare. De brede fartpedaler og de hydraulikstyrede håndgreb er glidende og derfor nemme at bruge. Disse ideelt placerede kontrolgreb sikrer præcisionsstyring i særklasse. Automatisk 2. gear SV100-2 har et 2. gear, der er automatisk, til lange transporter. Med en elektronisk omskifter kan maskinen holdes i 1. gear for vanskelige passager (skrænter, omvendt rotation osv.). 360 udsyn betyder effektivt og sikkert arbejde De store ruder i førerhuset og tagets form i SV100-2 sikrer operatøren et perfekt udsyn hele maskinen rundt. Forruden er delt i to og kan tages helt af, og ruderne i højre side kan skydes til side. Operatøren kan derfor nemt kommunikere med sine kolleger. Dette 360 udsyn garanterer optimal sikkerhed på arbejdspladsen og gør det muligt at arbejde effektivt. Den nedsætter endvidere risikoen for at beskadige maskinen, især på krævende arealer eller på trange arbejdspladser. Optimalt udsyn ved lastning Med den transparente forreste del af taget ydes operatøren perfekt kontrol over sin skovl under arbejdet med lastning og nedbrydning. Et panoramaudsyn sikrer bedre overblik over arbejdsområdet SV100-2 er udstyret med 5 bak- og sidepejle. Operatøren har kontrol over sin arbejdszone og maskinens sider, uden at han skal forlade sit sæde.

8 Eftersom man er mere effektiv i et sikkert og beskyttet miljø, er sikkerheden for føreren og alle, der arbejder omkring maskinen, en af vores prioriteter. I SV100-2 er der masser af udstyr, som gør, at arbejdet kan udføres med stor sikkerhed SIKKERHED ET ARBEJDSMILJØ, DER BÅDE ER PRAKTISK OG SIKKERT Førerhuset overholder ISO-standarderne Førerhuset i SV100-2 er konstrueret med operatørens sikkerhed og tryghed for øje. Anvendelsen af en meget stiv ROPS struktur, der er meget modstandsdygtigt til førerhuset øger sikkerheden for operatøren ved styrt. Førerhuset lever ligeledes op til FOPS I standarden, som er en værnestruktur mod nedfald af genstande. Som ekstraudstyr kan der påmonteres et sikkerhedsgitter iht. FOPS II. LED lys: effektivitet og lavt forbrug For at arbejdet kan forgå effektivt og præcist i mørke, er SV100-2 som standard forsynet med 3 LED-lygter på den indvendige side af bommen og førerhusets front. LED teknologien giver et kraftigt lys med et lille strømforbrug og øger dermed batteriets levetid. Der kan tilføjes en roterende lygte og en ekstra LED projektør på maskinens bagende. Ekstraudstyr Sikkerhedshåndtag ved adgang til førerhuset. Sikkerhedssele med opruller. Nødafbryder til motoren. Ankerpunkter til transport. Opadvendt luftudtag til motorafkøling (beskyttelse af omkringstående personer og planter). Nødhammer.

9 DRIFTSSIKKERHED DRIFTSSIKKERHED ER NØDVENDIG FOR STØRRE PRODUKTIVITET OG LAVERE DRIFTSUDGIFTER Samtlige komponenter i SV100-2 er nøje udvalgt for at lave en maskine, der er driftssikker, holdbar og i stand til at udføre krævende opgaver. Karosseriets skelet, hjelme og plader af stål kan modstå enhver udfordring. Slangerne er forsynet med beskyttelseskapper mod slibeslid. Føringsskinnerne til disse på undersiden af bommen og på maskinens højre side er udført med særlig omhu for at undgå risikoen for snoninger. Cylindrenes forbindelser til klinge og bom er fuldstændigt beskyttet af stålplader. Coatning med kataforese på ståldele sikrer malingens holdbarhed og beskytter mod korrosion. Vangernes form forhindrer, at der samles jordrester og nedsætter det indvendige slid på larvebåndene. Digitalt interface: Giver bedre betjening af maskinen og større produktivitet Model SV100-2 er udstyret med et digitalt interface, som informerer maskinføreren i realtid om maskinens tilstand. Dens 3,3» skærm, der er perfekt integreret i højre konsol, byder på fremragende læsbarhed både i fuld sol og om natten. Med dette interface kan man styre arbejdstider, daglige vedligeholdelseshandlinger og programmere indgreb. På skærmen findes ligeledes nyttige oplysninger om maskinens funktion, såsom temperatur på motorolie og kølervæske, eller brændstofniveauet, og det gemmer vigtige hændelser. Desuden advarer det føreren i tilfælde af fejlfunktioner i maskinen (utilstrækkelig opladning af batteri, unormalt olietryk, tilstopning af luftfilter m.m.).

10 SV VEDLIGEHOLDELSE UBESVÆRET ADGANG OG NEM VEDLIGEHOLDELSE NEDSÆTTER TID TIL KONTROL OG VEDLIGEHOLD Nem rengøring SV100-2 er nøje udtænkt for at reducere tid til vedligehold af de forskellige dele. Kølerens bølgede væg er konstrueret så tilstopning undgås, gulvmåtten er nem at rengøre, og luftfiltrene i førerhuset er nemme at tage ud for rengøring eller udskiftning. Ubesværet adgang Bagklappen og sidepladerne åbnes nemt og har brede åbninger, således at det er nemt at nå vedligeholdspunkterne dagligt. Under bagklappen findes de bevægelige dele samt hydraulikfilter og luftfilter. Sidepladerne i højre side giver adgang til køleren, batteriet, brændstoftanken og påfyldningspunkterne for hydraulikvæsken. Det er nemt at justere remmene til ventilatoren og klimaanlægget er nemt at justere. Indvendigt i førerhuset giver pladen under sædet og det aftagelige gulv nem adgang til relæ, sikringer og hydraulikfordeler Der er adgang til ventilatorremmene og generatorrem via et inspektionsvindue placeret udvendigt på maskinens højre side. Batteriet er beskyttet af en metalplade i højre side af bagklappen. Elektriske komponenter under sædet. Adgang til brændstoftanken og påfyldningspunkterne for hydraulikvæsken.

11 YANMAR SERVICERNE Vores forhandlere giver dig alle de løsninger, som du har brug for: Gode råd afpasset efter din situation, Fuld service -kontrakter, kontrakter for forebyggende vedligeholdelse, reservedele og eftersyn. FINANSIERING Y-Finance* løsningerne garanterer de mest konkurrencedygtige renter og hjælper dig med at finde den finansieringsplan, der passer bedst til dine behov. * Tilbuddene er afhængige af landet. GARANTI Alle nye Yanmar gravemaskiner, der er forhandlet via vores godkendte netværk i Europa, får fordel af en 12 måneders (eller 1000 timer, hvad der kommer først) beskyttelse via en konstruktørgaranti med 12 måneders (eller 1000 timers) udvidelse for drivlinen. Vi går endnu længere ved at tilbyde PLUS - kontrakter med udvidet garanti, der tilbyder diverse løsninger for en endnu længere garantidækning. RESERVEDELE De originale Yanmar-reservedele er udviklet, testet og fremstillet til at sikre optimal kvalitet og sikkerhed. Systematisk brug af originale reservedele giver dig sikkerhed for, at din maskine bibeholder dens ydelser, og du undgår senere udgiftskrævende reparationer pga. utilpassede reservedele. Du kan være sikker på, at din maskine er vedligeholdt i perfekt stand, og du sikrer, at den beholder sin høje værdi ved evt. videresalg. De originale Yanmar-reservedele kan leveres i løbet af 24 timer. EFTERSYN Nærhed, hurtighed, kvalitet og driftssikkerhed er, hvad Yanmar-forhandlerne altid prioriterer højest. Vi sætter alt ind på, at du kan arbejde uforstyrret, og vi forpligter os til at gøre vores kunder tilfredse. Netværk af godkendte Yanmar-reparatører findes i alle lande i Europa. Du kan altid finde uddannede og kvalificerede mekanikere i nærheden, der kan tage sig af din maskine. Godkendte reparatører opfylder de gældende kontrakter for vedligeholdelsesservice, udfører hastereparationer og giver råd og vejledning afstemt efter dine behov.

12 UDSTYR STANDARDUDSTYR Motor - 4TNV98CT-VBV Yanmar diesel Overholder standarderne for Fase IIIB og Niveau 4 - Direkte indsprøjtning - Common Rail system - EGR elektronisk kontrolsystem - Motorens kontrolenhed (ECU) - Partikelfilter til automatisk regenerering (uden tilsætningsstof) - Vandseparator - Øko indstilling - Automatisk Start-stop (automatisk decelerering) - Accelerator med potentiometer Hydraulisk system - Hydraulisk kredsløb VIPPS (ViO Progressive 3 Pumps System) - 2 hjælpelinjer med justerbar proportionalstyring fra potentiometer - Elektronisk regulering af hydrauliske pumper - Automatisk 2. gear - Filter på piloteringshydraulik - Udvendigt måleglas for hydraulikolie Førerhus LCD interface - Aircondition - Stofsæde med justerbar luftaffjedring og hældning samt nakkestøtte - Justerbare håndledsstøtter - Fodstøtter - Brede fartpedaler - 2-delt, fuldt aftagelig forrude - Dobbelt skyderude i højre side - Den øverste del af forsiden er transparent - Solskærm - Rudeviskere - Rudevasker - Automatisk loftslys - Radio med USB-udtag - 2 stk. 12V udtag 12V - Fralægningsboks - Sikret dokumentboks - Kopholder Nedre chassis - Asymmetriske VICTAS larvebånd - 4 Ankerpunkter - Tilførselsslange til klingecylinder i to dele Sikkerhed Håndtag - Sikkerhedsgreb - Sikkerhedssele med opruller - Nødhammer - Ankerpunkter - 5 bakspejle - Akustisk alarm - Translationsbip Belysning - 1 LED lygte indbygget i bom - 2 LED lygter på førerhusets forende Diverse + - Elektrisk pumpe til opfyldning af brændstof med automatisk stop - Brændstofmåler - Vippearmens cylinderaksel kan dobbeltstilles - Beskyttelse af klinge- og bomcylindre - Slanger med beskyttelseskappe mod slibeslid - Ståldele behandlet med kataforese - Aflåselige hjelme - Værktøjskasse - Værktøjspose - Smørepumpe EKSTRAUDSTYR Speciallak Sikkerhedsventiler til løft + overbelastningsalarm Forlængelse af hjælpekredsløb til enden af armen Mellemtrykslinje til lynkobling Forlængelse af hjælpekredsløb til enden af armen kredsløb Lynkoblinger Startspærre (nøgle / tastatur) GPS Central smøring Ekstra ballast Sæde af kunstlæder 1 LED lygte + roterende lygte på maskinens bagside FOPSII sikkerhedsgitter TILBEHØR Yanmar tilbyder det tilbehør, der passer til dine behov og overholder de gældende sikkerhedsstandarder i dit land. Mekanisk lynkobling, hydraulisk lynkobling, oprenseskovl, svingskovl, dybdeske, hydraulisk hammer m.m.

13 MÅL B M G F C N A J D E K L I H A A» Samlet længde 6390 mm H» Samlet skovlbredde 2320 mm A» Samlet længde med bagerste skovl 6900 mm I» Samlet klingehøjde 520 mm B» Samlet højde 2810 mm J» Klingens afstand 2040 mm C» Samlet bredde 2320 mm K» Maksimal løftehøjde over jorden 520 mm D» Larveføddernes længde på jorden 2370 mm L» Maksimal sænkedybde fra jordoverfladen 460 mm E» Længde af bælteophæng 3070 mm M» Minimal frihøjde fra jord 450 mm F» Hjulafstand 1870 mm N» Frihøjde under modvægt 820 mm G» Larvefødders bredde 485 mm K - L H I G J F M M B A E D C A» Maks. udgravningsdybde - med skovlen løftet 4290 mm H» Forskydning af venstre udliggerfod 60 B» Maks. udgravningsdybde - med skovlen lsænket 4570 mm I» Forskydning af højre udliggerfod 60 C» Maks. udgravningsforskydning 7060 mm J» Længde på arm 1950 mm D» Maks. udgravningsforskydning 7240 mm K» Drejeradius foran 2480 mm E» Maks. lodret kant 3870 mm L» Drejeradius foran med udligger forskudt 2110 mm F» Maks. aflæsningshøjde 5140 mm M» Drejeradius bag 1330 mm G» Maks. indhugningshøjde 7260 mm M» Drejeradius bag med ekstra modvægt 1470 mm Med forbehold for tekniske ændringer. Målene er opgivet i mm med specifik Yanmar-skovl.

14 B C A SV100-2 LØFTEKRAFT Væltningsbelastning med udligger på langs Væltningsbelastning med udligger på tværs Standard modvægt, uden rototilt Sænket klinge Hævet klinge A Max. 5 m 4 m 3 m Max. 5 m 4 m 3 m B 5 m *1820 * *1710 * *1820 * *1710 * m 1380 *1800 *1780 *1790 *1820 * *1750 *1780 *1760 *1810 * m 1200 * *1930 *2150 *2190 *2660 * *1890 *2170 *2180 *2640 * m 1100 * * * * * * m 1080 * * * * C 0 m 1120 * * * * m 1210 * * * * m 1490 * * * *3750 Standard modvægt, med rototilt 1 Sænket klinge Hævet klinge A Max. 5 m 4 m 3 m Max. 5 m 4 m 3 m B 5 m *1570 * *1470 * *1570 * *1470 * m 1170 *1520 *1530 *1530 *1570 * *1520 *1530 *1530 *1570 * m 990 * *1680 *1920 * *1640 *1920 * m 890 * * * * m 870 * * * C 0 m 910 * * m 1000 * * m 1280 * Ekstra ballast, uden rototilt Sænket klinge Hævet klinge A Max. 5 m 4 m 3 m Max. 5 m 4 m 3 m B 5 m *1820 * *1710 * *1820 * *1710 * m 1530 *1800 *1780 *1790 *1820 * *1750 *1780 *1760 *1810 * m 1330 * *1930 *2150 *2190 *2660 * *1890 *2170 *2180 *2640 * m 1230 * * * * * * m 1210 * * * * C 0 m 1250 * * * * m 1360 * * * * m 1660 * * * *3750 Ekstra ballast, med rototilt 1 Sænket klinge Hævet klinge A Max. 5 m 4 m 3 m Max. 5 m 4 m 3 m B 5 m *1570 * *1470 * *1570 * *1470 * m 1320 *1550 *1540 *1540 *1570 * *1500 *1540 *1540 *1570 * m 1120 * *1680 *1930 * *1930 * m 1020 * * * m 1000 * * * C 0 m 1040 * * m 1150 * * m Rototilt 285 kg Data indeholdt i dette skema viser løftekapaciteten i henhold til standarden ISO De inkluderer ikke vægten af skovlen, og svarer til 75% af den maksimale statiske tippelast eller til 87% af den hydrauliske løftekraft. Data markeret med *, viser den hydrauliske grænse for løftekraften.

15 TEKNISKE SPECIFIKATIONER VÆGT + / - 2% (CE STANDARDER) Vægt Tryk på jorden Nyttevægt (gummilarvefødder) 9625 kg 0,381 kg/cm 2 Transportvægt (gummilarvefødder) 9550 kg 0,378 kg/cm 2 Med larvefødder i stål + 50 kg 0,39 kg/cm 2 Med ekstra ballast kg 0,396 kg/cm 2 Med beskyttelse FOPS II kg 0,385 kg/cm 2 MOTOR Type 4TNV98CT-VBV Brændstof Diesel Nettoeffekt 51,7 kw / 70,3 CV / 2100 o/min. Bruttoeffekt 53,7 kw / 73 CV / 2100 o/min. Slagvolumen 3318 cm 3 Maksimalt moment 283 N.m. / 1365 o/min. Afkøling Væske Starter 3 kw Batteri 12 V Ah Gererator 12 V - 80 A HYDRAULIKSYSTEM Maksimalt tryk 245 bar 1 dobbelt pumpe med stempel med variabel kapacitet 2 x 77,7 l/min 1 tandhjulspumpe 53,2 l/min 1 cylindertandhjulspumpe 20 l/min PTO Teoretiske data ved 2100 o/min. Tryk Oliemængde 0 ~ 220 bar 130 ~ 60 l/min 0 ~ 220 bar 130 ~ 60 l/min Mængden mindskes, når trykket stiger YDELSER Translationshastighed 2,5 / 4,4 km/t (2,2 / 4,0 km/t med larvefødder iaf stål) Rotationshastighed 9,1 o/min. Gravestyrke (gravearm) 45,8 kn (4670 kgf) Gravestyrke (skovl) 68,5 kn (6980 kgf) Trækstyrke 91,6 kn Maksimal hældning 30 Lydtryk (2000/14/CE & 2005/88/CE) 72 db(a) / 101 db(a) (LwA) NEDRE CHASSIS Antal øvre ruller 1 Antal nedre ruller 5 Larveføddernes tilspændingssystem Pr. smørecylinder VOLUMENER Brændstoftank Kølevæske Motorolie Hydraulikkreds Hydrauliktank 115 l 10,6 l 11,2 l 115 l 60 l VEDLIGEHOLDELSESINTERVAL Skift af motorolie og filter: 250 timer Skift af brændstoffilter: 500 timer Skift af hydraulikoliefilter: 1000 timer Skift af hydraulikolie: 1000 timer Skift af kølevæske: 1000 timer Rensning af partikelfiltre: 3000 timer Skift af partikelfiltre: 9000 timer

16 Fotos er ikke bindende - Trykt i Frankrig - Konstruktøren forholder sig ret til uden varsel at ændre oplysningerne i dette katalog. For yderligere oplysninger bedes du henvende dig til din autoriserede forhandler for Yanmar Construction Equipment Europe. Yanmar Construction Equipment Europe S.A.S. 25, rue de la Tambourine SAINT DIZIER FRANCE contact@yanmar.fr DK_SV100-2_0714

MINIGRAVER SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRAVER SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRAVER SV18 1835 / 1975 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT Model SV18 er udviklet til at opfylde alle Deres krav, selv til de mest komplicerede jobs. Den er kompakt og let og er derfor nem at transportere

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Kubotas nye KX016-4 minigravemaskine er på et niveau helt for sig selv i kategorien af 1,5-2,0 tons. Den har rigeligt med gravekraft, ligesom den faktisk kan lidt mere end det sædvanlige.

Læs mere

19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm. DX35z. Kompakte gravemaskine

19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm. DX35z. Kompakte gravemaskine 19,5 kw / 26,1 HK ved 2.200 omdr./min 3.660 kg 3.025-3.155 mm DX35z Kompakte gravemaskine Doosan DX35z Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX35z hydraulisk gravemaskine (uden krøjning

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B Den mest komfortable måde at angribe enhver opgave på Sæt dig ved betjeningsorganerne i en Volvo EC55B Kompakt Gravemaskine - du vil opdage at det er en utrolig komfortabel

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

ET145. Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm. Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner.

ET145. Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm. Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner. ET145 Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner. Wacker Neusons ET145 tilbyder en kraftigt øget ydeevne, uden gravemaskinens størrelse nogensinde

Læs mere

MINI-GRAVEMASKINE. ViO12-2A. Driftsvægt Motor Løsrivningskraft Brydekraft kg 3TNV70-WBVB 5,8 kn 13,9 kn

MINI-GRAVEMASKINE. ViO12-2A. Driftsvægt Motor Løsrivningskraft Brydekraft kg 3TNV70-WBVB 5,8 kn 13,9 kn MII-GRAVEMASKIE ViO12-2A Driftsvægt Motor Løsrivningskraft Brydekraft 1 245 kg 3TV70-BVB 5,8 k 13,9 k Den allerbedste YDERST KOMPAKT Den har formen til nemt og effektivt arbejde under trange forhold. Med

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Y Z X W V 11. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Copyright 2005 Bobcat Europe T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2096 mm (2304 mm) Højde til rattet mm Højde til maskinens bagside 1660 mm Førerkabinens

Læs mere

www.doosaneurope.com DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38

www.doosaneurope.com DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38 DOOSAN Infracore Europe S.A. 1 A, rue Achille Degrâce 7080 Frameries, Belgium Tel : +32-65-61 32 30 Fax : +32-65-67 73 38 DOOSAN Infracore France SA Buroplus 2 Parc d Activités de La Clef St Pierre Avenue

Læs mere

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER REDSKABER KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR For at sikre højtydende gravemaskiner samt optimalt fungerende og CE-mærkede monteringer,

Læs mere

MINIGRAVER SV /2785 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRAVER SV /2785 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRAVER SV26 2535/2785 kg all for Yanmar solutions KOMPAKT Model SV26 er udviklet til at opfylde alle Deres krav, selv til de mest komplicerede jobs. Den er kompakt og let og er derfor nem at transportere

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Ultrakompakt. Høj driftssikkerhed. Den effektive Kubota K0083 med øget førerbeskyttelse er minigravemaskinen til de krævende opgaver under trange pladsforhold. Kubota ETVCS motor

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31 Mobilkompressorer MOBILAIR M 2 / M 31 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelser fra 1,90 til 3,15 m³/min MOBILAIR M 2/ M 31 Kompakt multitalent Kompakt, kraftig og alsidig Disse nye MOBILAR-kompressorer

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3

HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3 ZAXIS-3 serie med kort radius HYDRAULISK GRAVEMASKINE Model nummer: ZX33U-3 Normeret motoreffekt: 21,3 kw (28,5 HP) Arbejdsvægt: 3.300-3.470 kg Graveskovl: 0,09 m 3 Stærkt design fra Hitachi gør mange

Læs mere

ET 4000 SERIEN. Specifikationer El-stabler for stående fører

ET 4000 SERIEN. Specifikationer El-stabler for stående fører C ET 4000 SERIEN Specifikationer El-stabler for stående fører C ET 4000-serien El-stabler for stående fører 4.5 4.22 4.4 4.2 4.3 Q 1.6 1055 4.9 4.8 90 30 1.9 84* 270 456 4.19 4.35 4.24 4.25 3.7 520 3.6

Læs mere

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING

F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING F75E ORIGINAL BRUGERVEJLEDNING 2 F75E F 50 BRUG SWEPAC F75E bruges til at pakke grus og sand i forbindelse med mindre byggearbejder såsom underlag for betonblokke eller belægningssten til haver. Maskinens

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

DEUTSCH SILENT COMBI 8211-3452-04

DEUTSCH SILENT COMBI 8211-3452-04 DEUTSCH D SILENT COMBI 8211-3452-04 45 45 S S B SVENSKA 1. A 2. 2 1 3 4 5 5 6 2 1 3. 4. 5. 6. 2 SVENSKA S 7. 8. 9. 10. 11. P S 12. 3 DK DANSK SYMBOLER Følgende symboler findes på maskinen for at minde

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad Indstillelig sporvidde Sporvidden reduceres til 750 via et enkelt betjeningsgreb. Maskinen kan derfor let koe gennem selv meget smalle åbninger og manøvrere rundt, der hvor pladsen er trang. Ved indstilling

Læs mere

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad Indstillelig sporvidde Sporvidden reduceres til 750 via et enkelt betjeningsgreb. Maskinen kan derfor let koe gennem selv meget smalle åbninger og manøvrere rundt, der hvor pladsen er trang. Ved indstilling

Læs mere

2007 www.marinepower.com

2007 www.marinepower.com 2007 2007 250 AS 230 AS 215 AS 210 215 190 Opdag ARVOR. Vi giver dig de længste fiskedage. Disse kvalitets både fra Arvor har alt, hvad der skal til, for at gøre selv den mest krævende sportsfisker tilfreds.

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

BRUGSANVISNING KARMA

BRUGSANVISNING KARMA 1 BRUGSANVISNING KARMA Inden du kører ud på din Karma scooter venligst læs denne vejledning nøje igennem. Karma scooteren er forsynet med drejesæde, som kan låses i 4 positioner. Når man forflytter sig

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 2 SVENSKA 8 9 Z S X Y W V 10 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer

Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer Brugervejledning Advarsel: Ved anvendelse af Hi-Force Hydraulikværktøjer kommer der et meget højt tryk til anvendelse. For at undgå ulykker er

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

Leglifter. Brugsvejledning. Winncare Nordic ApS, Hejreskovvej 18 B C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 1 2016.01.20

Leglifter. Brugsvejledning. Winncare Nordic ApS, Hejreskovvej 18 B C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 1 2016.01.20 Leglifter Brugsvejledning. Winncare Nordic ApS, Hejreskovvej 18 B C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 1 2016.01.20 DANSK Producent: Mangar International Presteigne, Powys Wales, UK UK LD8 2UF England

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere